Papieractie zaterdag 10 april

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Papieractie zaterdag 10 april"

Transcriptie

1 Papieractie zaterdag 10 april Opgelet! Vanaf nu zal de papiercontainer niet meer op de hoek van Korenbloemenstraat-Hoogstraat staan, maar wel aan het papierhok. Wie op die dag zelf oud papier aanbrengt, rijdt naar het papierhok, waar vrijwilligers klaar staan om de dozen en pakken aan te nemen.

2 Beste inwoners van Ginderbroek, Er staat iets te gebeuren! Maar wat het is, verklappen we nog niet. Hou alvast zondag 23 mei (Pinksteren) vrij van 12u tot 16u. Je kunt dus nog uitslapen! De gebeurtenis zal een lust zijn voor je oren en een streling voor je tong... Meer zeggen we nog niet. Volgende keer vernemen jullie meer. De leden van Kunstig Ginderbroek

3 Volleybal Molvoc Het gonsde al weken van de geruchten. Wat waren VC Mol en Ginvo volgend jaar van plan? Hing er een fusie in de lucht? Ze werd in ieder geval voorbereid en beide clubs zouden volgend jaar gezamenlijke kleuren verdedigen. Na een algemene vergadering stond al in de krant dat VC Mol en Ginvo fusioneren en al vanaf volgend seizoen de nieuwe fusieclub in competitie aantreedt. Beide clubs hebben in het nabije verleden al enkele malen gesprekken gevoerd om een samenwerking op te starten, en die contacten zijn nu concreet geworden, zegde de nieuwe voorzitter Stef Laurent uit Ginderbroek. Beide clubs hadden in de jeugdreeksen een gebrek aan spelers. Die fusie komt er dus in eerste instantie in het belang van de jeugdopleiding. Wat de seniorenploegen betreft, verandert er op korte termijn niet veel. Het is de bedoeling om in de sportzaal Den Uyt te spelen, omdat in een kortere tijd meer wedstrijden te kunnen afhaspelen. MOLVOC wordt de naam van de nieuwe fusieclub en ze zal in zwartrode uitrusting spelen. De fussieclub was een noodzaak om twee redenen. Nu is de jeugd gecentraliseerd en kunnen jongeren meer op eigen niveau spelen, legde de nieuwe secretaris Marc Van den Eynde uit Millegem uit, en daarenboven hadden de twee clubs steeds minder actieve vrijwilligers en worden de krachten nu gebundeld. Met 321 leden wordt MOLVOC trouwens een van de grootste clubs uit de provincie Antwerpen. Ze beschikt maar liefst over 33 ploegen, waarvan er 28 in competitie zullen uitkomen.

4 Exit de naam Ginvo Ginvo (Ginderbroek Volleybalclub) is in maart 1970 ontstaan in de schoot van het plaatselijke wijkcomité. Al in juni 1970 werd de eerste stichtingsvergadering met leden van het wijkcomité georganiseerd. Hierin werd de eerste structuur van Ginvo kenbaar gemaakt met als officiële naam Volleybalclub Ginderbroek en als roepnaam Ginvo. De clubkleuren werden rood en geel. In februari 1971 werd een aanvraag ingediend tot opname van volleybalclub Ginderbroek in de Molse Sportraad. In april 1971 schreven een 15-tal ploegen zich voor het eerst in voor de zomercompetitie en ze werden ingedeeld in twee reeksen. Ginvo speelde in reeks B met Millegem, Ginderbuiten, Spinley 3, Vabco 3, Walcobal-Retie, Voach en Bergske-Meerhout. In juni 1971 erkende de Belgisch Volleybalbond volleybalclub Ginderbroek officieel met als stamnummer A1029. In die bijna veertig jaar rijke geschiedenis willen we nog graag even de hoogtepunten opnoemen: het steeds groot aantal jeugdspelers uit de wijk en omliggende straten en zelfs gehuchten dit jaar waren er een 150-tal jeugdspelers, jaarlijks een tiental competitieploegen, de Ginvotornooien, de kersttornooien en het Massa- en Strandvolleybal, de vele jaren dat de eerste jongensploeg in de 1ste provinciale speelde - en nu nog immers, en 1981, het jaar waarin de Molse sportraad Ginvo tot de Molse sportclub van dat jaar kroonde. Maar ook de zettersprijskampen, driemaal op rij won Ginvo de Verenigingenkwis van het Ontspanningscomité Ginderbroek, in 1979 beeldde Ginvo kinderspelen uit in de optocht van de honderdjarige Jefke Duuter, het clubblad, de bals en zeker de kampioenenbals, de avonden met het optreden van De Grote Voltiège, Bart Kaël en Trio Con Brio, de spaghetti- en andere lekkere avonden, tentoonstellingen, de vieringen van het 25- en 30 jarig bestaan Uit de brochure Het Zilveren Jubileum van Ginvo, in Niemand zal de naam Ginvo vlug vergeten.

