EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION IN- EN UITSCHAKELEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION IN- EN UITSCHAKELEN"

Transcriptie

1 FR-s/, FR-sb/b OPBOUW VAN DE V-ACCORDION Alvorens u te tonen hoe u de FR-s/ of FR-sb/b kunt bedienen willen we even de structuur van uw V-Accordion uiteenzetten. De FR-s/ of FR-sb/b is een virtuele accordeon die de geluiden van verschillende akoestische instrumenten simuleert. Uw FR-s/ of FR-sb/b bevat dus geen tongen. Bovendien is uw FR-s/ of FR-sb/b uitgerust met orkestklanken, die u naar keuze apart of samen met de accordeonklanken kunt bespelen. Registers: Met de registers van de linker- en rechterhand kunt u de benodigde accordeon- en/of orkestklanken kiezen. In de parameterlijst kunt u voor elk register de gewenste musettestemming kiezen. Alle wijzigingen worden echter alleen bewaard, wanneer u ze opslaat. Doet u dat niet, dan worden ze overschreven, wanneer u een andere SET kiest of uw V-Accordion uitschakelt. Set: De beschikbare secties (Treble, Bass enz.) maken deel uit van één Set. Door een andere Set te kiezen kunt u de accordeon dus helemaal anders configureren. De FR-s/ of FR-sb/b bevat 0 Sets. User Programs: Er zijn 0 programmeerbare User Program -geheugens. Het werken met die geheugens heeft het voordeel dat u vaak benodigde instellingen met één knop kunt oproepen. Parameteroverzicht: Met de beschikbare parameters kunt u een aantal belangrijke aspecten naar uw hand zetten (bv. de gevoeligheid voor de balgdruk, de diskantmode, de bas- en akkoordmode) en uw instellingen via MIDI archiveren. IN- EN UITSCHAKELEN Sluit de bijgeleverde adapter aan op de DC IN-connector van de FR-. Verbind de adapter met de DC INLET-connector van de FR- en met een stopcontact dat aan alle vereisten voldoet (zie blz. 9). Druk op de [POWER]-knop om de FR- in te schakelen. Begin te spelen. Druk nog een keer op de [POWER]-knop van de FR- om te zorgen dat hij dooft.

2 LUISTEREN NAAR DE DEMOSONGS Druk op de [POWER]-knop van de FR-s/ of FR-sb/b om hem in te schakelen. Houd het [ORCHESTRA]-register ingedrukt tot het display er als volgt uitziet: Kies met register [] of [] ( VALUE /+ ) een andere demosong (het nummer van de gekozen song wordt in het display afgebeeld). Regel het volume met de [VOLUME]-regelaar. Druk opnieuw op het [ORCHESTRA]-register om de demosongmode weer te verlaten. KEUZE VAN EEN ANDERE TREBLE -MODE (ALLEEN OP DE FR-sb/FR- Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display een parameternaam afbeeldt en laat het register vervolgens los. Kies met het [/]- of [/]-register de Treble Mode -parameter. Kies met het [/-]- of [/+]-register de gewenste diskantmode. Zie blz. 9/0/ in de handleiding voor meer details over de verschillende modes. TREBLE MODE C-Griff Europe C-Griff B-Griff Bajan B-Griff Fin D-Griff D-Griff U kunt de knoppen losdraaien en zo schikken dat de kleuren (wit en zwart) overeenkomen met de noten die u bij het indrukken hoort. Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de Zonder op te slaan: Druk op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. Opslaan: Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display er als volgt uitziet: Druk op het [/+]- register om de instellingen op te slaan. Druk opnieuw op [SET] om uw intentie te bevestigen. Als u de wijzigingen niet wilt opslaan, moet u op [/ ] drukken, wanneer het display de Wrt -boodschap afbeeldt. In het display verschijnt nu de No -boodschap. Druk opnieuw op het [SET]-register om de parametermode te verlaten.

3 GEVOELIGHEID VAN DE BALG INSTELLEN Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display een parameternaam afbeeldt en laat het register vervolgens los. Kies met het [/]- of [/]-register de Bellows Curve -parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste Bellows Curve -instelling. Zie blz. in de handleiding voor meer details over de verschillende curven van de balggevoeligheid. BELLOWS CURVE Fixed Low Light Fixed Med Standard Fixed High Heavy X-Light 8 X-Heavy Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de Zonder op te slaan: Druk op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. Opslaan: Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display er als volgt uitziet: Druk op het [/+]- register om de instellingen op te slaan. Druk opnieuw op [SET] om uw intentie te bevestigen. Als u de wijzigingen niet wilt opslaan, moet u op [/ ] drukken, wanneer het display de Wrt -boodschap afbeeldt. In het display verschijnt nu de No -boodschap. Druk opnieuw op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. SPOEDCURSUS DISPLAY ONTCIJFEREN - In de normale mode wordt hier hetzelfde cijfer afgebeeld als voor het basregister - In de Free Bass -mode verwijst dit knipperende cijfer naar het gekozen register - Basregister - Free Bass, als het middelste cijfer knippert Diskantregister Setnummer Bas-orkestklank als een punt verschijnt Orkest wanneer een punt Akkoord-orkestklank, als er een punt staat Free Bass -orkestklank als het middelste cijfer knippert, terwijl er een punt staat

