Programma PSV Business maandag 17 woensdag 19 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma PSV Business maandag 17 woensdag 19 september 2018"

Transcriptie

1 PSV TRAVEL Programma PSV Business maandag 17 woensdag 19 september 2018 Barcelona Barcelona is de op één na grootste stad van Spanje met voor iedereen iets te bieden: prachtige architectuur, musea van topklasse, authentieke straatjes, heerlijke tapas barretjes, het lange zandstrand en niet te vergeten de unieke voetbalcultuur! Het is de hoofdstad van Catalonië en in deze wereldstad aan zee wonen zo n 1,7 miljoen mensen. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen deze populaire stad en genieten zij van de veelzijdigheid. Het leven gaat hier 24/7 door. Of je nu s morgens heel vroeg een stevige espresso wilt drinken, s middags de trek wilt stillen met een lokale pincho of s avonds laat nog wilt dineren in Barcelona is keuze genoeg! De leukste manier om de stad en de vele bezienswaardigheden, geluiden en smaken in je op te nemen is te voet. Ook het metronet brengt je gemakkelijk van A naar B. Spanje en voetbal zijn in één adem te noemen. FC Barcelona is dé trots van de stad en geliefd over de gehele wereld! In en rond het stadion Camp Nou is het dagelijks een komen en gaan van toeristen die een glimp willen opvangen van hun voetbalhelden, de tour maken en het museum bezoeken. We kijken er naar uit hier de eerste Champions League wedstrijd van de groepsfase dit seizoen te gaan spelen! Wat een belevenis!

2 Oppervlakte Spanje: Hoofdstad: km² Madrid Hoofdstad Catalonië: Barcelona Inwoners Spanje: ca. 47 miljoen Inwoners Barcelona: ca. 1,7 miljoen Taal: Klimaat september: Tijdverschil: Voltage: Spaans gem. 25 graden geen 220 Volt (normale stekker)

3 FC Barcelona FC Barcelona FC Barcelona is opgericht op 29 november 1899 door de Zwitser Johan Joan Gamper. De eerste jaren speelden vooral Zwitsers, landgenoten van Gamper, en Engelsen in het eerste elftal. Begin jaren twintig van de twintigste eeuw beleefde Barça de eerste succesvolle periode waarin meerdere prijzen werden gewonnen. FC Barcelona is de eerste club die alle zes clubelftal bekers in een jaar won. In 2009 won het de Champions League, het landskampioenschap, de Spaanse beker, de Europese Supercup, de Spaanse Supercup en het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs. Prijzenkast laatste jaren Spaans landskampioen totaal 25x: 2010, 2011, 2013, 2015, 2016, 2018 Copa del Rey totaal 30x: 2012, 2015, 2016, 2017, 2018 Europacup I / Champions League totaal 5x: 1992, 2006, 2009, 2011, 2015 Camp Nou Naast dat Camp Nou het thuisstadion is van FC Barcelona is het ook één van de grootste toeristische trekpleisters van Barcelona. Jaarlijks bezoeken honderdduizenden mensen het museum en maken een tour door dit immense stadion. Het stadion werd geopend in 1957 met een capaciteit van plaatsen. Door de jaren heen is de capaciteit verhoogd naar plaatsen. Tenue FC Barcelona speelt sinds jaar en dag in de clubkleuren paars en blauw. Nike is al sinds 1998 de kledingsponsor en sinds 1 juli 2017 prijkt de naam van het Japanse elektronica concern Rakuten op het shirt. Bekende Nederlanders onder contract geweest bij FC Barcelona Johan Neeskens ( ) Johan Cruijff ( ) Jordi Cruijff ( ) Ronald Koeman ( ) Richard Witschge ( ) Winston Bogarde ( ) Ruud Hesp ( ) Michael Reiziger ( ) Phillip Cocu ( ) Boudewijn Zenden ( ) Patrick Kluivert ( ) Frank de Boer ( ) Ronald de Boer ( ) Marc Overmars ( ) Giovanni van Bronckhorst ( ) Edgar Davids (2004) Mark van Bommel ( ) Ibrahim Afellay ( ) Jasper Cillessen (2016-heden)

4 Dag 1 Maandag 17 september 08:30 Inchecken voor uw vlucht naar Barcelona. Voor meer informatie over Eindhoven Airport kijkt u op: 10:30 Vertrek naar Barcelona met TUI Fly Belgium of Travelservice* De vliegtijd bedraagt ca. 2 uur en 30 minuten. * Definitieve maatschappij en vluchtnummer krijgt u na boeking van ons door. 13:00 Geplande aankomsttijd op de luchthaven van Barcelona. Aansluitend transfer naar 5***** Hotel Sofia. 14:30 Geplande aankomsttijd bij het hotel. U kunt uw bagage afgeven bij de receptie, zij zullen deze naar uw kamer brengen. Zodra de kamers klaar zijn zullen wij u de sleutels overhandigen. 14:30 16:30 Welkomstcocktail in ons hotel. Graag verwelkomen wij u in Barcelona met een drankje en een hapje in de tuin van het hotel. U heeft de rest van de middag ter vrije besteding. 20:00 Vertrek per bus naar Restaurant Xalet op Montjuic. 20:30 22:30 Onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje heeft u de gelegenheid om alle andere gasten te spreken en kunt u genieten van de zonsondergang bij Barcelona en miljoenen lichtjes van de stad. Het uitzicht is hier adembenemend. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn álle gasten die ons vergezellen op deze reis uitgenodigd voor dit diner. Eendracht maakt macht! Na het diner rijden de bussen terug naar het hotel.

5 Dag 2 v.a. 07:00 Dinsdag 18 september Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. U kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten Optie 1 Vrije ochtend + lunch aan de Ramblas Vanochtend bent u vrij om Barcelona op eigen gelegenheid te verkennen. Wel hebben wij voor u een gezellige lunch gereserveerd in een restaurant centraal gelegen aan de Ramblas. Na de lunch rijden er bussen terug naar het Sofia Hotel. Rest van de middag bent u vrij om u nog even op te frissen in het hotel of om de stad verder te verkennen. Optie 2 Wandeling met gids + bezoek Mercat de Boqueria + lunch aan de Ramblas Vanaf het hotel vertrekt u per bus naar het centrum van Barcelona. Een gids zal u onderweg al wat informatie geven over de stad. In kleine groepjes wandelt u met de gids door het eeuwenoude centrum van de stad. Tevens bezoekt u uitgebreid de kleurrijke en wereldbekende overdekte Mercat de Boqueria. Deze ochtend sluiten we af met een gezellige lunch in een restaurant gelegen aan de Ramblas. Na de lunch rijden er bussen terug naar het Sofia Hotel. Rest van de middag bent u vrij om u nog even op te frissen in het hotel of om de stad verder te verkennen. Optie 3 Lunch + wedstrijd FC Barcelona O19 PSV O19 in Mini Estadi Op een kwartier wandelen vanaf het hotel hebben wij een restaurant gereserveerd voor een gezellige lunch van heerlijke tapas. Na deze lunch wandelen we naar het Mini Estadi waar de wedstrijd van PSV 019 -het team van Ruud van Nistelrooy- tegen FC Barcelona O19 gespeeld zal worden. Rest van de middag bent u vrij om u nog even op te frissen in het hotel of om de stad verder te verkennen.

6 18:55 AANVANG WEDSTRIJD FC BARCELONA PSV Het moment waar het allemaal om draait. De wedstrijd FC Barcelona-PSV in Estadio Camp Nou. Genieten van dé wedstrijd, waarbij we plekken voor u hebben weten te bemachtigen op de lange zijde van het stadion in de 2 e ring, dicht op de middenlijn. Na afloop van de wedstrijd staan er bussen klaar bij ACCES 9 (de uitgang van het terrein) om ons naar het aftermatch diner en borrel te brengen 21:30 Aftermatch diner en borrel in Fabrica Moritz Bavaria Official Partner van PSV heeft een samenwerking met Moritz. Het is opgericht in Barcelona in 1856 en daarmee het oudste biermerk van Spanje. Gesitueerd in het hart van de stad. Evenals Bavaria is Moritz een familiebedrijf. Het wordt tegenwoordig geleid door de zesde generatie. De in 2007 opgerichte microbrouwerij, met twee restaurants, een bakkerij en een concept store, ontvangt jaarlijks bezoekers. Onder het genot genot van een hapje en een drankje toosten wij graag met u op een hopelijk succesvolle deelname aan de Champions League. 00:00 Bussen vertrekken terug naar het hotel. Dag 3 v.a. 07:00 Woensdag 19 september Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. 07:30 of 08:30 Uitchecken en vervolgens transfer naar Barcelona Airport.* 08:00 of 09:00 Aankomst Barcelona Airport.* 10:00 of Vertrek naar Eindhoven Airport met TUI Fly Belgium of Travelservice * De vliegtijd bedraagt ca. 2 uur en 30 minuten. 12:30 of 13:30 Verwachte aankomsttijd in Eindhoven. * Definitieve maatschappij bij behorend vluchtschema krijgt u na boeking van ons door. Alle genoemde tijden zijn lokale tijden en onder voorbehoud van wijzigingen.

7 Hotel Sofia ***** Adres: Plaça de Pius XII, 4, Barcelona, Spanje Telefoon: Hotel Sofia ligt aan de Avenida Diagonal in Barcelona, op maximaal 15 minuten lopen van Camp Nou en het Mini Estadi. Het hotel is geopend sinds 2016 en is van alle moderne en comfortabele gemakken voorzien. Er is gratis WiFi in alle ruimtes. U heeft gratis toegang tot een lichte, moderne 24-uursfitnessruimte met een verscheidenheid aan apparatuur en in de stadstuin ligt een zwembad met zonnebedden. De designkamers van het Sofia bieden home-automatitica-technologie, een 49-inch Smart-tv, een kluisje, airconditioning en een ruime luxe badkamer. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in een bijzonder ingericht restaurant en u kunt er ook voor kiezen om buiten te zitten. De stylish ingerichte hotelbar is geopend tot 01:00 uur. Luchthaven Barcelona 14 km (± 15 minuten) Camp Nou + Mini Estadi 1,2 km, max. 16 minuten lopen Centrum Barcelona Ramblas 5 km, 1 uur te voet of 24 minuten met metrolijn L3 rechtstreeks Arrangement* Het arrangement is inclusief: Retourvlucht Eindhoven Barcelona met Tui Fly Belgium of Travelservice inclusief alle belastingen Twee overnachtingen in een tweepersoonskamer voor tweepersoons gebruik inclusief ontbijt in Hotel Sofia***** Welkomstcocktail met hapjes in het hotel PSV Business welkomstdiner bij restaurant Xalet op Montjuic Goede kaarten Champions League wedstrijd FC Barcelona PSV op lange zijde After-match diner en borrel in Fabrica Moritz Alle bustransfers zoals beschreven in programma Optioneel programma Uw keuze voor de activiteit: o Optie 1: vrije ochtend + lunch aan de Ramblas o o Optie 2: wandeling met gids + bezoek Mercat de Boqueria + lunch aan de Ramblas Optie 3: lunch + wedstrijd FC Barcelona PSV O19 in Mini Estadi naast Camp Nou Het arrangement is exclusief: Services en activiteiten die niet genoemd worden in het arrangement Persoonlijke uitgaven (minibar, telefoonkosten, etc.) Toeslag voor éénpersoonsgebruik van een kamer à 350,- p.p. voor het gehele arrangement

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München PSV TRAVEL Programma Business Club München WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober 2016 München De hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,4 miljoen Münchenaren

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma sponsors München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München

PSV TRAVEL. Programma sponsors München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München PSV TRAVEL Programma sponsors München WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober 2016 München De hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,4 miljoen Münchenaren die

Nadere informatie

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015

Programma Business Club Manchester. WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 PSV TRAVEL Programma Business Club Manchester WEDSTRIJD Manchester United - PSV dinsdag 24 donderdag 26 november 2015 Manchester Wie Manchester zegt, zegt voetbal. Niet verwonderlijk met twee grote voetbalclubs.

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma sponsors Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma sponsors Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma sponsors Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere Spaanse

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

5-daagse Theaterreis BARCELONA

5-daagse Theaterreis BARCELONA 5-daagse Theaterreis BARCELONA 11 t/m 15 oktober 2017 Deze reis gaat definitief door! Nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel! MET O.A. BEZOEK AAN GRAN TEATRE DEL LICEU Opera - UN BALLO IN MASCHERA

Nadere informatie

WEDSTRIJD CSKA MOSKOU PSV

WEDSTRIJD CSKA MOSKOU PSV PSV REIZEN Programma business club leden Moskou WEDSTRIJD CSKA MOSKOU PSV dinsdag 29 september donderdag 1 oktober 2015 Moskou Als u over het Rode Plein loopt, voelt het misschien als een déja vû: dit

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010

Genua. Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Genua Dinsdag 30 november t/m donderdag 2 december 2010 Met 700.000 inwoners is Genua de grootste havenstad van Italië. Aan de Middellandse Zee wordt de haven enkel overtroffen door die van Marseille.

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Kandinsky Travel 2011-2012

Kandinsky Travel 2011-2012 Kandinsky Travel 2011-2012 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 pagina Skiën in Bottrop 4 Gaziantep 5 Suriname 6 Barcelona 7 Efteling of Walibi World 11 Spelregels 12 2 Inleiding Beste reiziger, Het reisprogramma

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Spreekbeurtpakket. Fútbol Club Barcelona

Spreekbeurtpakket. Fútbol Club Barcelona Spreekbeurtpakket Fútbol Club Barcelona Fan Club Barcelona Oranje Nassaustraat 1 5246 XR Rosmalen i: www.fanclubbarcelona.nl e: info@fanclubbarcelona.nl Copyright 1999-2010 Fan Club Barcelona. Alle rechten

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Bilbao & San Sebastian 4 daagse vliegreis

Bilbao & San Sebastian 4 daagse vliegreis Bilbao & San Sebastian 4 daagse vliegreis Ontdek het onbekende maar schitterende noorden van Spanje; twee topsteden in het Spaanse Baskenland. Bilbao was ooit de belangrijkste motor achter de Baskische

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013

Coaching Education Trip. Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United. Hatfield, Londen. 14 oktober 16 oktober 2013 Coaching Education Trip Tottenham Hotspur, Fulham FC and West Ham United Hatfield, Londen 14 oktober 16 oktober 2013 1 Informatie bestemming ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2016 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge. Photo Prestige, Edwin van Zantvoort.

Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge. Photo Prestige, Edwin van Zantvoort. Bij psv Zaken doen als een kampioen Intelectric - Dommel 18 - business Lounge Netwerken in een ontspannen zakelijke atmosfeer De lounge De Intelectric - Dommel 18 - Business Lounge is gelegen op de eerste

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Naam team: Vragen Eerste Ronde VVKVoetbalQuiz 2016. Totaal te behalen: 8 punten PUNTEN VRAAG ANTWOORD. Thema: Wit

Naam team: Vragen Eerste Ronde VVKVoetbalQuiz 2016. Totaal te behalen: 8 punten PUNTEN VRAAG ANTWOORD. Thema: Wit Vragen Eerste Ronde VVKVoetbalQuiz 2016 PUNTEN VRAAG ANTWOORD Thema: Wit 2 Het is vandaag Witte Donderdag. Welke Zeeuwse club speelt helemaal in het wit (van top tot teen dus)? 4 Wit is de kleur van de

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian SPANJE Zo dicht bij en toch een hele andere cultuur. Dit land tussen de Atlantische Oceaan de Middellandse Zee heeft een rijke traditie op het gebied van typisch Spaanse

Nadere informatie

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007.

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Te veilen kavels 2 Big Five schilderijen (origineel) TT VIP arrangement (2 personen) 3 schilderijen van realisten

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE barcelona algemene informatie barcelona Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder twijfel de meest cosmopoliete en moderne stad van Spanje. De stad heeft anderhalf

Nadere informatie

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014

Coaching Education Trip. Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04. Duisburg, Duitsland. 17 19 maart 2014 Coaching Education Trip Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 Duisburg, Duitsland 17 19 maart 2014 1 Informatie Duisburg hotel ------------------------------ 1 2 Programma ------------------------------

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN PSV BUSINESS WEDSTRIJDARRANGEMENTEN - INHOUD 4 CULINAIR GENIETEN EN TOPVOETBAL 6 BUSINESS CLUB 8 DE BLAUWE LOTUS 10 RESTAURANT AVANT-GARDE VAN GROENINGE 12 BUSINESS ROOM 14 PRIJZEN PER WEDSTRIJD WEDSTRIJDARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL

Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K o k t o b e r ASL TRAVEL Fan B E S I K T A S V S K R C G E N K 2 3-2 6 o k t o b e r 2 0 1 8 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Istanbul Info REISDOCUMENTEN TIJDZONE VALUTA KLIMAAT TAAL ASL TRAVEL Internationaal paspoort of Identiteitskaart

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2015 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Inclusief bezoek aan Hofex 4 10 mei 2019 InnoBrands Media partners: Studiereis: innovatie & inspiratie Vernieuwing is essentieel voor elke bedrijfsvoering. Maar

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Schoolreis naar Barcelona, Spanje

Schoolreis naar Barcelona, Spanje Drenthe Tours A.H.G. Fokkerstraat 32 9403AP, Assen E-MAIL info@drenthetours.nl TEL 0592-409963 KVK 4079406 Schoolreis naar Barcelona, Spanje Reisomschrijving Schoolreis naar Barcelona met programma van

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie