Welkom in Mas Boronat. Salomó INFOFLASH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in Mas Boronat. Salomó INFOFLASH"

Transcriptie

1 Welkom in Mas Boronat Salomó INFOFLASH Zomer 2015

2 Aankomst Bij aankomst ontvang je aan de receptie, op vertoon van je Intersocvakantiekaart, de sleutel van jouw appartement en een infoblad met praktische info over het vakantiedorp en de streek. Jouw appartement is op de aankomstdag beschikbaar vanaf uur. Bij het onthaal zal gevraagd worden om de verblijftaks de betalen (vanaf 16 jaar - 0,50/nacht/persoon). Om uur is er een welkomstdrink op het binnenplein voor de bar. Tijdens de welkomstdrink krijg je info over het animatieprogramma en de clubwerking. Er is mogelijkheid om aan te sluiten bij het avondmaal van uur tot uur (zo snel mogelijk melden aan de receptie). Intersoc-verantwoordelijke Tijdens jouw vakantie is er een Nederlandstalige Intersoc-verantwoordelijke aanwezig. De coördinator voor jouw periode is Bart Bruggeman. Gedurende de volledige periode is hij aanwezig om je te helpen. Je kan bij hem terecht met al je vragen i.v.m. kinderanimatie, info over de streek, aximfo, medische verzorging, enz. Hij is elke dag aanwezig in het Intersoc lokaal op de centrale binnenplaats van 9.15 uur tot uur en van uur tot uur. Geen enkele vraag is te veel! Wij zijn er om je te helpen. De verantwoordelijke van Mas Boronat is, in zéér dringende gevallen, te bereiken op

3 Appartementen De appartementen zijn op de aankomstdag beschikbaar vanaf uur. Op de aankomstdag betaal je een waarborg ( 75). Je ontvangt ter controle en ter ondertekening een inventaris van het appartement. Gebreken of tekorten kunnen tot de middag na aankomst gesignaleerd worden. Vooraleer je afreist zal een verantwoordelijke de staat van bevinding komen opmaken. Deze controle gebeurt op zondag tussen 8.00 uur en uur. De dag voor vertrek spreek je daarvoor een uur af aan de receptie. Als je op zondag zeer vroeg vertrekt, kan deze controle de dag voordien gebeuren. Na de controle wordt de deur van het appartement gesloten en krijg je de waarborg terugbetaald. Tijdens je verblijf sta je zelf in voor het dagelijks onderhoud van het appartement, in je appartement is het nodige poetsmateriaal voorzien. Voor de onderhoudsproducten zorg je zelf. Het afval kan je in een afgesloten vuilzak deponeren in de groene afvalcontainer zo n 100 m buiten het domein (in de bocht langs de weg richting dorp). De appartementen moeten op de vertrekdag ten laatste om uur verlaten en netjes achtergelaten worden: afval in de afvalcontainers, vaat gedaan en uitvegen appartement. Gehuurd beddengoed en handdoeken verzamel je aan de deur. De natte eindschoonmaak is in de huurprijs inbegrepen. De appartementen Catalunya hebben airco, gelieve daarom de ramen en deuren te sluiten als de airco werkt. Wil ook de airco niet de hele dag laten werken en uitschakelen als je het appartement verlaat. Er is een wasmachine in een bijgebouw van de Catalunya-blok, de sleutel bekom je aan de receptie.

4 Receptie De receptie is elke dag open van 9.00 uur tot uur, maar is rond de middag 1uur en 15 minuten gesloten voor de lunch. Je kunt er terecht voor: informatie over het vakantiedorp en de streek; het aankopen van postkaarten; het huren van fietsen, het reserveren van paarden excursies, het aankopen van tickets voor activiteiten in de streek; de sleutel voor de wasmachine ( 5); het huren van bedlinnen ( 7/persoon/week) en badlinnen ( 7/persoon/week - 13/persoon/week voor beide pakketten); het huren van kinderbedje voor appartementsgasten ( 12,75/week) of kinderstoel ( 6,50/week); het signaleren van technische defecten of problemen met het onderhoud. Internet Er is gratis draadloos internet op de binnenplaats van het hoofdgebouw. Roken Omwille van het brandgevaar in deze streek en uit respect voor de medegasten willen we je vriendelijk verzoeken niet te roken in het bos, in de slaapkamers, in het restaurant en rond het zwembad.

5 Parking Er is parkeergelegenheid - voor de gasten in appartementen Flandes : voor de deur van hun huisje; - voor de gasten in appartementen Catalunya : langs de geasfalteerde weg boven hun huisje; - voor gasten in Masia of Ensor : buitenkant ingangspoort. Gelieve je snelheid te matigen op weg van en naar de parking. Intersoc en de eigenaar kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen en diefstallen op de parkings. Laat niets in je wagen liggen, ook niet de dag voor vertrek. Laat het handschoenenkastje leeg openstaan. Neem zeker je GPS weg indien je de wagen achterlaat. Bar De bar bevindt zich op het centrale binnenplein en is elke dag open van uur tot uur. Je kan er terecht om drank, ijs en snoepgoed aan te kopen. Bestellingen aan de bar worden ter plaatse betaald. Heel wat activiteiten van het animatieprogramma gaan hier door.

6 Restaurant Het restaurant is s avonds open van uur tot uur. Het avondmaal bestaat uit een voorgerecht, hoofdschotel, dessert, brood, water en wijn. Voor volwassenen bedraagt de prijs 20, voor kinderen van 2 tot 11 jaar 9. Een afhaalmenu wordt geafficheerd aan het raam van het restaurant en kan je bestellen via receptie. Op dinsdag is er paella en op vrijdag is er een barbecue op het binnenplein. Dit is inbegrepen voor klanten met een maaltijdabonnement. Anderen kunnen hiervoor inschrijven de dag voordien voor uur. Voor het ontbijt kan je stokbrood of croissants bestellen de avond voordien aan de receptie of in het restaurant. Vanaf 8.00 uur kan je de bestelling afhalen in het restaurant. Maaltijden en/of drank worden onmiddellijk afgerekend.

7 Medische dienst Voor medische consultatie en verzorging kan je, na afspraak, terecht bij de dokter in Salomó, tel Ma wo do : uur uur en di vr : 8.00 uur uur. Bij dringende gevallen kan je terecht in het medisch centrum van Torredembarra: Centre d'assistència Primària, (op de hoek van de straten: Avinguda America en Carrer Onze de Setembre), tel In Salomó is er een apotheek: open van uur tot uur en van uur tot uur. Zwembaden De zwembaden zijn open van 9.00 uur tot uur. Het water is niet verwarmd. Er is geen bewaking bij de zwembaden. Kinderen onder de 14 jaar moeten steeds vergezeld worden. Het gebruik van de zwembaden is op eigen risico. Het is verplicht om te douchen voor het zwemmen. Het is verboden te rennen rond het zwembad of iemand in het zwembad te duwen. Bij voorkeur niet zwemmen met bermuda's of boxershorts. Hou het zwembad netjes, neem geen glas of eten mee rond het zwembad. Het is niet toegelaten om ligzetels te reserveren door het leggen van handdoeken. Pas op voor de zon, goed insmeren is de boodschap!

8 Kinderclub Intersoc clubmonitoren verzorgen activiteiten voor kinderen van 3 tot 14 jaar. Er zijn clubactiviteiten van uur tot uur en van uur tot uur. Alle clubactiviteiten worden geafficheerd aan het venster van het Intersoc lokaal op de centrale binnenplaats. Respecteer de cluburen a.u.b. Er is permanentie in de club 15 voor de start van de activiteiten. De mini s worden steeds door de ouders gebracht en afgehaald. Naar de club breng je altijd zwemgerief, zonnebescherming, voldoende drinkwater en eventueel een tussendoortje mee. Aximfo Info over uitstappen in de omgeving vind je op Je kan deze info - regio en classics en extra s ook verkrijgen in het Intersoc lokaal op de centrale binnenplaats. Meer info over wandelingen, MTB-ritten, kan je ook bekomen via de website: Topactiviteiten worden geafficheerd aan het raam van het Intersoc lokaal.

