HOTEL DIRECTORY. WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOTEL DIRECTORY. WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg"

Transcriptie

1 HOTEL DIRECTORY WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg Hartelijk welkom in Van der Valk Hotel Middelburg. Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor uw comfort hebben wij deze informatiemap samengesteld met informatie over ons hotel en onze diensten. Indien u vragen heeft of andere informatie wenst, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de receptie (toets 9). De receptie is 24 uur per dag bereikbaar. Wij wensen u een prettig verblijf toe en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

2 Huisregels voor uw en onze veiligheid In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen Van der Valk Hotel Middelburg gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren. Algemene regels Alle aanwijzingen van medewerkers van dit hotel, die verband houden met huisregels, dienen te worden opgevolgd. Klachten/opmerkingen kunt u bij de bedrijfsleiding melden. Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in. Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand. Gebruik bij brand in geen geval de liften. Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera s. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan de autoriteiten. Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie. Van der Valk Hotel Middelburg is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen. De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden. Het is verboden om Nooduitgangen te gebruiken als normale in- en uitgangen. Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Van der Valk Hotel Middelburg kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten. Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben. Overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook. Te roken op de kamer. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt 175,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van 275,- aan u worden doorbelast. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de directie van Van der Valk Hotel Middelburg.

3 Algemene Informatie AED Alarm Apotheek De AED bevindt zich bij de receptie in de Back Office. In geval van nood verzoeken wij u direct contact op te nemen met de receptie (toets 9). Mediq Apotheek Dauwendaele Adres Roozenburglaan JH Middelburg Openingstijden maandag t/m vrijdag 08:00 17;30 uur 08: Buiten deze openingstijden kunt u voor spoedgevallen terecht bij de Huisartsenpost Zeeland, gevestigd op het terrein van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis te Vlissingen. Adres Koudekerkseweg ED Vlissingen Autohuur Babybedjes Bagage Banken Het huren van een auto kan via onze receptie geregeld worden. Tegen meerkosten kunt u via onze receptie een babybedje op uw kamer laten plaatsen. In de lobby (onder de trap) vindt u bagagetrolly s. Op 2,3 kilometer afstand van het hotel vindt u de dichtstbijzijnde geldautomaat.

4 Bar Wilt u gezellig een drankje gebruiken dan kunt u terecht in onze sfeervolle hotelbar op de begane grond. Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 17 uur Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen de openings- en sluitingstijden van de bar afwijken. Betaalwijzen Wij accepteren de volgende betaalwijzen contant pin / maestro Americanexpress / Diners / Mastercard / Visacard Van der Valk cadeaubon / cadeaucard VVV-Iris Cheque Bloemen Voor het bestellen van bloemen kunt u contact opnemen met de receptie Brand blijf in alle gevallen kalm meld de brand direct bij de receptie op de plattegrond op uw kamerdeur staan de vluchtroutes aangegeven gebruik in geen geval de lift verlaat bij een algemeen rookalarm zo snel mogelijk het gebouw via de nooduitgangen en meldt u zich op het parkeerterrein bij de Bedrijfshulpverleners (te herkennen aan een geel BHV-hesje) Brunch Elke zondag (m.u.v. feestdagen) wordt er vanaf 12:00 uur tot 14:30 uur een uitgebreide brunch geserveerd in ons restaurant. Desgewenst kunt u hiervoor reserveren bij de receptie. Tegen een meerprijs kunt u uw ontbijt laten omzetten naar een brunch. Bijbel In iedere kamer is een bijbel in 4 talen beschikbaar. Conferenties/ Vergaderingen Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van conferenties, vergaderingen, bruiloften en partijen. Voor informatie kunt u iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur contact opnemen met onze Sales afdeling (toets 1071).Buiten kantooruren en in het weekend kunt u een bericht achterlaten bij de receptie of een sturen naarsales@middelburg.valk.nl. Elektriciteit De netspanning is 220V. Fietsen Fitness Wij verhuren fietsen (7 versnellingen), voor informatie en tarieven kunt u terecht bij de receptie. Ook voor fietsroutes kunt u terecht bij de receptie. Onze gasten kunnen tegen een gereduceerd tarief sporten bij Fit For All op het ZEP-terrein. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

5 Fotokopie Gevonden en/ of verloren voorwerpen Green Key Voor het maken van fotokopieën kunt u terecht bij de receptie tegen de daarvoor geldende tarieven. U kunt contact opnemen met de receptie voor verloren en/ of gevonden voorwerpen. Van der Valk Hotel Middelburg heeft zich in het najaar van 2014 zich gecertificeerd voor Green Key Gold. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie. Housekeeping Huisdieren Internet Invalidetoilet Klachten/ opmerkingen Klimaatbeheersing Kluis Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de housekeeping kunt u zich wenden tot de receptie. Linnenwissel geschiedt na elke 3 nachten tijdens uw verblijf (indien van toepassing). Wilt u langer gebruik maken het hetzelfde linnen geef dit dan aan bij de receptie. Huisdieren zijn toegestaan op enkele kamers. U betaalt hiervoor een toeslag van 17,50 per dag. Voor het huisdierenreglement kunt u terecht bij onze receptie. In het gehele gebouw is gratis draadloos internet aanwezig. De netwerknaam is KPN. U heeft hiervoor geen wachtwoord nodig. U dient wel in te loggen via KPN Hotspots nadat u bent aangemeld op ons draadloos netwerk. Het hotel beschikt over een invalidetoilet. Dit toilet vindt u op de begane grond naast de receptie. Eventuele klachten of opmerkingen kunt u melden bij de receptie. Zij zullen deze doorgeven aan de juiste afdeling. Verder in deze informatiemap vindt u de uitleg met betrekking tot de bediening van de klimaatbeheersing. Op iedere kamer en suite bevindt zich een kluisje waarin u uw waardevolle spullen kunt bewaren. De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden. Gebruiksaanwijzing U sluit de kluis door een persoonlijke 4-cijferige code in te toetsen en op # te drukken. Wanneer de kluis gesloten is toetst u dezelfde code in om deze te openen.gelieve bij vertrek de kluisdeur open laten staan. Koelkast Kussens LazySunday In iedere kamer bevindt zich een koelkastje, welke u kunt gebruiken tijdens uw verblijf. In de kast vindt u 1 extra hoofdkussen. Wenst u op zondag langer te verblijven op uw kamer? Vraag de receptie naar de mogelijkheden.

6 Live Cooking Elke vrijdag en zaterdagavond (m.u.v. feestdagen) presenteren wij u een Live Cooking Buffet. Desgewenst kunt u hiervoor reserveren bij de receptie. Lunchpakket Minibar Niet storen Nooduitgangen Ontbijt Ontbijt roomservice Openbaar vervoer Post Receptie Restaurant Roken Roomservice U kunt bij de receptie een lunchpakket bestellen. Wij faciliteren u geen minibar, wel vindt u in uw kamer een koelkastje welke u desgewenst kunt vullen vanuit de hotelbar of doormiddel van de roomservice. Indien u niet gestoord wenst te worden hangt u het niet-storen kaartje aan de buitenzijde van de deur. De huishouding zal aande buitenzijde van de deur een plastic zak met schone handdoeken hangen. Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en voorzien van noodverlichting. Het ontbijt wordt van maandag tot en met vrijdag van 06:30 uur tot 10:30 uur geserveerd in het restaurant. In het weekend staat het buffet voor u klaar van 07:00 uur tot 10:30 uur. Het is mogelijk om het ontbijt op uw kamer / suite te laten bezorgen tijdens bovenstaande tijden. U betaalt hiervoor 7,50 room service charge Het hotel is met het openbaar vervoer bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is circa 5 minuten lopen op het ZEP-terrein. De dienstregeling is beschikbaar bij de receptie. Post kunt u afgeven en laten frankeren bij de receptie. Het hotel draagt zorg voor de verzending. Inkomende post kunt u afhalen bij de receptie. De receptie is 24 uur per dag bereikbaar. De keuken van het à la carte restaurant is dagelijks geopend van 12:00 uur 21:30 uur. Op zaterdag en zondag tot uur Van der Valk Hotel Middelburg is een rookvrij hotel. Roken is toegestaan bij de entree van het hotel, op het terras van het restaurant en op het terras van de zalen. Roomservice is beschikbaar tegen een toeslag van 7,50 per bestelling. U kunt contact opnemen met de receptie om uw bestelling door te geven. De roomservice kaart vindt u op de laatste pagina. Ontbijt Plateservice Drankjes 07:00 10:30 uur 11:00 21:30 uur 07:00 23:00 uur

7 Sigarettenautomaat Stomerij / Wasserij Strijkijzer Suites Taxi Telefoon Televisie Terras Toiletartikelen Uitchecken Wekdienst Winkelen Op de begane grond, in de garderobe naast het restaurant, vindt u een sigarettenautomaat. U kunt bij de receptie terecht voor een age coin. Het is mogelijk uw kleding te laten reinigen. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een formulier en een waszak. Indien u de wasgoed voor 10:00 uur bij de receptie inlevert heeft u deze dezelfde dag nog retour. Indien u stoomgoed voor 10:00 uur bij de receptie inlevert heeft u deze de volgende werkdag retour. De kosten voor het wassen/stomen van kleding is minimaal 10,00. In het weekend en op feestdagen bieden wij geen wasservice. Een strijkijzer kunt u bij de receptie lenen. Ons hotel beschikt over verschillende luxueuze suites, de receptie informeert u graag over arrangementen en prijzen. Op verzoek kunt u via de receptie een taxi bestellen. Kies altijd een 0 voor een buitenlijn. Uw telefoonlijn is alleen actief mits u een bedrijfs- of creditcardgarantie heeft. U kunt kosteloos gebruik maken van de standaard televisiekanalen. Met mooi weer is ons terras geopend. U kunt het terras bereiken via het restaurant. Deze zijn (beperkte keuze) verkrijgbaar bij de receptie. U dient uit te checken voor 11:00 uur, mocht u eventueel uw kamer langer willen gebruiken kunt u naar de mogelijkheden vragen bij de receptie. Indien u gebruik wenst te maken van onze wekdienst kunt u dit instellen op uw telefoontoestel. Openingstijden winkels in het centrum van Middelburg: maandag 13:00 17:30 uur dinsdag t/m woensdag 09:00 17:30 uur donderdag 09:00 21:00 uur vrijdag 09:00 17:30 uur zaterdag 09:00 17:30 uur zondag koopzondag; elke eerste zondag van de maand

8 Klimaatbeheersing / Climate control De klimaatbeheersing functioneert wanneer uw sleutelkaart in de elektriciteitssleuf zit. Als u deze verwijdert, of u zet het raam / balkondeur open zal de klimaatbeheersing terug gezet worden naar de standaardwaarde van 21.0 C. The climate controlworkswhenyour keycard is in the electricity slot. Ifyouremoveit, or open the windowor balcony door, the climate control willberesetto the default value of 21.0 C. Display Verklaring Explanation 21.0 C ruimtetemperatuur room temperature stand ventilator stand fan comfort modus comfort mode stand-by modus standy-by mode uitgeschakeld disabled verwarming actief heatingactive koeling actief coolingactive Toetsen / buttons Verlaag de gewenste ruimtetemperatuur. Reduce the desired room temperature. Verhoog de gewenste ruimtetemperatuur. Increase the desired room temperature. Verlaag de stand van de ventilator. Reduce the position of the fan. Verhoog de stand van de ventilator. Increase the position of the fan.

9 Plateservice Deze gerechten worden geserveerd tot uur. Vlees Schnitzel met warme groente, friet en remouladesaus 18,00 Hamburger van wagyu rund met tomatensalsa, sla, komkommer en augurk met friet 21,50 Biologische kipspies met warme groente, friet en satésaus 18,00 Vis Fish and chips; gefrituurde witvis in tempurabeslag met huisgemaakte friet en remouladesaus 17,50 Zalmfilet van de grill met warme groente, friet en Hollandaise saus 18,50 Vegetarisch Indiase groente curry met wilde rijst en noten 17,00 Plat du jour Dagelijks wisselend gerecht 17,50 Voor room service wordt 7,50 per bestelling in rekening gebracht. Het is mogelijk roomservice te bestellen op de volgende tijden: Ontbijt Plateservice Drankjes uur uur uur

HOTEL DIRECTORY. WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg

HOTEL DIRECTORY. WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg HOTEL DIRECTORY WELKOM Van der Valk Hotel Middelburg Hartelijk welkom in Van der Valk Hotel Middelburg. Wij doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor uw comfort hebben

Nadere informatie

Informatie MAP. Geachte gast,

Informatie MAP. Geachte gast, Informatie MAP Geachte gast, Van harte welkom bij Nelson City Resort Oss! Het hotel is gelegen op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Oss en beschikt over 37 comfortabele Deluxe kamers, diverse

Nadere informatie

Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333.

Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333. Alarm Bij calamiteiten belt u Tel. 333. Babybedje Wij kunnen voor een babybed op de kamer plaatsen voor 10,00 per nacht. Indien u een babybedje wenst te gebruiken kunt u contact opnemen met de front Bagage

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur APV Bagage Babybedje Bellen Bioscoop Bloemen Brand of calamiteit Business faciliteiten Bibliotheek

Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur APV Bagage Babybedje Bellen Bioscoop Bloemen Brand of calamiteit Business faciliteiten Bibliotheek Informatiemap Hotel Asselt Graag heten wij u van harte welkom in ons 3*** hotel. Middels deze informatiemap willen wij u wegwijs maken in het hotel en haar omgeving. Inhoudsopgave: Pagina 2: Alarm Autoverhuur

Nadere informatie

Toegankelijkheidsplan

Toegankelijkheidsplan Toegankelijkheidsplan Mövenpick Hotel 's-hertogenbosch Informatie toegankelijkheid hotel Hartelijk dank voor uw interesse in het Mövenpick Hotel s-hertogenbosch. In dit document kunt u informatie vinden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3 ZALEN 2016 Inhoudsopgave Welkom pagina 3 Vergaderen Basis vergaderarrangementen pagina 5 Comfort vergaderarrangementen pagina 6 Vergaderbuffetten pagina 7 Plattegrond bovenzalen pagina 8 Plattegrond Zeelandzaal

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3 ZALEN 2016 Inhoudsopgave Welkom pagina 3 Vergaderen Vergaderarrangementen pagina 5 Vergaderbuffetten pagina 6 Business borrel, geserveerd diner, koud en warm buffet pagina 7 Plattegrond begane grond pagina

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

Welkom in de Sint Maartenskliniek

Welkom in de Sint Maartenskliniek Welkom in de Sint Maartenskliniek Inhoud Sint Maartenskliniek 3 Bezoektijden 3 Draadloos internet 3 Geld pinnen 3 Centrale hal: Atrium en Zorgpassage 3 Klachten of suggesties 4 Aansprakelijkheidsstelling

Nadere informatie

Gasteninformatie van A - Z

Gasteninformatie van A - Z A Aankomst Uw kamer staat u vanaf 15 uur ter beschikking, indien mogelijk en na afspraak ook eerder. Adres: Hotel Restaurant Krone Rheinstraße 37 56348 Kestert Apotheek Rheingold Apotheke, Bahnhofstraße

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Afdeling 11 MCH Antoniushove

Afdeling 11 MCH Antoniushove Afdeling 11 MCH Antoniushove Interne geneeskunde Longgeneeskunde Informatie voor patiënten F1013-1580 juni 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.

Informatie 2012. Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara. Informatie 2012 Veerweg 10 // 3336 LM Zwijndrecht tel: +31 (0)78 6231780 fax: +31 (0)78 6231781 @: Banqueting@hotelara.nl // website: www.hotelara.nl Zakelijke meetings Beschrijving van de vergaderruimtes:

Nadere informatie

Huisregels Woonhotel Rotterdam

Huisregels Woonhotel Rotterdam Naam : Kamer : Aankomst : Vertrek : Huishoudelijk reglement Woonhotel Rotterdam Tijdelijk Thuis in een Wereldstad Welkom! Tijdens het verblijf in het Woonhotel Rotterdam dient de gast zich aan de Huisregels

Nadere informatie

Afdeling 6 MCH Antoniushove

Afdeling 6 MCH Antoniushove Afdeling 6 MCH Antoniushove Informatie voor patiënten Cardiologie F1042-1610 februari 2013 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Helmond.

informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Helmond. informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Helmond. Brabantse gezelligheid in het hart van De Peel. Een ontmoetingspunt en tegelijkertijd een ontspannings- en rustpunt met gastvrijheid

Nadere informatie

Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE

Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE S9 Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE KANTOOR zoetermeer HSEQ Welkom bij GDF SUEZ E&P Nederland Neem voor uw en onze veiligheid de tijd om deze bezoekersinformatie door te lezen. Registratie Als bezoeker

Nadere informatie

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling 10, MCH Westeinde Informatie voor patiënten F0541-1011 december 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN B&B: Notarishuis Beveren B&B is gelegen te Kloosterstraat 15, 9120 Beveren-waas Tel: +32(0)488 49 57 57, met BTW nr. 639.893.657 is een Bed and Breakfast (B&B) te Beveren-Waas Een

Nadere informatie

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland

Cardiologie. Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland Cardiologie Opname in Schüchtermann-Klinik, Bad Rothenfelde, Duitsland 1 Vervoer U wordt met een nederlandse ambulance overgeplaatst naar de Schüchtermann-Klinik. Tijdens het vervoer van u blijven wij

Nadere informatie

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Dak terras Kleuren-tv Antiox-ontbijtbuffet Televisie met afstandbediening Lounges/bars AM/FM-radio Restaurant Converters/spanningsomzetters

Nadere informatie

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2014 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

informatie MAP Geachte gast,

informatie MAP Geachte gast, informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Mill! Het hotel is gelegen in het centrum van Mill en beschikt over 60 comfortabele kamers, diverse vergaderzalen, een sfeervol restaurant,

Nadere informatie

informatie MAP Geachte gast,

informatie MAP Geachte gast, informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Leiden! Bij City Resort Leiden draait het letterlijk en figuurlijk om gastvrijheid op hoog niveau. U heeft vanuit ons pand adembenemend

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

neosuite in het Anna Paviljoen

neosuite in het Anna Paviljoen neosuite in het Anna Paviljoen Inhoud Bezoek 4 Bezoek van kinderen tot 6 jaar 4 Bloemen 5 Contact met het Anna Paviljoen 6 Couveusecamera 3 Fotograferen en filmen in het Anna Paviljoen 5 Geld en kostbaarheden

Nadere informatie

Afdeling C5 MCH Westeinde

Afdeling C5 MCH Westeinde Afdeling C5 MCH Westeinde Informatie voor patiënten Cardiologie F0858-1150 januari 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK

Nadere informatie

Informatie voor bewoners

Informatie voor bewoners Informatie voor bewoners Prinses Margrietlaan 15 3136 AM Vlaardingen Telefoonnummer: 010-4747618 coordinator@hospicedemargriet.nl Welkom in ons hospice Wij hopen, dat u zich hier thuis zult voelen. Bij

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. In 1895 werd het imposante 17de-eeuwse grachtenhuis, inclusief inboedel

Nadere informatie

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING

MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING MAAG-, DARM- & LEVERCENTRUM DAGBEHANDELING 331 Welkom Binnenkort wordt u in het Maag-, Darm- & Levercentrum van het Sint Franciscus Gasthuis opgenomen voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling is een

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

De afdeling Interne Geneeskunde

De afdeling Interne Geneeskunde De afdeling Interne Geneeskunde Afdeling 7, MCH Antoniushove Informatie voor patiënten F0335-3415 oktober 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2019 2 Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum De Wilgenring biedt binnensport aan in de meest uiteenlopende vorm. Van

Nadere informatie

Zorghotelappartementen Parkwijk

Zorghotelappartementen Parkwijk Zorghotelappartementen Parkwijk Woonzorgcentrum Parkwijk Parklaan 2 2181 DB Hillegom 0252-576 500 info@hozo.nl www.hozo.nl Van harte welkom in Parkwijk! In deze map vindt u allerlei praktische informatie

Nadere informatie

informatie MAP Geachte gast,

informatie MAP Geachte gast, informatie MAP Geachte gast, Hartelijk welkom bij City Resort Hotel Leiden! Bij City Resort Leiden draait het letterlijk en figuurlijk om gastvrijheid op hoog niveau. U heeft vanuit ons pand adembenemend

Nadere informatie

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088

NH Maastricht. Diensten en karakteristieken. www.nh-hotels.nl Info & Reserveringen +31 (0)20 79 56 088 Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Bar/ cafetaria Converters/spanningsomzetters Lounges/bars Rechtstreeks telefoonnummer Restaurant Internettoegang Zomerterras Draadloze

Nadere informatie

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten?

Maaltijden. Broodmaaltijd. Meer weten? Maaltijden Maaltijden Wilt u genieten van een heerlijke verantwoorde maaltijd? Dat kan! In deze folder leest u meer informatie over het gebruiken en/of afnemen van maaltijden bij Driezorg. Broodmaaltijd

Nadere informatie

Zorghotelappartementen Bloemswaard

Zorghotelappartementen Bloemswaard Zorghotelappartementen Bloemswaard Woonzorgcentrum Bloemswaard Garbialaan 3 2182 LA Hillegom 0252-576 500 info@hozo.nl www.hozo.nl 0469 25.09.15 Welkom in Bloemswaard! In deze map vindt u allerlei praktische

Nadere informatie

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2015 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

STUDIEZAAL REGLEMENT MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN NATIONAAL ARCHIEF SURINAME

STUDIEZAAL REGLEMENT MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN NATIONAAL ARCHIEF SURINAME MINISTERIE VAN BINNENLANDSE ZAKEN NATIONAAL ARCHIEF SURINAME STUDIEZAAL REGLEMENT Nationaal Archief Suriname (NAS) Publieksdiensten/Studiezaal Mr. Jagernath Lachmonstraat 174 Tel.: 430035 toestel 106 (medewerkers

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze

Nadere informatie

Faciliteiten in Hotel Yurdaer Internet

Faciliteiten in Hotel Yurdaer Internet Faciliteiten in Turvan Hotel Kranten, Sauna, Wellnesscentrum, Massage, Turks bad, Fietsverhuur Restaurant, Ontbijt op de kamer Er is geen parkeergelegenheid. 24-uursreceptie, Versneld in- en uitchecken,

Nadere informatie

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent.

Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Wonen bij Aafje Welkom bij Aafje t Ronde Sant, fijn dat u er bent. Om uw verblijf hier zo prettig mogelijk te maken, is goede en actuele informatie van groot belang. Om te beginnen over deze locatie zelf.

Nadere informatie

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d

m m ra g ro p n e t h c a n 4 / n e g a d Welkom in Fam. Willemsen 5 dagen / 4 nachten programma 2014 Comfortabel genieten van uw welverdiende vakantie! Ons nieuwe all-in vakantiehotel Bilstein ligt in het centrum van het schilderachtige bergstadje

Nadere informatie

algemene informatie over Hotel eindhoven

algemene informatie over Hotel eindhoven algemene informatie over Hotel eindhoven Inleiding Van harte welkom bij Van der Valk Hotel Eindhoven. Voor je gaat beginnen aan je eerste werkdag word je door een trainer van Hotel Eindhoven wegwijs binnen

Nadere informatie

Afdeling GF8. Informatiefolder voor familie en naasten

Afdeling GF8. Informatiefolder voor familie en naasten Afdeling GF8 Informatiefolder voor familie en naasten Momenteel brengt u veel tijd door in het Lievensberg ziekenhuis omdat uw familielid of naaste ernstig ziek is. In deze folder staat informatie over

Nadere informatie

Theorielokalen FMB. Locatie

Theorielokalen FMB. Locatie Theorielokalen FMB Datum 27 augustus 2015 Auteur FS Huisvesting Locatie Fraijlemaborg (FMB) is gesitueerd in de Bijlmer en is een pand van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Afbeelding 1 geeft de routing

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heihaas. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf,

Nadere informatie

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda

Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda 1. Opname in de kliniek Revalidatiecentrum Breda De doelgroep Als u binnenkort wordt u opgenomen op de klinische afdeling van Revant Revalidatiecentrum Breda dan is deze folder voor u en uw familieleden

Nadere informatie

Informatie over uw dagbehandeling FRANCISCUS VLIETLAND

Informatie over uw dagbehandeling FRANCISCUS VLIETLAND Informatie over uw dagbehandeling FRANCISCUS VLIETLAND Welkom Binnenkort wordt u in Franciscus Vlietland opgenomen voor een dagbehandeling. Een dagbehandeling is een medische behandeling waarvoor u s ochtends

Nadere informatie

Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE KANTOOR DEN HELDER

Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE KANTOOR DEN HELDER S6 Informatiemateriaal BEZOEKERSINFORMATIE KANTOOR DEN HELDER HSEQ Welkom bij GDF SUEZ E&P Nederland Neem voor uw en onze veiligheid de tijd om deze bezoekersinformatie door te lezen. Registratie Als bezoeker

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam 1 - Algemeen Dit huishoudelijk reglement geldt voor de gebruikers/ huurders van de Voorwerf. Het huishoudelijk reglement wordt ieder half jaar aangepast.

Nadere informatie

Afdeling Inwendige Geneeskunde

Afdeling Inwendige Geneeskunde U wordt opgenomen op de afdeling Inwendige Geneeskunde unit 5 Noord of unit 5 Midden van het Erasmus MC. Deze folder geeft informatie over de gang van zaken op de afdeling. De afdeling Inwendige Geneeskunde

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Afdeling 5 HMC Westeinde Cardiologie

Afdeling 5 HMC Westeinde Cardiologie Afdeling 5 HMC Westeinde Cardiologie Hartelijk welkom op de afdeling Cardiologie (C5) van HMC Westeinde. In deze folder vindt u informatie over uw verblijf op de afdeling. De verpleegafdeling De afdeling

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling C

Welkom op verpleegafdeling C Welkom op verpleegafdeling C Locatie Zwijndrecht Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding In deze folder geven we u informatie over de gang van zaken op verpleegafdeling

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en Oktober 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en Oktober 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden

FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden FILMZAAL Zaalhuur voorwaarden Stichting De Pelikaan Pelikaanhof 52 2312 EC Leiden 071-5128922 www.pelibar.nl KvK Leiden nummer: 41165787 BTW-nummer: NL005362635B01 Naam: Huurdatum: - -2014 Handtekening:

Nadere informatie

Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg

Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg Gastenverblijf UZ Leuven campus Pellenberg informatie voor patiënten 2 Om familieleden of vrienden de kans te geven om in de omgeving van de patiënt te overnachten, beschikt UZ Leuven campus Pellenberg

Nadere informatie

ALGEMENE STALLINGSVOORWAARDEN FIETSENPAKHUIS GEMEENTE ZAANSTAD

ALGEMENE STALLINGSVOORWAARDEN FIETSENPAKHUIS GEMEENTE ZAANSTAD ALGEMENE STALLINGSVOORWAARDEN FIETSENPAKHUIS GEMEENTE ZAANSTAD De toegang tot de fietsenstalling aan de Vinkenstraat 46 wordt uitsluitend verleend onder toepassing van de navolgende voorwaarden. ARTIKEL

Nadere informatie

De afdeling Neurochirurgie en Orthopedie

De afdeling Neurochirurgie en Orthopedie De afdeling Neurochirurgie en Orthopedie Afdeling 9, MCH Westeinde Informatie voor patiënten F0860-1190 december 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Museum Willet-Holthuysen

Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen bevindt zich in een voornaam grachtenpand aan de Herengracht 605 in Amsterdam. Het is het enige voor het publiek geopende grachtenpand in Amsterdam, met

Nadere informatie

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE

Aan de bewoners van dit pand: STICHTING INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBADEN DE BREEDE Aan de bewoners van dit pand: STICHTING ZWEMBADEN EEMSMOND INFORMATIE 2015 ZWEMBAD DE DINGE ZWEMBAD DE BREEDE De winter is bijna ten einde en het zwemseizoen staat weer voor de deur. In de gemeente Eemsmond

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Sparrepad 100 D Camping Duinrand Hogeweg 96/B Burgh-Haamstede www.jkrielen.nl Inhoudsopgave Waarom toch de naam De Zeemeermin. Pagina: 3 Wat u moet weten

Nadere informatie

inclusief bij uw verblijf

inclusief bij uw verblijf prijslijst 2014 inclusief bij uw verblijf uitgebreid ontbijt vers en gezond gratis parkeren op onze privé parking zwembad 07:30-20:00 uur zwemmen met uitzicht op zee kids area hier verveelt niemand zich

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Januari en februari 2016 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Januari en februari 2016 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018

Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 Sportcentrum De Wilgenring Openingstijden en tarieven 2018 3 SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN - MICHAEL JORDAN - Sportcentrum De Wilgenring Een potje sport voor iedereen Sportcentrum

Nadere informatie

Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie

Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie Verpleegafdeling Urologie & Gynaecologie In overleg met uw behandelend arts heeft u besloten tot een opname in het Radboudumc. Algemene informatie over het ziekenhuis vindt u in het boekje Wegwijzer bij

Nadere informatie

Faciliteiten in Campanile Clermont Ferrand Le Brezet Internet

Faciliteiten in Campanile Clermont Ferrand Le Brezet Internet Faciliteiten in Campanile Clermont Ferrand Le Brezet Telefoon, TV Restaurant Gratis! Openbaar parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is Rookvrije kamers, Voorzieningen voor

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

Verpleegafdeling Cardiologie. locatie Utrecht Oudenrijn

Verpleegafdeling Cardiologie. locatie Utrecht Oudenrijn Verpleegafdeling Cardiologie locatie Utrecht Oudenrijn Verpleegafdeling Cardiologie locatie Utrecht Oudenrijn Wij heten u welkom op de afdeling Cardiologie van het St. Antonius Ziekenhuis, locatie Utrecht

Nadere informatie

Informatie voor de bezoeker

Informatie voor de bezoeker Informatie voor de bezoeker Inhoudsopgave Waar vind ik welke afdeling... 1 Rookbeleid... 2 Aandachtspunten voor bezoekers... 2 Bezoektijden... 3 Telefoon, TV en internet... 4 Huisregels ziekenhuis Tjongerschans...

Nadere informatie

INTERNE GENEESKUNDE. Informatie Opnameafdeling Interne Geneeskunde

INTERNE GENEESKUNDE. Informatie Opnameafdeling Interne Geneeskunde INTERNE GENEESKUNDE Informatie Opnameafdeling Interne Geneeskunde Informatieopname afdeling Interne Geneeskunde Hartelijk welkom op de acute opnameafdeling Interne Geneeskunde. In deze folder vindt u informatie

Nadere informatie

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers

FACILITEITEN & VASTGOED. Informatie voor gasten van de logeerkamers FACILITEITEN & VASTGOED Informatie voor gasten van de logeerkamers Informatie voor gasten van de logeerkamers Als een naast familielid van u is opgenomen in het St. Antonius Ziekenhuis, kan het zijn dat

Nadere informatie

De afdeling Interne Geneeskunde Afdeling 7 rood, HMC Westeinde

De afdeling Interne Geneeskunde Afdeling 7 rood, HMC Westeinde De afdeling Interne Geneeskunde Afdeling 7 rood, HMC Westeinde Hartelijk welkom op afdeling 7 van HMC Westeinde. Deze folder is speciaal voor u gemaakt om u algemene informatie te geven over uw verblijf

Nadere informatie

Op Bezoek. Informatie voor bezoekers

Op Bezoek. Informatie voor bezoekers Op Bezoek Informatie voor bezoekers Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Beste gast, Wij hopen U voldoende te hebben geïnformeerd. Voor eventuele vragen kunt U mailen naar:

Beste gast, Wij hopen U voldoende te hebben geïnformeerd. Voor eventuele vragen kunt U mailen naar: Beste gast, Heel leuk en gezellig dat u bij ons komt eten. Een fijn dagje uit in onze prachtige Markthal, daar hoort natuurlijk een lekker glaasje wijn met heerlijke Spaanse tapas bij. Ons enthousiaste

Nadere informatie

Mooiste bowling van Nederland!

Mooiste bowling van Nederland! Mooiste bowling van Nederland! Bowlen is cool! Bowlen is het spel dat iedereen kent en dat door iedereen gespeeld kan worden! Bowlen is voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen. Bowlen is leuk met

Nadere informatie

Op bezoek. Op bezoek

Op bezoek. Op bezoek Op bezoek Op bezoek Het behouden en/of uitbreiden van sociale contacten is een wezenlijk onderdeel van de behandeling van onze patiënten. Vooral in de fase waarin de behandeling zich richt op terugkeer

Nadere informatie

Afdeling Inwendige Geneeskunde

Afdeling Inwendige Geneeskunde Centrumlocatie U wordt opgenomen op de afdeling Inwendige Geneeskunde unit 5 Noord of unit 5 Midden van het Erasmus MC. Deze folder geeft informatie over de gang van zaken op de afdeling. De afdeling Inwendige

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

Faciliteiten Gratis! Inchecken Uitchecken Faciliteiten Gratis!

Faciliteiten Gratis! Inchecken Uitchecken Faciliteiten Gratis! Faciliteiten in Kim Hotel Im Park Kabeltelevisie, Telefoon, TV Uitzicht Uitzicht op de tuin Tuin, Terras Kranten, Speeltuin Restaurant, Bar, Restaurant (à la carte), Ontbijt op de kamer, Speciale dieetmenu's

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Voor- en naschoolse kinderopvang

Voor- en naschoolse kinderopvang Voor- en naschoolse kinderopvang Geachte ouders, Naast het toezicht van de leerkrachten voorziet de school een bijkomende BETALENDE kinderopvang waar uw kind gebruik kan van maken. s morgens vanaf 6u30

Nadere informatie

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je

HUISREGELS. Je bent zelf verantwoordelijk voor het openen en sluiten van je HUISREGELS SLEUTELS Elke huurder krijgt twee sleutels per unit. Extra sleutels bestellen is mogelijk, deze kosten 35,- per stuk, inclusief BTW. Bij verlies of diefstal brengen wij 250,- in rekening voor

Nadere informatie

Prijzen 2016 De Schop

Prijzen 2016 De Schop Prijzen 2016 De Schop Standaard capaciteit 38 personen, uit te breiden tot maximaal 40 personen. 6 slaapkamers (3x acht persoonskamers + 2x zes persoonskamers + 1x twee persoonskamer) Huur accommodatie

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie