We do. things. amazing. We maken graag (opnieuw) kennis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We do. things. amazing. We maken graag (opnieuw) kennis"

Transcriptie

1 We do amazing things We maken graag (opnieuw) kennis

2 De kracht van CSC

3 Leon van Riet, Delta Lloyd: Delta Lloyd is zeer tevreden met het door CSC geleverde software product LiFE en CSC heeft de implementatie uitstekend ondersteund. Ook de samenwerking tussen de medewerkers van Delta Lloyd en CSC is goed verlopen. Complexe bedrijfsvraagstukken vragen om innovatieve ICT-oplossingen. Die bieden wij bij CSC al ruim vijftig jaar. En hoe moeilijk ook de uitdaging, wij zorgen ervoor dat de klus geklaard en verwachtingen overtroffen worden. CSC onderscheidt zich door een uitgebalanceerde combinatie van kwaliteiten: onze diepgaande kennis van de bedrijfstakken waarin wij in Nederland actief zijn; Onze innovatieve diensten en producten; onze lokaal opererende medewerkers die de klant voorop stellen en tot het uiterste gaan; ons DNA van service integrator en cloud orchestrator. Deze unieke mix van op Nederlandse organisaties gerichte oplossingen met leading edge technologie op wereldniveau, geeft ons een duidelijke voorsprong op typische global players en lokale nichespelers. Dankzij onze sectorspecifieke kennis zijn wij de aangewezen businesspartner om systemen binnen een organisatie te integreren. En omdat bedrijfsprocessen niet bij de firewall van de eigen ICT-afdeling eindigen, vormen ketenintegratie en systeemkoppelingen tussen organisaties een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Als service integrator is het optimaal inrichten samen met internationale en lokale partners van het gehele ICT-ecosysteem dagelijkse kost voor ons; of het nu om ICT on-premise, cloud of een hybride situatie gaat. Sectorspecifieke kennis CSC-ers begrijpen dankzij hun sectorspecifieke kennis de wensen van klanten en vertalen deze met enthousiasme en passie naar concrete oplossingen. In Nederland alleen al staan 750 professionals in uiteenlopende sectoren voor u klaar. Hiervan initiëren 300 professionals steeds weer vernieuwingen in de gezondheidszorg. Onze professionals in de financiële sector weten alles van levensverzekeringen en pensioenen. Niet voor niets zijn wij marktleider in software voor levensverzekeringen en pensioenen. Ook op het gebied van technologie voor verkeershandhaving hebben we de afgelopen jaren een voortrekkersrol gespeeld en voor vooruitgang gezorgd.

4 innovatieve ICT-OPLOSSINGEN voor complexe bedrijfsvraagstukken Wereldoplossingen voor de Nederlandse markt Ons toonaangevend portfolio brengt het beste uit de wereld bij u in bedrijf. Door onze sector- en technologiekennis te combineren, creëren we een end-toend dienstverlening waarmee we onze opdrachtgevers vergaand ontzorgen op ICT-gebied. Onze sectorspecifieke producten bieden onze opdrachtgevers de meerwaarde die zij zoeken voor hun primaire processen. Zo leveren we voor ziekenhuizen een volledig geïntegreerd elektronisch patiëntendossier, hebben we producten voor het beheer van verzekeringen en leveren we systemen voor grensbewaking waarbij vernieuwende meetmethoden worden gebruikt. Onze cross industry -oplossingen zijn gebaseerd op de modernste technologie en bruikbaar in alle sectoren. We adviseren over het modelleren van bedrijfsprocessen en bieden een passend platform (Cordys) dat onderliggende technologieën en applicaties transparant maakt. Desgewenst moderniseren en beheren we voor u een heel applicatieportfolio (FuturEdge). Bovendien bieden we nieuwe servicemodellen (pay-per-use, easy provisioning) op basis van onze cloudproducten (BizCloud, Dynamic Desktop). Hiernaast zorgen we dat al uw systemen met cloudtoepassingen goed beveiligd zijn (CloudIAM) en helpen wij u samenwerking binnen uw organisatie te verbeteren door een collaboration platform (Google Apps) te implementeren. Passie voor klant, innovatie en technologie Natuurlijk zijn wij trots wanneer we in klantevaluaties lezen dat CSC-ers oprecht geïnteresseerd zijn in het helpen van de klant en dat CSC-ers verder kijken dan het contract en gaan tot het uiterste. Tegelijkertijd zien we die mentaliteit als een onmisbaar ingrediënt van onze dienstverlening.

5 Ronald Looman, Ahold: We were really lucky to find CSC. As early enterprise adopters of the platform we wanted the confidence that CSC s experience gave us. And they certainly delivered for us. Bij CSC werken we volgens processen die zich hebben bewezen en gebaseerd zijn op wereldwijde standaarden. In Nederland maken we niet alleen gebruik van het wereldwijde productportfolio van CSC, maar ook van de kracht van onze globale organisatie om kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen. Om die kwaliteit te garanderen, werkt CSC altijd op basis van best practices en met gestandaardiseerde processen zoals ISO 9000, en Daarnaast hebben we ook onze eigen Catalyst-methodiek ontwikkeld, die nauw aansluit bij SEI CMMI, ISO 9001, PMBOK, PRINCE2, ITIL en Lean/ Six Sigma. Service integrator en cloud orchestrator Waar in de jaren zeventig en tachtig westerse landen de ICT-dienstverlening op het gebied van generiek infrastructuurbeheer, applicatieontwikkeling en -beheer domineerden, bieden tegenwoordig Oost-Europa, Azië, Latijns Amerika en Zuid-Afrika goede dienstverlening aan tegen relatief lage kosten. Dit heeft het kostmodel van ICT-outsourcing radicaal beïnvloed: de datacentra zijn niet verplaatst, maar de arbeidskosten voor beheer zijn door near- en offshoring met 75% gedaald. Mede hierdoor zijn de prijzen voor infrastructuur en applicatieoutsourcing de laatste tien jaar wereldwijd ook verder gedaald. De golven van virtualisatie en cloud computing hebben in de afgelopen vijf jaar gezorgd voor een reductie tot het minimum van lokale aanwezigheid van technische experts. Voor het blijvend kunnen garanderen van een goede service op lokaal niveau dienen tegelijkertijd de medewerkers die in direct contact staan met de klant, onverminderd aanwezig te zijn. CSC Nederland heeft daarom de afgelopen jaren geïnvesteerd in service managers, business consultants, project managers, product specialisten, architecten, service desk medewerkers en field engineers. Neem bijvoorbeeld onze omvangrijke Nederlandse Service Desk: Nederlandse klanten worden dag en nacht in hun moedertaal geholpen. Maar CSC gaat verder: in de wereld van as-a- Service oplossingen spelen wij een voortrekkersrol op het gebied van orchestratie en integratie van bedrijfsprocessen en applicaties. Terwijl organisaties beter invulling kunnen geven aan hun multi-sourcing strategie, helpen wij hen de IT-technology roadmap concreet in te vullen. De kosten verlagen, snel inspelen op wijzigingen vanuit de business en tegelijkertijd technologie-gedreven innoveren zijn hiermee voor elke organisatie binnen handbereik.

6 Excelleren in Nederland

7 Thema s snelheidsdetectie gewichtsdetectie Voertuigdetectie Beveiliging & Bewaking Traffic Meebouwen aan de intelligente snelweg Onze Nederlandse wegen worden telkens intelligenter door de mogelijkheden die moderne ICT-technologie biedt, waarbij systemen en gegevens real-time worden gekoppeld. Het CSC onderdeel Traffic biedt meerdere high-tech -oplossingen aan voor detectie en controle op onze wegen en bij de grenzen. De systemen van CSC richten zich op snelheidscontroles, het meten van het gewicht van snel bewegende voertuigen, maar ook op detectie van bijvoorbeeld voertuigtype en land van herkomst. Hiernaast richt CSC zich op het combineren van verschillende detectiemethoden. Producten Trajectcontroles Flitspalen grenscontrole Weigh-in-motion Voertuigherkenning Voordelen Verkeersveiligheid milieu Doorstroming informatieverstrekking eerlijke concurrentie CSC heeft als grote ICT-leverancier de unieke positie dat het in staat is om verkeerssystemen voor detectie en handhaving op onze wegen full-service te leveren. Niet alleen bouwen we de geavanceerde ICT-systemen die het hart vormen van de infrastructuur, maar we beheren deze ook en ontwikkelen deze verder. CSC kan zijn diensten ook uit de cloud leveren. met andere verkeersinformatie. CSC installeerde - en beheert nog steeds - de allereerste trajectcontrole in Nederland en was tevens de eerste die digitale flitspalen inzette. Voor onze grenscontroles worden verschillende systemen en locaties gekoppeld, waardoor een geavanceerd surveillancenetwerk is gecreëerd voor de Koninklijke Marechaussee. in Nederland. Maar ook kan oneerlijke concurrentie en schade aan onze wegeninfrastructuur beperkt worden dankzij techniek van CSC waarmee overbeladen vrachtwagens snel en gericht van de weg worden gehaald. We leveren complete trajectcontroles waarbij de detectieapparatuur geselecteerd en geïnstalleerd wordt en we ontwikkelen het platform om deze systemen te schakelen. We ontsluiten deze informatie en combineren die Met haar oplossingen vervult CSC een belangrijke rol op het gebied van de verkeersveiligheid, de doorstroming, de informatieverstrekking tijdens de reis, reduceren van de luchtvervuiling en terugdringen van geluidsoverlast

8 Vooruitgang en vernieuwing door sectorspecifieke kennis Healthcare Samen veranderen we de zorg CSC is een toonaangevende speler in de gezondheidszorg met wereldwijd 6000 professionals die direct betrokken zijn bij deze sector. In Nederland zelf zetten meer dan 300 professionals hun expertise in voor de zorg. CSC levert onder andere ziekenhuisinformatiesystemen in meer dan 40 Nederlandse ziekenhuizen en richt zich vooral ook op de toenemende communicatie tussen zorgverleners, de patiënt, de overheid en de zorgverzekeraars. De Healthcare-organisatie van CSC heeft een toppositie in de zorg-it. Met inventieve en gedegen medische oplossingen op het gebied van het primaire zorgproces en integratie uit o.a. de Verenigde Staten, Denemarken en Engeland, ondersteunt CSC het zorgproces van vandaag en morgen. De situatie in de zorg is complex. Op dit moment al is het voor zorgorganisaties noodzakelijk om hoge kwaliteit te leveren tegen steeds lagere kosten, om goed personeel te behouden en om patiënten als kritische zorgconsumenten tevreden te stellen. In de nabije toekomst komt daar nog de groeiende zorgvraag bij en de eis vanuit de politiek om verder te bezuinigen. De zorg zoals we die nu kennen, komt daarmee blijvend onder druk. Specifiek voor de gezondheidszorg is het de missie van CSC om zorgorganisaties naar de voorhoede van de gezondheidszorg te brengen door nieuwe, duurzame zorgmodellen te realiseren die kwalitatief hoogstaande zorg combineren met kostenbesparingen. Partnerschap is daarbij het sleutelwoord. Vanuit een hecht partnerschap komen we tot oplossingen die meer leveren dan enkel ICT-ondersteuning en die u in staat stellen vernieuwende zorg te realiseren. Productaanbod CSC heeft een breed scala aan producten voor de gezondheidszorgsector en levert naast applicaties voor ziekenhuizen, huisartsen en apotheken, ook oplossingen voor de volledige technische infrastructuur. Al deze oplossingen installeert, beheert en vernieuwt CSC desgewenst binnen publieke of private cloudoplossingen. Als productleverancier en systeemintegrator in één, is CSC uniek gepositioneerd om ziekenhuizen en zorginstellingen volledig te ontzorgen op ICT-gebied en om innovatie op zorg- en technologievlak te verwezenlijken. Voor ongeveer twintig ziekenhuizen in Nederland verzorgt CSC vrijwel de gehele ondersteuning van de primaire processen met ICT-producten. Daarnaast leveren we aan veel ziekenhuizen gespecialiseerde producten, voor onder andere complexe zorgplanning, software voor radiologieafdelingen en portalen om patiënten toegang te geven tot hun opgeslagen gegevens. Ongeveer 20 procent van de huisartsen in Nederland maakt gebruik van ons huisartseninformatiesysteem MicroHIS X. Zorginfrastructuur CSC speelt niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd een grote rol bij het tot stand komen van grootschalige zorginfrastructuur, waaronder systemen voor nationale en regionale communicatienetwerken. Zo heeft CSC in Nederland het Landelijk Schakelpunt gebouwd en beheren we de landelijke Grouper en wereldwijd de dossiers van tientallen miljoenen patiënten. Tevens routeren we per jaar miljarden berichten tussen zorginstellingen. Onze kennis van de verschillende zorg domeinen garandeert hierbij een efficiënte implementatie en dat voldaan wordt aan de strengste veiligheidsvoorschriften.

9 Martin van der Vat, Ruwaard van Putten Ziekenhuis: ICT-gebaseerde zorgprocessen zijn belangrijk voor ons ziekenhuis om veiliger en efficiënter te werken. Voor onze plannen kunnen wij volledig vertrouwen op de software van CSC. De oplossingen die deze partner biedt, passen goed bij onze ambitie. Lorenzo is een probleemgestuurd en context specifiek ZIS/EPD. Iedere discipline profiteert van de uitgekiende opzet van Lorenzo: verpleegkundigen, specialisten en paramedici hebben direct toegang tot complete en actuele patiëntgegevens. UltraGenda ondersteunt zorginstellingen bij het maken van (combinatie-)afspraken en het managen van het afsprakenproces. Het webgebaseerde pakket ondersteunt het ketenproces met transmurale boekingen. MicroHIS X is het eerstelijnszorg systeem van CSC voor huisartsen en de forensische zorg. Recent geheel vernieuwd, voldoet het aan de modernste eisen qua user interface en koppelingen met andere systemen. XDS. De digitale opslag en de interdisciplinaire uitwisseling van gegevens is een essentieel onderdeel geworden van het medisch proces. Om de vraag naar centrale ontsluiting te ondersteunen is CSC XDS ontwikkeld. Patiëntenportaal. CSC heeft een patiëntenportaal ontwikkeld waarmee de patiënt zelf zijn elektronische dossier kan inzien, informatie kan toevoegen en afspraken kan maken. Centrasys/EVS biedt de arts, verpleegkundige en ziekenhuisapotheker een elektronisch voorschrijfsysteem, dat medicatiefouten helpt voorkomen. Financial Services Toonaangevend in polisbeheer De verzekeringsmarkt zal de komende jaren een toenemende mate van consolidatie kennen en een verminderde complexiteit van de producten. De nieuwe verkoopkanalen via het web zorgen ervoor dat deze verzekeringsmarkt meer consumentgericht wordt. Onze producten richten zich op het beheren van meerdere verzekeringsproducten in één totaalpakket, zodat er voor consument en verzekeraar een integraal overzicht komt. Binnen de tak Financial Services levert CSC voornamelijk producten voor levensverzekeringen en pensioenen en is daarin marktleider en toonaangevend voor de sector. CSC heeft deze leidende positie in kunnen nemen door diepgaande kennis van de verzekeringsmarkt en door het voortdurend werken aan vernieuwing. De producten die CSC aanbiedt zijn uitermate geschikt voor verzekeraars die internationaal opereren, passend bij de huidige trend naar internationalisering. In Nederland worden honderdduizenden polissen door ons beheerd en we zijn gepositioneerd in het leader kwadrant van Gartner s European Life Insurance Policy Administration Systems. CSC biedt voor de volledige afhandeling van levensverzekeringen het product LiFE (gebruikt door meer dan 75 verzekeraars wereldwijd) en voor de pensioenen VP/MS aan. Recentelijk hebben wij SICS en GraphTalk AIA aan ons portfolio toegevoegd, waarmee we de hele verzekeringsbranche bestrijken en nog consumentgerichter zijn. GraphTalk AIA biedt een integraal polismanagement aan voor levensverzekeringen en pensioen maar ook voor zorgverzekeringen en schadeverzekeringen. SICS is een product voor herverzekeraars dat de complexe verdeling van risico s kan berekenen en managen. SICS is voornamelijk bedoeld voor (her)verzekeraars die in meerdere landen opereren.

10 Best in Class voor iedereen

11 René van Es, NS: Onze focus ligt op robuustheid van de organisatie. Het enthousiasme van de mensen is hoog en de medewerkers zijn terecht trots op hun organisatie. Ik zou aanbevelen; geloof in de techniek maar vertrouw op de mensen. Wanneer analisten CSC beschouwen als voortrekkers in een ICT-segment (oplossing) en klanten ons roemen om ons vermogen de oplossing succesvol te implementeren, bestempelen we een oplossing als Best in Class. Deze oplossingen zijn van unieke waarde voor elke overheid of bedrijfssector. Hoewel we ons alleen bedienen van leading edge technologie, is dat niet ons uitgangspunt, noch ons doel. We kijken naar bedrijfsdoelen en -strategieën van de klant en stemmen het aanbod daarop af. Cordys BPM implementatie Door de strategische alliantie met Cordys en de business en technologische expertise van CSC, zijn we in staat om businessoplossingen aan te bieden ondersteund door het Cordys Business Operations Platform. Het Business Operations Platform stelt organisaties in staat om procesgerichte, bedrijfsbrede oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen, te implementeren en te operationaliseren. Klanten kunnen snel gebruik maken van nieuwe en verbeterde bedrijfsprocessen. Cordys brengt de bestaande IT-systemen, zelfs verouderde legacy, naar een hoger niveau. Bedrijven zijn hierdoor in staat om snel en betaalbaar een transformatieproces door te voeren. De geboden oplossing kan zowel on-premise als ook in de cloud beschikbaar worden gesteld. FuturEdge Applicatielandschappen binnen een bedrijf zijn vaak te complex geworden om nog goed te overzien en om de waarde uit het portfolio te halen. Een complex en gedeeltelijk verouderd applicatielandschap vormt tevens een grote barrière om te innoveren. Voor bedrijven met een complexe IT-omgeving die ook nog de overgang naar de cloud willen maken, biedt FuturEdge een gedegen en bewezen oplossing. CSC analyseert uw portfolio op basis van uw bedrijfsdoelen en maakt een plan om het te moderniseren, te beheren en te vernieuwen. Vervolgens zorgt CSC ervoor dat uw applicatieportfolio up-to-date blijft en dat u blijvend kunt innoveren.

12 Onderscheidend, krachtig en betrouwbaar Google enterprise implementatie Google biedt aantrekkelijke oplossingen, gebaseerd op de filosofie 100% web en cloud, die innovatie met kostenverlaging combineren. Een goed voorbeeld daarvan is het product Google Apps. Google Apps is een samenwerkingsplatform dat mensen op een optimale manier laat samenwerken via mail, chat, video en bijvoorbeeld voor het tegelijk bewerken van documenten. CSC kan als deploymentpartner van Google Apps organisaties internationaal begeleiden met de implementatie van dit platform. Als trusted tester is CSC ook onderdeel van de nieuwe applicatieontwikkelingen op het gebied van Google App Engine. App Engine is een ontwikkelplatform dat ons in staat stelt om uw applicaties te bouwen, gebruik makend van de beschikbaarheid en robuustheid van de Google infrastructuur. Uw ideeën worden direct gerealiseerd tegen ongekend lage kosten. In CSC heeft Google een ervaren implementatiepartner die u helpt verandering in uw (ICT-)organisatie snel en zonder disruptie door te voeren. Dynamic Desktop Met onze Dynamic Desktop bieden we een enterprise virtuele desktop die geheel vanuit onze eigen datacenters geleverd wordt. Performance, backup, onderhoud en applicatiemanagement (client applicatie) worden volledig verzorgd door CSC. Een snelle en veilige oplossing om vanuit meerdere werkplekken en met meerdere mobiele apparaten altijd uw desktop bij u te hebben. Veilig omdat er geen gegevens meer op mobiele apparaten staan en er bij verlies van een apparaat geen verlies van gegevens optreedt. De Dynamic Desktop is een product dat ontwikkeld is voor de wereldwijde markt en snel door CSC lokaal geïmplementeerd kan worden. Onze Dynamic Desktop maakt gebruik van de allernieuwste

13 Christine Atkins, Ahold: From a technical perspective, this was the easiest migration I ve ever seen. And in terms of acceptance, we ve never had such happy users. virtualisatietechnologie en is ontwikkeld met onze strategische technologiepartners. Deze robuuste en beproefde oplossing is bij tienduizenden eindgebruikers van onze enterprise klanten naar tevredenheid in gebruik. BizCloud BizCloud brengt de voordelen van een public cloud (as-a-service) in een private cloud (privacy en security). De BizCloud server- en storage infrastructuur staat in een datacentrum bij de klant of bij een hosting provider naar zijn keuze (eventueel ook CSC zelf) en wordt niet gedeeld. De gegevens staan veilig achter de firewall van de klant. BizCloud werkt even gemakkelijk als een public cloud: men betaalt naar gebruik en kan gemakkelijk op- en afschalen. De klant heeft binnen enkele minuten zelf een extra server bijgeschakeld, bijvoorbeeld voor testdoel einden of om extra pieken in gebruik tijdens een marketing campagne op te vangen. CSC levert en beheert met BizCloud de gehele IT-infrastructuur op locatie terwijl u geen investeringen vooraf hoeft te doen. Klaar voor gebruik binnen 10 weken. CloudIAM Door een toenemend gebruik van diverse clouddiensten wordt het beheren van Identity and Access een steeds grotere uitdaging. Met CSC s recente propositie CloudIAM hebben we voor het eerst een dienst die organisaties in staat stelt centraal toegang te beheren tot hun ICT-omgeving, inclusief de cloud. Het is een veilige oplossing voor single sign-on binnen de cloud en de klant betaalt per gebruiker per maand. Met CloudIAM behoudt men de volledige controle op toegang, zowel rol- als persoongebaseerd en met een waterdichte provisioning. Tevens wordt voldaan aan auditeisen rondom toegangscontrole en gegevensbeveiliging. U houdt controle op de toegang dankzij CloudIAM.

14 Nederlandse Klantenreferenties Voor Koninklijke Ahold heeft CSC de migratie begeleid naar Google Apps for Business. Onder projectmanagement van CSC is dit platform uitgerold naar meer dan gebruikers in Europa en de VS. Christine Atkins (Senior VP Group IT Ahold) From a technical perspective, this was the easiest migration I ve ever seen. And in terms of acceptance, we ve never had such happy users. Ronald Looman (Senior Director Group IT Ahold) We were really lucky to find CSC. As early enterprise adopters of the platform we wanted the confidence that CSC s experience gave us. And they certainly delivered for us. Al ruim vijf jaar is de Nederlandse Spoorwegen klant van CSC s Enterprise Service Desk voor ICT. Daarnaast virtualiseert CSC de NS applicaties en is dit jaar de nieuwe virtuele werkplek in de vorm van CSC s Dynamic Desktop aan de uitbestede diensten toegevoegd. René van Es (Manager Shared Service Center ICT NS) Onze focus ligt op robuustheid van de organisatie. Het enthousiasme van de mensen is hoog en de medewerkers zijn terecht trots op hun organisatie. Ik zou aanbevelen, geloof in de techniek maar vertrouw op de mensen. Het werkplekconcept Dynamic Desktop is de katalysator, maar ook nieuwe ontwikkelingen qua hosting en concepten als BizCloud zijn voor ons zeer interessant. Voor Delta Lloyd heeft CSC één van haar levenadministratie systemen geïmplementeerd en gekoppeld aan haar actuariele rekenbox, waarmee Delta Lloyd verzekeringsproducten via het internet kan aanbieden aan haar klanten en volledig geautomatiseerd in haar administratie kan verwerken. Leon van Riet (Algemeen Directeur Delta Lloyd Leven) Delta Lloyd is zeer tevreden met het door CSC geleverde software product LiFE en CSC heeft de implementatie uitstekend ondersteund. Ook de samenwerking tussen de medewerkers van Delta Lloyd en CSC is goed verlopen.

15 Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, met de hoofdlocatie in Spijkenisse, vertrouwt op de software en services van de Healthcare Group van CSC om de zorgprocessen efficiënter, effectiever en veiliger te maken. martin van der Vat (CFO Ruwaard van Putten Ziekenhuis) ICT-gebaseerde zorgprocessen zijn belangrijk voor ons ziekenhuis om veiliger en efficiënter te werken. Voor onze plannen kunnen wij volledig vertrouwen op de software van CSC. De oplossingen die deze partner biedt, passen goed bij onze ambitie. Wist u dat CSC: 53 jaar ervaring heeft in Outsourcing, Business Solutions & Technology; is opgericht als service integrator die de business behoefte van de klant centraal stelt; een model dat vanaf de jaren negentig gemeengoed werd; is gevestigd in 90 landen, verspreid over 6 continenten; al in 1968 zijn deuren opende in Nederland; wereldwijd medewerkers telt; in India qua grootte het 2 e vestigingsland met meer dan medewerkers kent; met het Leading Edge Forum een denk-tank en management consultancy groep van formaat heeft; in 2011 een omzet van 16 miljard Amerikaanse dollar realiseerde; op nummer 162 op de Fortune 500 ranglijst staat (versie 2012); 2500 enterprise klanten bedient vanuit ruim 60 delivery centra, waaronder Utrecht en Amsterdam; mission critical applicaties beheert voor overheden en alle commerciële sectoren; domein experts in dienst heeft die het primaire proces als geen ander kennen; denk bijvoorbeeld aan artsen, astronauten, juristen, logistiek planners en militairen; meer dan 1 miljoen desktops, 33 Petabyte data, 105 duizend servers, 113 duizend MIPS beheert.

16 CSC is een wereldleider in het leveren van op technologie gebaseerde business oplossingen en diensten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon: of info.nl@csc.com Orteliuslaan BD Utrecht Postbus RE Utrecht Copyright 2012 CSC. All rights reserved.

We do. things. amazing. We maken graag (opnieuw) kennis

We do. things. amazing. We maken graag (opnieuw) kennis We do amazing things We maken graag (opnieuw) kennis De kracht van CSC Leon van Riet, Delta Lloyd: Delta Lloyd is zeer tevreden met het door CSC geleverde software product LiFE en CSC heeft de implementatie

Nadere informatie

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen

hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen hoogwaardige IaaS Cloudoplossingen Exclusieve partnership Cloudleverancier NaviSite is als onderdeel van mediaconglomeraat Time Warner Cable één van de grootste wereldwijde providers van enterprise class

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

Meerdere clouds samensmeden tot één grote, hybride omgeving

Meerdere clouds samensmeden tot één grote, hybride omgeving Cloud of Clouds Meerdere clouds samensmeden tot één grote, hybride omgeving whitepaper CUSTOM 1 Bedrijven maken steeds vaker gebruik van meerdere clouddiensten, omdat ze aan iedereen in de organisatie

Nadere informatie

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt

Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt Onze gedifferentieerde benadering tot de Intelligent Workload Management markt de markt 1 het IT-landschap is aan het veranderen De risico's en uitdagingen van computerservices in meerdere omgevingen moeten

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE

ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION ONTZORG DE ZORGPROFESSIONAL DOOR VIRTUALISATIE E-BOOK DE STAP NAAR EEN TOEKOMST- BESTENDIGE EN DUURZAME BASIS Virtualiseren is in veel disciplines een populaire term. Het is

Nadere informatie

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services

Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services Factsheet BEHEER CONSULTANCY Managed Services BEHEER CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies om de beschikbaarheid van uw platform en daarmee de user experience te verbeteren. Inclusief concrete

Nadere informatie

Profiteer van veranderende technologieën

Profiteer van veranderende technologieën Profiteer van veranderende technologieën Lees hoe Managed Services Providers u kunnen helpen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen Uitdagingen en kansen in veranderende technologieën Ontwikkelingen

Nadere informatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Sim as a Service. Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie RAM Mobile Data Sim as a Service Veilig en betrouwbaar beheer op afstand van systemen via M2M datacommunicatie

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

GOEDE ZORG VOOR ONDERZOEKSDATA.

GOEDE ZORG VOOR ONDERZOEKSDATA. GOEDE ZORG VOOR ONDERZOEKSDATA. Ziekenhuislaboratorium LabWest vertrouwt IT-infrastructuur toe aan Sentia Sinds 2011 werken verschillende ziekenhuizen in en rondom Den Haag met een gezamenlijke laboratoriumorganisatie.

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Syncasso klaar voor de toekomst met stabiel ICT-platform Syncasso is het resultaat van het samengaan van Groenewegen+Partners en Incassade

Nadere informatie

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services

Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services Factsheet CLOUD CONSULTANCY Managed Services CLOUD CONSULTANCY Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie.

Nadere informatie

IT-GIDS VOOR DE ZORG

IT-GIDS VOOR DE ZORG IT-GIDS VOOR DE ZORG IT als drijvende kracht achter betere zorgverlening Wij hoeven u niet uit te leggen dat achter de beste zorg een hele organisatie schuilt. Digitalisering heeft de manier van werken

Nadere informatie

Customer Case CED. Feiten in het kort:

Customer Case CED. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: European Claim Experts Branche: Verzekeringen Werknemers: 1.150 Activiteiten: Internationale Claims management en Expertise Oplossing: Opbouw Mendix-platform voor het flexibel

Nadere informatie

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag

We stemmen uw cloud-verbruik automatisch af op de vraag Managed Services Managed Services We geven gedegen advies over ontwerp, integratie, bouw en beheer van schaalbare platformen op basis van cloud-technologie. Cloud computing vormt het fundament van elk

Nadere informatie

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg

Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Banken en verzekeraars zijn niet onderscheidend genoeg Werk aan de winkel wat betreft openheid, onderscheidingsvermogen en communicatiekanalen from Accenture and Microsoft 1 Werk aan de winkel wat betreft

Nadere informatie

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app

Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app Verandering en innovatie in de zorg met de REGIE Zorg app De zorg app Regie is ontwikkeld om cliënten meer inzicht en controle te geven en tegelijkertijd efficiënter te werken. Veranderingen in de zorg

Nadere informatie

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper

Naar de cloud: drie praktische scenario s. Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op. whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Zet een applicatiegerichte cloudinfrastructuur op whitepaper Naar de cloud: drie praktische scenario s Veel bedrijven maken of overwegen een transitie naar de

Nadere informatie

Blackboard. Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE

Blackboard. Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE Blackboard Managed Hosting SURF Cloud Vendordag Jan Willem van der Zalm Director EMEA, Blackboard Managed Hosting DATE 2 Agenda SURF Cloud strategie Blackboard Managed Hosting & Private Cloud Blackboard

Nadere informatie

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Welkom ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Léon Sigo Directeur ComputerPlan ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Onze organisatie Sinds 1982 32 jaar ICT ervaring 50 medewerkers Meer

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

Wie is leidend of lijdend?

Wie is leidend of lijdend? Organisatie Medische Technologie en ICT Wie is leidend of lijdend? Martijn Schasfoort Manager Zorg en Informatie Technologie Deze presentatie. Het betreft ervaringen uit Máxima Medisch Centrum Cultuur

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure

Microsoft; applicaties; ontwikkelaar; developer; apps; cloud; app; azure; cloud computing; DevOps; microsoft azure Asset 1 van 7 Over het bouwen van cloudoplossingen Gepubliceerd op 24 february 2015 Praktische handleiding voor ontwikkelaars die aan de slag willen met het maken van applicaties voor de cloud. Zij vinden

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services

Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services Factsheet CLOUD MANAGEMENT Managed Services CLOUD MANAGEMENT Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar

Nadere informatie

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD

BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD BIG DATA & ANALYTICS BIG DATA: OPSLAG IN DE CLOUD FLEXIBEL EN SCHAALBAAR BEHEER VAN ENORME HOEVEELHEDEN INFORMATIE IN GROTE ORGANISATIES EFFICIËNT EN SCHAALBAAR OMGAAN MET INFORMATIE-EXPLOSIE De hoeveelheid

Nadere informatie

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014

Mitel User Group. Gijs Borsboom, VP Sales Benelux. 21 mei, 2014 Mitel User Group Gijs Borsboom, VP Sales Benelux 21 mei, 2014 Van harte welkom op uw eigen meeting! Agenda van vandaag: Update Mitel & Aastra Gijs Borsboom Update Gebruikersgroep Voorstel en installatie

Nadere informatie

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY

NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY DE a NDERE KIJK OP ICT CONSULTANCY Innervate is al ruim 13 jaar succesvol in het adviseren van vele organisaties op het gebied van ICT vraagstukken. Naast onze dienstverlening op het gebied van ICT Beleid

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek. Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek Verantwoording over de gehele IT-keten, van werkplek tot aan datacenter Draagt ICT daadwerkelijk bij aan het realiseren van je bedrijfsdoelstellingen?

Nadere informatie

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau Managed Services Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar in hoog tempo op. Regelmatig worden er

Nadere informatie

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Whitepaper Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? INHOUD» Technische mogelijkheden»

Nadere informatie

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY

Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY Maximale ontzorging in eigen regie POWERED BY www.hixonline.nl De zorgsector is voortdurend in beweging. Zorgprocessen worden meer en meer geautomatiseerd en vrijwel alle gegevens van de patiënt worden

Nadere informatie

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians

SAMENWERKEN TO THE MAX. Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians SAMENWERKEN TO THE MAX Derk-Jan Hilberding Lead UC Cloud & Managed Services bij Axians 1 GARTNER UC TRENDS 2016 DELIVERY MODEL INTEGRATIE BEREIKBAARHEID FUNCTIONEEL UC is commodity Broken promise S4B Gevaren

Nadere informatie

100% flexibiliteit in communicatie

100% flexibiliteit in communicatie 100% flexibiliteit in communicatie Ongelimiteerde expertise en capaciteit in één projectorganisatie met vier gerenommeerde partners Group of companies Group of companies 100% flexibiliteit in communicatie

Nadere informatie

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren?

Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? Hoe breek je de muur af tussen business en IT? blog Hoe laat IT en business- alignment jouw organisatie accelereren? De 2x4 grootste uitdagingen door Edwin Roetgering, PreSales / Business-consultant bij

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services

Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services Factsheet CLOUD MIGRATIE Managed Services CLOUD MIGRATIE Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform

Nadere informatie

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services

Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services Factsheet SECURITY CONSULTANCY Managed Services SECURITY CONSULTANCY Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal

Nadere informatie

Desktop Delivery: een zakelijke afweging

Desktop Delivery: een zakelijke afweging Desktop Delivery: een zakelijke afweging Client - Server, SBC, virtuele desktops, virtuele applicaties of een virtueel besturingssysteem? Er zijn genoeg mogelijkheden om desktop functionaliteit aan de

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst?

Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Van Virtualisatie naar Cloud Computing De roadmap voor de toekomst? Louis Joosse Principal Consultant Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud van of voortvloeiende uit dit document

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite.

We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Managed Services Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing & sales activiteiten. U gebruikt ze meestal

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010

www.novell.com Veelgestelde vragen van Partners WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 Veelgestelde vragen van Partners www.novell.com WorkloadIQ Veelgestelde vragen 17 augustus 2010 W a t i s d e I n t e l l i g e n t W o r k l o a d M a n a g e m e n t m a r k t? De Intelligent Workload

Nadere informatie

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com

Whitepaper. Veilig de cloud in. Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1. www.traxion.com Veilig de cloud in Whitepaper over het gebruik van Cloud-diensten deel 1 www.traxion.com Introductie Deze whitepaper beschrijft de integratie aspecten van clouddiensten. Wat wij merken is dat veel organisaties

Nadere informatie

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud

Vier goede redenen om over te stappen naar de cloud Managed Services Managed Services We regelen een snelle en zorgeloze overstap naar een flexibele, veilige en stabiele cloud-omgeving. Een succesvol digitaal platform is continu in beweging. Daarom is een

Nadere informatie

We helpen u security-incidenten te voorkomen

We helpen u security-incidenten te voorkomen Managed Services Managed Services We adviseren u over passende security-maatregelen voor uw digitale platform. Zo helpen we u incidenten als datadiefstal te voorkomen en behoeden we u voor imagoschade.

Nadere informatie

Vervang uw verouderde hardware

Vervang uw verouderde hardware Whitepaper Vervang uw verouderde hardware Dedicated of Cloud? Alles over virtualisatie. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? INHOUD» Wat is virtualisatie?» Wat is een Virtual Server?» Besparen

Nadere informatie

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet

De kracht van eenvoud en efficiëntie. Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet De kracht van eenvoud en efficiëntie Hoe Software Defined Storage uw resources effectief inzet Inhoud Zet u uw huidige storage resources wel optimaal in? 03 Beter management van storage en data 04 Data

Nadere informatie

Professional Services

Professional Services Professional Services Winning deals together with Alcadis Professional Services Experience Center Het Experience Center biedt Alcadis alle faciliteiten om partners te informeren over Wi-Fi, IP-connectiviteit

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

IaaS by Proact. datasheet. Uitdaging. Oplossing. U profiteert van: Van IT-afdelingen wordt steeds meer verwacht. Zij moeten e nerzijds de b

IaaS by Proact. datasheet. Uitdaging. Oplossing. U profiteert van: Van IT-afdelingen wordt steeds meer verwacht. Zij moeten e nerzijds de b datasheet Uitdaging Als CIO of IT-manager balanceert u dagelijks t ussen de eisen en w ensen van de business en het efficiënt en effectief omgaan met de b eschikbare financiële middelen. Hoe kunt u s neller

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services

Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services Factsheet MICROSITE BEHEER Managed Services MICROSITE BEHEER Managed Services We garanderen een stabiele, snelle en schaalbare microsite. Microsites vormen een belangrijk onderdeel van online marketing

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst

Case Study: Het Oogziekenhuis Rotterdam. Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst Oogziekenhuis Rotterdam met open EPD voorbereid op zorg van de toekomst 1 UITDAGINGEN Van papieren naar elektronische dossiers Zorgverleners centraal toegang geven tot patiëntgegevens Efficiëntie optimaliseren

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s

m.b.v. digitale certificaten en PKI Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Beknopte dienstbeschrijving Beveiligen van VPN's m.b.v. digitale certificaten en PKI Document: Versie: mei 2002 Beknopte Dienstbeschrijving beveiligen van VPN s Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Snel te

Nadere informatie

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack

Verras uw business-collega s met een IT-sixpack Hybride-cloudaanpak Verras uw business-collega s met een IT-sixpack De CIO staat steeds meer onder druk: enerzijds vragen uw businesscollega s een s nellere en meer flexibele dienstverlening, anderzijds

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Visie op Cloud & ICT Outsourcing

Visie op Cloud & ICT Outsourcing HEALTHCARE & LOCAL GOVERNMENT Visie op Cloud & ICT Outsourcing Regionaal ICT Beraad, gemeente Midden-Delfland 25 oktober 2016 Voorstellen - Sinds 2013 werkzaam bij PinkRoccade Local Government - Productmanager

Nadere informatie

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst

Industry consulting. Care management. Effectieve procesinnovatie in de zorg. Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Industry consulting Care management Effectieve procesinnovatie in de zorg Onze zorg Kwaliteit nu én in de toekomst Effectieve procesinnovatie Iedere organisatie is uniek. Dat is in de zorg niet anders.

Nadere informatie

Data en Applicatie Migratie naar de Cloud

Data en Applicatie Migratie naar de Cloud Data en Applicatie Migratie naar de Cloud Iris Pinkster Professional Testing 1 Agenda - Introductie - De Cloud een introductie - Keuze van geschikte applicaties - Migratie strategieën - Test strategieën

Nadere informatie

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde

PRIVATE CLOUD. Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde Ervaar het gemak van de private cloud: minder gedoe, meer waarde IN HET KORT In de private cloud draaien uw Exact-oplossingen zoals u gewend bent, maar dan met optimale flexibiliteit, maximale prestaties

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Geeft richting in de wereld

Geeft richting in de wereld Geeft richting in de wereld werled van IT I T- m a k e l a a r IT-makelaar Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility Werkplek Data center Hardware Software Wireless Cloud Virtualisatie Mobility

Nadere informatie

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant

BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD. Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE THE JOURNEY TO THE CLOUD Ron Vermeulen Enterprise Consultant BRAIN FORCE Europe Europese Professional Services Provider Consultancy, Projects & Solutions, Staffing Belangrijkste Partnerships

Nadere informatie

Bijzondere ICT voor bijzondere zorg

Bijzondere ICT voor bijzondere zorg Bijzondere ICT voor bijzondere zorg Agenda Over Profila Zorg Gezondheidszorg in beweging ICT requirements Profila Zorg Biedt cloud computing de oplossing? Migratie Effecten en besparingen Leerpunten Toekomst

Nadere informatie

Bereikbaarheid binnen bereik

Bereikbaarheid binnen bereik Bereikbaarheid binnen bereik W I L RO FFRE ITS M A C A S E ST UDY: B LO KW EG FIN A NC IE E L A DVISEUR S WilroffReitsma & Blokweg 1 Samenvatting Inhoud Voor een organisatie als Blokweg Financieel Adviseurs

Nadere informatie

Altijd, overal en met ieder device aan de slag

Altijd, overal en met ieder device aan de slag WORKSPACE Altijd, overal en met ieder device aan de slag Geef medewerkers de vrijheid om te werken en behoud grip op IT De ideale digitale werkplek om medewerkers overal en altijd toegang te geven tot

Nadere informatie

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE

GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE GETTING THE BEST OUT OF YOUR SOURCE CODE MODERNISEREN MET UNIFACE 2 OMNEXT IN HET KORT Broncode als bron van informatie Gevestigd in NL, UK en USA Kennis van meer dan 40 diverse technologieën Verschillende

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming.

De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. De cloud die gebouwd is voor uw onderneming. Dit is de Microsoft Cloud. Elke onderneming is uniek. Van gezondheidszorg tot de detailhandel, van fabricage tot financiële dienstverlening: geen twee ondernemingen

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

ACA IT-Solutions beveiligt de IT van Medisch Centrum Leeuwarden tegen malware en security breaches

ACA IT-Solutions beveiligt de IT van Medisch Centrum Leeuwarden tegen malware en security breaches CASE STUDY ACA IT-Solutions beveiligt de IT van Medisch Centrum Leeuwarden tegen malware en security breaches Met Kaspersky Endpoint Security goed voorbereid op toekomstige aanvallen 2 Case study: Medisch

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

Cloud Solutions. Business Case Skysource Group. Als Cloud Service Provider verkoop je vertrouwen

Cloud Solutions. Business Case Skysource Group. Als Cloud Service Provider verkoop je vertrouwen Cloud Solutions Business Case Skysource Group Als Cloud Service Provider verkoop je vertrouwen Begin 2017 migreerde Skysource haar allereerste klant naar de zelfgebouwde private cloud omgeving. Nog geen

Nadere informatie

werken in de cloud compliant werkplekbeheer voor verzekeraars Your business technologists. Powering progress

werken in de cloud compliant werkplekbeheer voor verzekeraars Your business technologists. Powering progress veilig werken in de cloud compliant werkplekbeheer voor verzekeraars Your business technologists. Powering progress Efficiënt en compliant werken in de cloud Toenemende concurrentie, groeiende druk om

Nadere informatie

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT

De RealDolmen-cloud. Ademruimte voor uw ICT De RealDolmen-cloud Ademruimte voor uw ICT De cloud komt niet uit de lucht gevallen. Voor heel wat organisaties is de cloud een logische stap die voortvloeit uit de gewijzigde verwachtingen van hun gebruikers.

Nadere informatie

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau

Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau Factsheet CONTINUOUS VALUE DELIVERY Mirabeau CONTINUOUS VALUE DELIVERY We zorgen ervoor dat u in elke volwassenheidsfase van uw digitale platform snel en continu waarde kunt toevoegen voor eindgebruikers.

Nadere informatie

UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE

UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE UNIGARANT SUCCESVOL NA KETENINTEGRATIE Unigarant Verzekeringen heeft haar front-, mid- en backoffice systemen, waaronder haar extranet voor tussenpersonen, compleet vervangen en vernieuwd. Unigarant besloot

Nadere informatie

CMS Ronde Tafel. Cloud Continuity. Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant

CMS Ronde Tafel. Cloud Continuity. Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant CMS Ronde Tafel Cloud Continuity Ir. Jurian Hermeler Principal Consultant Introductie Quint Wellington Redwood Onafhankelijk Management Adviesbureau Opgericht in 1992 in Nederland Ruim 20 jaar ervaring

Nadere informatie

Bring it To The Cloud

Bring it To The Cloud Whitepaper Imtech ICT Communication Solutions, Rivium Boulevard 41 2909 LK Capelle a/d IJssel T +31 88 988 96 00, info.cs@imtech.nl, www.imtech-ict.nl/cs Imtech Voor organisaties is de keuze over hoe

Nadere informatie