ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK"

Transcriptie

1 ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

2 De RISO MZ970: één of twee Razendsnel hoogwaardige afdrukken Voor optimale snelheid en een groot gebruiksgemak, kunt u de MZ970 gebruiken voor afdrukken in één kleur voor documenten waarvoor geen extra impact van een tweede kleur nodig is ppm Five steps variable from the control panel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: selectable from the touch panel Vertical: ± 15mm Horizontal: ± 10mm Book (10kg or less), sheet MZ970

3 kleurafdrukken in slechts één drukgang Schitterende 2-kleurafdrukken Als u documenten wilt afdrukken met de uitstraling en impact van twee kleuren, is de MZ970 de oplossing bij uitstek voor twee kleurafdrukken in één en dezelfde drukgang ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Snelle en perfecte éénof twee kleurafdrukken voor iedereen Voortaan kan iedereen op hoge snelheid documenten in twee kleuren van optimale kwaliteit afdrukken met de revolutionaire MZ970 van RISO. Met de 2-kleuren printoplossing in één en dezelfde drukgang, biedt de MZ970 het bedieningsgemak en de printkwaliteit die ten grondslag liggen aan de wereldwijde reputatie van RISO. Dankzij de geavanceerde technologie is het scheiden van kleuren, het maken van masters en het printen even gemakkelijk als het indrukken van een knop, terwijl men met het brede inktscala van RISO over een ruime kleurkeuze beschikt om alle documenten kracht bij te zetten.

4 Schitterende één- of twee kleurafdrukken in een handomdraai Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren Voortaan kunt u kiezen: afdrukken in één kleur of extra impact met een tweede kleur... in één en dezelfde drukgang. Nooit was het zo gemakkelijk als nu om documenten van de hoogste kwaliteit te maken: de MZ970 is een compacte machine met ruime mogelijkheden. Monochrome afdrukken Voor sommige documenten is de extra impact van een tweede kleur niet nodig. Voor deze gevallen biedt de MZ970 razendsnelle monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Twee kleurafdruk Voortaan is het mogelijk om net zo snel en eenvoudig te printen in twee kleuren als in één kleur. Dankzij de geavanceerde technologie van de MZ970, hoeft men geen gescheiden originelen meer voor elke kleur voor te bereiden. Door een druk op de knop kiest men voortaan voor de kracht en impact van een tweede kleur. Gecombineerd printen Indien gewenst, kan men zelfs de drukgang scheiden in één gedeelte in slechts één kleur en het andere gedeelte in twee kleuren. Dit is bijvoorbeeld handig om een serie toetsdocumenten in slechts één kleur af te drukken en een antwoordblad met de vragen in het zwart en de antwoorden in het rood.

5 Hoge snelheden en optimale resultaten De RISO traditie van razendsnelle resultaten De RISO printers worden wereldwijd geroemd om hun hoge snelheid en kwaliteit. De MZ970 zet deze traditie op perfecte wijze voort. Scannen, masters maken, printen... de MZ970 voert elke taak razendsnel uit met een ongekend bedieningsgemak. Maken van masters Het duurt slechts 24 seconden* om een master te maken of 57 seconden* voor twee kleuren masters, zodat u binnen een minuut met printen kunt starten. *Voor masters op A4 portretformaat zonder vergroting of verkleining. 600 dpi scanning De scanner beschikt over een resolutie van 600 dpi, zodat zelfs de kleinste details overgebracht worden op de masters. 2-kleurafdruk in één en dezelfde drukgang Omdat de MZ970 over twee drums beschikt één voor elke kleur kan men twee kleurafdrukken maken in één en dezelfde drukgang voor snellere en efficiëntere resultaten. Sterker nog: omdat de afdruk in één keer over twee drums wordt verwerkt, bent u verzekerd van een nauwkeurige afdruk: de afzonderlijke printzones zijn perfect uitgelijnd. D600 dpi printing Dankzij het D600 dpi printproces bent u verzekerd van afdrukken van de hoogste kwaliteit met vloeiende lijnen, scherpere foto s en duidelijk leesbare kleine lettertjes. Razendsnelle afdrukken Met een maximale printsnelheid van 150 ppm worden de grootste printopdrachten in de kortste tijd uitgevoerd. In minder dan zeven minuten beschikt u over 1000 afdrukken.

6 2-kleurendruk in een handomdraai Easy 2-color voor het eenvoudig maken van masters De MZ970 is uitgerust met de Easy 2-color functie een proces dat u niet alleen in staat stelt om op gemakkelijke wijze 2-kleuren masters te maken, maar tevens om de meest geschikte methode hiertoe te kiezen voor elke specifieke printopdracht. Rood en zwart origineel Als u een rood en zwart origineel heeft, is het maken van een master uiterst eenvoudig: u hoeft het origineel slechts in te stellen en te scannen, waarna de MZ970 automatisch de kleuren voor u scheidt. Origineel Drum1 Drum2 Afdruk Handgeschreven separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u met de hand aangeven welke data u in de tweede kleur wilt afdrukken. Daarna hoeft u het origineel slechts te scannen, waarna de kleuren automatisch gescheiden worden. Gebied separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u op het document gebieden aangeven die u in de tweede kleur wilt afdrukken. Nadat het origineel gescand is, worden de kleuren automatisch gescheiden. Separatieblad Als u uw origineel niet wilt beschrijven om de gebieden te scheiden, kunt u dit ook op een afzonderlijk vel de tweede kleur aangeven, daarna het origineel en het tweede blad scannen om de kleuren te scheiden. Opmerking: De automatische scheiding is in zekere mate afhankelijk van het gebruikte type origineel. Neem voor optimale resultaten contact op met uw verkoper voor nadere informatie over bruikbare kleuren voor de originelen en pennen. Afdrukken via een PC Als u uw origineel op een PC maakt, worden de kleuren automatisch met de meegeleverde print driver in twee kleuren gescheiden, wanneer u het document print. Dual tone kleuren afdrukken zijn mogelijk.

7 Optimale controle en bedieningsgemak Logische vormgeving van het bedieningspaneel Het bedieningspaneel is verdeeld in twee delen ten behoeve van een gebruikersvriendelijke en intuïtieve bediening. Het rechter gedeelte van het paneel is uitgerust met one-touch toetsen voor alle basisbedieningen. Het linker gedeelte is uitgerust met een touchscreen voor een vereenvoudigde toegang tot een breed scala van geavanceerde functies. Helder en overzichtelijk scherm met gebruikersvriendelijke toetsbediening Het grote, heldere scherm is speciaal ontwikkeld voor een logisch overzicht van alle functies in één oogopslag en toont zelfs een afdrukvoorbeeld. De menu s zijn op logische wijze gegroepeerd: u hoeft slechts de verschillende functies door te bladeren die weergegeven worden op het touchscreen tot u bij de gewenste functie uitkomt. Sterker nog: u kunt zelfs uw meest gebruikte functies bovenaan het scherm zetten en de vormgeving van het scherm naar eigen voorkeur aanpassen. Specifieke instellingen voor elke printdrum Elke printdrum heeft zijn eigen, specifieke instelling voor het regelen van de afdrukdichtheid en het verschuiven van de gehele afdrukzone van elke kleur. Bovendien kunt u door een speciale snelheidsregelaar de afdruksnelheid instellen. Voortgang indicatie pijlen Deze pijlen geven de voortgang aan van de aanmaak van het master- en het afdrukproces, zodat u altijd kunt zien in welk stadium het proces zich bevindt. Auto 90% rotatie Net als bij gewone copiers, zorgt deze functie ervoor dat het af te drukken gebied 90% draait. Zo bent u er van verzekerd dat de print altijd succesvol is ongeacht of het papier in landscape of portrait is geladen. Deze functie werkt ook wanneer vergroten of verkleinen functie wordt gebruikt( alleen standaard papierformaten). Bijvoorbeeld bij het van A3 naar A4 kopieren kunt u met de auto 90% rotatie zorgen dat het af te drukken gebied past op het gekozen papierformaat. Eenvoudig wisselen van lichtgewicht printdrums Een lichtgewicht drum van een andere kleur kan eenvoudig en snel door iedereen verwisseld worden. Eenvoudige inktpatroon wisseling Het vervangen van de inktpatroon is een eenvoudige en schone handeling, aanbrengen en op zijn plaats draaien. Uitschuifbare master unit De uitschuifbare master unit biedt een snelle en eenvoudige toegang voor het vervangen van de master rol, oude eruit en de nieuwe erin en het apparaat is weer startklaar.

8 Geavanceerde functies voor een verhoogde veelzijdigheid Meer mogelijkheden, betere resultaten De MZ970 is uitgerust met de meest geavanceerde RISO technologie voor nog betere afdrukresultaten en perfecte documenten. Zoals het RISO Editor programma voor nauwkeurige bewerkingen of kleurenscheiding tot de selectie van fotofuncties... alles is doordacht voor het best mogelijke resultaat. RISO Editor Met de Riso editor kunt u eenvoudig en direct gebieden aangeven die in een van de 2 kleuren afgedrukt dient te worden. Zelfs individuele blokken tekst, foto s of illustraties kunnen verschoven worden om uw document een nog betere uitstraling te geven. Lijn/foto/duo/ potloodfuncties Maak uw keuze uit de lijn-, foto-, duo- of potloodfuncties. De lijnfunctie is het meest geschikt voor documenten met uitsluitend tekst, de fotofunctie is beter voor foto s of afbeeldingen, de duo-functie geeft de beste resultaten voor documenten met zowel tekst als foto s, terwijl de potloodfunctie optimaal geschikt is voor potloodtekeningen. Keuze uit drie fotofuncties De standaardfunctie is de basisinstelling voor uitstekende resultaten voor de meeste foto s. Documentopslag Door middel van deze functie kunt u vaak gebruikte documenten scannen en opslaan, zoals briefpapier, formulieren en dergelijke. Door één druk op de toets worden de gegevens in het geheugen opgeslagen en kunt u deze te allen tijde weer voor uw gebruik oproepen. Overlay print Als u een briefhoofd op een document wilt afdrukken, hoeft u de data slechts uit het geheugen op te roepen, die daarna automatisch en tegelijk met het gescande document over de master heen gedrukt wordt. Preview functie Met deze functie kunt u op het bedieningspaneel uw document bekijken zoals het afgedrukt zal worden, dit geeft u de gelegenheid voor een laatste controle voordat u gaat afdrukken. Portretfunctie Groepsfotofunctie Potloodfunctie De portretfunctie is speciaal geschikt voor heldere nuances van huidtinten voor een optimaal getrouwe weergave. Deze functie is gebaseerd op een speciale techniek om de gezichten van groepsfoto s helder weer te geven, zodat iedereen duidelijk herkenbaar is. Vaak blijken tekeningen die met een potlood gemaakt zijn, niet duidelijk gescand te kunnen worden. Door middel van de potloodfunctie kunnen dergelijke tekeningen optimaal gescand en afgedrukt worden voor een uitstekend resultaat. Stempel Sla de meest gebruikte items van uw documenten op in een speciaal daartoe bestemde pagina van het touchscreen. Daarna kunt u door één toets onmiddellijk dit item oproepen en in de tweede kleur afdrukken. Opmerking: voor de functies documentopslag, overlay print en stempel is de optionele Document opslagkaart DM-128CF vereist.

9 Gebruikersvriendelijke en logische functies op afstand Slimmere functies voor een verhoogd gebruiksgemak De MZ970 biedt nog meer functies voor een verhoogd gebruiksgemak, zoals de link print en remote monitoring functies voor netwerkprinters, een breed scala van energiebesparende functies en het unieke RISO i Quality System voor optimale kwaliteit en comfort. PC interface De ingebouwde USB 2.0 connector geeft met slechts één kabel aansluiting op uw PC waardoor u in staat bent om documenten rechtstreeks vanaf de PC te printen. Met de optionele netwerkkaart kunt u de MZ970 aansluiten op uw netwerk zodat al uw medewerkers onmiddellijk toegang hebben. Bovendien krijgt u met de optionele PS7R-5000 RIP volledige compatibiliteit met Adobe PostScript 3, de wereldwijde standaard voor illustraties. Remote monitoring U kunt op eenvoudige wijze de toestand van een printer in het netwerk controleren vanuit uw PC. De weergegeven informatie omvat de aanwezige inktkleuren, de resterende voorraad master, papier en tal van andere nuttige gegevens. Opmerking: voor netwerkfaciliteiten is de optionele RISORINC NET netwerkkaart vereist. Energiebesparende functies De MZ970 biedt tal van energiebesparende functies, zoals de slaap functie, automatische stroomuitschakeling na een zelf in te stellen tijd waarin de printer niet gebruikt is, en automatisch stroomuitschakeling op een ingesteld tijdstip bijvoorbeeld om uur. Milieu vriendelijk ontwerp De MZ970 is ontworpen voor milieuvriendelijk gebruik. De ENERGY STAR compatibiliteit garandeert energiebesparing. De naleving van de Europese richtlijnen op de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en op Gebruikte Electrische en Electronische apparatuur (WEEE), biedt u de garantie dat de MZ970 aan het einde van een lange en nuttige levensduur gerecycled kan worden. RISO Het RISO i Quality System biedt een breed scala van functies voor een verhoogde kwaliteit en een optimaal gebruikscomfort. Dit systeem omvat onder andere de volgende functies: - Automatische regeling van optimale afdrukkwaliteit. - Preventie van bedieningsfouten. - Waarschuwing voor verminderde hoeveelheid inkt/master voorraad. - Minimale papierverspilling. Het RISO i Quality System biedt een eenvoudig overzicht van de status van de verbruiksproducten. Men hoeft slechts op de i Info toets op het basisscherm te drukken voor een grafische weergave van de resterende verbruiksproducten. Het RISO i Quality label geeft aan dat een RISO product compatibel is met het RISO i Quality System. MZ970: extra comfort door een breed scala van opties Kleurendrums Er is een breed scala aan kleuren inkten verkrijgbaar. De drums kunnen in hun eigen cassette bewaard worden. RISO standaard D type (II)* Voor de opslag tot twee extra printdrums, inkt en masters. * Niet leverbaar. Automatische document feeder AF-VI:N Automatische invoer tot 50 originelen. Automatische document feeder DX-I Automatisch scannen van beide zijden van het origineel. Automatische invoer tot 50 originelen. RISO standaard N type (II) Robuuste standaard met open voorzijde voor een vereenvoudigde opslag van verbruiksproducten. Job separator IV:N Voor het afdrukken en sorteren in groepen door een scheiding met behulp van een band. Netwerk interfacekaart RISORINC-NET Voor een netwerkverbinding van de printer. In combinatie met de RISO-MONITOR remote printer-monitoring software. Keykaart teller IV:N Biedt de mogelijkheid om de kosten te beheeren, op een Key kaart wordt het aantal afgedrukte kopieën en gebruikte originelen in een bepaalde periode weergegeven. PS7R-5000 Maakt werken met Adobe PostScript 3 mogelijk. Masters Hoogwaardige RISO masters voor de beste prestaties met de MZ970 printers: scherpe weergave van al uw documenten. Documentopslagkaart DM-128CF Voor de opslag en het onmiddellijk oproepen van uw meest gebruikte documenten. Speciale papierinvoer kit Voor het gebruik van zwaardere papiersoorten zoals kaarten en enveloppen. Inkt RISO INKT Z TYPE HD BLACK RISO INKT TYPE COLOR RISO INKT TYPE Z CUSTOM COLOR

10 725 mm 1100 mm 730 mm 730 mm 1010 mm 1605 mm 725 mm MZ970 Specificaties Master Aanmaak -/afdrukmethoden Resolutie Origineel Type Origineel Formaten (max./min.) Origineel Papiergewicht Scanning area (max) Afdrukpapier Formaat (max.) Afdrukpapier Formaten (min.) Afdrukpapier Gewicht Capaciteit Papiervoorraad Afdrukgebied (max.) Master Aanmaak Tijd (A4/portret/100%) Beeld keuze Afdruk Reproductie Verhouding Afdruksnelheid Afstelling Afdrukpositie Inktvoorraad Master Aanvoer/afvoer Master Afval Capaciteit Energiebesparende functies Gebruikersinterface Speciale Functies OS Interface Netwerk Protocol Geheugen Geluidsniveau (bij gebruik 100ppm) Voeding Energieverbruik Afmetingen (BxDxH) exclusief standaard Gewicht exclusief standaard Digitale master-aanmaak op hoge snelheid / vol automatisch dupliceer systeem Scanresolutie: 600 x 600dpi Afdrukresolutie: D600 x 600dpi Gebonden documenten (10kg of minder), vel Voor de glasplaat: 50mm x 90mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele ADF unit: 90mm x 140mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele DX-I unit: 105mm x 128mm 297mm x 432mm Voor de glasplaat: 10kg of minder / In de optionele ADF unit (optie): 50g/m 2 128g/m 2 In de optionele DX-I unit: enkelzijdig 40g/m 2-128g/m 2 ; dubbelzijdig 52g/m 2-105g/m 2 In de standaard feed tray: 297mm x 432mm In de stacking tray: 340mm x 555mm 297 mm x 432 mm Dual kleurenafdruk: 182mm x 257mm (B5) Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: 100mm x 148mm Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: 182mm x 257mm (B5) 150ppm enkelvoudige afdruk met drum 2: 257mm x 364mm (B4) 46g/m 2 210g/m vellen (64g/m 2 ) 291 mm x 413 mm Dual kleurenafdruk: Circa 57 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: Circa 24 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: Circa 34 seconden Lijn, Foto (Standaard, Portret, Groep), Duo, Potlood Standaard instellingen vergrotingen: 163%, 141%, 122%, 116% Standaard instellingen verkleiningen: 87%, 82%, 71%, 61% Zoom: % Vrije instelling (individuele instelling van lengte of breedte): % Margin+: 90 99% ppm Vijf variabele stappen d.m.v. het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Verticaal: ±15 mm Horizontaal: ±10 mm Volledig automatisch (1000 ml per patroon) Volledig automatisch (circa 220 vellen per rol) 80 masters per box Auto Sleep, Auto Power-OFF, Power-OFF schedule LCD Touchscreen met voortgang indicatie pijlen Easy 2 Color, RISO Editor, Auto process, Dot screening (4 types), Scanning contrast (Auto + 5 selecteerbare stappen), Boven- en Zijkantlijn instelling, Boek schaduw edit, Instelling fotocontrast, Instelling Tintcurve, Inkt besparingsfunctie, Multi-up (2/4/8/16/ticket), Master vernieuwing, Afdrukvoorbeeld, Instelling Afdrukdichtheid (5 stappen), Dubbele vellen invoercontrole, Interval print, Geprogrammeerd afdrukken, Job geheugen, Reserve, Auto/Handmatige inktverdeling, Vertrouwelijke functie, Combinatie printen, Persoonlijke papierinvoer, Admin. instelling, Direct toegang en Ingangsselectie, Documentopslag*1, Overlay*1, Stempel*1, Link print*2, RISO i Quality System USB (USB2.0), Ethernet*3(100BASE-TX, 10BASE-T) Parallel (IEEE 1284), Ethernet*3 (100BASE-TX, 10BASE-T), TCP/IP, NetBEUI, AppleTalk*3, Ethertalk*3 128MB standaard : < 68dB met geluids reductie kit : < 66dB 100V 120V AC, 50/60Hz, <7.3A> 220V 240V AC, 50/60Hz, <3.0A> 100V Max.: 600W, Tijdens stand-by: 60W, Tijdens sleep modus: 3.5W 200V Max.: 545W, Tijdens stand-by: 55W, Tijdens sleep modus: 4.0W Tijdens gebruik: 1605mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Tijdens opslag: 1010mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Circa 168kg Deze specificaties kunnen zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. De details kunnen afwijken naar gelang het werelddeel. *1: Voor de Documentopslag, Overlay en Stempelfunctie is de optionele Documentopslagkaart DM-128CF vereist. *2: Voor de Link Print functie is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. Neem contact op met uw verkoper voor nadere inlichtingen over compatibele laser-printers. *3: Voor netwerk- en Macintosh verbindingen is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. RISO logo is een gedeponeerd handelsmerk van Riso Kagaku Corporation. en RISO i Quality label zijn handelsmerken van Riso Kagaku Corporation.

FAX Option Type 3030. Faxhandleiding Gebruiksaanwijzing

FAX Option Type 3030. Faxhandleiding <Basis functies> Gebruiksaanwijzing FAX Option Type 3030 Gebruiksaanwijzing Faxhandleiding 1 2 3 4 5 Aan de slag Faxen Internetfaxfuncties gebruiken Programmeren Probleemoplossing Lees deze handleiding aandachtig door voordat

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gebruikershandleiding

Gebruiksaanwijzing Gebruikershandleiding Voor een veilig en juist gebruik, zorg ervoor dat u de "Veiligheidsinformatie" leest voordat u het apparaat gebruikt. Gebruiksaanwijzing Gebruikershandleiding INHOUDSOPGAVE Hoe werkt deze handleiding?...

Nadere informatie

Uitstekende en compacte kleursystemen

Uitstekende en compacte kleursystemen Uitstekende en compacte kleursystemen MP C2050/MP C2550 Kostenefficiënte kleurproducties voor elk kantoor Er worden steeds hogere eisen gesteld aan kantoordocumenten en kleur wordt steeds vaker de norm.

Nadere informatie

hp color LaserJet 2550 serie printer Gebruikershandleiding

hp color LaserJet 2550 serie printer Gebruikershandleiding hp color LaserJet 2550 serie printer Gebruikershandleiding Auteursrecht en licentiebepalingen 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvuldiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

HP LaserJet P3010-serie-printers Gebruikershandleiding

HP LaserJet P3010-serie-printers Gebruikershandleiding HP LaserJet P3010-serie-printers Gebruikershandleiding Gebruik van het apparaat Beheer van het apparaat Onderhoud van het apparaat Problemen oplossen Aanvullende informatie over het apparaat: www.hp.com/support/ljp3010series

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur!

Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Uitstekende multifunctionele krachtpatsers: zwart-wit en kleur! Creëer documenten met meerwaarde Naarmate deadlines dichterbij komen, neemt de druk toe. Er worden meer eisen gesteld en er moet steeds sneller

Nadere informatie

LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER

LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER LEITZ ICON DE ETIKETTEN ALLESKÖNNER GEMAK 3-IN-1 VEELZIJDIG MOBIEL SMART SNEL www.leitz.com/icon De Leitz Icon De Etiketten Alleskönner Leitz staat er om bekend innovatieve oplossingen te ontwikkelen die

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING MFC-215C MFC-425CN Versie A Als u de klantendienst moet bellen A.u.b. de volgende gegevens invullen voor toekomstige referentie: Modelnummer: MFC-215C en MFC-425CN (Omcirkel uw modelnummer)

Nadere informatie

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur

Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur Uitstekende multifunctionele apparaten voor zwart-wit en kleur MP C4000/MP C5000 Buitengewoon professionele documenten Met steeds krappere deadlines neemt ook de druk toe. Een foutloze uitvoer moet steeds

Nadere informatie

HP Color LaserJet CM2320 MFP-serie Gebruikershandleiding

HP Color LaserJet CM2320 MFP-serie Gebruikershandleiding HP Color LaserJet CM2320 MFP-serie Gebruikershandleiding Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Basis gebruikershandleiding

Basis gebruikershandleiding Basis gebruikershandleiding DCP-L560DW MFC-L70DW MFC-L740DW Online Gebruikershandleiding Deze Basis gebruikershandleiding bevat geen informatie over het apparaat. Voor meer gedetailleerde informatie, lees

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding NPD5089-02 NL Auteursrecht Auteursrecht Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Basis gebruikershandleiding

Basis gebruikershandleiding asis gebruikershandleiding MFC-J5320DW Versie 0 DUT Wanneer u contact wilt opnemen met de klantenservice Vul de volgende gegevens in voor toekomstige referentie: Modelnummer: MFC-J5320DW Serienummer: Aankoopdatum:

Nadere informatie

CopyCentre C20, WorkCentre M20 en WorkCentre M20i Handleiding voor de gebruiker 604P17902

CopyCentre C20, WorkCentre M20 en WorkCentre M20i Handleiding voor de gebruiker 604P17902 CopyCentre C20, WorkCentre M20 en WorkCentre M20i Handleiding voor de gebruiker 604P17902 Vertaald door: The Document Company Xerox GKLS European Operations Bessemer Road Welwyn Garden City Hertfordshire

Nadere informatie

Creo kleurenserver. voor de Xerox DocuColor 242/252/260 Printer/Copier. Gebruikershandleiding Nederlands. 731-01023A-NL Rev A

Creo kleurenserver. voor de Xerox DocuColor 242/252/260 Printer/Copier. Gebruikershandleiding Nederlands. 731-01023A-NL Rev A Creo kleurenserver voor de Xerox DocuColor 242/252/260 Printer/Copier 731-01023A-NL Rev A Gebruikershandleiding Nederlands Copyright Handelsmerken FCC-regels Creo, 2007. Alle rechten voorbehouden. Dit

Nadere informatie

DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N

DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N Verkorte installatiehandleiding GEPRINT IN FRANKRIJK TINSH4904GHZZ DIGITAAL KLEUREN MULTIFUNCTIONEEL SUSTEEM MX-2610N/MX-3110N/MX-3610N Verkorte INSTALLATIEHANDLEIDING Houd deze

Nadere informatie

Basis gebruikershandleiding

Basis gebruikershandleiding Basis gebruikershandleiding MFC-J470DW Versie 0 BEL-DUT Als u contact wilt opnemen met de klantenservice Vul de volgende gegevens in voor toekomstige referentie: Modelnummer: MFC-J470DW Serienummer: 1

Nadere informatie

OFX 180 GEBRUIKSAANWIJZING

OFX 180 GEBRUIKSAANWIJZING OFX 180 GEBRUIKSAANWIJZING PUBLICATIE UITGEGEVEN DOOR: Olivetti I-Jet S.p.A. Località Le Vieux 11020 ARNAD (Italy) Samenstelling: Olivetti Tecnost, S.p.A. Direzione @ Home/Office Via Jervis, 77-10015 IVREA

Nadere informatie

DX-C200P. Softwarehandleiding. Gebruiksaanwijzing

DX-C200P. Softwarehandleiding. Gebruiksaanwijzing DX-C200P Gebruiksaanwijzing Softwarehandleiding 1 Voorbereiden voor afdrukken 2 Het printerstuurprogramma instellen 3 Andere afdrukbewerkingen 4 Rechtstreeks afdrukken vanaf een digitale camera (PictBridge)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NPD4708-00 NL

Gebruikershandleiding NPD4708-00 NL NPD4708-00 NL Auteursrechten en handelsmerken Auteursrechten en handelsmerken Auteursrechten en handelsmerken Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

In deze handleiding worden afmetingen op twee manieren genoteerd. Houd u voor dit apparaat aan de metrische notatie.

In deze handleiding worden afmetingen op twee manieren genoteerd. Houd u voor dit apparaat aan de metrische notatie. Gebruiksaanwijzing 1 2 3 4 5 6 7 8 Voordat u het apparaat gebruikt Basishandelingen Afdrukfuncties Problemen oplossen Gebruikersinstellingen en Tekst invoeren Specificaties Lees, voordat u dit apparaat

Nadere informatie

Facsimile OFX 520 GEBRUIKERSHANDLEIDING

Facsimile OFX 520 GEBRUIKERSHANDLEIDING Facsimile OFX 520 GEBRUIKERSHANDLEIDING Copy-ol.p65 2 28/04/00, 15.17 PUBLICATIE UITGEGEVEN DOOR: Olivetti Lexikon, S.p.A. Via Jervis, 77-10015 Ivrea (Italy) Samenstelling: Olivetti Lexikon, S.p.A. Documentazione

Nadere informatie

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 MFP-SERIE Gebruikershandleiding HP LaserJet Professional M1130/M1210 MFP-serie Gebruikershandleiding Copyright en licentie 2011 Copyright Hewlett-Packard Development

Nadere informatie

Gebruikershandleiding PDS-

Gebruikershandleiding PDS- Gebruikershandleiding PDS- 5000/PDS-6000 PDS-5000 PDS-6000 Versie 0 DUT Gebruik van de documentatie Dank u voor de aanschaf van een Brother-apparaat! Het lezen van de documentatie helpt u bij het optimaal

Nadere informatie

INK-JET FAX FAX_LAB 650/680

INK-JET FAX FAX_LAB 650/680 INK-JET FAX FAX_LAB 650/680 GEBRUIKSAANWIJZING SAMENGESTELD/UITGEGEVEN/ Gedrukt in China. GEPRODUCEERD DOOR: Olivetti S.p.A. con unico azionista Code van de gebruiksaanwijzing: 381750K Gruppo Telecom Italia

Nadere informatie

hp LaserJet 3300mfp gebruik

hp LaserJet 3300mfp gebruik hp LaserJet 3300mfp gebruik hp LaserJet 3300mfp gebruikershandleiding Copyright-informatie Copyright 2002 Hewlett-Packard Company Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging, bewerking of vertaling zonder

Nadere informatie

PFU (EMEA) Limited Hayes Park Central Hayes End Road Hayes Middlesex UB4 8FE Verenigd Koninkrijk. Tel: +44 (0)20 8573 4444. PFU (EMEA) Limited

PFU (EMEA) Limited Hayes Park Central Hayes End Road Hayes Middlesex UB4 8FE Verenigd Koninkrijk. Tel: +44 (0)20 8573 4444. PFU (EMEA) Limited PFU (EMEA) Limited Hayes Park Central Hayes End Road Hayes Middlesex UB4 8FE Verenigd Koninkrijk PFU (EMEA) Limited Frankfurter Ring 211 80807 München Duitsland Scanner Quickview EN FR DE IT NL FI HU NO

Nadere informatie

HP PSC 1400 All-in-One series. Gebruikershandleiding

HP PSC 1400 All-in-One series. Gebruikershandleiding HP PSC 1400 All-in-One series Gebruikershandleiding Juridische informatie Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Alle hierin vermelde informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden

Nadere informatie

hp psc 2100 series all-in-one

hp psc 2100 series all-in-one all-in-one handleiding Copyright Hewlett-Packard Company 2002 Alle rechten voorbehouden. Geen enkel gedeelte uit dit document mag worden gefotokopieerd, verveelvoudigd of vertaald naar enige taal zonder

Nadere informatie

Phaser 3300MFP. Multifunctionele Printer. Phaser 3300MFP. Gebruikershandleiding

Phaser 3300MFP. Multifunctionele Printer. Phaser 3300MFP. Gebruikershandleiding Phaser 3300MFP Multifunctionele Printer Phaser 3300MFP Gebruikershandleiding 2008 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Deze gebruikershandleiding dient uitsluitend ter informatie. Alle informatie

Nadere informatie