4 BESPELEN VAN DE ACCORDEON/SETS KIEZEN Neem de FR-s/ of FR-sb/b bij de hand, druk op een diskantregister boven het klavier/de knoppen en kies een basregister. Speel op beide klavieren en beweeg de balg heen en weer zoals op een akoestische accordeon. Kies een ander register om een andere klank te gebruiken. Stel met de [VOLUME]-regelaar het algemene volume in. Met de [BALANCE]- regelaar kunt u de balans tussen de diskant- en de bassectie instellen. Druk op het [SET]-register. SET Classic Sp-Folk Jazz Bandoneon I-Folk 8 Alpine D-Folk 9 Cajun F-Folk 0 Tex Mex St knippert in het display. Het Roland -logo knippert blauw om aan te geven dat u met de registers []~[0] een SET-geheugen kunt kiezen. Druk op een register []~[0] om een SET-geheugen te kiezen. Het Roland -logo licht nu blauw op. Met de [SORDINA]-schakelaar kunt u de simulatie van een houten resonantiekamer activeren. Het geluid wordt wat zachter. DISKANT- EN BASREGISTERS KIEZEN Neem de FR-s/ of FR-sb/b bij de hand, druk op een diskantregister boven het klavier/de knoppen en kies een register. Speel op beide klavieren en beweeg de balg heen en weer zoals op een akoestische accordeon. Kies een ander register om een andere klank te gebruiken. DISKANTREGISTERS Bassoon a Musette Bandon b Musette Harmon a Violin Organ b Violin Master 8 Oboe 9 Clarinet 0 Piccolo Druk op een basregister om een klank te kiezen. Speel met de bas- en akkoordknoppen en beweeg de balg heen en weer zoals op een akoestische accordeon. Kies een ander register om een andere klank te gebruiken. BAS- EN AKKOORDREGISTERS 8- /8 /8- / / 8 / / /8 /8- / DISKANTREGISTERS VAN SET Bassoon a Av Muset Jazzy b Sos Muset Arnold a Sw Valse Beguine b Mr Gus Voix 8 Oboe 9 Clarinet 0 Piccolo Stel met de [VOLUME]-regelaar het algemene volume in. Met de [BALANCE]- regelaar kunt u de balans tussen de diskant- en de bassectie instellen. Opmerking: Wanneer u Musette [] of Violin [] kiest, kunt u de ontstemde (virtuele) [8 ] -tong toevoegen of uitschakelen.

5 Musettestemming kiezen: Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display een parameternaam afbeeldt en laat het register vervolgens los. Kies met het [/]- of [/]-register de Musette Detune -parameter. Kies met het [/-]- of [/+]-register de gewenste Musette Detune -instelling. Zie blz. 9 in de handleiding voor meer details over de beschikbare musettestemmingen. MUSETTE DETUNE Off 8 D-Folk L Dry 9 Italian L Classic 0 German H F-Folk Alpine American L Italian H American H D-Folk H North Eur French German L Scottish Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de Zonder op te slaan: Druk op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. Opslaan: Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display er als volgt uitziet: Druk op het [/+]- register om de instellingen op te slaan. Druk opnieuw op [SET] om uw intentie te bevestigen. Als u de wijzigingen niet wilt opslaan, moet u op [/ ] drukken, wanneer het display de Wrt -boodschap afbeeldt. In het display verschijnt nu de No -boodschap. Druk opnieuw op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. FREE BASS -MODE GEBRUIKEN Druk de drie [FREE BASS]-registers samen in en kies vervolgens met de basregisters de gewenste klank. Indien nodig, kunt u ook een andere basregistratie kiezen. FREE BASS-REGISTERS Low High Low + High Low + High Low Low Low + High High Low + High Low High Druk de drie [FREE BASS]-registers opnieuw samen in om naar de normale basmode terug te gaan.

6 MET DE RECHTERHAND ORKESTKLANKEN SPELEN Druk op het [ORCHESTRA]-register en kies vervolgens met één van de andere registers de gewenste orkestklank. Het Roland -logo licht nu rood op. In het display verschijnt het nummer van de laatst gekozen orkestklank. Achter dat nummer (helemaal rechts in het display) staat een punt. ORCHESTRA-REGISTERS Trombone Harmonica Trumpet Violin T-Sax 8 Flute A-Sax 9 Jazz Org Clarinet 0 Blues Org Druk op een ander register om een andere orkestklank te kiezen. Houd het [ORCHESTRA]-register ingedrukt, terwijl u met [], [8], [9] of [0] een andere Orchestra Mode kiest. SOLO [0]: Alleen een orkestklank. DUAL [9]: Orkest- en accordeonklank. HIGH [8]: Met hogere noten speelt u de orkestklank; met lagere stuurt u het accordeongeluid aan. LOW []: Met hogere noten speelt u het accordeongeluid; met lagere stuurt u de orkestklank aan. Volume van de (Treble/diskant) orkestklank instellen: Houd het [SET]-register ingedrukt. Kies met het [/]- of [/]-register de Orchestra Level -parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste waarde. Het instelbereik luidt 0~Std~0. Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de Druk opnieuw op [ORCHESTRA] om de orkestklank weer uit te schakelen. MET DE LINKERHAND ORKESTKLANKEN SPELEN Druk de drie [ORCH BASS]-registers samen in en kies vervolgens met de basregisters de gewenste klank. BAS-ORKESTREGISTERS Acoustic Picked Bowed Tuba Fingered Tuba Mix Fretless Druk op een ander register om een andere klank te kiezen. Volume van de bas-orkestklanken instellen: Houd het [SET]-register ingedrukt. Kies met het [/]- of [/]-register de Orchestra Bass Level -parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste waarde. Het instelbereik luidt -0~Std~0. Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de

7 Druk de drie [ORCH BASS]-registers opnieuw samen in om naar de normale basmode terug te gaan. MET DE AKKOORDKNOPPEN ORKESTKLANKEN SPELEN Druk de drie [ORCH CHORD]-registers in het midden samen in en kies vervolgens met de basregisters de gewenste klank. REGISTERS VOOR DE AKKOORD- ORKESTKLANKEN St. Strings Choir Chorus Organ Harps + Strings Steel Guitar Guitar + Organ Stereo Orch Brass Druk op een ander register om een andere klank te kiezen. Volume van de akkoord-orkestklanken instellen: Houd het [SET]-register ingedrukt. Kies met het [/]- of [/]-register de Orchestra Chord Level -parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste waarde. Het instelbereik luidt -0~Std~0. Door het [/ /+]-register samen in te drukken kunt u weer de Druk de drie [ORCH CHORD]-registers opnieuw samen in om naar de normale akkoordmode terug te gaan. IN DE FREE BASS -MODE ORKESTKLANKEN SPELEN Druk de drie [FREE BASS]-registers samen in. Druk de drie [ORCH FREE BASS]-registers in het midden samen in en kies vervolgens met de basregisters de gewenste klank. FREE BASS -ORKESTREGISTERS Trombone Perc Organ Clarinet Ac Guitar Oboe Ac Piano Flute Druk op een ander register om een andere klank te kiezen. Volume van de Free Bass -orkestklanken instellen: Houd het [SET]-register ingedrukt. Kies met het [/]- of [/]-register de Orchestra Free Bass Level - parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste waarde. Het instelbereik luidt 0~Std~0. Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de

8 Druk de drie [ORCH FREE BASS]-registers samen in om naar de normale Free Bass -mode terug te gaan. 8

9 ANDERE BASS & CHORD - OF FREE BASS -MODE KIEZEN Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display een parameternaam afbeeldt en laat het register vervolgens los. Kies met het [/]- of [/]-register de Bass & Chord Mode - en Free Bass Mode -parameter. Kies met het [/ ]- of [/+]-register de gewenste Bass & Chord Mode - en Free Bass Mode -instelling. Zie blz. // in de handleiding voor meer details over de beschikbare Bass & Chord Mode - en Free Bass Mode -instellingen. BASS & CHORD-MODE Bs Rows Bs rows A th Bs rows A dim Bs rows B~th Bs rows ~dim Bs rows Bx th FREE BASS-MODE minor rd Bajan Fifth N.Europe Finnish Door het [/ ]- en [/+]-register samen in te drukken kunt u weer de Zonder op te slaan: Druk op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. Opslaan: Houd het [SET]-register ingedrukt tot het display er als volgt uitziet: Druk op het [/+]- register om de instellingen op te slaan. Druk opnieuw op [SET] om uw intentie te bevestigen. Als u de wijzigingen niet wilt opslaan, moet u op [/ ] drukken, wanneer het display de Wrt -boodschap afbeeldt. In het display verschijnt nu de No -boodschap. Druk opnieuw op het [SET]-register om de parametermode te verlaten. Opmerking: De FR-s/ of FR-sb/b wordt met verschillende referentiekappen (concaaf en met lijnen) geleverd om u bij het vinden van de bas- en akkoordknoppen te helpen zonder er de hele tijd naar te kijken. (Meer details over de referentiekappen vindt u op blz. in de handleiding.) Omhoog trekken om te kunnen verwijderen Op de knop schuiven Referentiekap 9

10 USER PROGRAM KIEZEN Druk op het [ORCHESTRA]- en het []-register. Het Roland -logo licht nu rood op. Druk op het diskantregister ([]~[0]) van het benodigde User Program. Druk het [ORCHESTRA]- en []-register opnieuw in om deze mode te verlaten. USER PROGRAM OPSLAAN Druk op het [ORCHESTRA]- en het []-register. Het Roland -logo licht nu rood op. Houd het [SET]-register zo lang ingedrukt tot de UP -boodschap begint te knipperen. Druk op het diskantregister ([]~[0]) van het User Program-geheugen waar u de instellingen wilt opslaan. Druk het [ORCHESTRA]- en []-register opnieuw in om deze mode te verlaten. Zie blz. / in de handleiding voor meer details over de User Program-functie. LADEN VAN DE FABRIEKSINSTELLINGEN Schakel de FR-s/ of FR-sb/b in, terwijl u het [SET]- en het [ORCHESTRA]- register ingedrukt houdt. Het display verandert in: Nu klinkt de FR-s/ of FR-sb/b weer zoals bij levering. Opmerking: Indien nodig, kunt u op elk moment weer de fabrieksinstellingen van de FR-s/ of FR-sb/b laden, wat dan betekent dat uw eigen Global-instellingen door de oorspronkelijke gegevens van de FR-s/ of FR-sb/b worden vervangen. Alvorens de FR-s/ of FR-sb/b te initialiseren zou u uw instellingen kunnen archiveren. 0

EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION

EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION FR-/ FR-b/b OPBOUW VAN DE V-ACCORDION Alvorens u te tonen hoe u de FR-/ of FR-b/b kunt bedienen willen we even de structuur van uw V-Accordion uiteenzetten. De FR-/ of FR-b/b is een virtuele accordeon

Nadere informatie

EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION IN- EN UITSCHAKELEN

EERSTE KENNISMAKING OPBOUW VAN DE V-ACCORDION IN- EN UITSCHAKELEN FR-2 FR-2b OPBOUW VAN DE V-ACCORDION Alvorens u te tonen hoe u de FR-2 of FR-2b kunt bedienen willen we even de structuur van uw V-Accordion uiteenzetten. De FR-2 of FR-2b is een virtuele accordeon die

Nadere informatie

FR-8x Versie 2.0 Wijzigingen & Verbeteringen

FR-8x Versie 2.0 Wijzigingen & Verbeteringen Deze bijlage bij de handleiding van de FR-8x beschrijft de verbeteringen die aangebracht zijn met Versie 2.0 van de software. New 11. Drum Edit Drum Setupparameters toegevoegd Versie 2.0 voegt nieuwe Drum

Nadere informatie

FR-7/FR-5. Handleiding

FR-7/FR-5. Handleiding r FR-7/FR-5 Handleiding WAARSCHUWING Om het risico op brand of elektrocutie te voorkomen mag u dit apparaat nooit blootstellen aan vochtigheid of regen. CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN De bliksemschicht

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding r Gebruikershandleiding Waarschuwing: Om het risico op brand of elektrische schok te beperken, stel het apparaat niet aan regen of vocht bloot. Voor EU-Landen Dit product voldoet aan de voorwaarden van

Nadere informatie

Appendix Voer de volgende URL in op uw computer. 2. Kies FR-4x als de productnaam.

