DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2010.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari 1998. Jaarverslag 2010."

Transcriptie

1 DORPSVERENIGING NIJEVEEN Sinds 1 januari Jaarverslag 2010.

2

3 Inhoud 1. Voorwoord door Arend Tissingh (voorzitter) 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3. Het bestuur 4. Klankbordgroep 5. Leden 6. Vergaderingen 7. Website 8. Activiteiten 2010 Tot slot

4 Voorwoord Bij het schrijven van dit voorwoord kunnen we terugblikken op een toch wel tevreden jaar. In het voorjaar is er een schitterende sportkooi geopend, waar twee jaar overleg aan vooraf is gegaan. Het is fantastisch om te zien hoe de jeugd er zich vermaakt. Bij mijn aantreden als voorzitter mocht ik de aanzet meemaken om te komen tot de ontwikkeling van een visieplan voor het dorp Nijeveen. Nu, acht jaar later zijn de eerste werkzaamheden voor een vernieuwing van het centrum begonnen. Aan de Wilhelminastraat en de Weimalaan zijn de huizen afgebroken, hier worden nieuwe gebouwd.het vergroten van de supermarkt is een belangrijke impuls, om zoveel mogelijk boodschappen in eigen dorp te kopen. Vele dorpen hebben leegloop van winkel voorzieningen, ook in Nijeveen was er geen belangstelling om zich als nieuwe ondernemer in het centrum te vestigen. Het bedrijven terrein heeft een uitbreiding ondergaan, vanaf nu zijn er weer mogelijkheden voor een vestiging van een nieuw bedrijf. Na acht jaar is mijn bestuursperiode als voorzitter voorbij en tijd om het stokje over te dragen aan een ander. Het was een genoegen, om te werken met een bestuursteam uit Nijeveen, over onderwerpen die ons dorp aangingen. De contacten met inwoners, politieke vertegenwoordigers en ambtenaren in het gemeentehuis, hebben er voor gezorgd dat deze jaren veel te snel voorbij zijn gegaan. Om Nijeveen leefbaar te houden moet je steeds weer attent zijn om voorzieningen te behouden en te vernieuwen.

5 Niet alleen DVN, maar ook veel verenigingen zorgen er voor dat er voldoende vrije tijd mogelijkheden voor de inwoners zijn. Deze zorgen ervoor dat de sociale verbondenheid op peil blijft en een levendig dorp in stand houdt, waar het fijn wonen en werken is. Elk jaar zijn er weer onderwerpen om voor in de bres te springen, denk maar een goede ontsluiting van Nijeveen naar de zuidrichting, de bibliotheek en betaalbare woonvoorzieningen voor de jongeren. Het is dan ook nodig het bestuur weer te voorzien van nieuwe bestuursleden die het benodigde enthousiasme en tijd kunnen opbrengen. Mocht er een beroep op u gedaan worden, dan wil ik u graag aanbevelen om hier positief op te reageren. Graag ontmoet ik in april tijdens de ledenvergadering weer zoveel mogelijk leden. Nu wil ik u vooral wijzen op de vernieuwde website: Arend Tissingh, voorzitter DVN januari 2010.

6 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. Op 14 april 2011 is er een Algemene Ledenvergadering van de Dorpsvereniging Nijeveen. Plaats: De Schalle Aanvang: uur. Het bestuur nodigt u van harte uit op deze avond. Opening. Vaststellen agenda. Agenda: Ingekomen stukken/mededelingen. Verslag jaarvergadering 20 april Jaarverslag Financieel verslag Verslag kascommissie Benoeming kascommissie. Vaststellen contributie Begroting Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar zijn: Frans Bakker en Bert Smit. Aftredend zijn Arend Tissingh en Roelof Moes. Kandidaten zijn: Wim de Kleuver en Albert Bron. Bestuursvoorstellen. Rondvraag. Sluiting. Na afloop van het officiële gedeelte is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn.

7 Dhr. H. Geerts, jeugdagent van de gemeente Meppel, zal vertellen over zijn werkzaamheden. Verslag jaarvergadering DVN 20 april leden aanwezig. Bestuursleden: Aanwezig: Arend Tissingh (voorzitter), Bert Smit, Casper Veen, Frans Bakker, Henk Oort, Geert Prakken, Erica van de Schrier, Jeanette Masteling (notulist) Afwezig: Tea Timmer, Jenny van der Linde, Roelof Moes. Notulen van 14 april 2009: Een van de leden stelt voor de notulen voortaan in het boekje van het jaarverslag op te nemen. De wegwijzers zijn door de gemeente betaald. De leden geven aan dat het mooi is dat er nu wegwijzers zijn. Jammer dat er geen wegwijzer naar het Kerspel verwijst. De notulen worden vastgesteld. Vragen n.a.v. de begroting: Het bedrag van eigen vermogen wordt besteed aan de voetbalkooi, het AED project en de palen voor de wandelroutes. Er wordt gevraagd of de palen van de wandelroutes niet goedkoper gemaakt kunnen worden. Verslag kascommissie: Dhr. F Venema en Dhr. KJ Bakker zitten in de kascommissie. Ze stellen voor de penningmeester decharge te geven. Dit voorstel wordt door de leden aangenomen. Vanuit de leden wordt aangegeven dat de kosten vermeld moeten worden op de contributiekaarten. Dhr. KJ Bakker is aftredend en wordt bedankt voor zijn werkzaamheden in de kascommissie.

8 Dhr. JR Klaassen wordt benoemd in de kascommissie evenals Dhr. Gelderloos als reservelid. De contributie zal niet verhoogd worden, het blijft vijf euro. In het najaar van 2010 zal er een ledenwerfactie plaatsvinden. Bestuursverkiezing: Geert Prakken en Jenny van der Linde zijn aftredend. Ze worden door de voorzitter bedankt voor hun jarenlange inzet. Geert krijgt een cadeau overhandigd, Jenny is afwezig en zal haar cadeau later ontvangen. Nieuwe bestuursleden zijn: Jenneke Hulzebosch en Christa Flierman. De voorzitter vertelt aan de leden waar de Dorpsvereniging zich momenteel mee bezig houdt: 1. Zienswijze ontsluitingsweg Meppel. Het bestuur van DVN wil de bewoners van Nijeveen bewust maken dat er een probleem kan ontstaan wanneer de gemeente de huidige plannen uitvoert. Op dit moment richt de dorpsvereniging zich op de mogelijke problemen op de Dorpsstraat. Vraag: Is er contact opgenomen met 3VO? (i.v.m. veiligheid voor de kinderen) 2. Bestemmingsverandering Dorpsstraat nr. 57/59 Er is een zienswijze bij de gemeente ingediend. 3. Boomgaard. Voor 2013 komt er een nieuw plan voor inrichting van het van der Woude park, waar de boomgaard zich bevindt. Deze fruitbomen, die in 1998 geplant zijn, groeien zeer slecht en dragen nauwelijks vruchten. Bij de bomen zijn flessen begraven met teksten van de eigenaren van de verschillende

9 bomen. Deze flessen zullen opgegraven worden, wanneer bekend is wat er met het parkje gaat gebeuren. 4. Gezondheidslocatie. Er wordt gevraagd wat de Dorpsvereniging vindt van het centrum als locatie voor de gezondheidszorg. De locatie in het centrum is door de gemeente voorgesteld. De Dorpsvereniging kan zich vinden in het idee om de gezondheidszorg in het centrum te lokaliseren; bijvoorbeeld in de buurt van de tandarts en de praktijk voor fysiotherapie. De apotheek moet dringend uitgebreid worden. 5. Sportkooi aan de Schuurmansweg. De opening zal in juni 2010 plaatsvinden. 6. Herfstrondje. 7. Nieuwbouw centrum. Na de bouwvakvakantie zal er begonnen worden met de vernieuwing. De dorpsvereniging heeft veel overleg met de gemeente wat geleid heeft tot verandering van bepaalde details. 8. Zwerfvuilactie. 9. AED. (Automatische Externe Defibrillator ) Op dit moment zijn er drie AED kastjes in Nijeveen. De wens is dat er te Kolderveen bij het jeugdgebouw een vierde kastje geplaatst kan worden. Het geld van de Dorpsvereniging wordt besteed aan de opleiding van de vrijwilligers. 10. Brede School. Dit onderwerp is besproken in de klankbordgroep. In de krant stond dat het plan niet door gaat. De Dorpsvereniging heeft van deze mededeling geen vooraankondiging gehad en heeft ook geen antwoord gekregen over de vraag over de financiële haalbaarheid.

10 11. Oudejaarsavond. Door een tent te plaatsen op het feestterrein wil de Dorpsvereniging in samenwerking met de gemeente, de politie en de horeca er voor zorgdragen dat vandalisme op oudejaarsavond voorkomen kan worden. 12. Wandelroutes. 13. Schalle. De Schalle heeft een nieuw bestuur. De Dorpsvereniging levert vanuit het dagelijks bestuur twee bestuursleden voor het Schallebestuur. 14. Trouwlocaties in het dorp. 15. Ledenwerfactie. 16. Herdenking 4 mei. Rondvraag: Bestemmingsverandering Dorpsstraat 57/59: Er wordt aangegeven dat mensen met beperkingen ook ergens moeten kunnen wonen. De vraag is waarom DVN bezwaar wil maken. De voorzitter geeft aan dat de Dorpsvereniging actie heeft ondernomen omdat het om een pand gaat met weinig ruimte rondom het huis. Daarnaast is de bestemmingswijziging voor een grote doelgroep. Het is nu nog onduidelijk wat de gemeente onder kwetsbare groepen verstaat. De Dorpsvereniging wil graag een concrete omschrijving van de doelgroep, waarbij rekening wordt gehouden met de grootte van het pand en de ligging ten opzichte van naastgelegen panden. Een van de leden vraagt of de Dorpsvereniging er voor kan zorgen dat er versneld huizen gebouwd kunnen worden in Nijeveen. Het antwoord is dat er nog veel woningen te koop zijn op het Weidelint.

11 De vergadering wordt afgesloten met een optreden van Hendrika Huusman (Cabaretier).

12 3. Het bestuur Het bestuur van de Dorpsvereniging bestaat uit 10 personen. Op de ledenvergadering van 20 april 2010 zijn Jenneke Hulzebosch en Christa Flierman gekozen als bestuurslid. Geert Prakken en Jenny van der Linde zijn afgetreden. De samenstelling van het bestuur is nu als volgt: Arend Tissingh, voorzitter (DB). Jeanette Masteling, secretaris (DB). Casper Veen, penningmeester (DB). Bert Smit, algemeen adjunct (DB). Roelof Moes, coördinator klankbordgroep Jenneke Hulzebosch, pr. Frans Bakker, nieuwe plannen en ontwikkelingen, contactpersoon wandelroutes. Tea Timmer, rondje Nijeveen. Christa Flierman, projecten. Henk Oort, contactpersoon AED project. 4. Klankbordgroep In 2003 is de klankbordgroep opgericht. Deze groep is samengesteld uit inwoners van Nijeveen, met verschillende achtergronden, beroepen en leeftijden. Wanneer er belangen spelen die het hele dorp aangaan, kan deze groep geraadpleegd worden door het bestuur van DVN. De standpunten, die na overleg en discussie gevormd zijn, worden door het bestuur van de Dorpsvereniging voorgelegd aan de betreffende instantie of personen.