5 Ginvo-meisjes in actie in de sportzaal van het Sint- Jan Berchmanscollege. Kenneth Loos, Marc Van Den Eynde, Stef Laurent en Ann Lembrechts zetten hun schouders onder de nieuwe Molse fusieclub, met vooral veel hoop voor onze jeugd.

6 De Witte Mol Feesten Vrijdag 23 april: Seniorendag van 14 uur tot 17 uur met het optreden van Miet Luyten in het voorprogramma en van Micha Mara als hoofdact. De prijs bedraagt 5 (inkom, een koffiekoek en een kopje koffie inbegrepen). Men dient wel vooraf in te schrijven: telefoon 014/ Ginderbroek Wij die dachten dat onze wijk, buiten de Netevallei, al volgebouwd was, komen bedrogen uit. Zo zal de Molse Bouwmaatschappij in de Nieuwstraat 12 appartementen bouwen op de plaats waar vroeger het benzinestation was en de vroegere bank Cera zal ze verbouwen tot 8 appartementen. Dan komen er nog 7 waar de kolenmagazijnen van Van Roey waren in de Nieuwstraat. En in de Rijpad is men al bezig met een achterliggende woonzone met meer dan tien woningen De gemeenteraad heeft in de zitting van maart de parkeerreglementering in de Borgerhoutsendijk gewijzigd. Zo komt er langs de Borgerhoutsendijk voor vrachtwagens een parkeerverbod ter hoogte van de Beekstraat. Tussen huisnummers 1 en 19 zullen enkel nog bestuurders van personenwagens hun voertuig mogen stallen op de parkeerstrook. De geparkeerde vrachtwagens of opleggers verhinderden het vrije zicht vanuit de Beekstraat op het verkeer op de Borgerhoutsendijk. Dit veroorzaakte gevaarlijke situaties. De nieuwe reglementering geldt vanaf het verschijnen van de borden.

7 Herinneringen van Luc Wie kan zich nog herinneren dat er een gemeentecontainer stond op het Pleintje van Ginderbroek. Ja, u leest het goed op het Pleintje van Ginderbroek en dat waren van die grote, oranje containers van de gemeente met gebogen schuifkleppen. Als je geluk had dat er nog een redelijk nieuw exemplaar stond, dan gingen die schuifkleppen vanzelf open. Maar bij een verroest exemplaar, moest je sleuren en trekken met man en macht om die open te krijgen. Wekelijks reed ik met mijn stootkarretje naar die container. Ge moest daar rond 1970 wel oppassen dat je niks op het hoofd van de Poerre kapte, die zat altijd te neuzen in die containers. Dit is het zijstraatje van het Pleintje van Ginderbroek, een straat zonder naam en officieel weg nr. 200, waar nu het papierhok staat en dat uitkomt op de Beekstraat. Op deze foto zie je nog de gemeentelijke container. Later bouwde het wijkcomité er het betonnen papierhok.

8 Foto van Frans van t Bazarke Frans Cuyvers fotografeerde graag de vroegere Markt. Het was een historische plaats met die prachtige dreef en de bekende Kruislieveheer. Maar in 1974 moest men de Markt in een zogezegd modern tintje steken en ondanks het protest van de bevolking werden de eeuwenoude linden toch gerooid. In de plaats daarvan kwamen er vier baanvakken, met telkens nog parkeerstrook ernaast. Frans is toch nog maar eens in de kerktoren van Sint-Pieter en Pauwel geklommen om de autorijke Markt op beeld vast te leggen.

9

2012 in beeld. Voor we 2012 in beeld brengen, willen de comités van Ginderbroek vooral de nieuwe inwoners van 2012 van harte welkom heten in de wijk.

2012 in beeld. Voor we 2012 in beeld brengen, willen de comités van Ginderbroek vooral de nieuwe inwoners van 2012 van harte welkom heten in de wijk. 2012 in beeld Voor we 2012 in beeld brengen, willen de comités van Ginderbroek vooral de nieuwe inwoners van 2012 van harte welkom heten in de wijk. In de lente van 1969 werd het Wijkcomité opgericht,

Nadere informatie

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming

Koninklijke Rupel Boom Football club. Jeugdcompetitiehervorming Koninklijke Rupel Boom Football club Jeugdcompetitiehervorming Wat betekent dit nu precies? Verandert er iets aan de wedstrijdvormen? Kom ik nog aan spelen toe in dit nieuwe systeem? Kan mijn zoon nog

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye.

PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE. Aan het woord, huidig voorzitter Patrick Verplancke en penningmeester Magda Vandecaveye. Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 2234 VT LICHTERVELDE Deze aflevering gaat over V.T. Lichtervelde. De club waar volgend seizoen veel te gebeuren staat. Op 12 september vieren ze het 60-jarig bestaan

Nadere informatie

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september

Molvockrant. Op vrijdag 6 november 2015: de championsleague in Mol! Zondag 8/ 11 Molvocrestaurant. In deze editie lees je meer over: september Molvockrant september 15 Met deze Molvockrant bevredigen we de nieuwsgierigheid van onderstaande kinderen / persoon misschien niet helemaal, mogelijk wel die van jou!? In deze editie lees je meer over:

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 Infoavond Seizoen 2015-16 30 maart 2015 INFOAVOND 30 maart 2015 AGENDA 1. Evaluatie seizoen 2014-15 2. Evaluatie samenwerking 3. Fusie 4. Ploegen 2015-16 5. Trainingen 2015-16 6. Wedstrijden 2015-16 7.

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN

WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN WERKINGSVERSLAG INDIVIDUELE SPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1.LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS

PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1510 GIDAS GITS Een beetje geschiedenis : het ontstaan van Gidas Toen op 6 september 1975 de gemeentelijke sporthal te Gits officieel werd geopend waren er enkele

Nadere informatie

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier

VOLLEYBALCLUB. Sponsordossier VOLLEYBALCLUB Sponsordossier 1.Visie en voorstelling VC GEEL: Wil een Geelse volleybalclub zijn die volleybalbegeleiding wil bieden aan elke speler op zijn/haar niveau. Wil een rol spelen in het regionaal,

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Opbouw van het Kersthuis Maandag 25 en dinsdag 26 november, vanaf 9 uur

Opbouw van het Kersthuis Maandag 25 en dinsdag 26 november, vanaf 9 uur Kerstmis 2013 2013 Een Kerstmis zonder het Kersthuis en de Kerstverlichting op het Pleintje en in de straten, nee, dat kan niet. Als de sterre ergens stille is blijven staan, moet het wel in Ginderbroek

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen

Sponsorbrochure Seizoen Sponsorbrochure Seizoen 2016-2017 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

Sfeerbeelden van de wijkreis in Spa van 6 september

Sfeerbeelden van de wijkreis in Spa van 6 september 1 Frans heeft tot voor twee jaar altijd in de Oude Molenstraat gewoond, in de eerste woning aan de linkerkant. Na een val in de badkamer waarbij hij zijn dijbeen had gebroken, is hij via het ziekenhuis

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN

WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN WERKINGSVERSLAG PLOEGSPORTEN 1.KWANTITEITSSUBSIDIE (30% van het te verdelen bedrag individuele- + ploegsporten) 1.1. LEDENLIJST CLUB:... Deze hebben jullie al bijgevoegd bij het formulier clubgegevens.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2014

Nieuwsbrief mei 2014 Tafeltennisclub TTC Flyer.be Ninove Nieuwsbrief mei 2014 Beste lezers, Het competitieseizoen 2013-2014 loopt ten einde. Voor het eerst in ons bestaan (5j jawel, jawel, houten jubileumjaar is op komst)

Nadere informatie

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken.

De Grote Verkeerstoets - 2014 07/08/2014. 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet links afslaan. 3. Neen, want ik heb mijn arm niet uitgestoken. 100082: Welk voorwerp houd je hier boven je hoofd? 1. Een rood voorwerp. 2. Een map. 3. Een voetbal. 100081: Je slaat af naar links. Gebeurt dat hier helemaal veilig? 1. Ja. 2. Neen, want ik mag hier niet

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

Het wijkcomité en de straatafgevaardigden

Het wijkcomité en de straatafgevaardigden Heb je ook het gevoel dat het jaar weer zo voorbij is gevlogen? Het lijkt nog maar net of het Kersthuis op het Pleintje is afgebroken en de nieuwe staat er al weer. Meteen is dit ook het laatste wijkblaadje

Nadere informatie

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op.

Van de Redactie. Beste leden, De Peelshot is weer terug van weggeweest! Wat meer over de geschiedenis vind je verder op. In deze editie Van de redactie blz. 3 De geschiedenis van de Peelshot blz. 4 Oud speler gaat internationaal blz. 5 Wat te doen met een assist van Quincy? blz. 6 Kleurplaat blz. 7 Interview met Blaise Fouarge

Nadere informatie

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen

Infobrochure. Jeugdwerking. seizoen Infobrochure Jeugdwerking seizoen 2015-16 Tijdens de training hebben de spelers dezelfde outfit aan. (pakket) Voor en na de wedstrijden dragen we dezelfde training als één team. Gelieve op tijd te komen

Nadere informatie

INFOFLASH 01 seizoen

INFOFLASH 01 seizoen INFOFLASH 01 seizoen 2016-2017 Beste volleybalsters, trainers, ouders, sympathisanten, sponsors,. Alhoewel we nog volop aan het genieten zijn van een mooie nazomer zijn onze speelsters alweer volop aan

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

Beste leden, Veel leesplezier

Beste leden, Veel leesplezier DAVOC LOT Jaargang 5 Editie 1 Datum : october 2013 Beste leden, Het nieuwe seizoen is weer begonnen en hopelijk is bij iedereen de vakantieluiheid ondertussen verdwenen. Boordevol ambitie zijn we klaar

Nadere informatie

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1

LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 12/11/14 1 LES 3 Ik leer Nederlands. TESTEN TEST 1 1. (lezen) Ik.... een lange tekst. 2 Hij.... een moeilijk boek. 3. Zij.... een gemakkelijk tekstje. 4..... jullie veel? Ja, wij.... graag kinderboeken.

Nadere informatie

Veilige fietsroutes naar Rozenberg S.O.

Veilige fietsroutes naar Rozenberg S.O. Veilige fietsroutes naar Rozenberg S.O. 0 Veilige fietsroutes naar Rozenberg S.O. Er zijn natuurlijk verschillende wegen om de school te bereiken. Leerlingen die van Dessel of Retie komen, nemen een andere

Nadere informatie

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015

Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure Seizoen 2014-2015 Geachte, Gelieve volgende brochure van KSCW Hofstade eens door te nemen, wij vinden het belangrijk dat U kan weten hoe belangrijk het is voor een club sponsors te hebben.

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Starten met een jeugdclub seizoen 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding Een van de doelstellingen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond is om de jeugdcup verder

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 9de JEUGDTOERNOOI VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2013 ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2013 ZONDAG 25 AUGUSTUS 2013 Voetbalclub SNA Keiberg Beste sportvriend, Het bestuur

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Waarom starten in de nationale competitie? Indien u als clubbestuurder samen met uw spelers de nodige ambitie koestert om te kijken waar uw sportieve grenzen

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem

PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 0924 Bidavo Bissegem Voor deze Ploeg in de kijker gingen we langs bij Bidavo Bissegem, met stamnummer W0924. We spraken met Alberic Wittebolle, die er op 1 september

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

Help, mijn papa en mama gaan scheiden!

Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Help, mijn papa en mama gaan scheiden! Joep ligt in bed. Hij houdt zijn handen tegen zijn oren. Beneden hoort hij harde boze stemmen. Papa en mama hebben ruzie. Papa en mama hebben vaak ruzie. Ze denken

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo

Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo Sponsordossier TAFELTENNISCLUB Tecemo 2012-2013 Tafeltennisclub Tecemo, één van de grootste tafeltennisclubs in België.. Uw sponsoring waard? Voorwoord Aan de hand van dit voorwoord hadden we u graag Tecemo

Nadere informatie

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang.

Die nacht draait Cees zich naar me toe. In het donker voel ik heel zachtjes zijn lippen op mijn wang. Vanavond ga ik mijn man vertellen dat ik bij hem wegga. Na het eten vertel ik het hem. Ik heb veel tijd besteed aan het maken van deze laatste maaltijd. Met vlaflip toe. Ik hoop dat de klap niet te hard

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1949 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

INHOUD 1 REGLEMENTERING DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3

INHOUD 1 REGLEMENTERING DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 Reglementering coachlicenties Seizoen 2018-2019 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob

WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob WANDELZOEKTOCHT ter gelegenheid van de VIERING van 750 jaar parochie sint-jacob We nodigen u graag uit om een mooie wandeling te maken doorheen de gemeente en de parochie Sint-Jacob. Veel plezier. U volgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine

Seizoen 2016 / 2017. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine Seizoen 2016 / 2017 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 3 juni om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór 1 juni 150 vóór 1 augustus 170 daarna 200 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG. Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG. Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ de JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 6de JEUGDTOERNOOI Deelnemende ploegen 2010 U6 Trui Broek SNA Keiberg Geel / Zwart VSZ United Blauw-wit / Blauw K. Goedsenhoven Oranje / Zwart

Nadere informatie

PROGRAMMA. Sint. Martinus Sport Lubbeek 31 ste Lentetornooi 5 /6 en 7 mei 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN

PROGRAMMA. Sint. Martinus Sport Lubbeek 31 ste Lentetornooi 5 /6 en 7 mei 2017 DEELNEMENDE PLOEGEN DEELNEMENDE PLOEGEN CLUB STAMNUMMER CLUBKLEUREN KV Woluwe Zaventem KVK Tienen Union Lovenjoel FC Moorsel FC Borght KFC Eppegem St. Haasrode VC Bertem-Leefdaal Wolfsdonk Sport KV Tervuren - Duisburg VK

Nadere informatie

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen!

1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! 1. Nooit in orde! Wat moeten wij met u nu aanvangen? Wat moeten wij met u nu doen? Gade gij nu nooit eens luisteren? Ge zijt echt niet te doen! Ge zijt nooit in orde! Ge zijt altijd te laat! Ge zijt nooit

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

Papieractie zaterdag 8 januari

Papieractie zaterdag 8 januari http://www.wijkginderbroek.be januari 2011 2011 Een nieuw jaar kan je beginnen met een grote zak vol goud, maar dat heeft weinig waarde als niemand van je houdt. Papieractie zaterdag 8 januari Op zaterdag

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

10de jaargang nr 2 februari 2015

10de jaargang nr 2 februari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 2 februari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij

Elke middag loopt Fogg van zijn huis naar de Club. Om een spelletje kaart te spelen. Er wordt altijd om geld gespeeld. En als Fogg wint, geeft hij Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Hij is erg rijk. Maar niemand weet hoe hij aan zijn geld komt. Een baan heeft hij namelijk niet. Toch woont hij in een groot huis, midden in Londen. In zijn eentje.

Nadere informatie

Aanvraagdossier voor subsidies aan sportverenigingen

Aanvraagdossier voor subsidies aan sportverenigingen Aanvraagdossier voor subsidies aan sportverenigingen * Dit aanvraagdossier geeft uitvoering aan het subsidiereglement inzake de kwalitatieve begeleiding van de leden van de sportvereniging. Enkel aanvragen

Nadere informatie

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen?

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dagboek Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dat het klimaat verandert is een feit. Je hoort het overal om je

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

BCO 8 moet het zelf opknappen

BCO 8 moet het zelf opknappen BCO 8 moet het zelf opknappen door JP Verslag clubavond 17 oktober jl. BCO 8 en nog vier andere viertallen speelden competitiewedstrijden, met dezelfde spellen als de tweede zitting van de clubparencompetitie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout

NIEUWSBRIEF. Schorvoort for Life. Turnhout NIEUWSBRIEF 7de JAARGANG Nr. 1 Voorzitter Luc Dirken Bergbeemden 24 Tel:0494/65.38.28 luc.dirken@pandora.be Bestuurslid Sophie Brouwers Bergbeemden109 b4 Bestuurslid Dirk Stoops. Bergbeemden 45 Schatbewaarder

Nadere informatie

November 2010. Beste sportieveling,

November 2010. Beste sportieveling, FALOS VZW, Urbain Britsierslaan 5, 1030 Brussel, 02/246.52.55, wim.verstraete@falos.be, jonathan.goetvinck@falos.be, frank.lenders@falos.be www.falos.be Beste sportieveling, November 2010 De regen raast

Nadere informatie

VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK

VK HEINDONK vzw KBVB STAMNUMMER 5906 INFO BROCHURE VK HEINDONK INFO BROCHURE VK HEINDONK 1. Club info: VK Heindonk vzw - Terreinen Jean Staldeur Kleine Bergen 4a 2830 Heindonk 0478/96.76.45 (Johan Steenackers, voorzitter) 0479/40.92.30 (Nico Smedts, secretaris) 03/886.52.20

Nadere informatie

HOTTENTOTTENTEN- TENTENTOONSTELLING

HOTTENTOTTENTEN- TENTENTOONSTELLING HOTTENTOTTENTEN- TENTENTOONSTELLING 6 Stap 1 Binnenkort is Tim jarig. Zijn ouders organiseren een feestje. Zijn familieleden willen graag weten waarmee ze hem een plezier kunnen doen. Tim wil hun een lijstje

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

3... 2... ... NAAM VAN DE VERENIGING :... ZETEL :... E MAIL ADRES :... WEBSITE :... SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR. Voorzitter :... Ondervoonitter :...

3... 2... ... NAAM VAN DE VERENIGING :... ZETEL :... E MAIL ADRES :... WEBSITE :... SAMENSTELLING VAN HET BESTUUR. Voorzitter :... Ondervoonitter :... Provincie WEST-VLAANDEREN AANVRAAG TOELAGE 2006 Arrondissement Brugge GEMEENTE JABBEKE AANVRAAG VOOR HET BEKOMEN VAN EEN GEMEENTELIJKE TOELAGE ( de aanvraag dient voor 31 aueustus 2005 te worden I ingediend

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

KVV HOUTEM WELKOMSTWOORD

KVV HOUTEM   WELKOMSTWOORD WELKOMSTWOORD Beste sportvrienden, VV Houtem heeft het genoegen u te verwelkomen op haar eerste indoor jeugdtornooi dat plaatsvindt op zaterdag 19 december 2015 voor U8 (2008) en U9 (2007) en zondag 20

Nadere informatie

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5

PASSEURKE Maart 2015. Jaargang 7 - Editie 5 PASSEURKE Maart 2015 Jaargang 7 - Editie 5 1 In dit Passeurke Bloemeké Hoe was de smashdance? Komende leuke tornooien Aspirant curcus Scheidsrechters nodig! Ploegverantwoordelijke gezocht Melk, appelsiensap

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant!

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! We zijn aangekomen in het jaar 2016 en willen graag terugkijken naar wat de kinderen de afgelopen periode gedaan hebben. Ook deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler,

Nieuwsbrief augustus MBC Drop. Voorwoord. Beste Dropspeelster en -speler, Nieuwsbrief augustus 2014 MBC Drop Nieuwsbrief augustus 2014 Pagina 1 Agenda: Voorwoord Jeugdtraining seizoen 2014-2015 Nieuwe jeugd T-shirt Start gemengde competitie Opendeurdag Ouderdag Initiatiecursus

Nadere informatie

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus

Seizoen 2015 / 2016. Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine. Start trainingen: 10 augustus Seizoen 2015 / 2016 Jeugdwerking Oudervergadering 1 vrijdag 17 juli om 19u00 in kantine LIDGELD JEUGD vóór einde juli 150 daarna 170 Rekeningnr: 850-0191582-05 Mededeling: naam+voornaam speler + geboortedatum

Nadere informatie

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad.

Een van de agenten komt naar hem toe. Nou, het is me het dagje wel, zegt hij. Nu zijn er toch rellen in de stad. Een dode De voetbalwedstrijd is afgelopen. Het stadion is bijna leeg. Het is koud, de zon schijnt bleek. Munck staat op de tribune van vak H en staart naar de dode man op de bank. Wat vreselijk, denkt

Nadere informatie

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI

JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/ e JEUGDTOERNOOI JEUGD SNA KEIBERG Weg Messelbroek 3271 Zichem 013/77.47.14 12e JEUGDTOERNOOI VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2016 ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2016 ZONDAG 28 AUGUSTUS 2016 Voetbalclub SNA Keiberg Beste sportvriend, Het bestuur

Nadere informatie

Sint Martinus Sport Lubbeek 31 ste Lentetornooi 5 /6 en 7 mei 2017 PROGRAMMA DEELNEMENDE PLOEGEN

Sint Martinus Sport Lubbeek 31 ste Lentetornooi 5 /6 en 7 mei 2017 PROGRAMMA DEELNEMENDE PLOEGEN DEELNEMENDE PLOEGEN CLUB STAMNUMMER CLUBKLEUREN KV Woluwe Zaventem 3197 Geel - Blauw KVK Tienen 132 Blauw Blauw Union Lovenjoel 5635 Blauw wit OHL 6142 Wit Wit FC Moorsel 7928 Oranje Zwart FC Borght 9501

Nadere informatie

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap.

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. Volleybalvereniging Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. www.adc-stein.nl Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij

Nadere informatie

Informatie Collectie Osse Volleybalclub OVOCO

Informatie Collectie Osse Volleybalclub OVOCO Informatie Collectie Osse Volleybalclub OVOCO Toegangsnummer StAOssA031 Naam archief Volleybalvereniging Ovoco Periode 1964-1989 Omvang 2 m Geschiedenis van de De volleybalvereniging OVOCO is het product

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2018

Nieuwsbrief. Augustus 2018 Nieuwsbrief Augustus 2018 Beste sportvrienden, Na een welverdiende vakantie staat de start van het nieuwe volleybalseizoen voor de deur. Een aantal onder jullie zijn waarschijnlijk al gestart en anderen

Nadere informatie

Rekrutering van scheidsrechters

Rekrutering van scheidsrechters 1 rtikel 331 Rekrutering van scheidsrechters 1. antal 11. Elke club moet, uitgezonderd de eerste twee seizoenen na haar aansluiting, tussen de aan haar toegewezen leden: - minstens één actieve scheidsrechter

Nadere informatie

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!!

Seizoen: Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... In deze brochure INFORMATIE BROCHURE SENIORS. Natuurlijk!! Seizoen: 2016-2017 Kijk! Een overzicht? Waar? Tja... INFORMATIE BROCHURE SENIORS In deze brochure Natuurlijk!! Inhoud Over Hebad VZW... 2 Het Bestuur... 2 Algemene doelstelling van onze club... 3 Doestellingen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

TOVO nieuwsbrief april 2012

TOVO nieuwsbrief april 2012 Inhoud 1. Welkomstwoord... 1 2. Activiteiten... 2 3. Laatste thuisspeeldag en titelmatch Dames 1!... 3 4. Slothappening 40 jaar TOVO... 3 5. Volgend seizoen... 4 6. Website & Facebook... 4 7. Sponsors...

Nadere informatie

10de jaargang nr 1 januari 2015

10de jaargang nr 1 januari 2015 FOTOGROEP ANTWERPEN VZW Hagenbroeksesteenweg, 174, 2500 Lier www.fotogroepantwerpen.be 10de jaargang nr 1 januari 2015 v.u.: Walter Goormans, Ter Heydelaan 177 bus1, 2100 Deurne, goormans.walter@telenet.be

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512

Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 U9 2018-2019 Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel Nat. Bekers Correspondentie en inlichtingen Jean Pierre Laverge,

Nadere informatie

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016

INHOUD SPONSORGIDS 2015-2016 WORDT PARTNER VAN INHOUD SPONSORGIDS Inhoudsopgave 1 Wie zijn wij? 2 Sponsormogelijkheden en bereik 3 Publiek 4 Pers 5 Website-Sociale media 5 Nieuwsbrief 6 Profilesponsoring pakketten Cirkelpakket 7 Bordpakket

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Nou jaaaa! Wijzigingen afvalinzameling Veenendaal per 1 januari 2016. Een folder om te bewaren Hou m apart!

Nou jaaaa! Wijzigingen afvalinzameling Veenendaal per 1 januari 2016. Een folder om te bewaren Hou m apart! Nou jaaaa! Wijzigingen afvalinzameling Veenendaal per 1 januari 2016 Een folder om te bewaren Hou m apart! Een betere wereld begint bij je zelf! Per 1 januari 2016 zal de afvalinzameling in Veenendaal

Nadere informatie

De Budget Ster: omgaan met je schulden

De Budget Ster: omgaan met je schulden De Budget Ster: omgaan met je schulden Budget Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Budget Ster MOTIVATIE EN VERANTWOORDELIJKHEID STRESS DOOR SCHULDEN BASISVAARDIGHEDEN STABILITEIT FINANCIEEL ADMINISTRATIEVE

Nadere informatie

Het onstaan van de Regina Automobiel Club.

Het onstaan van de Regina Automobiel Club. Het onstaan van de Regina Automobiel Club. Kees...Kees, Ja Ron, wat is er. Kees, zou jij voor het jubileumboek een verhaaltje willen schrijven over het ontstaan van de R.A.C.? Je zit nu toch al bijna 4

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak.

Tik-tak Tik-tak tik-tak. Ik tik de tijd op mijn gemak. Ik haast me niet zoals je ziet. Tik-tak tik-tak, ik denk dat ik een slaapje pak. Tik-tak - Lees het gedicht tik-tak voor. Doe dit in het strakke ritme van een langzaam tikkende klok: Tik - tak - tik - tak Ik tik - de tijd - op mijn - gemak. Enzovoort. - Laat de kinderen vrij op het

Nadere informatie