voor renovatie woongelegenheden Hamme, Aartstraat 40 te Hamme

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor renovatie woongelegenheden Hamme, Aartstraat 40 te Hamme"

Transcriptie

1 ImmoBuysse Stationsstraat Waasmunster Tel: 0474/ Fax: 052/ LASTENBOEK HOUTSKELETBOUW voor renovatie woongelegenheden Hamme, Aartstraat 40 te Hamme Opmerking : Afwerking of uitvoering die niet beschreven zijn in het lastenboek maar misschien wel voorkomen op het plan, zijn niet inbegrepen in de prijs. De afwerking van de zolder is niet voorzien. Afwerking die voorzien zijn in het lastenboek maar die niet van toepassing zijn op een bepaalde woongelegenheid kunnen ook niet in aftrok gebracht worden.

2 1. RUWBOUWWINDDICHT 1 INPLANTING Voglens bestaande toestand.. 2 FUNDERING bestaande toestand nazien. 3 HOUTSKELET 3.1 Buitenwanden bestaande buitenmuren of af te brengen en opnieuw te metsen. 3.2 Binnenwanden Het skelet van de wand bestaat uit een onderregel, een bovenregel en stijlen (op regelmatige afstanden). Er wordt massief hout toegepast, RND (pinus sylvestris), FSC of PEFC gelabeld, CE gekeurd, weerstandsklasse C18. Het skelet wordt opgevuld met een minerale wol. Het skelet wordt aan beide zijden bekleed met afwerkingsplaten in functie van de bestemming van de wand (schranking, lastoverdracht, afwerking). Type osb 15 mm. In de wanden worden doorgangen/openingen voorzien ten behoeve van ventilatie. Sanitaire afvoerleidingen in PVC worden ingebouwd, evenals hollewanddozen en wachtbuizen ten behoeve van elektriciteit. De verbindingen van de wanden worden uitgevoerd door middel van bouten en/of nagels. De maximale lengte van de elementen bedraagt 12m. 3.3 Horizontale elementen Aan de bovenzijde wordt een dragende OSB-vloerplaat van 18 mm aangebracht op de balken. Op de zolder wordt geen OSB-vloerplaat voorzien. Tussenin worden plafondlatten van 22mm aangebracht. Tussen de balken wordt een akoestische isolatie van 90mm minerale wol aangebracht. De randen van de vloerelementen t.p.v. de buitenwanden worden steeds volledig gevuld. Indien er massief hout wordt toegepast is dit RND (pinus sylvestris), FSC of PEFC gelabeld, CE gekeurd, weerstandsklasse C18. I-liggers kunnen ook toegepast worden in combinatie met LVL. De elementen worden aan de muren en aan elkaar verankerd d.m.v. schroeven en/of vernageling. Verluchtingsbuizen of doorgangen in vloerelementen ten behoeve van het ventilatiesysteem volgens plan. Sanitaire aanvoer- en afvoerleidingen ingebouwd in de vloerelementen volgens plan. CV leidingen ingebouwd in de vloerelementen volgens plan. Hollewanddozen en wachtbuizen voor elektriciteit ingebouwd in de vloerelementen volgens plan.

3 De maximale breedte van de elementen bedraagt 2400 mm en de maximale lengte bedraagt 12 m lengte. 3.4 Staal Indien voor de stabiliteit noodzakelijk, worden stalen I-, H- of kokerprofielen toegepast voor horizontale of verticale steun. Alle staal wordt tegen roest behandeld. Horizontale elementen worden aan de buitenzijde afgewerkt zoals de plafonds. Verticale elementen worden ingewerkt in wanden of ingekast met gipskartonplaten. 3.5 Dakelementen Het skelet van het dak bestaat uit spanten (op regelmatige afstanden) en afhankelijk van de detaillering, voorzien van dwarsribben en regels aan onder- en bovenzijde. Indien er massief hout wordt toegepast is dit RND (pinus sylvestris), FSC of PEFC gelabeld, CE gekeurd, weerstandsklasse C18. I-liggers kunnen ook toegepast worden in combinatie met LVL. Voor de bevestiging van de dakelementen wordt een muurplaat voorzien op de verdiepingsvloer. Een trekbalk kan noodzakelijk zijn om de overspanning mogelijk te maken, deze wordt dan voorzien op een hoogte van +/-2,5m boven het afgewerkte vloerniveau van de betrokken verdieping. Aan de buitenzijde wordt het skelet komt het onderdak in materiaal dat wordt toegepast volgens berekening epb. Hierop worden tengellaten in grenen gemonteerd. Het skelet wordt opgevuld met minerale wol, dikte volgens berekening epb. De binnenkant wordt afgewerkt met een foiie voor de luchtdichtheid. De verbindingen van de dakelementen met wanden en vloeren worden uitgevoerd door middel van schroeven. 3.6 Panlatten De panlatten zijn in grenen. Het hout is winddroog, gekalibreerd en is behandeld tegen insecten en rot volgens een goedgekeurd procedé met certificaat. De sectie is in functie van de tussenafstand van de spanten. De tussenafstand is in functie van het type pannen. 4. DAKBEDEKKING EN REGENWATERAFVOER 4.1 Hellend dak + isolatie Het dak wordt afgedekt met pannen in microbeton. Gevelpannen, nokpannen en andere hulpstukken zijn van dezelfde leverancier en aangepast aan de pannen. Kleur te kiezen uit de voorgelegde stalen. Afwijkende keuze is mogelijk maar kan aanleiding geven tot verrekening. 4.2 Plat dak + isolatie Indien van toepassing wordt op het plat dak een opzetrand gemaakt door middel van een geïsoleerd houten kaderwerk. De helling wordt gecreëerd door toepassing van helling spieën op de balken, waar bovenop de dragende plaat wordt voorzien, of door toepassing van hellingsisolatie op de dragende plaat. Op deze dragende plaat wordt een dampscherm en isolatie aangebracht.

4 De dakdichting bestaat uit een kunststoffolie. De banen worden gelast en omhoog gekleefd tegen de opzetrand. De bovenzijde van deze opzetrand wordt afgewerkt met een dakrandprofiel Goten De goten zijn uit zink, natuurkleur. De goten worden gedragen door goothaken. Elke goot wordt voorzien van één of twee uitloopstukken volgens het uitvoeringsplan Afvoerbuizen voor regenwater De afvoerbuizen zijn in zink, natuurkleur en met een aangepaste sectie. Ze worden met de gepaste hulpstukken aangesloten op de uitloopstukken van de goten. Ze worden met pennen en beugels bevestigd aan het gevelmetselwerk. De buizen worden voldoende diep in elkaar en in de hulpstukken bevestigd en aangesloten op het regenwaterstelsel. Voor de lokalen waar luchtaanvoer nodig is volgens de EPB-voorschriften, kan een ventilatierooster voorzien worden bovenop het glas. 5. RAAM EN DEURDORPELS Zijn voorzien in blauwe hardsteen en hebben een dikte van 5 cm, voorzien van watergeul. 6. GEVELMETSELWERK volgens de bestaande toestand, ofwel uit te slijpen en hervoegen of opnieuw aan te brengen. Dakbedekking De spanten worden overspannen met dampdoorlatende biplex platen, deze worden bevestigd met bevestigingslatten. Hierop worden de panlatten bevestigd. De dakbedekking is van het type sneldek Eternit rustiek. Het geheel wordt afgewerkt met de nodige nok- en gevelpannen, verluchtingsnokken in PVC te voorzien. Variante: pan in gebakken klei, Koramic Langenzenn L15 pan, mits meerprijs van 1750 euro excl. BTW Kroonlijst De kroonlijst wordt gevormd door een boordplank, waaraan de zinken dakgoten bevestigd zijn. Goten Deze bestaan uit zink, met de nodige beugels. De aflopen zijn in zink, geplaatst met beugels en aangesloten op het rioleringsnet. Verder zijn aan het dak alle lood- en zinkwerken voorzien om het dak waterdicht te houden. 7 BUITENSCHRIJNWERK Ramen en deuren zijn standaard in wit PVC, allen voorzien van dubbele beglazing KW 1,1. Garagepoort sectionaal, manueel, standaard kleur wit, handbediend (indien garage is voorzien in de prijs). Kleinhout verdeling in de ramen, luikjes of rolluiken niet inbegrepen. Raam op zolder niet inbegrepen. Veluxramen niet inbegrepen. Vast stuk boven de garagepoort niet inbegrepen. Venster in garagepoort niet inbegrepen.

5 2. AFWERKING 8 ELEKTRISCHE INSTALLATIE De elektrische installatie moet voldoen aan de normen van de Algemene Reglementering van de Elektrische Installaties (A.R.E.I.). De aarding wordt uitgevoerd volgens de huidige reglementering. De complete installatie wordt vooraf gekeurd en gecontroleerd door een erkend en onafhankelijk keuringsorganisme op last van de installateur. Zowel de koper als de electriciteitsmaatschappij krijgen een afschrift van het goedkeuringsverslag. Met volgende voorzieningen :

6 Living: Keuken: WC Inkomhall: Garage: Nachthall: Badkamer: Elke slaapkamer: Berging: 1 lichtpunt dubbele richting 4 stopcontacten 1 TV-aansluiting 1 telefoonaansluiting 1 lichtpunt dubbele richting 6 stopcontacten 1 aansluiting C.V. ketel 1 aansluiting wasmachine 1 aansluiting droogkast 1 lichtpunt dubbele richting 2 stopcontacten 1 lichtpunt dubbele richting 1 stopcontact 2 stopcontacten 1 stopcontact Voorzien : Thermostaatleiding Belinstallatie Aarding en equipotentiaalverbindingen Leveren en plaatsen van de zekeringskast met automatische zekeringen en verliesstroomschakelaars. Buitenverlichting voorzien aan voor- en achterdeur Niet voorzien : het binnenbrengen van de nutsvoorzieningen en de teller- en meterkasten. De nutsleidingen dienen door de koper aangevraagd te worden bij de desbetreffende maatschappijen, en deze aanvraag dient te gebeuren minimum 10 weken voor het betrekken van de woning. 9 SANITAIRE INSTALLATIE Alle aanvoerleidingen voor de diverse toestellen zijn voorzien in Henco buizen ommanteld met een kunststofbuis. Alle afvoerleidingen in temperatuurbestendige PVC. De installatie omvat altijd een aan- en afvoer voor de keuken, een aan- en afvoer voor wasmachine in de berging en een aan en afvoer in de badkamer en WC. De aankoppeling met de waterteller gebeurt comform de Algemene Reglementering : terugslagklep, aftapkraantje en afsluitkraan. Tevens buitenkraan voorzien. Verder als voorbeeld de toestellen zoals hierna beschreven: Badkamer : 1 ligbad in plaatstaal 170 x 70 cm met badkraan chroom Oras Saga 1 badmeubel met 1 lavabo, onderkast, spiegel, lichtluifel, kraan chroom Oras Saga en 1 kolomkast. Kleur wit, 1 wc Jamaica met universele WC-zitting kleur wit Toiletruimte :

7 1 wc Jamaica met universele WC-zitting kleur wit, handenwasser Jamaica fontein wit met toiletkraan chroom Oras. De stelpost voor deze sanitaire toestellen bedraagt in totaal Euro excl. B.T.W. Andere mogelijkheden kunnen gekozen worden bij onze leverancier. Er is de inrichting voorzien van één badkamerruimte en één toiletruimte. 10 CENTRALE VERWARMING Individuele CV op aardgas met condensatie wandketel met doorstroom voor warm water. Radiatoren in : living + thermostaat, keuken, badkamer en elke slaapkamer. Radiatoraansluitingen komende uit de vloer/grond. Voldoende vermogen voor gewaarborgde binnentemperatuur bij -10 C : in de living 22 C; keuken 22 C; badkamer 24 C en slaapkamers 18 C. De leidingen worden uitgevoerd in kunststofbuizen. De verdeling naar de radiatoren gebeurt met collectoren. 10. WAND- EN PLAFONDAFWERKING Aanbrengen van afwerkingsplaten op wanden De binnenwanden worden bekkleed met gipskartonplaten van 12,5 mm dikte. De voegen tussen de afwerkingsplaten worden gevuld volgens de voorschriften van de fabrikant met afwerkingsgraad F2a Aanbrengen van gipskartonplaten op plafonds onder vlakke plafondelementen De plafonds worden bekleed met gipskartonplaten met een dikte van 12,5 mm. De bevestiging van de platen gebeurt met schroeven. De zijkanten van de platen zijn afgeschuind. De voegen tussen afwerkingsplaten worden gevuld volgens de voorschriften van de fabrikant met afwerkingsgraad F2a Aanbrengen van plafondafwerking onder dak Standaard niet voorzien, enkel voor woningen met kamers onder het dak. De schuine en vlakke plafonds van kamers onder het dak worden afgewerkt met gipskartonplaten met een dikte van 12.5 mm. Daarvoor wordt eerst een kaderwerk op de spanten en trekkers aangebracht met latten. De gipskartonplaten worden daarop bevestigd. 12 CHAPEWERKEN Gelijkvloers. Wanneer alle buizen en leidingen liggen, wordt een purcement- of pur isolatie laag volgens ebpberekening geplaatst. Hierop komt een chape van ca 8 cm dikte. De chape dient volledig effen, vlak en waterpas geplaatst te zijn.

8 13 VLOER- EN TEGELWERKEN Keuken, toilet, hall en living : Vloeren met aankoopprijs van 25,00 /m2 excl btw. Stenen plinten (niet achter keukenkasten die op plan staan getekend) : aankoopprijs 5,00 /lm excl btw Garage: 2de keus vetvrije vloer van 12,00 /m2 excl btw. Badkamer : Vloeren met aankoopprijs 25,00 /m2 excl btw. Faïence in badkamer en wc tot volle hoogte : aankoopprijs van 17,50 /m2 excl btw. En dit voorzien voor één badkamer en één toilet. Grootte van de tegels: van 20/20 tot 45/45, grotere tegels of andere formaten en/of gerectificeerde tegels vragen meer werk voor plaatsing ervan, en dit wordt als supplement aangerekend. Het leveren en plaatsen van tussendorpels in jura, mocca of travertin onder binnendeuren op gelijkvloers daar waarde harde bevloering niet doorloopt en boven aan de badkamer. Het leveren en plaatsen van raamtabletten in jura, mocca of travertin onder alle ramen met borstwering. Alles te kiezen bij onze leverancier. 14 BINNENSCHRIJNWERK Binnendeuren De deuren zijn geplastificeerd en voorzien van bijhorende rechte binnenkassementen en rechte chambranten. Standaardkleur gebroken-wit. Elke deur is voorzien van het nodige hang- en sluitwerk met een kruk type Panda, kleur naar keuze of een kruk in aluminium U-vorm; te kiezen bij onze leverancier. Omkasting Bij PVC of aluminium buitenschrijnwerk wordt het buitenschrijnwerk aangewerkt met gipscementplaat. Gordijnkasten Niet voorzien. Trap Een trap in beuk naar slaapkamerverdiep, voorzien van leuning. Vaste trap naar zolder mits meerprijs. Houten plinten Niet voorzien. Zoldervloer Niet voorzien. Zolderluik Voorzien, zonder vouwtrap.

9 15 KEUKEN Een stelpost voor de keuken is voorzien t.b.v excl. B.T.W. bij onze leverancier. Bij keuze door koper zal de meer- of minwaarde verrekend worden. 16 VOEGWERK BUITENGEVELS Het opvoegen van het gevelmetselwerk wordt uitgevoerd in lichte tint. Het opspuiten van het buitenschrijnwerk gebeurt met een elastische voegmassa. Zijgevelvlak aan voordeur eventueel af te werken in crepie, crème-wit. 17 RIOLERING De volledige riolering is voorzien in PVC-afvoerbuizen tot aan de rooilijn. Dubbele syphonput met PVC-deksels te voorzien. Voormelde putten ondergronds te plaatsen afgedekt met grond om een perfecte reukafsluiting te bekomen. Regenwaterput eveneens voorzien. De eventuele pomp- en opzuiginstallatie van het regenwater en de aansluiting ervan op één of ander toestel blijft ten laste van de koper. 18 BIJZONDERHEDEN Architekt begrepen in verkoopprijs, qua bouwaanvraag en controle op de ruwbouw. De woning wordt gebouwd volgens de wettelijke EPB-normen, volgens de instructies van de EPBverslaggever. Zaken die eventueel voorkomen op het plan maar die niet beschreven zijn in het lastenboek zijn niet inbegrepen in de prijs. Bij keuze van niet-voorradige afwerkingsmaterialen, kan de oplevering reeds plaatsvinden vóór het beëindigen van deze niet-standaard werken. Onze werken en prijzen omvatten niet : De BTW en andere rechten en taksen opgelegd door de publieke instanties, ondermeer verhaalbelastingen, de aansluiting op de openbare riolering, het binnenbrengen van de nutsvoorzieningen, de teller- en de meterkasten voor water, gas, electriciteit en andere nutsvoorzieningen. Geen andere firma's buiten onze onderaannemers, zijn toegelaten op de werf vooraleer de oplevering van onze werken is gebeurd. Voorziene werken die op vraag van de klant achteraf niet moeten uitgevoerd worden hebben een minprijs van 15% op de voorziene post tot gevolg die zal afgetrokken worden bij de afrekening. In dubbel opgemaakt te op, om te goeder trouw te worden nageleefd, waarvan elk der partijen tevens verklaren hiervan een exemplaar te hebben ontvangen.

ImmoBuysse Aartstraat 40/f 9220 Hamme Tel: 0474/ LASTENBOEK RENOVATIE. Opmerking :

ImmoBuysse Aartstraat 40/f 9220 Hamme Tel: 0474/ LASTENBOEK RENOVATIE. Opmerking : ImmoBuysse Aartstraat 40/f 9220 Hamme Tel: 0474/47.18.82 LASTENBOEK RENOVATIE Opmerking : Afwerking of uitvoering die niet beschreven zijn in het lastenboek maar misschien wel voorkomen op het plan, zijn

Nadere informatie

Voor het bouwen van een woning, type gesloten, open en halfopen bebouwing.

Voor het bouwen van een woning, type gesloten, open en halfopen bebouwing. Duinco nv Immoluxe Stationsstraat 140 9250 Waasmunster Tel: 0474/47.18.82 Fax: 052/52.77.78 LASTENBOEK TRADITIONEEL Voor het bouwen van een woning, type gesloten, open en halfopen bebouwing. Opmerking

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

Benjamin Loeman: 0475/ Michelle Loeman: 0499/

Benjamin Loeman: 0475/ Michelle Loeman: 0499/ Loeman Woningbouw werkt samen met algemene aannemers die uit de omgeving komen. Zij zijn niet ver van de werf verwijderd en kunnen hierdoor vlot werken. In ons lastenboek staat gedetailleerd beschreven

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

052/ /

052/ / DURMEN 203-9240 ZELE www.immo-debruyne.be info@immo-debruyne.be 052/44 46 58 0475/92 08 28 Korte beschrijving Op deze mooie locatie te Zele-Durmen, op de hoek van de André Bogaertstraat bieden wij u dit

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door de firma Mavado BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 2 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 2 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 2 Voorblad 7 wc 47 112 schroefdop 600 265 handenwasser 399 standl. wc +1 25 160 29 300 497 305 29 39 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten volgens

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 4 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 4 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL LOT 4 Lot 4 Voorblad 46 wm 7 wc 47 112 schroefdop handenwasser 399 300 497 305 3 600 265 standl. wc +1 14 39 160 200 Socarex Septische put 1.500L Regenwaterput 5.000L aansluiten

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO

ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMENE TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. UITVOERING - CASCO ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 lot 8-9 - 10 6 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16

project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 project Vierschaarstraat/Bakkerstraat Lokeren Loten 8-9-10 / 11-12-13 / 14-15-16 2 lot 8-9 - 10 GRONDPLAN lot 8-9 - 10 4 VERDIEPING 1 lot 8-9 - 10 VERDIEPING 2 6 lot 8-9 - 10 VOORGEVEL lot 8-9 - 10 ACHTERGEVEL

Nadere informatie

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT

BESCHRIJVENDE MEETSTAAT BESCHRIJVENDE MEETSTAAT Uitvoering volgens gepubliceerde plannen 1.RUWBOUW 1. Grondwerken Afgraven teelaarde 20cm: voorzien Uitgraven geul voor nutsleidingen: voorzien Uitgraven geul voor aansluiting straatriool

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving Pagina 1 van 10 Gedetailleerde beschrijving U3 nieuwbouwwoningen in centrum Wezemaal. 1 half-open bebouwing, met 3 slaapkamers. VERKOCHT 2 rijwoningen, elk met 4 slaapkamers. 1 van de 2 VERKOCHT Elk met

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00

Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00. Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00. Architect 6 500,00 Raming kosten Heyte-Maes Werfinrichting (hekkens, keet, sondering, ) 1 780,00 Bouwcoördinatie (zie aparte offerte) 3 825,00 Architect 6 500,00 EPB, veiligheidscoördinatie, keuring riolering 1 735,00 RUWBOUW

Nadere informatie

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages

DE BRABANT NV. Brugstraat Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT. 5 woningen & 1 studio & garages DE BRABANT NV Brugstraat 33 8720 Oeselgem PROJECT DESSELGEM - LIEBAARDSTRAAT 5 woningen & 1 studio & garages LASTENBOEK WATER- EN WINDDICHT Algemeen Architect Ingenieursstudie Veiligheidscoördinatie EPB-verslaggeving

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 3 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3

LOT 5 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL. Lot 5 Voorblad Bouwen van 5 gezinswoningen Ivo Cornelisstraat, Niel. 20 maart 2013 Dossiernummer: U-xxx 1:50 A3 5 GEZINSWONINGEN TE NIEL Lot 5 Voorblad 97 900 39 265 schroefdop 2 wc 47 60 A 25 25 25 200 standl. wc + 9cm funderingsmuur 298 9 9 25 4 600 299 300 9 497 9 399 0 handenwasser 29 29 39 0 789 Socarex Septische

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 7 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 14 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE MATERIALEN

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba.

INPLANTINGSPLAN LOT 11 LEGENDE LEGENDE MATERIALEN OPMERKINGEN Waasmunster uitvoeringsplan BOSMAN WONINGBOUW bvba. LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT 1 Mantawijk LOT LOT 12 LOT 13 LOT 14 LOT 8 LOT 9 LOT LEGENDE OPMERKINGEN dragend metselwerk isolatie paramentsteen cellenbeton gestort beton betonblok chape LEGENDE

Nadere informatie

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23

Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Adegem (Maldegem) Kallestraat lot 22-23 Hyboma Wilgenlaan 39 8610 Kortemark 051 480 980 info@hyboma.be 1 hyboma.be GARAGE, 3 SLAAPKAMERS 3 *De 3D-visualisaties zijn illustratief voor de vormgeving van

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: Offerte geldig tem

PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: Offerte geldig tem Immo Walbers O.REF.: YIMMOW01 Rumst, 17/11/2017 PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: 01-10-2015 Offerte geldig tem 16-01-2018 DOSSIER BEHANDELD DOOR Peter Schaltin Tel. Gsm.

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede

PROJECT KASTEELSTRAAT. Assenede PROJECT KASTEELSTRAAT Assenede VERKAVELINGSPLAN 2 KASTEELSTRAAT LOT 3-2 - 1 GRONDPLAN lot 3-2-1 4 VERDIEPINGSPLAN lot 3-2-1 GEVELS en DOORSNEDE lot 3-2-1 6 LOT 6-5 - 4 GRONDPLAN lot 6-5-4 8 VERDIEPINGSPLAN

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

Het buitenschrijnwerk is voorzien in standaard kleuren, thermisch onderbroken.

Het buitenschrijnwerk is voorzien in standaard kleuren, thermisch onderbroken. Deel 2: AFWERKING Art 15: buitenschrijnwerk Het buitenschrijnwerk is voorzien in standaard kleuren, thermisch onderbroken. Het glas is isolerend, dubbel glas. K 1.1 en overeenkomstig de laatste glas-norm.

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

LOT 9 LOT 10. terras. eetplaats. keuken. wasplaats/ berging. salon. garage. inkom GELIJKVLOERS LOT 10 100 300/215 120 100/215 70 20 50 200/120

LOT 9 LOT 10. terras. eetplaats. keuken. wasplaats/ berging. salon. garage. inkom GELIJKVLOERS LOT 10 100 300/215 120 100/215 70 20 50 200/120 LOT LOT 6 LOT 5 LOT 4 LOT 3 LOT 2 LOT Mantawijk LOT LOT 2 LOT 3 LOT 4 LOT 8 LOT 9 LOT. Paramentsteen: licht buin-rood 2. Crepi: wit 3. Paramentsteen: lichtgrijs 4. Paramentsteen: donkergrijs 5: Paramentsteen:

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal :

BA-OMGEVING HET BETREFT DIT PERCEEL. Schaal : HET BETREFT DIT PERCEEL BA-OMGEVING PROJECT 300 nr.: 21r3 NIEUWBOUW EENGEZINSWONING BOUWHEER IMMO TOP INVEST GULDENSPORENPLEIN.1.01 300 0032 (0)11 22 22 9 HERKENRODESINGEL 8D/.0.1 300 - BELGIUM +32 (0)11

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving H SBBBBBB 4 Pagina 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen (loten 1, 3 en 4 verkocht). Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens

Nadere informatie

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen

ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen ES10-095 ELK ZIJN DAK CVBA DE BOOMGAARD Duowoningen VERSLAG DOORREKENING EPB dd.15.05.11 In het kader van de geplande werken zijn de volgende eisen betreffende de EPB-wetgeving van toepassing : Aard van

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: Offerte geldig tem

PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: Offerte geldig tem Immo Walbers O.REF.: YWALB01 Rumst, 17/11/2017 PRIJSOFFERTE Immo Walbers Willebroek Calculator: DHU Datum plan: 11-04-2017 Offerte geldig tem 16-01-2018 DOSSIER BEHANDELD DOOR Peter Schaltin Tel. Gsm.

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage.

Project Donkstraat. Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele garage. Project onkstraat Het project bestaat uit 7 woningen en 4 appartementen met privé tuin of terras en individuele. Bouwheer : Kleine Landeigendom Klein-Brabant Architect : ARCHITECTENBUREAU ARCHIPROF bvba

Nadere informatie

EPB-advies: woning Datum: xxx

EPB-advies: woning Datum: xxx EPB-advies: woning Datum: Bouwheer Naam: Adres: Tel: Gsm: E-mail: Bouwplaats Project: Bouwen van woning Adres: Vergunning: datum bouwaanvraag: 2012 Compactheid Type: woning Geïsoleerd volume: - Verliesoppervlak:

Nadere informatie

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE

DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN. Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE DE ARK VERKOOPT DE ARK VERKOOPT 6 NIEUWBOUWWONINGEN Krommenhof 5, 12, 14, 16, 18 Honoré Aertsstraat 12 2340 BEERSE INHOUD INHOUD 1. Voorstelling project Beerse Krommenhof 2. Overzicht verkoopsprijzen 3.

Nadere informatie

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal 85 555 265 /95 verluchting dampkap Ø verluchtingsrooster / afvoer badkamer verdiep Ø 1 * afvoer wc verdiep Ø1 keuken VOLGENS KEUKENPLAN garage MUREN BEPLEISTERD GLADDE WELFSELS 28 /2 sectionale poort zonder

Nadere informatie

Uw contactpersoon: Telefoon bureau 09 376 14 17 GSM 0497 20 92 44 Email bureau petra@huysmanbouw.be pikwadraat@telenet.be. Met de meeste hoogachting

Uw contactpersoon: Telefoon bureau 09 376 14 17 GSM 0497 20 92 44 Email bureau petra@huysmanbouw.be pikwadraat@telenet.be. Met de meeste hoogachting Uw contactpersoon: Naam Neyt Petra Telefoon bureau 09 376 14 17 GSM 0497 20 92 44 Email bureau petra@huysmanbouw.be Email pikwadraat@telenet.be Met de meeste hoogachting Het Huysmanbouw Verkoopsteam Destelbergen,

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende:

BA_A BOUWHEER WERFADRES ARCHITECT. Materiaal legende: project Materiaal legende: 1: Gevelsteen - licht grijs genuanceerd 2: Buitenschrijnwerk - PVC - donker grijze RAL-kleur 3: Dorpels - blauwe steen geschuurd 4: houten gevelbeplanking - Ceder natuur 5: dakbedekking

Nadere informatie

PROFIEL ONGEWIJZIGD T E R R E I N S N E D E S C H A A L 1/ 200 I N P L A N T I N G S P L A N S C H A A L 1/ 200 INPLANTINGSPLAN SCHAAL 1/200

PROFIEL ONGEWIJZIGD T E R R E I N S N E D E S C H A A L 1/ 200 I N P L A N T I N G S P L A N S C H A A L 1/ 200 INPLANTINGSPLAN SCHAAL 1/200 FOTO 4 FOTO 5 FOTO 6 3,8 ZONSOPGANG MAARTSEPTEMBER bouwzone ZONSONDERGANG MAARTSEPTEMBER 3,6. LINKERBUUR ONBEBOUWD 4,58,8 5,46 AS VAN DE WEG MOLENBERG NR GEMEENTEWEG BETONVERHARDING ALLE NUTSVOORZIENINGEN;

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K).

Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). BESCHRIJVING DER MATERIALEN EN UITRUSTING 1) Glaswerk Alle glaswerk is voorzien in dubbele beglazing (super plus k-waarde 1.0 W/m²K). 2) Ventilatie systeem C+Evo2 met Healtbox II - Smartzone Natuurlijke

Nadere informatie

Algemene en Technische Beschrijving

Algemene en Technische Beschrijving Woonerf Bloemendale Disgracht 8501 Kortrijk-Heule Bouwheer: Promotion Building Company NV Albert I laan 98 8620 Nieuwpoort Verkoopkantoor: ERA Becue Zwevegem, Otegemstraat 45 Kortrijk, Overleiestraat 79

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/ B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Genk: G. Lambertlaan BESCHRIJVING DER WERKEN VOOR DE BOUW VAN 20 APPARTEMENTEN MET ONDERGRONDSE GARAGE: -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen afvoeren worden door vals plafond onderstorten tot op bestaande fundering Bestaande kelder dubbele wandwapening 150/150/8/8 Muur waterdicht cementeren Bestaande kelder H = 212 wachtbuis diam.110-5 van

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP

VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP 8 KOPPELWONINGEN St.-Jorisstraat 3570 ALKEN (St.-Joris) VERKOOPSLASTENBOEK CASCO-VERKOOP Vandebos Algemene Bouwonderneming NV DIGITALE IMPRESSIES: Achterzijde gebouwen: Voorzijde woningen: 2 3 PROJECTONTWIKKELING:

Nadere informatie

Waterlek na verwijderen faiences tegels

Waterlek na verwijderen faiences tegels Linter,22december2008 GeachteBIKverantwoordelijken, Volgensjullieproceduremoetikgebrekennadevoorlopigeopleveringmelden via een aangetekend schrijven. Hieronder een lijst van soms ernstige gebreken dieikhebwaargenomen.geziendeernstvansommigegebrekenenhetfeitdat

Nadere informatie

TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering.

TECHNISCHE BESCHRIJVING AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE. volgens E70-K40 normering. ALGEMENE AARSCHOT - POORTVELDEN 1STE FASE volgens E70-K40 normering. ALGEMEEN: Dit lastenboek werd opgesteld om de kandidaat-kopers een beknopt overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van de

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning.

Deel 1: RUWBOUW. Art 1: grondwerken. Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Deel 1: RUWBOUW Art 1: grondwerken Het maaiveld wordt afgegraven over de volledige oppervlakte van de nieuw te bouwen woning. Hierna wordt de kruipruimte uitgegraven tot de vaste grond In deze bouwput

Nadere informatie

Standaard meer- en minderwerklijst:

Standaard meer- en minderwerklijst: Standaard meer- en minderwerklijst: datum: 28/11/2013 datum gewijzigd: KAVEL EN TYPE: NAAM: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: GSM: E- MAIL: Beslismomenten Keukenopties Sanitairshowroom Tegelshowroom Gevelopties

Nadere informatie