13 In 2010 is de klankbordgroep op 21 oktober bij elkaar geweest om te praten over het van der Woude Park en woningstichting Actium. 5. Leden Ledenaantal op 1 januari 2010: 499 Ledenaantal op 1 januari 2011: Vergaderingen Het algemeen bestuur heeft in 2010 vijf maal vergaderd: 19 januari, 25 maart, 25 mei, 16 september en 16 november. Deze vergaderingen werden in De Schalle gehouden. De klankbordgroep is één keer bij elkaar geweest. Deze bijeenkomst was op 21 oktober in De Schalle. De Algemene Ledenvergadering was op 20 april 2010 in de Schalle. Er waren 21 leden aanwezig. Enkele bestuursleden hebben regelmatig overleg gehad met politieke vertegenwoordigers en ambtenaren van de Gemeente Meppel. 7. Website De Dorpsvereniging heeft een vernieuwde website! De webmaster is Erica van der Schrier.

14 8. Activiteiten Centrum plannen In januari zijn er een aantal bijeenkomsten georganiseerd in de Schalle waar uitleg gegeven werd over de plannen voor het centrum. De dorpsvereniging heeft aan de gemeente een aantal wensen doorgegeven namens de bewoners van Nijeveen. Politieke avond In februari is er een politieke avond in de Schalle gehouden. De aanwezigen konden vragen stellen aan de verschillende partijen. Aan de orde kwamen de gezondheidszorg en de ontwikkelingen rondom de Nieuwveense Landen.

15 AED project In samenwerking met EHBO vereniging afdeling Nijeveen en Hartveilig Drenthe is de Dorpsvereniging in 2009 een project gestart om reanimatieapparatuur te kunnen plaatsen op verschillende locaties in Nijeveen. Op dit moment hangen er op drie locaties AED kasten van de Dorpsvereniging. Er zijn 60 vrijwilligers uit het dorp opgeleid om de AED apparatuur te kunnen bedienen. Zij kunnen opgeroepen worden bij ongevallen d.m.v. hun mobiele telefoon. Jaarlijks krijgen de vrijwilligers een herhalingscursus. Zij oefenen hartmassage, beademing en bediening van de AED apparaten. De herhalingscursus is in maart gegeven. De Schalle Er is een nieuw bestuur aangesteld voor het dorpshuis de Schalle. Vanuit de dorpsvereniging nemen er twee bestuursleden zitting in het bestuur van de Schalle. Dit zijn Tea Timmer en Henk Oort. Voetbalplein De aanleg van het voetbalplein aan de Schuurmansweg is gerealiseerd door Stichting Welzijn Meppel, de Gemeente Meppel en een jongerenwerkgroep uit Nijeveen in samenwerking met de Dorpsvereniging. Op 26 juni is deze voetbalkooi officieel geopend door wethouder Myriam Jansen. Arend Tissingh sprak in zijn toespraak over een voorbeeld van goed samenwerken met meer partijen.

16 Watervoetbal Eind augustus werd er plotseling vlakbij de voetbalkooi een begin gemaakt met de aanleg van een waterberging. De locatie was zeer ongelukkig gekozen en de Dorpsvereniging trok aan de bel bij de gemeente. Nu is de waterberging een stuk verderop aangelegd en kan de jeugd weer veilig voetballen! Foto: Frens Jansen Meppeler Courant

17 Ontsluitingsweg Meppel. Met de komst van de nieuwbouwwijk Nieuwveense Landen wordt de verbindingsweg van Nijeveen naar Meppel in de toekomst verplaatst. Via een werkgroep wil de Dorpsvereniging er zorg voor dragen dat de veiligheid op de Dorpsstraat behouden blijft door er voor te waken dat dit geen sluiproute zal worden naar Meppel. Gezondheidszorg. Voor de leefbaarheid van het dorp is het van belang een huisartsenpraktijk en een apotheek in Nijeveen te kunnen houden. De dorpsvereniging zet zich hier graag voor in. Gemeente Enkele bestuursleden hebben regelmatig overleg met de de Gemeente Meppel. Onderwerpen die besproken worden zijn: Het van der Woude Park, dorpsgericht werken en de herinrichting van het centrum. Dodenherdenking Op 4 mei hebben de Oranjevereniging en de Historische vereniging in samenwerking met de Dorpsvereniging een dodenherdenking georganiseerd. Bij de Schalle was de verzamelplaats, waarna er een stille tocht werd gehouden naar het monument aan de Dorpsstraat. Hier werden bloemen gelegd en toespraken gehouden. Trouwlocaties Het bestuur van de Dorpsvereniging heeft een voorstel gedaan naar de Gemeente Meppel om de Hervormde Kerk van Nijeveen en molen De Sterrenberg in aanmerking te laten komen als trouwlocaties. Uiteindelijk is het mogelijk geworden een verzoek in te dienen bij de gemeente om te trouwen op een locatie naar keuze.

18 Herfstrondje Nijeveen. De commissie voor het Herfstrondje heeft op 2 en 3 oktober voor de tweede keer het Herfstrondje Nijeveen georganiseerd. Er waren 20 deelnemers. De route was aangegeven in een folder en kon gestart worden in de Schalle. De deelnemende locaties waren herkenbaar aan een oranje bord in de vorm van een pompoen, die langs de weg stond. Deelnemers en bezoekers waren erg enthousiast. Ledenwerfactie Op 20 november zijn de bestuursleden langs de deuren gegaan om in enkele straten van het dorp nieuwe leden te werven voor de Dorpsvereniging. Deze actie was vooraf aangekondigd in de Molen. Er zijn folders uitgedeeld en vele interessante gesprekken gevoerd met de dorpsbewoners. Deze dag leverde ongeveer 40 nieuwe leden op!

19 Oudejaarsavond De jaarwisseling is dit jaar rustig verlopen. Ondanks dat er geen feesttent op het feestterrein is geplaatst was er een gezellige sfeer en zijn er weinig vernielingen geweest. Een compliment voor de dorpsbewoners! 9. Tot slot De Dorpsvereniging is dit jaar op vele terreinen actief geweest. Het bestuur voelt zich verbonden met de dorpsbewoners, zij zijn betrokken en meedenkend. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de vele leden van de Dorpsvereniging! Nijeveen, januari Het bestuur van de Dorpsvereniging.

20

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009.

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. Sinds 1 januari Jaarverslag 2009. DORPSVERENIGING NIJEVEEN Sinds 1 januari 1998. Jaarverslag 2009. Inhoud 1. Voorwoord door Arend Tissingh (voorzitter) 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 3. Het bestuur 4. Klankbordgroep 5. Leden

Nadere informatie

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. (Sinds 1 januari 1998) Jaarverslag Algemene ledenvergadering: 20 april

DORPSVERENIGING NIJEVEEN. (Sinds 1 januari 1998) Jaarverslag Algemene ledenvergadering: 20 april DORPSVERENIGING NIJEVEEN (Sinds 1 januari 1998) Jaarverslag 2015 Algemene ledenvergadering: 20 april 2016 www.dorpsverenigingnijeveen.nl 2 Inhoud 1. Voorwoord blz 4 2. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging Vrienden van Den Haag HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Vrienden van Den Haag Uitgave Redactie Vereniging Vrienden van Den Haag Jaap Trouw Status Definitief (ALV 20 november 2012) Versie 2.0 Vereniging Vrienden van Den Haag pagina 1 van 6 Leden Artikel

Nadere informatie

Stichting Bos der Onverzettelijken. Jaarverslag 2012

Stichting Bos der Onverzettelijken. Jaarverslag 2012 Stichting Bos der Onverzettelijken Jaarverslag 2012 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 1.0. Voorwoord.... 3 2.0. Projecten en Activiteiten... 4 2.1. Groot onderhoud Bos der Onverzettelijken... 4 2.2.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Reglement van de Ouderraad

Reglement van de Ouderraad Reglement van de Ouderraad Onderdeel van: Brederode Daltonschool Willem de Zwijgerlaan 110, 2082 BD Santpoort-Zuid Begripsbepaling: 1. Dit reglement verstaat onder: a. Ouderraad: Het Dagelijks bestuur,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School :

Nadere informatie

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

Dorpsraad Lieshout. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Verslag vergadering Dorpsraad d.d. 23-6-2010 Aanwezig: J. v.d. Heijden (voorzitter) A. Janssen (penningmeester) C. Verbakel (lid) M. Hubrechsen (lid) D. v.d. Heuvel (lid) R. v. Berlo (lid) Afwezig met

Nadere informatie

DORPSBELANGEN RUNE Postbus 20 7963 ZG Ruinen T 0522 47 11 82 E info@dbrune.nl W www.dbrune.nl Aan de leden van Vereniging Dorpsbelangen Rune

DORPSBELANGEN RUNE Postbus 20 7963 ZG Ruinen T 0522 47 11 82 E info@dbrune.nl W www.dbrune.nl Aan de leden van Vereniging Dorpsbelangen Rune DORPSBELANGEN RUNE Postbus 20 7963 ZG Ruinen T 0522 47 11 82 E info@dbrune.nl W www.dbrune.nl Aan de leden van Vereniging Dorpsbelangen Rune Datum : Ruinen, maart 2010 Betreft : jaarvergadering 2009 Geachte

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen

Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Verslag ledenvergadering van de Vereniging van Dorpsbelangen Boornbergum Kortehemmen Datum: 25 maart 2014 Tijd: 20:00 22:00 uur Plaats: Dorpshuis t Bynt in Boornbergum Aanwezig bestuur: Wim van Loon Anne

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op

NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op NOTULEN en Financieelverslag van de Algemene Ledenvergaring SAMENREDZAAMHEID, gehouden op maandag 13 februari 2017 in zaal t Centrum te Dreumel. 1) OPENING De voorzitter, Jacobijn Olthoff, opent de vergadering

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda

1. Openen, mededelingen, vaststellen agenda Notulen algemene ledenvergadering Algemeen Datum: dinsdag 2 oktober 2012 Locatie: Tijd: Notulist: Aanwezig: Afwezig: Basisschool de Klimop Mr. Treubstraat 3 2982 VN Ridderkerk 19.45 21.30 uur S. Oudijn

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

Kloosterhaar voor elkaar!

Kloosterhaar voor elkaar! Wat vooraf ging Wat vindt ù belangrijk voor ons dorp? Deze vraag heeft Plaatselijk Belang in 2011 voorgelegd aan alle inwoners van. Van de 590 gezinnen die de enquête kregen voorgelegd heeft bijna de helft

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof

Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof Algemene ledenvergadering Plaatselijk Belang Elshof 8 november 2016 Foto: Wil Bijker 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Jaarverslag 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Discussie leefbaarheid Elshof en

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Suggesties en aanbevelingen AED netwerk in Aalburg

Suggesties en aanbevelingen AED netwerk in Aalburg 2011 Suggesties en aanbevelingen AED netwerk in Aalburg ChristenUnie Aalburg Voor elkaar! 12-4-2011 Inleiding Elke week worden in ons land 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand.

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Pekingees en Dwergspanielclub

Pekingees en Dwergspanielclub AGENDA Algemene Ledenvergadering Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Pekingees- en te houden op 15 april 2014 in AC Restaurant t Harde, Eperweg 94 8084 HK t Harde, T +31(0)525

Nadere informatie

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.!

Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen.! Notulen vergadering Sportraad Stichtse Vecht, gehouden op donderdag 10 juli 2014, locatie Boom en Bosch te Breukelen. Aanwezig: Dick van Zanten (voorzitter), Vincent Stapper (secretaris), Hanney Plugge,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016

Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Nieuwsbrief 17 van het RBIJ bestuur februari 2016 Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers, Voor je ligt de nieuwsbrief 17 van het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf

JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf 1 JAARVERSLAG 2013 Gehandicaptenraad Landgraaf JAARVERSLAG GEHANDICAPTENRAAD LANDGRAAF 2013 Pagina 1 2 INLEIDING: De Gehandicaptenraad Landgraaf behartigt de collectieve belangen van alle mensen met een

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 )

Probusclub Zeewolde. HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) HUISHOUDELIJK REGLEMENT ( Vastgesteld op 5 maart 2014 ) Inleiding De Probusclub Zeewolde te Zeewolde is opgericht op 14 januari 2009, op initiatief van Probusclub Nijkerk. Installatie door Probus Nederland

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand

Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Reglement Stichting Ouderraad OBS Het Zand Begripsbepaling Bestuur ouderraad: Ouderraad (OR): Commissie: Ouders: School: De bestuurders van de Stichting Ouderraad OBS Het Zand, zoals vastgesteld in de

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB. Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL. Artikel 1:

REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB. Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL. Artikel 1: REGLEMENT VAN DE NEDERLANDSE ASTRONOMENCLUB Opgericht te Utrecht 5 oktober 1918 I. NAAM EN DOEL Artikel 1: De vereniging draagt de naam Nederlandse Astronomenclub en is gevestigd te Dwingeloo. Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Deze uitgave kunt u nu ook downloaden op. www.vanewijcksluis.nl. Uitgave van de Dorpsvereniging Van Ewijcksluis e.o.

Deze uitgave kunt u nu ook downloaden op. www.vanewijcksluis.nl. Uitgave van de Dorpsvereniging Van Ewijcksluis e.o. Deze uitgave kunt u nu ook downloaden op www.vanewijcksluis.nl Uitgave van de Dorpsvereniging Van Ewijcksluis e.o. Het Van Ewijcksnieuws Opgericht 29 november 1974 bankrek. Rabo10.90.04.442 juli 2012 jaargang

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 De NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 Personeelsvereniging Postbus 8 5460 AA Veghel Aanwezig: Bestuur: Anki van Munster (voorzitter) Roland Wolvers (secretaris) Pieter van de Wijgert (penningmeester)

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018 Algemene Ledenvergadering 7 maart 2018 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Bezoek van de Christen Unie 4. Lid van Verdienste 5. Jubilarissen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Uitnodiging voor de Admiraliteitsraad

Uitnodiging voor de Admiraliteitsraad Datum: 21-10-15 Ref: UVAR1511 Opgesteld: 24-10-2015 Aan: T.k.a.: Alle (team) leid(st)ers waterwerk Leden admiraliteit 6 van de Maze Regiobestuur Ronde de Rotte Cirkel coördinatoren Admiraliteit 1,4,8,9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER

NIEUWSBRIEF18. Wij stáán er voor VAN HET BESTUUR NIEUWE LEDEN: www.sgpgeldermalsen.nl 4/2015. Voor in uw agenda: NAJAARSVERGADERING 25 NOVEMBER VAN HET BESTUUR Het zomerreces is weer voorbij. Als u deze nieuwsbrief leest zijn de eerste commissievergaderingen en raadsvergaderingen al weer achter de rug. Er is veel wat aandacht vraagt, de zondagsontheiliging

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013

NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE WMO-RAAD ZANDVOORT D.D. 18 MAART 2013 Aanwezig : *de heren P. Brugman (voorz.), H. Wiedijk (secr.), J. Kerkman (pnnm.), T. Timmermans, F. Hoenderdos *de dames T. Boddaert

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere

Jaarverslag. Stichting Hospice Almere Jaarverslag Stichting Hospice Almere 2007 Voorwoord Het jaar 2007 heeft in het licht gestaan van het zoeken van een locatie. Vele gesprekken met financiers en projectontwikkelaars hebben echter niet tot

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Zetten 2025 Levendig, verbonden en duurzaam

Zetten 2025 Levendig, verbonden en duurzaam Zetten 2025 Levendig, verbonden en duurzaam Zicht op Zetten Wij zijn Zicht op Zetten, een burgerinitiatief waarvoor circa twintig Zettenaren zich vrijwillig inzetten. We zijn gestart met de wens om vanuit

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert

Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Dinsdag 27 augustus 2013 Aanwezig: Hans, Kees, Marian, Harald, Jack, Jochem, Robert Afwezig: René, Marieke Agenda 1 Opening Spreekuur voor gast om situatie brede

Nadere informatie

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten),

Nadere informatie

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering.

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering. Huishoudelijk reglement Vereniging Aziatische Sporten 'Arashi' Leden Rechten Artikel 1 1. De rechten van de student-leden en niet-student-leden zijn: a. het bijwonen van de algemene ledenvergadering met

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen.

3. Notulen vergadering voorgaande vergadering Notulen ALV 2015 worden vastgesteld zonder aanvullingen of opmerkingen. Notulen Algemene Leden Vergadering 2016 Datum: 23 februari 2016 Plaats: Wetsus aan de Oostergoweg 7 te Leeuwarden Aanwezigen: Zie bijlage 1 MKA.: Verzendlijst: Curt van Oss Alle aan- en afwezigen Verslag

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

PROBUS Eindhoven 85 ASSOCIATION OF RETIRED PROFESSIONAL AND BUSINESS MEN OPGERICHT 10 JANUARI 1985 TE EINDHOVEN STATUTEN NAAM EN ZETEL.

PROBUS Eindhoven 85 ASSOCIATION OF RETIRED PROFESSIONAL AND BUSINESS MEN OPGERICHT 10 JANUARI 1985 TE EINDHOVEN STATUTEN NAAM EN ZETEL. PROBUS Eindhoven 85 ASSOCIATION OF RETIRED PROFESSIONAL AND BUSINESS MEN OPGERICHT 10 JANUARI 1985 TE EINDHOVEN STATUTEN NAAM EN ZETEL. Artikel 1 De club is een vereniging in de zin van Boek 2 van het

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering Vereniging Bewoners Centrum Nuenen (VBCN)

Verslag Algemene Leden Vergadering Vereniging Bewoners Centrum Nuenen (VBCN) Verslag Algemene Leden Vergadering Vereniging Bewoners Centrum Nuenen (VBCN) Datum: 1 februari 2010 Locatie: De raadszaal in Het Klooster Aanwezig: David Smeulders (voorzitter), Henriëtte de Haas (secretaris),

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering. Zorgcoöperatie Zeeland. 16 maart 2015

Algemene Leden Vergadering. Zorgcoöperatie Zeeland. 16 maart 2015 Algemene Leden Vergadering Zorgcoöperatie Zeeland 16 maart 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Jaarverslag secretaris 2014 4. Bestuursverkiezing 5. Financieel jaarverslag 2014

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Agenda. Welkom Jaarvergadering 2012 Vereniging Promotie Bergeijk

Agenda. Welkom Jaarvergadering 2012 Vereniging Promotie Bergeijk Welkom Jaarvergadering 2012 Vereniging Promotie Bergeijk 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Verslag vorige ledenvergadering, gehouden op 15 november 2011 4. Vaststelling jaarrekening 2011

Nadere informatie

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra

Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra , Plaatselijk Belang Poppenwier. Jaarvergadering 19-03-2015 Aanwezig zijn;a.spinder,r,runia,j.jorritsma,a.van der Meer, B. Jorritsma,A.J. de Vries,J.J.Abma,E. Blaauw,R.Twijnstra W.Burgers,S.Nammensma,Sj.Blaauw,W.de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging "Oud Wassenaer" en is gevestigd te Wassenaar.

Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging Oud Wassenaer en is gevestigd te Wassenaar. Statuten Statuten (laatstelijk gewijzigd in 1984) Naam en Zetel Artikel 1. De vereniging draagt de naam: Historische Vereniging "Oud Wassenaer" en is gevestigd te Wassenaar. Doel Artikel 2. De vereniging

Nadere informatie