Appendix Voer de volgende URL in op uw computer. 2. Kies FR-4x als de productnaam. Inhoudsopgave Inleiding.................................................. 2 De riemen bevestigen.................................. 2 De basriem aanpassen.................................. 2 De netstroomadapter

Nadere informatie

KOBA VISION. SenseView P430. Handleiding

KOBA VISION. SenseView P430. Handleiding NL KOBA VISION SenseView P430 Handleiding 1. SenseView P430 Verpakking P430 AC adapter Handleiding Draagzakje Armstrap 2. Batterij gebruik / onderhoud De batterij moet ongeveer 3 uur volledig opgeladen

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION RADIO FREQUENCY INTERFERENCE STATEMENT

FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION RADIO FREQUENCY INTERFERENCE STATEMENT r Handleiding WAARSCHUWING Om het risico op brand of elektrocutie te voorkomen mag u dit product nooit blootstellen aan vochtigheid of regen. For EU Countries This product complies with the requirements

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Nederland

Verkoopprijslijst Nederland Verkoopprijslijst Nederland ONE (keyboard) ONE 5 x 16 registers / 2 versterkers 2.295,00 In kleur zwart STUDIO Serie (huiskamerorgel) Studio 150 4 x 28 registers / 3 versterkers / 2 manualen / 30-tonig

Nadere informatie

CN25 MIDI handleiding MIDI instellingen

CN25 MIDI handleiding MIDI instellingen De afkorting MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface, een internationale standaard voor de verbinding van muziekinstrumenten, computers en andere apparaten, waardoor deze apparaten onderling

Nadere informatie

CN27 MIDI-handleiding MIDI instellingen

CN27 MIDI-handleiding MIDI instellingen De afkorting MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface, een internationale standaard voor de verbinding van muziekinstrumenten, computers en andere apparaten, waardoor deze apparaten onderling

Nadere informatie

Veiligheidsinformatie!

Veiligheidsinformatie! Gebruiksaanwijzing Veiligheidsinformatie! WAARSCHUWING FCC-VOORSCHRIFTEN (VOOR DE VS) Deze apparatuur is getest en bevonden te voldoen aan de beperkingen van een Class B digitaal apparaat, volgens Part

Nadere informatie

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar

Handleiding MH1210B temperatuurregelaar Handleiding MH1210B regelaar 1 Formaat gat voor behuizing Breedte: Hoogte: 70,5 mm 28,5 mm 2 Aansluitschema Er zijn een aantal uitvoeringen van de MH1210B in omloop. Bovenstaande afbeelding dient als indicatie.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSINFORMATIE!!

VEILIGHEIDSINFORMATIE!! Gebruiksaanwijzing VEILIGHEIDSINFORMATIE!! 2 INHOUDSOPGAVE 3 PANEELOMSCHRIJVING Frontpaneel Achterpaneel Pedalen 4 PANEELOMSCHRIJVING 5 VOORBEREIDING Dit hoofdstuk bevat informatie over het opbouwen van

Nadere informatie

Aansluitingen achterkant. Voedingsspanning. Midi THRU. Midi OUT. Audio IN 100 mv mono cinch. Voetschakelaar jack 6,3mm STEP.

Aansluitingen achterkant. Voedingsspanning. Midi THRU. Midi OUT. Audio IN 100 mv mono cinch. Voetschakelaar jack 6,3mm STEP. BOTEX Scene Setter DC-1224 P 1/6 De Botex Scène Setter is een digitale lichtstuurtafel met 24 kanalen, 48 geheugens of looplichtprogramma s van telkens maximum 99 stappen. De uitgang is DMX (de fasen kunnen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Ref en 5620 V3.0)

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Ref en 5620 V3.0) Algemeen Dit video huisstation is verkrijgbaar als inbouw huisstation of als opbouw huisstation, beide zijn uitgevoerd met een 3,5 TFT-kleurenscherm. De inbouwdoos voor de iloft 5612 of 5620 moet apart

Nadere informatie

Outlook electronics Handleiding Visor page: 1/9

Outlook electronics Handleiding Visor page: 1/9 De Grote Beer 35 5215 MR, 's-hertogenbosch tel: +31 (0)73 5037453 fax: +31 (0)73 5037452 Bankier: Rabobank Bernheze Rek. nr. 11.86.72.819 K.V.K Oost Brabant: 17119218 Outlook electronics Handleiding Visor

Nadere informatie

HANDLEIDING Nederlands

HANDLEIDING Nederlands HANDLEIDING Nederlands CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN CAUTION: TO REDUCE THE RISK OF ELECTRIC SHOCK, DO NOT REMOVE COVER (OR BACK). NO USER-SERVICEABLE PARTS INSIDE. REFER SERVICING TO QUALIFIED

Nadere informatie

Bluetooth wireless headset. User s manual

Bluetooth wireless headset. User s manual GB F Bluetooth wireless headset D I E GR RU HU HR User s manual DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE

Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE Gebruiksaanwijzing DM-16 DJ MINGLE 16 Kanaals vrij te programmeren dimmer en schakel Controller DMX-512 DJ MINGLE DM-16 C1 C2 C3 C4 C5 C6 C7 C8 M MASTER A LEVEL SPEED AUDIO FADE TiME 6.99 Manual Midi Channel

Nadere informatie

HP-730/530e/330e Roland Digital Piano

HP-730/530e/330e Roland Digital Piano r HP-730/530e/330e Roland Digital Piano Gefeliciteerd met en bedankt voor uw keuze van de digitale piano HP-730/530e/330e van Roland. De hoge geluidskwaliteit en het speciale hammer-action klavier (gewogen

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Software versie 3)

Bedieningshandleiding video huisstation iloft (Software versie 3) BUS-2:Ref 5612 (inbouw) -Ref 5615 (opbouw) VDS:Ref 5620 (inbouw) Algemeen Dit video huisstation is verkrijgbaar als inbouw huisstation of als opbouw huisstation, beide zijn uitgevoerd met een 3,5 TFT-kleurenscherm.

Nadere informatie

Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6

Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6 Di-Control HANDLEIDING Di-Control versie: 2.6 2 INLEIDING Di-Control kan gebruikt worden met diverse apparatuur om een muisaanwijzer (mode: Mouse-control) te besturen of toets-commando s (mode: Key-control)

Nadere informatie

Opstarten van uw Evolution Keyboard en Software Pack

Opstarten van uw Evolution Keyboard en Software Pack Opstarten van uw Evolution Keyboard en Software Pack 1. Installeren van het Software Pack Plaats, terwijl uw PC is ingeschakeld, de Evolution Software Pack CD-ROM in de CD-ROM speler van uw computer. De

Nadere informatie

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1

Room Controller NEW BEDIENING 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N I S O 9 00 1 LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE Room Controller NEW I S O 9 00 1 40KMC---N 42HMC---N 42VMC---N 40SMC---N BEDIENING Bediening Deze regelaars werken alleen met de volgende typen binnenunits: 42HMC---N

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding

Hi-Fi Muzieksysteem. Gebruikershandleiding Hi-Fi Muzieksysteem Gebruikershandleiding Lees deze handleiding aandachtig alvorens het apparaat te gebruiken en bewaar hem voor toekomstig gebruik. op met Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

VOOR DE NIEUWE ONE? BEN JIJ KLAAR

VOOR DE NIEUWE ONE? BEN JIJ KLAAR BEN JIJ KLAAR VOOR DE NIEUWE ONE? EÉN KLAVIER, VIJF ORGELS, TACHTIG STEMMEN EN HET WERELD BEROEMDE JOHANNUS GELUID VERPAKT IN ÉÉN HANDZAAM, DRAAGBAAR ORGELKEYBOARD. MET DE JOHANNUS ONE BEPAALT NIET LANGER

Nadere informatie

MEDELI ELECTRONISCH KEYBOARD

MEDELI ELECTRONISCH KEYBOARD RESPONSE HANDLEIDING MEDELI ELECTRONISCH KEYBOARD MC 70 INHOUD De Buitenkant 1. Bedieningspaneel 2. Achterkant 3. LCD Display Introductie Zorg voor je keyboard Stroomvoorziening Aansluitingen - Hoofdtelefoon

Nadere informatie

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink

SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING. Installeren ShineLink SHINELINK Stappen installeren ShineLink Growatt HANDLEIDING Installeren ShineLink Inhoud Stappen installatie:... 2 Stap 1:... 2 Stap 2:... 2 Stap 3:... 2 Stap 4:... 3 Stap 5:... 3 Stap 6:... 3 Stap 7:...

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

e-14 intelligent keyboard Nederlandstalige handleiding

e-14 intelligent keyboard Nederlandstalige handleiding e-14 intelligent keyboard Nederlandstalige handleiding E-14 Intelligent Keyboard Bedankt voor uw aankoop van het Roland E-14 Intelligent Keyboard. Ook uw E-14 beschikt over de prachtige klankbron die

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudsopgave 02 INHOUDSOPGAVE 03 INFORMATIE 04 OVERZICHT FRONTPANEEL 06 OVERZICHT ACHTERPANEEL 08 BEDIENING VAN DE R5 08 WEKKERINSTELLINGEN 09 SLEEP TIMER INSTELLINGEN 09 DIM 09

Nadere informatie

Handleiding digitale klokken SGS competitie

Handleiding digitale klokken SGS competitie Handleiding digitale klokken SGS competitie 4 oktober 2013 1 Inleiding Met ingang van seizoen 2013-2014 hanteert de SGS in de clubcompetitie (8- tallen) en in de bekercompetitie een Fischer-tempo. Er wordt

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris

Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Gebruiksaanwijzing LivingColors Iris Uitpakken en installeren Aan de slag met uw LivingColors Als u de LivingColors uitpakt, is deze al gekoppeld aan de afstandsbediening. U hoeft alleen nog maar de stekker

Nadere informatie

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1

G. Schottert Handleiding Freekie 1. Nederlandse handleiding. Freekie DMX ADRES INSTELLINGEN 1 DMX ADRES INSTELLINGEN 1 Freekie Nederlandse handleiding Iedere fixture dat verbonden is met serial link moet voorzien worden van een DMX startadres, welke het eerste kanaal is dat de controller gebruikt

Nadere informatie

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard

1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard H201 Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations ( 5 voor elke golflengte ) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard 4. Zoekt automatisch stations 5.

Nadere informatie

Handleiding ingebruikstellen

Handleiding ingebruikstellen 2Voice-handleiding Handleiding ingebruikstellen Inhoud Inleiding. 2 Instellen van lijnafsluiting op het binnentoestel.. 3 Instellen van lijnafsluiting op signaalverdeler (1083/55)... 3 Instellingen entreepaneel

Nadere informatie

Versie: 1.0. Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio

Versie: 1.0. Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio Versie: 1.0 Gebruiksaanwijzing Tiny Audio Wake-up DAB+/FM wekkerradio Productoverzicht 1. Voorkeuze 1 2. Info 3. Enter/Menutoets 4. Terug/Modus knop 5. Vorig knop 6. Volgend button 7. Antenne 8. Dimmer

Nadere informatie

Di-Control HANDLEIDING

Di-Control HANDLEIDING Di-Control HANDLEIDING 2 INLEIDING De Di-Control kan gebruikt worden met diverse apparatuur om een muisaanwijzer (Mouse-control) te besturen of toets-commando s (Key-control) te versturen. De Di-Control

Nadere informatie

SGM. Studio 12/24 ScanControl

SGM. Studio 12/24 ScanControl SGM Studio 12/24 ScanControl Manual preset sectie De licht grijze faders (schuiven) en opdruk kenmerken deze sectie. Er zijn 12 (studio12 SC) of 24 kanalen (studio24) beschikbaar en 2 presets, A en B.

Nadere informatie

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1

DT-210/DT-210L/DT-210V. NL Revision 1 DT-210/DT-210L/DT-210V NL Revision 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 A B C D E F G H Plaats van de bedieningsorganen Keuzeschakelaar Stereo/Mono/Luidspreker Toets memory (geheugen) Afstemming Omhoog/Omlaag

Nadere informatie

Inhoud. De Beo4-afstandsbediening gebruiken, 3. De Beo4-knoppen in detail, 4 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-knoppen

Inhoud. De Beo4-afstandsbediening gebruiken, 3. De Beo4-knoppen in detail, 4 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-knoppen Beo4 Handleiding Inhoud De Beo4-afstandsbediening gebruiken, 3 De Beo4-knoppen in detail, 4 Dagelijkse en geavanceerde bediening met Beo4-knoppen De Beo4 aanpassen, 5 Een extra 'knop' toevoegen Extra 'knoppen'

Nadere informatie

AMPLIFi 30 / AMPLIFi 75 / AMPLIFi 150 Pilotenhandboek

AMPLIFi 30 / AMPLIFi 75 / AMPLIFi 150 Pilotenhandboek AMPLIFi 30 / AMPLIFi 75 / AMPLIFi 150 Pilotenhandboek 40-00-0484-A Firmwareversie 2.50.2 line6.com/support/manuals 2016 Line 6, Inc. Opgelet: Line 6 en AMPLIFi zijn in de VS en andere landen geregistreerde

Nadere informatie

IMPRESSA CARD Gebruiksaanwijzing

IMPRESSA CARD Gebruiksaanwijzing IMPRESSA CARD Gebruiksaanwijzing Art. Nr. 63094 1/01 Jura Card Legende: = Displayaanduiding = Uitvoeren = Aanwijzing Jura Elektroapparate AG, CH-4626 Niederbuchsiten, Internet http://www.juraworld.com

Nadere informatie

voys HANDLEIDING GIGASET

voys HANDLEIDING GIGASET voys HANDLEIDING GIGASET INHOUDSOPGAVE 1. INDELING 1 1.1 Indeling C610 1.2 Indeling C530h 2. INTRODUCTIE 3 2.1 In de doos van het toestel en het basisstation 2.2 Het aansluiten van het toestel 2.2.1 Basisstation

Nadere informatie

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET

2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET MODULES VM130 HANDLEIDING 2-KANAALS RF AFSTANDSBEDIENINGSSET WWW.VELLEMANPROJECTS.EU Inhoudstafel Beschrijving 3 Eigenschappen en technische gegevens 4 Instructies voor de zender 4 Instructies voor de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding r Gebruikershandleiding WAARSCHUWING Om het gevaar van brand of elektrische schok te verminderen, dient u dit apparaat niet aan regen of vocht bloot te stellen. This product complies with the requirements

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F09405 (V30.30)

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F09405 (V30.30) Oproep: Na het ontvangen van een belsignaal kunt u met de spreektoets communiceren. Na het aannemen van een oproep kan doormiddel van de sleuteltoets de hoofdingang worden bediend. Mocht u te laat zijn

Nadere informatie

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor

WEKKERRADIO MET IPOD DOCK. Handleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor WEKKERRADIO MET IPOD DOCK IPD-3500 Handleiding Lees deze handleiding zorgvuldig voor het verbinden en bedienen van het product, en bewaar de handleiding voor toekomstige referentie. Voor informatie en

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding

BeoSound 9000. Bedieningshandleiding BeoSound 9000 Bedieningshandleiding BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Inhoud van de bedieningshandleiding 3 U hebt de beschikking over twee boekjes die u helpen vertrouwd te raken met

Nadere informatie

Timer TI 100. Nederlandse Handleiding. w w w. b i t n e d e r l a n d. n l

Timer TI 100. Nederlandse Handleiding. w w w. b i t n e d e r l a n d. n l Timer TI 100 Nederlandse Handleiding w w w. b i t n e d e r l a n d. n l Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Veiligheidssymbolen 3. Algemene regels 4. Technische omschrijving 4.1 Functie 5. Installatie 5.1

Nadere informatie

Handleiding Muziek maken in de studio

Handleiding Muziek maken in de studio Handleiding Muziek maken in de studio Inhoudsopgave Basisfuncties pagina 3 Toetsenbord pagina 4 Muziekstukken pagina 5 Nootfuncties pagina 6 Noten verbinden pagina 7 Afspelen pagina 8 2 Vier basisfuncties

Nadere informatie

CN37 MIDI handleiding MIDI Settings (MIDI instellingen)

CN37 MIDI handleiding MIDI Settings (MIDI instellingen) MIDI overzicht De afkorting MIDI staat voor Musical Instrument Digital Interface, een internationale standaard voor de verbinding van muziekinstrumenten, computers en andere apparaten, waardoor deze apparaten

Nadere informatie

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE

Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Pagina 1 BREL motors is onderdeel van: Handleiding Brel Bi-directionele Radio motor met Lithium-ion batterij Type BLE Lees de handleiding alvorens u begint met de installatie. Als deze instructie niet

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Smart Pianist

Veelgestelde vragen over Smart Pianist Veelgestelde vragen over Smart Pianist Hieronder vindt u een lijst met veelgestelde vragen en de antwoorden. Meer informatie over het instrument en gebruiksinstructies vindt u in de gebruikershandleiding.

Nadere informatie

BE.REC L Rev. 10/07/02 BE.PLAY L Rev. 05/06/03 BE.PLAY BE.REC INSTALLATIEHANDLEIDING

BE.REC L Rev. 10/07/02 BE.PLAY L Rev. 05/06/03 BE.PLAY BE.REC INSTALLATIEHANDLEIDING BE.REC L8542778 - Rev. 10/07/02 BE.PLAY L8542759 - Rev. 05/06/03 BE.PLAY BE.REC INSTALLATIEHANDLEIDING BE.PLAY CODEPANEEL WANDMONTAGE Buitenste afdichting Binnenste afdichting Kabeldoorgang Sleufgaten

Nadere informatie

H201 中文 NL Version 1

H201 中文 NL Version 1 H201 中文 NL Version 1 Kenmerken 1. Ingebouwde AM/FM antenne voor goed ontvangst 2. 10 vooraf instelbare stations (5 voor elke golflengte) 3. Waterbestendig tot JIS7 standaard NL 4. Zoekt automatisch stations

Nadere informatie

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding

Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding Hanwell temperatuur / vocht logger handleiding De Hanwell temperatuur / vochtigheid datalogger Hanwell Hanlog32USB software (W200) USB set up communicatie kabel Y055 Verschillende mogelijkheden: -starten

Nadere informatie

2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen Deurbel krijgt spanning via 12V 1A DC Montage van de deurbel aan de muur 6

2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen Deurbel krijgt spanning via 12V 1A DC Montage van de deurbel aan de muur 6 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 2 1. UITLEG VAN HET PRODUCT 3 2. HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 3 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via 12V

Nadere informatie

GP68. Opmaak: 18 juni 2004 Vertaling: R.H.G. Rensen 1

GP68. Opmaak: 18 juni 2004 Vertaling: R.H.G. Rensen 1 GP68 Opmaak: 18 juni 2004 Vertaling: R.H.G. Rensen 1 Uitgebreide programmeer instructies voor de Motorola GP68 #GP68 Dealer programmeer mode inschakelen: 1. Met uitgeschakelde GP68 de toetscombinatie [

Nadere informatie

KOBA VISION. 5 HD beeldschermloep. Handleiding

KOBA VISION. 5 HD beeldschermloep. Handleiding NL KOBA VISION 5 HD beeldschermloep Handleiding 1. Inhoud van de verpakking Draagbare beeldschermloep 5 HD SD kaart Adapter Draagzakje Handleiding Polsbandje TV-out kabel Microvezel doekje voor het reinigen

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Elektronisch slot Multicode. think safe

GEBRUIKERSHANDLEIDING. Elektronisch slot Multicode. think safe GEBRUIKERSHANDLEIDING Elektronisch slot Multicode think safe Gebruikershandleiding elektronisch slot Multicode Algemeen Het slot werkt met een 6- of 7-cijferige code of een 6- of 7-letterige code. Elke

Nadere informatie

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F Sleuteltoets. Cameratoets. Functietoets. Menutoets

Bedieningshandleiding VEO monitor DUOX F Sleuteltoets. Cameratoets. Functietoets. Menutoets Sleuteltoets Cameratoets Functietoets Menutoets Oproep: Na het aannemen van een oproep kan doormiddel van de sleuteltoets de hoofdingang worden bediend. Mocht u te laat zijn bij het aannemen dan kunt u

Nadere informatie

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV

Bridgemate Pager. Berichtensysteem voor wedstrijdleiders. Handleiding Bridge Systems BV Bridgemate Pager Berichtensysteem voor wedstrijdleiders Handleiding 2017 Bridge Systems BV Bridgemate Pager Handleiding Pagina 2 Inhoud Introductie... 3 Benodigdheden... 3 Werking van de pagers... 3 Het

Nadere informatie

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen.

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. HANDLEIDING SAS1000WHB-7DF / (master) klokthermostaat Omschrijving; De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. Technische

Nadere informatie

Gebruik van de combinatie FC-300/GT-PRO

Gebruik van de combinatie FC-300/GT-PRO Wat u met de combinatie FC-300/GT-PRO kunt doen U kunt GT-PRO Patch wijzigingen aanbrengen. Nadat u gereed bent met Instellingen voor de FC-300 maken (Voorbereidingen voor het gebruik van de combinatie),

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. ROLAND G-600 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1222419

Uw gebruiksaanwijzing. ROLAND G-600 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1222419 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1-

Gebruiksaanwijzing R-99 Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Gebruiksaanwijzing Infiniti R-99 Roeitrainer -1- Het opstarten van de computer De computer werkt met behulp van een adapter. Plaats de stekker van de adapter in het stopcontact en plug de pin van de adapter

Nadere informatie

MAX display handleiding

MAX display handleiding Gebruikershandleiding voor MAX zit/sta bureau s 65-128 cm Voor ingebruikname van het systeem lees aandachtig deze handleiding en bewaar het voor naslag Inhoud Handset 3 Omhoog en naar beneden 3 Geheugeninstelling

Nadere informatie

BIZOBIKE Display handleiding E-Motion

BIZOBIKE Display handleiding E-Motion BIZOBIKE Display handleiding E-Motion Inhoudsopgave Materiaal & kleur 1 Functies 1 Interface 1 Installatie 1 Powerknop 1 Wandel assistent 2 Achtergrond verlichting 2 Batterij capaciteit 2 Afstand & trip

Nadere informatie

Handleiding Remote control thermostaat

Handleiding Remote control thermostaat Handleiding Remote control thermostaat De programmeerbare intelligente Remote Control thermostaat, is inclusief een eenvoudig bedienbare afstandsbediening maar kan ook bediend worden zonder deze afstandsbediening.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller

TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller TOUCH LCD WALL CONTROLLER for Online Controller KBRC01A GEBRUIKERSMANUAAL 1. Beschrijving van de Aanraakscherm aan de wand (Touch LCD Wall Controller) Aanraakscherm aan de wand is een accessoire van de

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Blue TWIN Product Type: Bluetooth

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding ICY1801TP Thermostat Programmer Installatiehandleiding en gebruiksaanwijzing I.C.Y. B.V. Introductie De Thermostat Programmer vergemakkelijkt het programmeren van de Timer-Thermostaat, doordat u één keer

Nadere informatie

Handleiding Yealink DECT

Handleiding Yealink DECT Handleiding Yealink DECT 1 Inhoud Indeling basisstation en toestel 03 Paginaknop Registration LED Network Status LED Power Indicator LED Introductie 06 In de doos van het toestel Het aansluiten van het

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER

WERKINGSINSTRUCTIES VOOR DE ST-950 TRAININGSCOMPUTER Infiniti ST-950 Computerhandleiding Hoofdscherm Staafgrafiek Programma profielen Start/Stop knop SELECT knoppen RESET knop om gegevens te wissen RECOVERY knop om de recovery functie te activeren ENTER

Nadere informatie

Pellet Ketel Model CS

Pellet Ketel Model CS IndiEco bv Lionstraat 6A, 5831 AK BOXMEER. T (0)485-521690 F (0)485-521697 W www.indieco.nl GEBRUIKERSHANDLEIDING SY325 Pellet Ketel Model CS (Versie 1.3) Inhoud 1 HET CONTROLE PANEEL... 2 2 DRUKTOETSEN...

Nadere informatie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie

Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen. Inhoudsopgave. 1.0 Inloggen op uw e-centre. 1.1 Back-up maken van de huidige configuratie Geavanceerde aanwezigheidssimulatie instellen Een aanwezigheidssimulatie werkt preventief tegen inbraak en kunt u met e-domotica realiseren in elk type woning. Deze geavanceerde aanwezigheidssimulatie

Nadere informatie

EM-15BNL. Creative Keyboard. Handleiding

EM-15BNL. Creative Keyboard. Handleiding r EM-15BNL Creative Keyboard Handleiding Van harte bedankt voor uw keuze van een EM-15BNL Creative Keyboard van Roland, het ideale keyboard voor talloze uren van puur muziekplezier. m de functies van uw

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer.

13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer. 13 tips tegen een trage PC. Een trage PC, wat zijn de mogelijkheden om dit te voorkomen of te verhelpen: 1.Taakbeheer. Houd de Ctrl-toets en de Shift-toets beide ingedrukt en tik met je vinger op de Esc-toets.

Nadere informatie

De portofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES ZEELAND

De portofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES ZEELAND STORNOPHONE 7000 HANDLEIDING De portofoons zijn door de Veiligheidsregio Zeeland ter beschikking gesteld aan DARES ZEELAND Rev. : 0.1 Datum : 20 januari 2008 Auteur : PE1MWB PA3APV PA1FZH 1 Inleiding:

Nadere informatie

DECLARATION OF CONFORMITY

DECLARATION OF CONFORMITY We, the undersigned, DECLARATION OF CONFORMITY Company: Address: TE-GROUP nv Kapelsestraat 61, 2950 Kapellen - BELGIUM declare, that the following equipment: Product Name: Product Type: BLUE CHAMELEON

Nadere informatie

CN34 Gebruikershandleiding

CN34 Gebruikershandleiding Inleiding Spelen op het instrument Interne songs CN34 Gebruikershandleiding Recorder USB functies Instellingen Bijlage Hartelijk dank voor de aanschaf van een Kawai CN34 digitale piano. Deze handleiding

Nadere informatie

De Konftel 250 Korte handleiding

De Konftel 250 Korte handleiding Conference phones for every situation De Konftel 250 Korte handleiding NEDERLANDS Beschrijving De Konftel 250 is een conferentietelefoon die kan worden aangesloten op analoge telefoonaansluitingen. Zie

Nadere informatie

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding

Nederlands. BT-02N Gebruikershandleiding BT-02N Gebruikershandleiding 1 Index 1. Overzicht.....3 2. Aan de slag....5 3. Uw Bluetooth hoofdtelefoon aansluiten...5 4. Het gebruik van uw Bluetooth hoofdtelefoon..... 9 5. Technische specificaties

Nadere informatie

Showmaster 24 ORDERCODE 50335

Showmaster 24 ORDERCODE 50335 Showmaster 24 ORDERCODE 50335 1. Inleiding De DC-1224 is een digitale lichtcontroller, 24 DMX kanalen en 48 geheugenplaatsen voor scenes of chases met ieder 999 stappen en een MIDI in- en uitgang. Lees

Nadere informatie

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer

Chronis Comfort RTS. Installatiehandleiding. Chronis Comfort RTS Artikelnummer Chronis Comfort RTS Installatiehandleiding Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176 Chronis Comfort RTS Chronis Comfort RTS Artikelnummer 1805176-2 - Inhoudsopgave Pagina Omschrijving 4 Productvoordelen

Nadere informatie