ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK"

Transcriptie

1 ÉÉN- OF TWEEKLEURENDRUK

2 De RISO MZ970: één of twee Razendsnel hoogwaardige afdrukken Voor optimale snelheid en een groot gebruiksgemak, kunt u de MZ970 gebruiken voor afdrukken in één kleur voor documenten waarvoor geen extra impact van een tweede kleur nodig is ppm Five steps variable from the control panel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: selectable from the touch panel Vertical: ± 15mm Horizontal: ± 10mm Book (10kg or less), sheet MZ970

3 kleurafdrukken in slechts één drukgang Schitterende 2-kleurafdrukken Als u documenten wilt afdrukken met de uitstraling en impact van twee kleuren, is de MZ970 de oplossing bij uitstek voor twee kleurafdrukken in één en dezelfde drukgang ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Snelle en perfecte éénof twee kleurafdrukken voor iedereen Voortaan kan iedereen op hoge snelheid documenten in twee kleuren van optimale kwaliteit afdrukken met de revolutionaire MZ970 van RISO. Met de 2-kleuren printoplossing in één en dezelfde drukgang, biedt de MZ970 het bedieningsgemak en de printkwaliteit die ten grondslag liggen aan de wereldwijde reputatie van RISO. Dankzij de geavanceerde technologie is het scheiden van kleuren, het maken van masters en het printen even gemakkelijk als het indrukken van een knop, terwijl men met het brede inktscala van RISO over een ruime kleurkeuze beschikt om alle documenten kracht bij te zetten.

4 Schitterende één- of twee kleurafdrukken in een handomdraai Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren Voortaan kunt u kiezen: afdrukken in één kleur of extra impact met een tweede kleur... in één en dezelfde drukgang. Nooit was het zo gemakkelijk als nu om documenten van de hoogste kwaliteit te maken: de MZ970 is een compacte machine met ruime mogelijkheden. Monochrome afdrukken Voor sommige documenten is de extra impact van een tweede kleur niet nodig. Voor deze gevallen biedt de MZ970 razendsnelle monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Razendsnelle afdrukken in één of twee kleuren ppm Vijf variabele stappen op het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Monochrome afdrukken in de kleur van uw keuze. Twee kleurafdruk Voortaan is het mogelijk om net zo snel en eenvoudig te printen in twee kleuren als in één kleur. Dankzij de geavanceerde technologie van de MZ970, hoeft men geen gescheiden originelen meer voor elke kleur voor te bereiden. Door een druk op de knop kiest men voortaan voor de kracht en impact van een tweede kleur. Gecombineerd printen Indien gewenst, kan men zelfs de drukgang scheiden in één gedeelte in slechts één kleur en het andere gedeelte in twee kleuren. Dit is bijvoorbeeld handig om een serie toetsdocumenten in slechts één kleur af te drukken en een antwoordblad met de vragen in het zwart en de antwoorden in het rood.

5 Hoge snelheden en optimale resultaten De RISO traditie van razendsnelle resultaten De RISO printers worden wereldwijd geroemd om hun hoge snelheid en kwaliteit. De MZ970 zet deze traditie op perfecte wijze voort. Scannen, masters maken, printen... de MZ970 voert elke taak razendsnel uit met een ongekend bedieningsgemak. Maken van masters Het duurt slechts 24 seconden* om een master te maken of 57 seconden* voor twee kleuren masters, zodat u binnen een minuut met printen kunt starten. *Voor masters op A4 portretformaat zonder vergroting of verkleining. 600 dpi scanning De scanner beschikt over een resolutie van 600 dpi, zodat zelfs de kleinste details overgebracht worden op de masters. 2-kleurafdruk in één en dezelfde drukgang Omdat de MZ970 over twee drums beschikt één voor elke kleur kan men twee kleurafdrukken maken in één en dezelfde drukgang voor snellere en efficiëntere resultaten. Sterker nog: omdat de afdruk in één keer over twee drums wordt verwerkt, bent u verzekerd van een nauwkeurige afdruk: de afzonderlijke printzones zijn perfect uitgelijnd. D600 dpi printing Dankzij het D600 dpi printproces bent u verzekerd van afdrukken van de hoogste kwaliteit met vloeiende lijnen, scherpere foto s en duidelijk leesbare kleine lettertjes. Razendsnelle afdrukken Met een maximale printsnelheid van 150 ppm worden de grootste printopdrachten in de kortste tijd uitgevoerd. In minder dan zeven minuten beschikt u over 1000 afdrukken.

6 2-kleurendruk in een handomdraai Easy 2-color voor het eenvoudig maken van masters De MZ970 is uitgerust met de Easy 2-color functie een proces dat u niet alleen in staat stelt om op gemakkelijke wijze 2-kleuren masters te maken, maar tevens om de meest geschikte methode hiertoe te kiezen voor elke specifieke printopdracht. Rood en zwart origineel Als u een rood en zwart origineel heeft, is het maken van een master uiterst eenvoudig: u hoeft het origineel slechts in te stellen en te scannen, waarna de MZ970 automatisch de kleuren voor u scheidt. Origineel Drum1 Drum2 Afdruk Handgeschreven separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u met de hand aangeven welke data u in de tweede kleur wilt afdrukken. Daarna hoeft u het origineel slechts te scannen, waarna de kleuren automatisch gescheiden worden. Gebied separatie Met een éénkleurig origineel, kunt u op het document gebieden aangeven die u in de tweede kleur wilt afdrukken. Nadat het origineel gescand is, worden de kleuren automatisch gescheiden. Separatieblad Als u uw origineel niet wilt beschrijven om de gebieden te scheiden, kunt u dit ook op een afzonderlijk vel de tweede kleur aangeven, daarna het origineel en het tweede blad scannen om de kleuren te scheiden. Opmerking: De automatische scheiding is in zekere mate afhankelijk van het gebruikte type origineel. Neem voor optimale resultaten contact op met uw verkoper voor nadere informatie over bruikbare kleuren voor de originelen en pennen. Afdrukken via een PC Als u uw origineel op een PC maakt, worden de kleuren automatisch met de meegeleverde print driver in twee kleuren gescheiden, wanneer u het document print. Dual tone kleuren afdrukken zijn mogelijk.

7 Optimale controle en bedieningsgemak Logische vormgeving van het bedieningspaneel Het bedieningspaneel is verdeeld in twee delen ten behoeve van een gebruikersvriendelijke en intuïtieve bediening. Het rechter gedeelte van het paneel is uitgerust met one-touch toetsen voor alle basisbedieningen. Het linker gedeelte is uitgerust met een touchscreen voor een vereenvoudigde toegang tot een breed scala van geavanceerde functies. Helder en overzichtelijk scherm met gebruikersvriendelijke toetsbediening Het grote, heldere scherm is speciaal ontwikkeld voor een logisch overzicht van alle functies in één oogopslag en toont zelfs een afdrukvoorbeeld. De menu s zijn op logische wijze gegroepeerd: u hoeft slechts de verschillende functies door te bladeren die weergegeven worden op het touchscreen tot u bij de gewenste functie uitkomt. Sterker nog: u kunt zelfs uw meest gebruikte functies bovenaan het scherm zetten en de vormgeving van het scherm naar eigen voorkeur aanpassen. Specifieke instellingen voor elke printdrum Elke printdrum heeft zijn eigen, specifieke instelling voor het regelen van de afdrukdichtheid en het verschuiven van de gehele afdrukzone van elke kleur. Bovendien kunt u door een speciale snelheidsregelaar de afdruksnelheid instellen. Voortgang indicatie pijlen Deze pijlen geven de voortgang aan van de aanmaak van het master- en het afdrukproces, zodat u altijd kunt zien in welk stadium het proces zich bevindt. Auto 90% rotatie Net als bij gewone copiers, zorgt deze functie ervoor dat het af te drukken gebied 90% draait. Zo bent u er van verzekerd dat de print altijd succesvol is ongeacht of het papier in landscape of portrait is geladen. Deze functie werkt ook wanneer vergroten of verkleinen functie wordt gebruikt( alleen standaard papierformaten). Bijvoorbeeld bij het van A3 naar A4 kopieren kunt u met de auto 90% rotatie zorgen dat het af te drukken gebied past op het gekozen papierformaat. Eenvoudig wisselen van lichtgewicht printdrums Een lichtgewicht drum van een andere kleur kan eenvoudig en snel door iedereen verwisseld worden. Eenvoudige inktpatroon wisseling Het vervangen van de inktpatroon is een eenvoudige en schone handeling, aanbrengen en op zijn plaats draaien. Uitschuifbare master unit De uitschuifbare master unit biedt een snelle en eenvoudige toegang voor het vervangen van de master rol, oude eruit en de nieuwe erin en het apparaat is weer startklaar.

8 Geavanceerde functies voor een verhoogde veelzijdigheid Meer mogelijkheden, betere resultaten De MZ970 is uitgerust met de meest geavanceerde RISO technologie voor nog betere afdrukresultaten en perfecte documenten. Zoals het RISO Editor programma voor nauwkeurige bewerkingen of kleurenscheiding tot de selectie van fotofuncties... alles is doordacht voor het best mogelijke resultaat. RISO Editor Met de Riso editor kunt u eenvoudig en direct gebieden aangeven die in een van de 2 kleuren afgedrukt dient te worden. Zelfs individuele blokken tekst, foto s of illustraties kunnen verschoven worden om uw document een nog betere uitstraling te geven. Lijn/foto/duo/ potloodfuncties Maak uw keuze uit de lijn-, foto-, duo- of potloodfuncties. De lijnfunctie is het meest geschikt voor documenten met uitsluitend tekst, de fotofunctie is beter voor foto s of afbeeldingen, de duo-functie geeft de beste resultaten voor documenten met zowel tekst als foto s, terwijl de potloodfunctie optimaal geschikt is voor potloodtekeningen. Keuze uit drie fotofuncties De standaardfunctie is de basisinstelling voor uitstekende resultaten voor de meeste foto s. Documentopslag Door middel van deze functie kunt u vaak gebruikte documenten scannen en opslaan, zoals briefpapier, formulieren en dergelijke. Door één druk op de toets worden de gegevens in het geheugen opgeslagen en kunt u deze te allen tijde weer voor uw gebruik oproepen. Overlay print Als u een briefhoofd op een document wilt afdrukken, hoeft u de data slechts uit het geheugen op te roepen, die daarna automatisch en tegelijk met het gescande document over de master heen gedrukt wordt. Preview functie Met deze functie kunt u op het bedieningspaneel uw document bekijken zoals het afgedrukt zal worden, dit geeft u de gelegenheid voor een laatste controle voordat u gaat afdrukken. Portretfunctie Groepsfotofunctie Potloodfunctie De portretfunctie is speciaal geschikt voor heldere nuances van huidtinten voor een optimaal getrouwe weergave. Deze functie is gebaseerd op een speciale techniek om de gezichten van groepsfoto s helder weer te geven, zodat iedereen duidelijk herkenbaar is. Vaak blijken tekeningen die met een potlood gemaakt zijn, niet duidelijk gescand te kunnen worden. Door middel van de potloodfunctie kunnen dergelijke tekeningen optimaal gescand en afgedrukt worden voor een uitstekend resultaat. Stempel Sla de meest gebruikte items van uw documenten op in een speciaal daartoe bestemde pagina van het touchscreen. Daarna kunt u door één toets onmiddellijk dit item oproepen en in de tweede kleur afdrukken. Opmerking: voor de functies documentopslag, overlay print en stempel is de optionele Document opslagkaart DM-128CF vereist.

9 Gebruikersvriendelijke en logische functies op afstand Slimmere functies voor een verhoogd gebruiksgemak De MZ970 biedt nog meer functies voor een verhoogd gebruiksgemak, zoals de link print en remote monitoring functies voor netwerkprinters, een breed scala van energiebesparende functies en het unieke RISO i Quality System voor optimale kwaliteit en comfort. PC interface De ingebouwde USB 2.0 connector geeft met slechts één kabel aansluiting op uw PC waardoor u in staat bent om documenten rechtstreeks vanaf de PC te printen. Met de optionele netwerkkaart kunt u de MZ970 aansluiten op uw netwerk zodat al uw medewerkers onmiddellijk toegang hebben. Bovendien krijgt u met de optionele PS7R-5000 RIP volledige compatibiliteit met Adobe PostScript 3, de wereldwijde standaard voor illustraties. Remote monitoring U kunt op eenvoudige wijze de toestand van een printer in het netwerk controleren vanuit uw PC. De weergegeven informatie omvat de aanwezige inktkleuren, de resterende voorraad master, papier en tal van andere nuttige gegevens. Opmerking: voor netwerkfaciliteiten is de optionele RISORINC NET netwerkkaart vereist. Energiebesparende functies De MZ970 biedt tal van energiebesparende functies, zoals de slaap functie, automatische stroomuitschakeling na een zelf in te stellen tijd waarin de printer niet gebruikt is, en automatisch stroomuitschakeling op een ingesteld tijdstip bijvoorbeeld om uur. Milieu vriendelijk ontwerp De MZ970 is ontworpen voor milieuvriendelijk gebruik. De ENERGY STAR compatibiliteit garandeert energiebesparing. De naleving van de Europese richtlijnen op de beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS) en op Gebruikte Electrische en Electronische apparatuur (WEEE), biedt u de garantie dat de MZ970 aan het einde van een lange en nuttige levensduur gerecycled kan worden. RISO Het RISO i Quality System biedt een breed scala van functies voor een verhoogde kwaliteit en een optimaal gebruikscomfort. Dit systeem omvat onder andere de volgende functies: - Automatische regeling van optimale afdrukkwaliteit. - Preventie van bedieningsfouten. - Waarschuwing voor verminderde hoeveelheid inkt/master voorraad. - Minimale papierverspilling. Het RISO i Quality System biedt een eenvoudig overzicht van de status van de verbruiksproducten. Men hoeft slechts op de i Info toets op het basisscherm te drukken voor een grafische weergave van de resterende verbruiksproducten. Het RISO i Quality label geeft aan dat een RISO product compatibel is met het RISO i Quality System. MZ970: extra comfort door een breed scala van opties Kleurendrums Er is een breed scala aan kleuren inkten verkrijgbaar. De drums kunnen in hun eigen cassette bewaard worden. RISO standaard D type (II)* Voor de opslag tot twee extra printdrums, inkt en masters. * Niet leverbaar. Automatische document feeder AF-VI:N Automatische invoer tot 50 originelen. Automatische document feeder DX-I Automatisch scannen van beide zijden van het origineel. Automatische invoer tot 50 originelen. RISO standaard N type (II) Robuuste standaard met open voorzijde voor een vereenvoudigde opslag van verbruiksproducten. Job separator IV:N Voor het afdrukken en sorteren in groepen door een scheiding met behulp van een band. Netwerk interfacekaart RISORINC-NET Voor een netwerkverbinding van de printer. In combinatie met de RISO-MONITOR remote printer-monitoring software. Keykaart teller IV:N Biedt de mogelijkheid om de kosten te beheeren, op een Key kaart wordt het aantal afgedrukte kopieën en gebruikte originelen in een bepaalde periode weergegeven. PS7R-5000 Maakt werken met Adobe PostScript 3 mogelijk. Masters Hoogwaardige RISO masters voor de beste prestaties met de MZ970 printers: scherpe weergave van al uw documenten. Documentopslagkaart DM-128CF Voor de opslag en het onmiddellijk oproepen van uw meest gebruikte documenten. Speciale papierinvoer kit Voor het gebruik van zwaardere papiersoorten zoals kaarten en enveloppen. Inkt RISO INKT Z TYPE HD BLACK RISO INKT TYPE COLOR RISO INKT TYPE Z CUSTOM COLOR

10 725 mm 1100 mm 730 mm 730 mm 1010 mm 1605 mm 725 mm MZ970 Specificaties Master Aanmaak -/afdrukmethoden Resolutie Origineel Type Origineel Formaten (max./min.) Origineel Papiergewicht Scanning area (max) Afdrukpapier Formaat (max.) Afdrukpapier Formaten (min.) Afdrukpapier Gewicht Capaciteit Papiervoorraad Afdrukgebied (max.) Master Aanmaak Tijd (A4/portret/100%) Beeld keuze Afdruk Reproductie Verhouding Afdruksnelheid Afstelling Afdrukpositie Inktvoorraad Master Aanvoer/afvoer Master Afval Capaciteit Energiebesparende functies Gebruikersinterface Speciale Functies OS Interface Netwerk Protocol Geheugen Geluidsniveau (bij gebruik 100ppm) Voeding Energieverbruik Afmetingen (BxDxH) exclusief standaard Gewicht exclusief standaard Digitale master-aanmaak op hoge snelheid / vol automatisch dupliceer systeem Scanresolutie: 600 x 600dpi Afdrukresolutie: D600 x 600dpi Gebonden documenten (10kg of minder), vel Voor de glasplaat: 50mm x 90mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele ADF unit: 90mm x 140mm 297mm x 420mm (A3) In de optionele DX-I unit: 105mm x 128mm 297mm x 432mm Voor de glasplaat: 10kg of minder / In de optionele ADF unit (optie): 50g/m 2 128g/m 2 In de optionele DX-I unit: enkelzijdig 40g/m 2-128g/m 2 ; dubbelzijdig 52g/m 2-105g/m 2 In de standaard feed tray: 297mm x 432mm In de stacking tray: 340mm x 555mm 297 mm x 432 mm Dual kleurenafdruk: 182mm x 257mm (B5) Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: 100mm x 148mm Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: 182mm x 257mm (B5) 150ppm enkelvoudige afdruk met drum 2: 257mm x 364mm (B4) 46g/m 2 210g/m vellen (64g/m 2 ) 291 mm x 413 mm Dual kleurenafdruk: Circa 57 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 1: Circa 24 seconden Enkelvoudige kleurafdruk met drum 2: Circa 34 seconden Lijn, Foto (Standaard, Portret, Groep), Duo, Potlood Standaard instellingen vergrotingen: 163%, 141%, 122%, 116% Standaard instellingen verkleiningen: 87%, 82%, 71%, 61% Zoom: % Vrije instelling (individuele instelling van lengte of breedte): % Margin+: 90 99% ppm Vijf variabele stappen d.m.v. het bedieningspaneel (60, 80, 100, 110, 120ppm) 150ppm: te selecteren via het touchscreen Verticaal: ±15 mm Horizontaal: ±10 mm Volledig automatisch (1000 ml per patroon) Volledig automatisch (circa 220 vellen per rol) 80 masters per box Auto Sleep, Auto Power-OFF, Power-OFF schedule LCD Touchscreen met voortgang indicatie pijlen Easy 2 Color, RISO Editor, Auto process, Dot screening (4 types), Scanning contrast (Auto + 5 selecteerbare stappen), Boven- en Zijkantlijn instelling, Boek schaduw edit, Instelling fotocontrast, Instelling Tintcurve, Inkt besparingsfunctie, Multi-up (2/4/8/16/ticket), Master vernieuwing, Afdrukvoorbeeld, Instelling Afdrukdichtheid (5 stappen), Dubbele vellen invoercontrole, Interval print, Geprogrammeerd afdrukken, Job geheugen, Reserve, Auto/Handmatige inktverdeling, Vertrouwelijke functie, Combinatie printen, Persoonlijke papierinvoer, Admin. instelling, Direct toegang en Ingangsselectie, Documentopslag*1, Overlay*1, Stempel*1, Link print*2, RISO i Quality System USB (USB2.0), Ethernet*3(100BASE-TX, 10BASE-T) Parallel (IEEE 1284), Ethernet*3 (100BASE-TX, 10BASE-T), TCP/IP, NetBEUI, AppleTalk*3, Ethertalk*3 128MB standaard : < 68dB met geluids reductie kit : < 66dB 100V 120V AC, 50/60Hz, <7.3A> 220V 240V AC, 50/60Hz, <3.0A> 100V Max.: 600W, Tijdens stand-by: 60W, Tijdens sleep modus: 3.5W 200V Max.: 545W, Tijdens stand-by: 55W, Tijdens sleep modus: 4.0W Tijdens gebruik: 1605mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Tijdens opslag: 1010mm(B) x 725mm(D) x730mm(h) Circa 168kg Deze specificaties kunnen zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. De details kunnen afwijken naar gelang het werelddeel. *1: Voor de Documentopslag, Overlay en Stempelfunctie is de optionele Documentopslagkaart DM-128CF vereist. *2: Voor de Link Print functie is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. Neem contact op met uw verkoper voor nadere inlichtingen over compatibele laser-printers. *3: Voor netwerk- en Macintosh verbindingen is de optionele Netwerkkaart RISORINC-NET vereist. RISO logo is een gedeponeerd handelsmerk van Riso Kagaku Corporation. en RISO i Quality label zijn handelsmerken van Riso Kagaku Corporation.

De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines

De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines De nieuwe benchmark voor digitale dupliceermachines 180 afdrukken... in één minuut! 180ppm Met de razendsnelle afdruksnelheid van 180 ppm worden met RISO zelfs de grootste printopdrachten vliegensvlug

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Functies voor het maken van masters

Functies voor het maken van masters Functies voor het maken van masters De beeldverwerkingsmode selecteren [Pag.] Selecteer voor het maken van een correcte master van een document de juiste mode, afhankelijk van of het origineel alleen tekst

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing

Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing Perfect Binder: een razendsnelle printen inbindoplossing 150 pagina s per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij het printen, kopiëren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding MFP kleur systemen. Aanteken vel. infotec kenniscentrum. Infotec gebruikershandleiding Gebruikershandleiding MFP kleur systemen Aanteken vel Het Bedieningspaneel Functie paneel Functietoetsen Geeft de keuze om te wisselen tussen de functies: Kopiëren - Doc. Server Faxen - Printen - Scannen

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750 CANON MAXIFY MB2750 Artikelcode : ITCAMB2750 Canon MAXIFY MB2750. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur, Scannen: Scannen

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830 EPSON AIO PRINTER XP-830 Artikelcode : ITEPXP830 Epson Expression Expression Premium XP-830. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-9140CDNRF1 269,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFC9140CDNR

BROTHER AIO PRINTER MFC-9140CDNRF1 269,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFC9140CDNR BROTHER AIO PRINTER MFC-9140CDNRF1 Artikelcode : ITBRMFC9140CDNR Brother MFC-9140CDN. Printtechnologie: LED, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 2400 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN

HL-5130 HL-5140 HL-5150D HL-5170DN HL-5130 HL-5150D HL-5170DN Brother HL-5100 Series HL-5130 Optionele Netwerk Interface Optionele tweede papierlade HL-5150D Standaard Duplex HL-5170DN Netwerkklaar < Always at your side Telefoon www.brother.nl

Nadere informatie

HP PAGEWIDE MFP 377DW 469,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITHPPW377DW

HP PAGEWIDE MFP 377DW 469,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITHPPW377DW HP PAGEWIDE MFP 77DW Artikelcode : ITHPPW77DW HP PageWide 77dw. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Naslaggids M570 Direct afdrukken via USB 1. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat. 2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak de pijknoppen

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer

Kopiëren. WorkCentre C2424-kopieerapparaat-printer Kopiëren Dit hoofdstuk omvat: Eenvoudige kopieertaken op pagina 3-2 Kopieeropties aanpassen op pagina 3-3 Basisinstellingen op pagina 3-4 Afbeeldingsaanpassingen op pagina 3-9 Aanpassingen aan de positie

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Programma van eisen hardware

Programma van eisen hardware Programma van eisen hardware Ppm : Pages per minute Ipm : Impressions per minute als beide zijden tegelijk worden gescand. Imprint : Het betreft het printen van kenmerken op het document waardoor ze gekenmerkt

Nadere informatie

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110

PIXMA MG5650 PIXMA MX395 PIXMA IP-110 PIXMA MG3550 9,2 ppm zwart & 5 ppm kleur Printresolutie 4800x1200dpi Scanresolutie 1200x2400dpi USB aansluiting & Wifi Phone & tablet support 2 gescheiden inktpatronen 69 PIXMA IP-110 Portable printer

Nadere informatie

Veelzijdige Desktop scanners

Veelzijdige Desktop scanners Veelzijdige Desktop scanners PDS-5000F PDS-6000F Professionele documentscanners met zowel een automatische documentinvoer (ADF) als een flatbedscanner PDS-5000F PDS-6000F Professionele documentscanners

Nadere informatie

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) ScanSnap ix500 voor pc en Mac besturingssystemen scant maximaal 25 pagina s per minuut of 50 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of zwart-wit in een indrukwekkende

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW Brother MFC-J6930DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OFFICEJET PRO 6960 AIO Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OfficeJet Pro 6960. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D 99,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHLL2310D

BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D 99,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHLL2310D BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D Artikelcode : ITBRHLL2310D Brother HL-L2310D. Printtechnologie: Laser, Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 15000 pagina's per maand, Maximale resolutie:

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Gedetailleerde specificaties CopyCentre C65 met opvangbak voor gestaffelde opvang en handmatige invoer. CopyCentre C75 met optionele extra grote feeder voor 5.100 vel en geavanceerde Office Finisher. CopyCentre

Nadere informatie

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW

ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ONTWORPEN VOOR EEN OPTIMALE WORKFLOW ZAKELIJKE DOCUMENTSCANNERS PDS-5000 / PDS-6000 Snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversie van papieren documenten. Ideaal geschikt voor het verwerken en

Nadere informatie

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5450

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB5450 CANON MAXIFY MB5450 Artikelcode : ITCAMB5450 Canon MAXIFY MB5450. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO 149,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPOJ8710

HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO 149,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPOJ8710 HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO Artikelcode : ITHPOJ8710 HP OfficeJet Pro OfficeJet Pro 8710 All-in-One printer. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x

Nadere informatie

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP

FAX. Geheugencapaciteit: Geheugenback-up: PAPIERVERWERKING MILIEU SOFTWARE. Web SmartDeviceMonitor Web Image Monitor Unicode-lettertypepakket voor SAP MP C305SP/MP C305SPF BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de 1e afdruk: Constante uitvoersnelheid: Geheugen: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning: 23 seconden Kleur:

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW

BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW 299,00. Kenmerken IZYZ. Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW BROTHER AIO PRINTER MFC-J6930DW Artikelcode : ITBRMFCJ6930DW Brother MFC-J6930DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 4800 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW Artikelcode : ITBRDCPJ772DW Brother DCP-J772DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500 EPSON AIO PRINTER XP-8500 Artikelcode : ITEPXP8500 Epson Expression Photo Expression Photo XP-8500. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW 214,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR

BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW 214,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR BROTHER AIO PRINTER DCP-J785DW Artikelcode : ITBRDCPJ785DWR Brother DCP-J785DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00 HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7130 HP ENVY Photo 7130. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm

De universeellader accepteert papier met de volgende afmetingen: breedte 69,85 mm tot 229 mm. lengte 127 mm tot 355,6 mm De universeellader is geschikt voor papier van diverse formaten en soorten, zoals transparanten, briefkaarten, memokaarten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier

Nadere informatie

Opmerking: Zorg ervoor dat het formaat van het origineel en het kopieerpapier hetzelfde zijn. Zo voorkomt u dat een afbeelding wordt bijgesneden.

Opmerking: Zorg ervoor dat het formaat van het origineel en het kopieerpapier hetzelfde zijn. Zo voorkomt u dat een afbeelding wordt bijgesneden. Pagina 1 van 5 Snel kopiëren 1 Plaats een origineel document met de bedrukte zijde naar boven en de korte zijde als eerste in de ADF-lade of met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat. Opmerkingen:

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8)

Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Webservices gebruiken om op het netwerk te scannen (Windows Vista SP2 of recenter, Windows 7 en Windows 8) Met het Webservices-protocol kunnen gebruikers van Windows Vista (SP2 of recenter), Windows 7

Nadere informatie

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY Photo 6230. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand HP LaserJet Pro M177fw ARTIKELNUMMER 51500 FABRIKANTNUMMER CZ165A#B19 PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Versie 1.0 Oktober Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving

Versie 1.0 Oktober Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving Versie 1.0 Oktober 2009 Xerox 700 Digital Color Press Beeldverschuiving/Hoekverschuiving 2009 Xerox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Xerox, en het connectiviteitslogo zijn handelsmerken van Xerox

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

EPSON WORKFORCE WF-2750DWF 89,00. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : ITEPWF2750DWF

EPSON WORKFORCE WF-2750DWF 89,00. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : ITEPWF2750DWF EPSON WORKFORCE WF-2750DWF Artikelcode : ITEPWF2750DWF Epson WorkForce WorkForce WF-2750DWF. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Slimme inkjet printers in een compact design

Slimme inkjet printers in een compact design Slimme inkjet printers in een compact design Brother mini inkjet multifunctionals zijn niet alleen ruimtebesparend, maar beschikken ook over tal van aansluitmogelijkheden en handige opties voor papierverwerking.

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel PRINT KOPIE SCAN FAX DRAADLOOS www.brother.nl Alles wat u nodig hebt om 3 jaar te printen* in één bundel Uit diverse onderzoeken die

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN

HL-6050 HL-6050D HL-6050DN HL-6050 Brother HL-6050/D/DN HL-6050 Standaard duplex functie Netwerkklaar Telefoon www.brother.nl < Always at your side Op de werkplek van vandaag is alleen maar plaats voor de serieuze spelers. HL-6050

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan.

Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan. Gebruiksaanwijzing Book Copier VL 4222 Deze handleiding is geschreven om u te helpen bij het kopiëren van een boek of een gedeelte daarvan. Stap 1 U legt het boek opengeslagen met de pagina s die u wilt

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG. 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+

ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG. 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+ ComColor 7050 AL UW PRINTWERKZAAMHEDEN, ZWART EN KLEUR, HELEMAAL ZELFSTANDIG 120 pagina s per minuut in zwart of kleur Afdrukformaat tot A3+ 7050_NL.indd 1 26/03/10 19:05:20 Voor u is het belangrijkste

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Universeellader vullen

Universeellader vullen De universeellader is geschikt voor afdrukmedia van diverse formaten en soorten, zoals transparanten en enveloppen. Deze lade is handig als u enkelzijdig wilt afdrukken op papier met een briefhoofd, gekleurd

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J562DW 86,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ562DW

BROTHER AIO PRINTER DCP-J562DW 86,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ562DW BROTHER AIO PRINTER DCP-J562DW Artikelcode : ITBRDCPJ562DW Brother DCP-J562DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 6000 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Papier plaatsen in lade 1 (MPT)' op pagina 2-12 'Papier plaatsen in de laden 2-5' op pagina 2-17 'De nietmachine gebruiken' op pagina

Nadere informatie

HL-4200CN HL-4200CN. A4 Single Pass kleurenlaserprinter.topkwaliteit. kleurenafdrukken voor elke kantooromgeving. Always at your side

HL-4200CN HL-4200CN. A4 Single Pass kleurenlaserprinter.topkwaliteit. kleurenafdrukken voor elke kantooromgeving. Always at your side HL-4200CN Brother HL-4200CN HL-4200CN A4 Single Pass kleurenlaserprinter.topkwaliteit kleuren voor elke kantooromgeving < Always at your side Telefoon http://solutions.brother.com HL-4200CN A4 Single Pass

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

Compacte zwart-witlaserprinter

Compacte zwart-witlaserprinter BOX Compacte zwart-witlaserprinter HL-1212W PRINT DRAADLOOS www.brother.nl Compacte zwart-witlaserprinter De compacte HL-1212W biedt geavanceerde printfuncties voor een voordelige prijs. Deze printer is

Nadere informatie

HP OFFICEJET ,99. Kenmerken DE COMPUTERFABRIEK. Artikelcode : ITHPOJ5220

HP OFFICEJET ,99. Kenmerken DE COMPUTERFABRIEK. Artikelcode : ITHPOJ5220 HP OFFICEJET 5220 Artikelcode : ITHPOJ5220 HP OfficeJet 5220. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Functies en specificaties

Functies en specificaties Functies en specificaties Algemeen Printertype Functies Printen, Kopiëren en scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9,3 cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Technologie Inkjet Afdrukken

Nadere informatie

unieke printoplossingen

unieke printoplossingen unieke printoplossingen Ontdek de voordelen van onze unieke printoplossingen. De zeer hoge printsnelheden van de ComColor X-Jet printers zijn te danken aan de FORCEJET -technologie van RISO. Deze technologie

Nadere informatie

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n

Naslagkaart voor de 5210n / 5310n Naslagkaart voor de 5210n / 5310n 1 2 3 4 VOORZICHTIG: Neem zorgvuldig de veiligheidsvoorschriften in de Handleiding voor eigenaren door voordat u de Dell-printer gaat instellen en gebruiken. 5 6 7 8 1

Nadere informatie

HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW 599,01. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPPW477DW

HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW 599,01. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPPW477DW HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW Artikelcode : ITHPPW477DW HP PageWide Pro 477dw. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 2400 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

BROTHER LASER PRINTER HL-L5100DN 249,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHL5100DN. Duplex printen: Aantal printcartridges: 1

BROTHER LASER PRINTER HL-L5100DN 249,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHL5100DN. Duplex printen: Aantal printcartridges: 1 BROTHER LASER PRINTER HL-L5100DN Artikelcode : ITBRHL5100DN 249,00 Kenmerken Kleur: Maximale resolutie: Gebruiksindicatie (maximaal): Duplex printen: 1200 x 1200 DPI 50000 pagina's per maand Aantal printcartridges:

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie