Inboedelverzekeringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inboedelverzekeringen"

Transcriptie

1 Inboedelverzekeringen

2 Omdat zekerheid telt

3 Inboedelverzekeringen 1 Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen U.A. Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen is een uiterst solide en financieel krachtige, gespecialiseerde brandverzekeringsmaatschappij. De maatschappij stelt zich ten doel een zo uitgebreid mogelijke dekking te verlenen tegen een zo laag mogelijke premie, waarbij een correcte en snelle schade-afhandeling een vanzelfsprekende zaak is. Eventuele overschotten komen ten goede aan de verzekerden in de vorm van lage premies en adequate moderne voorwaarden. Leeuwarder Onderlinge helpt Vuur is vuur. Het maakt niet uit of het per ongeluk ontstaat of uit baldadigheid. De schade blijft even groot. Dat geldt ook voor diefstal. Het maakt niet uit of u door een beroeps of amateur wordt bestolen. U kunt uit uw vel barsten van woede, maar het helpt niets. Een polis van de Leeuwarder Onderlinge wel. Drie variaties De Leeuwarder Onderlinge biedt u keus uit drie inboedelverzekeringen, die nogal van elkaar verschillen. Lees daarom deze folder zorgvuldig door, zodat u precies weet welke polis de meest geschikte voor u is. De drie zijn: extra uitgebreide inboedelverzekering uitgebreide inboedelverzekering brand inboedelverzekering

4 Omschrijving van de dekking extra uitgebreide verzekering Met de extra uitgebreide verzekering is uw inboedel verzekerd tegen schade door: brand, brandblussing, ontploffing en blikseminslag; zengen, schroeien en smelten; luchtverkeer; storm; water, onvoorzien gestroomd uit leidingen of installaties. Ook de kosten van hak- en breekwerk voor het opsporen van de breuk of het defect zijn verzekerd, mits deze kosten voor uw rekening komen als huurder; springen van leidingen en installaties door vorst. Ook de herstelkosten zijn verzekerd, mits deze kosten voor uw rekening komen als huurder; water overgelopen uit wastafels, badkuipen en gootstenen; binnengedrongen riool- en grondwater; water, onvoorzien gestroomd uit een aquarium; binnengedrongen neerslag (regen, sneeuw, hagel of smeltwater); olie, onvoorzien gestroomd uit vaste verwarmingsinstallaties; rook en roet; inbraak, diefstal of poging daartoe; vandalisme door iemand die wederrechtelijk is binnengedrongen; gewelddadige beroving en afpersing; aanrijding en aanvaring; scherven van ruiten en door breuk van wandspiegels en schilderijen; relletjes en opstootjes; het omvallen van kranen, heistellingen en bomen; storm aan antennes en zonweringen; diefstal en vandalisme van/aan wasgoederen, vlaggestokken en tuinmeubelen in de tuin of op het balkon. 2 Verder is nog gedekt: kosten ter voorkoming of vermindering van schade bij of na een gedekte gebeurtenis; kosten voor het vaststellen van de schade. Tot 10% van het verzekerde bedrag is extra verzekerd: extra hotel- en pensionkosten; kosten vervoer en opslag van de inboedel; opruimingskosten. Boven het verzekerde bedrag is tot maximaal 1.135, per onderdeel verzekerd: geld en geldswaardig papier; de inhoud van uw koel- en vriesinstallatie, door een stroomstoring langer dan 6 uur of als gevolg van een defect; vaartuigen, aanhangwagens en losse onderdelen of accessoires van motorrijtuigen; kleine huisdieren; gereedschap voor de uitoefening van een beroep in loondienst; inboedelgoederen van derden.

5 Als u huurder bent en de schade voor uw rekening komt, bovendien tot 10% van het verzekerde bedrag: 3 schade aan behang, wit- en schilderwerk; schade aan de woning door inbraak; schade aan apparaten of installaties van openbare nutsbedrijven; schade aan tuin (niet door storm, neerslag, diefstal en vandalisme). De inboedel is ook verzekerd als deze zich tijdelijk ergens anders bevindt: In Nederland in permanent bewoonde woonhuizen van overeenkomstige bouwaard; in andere gebouwen tot maximaal 10% van het verzekerde bedrag, maar bij diefstal en vandalisme uitsluitend na braak aan het gebouw; buiten gebouwen tot 10% van het verzekerde bedrag, met een beperkte dekking; in afgesloten auto s ook tegen diefstal, mits de auto is opengebroken (dekking maximaal 230, ). In de rest van Europa tegen brandschade. Lijfsieraden De inboedelverzekering kent een bijzondere regeling voor lijfsieraden. De maximum vergoeding hiervan is voor het diefstalrisico namelijk beperkt tot 2.270, per gebeurtenis. Wanneer er meer dan 2.270, aan lijfsieraden aanwezig is, kunt u het bedrag dat boven deze limiet ligt tegen een premietoeslag bijverzekeren. Uitsluitingen Niet gedekt op de inboedelverzekering is schade: ontstaan door atoomkernreactie, molest, aardbeving, vulkanische uitbarsting, overstroming en opzet; aan goederen waarvoor een aparte verzekering is gesloten. Omschrijving van het begrip inboedel Onder inboedel wordt verstaan: alle roerende zaken behorende tot uw particuliere huishouding, alsmede van personen met wie u in duurzaam gezinsverband samenwoont en uw logés; antennes, zonweringen en de voor uw rekening aangebrachte veranderingen en verbeteringen, zoals centrale verwarmings-, keuken-, en sanitaire installaties, betimmeringen en parketvloeren in of aan de door u gehuurde woning, alsmede de voor rekening van u als huurder geplaatste bijgebouwen.

6 Onder het begrip inboedel wordt niet verstaan: motorrijtuigen (anders dan brom- of snorfietsen), aanhangwagens, caravans en vaartuigen, alsmede losse onderdelen en accessoires daarvan; geld en geldswaardig papier, onbewerkte edele metalen en ongezette edelstenen. 4 Garantie tegen onderverzekering Het is van groot belang dat uw inboedel voldoende verzekerd is. Dit voorkomt teleurstelling, door onderverzekering bij een eventuele schade. U bent onderverzekerd als u een lager bedrag verzekert dan de nieuwwaarde van uw gehele inboedel. De nieuwwaarde is het bedrag dat u nodig hebt om uw inboedel weer nieuw aan te schaffen. Omdat het in de praktijk vaak lastig is om de nieuwwaarde van uw inboedel vast te stellen, heeft de Leeuwarder Onderlinge een handig hulpmiddel voor u ontwikkeld: de inboedelmeter. Door gebruik te maken van de inboedelmeter weet u niet alleen binnen enkele minuten welk bedrag u moet verzekeren, maar krijgt u van ons de garantie dat u niet meer onderverzekerd kunt zijn. U bent dus altijd verzekerd van een volledige schade-uitkering.

7 Uitgebreide verzekering De uitgebreide verzekering is vergelijkbaar met die van de extra uitgebreide verzekering, maar de dekking is beperkter: bij schade door water zijn de kosten van hak- en breekwerk niet gedekt; bij schade door water is er geen dekking als het water is binnengedrongen als gevolg van verstopping van het riool en door binnengedrongen grondwater. 5 Bij deze verzekeringsvorm is er verder geen dekking voor schade door: schroeien, zengen en smelten; diefstal of vandalisme van/aan wasgoederen, vlaggestokken en tuinmeubelen, in de tuin of op het balkon; stroomstoring buiten de koelinstallatie aan de inhoud van deze installatie; stormschade aan antennes en zonweringen. Brandverzekering De dekking van deze verzekeringsvorm is beperkt. De inboedel is slechts verzekerd tegen schade door: brand; blikseminslag; ontploffing; bluswater; luchtverkeer. Indexering De polissen van de Leeuwarder Onderlinge zijn in principe altijd geïndexeerd. Jaarlijks wordt het verzekerd bedrag en - in evenredigheid daarmee - de premie automatisch aangepast. Dit gebeurt op basis van het door het Centraal Bureau voor de Statistiek vastgestelde prijsindexcijfer.

8 Premies inboedelverzekeringen Nederland is voor de premievaststelling van inboedelverzekeringen verdeeld in drie regio s. Zoals u uit de onderstaande lijst kunt opmaken, wordt per regio een andere premie betaald. De drie regio s zijn: 6 A. De provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Zeeland, alsmede Texel, de kop van Noord-Holland, de Noord-Oost-polder, Zuidhollandse eilanden, Oost-Gelderland, exclusief de steden Almelo, Deventer, Enschede, Groningen, Hengelo en Leeuwarden. B. De rest van Nederland: - inclusief de van regio A uitgezonderde steden; - exclusief de steden van regio C. C. De steden Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Heerlen, Kerkrade, Lelystad, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Dekkingsvorm regio A regio B regio C Brand 0,60 0,60 0,60 Uitgebreid 1,40 1,60 3,00 Extra uitgebreid 1,65 1,90 3,25 De premies hebben betrekking op inboedels in bewoonde gebouwen, gebouwd van steen en met een harde dekking en gelden per 1.000, verzekerd bedrag. Voor bijverzekering van lijfsieraden boven de limiet van 2.270, geldt een premietoeslag van 10, per 1.000, bijverzekerd bedrag, ongeacht de regio. Voor inboedels die qua samenstelling sterk afwijken van een gemiddelde inboedel (door bijvoorbeeld aanwezigheid van veel inbraakgevoelige voorwerpen) kan een hogere premie worden vastgesteld. Indien de woning waar de inboedel zich bevindt, elektronisch is beveiligd en voldaan is aan een aantal bijkomende voorwaarden, kunnen de genoemde premies met 10% worden verlaagd. Voor regio C geldt een eigen risico van 226, bij schade door inbraak en/of diefstal (niet van toepassing bij diefstal uit auto s). Bent u in het bezit van kostbaarheden zoals sieraden, fotoapparatuur en muziekinstrumenten, dan kunt u hiervoor een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Deze biedt namelijk zowel binnen- als buitenshuis een zeer uitgebreide dekking. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de antwoordkaart opsturen.

9 Deze folder geeft u een overzicht van de mogelijkheden en voorwaarden van onze inboedelverzekeringen. Voor een volledig beeld verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden. U kunt ook onze website bezoeken 7 Op de verzekering die wordt gesloten met Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen U.A. is het Nederlands recht van toepassing. Klachten naar aanleiding van de overeenkomst kunt u schriftelijk indienen bij de directie van Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen U.A. en/of bij de het Klachteninstituut Verzekeringen, Postbus 93560, 2509 AN Den Haag. Indien u geen gebruik wilt maken van de klachtenbehandelingsmogelijkheden binnen de bedrijfstak, of de behandeling door het Klachteninstituut niet bevredigend vindt, kunt u het geschil voorleggen aan de rechter. Antwoordkaart Graag ontvang ik van u: O aanvraagformulier woonhuis/inboedelverzekering O informatie/aanvraagformulier kostbaarhedenverzekering O informatie andere verzekering, n.l O bezoek voor, vrijblijvend, persoonlijk advies. O U kunt mij bellen voor een afspraak op telefoonnummer Afzender:

10 LO Omdat zekerheid telt De Eenhoorn 2, Postbus 901, 8901 BS Leeuwarden Tel. (058) , Fax (058) Website: Een postzegel is niet nodig Leeuwarder Onderlinge Verzekeringen U.A. Antwoordnummer WC Leeuwarden

Woonhuisverzekering. totaal extra uitgebreid uitgebreid brand-storm brand

Woonhuisverzekering. totaal extra uitgebreid uitgebreid brand-storm brand Woonhuisverzekering totaal extra uitgebreid uitgebreid brand-storm brand Omdat zekerheid telt Deze folder geeft u een overzicht van de mogelijkheden en voorwaarden van onze woonhuisverzekeringen. Voor

Nadere informatie

Polisvoorwaarden. Inboedelverzekering Plus INB 5. Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen

Polisvoorwaarden. Inboedelverzekering Plus INB 5. Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen Inboedelverzekering Plus INB 5 AKT 4408 (1006) Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Verzekerde

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Inboedel Extra Uitgebreid P0I11

Inboedel Extra Uitgebreid P0I11 Inboedel Extra Uitgebreid P0I11 I N H O U D S O P G A V E artikel omschrijving pagina 1 Begripsomschrijving 2 2 Omschrijving van de dekking 2 3 Dekking binnen Nederland 3 4 Dekking binnen Europa 3 5 Dekking

Nadere informatie

Polisvoorwaarden. Inboedelverzekering Super INB 6. Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen

Polisvoorwaarden. Inboedelverzekering Super INB 6. Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen Inboedelverzekering Super INB 6 AKT 4409 (1006) Polisvoorwaarden behorende bij Algemene verzekeringsvoorwaarden WVZ 002. Begripsomschrijvingen Artikel 1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Verzekerde

Nadere informatie

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten

Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Bijlage 1 Inboedelwaardemeter verzekeraar A Leeftijd hoofdkostwinner Punten Netto maandinkomen huishouden Punten Ο 30 jaar en jonger 3 Ο 1.101 t/m 1.600 2 Ο 31 t/m 40 jaar 5 Ο 1.601 t/m 2.100 4 Ο 41 t/m

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering

Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering Interpolis Alles in één Polis Inboedelverzekering Verschillenoverzicht Overzicht van de verschillen tussen de oude en de vernieuwde Inboedelverzekering Verschil Oude Inboedelverzekering Vernieuwde Inboedelverzekering

Nadere informatie

Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering

Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering Één-Gezins-Polis vs. Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering 1 Onderwerp Één-Gezins-Polis Generali Inboedel- en Woonhuisverzekering Naamgeving Bijzondere voorwaarden Inboedel Garant Plus verzekering

Nadere informatie

Inventaris/Goederenverzekering IGV 1.1

Inventaris/Goederenverzekering IGV 1.1 Inventaris/Goederenverzekering IGV 1.1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Aanvullende begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier

Wonen. London Verzekeringen voor optimaal woonplezier London Verzekeringen voor optimaal woonplezier Verzekeringen voor optimaal woonplezier Uw woning is uw thuis: het rustpunt in uw leven. Volledig ingericht naar uw persoonlijke smaak. Maar er kan altijd

Nadere informatie

c#!!! beheer- Polisvoorwaarden bij de Huiseigenaren- en de Huurdersverzekering

c#!!! beheer- Polisvoorwaarden bij de Huiseigenaren- en de Huurdersverzekering c#!!! cen tiwui beheer- Polisvoorwaarden bij de Huiseigenaren- en de Huurdersverzekering Bijzondere voorwaarden inboedel en InboedelgaranP h-973 Deze voorwaarden gelden, mits van toepassing verklaard op

Nadere informatie

Inboedel Totaal POI10

Inboedel Totaal POI10 Inboedel Totaal POI10 I N H O U D S O P G A V E artikel omschrijving pagina 1 Begripsomschrijving 2 2 Omschrijving van de dekking 2 3 Dekking binnen Nederland 3 4 Buitenshuisdekking (indien meeverzekerd)

Nadere informatie

Pakket Inboedelverzekering Versie 2014.12

Pakket Inboedelverzekering Versie 2014.12 Pakket Inboedelverzekering Versie 2014.12 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1.1 inboedel:alle roerende zaken behorende tot de particuliere huishouding van de verzekeringnemer en van elke persoon met wie

Nadere informatie

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN

TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN TOELICHTING BEWONERSVERZEKERINGEN Rubriek IV Korte beschrijving van de dekking voor de huishoudelijke inboedel van zelfstandig wonende en inwonende bewoners van het verzorgings- en verpleeghuis De dekking

Nadere informatie

Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0

Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0 Algemeen Bouwaard Welke bouwaarden worden (naast steen/hard) standaard geaccepteerd? 1,0 Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0 Opzegtermijn (na

Nadere informatie

PMA woonverzekering Allianz Nederland

PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Allianz Nederland PMA woonverzekering Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren. En om te verzekeren. Want schade door brand, extreem weer

Nadere informatie

Criteria ProductRating Voorwaarden CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN INBOEDELVERZEKERINGEN 2015 Cluster

Criteria ProductRating Voorwaarden CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN INBOEDELVERZEKERINGEN 2015 Cluster CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN INBOEDELVERZEKERINGEN 2015 Cluster Vraag Malus Bonus Algemeen Is de verzekering tijdens het eerste verzekeringsjaar te beëindigen? 0,8 1,2 Wat is de opzegtermijn in maanden

Nadere informatie

Extra uitgebreide brandverzekering nr. 40

Extra uitgebreide brandverzekering nr. 40 Extra uitgebreide brandverzekering nr. 40 Rubriek A bijzondere voorwaarden inboedelverzekering Artikel 8 Begripsomschrijvingen Inboedel alle roerende zaken behorende tot de particuliere huishouding van

Nadere informatie

Woonhuis en inboedel. Uitgebreide Gevarenverzekering. Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V.

Woonhuis en inboedel. Uitgebreide Gevarenverzekering. Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V. Uitgebreide Gevarenverzekering Woonhuis en inboedel 19 oktober 2012 Deze verzekering is tot stand gekomen in samenwerking met Connect Assuradeuren B.V. Veilig wonen Dat u uw huis en uw inboedel verzekert,

Nadere informatie

Extra Uitgebreide Inboedelverzekering

Extra Uitgebreide Inboedelverzekering Verzekering Inboedel Brand Zengen Schroeien Smelten Brandblussing Ontploffing Blikseminslag Luchtverkeer Storm Water Stoom Neerslag Inbraak Diefstal Bereddingskosten Opruimingskosten Geld en Geldswaardig

Nadere informatie

F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1

F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1 F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering EKV 2.1 Inhoud Artikel: 1. Aanvullende begripsomschrijvingen 2. Gedekte gebeurtenissen 3. Dekking boven het verzekerd bedrag 4. Beperking van de duur van

Nadere informatie

Inboedel. wooncomfort

Inboedel. wooncomfort Acceptatierichtlijnen Inboedels in woonhuizen, bestaande bouw dan wel nieuwbouw, in goede staat van onderhoud, al dan niet alleenstaand, uitsluitend bestemd voor zelfbewo ning, gelegen binnen Nederland,

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Woonverzekeringen

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve Woonverzekeringen Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Woonverzekeringen U wilt uw woongenot goed beschermen Of u huurt of eigenaar bent, uw huis is uw veilige thuishaven. Een plek om te koesteren.

Nadere informatie

Extra Kostenverzekering EKV 1.1

Extra Kostenverzekering EKV 1.1 Extra Kostenverzekering EKV 1.1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Aanvullende begripsomschrijvingen Gedekte gebeurtenissen

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Inboedel versie 2010.06.02

Bijzondere voorwaarden Inboedel versie 2010.06.02 Inhoudsopgave 1. Begripsomschrijvingen... 1 2. Dekking in de woning... 1 3. Dekking binnen Nederland... 2 4. Dekking binnen Europa... 3 5. Dekking boven het verzekerd bedrag... 3 6. Beperkingen in de dekking...

Nadere informatie

E.I. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering

E.I. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering E.I. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering Polisvoorwaarden Polismantel E.I. 1 Wegwijzer zie artikel * Begripsomschrijvingen 1 * Omschrijving van de dekking 2 * Verzekerde belangen 2.1 * Waar en waartegen

Nadere informatie

Het gemak van de complete Combipolis

Het gemak van de complete Combipolis Het gemak van de complete Combipolis Alles over de pluspunten van de Combipolis! Verzeker wat noodzakelijk is, combineer verzekeringen en profiteer zo van de unieke kortingsregeling: hoe meer verzekeringen,

Nadere informatie

Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0

Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0 Algemeen Bouwaard Welke bouwaarden worden standaard geaccepteerd naast steen/hard? 1,0 Opzegtermijn (1e jaar) Wat is de opzegtermijn in maanden tijdens het eerste verzekeringsjaar? 1,0 Opzegtermijn (na

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Inboedel Garant Plus-verzekering (276)

Bijzondere Voorwaarden Inboedel Garant Plus-verzekering (276) Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Omvang van de dekking Artikel 3 Gedekte gevaren/gebeurtenissen in de woning Artikel 4 Gedekte gevaren/gebeurtenissen buiten de woning Artikel 5 Dekking

Nadere informatie

Inboedelverzekering MwPW03-01

Inboedelverzekering MwPW03-01 Inboedelverzekering MwPW03-01 Voorwaarden Het aanvraag- en/of wijzigingsformulier en andere documenten die voor het verstrekken van gegevens noodzakelijk zijn, dienen als grondslag van deze verzekering

Nadere informatie

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Inboedelverzekering

Rialto.Tóch verzekerd. Polisvoorwaarden Inboedelverzekering Rialto.Tóch verzekerd Polisvoorwaarden Inboedelverzekering Dit zijn de polisvoorwaarden van onze Inboedelverzekering. U vindt hier wanneer u en andere verzekerden zijn verzekerd voor schade aan de inboedel.

Nadere informatie

Woonpakket. Omdat zekerheid telt

Woonpakket. Omdat zekerheid telt Woonpakket Omdat zekerheid telt Woonpakket 3 De Leeuwarder Onderlinge is als onderlinge betrokken bij haar verzekerden. De Leeuwarder Onderlinge biedt u niet alleen een zeer uitgebreide dekking tegen

Nadere informatie

Voorwaarden. Inboedelverzekering

Voorwaarden. Inboedelverzekering Voorwaarden Inboedelverzekering 2 Besured inboedelverzekering Versie B2012.1 Bijzondere verzekeringsvoorwaarden excellente inboedelverzekering Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek E. Bijzondere. voorwaarden. Reconstructiekostenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek E. Bijzondere. voorwaarden. Reconstructiekostenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek E. Bijzondere voorwaarden Reconstructiekostenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek E, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Reconstructiekostenverzekering 01/2013

Nadere informatie

Clausuleblad inboedelverzekering

Clausuleblad inboedelverzekering Clausuleblad inboedelverzekering In tegenstelling tot de Bijzonder Voorwaarden Uitgebreide inboedelverzekering voor studenten (0277) zijn de volgende wijzigingen van toepassing. Artikel 2 Omvang van de

Nadere informatie

Excellente inboedelverzekering

Excellente inboedelverzekering Excellente inboedelverzekering Versie 2009.1 Bijzondere verzekeringsvoorwaarden excellente inboedelverzekering Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in afwijking van de algemene verzekeringsvoorwaarden

Nadere informatie

Digital Classroom Wft Schade Particulier - Algemene voorwaarden inboedelverzekering

Digital Classroom Wft Schade Particulier - Algemene voorwaarden inboedelverzekering Digital Classroom Wft Schade Particulier - Algemene voorwaarden inboedelverzekering 1. Welke veranderingen meldt u binnen 60 dagen? U verhuist. U gaat voor langere tijd naar het buitenland. De samenstelling

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Inventaris- en goederenverzekering

Bijzondere Voorwaarden Inventaris- en goederenverzekering Bijzondere Voorwaarden Inventaris- en goederenverzekering U heeft bij ons een inventaris- en goederenverzekering gesloten. Daarmee verzekert u uw spullen tegen brand, storm, inbraak en andere schade. U

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek F. Bijzondere voorwaarden. Extra Kostenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek F. Bijzondere voorwaarden. Extra Kostenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek F. Bijzondere voorwaarden Extra Kostenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek F, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Extra Kostenverzekering 01/2013 4 1 Wat is

Nadere informatie

P.I.15 - Perfect inboedelverzekering

P.I.15 - Perfect inboedelverzekering P.I.15 - Perfect inboedelverzekering Polismantel P.I.15 Wegwijzer in de polis zie artikel * Omschrijving van de dekking 2 - Verzekerde belangen 2.1 - Waar en waartegen gedekt 2.2 - Dekking boven de verzekerde

Nadere informatie

Inboedelverzekering. Voordelen

Inboedelverzekering. Voordelen Inboedelverzekering Inboedelverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

INBOEDEL. Verzekeringsvoorwaarden ARTIKEL 1. BIJZONDERE BEPALING ARTIKEL 2. BEGRIPPEN ARTIKEL 3. OMVANG VAN DE DEKKING

INBOEDEL. Verzekeringsvoorwaarden ARTIKEL 1. BIJZONDERE BEPALING ARTIKEL 2. BEGRIPPEN ARTIKEL 3. OMVANG VAN DE DEKKING Verzekeringsvoorwaarden INBOEDEL overzicht zie artikel BIJZONDERE BEPALING 1. BEGRIPPEN 2. OMVANG VAN DE DEKKING 3. - verzekerde belangen 3.1. - waar en waartegen gedekt 3.2. - dekking boven de verzekerde

Nadere informatie

DSM Insurances BV. Inboedelverzekering. Polisvoorwaarden BRI 01 14

DSM Insurances BV. Inboedelverzekering. Polisvoorwaarden BRI 01 14 DSM Insurances BV Inboedelverzekering Polisvoorwaarden BRI 01 14 Deze polisvoorwaarden vormen één geheel met de polisvoorwaarden DSM ZekerheidsPakket (DZP 01 14). Bij verschil tussen deze polisvoorwaarden

Nadere informatie

A. Bijzondere voorwaarden Gebouwenverzekering voor bedrijven

A. Bijzondere voorwaarden Gebouwenverzekering voor bedrijven A. Bijzondere voorwaarden Gebouwenverzekering voor bedrijven Inhoud: Artikel: 1. Aanvullende begripsomschrijvingen 2. Gedekte gebeurtenissen 3. Dekking boven het verzekerde bedrag 4. Aan- of verbouw 5.

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering

Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering De OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering Bijbehorende polisvoorwaarden: AW2014 In dit dekkingsoverzicht leest u in hoofdlijnen voor welke situaties

Nadere informatie

E.I.G. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie (Euro)

E.I.G. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie (Euro) E.I.G. 1 - Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie (Euro) Wegwijzer zie artikel * Begripsomschrijvingen 1 * Omschrijving van de dekking 2.1 t/m 2.6 * Beperkingen 2.7 * Uitsluitingen 2.8 * Schade 3

Nadere informatie

E.I. 2 - Perfect-Extra inboedelverzekering (Euro)

E.I. 2 - Perfect-Extra inboedelverzekering (Euro) E.I. 2 - Perfect-Extra inboedelverzekering (Euro) Wegwijzer zie artikel * Begripsomschrijvingen 1 * Omschrijving van de dekking 2.1 t/m 2.5 * Beperkingen 2.6 * Uitsluitingen 2.7 * Schade 3 * Verplichtingen

Nadere informatie

Inboedelverzekering 56599_1118

Inboedelverzekering 56599_1118 Inboedelverzekering 56599_1118 Inboedelverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek B. Bijzondere. voorwaarden. Inventaris- en goederenverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek B. Bijzondere. voorwaarden. Inventaris- en goederenverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek B. Bijzondere voorwaarden Inventaris- en goederenverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek B, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Inventaris- en goederenverzekering

Nadere informatie

Speciaal Reglement Royaalverzekering voor Inboedels (SR Royaal Inboedel 2012)

Speciaal Reglement Royaalverzekering voor Inboedels (SR Royaal Inboedel 2012) Speciaal Reglement Royaalverzekering voor Inboedels (SR Royaal Inboedel 2012) Versie 01-10-2012 1 De verzekering is bedoeld om schade aan uw inboedel te vergoeden Als er iets met uw inboedel gebeurt, wilt

Nadere informatie

Extra kostenverzekering ZW-EK-01-V. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Extra kostenverzekering ZW-EK-01-V. Hoe leest u deze polisvoorwaarden? Welke voorwaarden zijn van toepassing? Extra kostenverzekering ZW-EK-01-V Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Extra kostenverzekering. Met de Extra kostenverzekering worden de kosten vergoed die u maakt om uw bedrijf na een schade voort

Nadere informatie

Gebouwenverzekering GBV 1.1

Gebouwenverzekering GBV 1.1 Gebouwenverzekering GBV 1.1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Aanvullende begripsomschrijvingen Gedekte gebeurtenissen

Nadere informatie

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte.

De Woonhuisverzekering van a.s.r. biedt je een eigentijdse verzekering die past bij jouw veranderde verzekeringsbehoefte. Woonhuisverzekering Woonhuisverzekering We gaan anders om met wat we hebben. We delen steeds vaker ons bezit. Hebben meer oog voor het milieu. We kiezen voor duurzame oplossingen. Het wonen van nu vraagt

Nadere informatie

Brand Inboedelverzekering

Brand Inboedelverzekering Verzekering Inboedel Brand Brandblussing Ontploffing Blikseminslag Luchtverkeer Bereddingskosten Opruimingskosten Geld en Geldswaardig papier Gereedschap Dekking Dekkingsgebied Nieuwwaarde Dagwaarde Marktwaarde

Nadere informatie

A. Bijzondere voorwaarden Inventaris-/goederenverzekering (IGV 2.1)

A. Bijzondere voorwaarden Inventaris-/goederenverzekering (IGV 2.1) A. Bijzondere voorwaarden Inventaris-/goederenverzekering (IGV 2.1) Inhoud Artikel: 1. Aanvullende begripsomschrijvingen 2. Gedekte gebeurtenissen 3. Dekking binnen Nederland 4. Dekking boven het verzekerd

Nadere informatie

Zengen Schroeien Smelten Brandblussing 1995 Ontploffing T-I Blikseminslag Luchtverkeer Storm

Zengen Schroeien Smelten Brandblussing 1995 Ontploffing T-I Blikseminslag Luchtverkeer Storm Verzekering Inboedel Brand Zengen Schroeien Smelten Brandblussing Ontploffing Blikseminslag Luchtverkeer Storm Water Stoom Neerslag Inbraak Diefstal Bereddingskosten Opruimingskosten Geld en Geldswaardig

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden (biv-0601) Inventaris

Verzekeringsvoorwaarden (biv-0601) Inventaris Verzekeringsvoorwaarden (biv-0601) Inventaris overzicht zie artikel bijzondere bepaling 1. begrippen 2. omvang van de dekking 3. - verzekerde belangen 3.1. - waar en waartegen gedekt 3.2. - dekking boven

Nadere informatie

VERZEKERINGSPAKKET VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN. Verzekering voor inventaris en goederen. In samenwerking met:

VERZEKERINGSPAKKET VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN. Verzekering voor inventaris en goederen. In samenwerking met: VERZEKERINGSPAKKET VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN Verzekering voor inventaris en goederen In samenwerking met: Brandverzekering voor inventaris en goederen De uitgebreide Brandverzekering voor ANBOS leden

Nadere informatie

Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie

Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V. Perfect-Extra inboedelverzekering + Garantie Polisvoorwaarden Polismantel E.I.G.1 Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking

Nadere informatie

1 van 5. 3.1.8. vandalisme gepleegd door iemand die wederrechtelijk. 3.1.9. aanrijding en aanvaring;

1 van 5. 3.1.8. vandalisme gepleegd door iemand die wederrechtelijk. 3.1.9. aanrijding en aanvaring; 3.1.8. vandalisme gepleegd door iemand die wederrechtelijk is binnengedrongen; Polisvoorwaarden Uitgebreide gevaren Roerende goederen 93.03.32 / E 1. Begripsomschrijvingen 1.1. OVZ verzekeringen: de Onderlinge

Nadere informatie

AEGON Voorwaarden Totaal Inboedelverzekering nr. 1020

AEGON Voorwaarden Totaal Inboedelverzekering nr. 1020 AEGON Voorwaarden Totaal Inboedelverzekering nr. 1020 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Inboedel: alle roerende zaken behorende tot de particuliere huishouding van de verzekeringnemer en van elke persoon met

Nadere informatie

Perfect-Extra inboedelverzekering

Perfect-Extra inboedelverzekering Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V. Perfect-Extra inboedelverzekering Polisvoorwaarden Polismantel E.I.2 Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2.1 t/m

Nadere informatie

Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering Bedrijfsschadeverzekering BES1.1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Begripsomschrijvingen Gedekte gebeurtenissen

Nadere informatie

Woonhuisverzekering Bijzondere Voorwaarden nr Hollands Kroon Assuradeuren Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering Bijzondere Voorwaarden nr Hollands Kroon Assuradeuren Inboedelverzekering Woonhuisverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 3019 Hollands Kroon Assuradeuren Inboedelverzekering 1 Inhoudsopgave pagina 1. Algemeen 3 1.1. Wie zijn verzekerd? 3 1.2. U of verzekerde(n) 3 1.3. Hij en

Nadere informatie

Voorwaarden Extra Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1019

Voorwaarden Extra Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1019 Voorwaarden Extra Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1019 Privacyreglement De bij aanvraag van de verzekering verstrekte persoonsgegevens kunnen deel uitmaken van de cliënten registratie van AEGON Nederland

Nadere informatie

Perfect-Extra inboedelverzekering

Perfect-Extra inboedelverzekering Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Mij. N.V. Perfect-Extra inboedelverzekering Polisvoorwaarden Polismantel E.I.2 Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2.1 t/m

Nadere informatie

Rubrieksvoorwaarden RUBRIEK INBOEDELS-BRILJANT INDEX. Model BPI 02-1

Rubrieksvoorwaarden RUBRIEK INBOEDELS-BRILJANT INDEX. Model BPI 02-1 Rubrieksvoorwaarden ARTIKEL 1 Begripsomschrijvingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Utrecht postcode 3500 AA t/m 3527 ZZ postcode 3529 AA t/m 3540 ZZ postcode 3546 AA t/m 3599 ZZ Inboedel alle

Nadere informatie

Bedrijfsgebouwenverzekering

Bedrijfsgebouwenverzekering Bedrijfsgebouwenverzekering 2 Bedrijfsgebouwenverzekering Als eigenaar van een bedrijfsgebouw loop je risico op schades die grote financiële gevolgen hebben. Daarom hebben wij een verzekering die deze

Nadere informatie

AEGON Voorwaarden Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1018

AEGON Voorwaarden Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1018 AEGON Voorwaarden Uitgebreide Inboedelverzekering nr. 1018 1. Begripsomschrijvingen 1.1 Inboedel: alle roerende zaken behorende tot de particuliere huishouding van de verzekeringnemer en van elke persoon

Nadere informatie

Woningcorporatie Wateringen

Woningcorporatie Wateringen Woningcorporatie Wateringen 2 Compleet verzekerd tegen een scherpe prijs. Een samenwerking tussen Woningcorporatie Wateringen en AMEV Verzekeringen Verzekeren doe je natuurlijk niet zomaar, want premies

Nadere informatie

Voorwaarden Inboedelverzekering Primair model Deze voorwaarden vormen een geheel met de Algemene Voorwaarden Varia.

Voorwaarden Inboedelverzekering Primair model Deze voorwaarden vormen een geheel met de Algemene Voorwaarden Varia. Voorwaarden Inboedelverzekering Primair model 10.07 Deze voorwaarden vormen een geheel met de Algemene Voorwaarden Varia. Voorwaarden Inboedelverzekering Primair 1 Aanvullende begripsomschrijvingen In

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Huurdersbelang Versie HB2005

Bijzondere voorwaarden Huurdersbelang Versie HB2005 Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden en de Algemene Begripsomschrijvingen. Veel verzekeringsbegrippen lichten wij toe in de Algemene Begripsomschrijvingen. Een aantal

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN INBOEDELVERZEKERING 2011 (P276)

BIJZONDERE VOORWAARDEN INBOEDELVERZEKERING 2011 (P276) (276) A60.608-06/07 INBOEDELVERZEKERING 2011 (P276) Inhoud Artikel 1 Begripsomschrijvingen Artikel 2 Omvang van de dekking Artikel 3 Gedekte gevaren/gebeurtenissen in de woning Artikel 4 Gedekte gevaren/gebeurtenissen

Nadere informatie

P.Z. 8 - Perfect zakenverzekering

P.Z. 8 - Perfect zakenverzekering P.Z. 8 - Perfect zakenverzekering Polisvoorwaarden Polismantel P.Z.8. Wegwijzer zie artikel. Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2 Verzekerde belangen 2.1 Waar en waartegen gedekt 2.2 Dekking

Nadere informatie

ander licht op de zaak

ander licht op de zaak Reconstructiekostenverzekering ZW-RK-01 Dit zijn de Bijzondere voorwaarden van de Reconstructiekostenverzekering. De Reconstructiekostenverzekering vergoedt de kosten die u maakt om uw administratie na

Nadere informatie

Recreatiewoningverzekering

Recreatiewoningverzekering Recreatiewoningverzekering Bijzondere Voorwaarden RW15 Inhoudsopgave Informatie: Telefonische bereikbaarheid 24/7 voor het melden van uw schade. Online schade melden doet u snel en eenvoudig in uw Persoonlijk

Nadere informatie

INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN

INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN SPECIAAL REGLEMENT (OVM-06) INVENTARIS / VOORRADEN EN OVERIGE ZAKELIJKE ROERENDE ZAKEN Onderlinge Verzekerings Maatschappij Geesteren Gelselaar u.a. OVERZICHT SPECIAAL REGLEMENT (OVM-06) INVENTARIS / VOORRAADEN

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Inboedel

Bijzondere Voorwaarden Inboedel BIJZONDERE VOORWAARDEN INBOEDEL Deze Bijzondere Voorwaarden maken één geheel uit met de Algemene Voorwaarden en hebben betrekking op de Inboedel. Deze Bijzondere Voorwaarden bestaan uit de volgende hoofdstukken:

Nadere informatie

Binnenvaart inboedel. Bijzondere voorwaarden

Binnenvaart inboedel. Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden IB01102016 Bijzondere voorwaarden Binnenvaart inboedel Dit zijn de Bijzondere voorwaarden Binnenvaart inboedel. Hierin staat onder andere: welke regels er gelden voor deze verzekering;

Nadere informatie

B.I. 7 - Brand- en inbraakverzekering

B.I. 7 - Brand- en inbraakverzekering B.I. 7 - Brand- en inbraakverzekering Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2 Verzekerde belangen 2.1 Waar en waartegen gedekt 2.2 Dekking boven de verzekerde som 2.3

Nadere informatie

D. Bijzondere Voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering

D. Bijzondere Voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering D. Bijzondere Voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering U heeft bij ons een bedrijfsschadeverzekering gesloten. Daarmee verzekert u zich tegen de financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand na brand, storm,

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden brandverzekering voor Inventaris en Goederen

Bijzondere voorwaarden brandverzekering voor Inventaris en Goederen Bijzondere voorwaarden brandverzekering voor Inventaris en Goederen Inhoud Algemeen Artikel 1 Aanvullende begripsomschrijvingen Artikel 2 Risico-omschrijving en verzekerd bedrag Dekking Artikel 3 Omvang

Nadere informatie

Bijzondere Voorwaarden Woonhuisverzekering Plus Versie

Bijzondere Voorwaarden Woonhuisverzekering Plus Versie Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden en de Algemene Begripsomschrijvingen. Veel verzekeringsbegrippen lichten wij toe in de Algemene Begripsomschrijvingen. Een aantal

Nadere informatie

Voorwaarden ThuisOnlinePolis Uw inboedel

Voorwaarden ThuisOnlinePolis Uw inboedel Voorwaarden ThuisOnlinePolis Uw inboedel In de voorwaarden van de ThuisOnlinePolis Inboedelverzekering leest u: Wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten. Voor welke schade wij wel en niet

Nadere informatie

Verzekeringsvoorwaarden Inboedelverzekering Extra uitgebreid

Verzekeringsvoorwaarden Inboedelverzekering Extra uitgebreid Verzekeringsvoorwaarden Inboedelverzekering Extra uitgebreid 2015.1 2015.1 Voorwoord Deze verzekeringsvoorwaarden geven - in aanvulling op of in afwijking van de algemene verzekeringsvoorwaarden - zo duidelijk

Nadere informatie

Specifieke Voorwaarden MKB. Roerende zaken MRO-0112

Specifieke Voorwaarden MKB. Roerende zaken MRO-0112 Specifieke Voorwaarden MKB Roerende zaken MRO-0112 De verzekering is bedoeld om schade aan uw roerende zaken te vergoeden Als er iets met de spullen van uw bedrijf gebeurt, wilt u de schade graag snel

Nadere informatie

IAK Zakenpakket. Rubriek D. Bijzondere. voorwaarden. Bedrijfsschadeverzekering 01/2013

IAK Zakenpakket. Rubriek D. Bijzondere. voorwaarden. Bedrijfsschadeverzekering 01/2013 IAK Zakenpakket Rubriek D. Bijzondere voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering 01/2013 Inhoudsopgave I Rubriek D, bijzondere voorwaarden 4 Bijzondere Voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering 01/2013 4 1 Wat

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering

Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering Dekkingsoverzicht OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering De OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering Bijbehorende polisvoorwaarden: AW2014 In dit dekkingsoverzicht leest u in hoofdlijnen voor welke situaties

Nadere informatie

P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro)

P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro) P.I.16 - Perfect inboedelverzekering (Euro) Wegwijzer zie artikel Begripsomschrijvingen 1 Omschrijving van de dekking 2.1 t/m 2.5 Beperkingen 2.6 Uitsluitingen 2.7 Schade 3 Verplichtingen van verzekerde

Nadere informatie

D. Bijzondere voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering BES 2.1

D. Bijzondere voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering BES 2.1 D. Bijzondere voorwaarden Bedrijfsschadeverzekering BES 2.1 Inhoud Artikel: 1. Aanvullende begripsomschrijvingen 2. Gedekte gebeurtenissen 3. Dekking boven het verzekerd bedrag 4. Duur en wijze van uitkering

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN voor rubriek IV (huishoudelijke inboedel van bewoners) Artikel 1. 1.1 Brand. 1.2 Schroeien, zengen en smelten. 1.

AANVULLENDE VOORWAARDEN voor rubriek IV (huishoudelijke inboedel van bewoners) Artikel 1. 1.1 Brand. 1.2 Schroeien, zengen en smelten. 1. AANVULLENDE VOORWAARDEN voor rubriek IV (huishoudelijke inboedel van bewoners) Artikel 1 Omvang van de dekking / uitsluitingen De verzekering geeft dekking tegen schade aan de verzekerde zaken, zoals omschreven

Nadere informatie

Brandverzekering Huishoudelijke Inboedel

Brandverzekering Huishoudelijke Inboedel Brandverzekering Huishoudelijke Inboedel Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Inboedel Alle roerende zaken die behoren tot de particuliere huishouding van de verzekeringnemer en elke andere persoon met wie

Nadere informatie

Kruidvat Inboedelverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2010K-IB

Kruidvat Inboedelverzekering. Bijzondere Voorwaarden. nr. 2010K-IB Kruidvat Inboedelverzekering Bijzondere Voorwaarden nr. 2010K-IB Inhoudsopgave Deze Bijzondere Voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden nr. 2010K en hebben betrekking op de inboedelverzekering

Nadere informatie

Inboedel extra dekking. Bijzondere Voorwaarden

Inboedel extra dekking. Bijzondere Voorwaarden Inboedel extra dekking Bijzondere Voorwaarden BIE 01012014 Bijzondere Voorwaarden inboedelverzekering extra dekking U heeft een inboedelverzekering bij ons afgesloten of u wilt dit mogelijk gaan doen.

Nadere informatie

Algemeen. Bijzondere dekkingsbepalingen. Art. 11 Dekking boven het verzekerd bedrag Art. 12 Bijzondere uitsluitingen Art.

Algemeen. Bijzondere dekkingsbepalingen. Art. 11 Dekking boven het verzekerd bedrag Art. 12 Bijzondere uitsluitingen Art. Wegwijzer in de polisvoorwaarden Algemeen Rubrieken Alle gevaren Uitgebreid Beperkt Art. 1 Art. 2 Art. 3 Art. 4 Art. 5 Art. 6 Art. 7 Art. 8 Art. 9 Begripsomschrijvingen Algemene uitsluitingen Algemene

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht OOM Combinatiepolis

Dekkingsoverzicht OOM Combinatiepolis Dekkingsoverzicht OOM Combinatiepolis OOM Combinatiepolis In dit dekkingsoverzicht leest u in hoofdlijnen voor welke situaties u verzekerd bent als u de bijbehorende module heeft afgesloten. Polisvoorwaarden

Nadere informatie

Woonverzekering. Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. Specifieke verzekeringsvoorwaarden Woonhuis Plus OP 07. Inhoud

Woonverzekering. Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. Specifieke verzekeringsvoorwaarden Woonhuis Plus OP 07. Inhoud Allianz Nederland Schadeverzekering N.V. Woonverzekering Specifieke verzekeringsvoorwaarden Woonhuis Plus OP 07 De specifieke verzekeringsvoorwaarden en de algemene verzekeringsvoorwaarden Woonverzekering

Nadere informatie

Voorwaarden Inventaris / Goederenverzekering Het Ondernemerspakket

Voorwaarden Inventaris / Goederenverzekering Het Ondernemerspakket Delta Lloyd Schadeverzekering NV Amsterdam Model B 03.5.02 A Inhoud Artikel 1 Specifieke begripsomschrijvingen 2 Artikel 2 Omvang van de dekking 2 Artikel 3 Bijzondere dekkingen 4 Artikel 4 Dekking boven

Nadere informatie

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Wonen. Woonhuis Inboedel Kostbaarheden. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Wonen Woonhuis Inboedel Kostbaarheden Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd. Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles voor om dat te

Nadere informatie