ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK"

Transcriptie

1 ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

2 De RISO MZ970: één of twee Razendsnel hoogwaardige afdrukken Voor optimale snelheid en een groot gebruiksgemak, kunt u de MZ970 gebruiken voor afdrukken in één kleur voor documenten waarvoor geen extra impact van een tweede kleur nodig is ppm Five steps variable from the control panel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: selectable from the touch panel Vertical: ± 15mm Horizontal: ± 10mm Book (10kg or less), sheet MZ970

3 kleurafdrukken in slechts één drukgang Schitterende 2-kleurafdrukken Als u documenten wilt afdrukken met de uitstraling en impact van twee kleuren, is de MZ970 de oplossing bij uitstek voor twee kleurafdrukken in één en dezelfde drukgang ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Snelle en perfecte éénof twee kleurafdrukken voor iedereen Voortaan kan iedereen op hoge snelheid documenten in twee kleuren van optimale kwaliteit afdrukken met de revolutionaire MZ970 van RISO. Met de 2-kleuren printoplossing in één en dezelfde drukgang, biedt de MZ970 het bedieningsgemak en de printkwaliteit die ten grondslag liggen aan de wereldwijde reputatie van RISO. Dankzij de geavanceerde technologie is het scheiden van kleuren, het maken van masters en het printen even gemakkelijk als het indrukken van een knop, terwijl men met het brede inktscala van RISO over een ruime kleurkeuze beschikt om alle documenten kracht bij te zetten.

4 Schitterende één- of twee kleurafdrukken in een handomdraai Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren Voortaan kunt u kiezen: afdrukken in één kleur of extra impact met een tweede kleur... in één en dezelfde drukgang. Nooit was het zo gemakkelijk als nu om documenten van de hoogste kwaliteit te maken: de MZ970 is een compacte machine met ruime mogelijkheden. Monochrome afdrukken Voor sommige documenten is de extra impact van een tweede kleur niet nodig. Voor deze gevallen biedt de MZ970 razendsnelle monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Twee kleurafdruk Voortaan is het mogelijk om net zo snel en eenvoudig te printen in twee kleuren als in één kleur. Dankzij de geavanceerde technologie van de MZ970, hoeft men geen gescheiden originelen meer voor elke kleur voor te bereiden. Door een druk op de knop kiest men voortaan voor de kracht en impact van een tweede kleur. Gecombineerd printen Indien gewenst, kan men zelfs de drukgang scheiden in één gedeelte in slechts één kleur en het andere gedeelte in twee kleuren. Dit is bijvoorbeeld handig om een serie toetsdocumenten in slechts één kleur af te drukken en een antwoordblad met de vragen in het zwart en de antwoorden in het rood.

5 Hoge snelheden en optimale resultaten De RISO traditie van razendsnelle resultaten De RISO printers worden wereldwijd geroemd om hun hoge snelheid en kwaliteit. De MZ970 zet deze traditie op perfecte wijze voort. Scannen, masters maken, printen... de MZ970 voert elke taak razendsnel uit met een ongekend bedieningsgemak. Maken van masters Het duurt slechts 24 seconden* om een master te maken of 57 seconden* voor twee kleuren masters, zodat u binnen een minuut met printen kunt starten. *Voor masters op A4 portretformaat zonder vergroting of verkleining. 600 dpi scanning De scanner beschikt over een resolutie van 600 dpi, zodat zelfs de kleinste details overgebracht worden op de masters. 2-kleurafdruk in één en dezelfde drukgang Omdat de MZ970 over twee drums beschikt één voor elke kleur kan men twee kleurafdrukken maken in één en dezelfde drukgang voor snellere en efficiëntere resultaten. Sterker nog: omdat de afdruk in één keer over twee drums wordt verwerkt, bent u verzekerd van een nauwkeurige afdruk: de afzonderlijke printzones zijn perfect uitgelijnd. D600 dpi printing Dankzij het D600 dpi printproces bent u verzekerd van afdrukken van de hoogste kwaliteit met vloeiende lijnen, scherpere foto s en duidelijk leesbare kleine lettertjes. Razendsnelle afdrukken Met een maximale printsnelheid van 150 ppm worden de grootste printopdrachten in de kortste tijd uitgevoerd. In minder dan zeven minuten beschikt u over 1000 afdrukken.

6 2-kleurendruk in een handomdraai Easy 2-color voor het eenvoudig maken van masters De MZ970 is uitgerust met de Easy 2-color functie een proces dat u niet alleen in staat stelt om op gemakkelijke wijze 2-kleuren masters te maken, maar tevens om de meest geschikte methode hiertoe te kiezen voor elke specifieke printopdracht. Rood en zwart origineel Als u een rood en zwart origineel heeft, is het maken van een master uiterst eenvoudig: u hoeft het origineel slechts in te stellen en te scannen, waarna de MZ970 automatisch de kleuren voor u scheidt. Origineel Drum1 Drum2 Afdruk Handgeschreven separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u met de hand aangeven welke data u in de tweede kleur wilt afdrukken. Daarna hoeft u het origineel slechts te scannen, waarna de kleuren automatisch gescheiden worden. Gebied separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u op het document gebieden aangeven die u in de tweede kleur wilt afdrukken. Nadat het origineel gescand is, worden de kleuren automatisch gescheiden. Separatieblad Als u uw origineel niet wilt beschrijven om de gebieden te scheiden, kunt u dit ook op een afzonderlijk vel de tweede kleur aangeven, daarna het origineel en het tweede blad scannen om de kleuren te scheiden. Opmerking: De automatische scheiding is in zekere mate afhankelijk van het gebruikte type origineel. Neem voor optimale resultaten contact op met uw verkoper voor nadere informatie over bruikbare kleuren voor de originelen en pennen. Afdrukken via een PC Als u uw origineel op een PC maakt, worden de kleuren automatisch met de meegeleverde print driver in twee kleuren gescheiden, wanneer u het document print. Dual tone kleuren afdrukken zijn mogelijk.

7 Optimale controle en bedieningsgemak Logische vormgeving van het bedieningspaneel Het bedieningspaneel is verdeeld in twee delen ten behoeve van een gebruikersvriendelijke en intuïtieve bediening. Het rechter gedeelte van het paneel is uitgerust met one-touch toetsen voor alle basisbedieningen. Het linker gedeelte is uitgerust met een touchscreen voor een vereenvoudigde toegang tot een breed scala van geavanceerde functies. Helder en overzichtelijk scherm met gebruikersvriendelijke toetsbediening Het grote, heldere scherm is speciaal ontwikkeld voor een logisch overzicht van alle functies in één oogopslag en toont zelfs een afdrukvoorbeeld. De menu s zijn op logische wijze gegroepeerd: u hoeft slechts de verschillende functies door te bladeren die weergegeven worden op het touchscreen tot u bij de gewenste functie uitkomt. Sterker nog: u kunt zelfs uw meest gebruikte functies bovenaan het scherm zetten en de vormgeving van het scherm naar eigen voorkeur aanpassen. Specifieke instellingen voor elke printdrum Elke printdrum heeft zijn eigen, specifieke instelling voor het regelen van de afdrukdichtheid en het verschuiven van de gehele afdrukzone van elke kleur. Bovendien kunt u door een speciale snelheidsregelaar de afdruksnelheid instellen. Voortgang indicatie pijlen Deze pijlen geven de voortgang aan van de aanmaak van het master- en het afdrukproces, zodat u altijd kunt zien in welk stadium het proces zich bevindt. Auto 90% rotatie Net als bij gewone copiers, zorgt deze functie ervoor dat het af te drukken gebied 90% draait. Zo bent u er van verzekerd dat de print altijd succesvol is ongeacht of het papier in landscape of portrait is geladen. Deze functie werkt ook wanneer vergroten of verkleinen functie wordt gebruikt( alleen standaard papierformaten). Bijvoorbeeld bij het van A3 naar A4 kopieren kunt u met de auto 90% rotatie zorgen dat het af te drukken gebied past op het gekozen papierformaat. Eenvoudig wisselen van lichtgewicht printdrums Een lichtgewicht drum van een andere kleur kan eenvoudig en snel door iedereen verwisseld worden. Eenvoudige inktpatroon wisseling Het vervangen van de inktpatroon is een eenvoudige en schone handeling, aanbrengen en op zijn plaats draaien. Uitschuifbare master unit De uitschuifbare master unit biedt een snelle en eenvoudige toegang voor het vervangen van de master rol, oude eruit en de nieuwe erin en het apparaat is weer startklaar.

8 Geavanceerde functies voor een verhoogde veelzijdigheid Meer mogelijkheden, betere resultaten De MZ970 is uitgerust met de meest geavanceerde RISO technologie voor nog betere afdrukresultaten en perfecte documenten. Zoals het RISO Editor programma voor nauwkeurige bewerkingen of kleurenscheiding tot de selectie van fotofuncties... alles is doordacht voor het best mogelijke resultaat. RISO Editor Met de Riso editor kunt u eenvoudig en direct gebieden aangeven die in een van de 2 kleuren afgedrukt dient te worden. Zelfs individuele blokken tekst, foto s of illustraties kunnen verschoven worden om uw document een nog betere uitstraling te geven. Lijn/foto/duo/ potloodfuncties Maak uw keuze uit de lijn-, foto-, duo- of potloodfuncties. De lijnfunctie is het meest geschikt voor documenten met uitsluitend tekst, de fotofunctie is beter voor foto s of afbeeldingen, de duo-functie geeft de beste resultaten voor documenten met zowel tekst als foto s, terwijl de potloodfunctie optimaal geschikt is voor potloodtekeningen. Keuze uit drie fotofuncties De standaardfunctie is de basisinstelling voor uitstekende resultaten voor de meeste foto s. Documentopslag Door middel van deze functie kunt u vaak gebruikte documenten scannen en opslaan, zoals briefpapier, formulieren en dergelijke. Door één druk op de toets worden de gegevens in het geheugen opgeslagen en kunt u deze te allen tijde weer voor uw gebruik oproepen. Overlay print Als u een briefhoofd op een document wilt afdrukken, hoeft u de data slechts uit het geheugen op te roepen, die daarna automatisch en tegelijk met het gescande document over de master heen gedrukt wordt. Preview functie Met deze functie kunt u op het bedieningspaneel uw document bekijken zoals het afgedrukt zal worden, dit geeft u de gelegenheid voor een laatste controle voordat u gaat afdrukken. Portretfunctie Groepsfotofunctie Potloodfunctie De portretfunctie is speciaal geschikt voor heldere nuances van huidtinten voor een optimaal getrouwe weergave. Deze functie is gebaseerd op een speciale techniek om de gezichten van groepsfoto s helder weer te geven, zodat iedereen duidelijk herkenbaar is. Vaak blijken tekeningen die met een potlood gemaakt zijn, niet duidelijk gescand te kunnen worden. Door middel van de potloodfunctie kunnen dergelijke tekeningen optimaal gescand en afgedrukt worden voor een uitstekend resultaat. Stempel Sla de meest gebruikte items van uw documenten op in een speciaal daartoe bestemde pagina van het touchscreen. Daarna kunt u door één toets onmiddellijk dit item oproepen en in de tweede kleur afdrukken. Opmerking: voor de functies documentopslag, overlay print en stempel is de optionele Document opslagkaart DM-128CF vereist.

9 Gebruikersvriendelijke en logische functies op afstand Slimmere functies voor een verhoogd gebruiksgemak De MZ970 biedt nog meer functies voor een verhoogd gebruiksgemak, zoals de link print en remote monitoring functies voor netwerkprinters, een breed scala van energiebesparende functies en het unieke RISO i Quality System voor optimale kwaliteit en comfort. PC interface De ingebouwde USB 2.0 connector geeft met slechts één kabel aansluiting op uw PC waardoor u in staat bent om documenten rechtstreeks vanaf de PC te printen. Met de optionele netwerkkaart kunt u de MZ970 aansluiten op uw netwerk zodat al uw medewerkers onmiddellijk toegang hebben. Bovendien krijgt u met de optionele PS7R-5000 RIP volledige compatibiliteit met Adobe PostScript 3, de wereldwijde standaard voor illustraties. Remote monitoring U kunt op eenvoudige wijze de toestand van een printer in het netwerk controleren vanuit uw PC. De weergegeven informatie omvat de aanwezige inktkleuren, de resterende voorraad master, papier en tal van andere nuttige gegevens. Opmerking: voor netwerkfaciliteiten is de optionele RISORINC NET netwerkkaart vereist. Energiebesparende functies De MZ970 biedt tal van energiebesparende functies, zoals de slaap functie, automatische stroomuitschakeling na een zelf in te stellen tijd waarin de printer niet gebruikt is, en automatisch stroomuitschakeling op een ingesteld tijdstip bijvoorbeeld om uur. Milieu vriendelijk ontwerp De MZ970 is ontworpen voor milieuvriendelijk gebruik. De ENERGY STAR compatibiliteit garandeert energiebesparing. De naleving van de Europese richtlijnen op de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en op Gebruikte Electrische en Electronische apparatuur (WEEE), biedt u de garantie dat de MZ970 aan het einde van een lange en nuttige levensduur gerecycled kan worden. RISO Het RISO i Quality System biedt een breed scala van functies voor een verhoogde kwaliteit en een optimaal gebruikscomfort. Dit systeem omvat onder andere de volgende functies: - Automatische regeling van optimale afdrukkwaliteit. - Preventie van bedieningsfouten. - Waarschuwing voor verminderde hoeveelheid inkt/master voorraad. - Minimale papierverspilling. Het RISO i Quality System biedt een eenvoudig overzicht van de status van de verbruiksproducten. Men hoeft slechts op de i Info toets op het basisscherm te drukken voor een grafische weergave van de resterende verbruiksproducten. Het RISO i Quality label geeft aan dat een RISO product compatibel is met het RISO i Quality System. MZ970: extra comfort door een breed scala van opties Kleurendrums Er is een breed scala aan kleuren inkten verkrijgbaar. De drums kunnen in hun eigen cassette bewaard worden. RISO standaard D type (II)* Voor de opslag tot twee extra printdrums, inkt en masters. * Niet leverbaar. Automatische document feeder AF-VI:N Automatische invoer tot 50 originelen. Automatische document feeder DX-I Automatisch scannen van beide zijden van het origineel. Automatische invoer tot 50 originelen. RISO standaard N type (II) Robuuste standaard met open voorzijde voor een vereenvoudigde opslag van verbruiksproducten. Job separator IV:N Voor het afdrukken en sorteren in groepen door een scheiding met behulp van een band. Netwerk interfacekaart RISORINC-NET Voor een netwerkverbinding van de printer. In combinatie met de RISO-MONITOR remote printer-monitoring software. Keykaart teller IV:N Biedt de mogelijkheid om de kosten te beheeren, op een Key kaart wordt het aantal afgedrukte kopieën en gebruikte originelen in een bepaalde periode weergegeven. PS7R-5000 Maakt werken met Adobe PostScript 3 mogelijk. Masters Hoogwaardige RISO masters voor de beste prestaties met de MZ970 printers: scherpe weergave van al uw documenten. Documentopslagkaart DM-128CF Voor de opslag en het onmiddellijk oproepen van uw meest gebruikte documenten. Speciale papierinvoer kit Voor het gebruik van zwaardere papiersoorten zoals kaarten en enveloppen. Inkt RISO INKT Z TYPE HD BLACK RISO INKT TYPE COLOR RISO INKT TYPE Z CUSTOM COLOR

10 725 mm 1100 mm 730 mm 730 mm 1010 mm 1605 mm 725 mm MZ970 Specificaties Master Aanmaak -/afdrukmethoden Resolutie Origineel Type Origineel Formaten (max./min.) Origineel Papiergewicht Scanning area (max) Afdrukpapier Formaat (max.) Afdrukpapier Formaten (min.) Afdrukpapier Gewicht Capaciteit Papiervoorraad Afdrukgebied (max.) Master Aanmaak Tijd (A4/portret/100%) Beeld keuze Afdruk Reproductie Verhouding Afdruksnelheid Afstelling Afdrukpositie Inktvoorraad Master Aanvoer/afvoer Master Afval Capaciteit Energiebesparende functies Gebruikersinterface Speciale Functies OS Interface Netwerk Protocol Geheugen Geluidsniveau (bij gebruik 100ppm) Voeding Energieverbruik Afmetingen (BxDxH) exclusief standaard Gewicht exclusief standaard Digitale master-aanmaak op hoge snelheid / vol automatisch dupliceer systeem Scanresolutie: 600 x 600dpi Afdrukresolutie: D600 x 600dpi Gebonden documenten (10kg of minder), vel Voor de glasplaat: 50mm x 90mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele ADF unit: 90mm x 140mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele DX-I unit: 105mm x 128mm 297mm x 432mm Voor de glasplaat: 10kg of minder / In de optionele ADF unit (optie): 50g/m 2 128g/m 2 In de optionele DX-I unit: enkelzijdig 40g/m 2-128g/m 2 ; dubbelzijdig 52g/m 2-105g/m 2 In de standaard feed tray: 297mm x 432mm In de stacking tray: 340mm x 555mm 297 mm x 432 mm Dual kleurenafdruk: 182mm x 257mm (B5) Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: 100mm x 148mm Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: 182mm x 257mm (B5) 150ppm enkelvoudige afdruk met drum 2: 257mm x 364mm (B4) 46g/m 2 210g/m vellen (64g/m 2 ) 291 mm x 413 mm Dual kleurenafdruk: Circa 57 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: Circa 24 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: Circa 34 seconden Lijn, Foto (Standaard, Portret, Groep), Duo, Potlood Standaard instellingen vergrotingen: 163%, 141%, 122%, 116% Standaard instellingen verkleiningen: 87%, 82%, 71%, 61% Zoom: % Vrije instelling (individuele instelling van lengte of breedte): % Margin+: 90 99% ppm Vijf variabele stappen d.m.v. het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Verticaal: ±15 mm Horizontaal: ±10 mm Volledig automatisch (1000 ml per patroon) Volledig automatisch (circa 220 vellen per rol) 80 masters per box Auto Sleep, Auto Power-OFF, Power-OFF schedule LCD Touchscreen met voortgang indicatie pijlen Easy 2 Color, RISO Editor, Auto process, Dot screening (4 types), Scanning contrast (Auto + 5 selecteerbare stappen), Boven- en Zijkantlijn instelling, Boek schaduw edit, Instelling fotocontrast, Instelling Tintcurve, Inkt besparingsfunctie, Multi-up (2/4/8/16/ticket), Master vernieuwing, Afdrukvoorbeeld, Instelling Afdrukdichtheid (5 stappen), Dubbele vellen invoercontrole, Interval print, Geprogrammeerd afdrukken, Job geheugen, Reserve, Auto/Handmatige inktverdeling, Vertrouwelijke functie, Combinatie printen, Persoonlijke papierinvoer, Admin. instelling, Direct toegang en Ingangsselectie, Documentopslag*1, Overlay*1, Stempel*1, Link print*2, RISO i Quality System USB (USB2.0), Ethernet*3(100BASE-TX, 10BASE-T) Parallel (IEEE 1284), Ethernet*3 (100BASE-TX, 10BASE-T), TCP/IP, NetBEUI, AppleTalk*3, Ethertalk*3 128MB standaard : < 68dB met geluids reductie kit : < 66dB 100V 120V AC, 50/60Hz, <7.3A> 220V 240V AC, 50/60Hz, <3.0A> 100V Max.: 600W, Tijdens stand-by: 60W, Tijdens sleep modus: 3.5W 200V Max.: 545W, Tijdens stand-by: 55W, Tijdens sleep modus: 4.0W Tijdens gebruik: 1605mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Tijdens opslag: 1010mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Circa 168kg Deze specificaties kunnen zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. De details kunnen afwijken naar gelang het werelddeel. *1: Voor de Documentopslag, Overlay en Stempelfunctie is de optionele Documentopslagkaart DM-128CF vereist. *2: Voor de Link Print functie is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. Neem contact op met uw verkoper voor nadere inlichtingen over compatibele laser-printers. *3: Voor netwerk- en Macintosh verbindingen is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. RISO logo is een gedeponeerd handelsmerk van Riso Kagaku Corporation. en RISO i Quality label zijn handelsmerken van Riso Kagaku Corporation.

De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines

De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines 180 afdrukken... in één minuut! 180ppm Met de razendsnelle afdruksnelheid van 180 ppm worden met RISO zelfs de grootste printopdrachten vliegensvlug

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Functies voor het maken van masters

Functies voor het maken van masters Functies voor het maken van masters De beeldverwerkingsmode selecteren [Pag.] Selecteer voor het maken van een correcte master van een document de juiste mode, afhankelijk van of het origineel alleen tekst

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer Kopiëren Dit hoofdstuk omvat: Eenvoudige kopieertaken op pagina 3-2 Kopieeropties aanpassen op pagina 3-3 Basisinstellingen op pagina 3-4 Afbeeldingsaanpassingen op pagina 3-9 Aanpassingen aan de positie

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN HL-5130 HL-5150D HL-5170DN Brother HL-5100 Series HL-5130 Optionele Netwerk Interface Optionele tweede papierlade HL-5150D Standaard Duplex HL-5170DN Netwerkklaar < Always at your side Telefoon www.brother.nl

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Programma van eisen hardware

Programma van eisen hardware Programma van eisen hardware Ppm : Pages per minute Ipm : Impressions per minute als beide zijden tegelijk worden gescand. Imprint : Het betreft het printen van kenmerken op het document waardoor ze gekenmerkt

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110 PIXMA MG3550 9,2 ppm zwart & 5 ppm kleur Printresolutie 4800x1200dpi Scanresolutie 1200x2400dpi USB aansluiting & Wifi Phone & tablet support 2 gescheiden inktpatronen 69 PIXMA IP-110 Portable printer

Nadere informatie

Veelzijdige Desktop scanners

Veelzijdige Desktop scanners Veelzijdige Desktop scanners PDS-5000F PDS-6000F Professionele documentscanners met zowel een automatische documentinvoer (ADF) als een flatbedscanner PDS-5000F PDS-6000F Professionele documentscanners

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ZAKELIJKE DOCUMENTSCANNERS PDS-5000 / PDS-6000 Snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversie van papieren documenten. Ideaal geschikt voor het verwerken en

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) ScanSnap ix500 voor pc en Mac besturingssystemen scant maximaal 25 pagina s per minuut of 50 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of zwart-wit in een indrukwekkende

Nadere informatie

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C65 met opvangbak voor gestaffelde opvang en handmatige invoer. CopyCentre C75 met optionele extra grote feeder voor 5.100 vel en geavanceerde Office Finisher. CopyCentre

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm De universeellader is geschikt voor papier van diverse formaten en soorten, zoals transparanten, briefkaarten, memokaarten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand HP LaserJet Pro M177fw ARTIKELNUMMER 51500 FABRIKANTNUMMER CZ165A#B19 PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Versie 1.0 Oktober Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving

Versie 1.0 Oktober Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving Versie 1.0 Oktober 2009 Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving 2009 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, en het connectiviteitslogo zijn handelsmerken van Xerox

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN HL-6050 Brother HL-6050/D/DN HL-6050 Standaard duplex functie Netwerkklaar Telefoon www.brother.nl < Always at your side Op de werkplek van vandaag is alleen maar plaats voor de serieuze spelers. HL-6050

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Papier plaatsen in lade 1 (MPT)' op pagina 2-12 'Papier plaatsen in de laden 2-5' op pagina 2-17 'De nietmachine gebruiken' op pagina

Nadere informatie

HL-2460. Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen. Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten!

HL-2460. Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen. Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten! HL-2460 Snelle, prestatiegerichte laserprinter voor grote werkgroepen Dé totaaloplossing voor de meest uiteenlopende printvereisten! Grote werkgroep comple De De Brother HL-2460 biedt werkelijk een totaaloplossing

Nadere informatie

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8)

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Met het Webservices-protocol kunnen gebruikers van Windows Vista (SP2 of recenter), Windows 7

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Functies en specificaties

Functies en specificaties Functies en specificaties Algemeen Printertype Functies Printen, Kopiëren en scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9,3 cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Technologie Inkjet Afdrukken

Nadere informatie

ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG. 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+

ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG. 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+ ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+ 7050_NL.indd 1 26/03/10 19:05:20 Voor u is het belangrijkste

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Universeellader vullen

Universeellader vullen De universeellader is geschikt voor afdrukmedia van diverse formaten en soorten, zoals transparanten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier met een briefhoofd, gekleurd

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder

Nadere informatie

Color LaserJet Pro M153-M154. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro M153-M154. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro M153-M154 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Krachtige laserfaxapparaten. De moderne manier van faxen

Krachtige laserfaxapparaten. De moderne manier van faxen Krachtige laserfaxapparaten De moderne manier van faxen Van multi-tasking op hoge snelheid tot aan faxen via internet Verhoog de efficiency, bespaar tijd en verlaag de kosten met de meest complete laserfax

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Netherlands PRODUCTEN OPLOSSINGEN WERELDWIJDE SERVICES SOFTWARE Zoeken Startpagina> > All-In-One-printers> Lexmark S415 Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Afdrukken. Kopi Faxen.

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt

Printing Solutions. Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt Printing Solutions Oplossingen waarmee u direct aan de slag kunt print copy scan fax Printer Drivers Drivers voor elk Operating Systeem Kyocera printers zijn ontworpen om vanuit nagenoeg alle Operating

Nadere informatie

A4 all-in-one inkjetprinters

A4 all-in-one inkjetprinters A4 all-in-one inkjetprinters Inkjetprinter DCP-195C DCP-J140W DCP-J315W DCP-J525W DCP-J725DW DCP-J925DW Printsnelheid (zwart/kleur) tot 33 ppm / 27 ppm tot 33 ppm / 27 ppm tot 35 ppm / 28 ppm tot 33 ppm

Nadere informatie

Printer Driver UP-D55. Instelgids. Deze gids beschrijft de configuratie van de printerstuurprogramma's voor Windows Vista.

Printer Driver UP-D55. Instelgids. Deze gids beschrijft de configuratie van de printerstuurprogramma's voor Windows Vista. 3-876-172-61 (1) Printer Driver Instelgids Deze gids beschrijft de configuratie van de printerstuurprogramma's voor Windows Vista. Voor gebruik van deze software Voordat u het printerstuurprogramma gebruikt,

Nadere informatie

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

Brother DCP-J562DW. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE. 24 maanden.

Brother DCP-J562DW. Productinformatie ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE. 24 maanden. Brother DCP-J562DW ARTIKELNUMMER 52223 FABRIKANTNUMMER DCP-J562DW PRIJS 99,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie (maximaal)

Nadere informatie

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm

Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH. Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP. Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm Digitale multifunctionele kleurenprinter RICOH MP CW2200SP Kopieerapparaat Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 Zwart-wit 3,2 ppm Kleur 1,1 ppm In kleur afdrukken en op hoge snelheid in zwartwit afdrukken.

Nadere informatie

In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde:

In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Phaser 6200-kleurenlaserprinter Laden In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Papier in de laden 1 tot en met 3 plaatsen zie pagina 2. Papier in de multifunctionele lade plaatsen zie

Nadere informatie

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer. 10 ppm. 14 ppm. Kopieerapparaat Printer Scanner. Ricoh MP W7100SP. Zwart-wit grootformaat multifunctionele printer Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Kopieerapparaat Printer Scanner Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm Zwart-wit 14 ppm Zwart-wit Biedt snelheid en een hoge

Nadere informatie

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J5720DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

ComColor 3010 GOEDKOPER PRINTEN IN KLEUR ÉN BETERE PRESTATIES. 90 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat A4

ComColor 3010 GOEDKOPER PRINTEN IN KLEUR ÉN BETERE PRESTATIES. 90 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat A4 ComColor 3010 GOEDKOPER PRINTEN IN KLEUR ÉN BETERE PRESTATIES 90 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat A4 3010_NL.indd 1 26/03/10 19:23:08 Voor u is het belangrijkste dat u in kleur kunt

Nadere informatie

unieke printoplossingen

unieke printoplossingen unieke printoplossingen Ontdek de voordelen van onze unieke printoplossingen. De zeer hoge printsnelheden van de ComColor X-Jet printers zijn te danken aan de FORCEJET -technologie van RISO. Deze technologie

Nadere informatie

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE

DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Productief, veelzijdig en gebruiksvriendelijk DS-86 TOONBEELD VAN EFFICIËNTIE Met de DS-86 draagt Neopost bij aan productiviteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

All-in-one productiviteit tegen lage kosten

All-in-one productiviteit tegen lage kosten All-in-one productiviteit tegen lage kosten MP 2500/MP 2500LN/MP 2500SP Precies de kantoorondersteuning die u nodig heeft Voldoe aan uw huidige en toekomstige behoeften Optimaliseer uw workflow, verhoog

Nadere informatie

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN

SP 8300DN. A3 zwart-wit laserprinter. Printer. 50 Zwart-wit ppm SP 8300DN SP 8300DN A3 zwart-wit laserprinter Printer SP 8300DN 50 Zwart-wit ppm Betrouwbare zwart-wit laserprinter De SP 8300DN laserprinter biedt een uitstekende combinatie van snelheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

MONOCHROOM LASERPRINTERS

MONOCHROOM LASERPRINTERS MONOCHROOM LASERPRINTERS HL-2030 HL-2040 HL-2070N HL-5240 HL-5250DN afdruksnelheid max. 16 ppm max. 20 ppm max. 20 ppm max. 28 ppm max. 28 ppm geheugen 8 MB 8 MB 16 MB 16 MB (max. 528 MB) 32 MB (max. 544

Nadere informatie

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm

Pro C5100S/5110S. Compacte digitale production printsystemen. Pro C5100S. Pro C5110S. Zwart-wit. Zwart-wit. ppm. ppm Pro C5100S/5110S Compacte digitale production printsystemen Pro C5100S Pro C5110S Zwart-wit Zwart-wit 65 Kleur 80 Kleur ppm ppm Hoogwaardige productie in kleur tegen een aantrekkelijke prijs In het huidige

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Installatiehandleiding voor hardware

Installatiehandleiding voor hardware Uitpakken Verwijder alle beschermende materialen. De afbeeldingen in deze handleiding zijn voor een soortgelijk model. Hoewel deze kunnen afwijken van uw model, is de methode van gebruik hetzelfde. Verwijder

Nadere informatie

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges VM-100VP Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges Een complete oplossing om gegevens over alle bezoekers van uw organisatie bij te houden en hoogwaardige bezoekersbadges te printen

Nadere informatie

www.develop.nl ineo 163/213

www.develop.nl ineo 163/213 www.develop.nl ineo 163/213 Zwart-wit 16/21 ppm Waar voor uw geld Bij afdelingen, thuiskantoren en kleine bedrijven bestaat een groeiende vraag naar één ruimtebesparende, digitale machine die voordelig

Nadere informatie

Handleiding KP100a en KP210Di

Handleiding KP100a en KP210Di pagina 1 v. 6 1. Registreren Keuze kolom - De klok zal de registratie afdrukken in de kolom waarvan het lampje opgelicht is. - De kolom selectie kan automatisch of manueel gebeuren. - Bij een manuele selectie

Nadere informatie

Speciale afdrukmethoden en - materialen

Speciale afdrukmethoden en - materialen Speciale afdrukmethoden en - materialen In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Automatisch dubbelzijdig afdrukken zie pagina 16. Handmatig dubbelzijdig afdrukken zie pagina 19. Transparanten

Nadere informatie

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n Naslagkaart voor de 5210n / 5310n 1 2 3 4 VOORZICHTIG: Neem zorgvuldig de veiligheidsvoorschriften in de Handleiding voor eigenaren door voordat u de Dell-printer gaat instellen en gebruiken. 5 6 7 8 1

Nadere informatie

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE

TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS. DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE TOTAL DOCUMENT SOLUTIONS DSc332/338 MULTIFUNCTIONELE DOCUMENTENOPLOSSING MET SNELLE KLEURFUNCTIE De machine voor zwart-wit met een snelle kleurfunctie De multifunctionele DSc332 en DSc338 van Nashuatec

Nadere informatie

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Naslaggids M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Naslaggids M575 Een opgeslagen taak afdrukken Volg de onderstaande procedure om een taak af te drukken die in het apparaatgeheugen is opgeslagen. 1. Raak in het beginscherm

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger als u met de voorgestelde oplossing het probleem niet verhelpt. Taak is niet afgedrukt of de verkeerde tekens zijn afgedrukt. Controleer of Gereed wordt

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen

Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen Foto s verkleinen en Foto s in elkaar over laten lopen Een foto, ergens op uw computer Open een de map van bestanden voor de website, of maak deze eerst aan. Open de te gebruiken foto met het volgende

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan.

Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan. Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan. Stap 1 U legt het boek opengeslagen met de pagina s die u wilt

Nadere informatie

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 kleuren laserprinter. Printer. 55 Zwart-wit. 45 Zwart-wit SP C830DN SP C831DN. Kleur ppm. Kleur ppm SP C830DN SP C831DN A3 kleuren laserprinter Printer SP C830DN SP C831DN 45 Zwart-wit Kleur ppm 55 Zwart-wit Kleur ppm Snelle en efficiënte kleuren laserprinters De SP C830DN/SP C831DN zijn snelle, gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Professionele Flatbedscanners

Professionele Flatbedscanners Professionele Flatbedscanners voor grote en diverse scanopdrachten PDS-5000F PDS-6000F Verwerk snel en makkelijk grote scanopdrachten op kantoor dankzij de professionele flatbedscanners met automatische

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

All-in-one inkjetprinters DCP / MFC

All-in-one inkjetprinters DCP / MFC All-in-one inkjetprinters DCP / MFC All-in-one inkjetprinters DCP-JDW MFC-J80DW MFC-J880DW Maximale printsnelheid (zwart/kleur) tot 7 ppm / 0 ppm tot 7 ppm / 0 ppm tot 7 ppm / ppm Printsnelheid ISO 7 (zwart/kleur)

Nadere informatie