9 Kapel De kapel van het domein is open, je kan er vrij in voor een bezoek. Op zondag is er mogelijkheid om in het dorp de mis bij te wonen. Veiligheid Op het binnenplein en op de parking voor de toegangspoort mag niet met de bal gespeeld worden. Balspelen kunnen op het grasveld bij het speelplein. Het water in de huisjes is drinkbaar water en geschikt om te koken, tanden poetsen Kleine kinderen en mensen met gevoelige darmen passen beter op met het drinken van grote hoeveelheden. In elke Spaanse supermarkt vind je water in grote plastic flessen. Wees uiterst voorzichtig met vuur. Gooi nooit lucifers of sigarettenpeukjes achteloos weg. Barbecueën is niet toegelaten omwille van brandgevaar. Sluit bij het verlaten van je huisje de deur af. Laat nooit waardevolle voorwerpen achter in de wagen, zowel in de steden, als aan het strand en op het domein. Opgelet in grote steden voor zakkenrollers. Winkelen In Salomó (3 km) is er een kleine kruidenierswinkel en een apotheek. Aan de rand van de steden (Torredembarra, Altafulla ) vind je verschillende supermarkten, bekende zoals de Carrefour, Lidl, Aldi en Spaanse zoals Caprabo

10 Weetjes Je hoeft geen tolgeld te betalen voor AP7 naar Tarragona, Torredembara en Reus, een ticket nemen is wel verplicht. De meeste musea zijn gesloten op maandag. Weekprogramma in het kort (uitgebreide info in Intersoc lokaal)

11 We wensen jullie een prettig verblijf en een fijne vakantie!

12 Mas Boronat Salomó AXIMFO toppers Zomer 2015

13

14 Torredembarra (10 km) Dichtst bij zijnde stad en badplaats. Hier vind je supermarkten die ook over de middag en op zondag open zijn. Het is aangenaam kuieren in de kleine winkelstraatjes en over de dijk met zijn vele restaurantjes. Breed zandstrand met gratis parking in de nabijheid. Op vrijdag : strandnamiddag met de clubs. El Roc de Sant Gaieta (15 km) Pittoresk, piepklein en romantisch plaatsje met vele kleine pleintjes, poorten, straatjes. Behoort tot de badplaats Roda de Bara. Mooie strand boulevard vanaf de strandparkings (Platges) van Roda de Bara (N 340) tot El Roc de Sant Gaieta (2 km) en verder naar El Francas. Tip : laat de kinderen op donderdag op het strand met de moni s en geniet van dit romantisch uitstapje

15 Altafulla (15 km) Authentiek badplaatsje waar de oorspronkelijke vissershuisjes langs de zee gerenoveerd zijn tot vakantiehuisjes langs de dijk. Hier vind je geen hoogbouw, hotels of strandwinkels langs de kustlijn. Smal en relatief rustig zandstrand. Ruïnes van een oude romeinse luxevilla (betalend) te bezoeken. Op de heuvel van het dorpje vind je het Castello de Montserrat. Tarragona (24 km; gratis via AP 7) Ontdek deze oude Romeinse vestigingsplaats met ruïnes van het amfitheater, stadsmuren, forum Bekijk de maquette van de Romeinse stad (gratis!) in het museum op de Plaçà del Pallol. Middeleeuwse kathedraal in het prachtige oude stadsgedeelte ten noorden van de Rambla Vella. Zeer mooi levensgroot standbeeld van een castell op de Rambla Nova.

16 Mont Blanc (38 km) Het kleine Carcassonne, middeleeuws ommuurd stadje waar, volgens de legende, Joris de draak heeft verslaan. Volg het uitgestippeld pad op het plattegrond en klim tot het hoogste punt van het ommuurde stadje. Beklim de klokkentoren van de Santa Maria ( 2; gratis < 12j) en geniet van het mooie uitzicht vanop de terrassen. Tip : houd je oren dicht als je op het uur of half uur naast de klokken staat! In combinatie met Monestir de Poblet (UNESCO werelderfgoed cisterciënzerklooster uit de 12 de eeuw) op 10 km van Mont Blanc ( 7-4). Saint-Johan festival op 23-24/7. Meer info op: Reus (Ree-oes)(40 km; gratis via AP 7) Geboortestad van de beroemde architect Antoni Gaudi. In het Gaudicenter ontdek je de werkwijze van deze geniale man ( 9-5 met audiogids in Frans of Engels). Met je hoofd in de wolken, zo moet je Reus ontdekken! Volg de route op het stadsplan en geniet van de mooie huizen in modernistische stijl. Heel wat winkels blijven ook tijdens de middag open waardoor Reus de hele dag leeft.

17 Cambrils (50 km) Strand, winkelstraten maar vooral de vissershaven waar de boten tot 13u binnenvaren. Aangename toeristische drukte. Sitges (50 km) Wordt het Saint-Tropez van Spanje genoemd. Rijke Catalanen brengen hier graag een weekend of vakantie door. Mooie wandeldijk langs het (smalle en drukke) strand. Achter de kerk ligt het historisch, kleine centrum met ook de grote vakantiehuizen.

18 Barcelona (94 km) Hoofdstad van Catalonië. De stad van Gaudi : bezoek park Guëll en de Sagrada Familia. Geniet van de architectuur van Casa Mila en Casa Batllo. Flaneer langs de Ramblas (opgelet voor zakkenrollers!) en smul van Catalaanse tapas (vermijd de eetgelegenheden langs de Ramblas en zoek je gading in de kleine straatjes). Shop in de overdekte markt (Mercat de la Boqueria aan de Ramblas) en de vele boetieks. Drink een frisse pint in Hardrock Café (Plaça Catalunya). Bezoek het voetbalstadion van FC Barcelona (Camp Nou). Tickets best vooraf online kopen (skip the line) op Tip : ga met de trein vanuit Torredembarra ( 13/volwassenen; meerdere treinen per uur; afstappen in Estacio de França) en gebruik ter plaatse de metro. Alle info op : Delta van de Ebro (100 km) Er zijn een massa mogelijkheden om de Ebro-delta te bewonderen. Wandelen tot Punta del Fangar, met de boot van Sant Jaume d Enveja naar Punta del Galatxo, fietsen huren in Poble Nou del delta of een autotochtje langs de grootste Europese rijstvelden. Tip : neem voldoende water mee!

19 Goed om weten De meeste musea zijn gesloten op maandag! Heel wat musea geven gratis toegang of korting aan houders van een lerarenkaart en jongeren. Meer informatie, extra blaadje(s), over deze uitstappen kan je verkrijgen in de Aximfo stand in het bureel van Intersoc op de centrale binnenplaats.

20 Carrefour Market Supermarkten in de buurt van Salomo Calle Cami del Moro, S/n, Esquina Passeig Miramar Torredembarra Elke dag open van 9.30 uur tot uur Dia Market Passeig Miramar, 189 Torredembarra Maandag tot zaterdag 9:30-21:30, Zondag 10:00-15:00 Caprabo Carrer de Barcelona, Torredembarra Maandag tot zaterdag 9:00-21:00 Zondag 9.30 uur uur Eroski Carretera N 340, km 1173 Altafulla Maandag tot zaterdag 9:00-21:30 Zondag 9.30 uur uur Foto s Van het hele verblijf worden foto s genomen van jullie zelf en de kinderen. De bedoeling is om deze te publiceren op de website en op de website/facebook van Intersoc. Indien U dit uitdrukkelijk niet wenst, gelieve contact op te nemen met de coördinator om de nodige foto s uit de selectie te halen.

Welkom in Mas Boronat. Salomó VAKANTIEKRANT

Welkom in Mas Boronat. Salomó VAKANTIEKRANT Welkom in Mas Boronat Salomó VAKANTIEKRANT Zomer 2017 Aankomst Bij aankomst ontvang je aan de receptie, op vertoon van je Intersocvakantiekaart, de sleutel van jouw appartement/vakantiehuisje en een infobundel

Nadere informatie

Welkom in Mas Boronat. Salomó VAKANTIEKRANT

Welkom in Mas Boronat. Salomó VAKANTIEKRANT Welkom in Mas Boronat Salomó VAKANTIEKRANT Zomer 2018 Aankomst Bij aankomst ontvang je aan de receptie, op vertoon van je Intersocvakantiekaart, de sleutel van jouw appartement/vakantiehuisje en een infobundel

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00 Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion en maken indien mogelijk een korte (foto-) stop. We rijden door tot in de buurt van de beroemde

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst Barcelona Stad der wonderen Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst De geschiedenis van Barcelona spreekt tot de verbeelding. In de literatuur speelt de stad een belangrijke rol. Een relaxte stad Een

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V

Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V Barcelonareis Rijswijks Lyceum 2017 Klas 4H, 4V en 5V - Wanneer: Maandag 13 maart t/m zondag 19 maart - Bestemming: Santa Susanna/ Barcelona - Inclusief: Transfer per luxe touringcar, ontbijt, excursies

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2016 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje t/m 21 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2017 16 t/m 21 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012

Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum. Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Programma uitwisseling Lycée La Trinité & Gymnasium Haganum Béziers 20 t/m 25 mei 2012 Zondag 20 mei 2012 Maandag 21 mei 2012 Dinsdag 22 mei 2012 7.30u Verzamelen voor Vertrekhal 2 Schiphol. Wees op tijd!

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

NOS VERNOS EN BARCELONA

NOS VERNOS EN BARCELONA NOS VERNOS EN BARCELONA BARCELONA 2017 / MAVO 4 / MEANDER COLLEGE Inleiding Beste mavo 4 leerling, Van 25 t/m 29 september gaan we met 72 mavo 4 leerlingen en 7 docenten naar Barcelona. In dit boekje vind

Nadere informatie

Belgische Kust ~ Koksijde

Belgische Kust ~ Koksijde Belgische Kust ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale

Nadere informatie

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige avant-garde stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis

Nadere informatie

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord - Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale uitvalsbasis om even te herbronnen aan de Belgische kust tijdens de wintermaanden. In deze gezonde

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Talenreis Spanje 2018

Talenreis Spanje 2018 Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 15 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2016 10 t/m 15 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou

BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00. Vertrek vanuit Salou BARCELONA VISITA ±9:00 ±19:00 Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion en maken indien mogelijk een korte (foto-) stop. We rijden door tot in de buurt van de beroemde

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers)

Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari (hier komen we donderdag ook weer aan) luxe touringcar o.b.v. 2 chauffeurs (Kupers) Wanneer: zondag 27 januari t/m donderdag 31 januari 2019 Vertrekplaats: Vertrektijd: Vervoer: busbedrijf Kupers (Kampershoek), Weert (hier komen we donderdag ook weer aan) 15:00 uur luxe touringcar o.b.v.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk!

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! 3. Vakantiecentrum Neutralia 3.1. Kamertypes 48 3.2. Kamertarieven 49 3.3. Restaurant

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website via Facebook of telefonisch, wij reageren via .

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website  via Facebook of telefonisch, wij reageren via  . PARAISO CURACAO DE KLEINE LETTERTJES Wees welkom in Paraiso Curaçao. Hieronder vind je meer informatie over de huurvoorwaarden en onze huisregels. Wat betekent dat? Lees alsjeblieft verder. LEEFTIJD Volwassenen

Nadere informatie

Arrangementen en Themaweekends Mess Continental. april 2015 ~ maart 2016

Arrangementen en Themaweekends Mess Continental. april 2015 ~ maart 2016 Arrangementen en Themaweekends Mess Continental april 2015 ~ maart 2016 Mevrouw, Mijnheer, Ondertussen zijn we reeds aan de vijfde editie van onze arrangementenbrochure en onze slogan is actueler dan

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen

Montaleo 15, Casale Marittimo, Riviera degli Etruschi, Toscane, Italië. Zon Zee Rust Heerlijk eten Prachtige natuur Vriendelijke mensen Casale Marittimo, de ultieme vakantieomgeving - MONTALEO 15 Contactpersoon: M. Karres Orionlaan 17 1223 AC Hilversum 035 6479888 e-mail: montaleo@karres.nl 1 De villa 2 De appartementen 3 De locatie en

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2015 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane

Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane Finca La Camuesa Spanje La Palma Los Llanos de Aridane 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca La Camuesa - (Spanje La Palma Los Llanos de Aridane) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Schoolreis naar Barcelona, Spanje

Schoolreis naar Barcelona, Spanje Drenthe Tours A.H.G. Fokkerstraat 32 9403AP, Assen E-MAIL info@drenthetours.nl TEL 0592-409963 KVK 4079406 Schoolreis naar Barcelona, Spanje Reisomschrijving Schoolreis naar Barcelona met programma van

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Musholm Bugt Feriecenter

Musholm Bugt Feriecenter Musholm Bugt Feriecenter Algemeen Musholm Bugt Feriecenter ligt centraal in Denemarken, met 10 minuten lopen ben je bij het station waar ieder half uur treinen naar Kopenhagen en/ of Funen en Jutland vertrekken.

Nadere informatie

IBIZA - MALLORCA - MENORCA

IBIZA - MALLORCA - MENORCA 13 daagse rondreis : de drie eilanden van DE BALEAREN met vliegtuig en boot. IBIZA - MALLORCA - MENORCA vertrek op donderdag : 11 mei 2017 07 september 2017 verblijf in half pension *** Ibiza Hotel Sol

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza

Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza Finca San Diego Spanje Tenerife La Matanza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca San Diego - (Spanje Tenerife La Matanza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

BARCELONA VISITA. Vertrek vanuit Salou

BARCELONA VISITA. Vertrek vanuit Salou VISITA ± 09:00 ± 19:00 Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion en maken indien mogelijk een korte (foto-) stop. We rijden door tot in de buurt van de beroemde Sagrada

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Zomercursus in Barcelona. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Zomercursus in Barcelona Waarom dit programma? Van 5 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Levendige stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis of voetbal Verblijf in residentie

Nadere informatie

Sinaasappelboom op de camping, S. Pol de Mar. Casa Battló. Casa Lléo i Morera.

Sinaasappelboom op de camping, S. Pol de Mar. Casa Battló. Casa Lléo i Morera. Barcelona. 5-12-2009. Barcelona. We lopen om 8.50 naar het station van St. Pol en nemen daar een half uur later de trein naar Barcelona. De rit op zich is niet erg interessant. In de stad stappen we op

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Stedenreis Barcelona

Stedenreis Barcelona Stedenreis Barcelona Dinsdag 25 september Op de vroege dinsdagochtend van 25 september kan de stedenreis naar Barcelona beginnen. We hebben om 07:00 uur namelijk al afgesproken bij het Meetingpoint op

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2730

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2730 PV2730 Accommodatie Beschrijving Puglia prachtige villa met trullo en zwembad Villa PV2730 bestaat uit een authentieke trullo en een nieuw aangebouwd gedeelte. Het ligt op een prachtige rustige plek op

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt de bekende badplaats Salou.

Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt de bekende badplaats Salou. 10 dagen Salou 8 dagen fietsen Salou en omgeving, ritten van 75 tot 130km. Parcours: vlak, heuvelachtig, bergachtig. Hotel: Golden Port www.goldenhotels.com Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie