VEEL GESTELDE VRAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEEL GESTELDE VRAGEN"

Transcriptie

1 VEEL GESTELDE VRAGEN ANIMATIE De rust is voor ons zeer belangrijk, zowel aan het zwembad als in het restaurant. Daarom hebben wij geen animatie aan het zwembad en ook geen muziek, in de zomervakantie daarentegen durven we wel animatie te doen op aanvraag van de klanten. In het restaurant hebben we elke woensdagavond barbecue met Canarische live muziek en elke vrijdagavond hebben we dans en muziek met onze huispianist Marc Morgan. Op zondagmiddag hebben we een luxe barbecue aan het zwembad waar we langoustines en chateaubriand serveren met bijpassend buffet, tijdens hoogseizoen hebben we dit eveneens 's avonds en een fantastische Flamenco show. ANNULATIEVERZEKERING In de opgegeven prijs is altijd een annulatieverzekering inbegrepen. Dit betekent dat, in geval van overmacht, ziekte, sterfgeval, kortom ernstige redenen, u niet kan komen naar Westhaven Bay, verliest u niet het betaalde voorschot. Enkel 3% annulatiegarantie + 35 administratiekosten worden ingehouden, het saldo storten wij u terug. AUTOVERHUUR Wij werken samen met het autoverhuurbedrijf: TROPIC CARS. De service en de prijs zijn uitstekend. U kunt een auto bespreken bij de reservering van uw huis maar ook ter plaatse in Westhaven Bay kan dit nog geregeld worden. s Morgens om 9 uur wordt de auto geleverd in Westhaven Bay en de dag dat uw contract afloopt, mag u de sleutel in de receptie achterlaten en zorgen wij voor de rest. BARBECUE In de huizen bij Casa Rita is er een barbecue aanwezig op het terras beneden. De grill voor de barbecue kan aan de receptie gevraagd worden. Bij de luxe-appartementen in Casa Nele is er geen barbecue. BOEKEN - BIBLIOTHEEK U hoeft geen boeken mee te brengen in uw valies. Dat zorgt alleen maar voor extra gewicht. Wij hebben een zeer uitgebreide bibliotheek met Nederlandse en anderstalige boeken die u kunt lenen. We hebben ook tijdschriften liggen in de receptie en voor de jeugd voorzien we stripverhalen.

2 CD VIDEO DVD Deze apparaten zijn niet aanwezig in de appartementen/huizen. CENTRUM COSTA DEL SILENCIO Het centrum ligt niet ver van Westhaven Bay. Op 500m ligt het eerste winkelcentrum waar winkeltjes, restaurants, cafés en dergelijke te vinden zijn. In Westhaven Bay zelf is een moderne supermarkt aanwezig waar u alle inkopen kunt doen. Die supermarkt is elke dag open van 8.30u tot 20.30u, 's zondags van 8.30u tot 15.00u. EXACTE LIGGING Westhaven Bay ligt in het meest zuidelijke puntje van Tenerife, in Costa del Silencio. Het ligt vlak aan de Atlantische oceaan. s Avonds hebben wij de mooiste zonsondergang. Tenerife is een vulkanisch eiland. De natuurlijke stranden zoals dat van El Medano zijn zwarte lavastranden. Daarnaast zijn er zowel in het zuiden als in het noorden van het eiland kunstmatig aangelegde gele zandstranden. Die stranden liggen in de toeristische grootsteden en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. In Las Galletas, het vissersdorp op wandelafstand van Westhaven Bay, ligt een keienstrand. Las Galletas is een typisch, authentiek vissersdorpje. EXCURSIES Bij de boeking van uw verblijf kunt u ook excursies bijboeken. Dat kan ook nog ter plaatse geregeld worden in de receptie. We verkopen voor bijna alle mogelijke excursies op het eiland tickets. De prijs die u bij ons betaalt voor de parken bijvoorbeeld, is dezelfde als aan het loket maar u heeft er de lange wachtrij niet bij aan de kassa. Met ons ticket kunt u direct naar binnen. U kunt bij ons terecht voor alle attractieparken, wandelingen, bootexcursies, shows en speciale diners. HALF PENSION In Westhaven Bay is elke formule mogelijk: alleen ontbijt, half pension of vol pension. Het ontbijt alleen (internationaal buffet tussen 7.30u en 11.00u s morgens) kost 6.10 per persoon per dag. Voor half pension betaalt u 18,30 per persoon per dag. Dit bestaat uit ontbijt en dagmenu s middags of s avonds. Het dagmenu is zeer gevarieerd en omvat altijd een borrelhapje en warm brood, keuze uit soep of voorgerecht, een hoofdgerecht en dessert naar keuze of koffie. Het dagmenu kost 12,20.

3 HOE BEREIKEN DE ACHTERBLIJVERS U IN WESTHAVEN BAY? De huisjes in Westhaven Bay beschikken niet over een eigen telefoon. Telefoonkaarten ( 5,00) zijn te verkrijgen aan de receptie. Wie u opbelt, mag dit gerust in het Nederlands doen op het volgende telefoonnummer : (fax : ). Inkomende faxen worden u meteen bezorgd aan het zwembad of in uw huisje. Bij afwezigheid kunt u uw boodschappen ophalen aan de bar. Om lokaal te bellen, enkel de laatste negen cijfers van het telefoonnummer draaien (922/......). HOE LANG OP VOORHAND MOET MEN BOEKEN? Afhankelijk van de periode, is het aan te raden op tijd te boeken. De meeste klanten boeken 3 tot 6 maand op voorhand. Hou er ook rekening mee dat de schoolvakanties vlugger volgeboekt raken dan de periodes laagseizoen. En hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper uw vliegtuigtickets. Allemaal voordelen dus voor de snelle beslisser. HONDEN ZIJN NIET TOEGELATEN INTERNETAANSLUITING U kunt in het restaurant gebruik maken van onze PC met breedbandverbinding of u kunt uw laptop (draadloos) aansluiten op het net. Er is ook gratis Wifi. In de huizen is WIFI aanwezig mits een kleine kost. IS ER MOGELIJKHEID OM MET DE DOLFIJNEN TE ZWEMMEN? Sedert kort wordt dit niet meer toegelaten. Er zijn nog heel veel bootexcursies die de dolfijnen en walvissen opzoeken op zee. U kunt ze dikwijls van heel dichtbij observeren. Maar zwemmen mag niet meer. In Loroparque, het grootste dierenpark van Tenerife, in het noorden van het eiland, is er een dolfijnenshow. In Aqualand, het waterpretpark in het zuiden van Tenerife, is er ook een dolfinarium. Hier hebben ze een speciaal trainingsprogramma waar gewerkt wordt met gehandicapte kinderen en dolfijnen. Er zijn ook bepaalde dagen, dit enkel op aanvraag, op welke u een trainingsessie kan meemaken. U kan leren de dolfijn een handje te geven, voederen, etc...

4 KINDERBED U kunt bij uw boeking ook een kinderbedje aanvragen. De prijs is 1,4 per dag. Daarin zijn ook de lakentjes en dekentjes inbegrepen. KLUIS U heeft de mogelijkheid (en we raden het ook echt aan) om een kluis te huren. U betaalt daarvoor 1,8 per dag. Daarmee bent u verzekerd voor als er iets fout gaat. LAKENS EN HANDDOEKEN Wij voorzien voor u handdoeken voor de badkamer en ook de bedden zijn opgemaakt. Er liggen dekens en extra kussens in de kast. Enkel de handdoeken voor het zwembad brengt u zelf mee. LATE AANKOMST IN TENERIFE Zo'n 10 dagen voor uw vertrek, zal uw reisagent de vliegtickets overmaken. De meeste vluchten komen aan in Tenerife voor of rond de middag. Het is wenselijk ons op voorhand uw vluchtgegevens mee te delen (via telefoon, fax of ). Het is belangrijk voor ons om te weten wanneer u precies aankomt om er zeker van te zijn dat u een optimale ontvangst krijgt. Wij zullen u volledig informeren hoe we afspreken voor het overhandigen van de sleutel. OMGEVING Costa del Silencio is gekend, zoals de naam het zegt, voor de rust en de stilte. Er zijn allerlei internationale en lokale restaurants, cafés, rent a cars, winkels, supermarkten en sportcentra in de buurt. U kunt verschillende soorten sporten beoefenen dicht bij Westhaven Bay zoals minigolfen, tennis, petanque, duiken, snorkelen, fietsen, golfen,... PRIJS PER HUIS/APPARTEMENT De opgegeven prijs is altijd per appartement/huis, NOOIT per persoon. U betaalt dus 1 prijs, ongeacht of er 1, 2 of 4 personen in het huis logeren. Onze prijs is enkel voor het huis, de vliegtuigtickets moeten apart betaald worden.

5 SCHOONMAAK VAN HET HUIS / APPARTEMENT Het huis is schoongemaakt als u aankomt en wij doen dat ook weer als u vertrekt. Tijdens uw vakantie kunt u in de receptie tegen betaling een extra schoonmaakbeurt aanvragen en ook het wisselen van lakens en handdoeken is mogelijk. Voor de schoonmaak rekenen wij 15 per uur, voor het vervangen van lakens en handdoeken betaalt u 4 per persoon. U heeft ook een wasmachine in het huis waarmee u uiteraard zelf ook de handdoeken kunt wassen. SPELLETJES In de grotere steden van Tenerife, worden wel eens gokspelletjes gespeeld op de wandeldijken. Het gaat meestal om een klein voorwerp dat verborgen wordt onder 1 van 3 potjes (of halve uitgeholde aardappelen). Deze potjes worden snel van plaats veranderd en het is aan de speler om te raden onder welk potje het voorwerp zich uiteindelijk bevindt. De inzet is meestal 30 euro. Let op : de spelers die u ziet en die ook winnen, zijn betrokken bij het spel. Eénmaal u aan de beurt bent, wint u niet en bent u ook uw geld kwijt. TEMPERATUUR Tenerife is het eiland van de eeuwige lente. De Teide verdeelt het eiland in 2 delen. Het noorden is altijd de koudste, de meest natte, maar ook de meest groene zone. Het zuiden is de droge, dorre en warme kant van het eiland. Westhaven Bay ligt in het zuiden, de droge kant dus van het eiland. Wij hebben het hele jaar door een zacht klimaat. Zelfs tijdens de wintermaanden halen we gemakkelijk 20ºC. TIJD Tenerife is 1 uur achter op de Belgische of Nederlandse tijd. Bij u 9 uur is in Tenerife 8 uur. De avond valt snel in op Tenerife. Wees dus tijdig weg uit parken of vanop de 'Teide'. VASTE DAGEN AANKOMST EN VERTREK Er zijn GEEN vaste dagen van aankomst en vertrek. Bij ons kunt u aankomen en vertrekken, gelijk welke dag van de week. Uw verblijf moet dus ook geen 7 nachten duren, het kan gerust 2 of 5 of 12 nachten zijn.

6 VERGEET UW VLUCHT NIET TE HERBEVESTIGEN VERVOER - LUCHTHAVEN Wanneer u aankomt op de luchthaven in Tenerife, vragen wij u een taxi te nemen tot Westhaven Bay. De taxi s staan buiten in een rij te wachten. De luchthaven in het zuiden, Reina Sofia, ligt op 15 min van bij ons. De taxirit kost ongeveer 20. Veel meer mogen ze niet vragen. Onderhandel dus voor u instapt. Er is ook een luchthaven in het noorden, Los Rodeos. Deze luchthaven ligt op een uurtje rijden. Een taxi kost ongeveer 90. De terugrit naar de luchthaven wordt verzorgd door Westhaven Bay. Naar de luchthaven in het zuiden vragen wij 18 per huis, voor transport naar het noorden betaalt u aan ons 80. VOORSCHOT + RESTANTBEDRAG Ter bevestiging van de reservatie, vragen wij een aanbetaling van 40% van het totaalbedrag. Dit bedrag moet minstens 4 maand op voorhand betaald worden. Het restantbedrag (= 60% van het totale bedrag) kan u bij aankomst in Westhaven Bay Tenerife betalen. ZONNEBEDJES Als u wilt zonnen op uw terras, kunt u gebruik maken van de zonnebedjes die daar staan. De zonnebedjes en parasols aan het zwembad zijn gratis voor klanten. Als u bij ons logeert, kunt u wel gratis gebruik maken van ons zwembad.

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website via Facebook of telefonisch, wij reageren via .

RESERVEREN en ANNULEREN Reserveren kan via de website  via Facebook of telefonisch, wij reageren via  . PARAISO CURACAO DE KLEINE LETTERTJES Wees welkom in Paraiso Curaçao. Hieronder vind je meer informatie over de huurvoorwaarden en onze huisregels. Wat betekent dat? Lees alsjeblieft verder. LEEFTIJD Volwassenen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Appartement Jardins da Guia

Appartement Jardins da Guia Appartement Jardins da Guia Algarve Portugal Appartement Jardins da Guia Omschrijving van de accommodatie: Het appartement bevindt zich op de 1 e etage van een kleinschalig complex van zestien appartementen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Spa & Sport Hotel Mar y Sol

Spa & Sport Hotel Mar y Sol Spa & Sport Hotel Mar y Sol Op 3 14 juni 2015 een individuele groepsreis Vertrek mogelijk van Brussel/Charleroi/Oostende/Düsseldorf/Amsterdam Prijs vanaf 2.191,- bij vertrek vanaf Brussel Kenmerken 100%

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Colinas de los Menceyes

Colinas de los Menceyes HET PROJECT Colinas de los Menceyes Colinas de los Menceyes bestaat uit 128 luxe appartementen gelegen in een unieke omgeving en grenzend aan het natuurgebied met adembenemende zichten over het vulkanisch

Nadere informatie

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort!

Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Welkom in Bug-Bug Valley Beach Resort! Deze brochure geeft u nuttige informatie om uw verblijf in de bungalow zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, neemt

Nadere informatie

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een te sturen op

Hoe kan ik boeken?? U kunt online boeken of door ons een  te sturen op FAQ Hoe kan ik informeren naar de beschikbaarheid? Informeer naar de beschikbaarheid online of telefonisch op + 39 0564 941092 van 08.00 tot 22.00 uur ( Van april tot oktober), in andere perioden van 09.00

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord - Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale uitvalsbasis om even te herbronnen aan de Belgische kust tijdens de wintermaanden. In deze gezonde

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartement in Budva, Montenegro

Appartement in Budva, Montenegro Appartement in Budva, Montenegro Samenvatting Stijlvolle appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in Budva, Montenegro. Beschrijving Prachtige appartementen in het hart van het historische Budva, Montenegro.

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 19 mei 26 mei 2012 in Javea in Spanje, wat een heerlijk idee! Accommodatie uitzicht op het Montgo Natural park Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én

Nadere informatie

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casas de Las Vegas - (Spanje Tenerife Las Vegas) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Belgische Kust ~ Koksijde

Belgische Kust ~ Koksijde Belgische Kust ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale

Nadere informatie

Residentie Hermes

Residentie Hermes www.rentexclusive.be Residentie Hermes Zeedijk Wenduine Brochure Vakantieverhuur www.rentexclusive.be Residentie Hermes Wenduine vrijdag 3 augustus 2012, Page 1 Voorwoord Deze gloednieuwe residentie op

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00

VAKANTIEWONINGEN. 4-pers.of 6-pers. duplex. Week WE/MW Week WE/MW Week WE/MW Maandag - Woensdag 383,00 192,00 518,00 259,00 383,00 192,00 VAKANTIEWONINGEN PERIODE VOORJAAR 08/01 30/03 PAASVAKANTIE 30/03 16/04 VOORJAAR 16/04 07/05 07/05 09/05 HEMELVAARTWEEKEND 09/05 14/05 DUUR Maandag - Woensdag 4-pers.of 6-pers. duplex 518,00 259,00 6-pers

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wij hebben een huismeester die u namens ons zal ontvangen. Ook voor allerhande vragen e.d. kunt u zich gedurende uw verblijf tot hem wenden.

Wij hebben een huismeester die u namens ons zal ontvangen. Ook voor allerhande vragen e.d. kunt u zich gedurende uw verblijf tot hem wenden. Bonbiní Op vakantie naar Curacao? Via fakansikascuracao.nl kunt u ons vakantiehuis huren en heeft u gedurende uw verblijf een gratis auto tot uw beschikking. En bent u dan verzekerd van zon, zee, rust

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Gasteninformatie van A - Z

Gasteninformatie van A - Z A Aankomst Uw kamer staat u vanaf 15 uur ter beschikking, indien mogelijk en na afspraak ook eerder. Adres: Hotel Restaurant Krone Rheinstraße 37 56348 Kestert Apotheek Rheingold Apotheke, Bahnhofstraße

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa

Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa Corte dei Venti Residence Italië Sardinië Tamarispa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Corte dei Venti Residence - (Italië Sardinië Tamarispa) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

CAMPING CASA DI CACCIA

CAMPING CASA DI CACCIA A. ONTVANGST B. TV G. Bar - Restaurant - Pizzeria C. MEDISCHE E. TV H. koude douches D. Handicap J. Toiletten - Couches K. Spellplein en Animatie S. Bar op het strand R. Fietsverhuur Plaatsen Stacaravans

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Accommodatie in Residentie in Bournemouth

Accommodatie in Residentie in Bournemouth EASY LANGUAGES Accommodatie in Residentie in Bournemouth Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Verblijf in residentie Twee- of driepersoonskamer Vanaf 1 week Op 700m van het centrum Bestemming Bournemouth

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad

Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Vakantiehuis Zonnehuis, luxe Villa met zwembad Samenvatting Luxe vrijstaande bungalow met privé zwembad en draadloos internet. Geschikt voor 6 + 1. Mooi panorama. Centraal gelegen tussen Boedapest en het

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort

Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Center Parcs Zandvoort aan Zee Nederland / Noord-Holland / Zandvoort Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/noord-holland/zandvoort/167512 Omschrijving Huis Amusement, genot en rust

Nadere informatie

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural La Correa del Almendro - (Spanje Tenerife Arona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer.

Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Wijnhuis, vakantiehuis met zwembad bij bos en Velencemeer. Samenvatting Vakantiehuis luxe uitgerust met zwembad, en internet. Geschikt voor 4 personen. Vrijstaand op 1700 m2 omheinde tuin. Parkeren op

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2019 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it/

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America

Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Center Parcs Het Meerdal Nederland / Limburg / America Link: https://www.bungalowpark-zoeken.nl/bungalow/nederland/limburg/america/1638528 Omschrijving Huis Als u voor sport en avontuur gaat, beleeft u

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

andere vakantie-entiteiten en een volwaardige supermarkt 'Hermusa' waar men de meest gangbare merken en producten kan vinden.

andere vakantie-entiteiten en een volwaardige supermarkt 'Hermusa' waar men de meest gangbare merken en producten kan vinden. De Costa del Silencio situeert zich tussen de luchthaven Reina Sofia (15 min.) en Los Cristianos in het uiterste zuiden van Tenerife. Men kan er geraken via de snelweg TF-1, afrit Las Galletas / Guaza

Nadere informatie

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk!

Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! Welkom in de bruisende stad Oostende Stad aan zee! Neutralia ligt op wandelafstand van de winkelstraten en de zeedijk! 3. Vakantiecentrum Neutralia 3.1. Kamertypes 48 3.2. Kamertarieven 49 3.3. Restaurant

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi

Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi Petronikolis Griekenland Kreta Choudetsi 1. Algemene informatie Eliza was here - Petronikolis - /griekenland/kreta/choudetsi/petronikolis.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petronikolis - (Griekenland

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

MARINA WOLFSBRUCH Basis Informatie

MARINA WOLFSBRUCH Basis Informatie MARINA WOLFSBRUCH Basis Informatie De streken Mecklenburg en Brandenburg kunnen zonder twijfel tot de mooiste vakantiegebieden van Duitsland gerekend worden. Groene weiden, ontelbare kristalheldere meren

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011

TARIEVEN 2011 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 IEVEN2011 IEVEN2011 TARIEVEN2011 TARIEVEN201 TARIEVEN201 TARIEVEN2011 TARIEVEN 2011 Deluxe Palm Tree Villas Mobilhomes New Port Deluxe Bora Bora Pavilions Mobilhomes Parcelen «Premium Plus» Parcelen «Premium Deluxe»

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2018 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk

Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk Elegancia del Caribe 23 Kaya Gob. N. Debrot 19, Kralendijk US$ 179 per nacht, vanaf Neem contact met ons op voor de up to date beschikbaarheid van deze schitterende appartement! Kralendijk - 2 Slaapkamers

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied

De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied De verhuurvoorwaarden Atelier Lulu Pied Algemeen De voorwaarden voor verhuur van de gîtes staan op onze website en worden u samen met een routebeschrijving en voorwaarden voor het gebruik van het zwembad

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

een verblijf aan de kust? geniet van de gezonde zeelucht! uarrangementen Domein Westhoek en promoties juni-december

een verblijf aan de kust? geniet van de gezonde zeelucht! uarrangementen Domein Westhoek en promoties juni-december uarrangementen een verblijf aan de kust? geniet van de gezonde zeelucht! en promoties juni-december 2014 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie.

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel Le Cazalères dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie. Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van 1890. Er is een Nederlandstalige receptie. Ligging: Heerlijk rustig, op een 13 ha groot gedeeltelijk bebost domein.

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie

MESSAC Basis Informatie

MESSAC Basis Informatie MESSAC Basis Informatie is gelegen aan de rivier de Vilaine en is slechts een brug verwijderd van het bruisende centrum van Guipry aan de andere kant van de rivier. De stad herbergt een aantal interessante

Nadere informatie

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. Italië

Indicatietarieven. Europa. Italië Indicatietarieven Europa Italië Pagina 2 Agriturismo in Umbrie 7 Camping San Francesco 3 Agriturismo Le Balze 8 Casa Vacanze I Girasoli 4 Bed & Breakfast San Jacopo 9 Comfy at Colosseum 5 Camping Holiday

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie