Stichting Vrije Recreatie. Kamperen & logeren bij boeren en particulieren in binnen- en buitenland! ~ SVR~ Stichting Vrije Recreatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Vrije Recreatie. Kamperen & logeren bij boeren en particulieren in binnen- en buitenland! ~ SVR~ Stichting Vrije Recreatie"

Transcriptie

1 Stichting Vrije Recreatie Stichting Vrije Recreatie Kamperen & logeren bij boeren en particulieren in binnen- en buitenland! ~ SVR~ Stichting Vrije Recreatie Broekseweg VD Meerkerk Tel Fax Internet: Vakantie op het platteland steeds meer in trek. De hedendaagse kampeerder is niet op zoek naar commerciële peperdure recreatiecentra maar zoekt rust, ruimte, betaalbaarheid & eenvoud. Hij komt dan vanzelfsprekend terecht op een kampeer- of logeeradres van de Stichting Vrije Recreatie (SVR). Onlangs ontvingen wij uw aanvraag voor nadere informatie over de SVR in het algemeen en over de SVR-richtlijnen in het bijzonder. Hieruit blijkt dat bij u interesse bestaat en mogelijkheden aanwezig zijn voor het door de SVR mogelijk gemaakte kleinschalig kamperen en logeren bij boeren en particuliere grondbezitters. Circa 2000 kampeer- en logeerboeren in binnen- en buitenland gingen u hierin voor en zijn reeds aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Stichting Vrije Recreatie

2 Vrije Recreatie betekent onder meer.. voor recreanten in het algemeen en kampeerders in het bijzonder: meer levensruimte in een natuurlijke omgeving tegen betaalbare prijzen voor boeren c.q. particuliere grondbezitters: gezonde concurrentie in de recreatieve sector in het algemeen en de gelegenheid om grond en opstallen meer rendabel te maken. ZOALS U ZIET BETREFT HET HIER EEN GEMEENSCHAPPELIJK BELANG VAN ZOWEL DE BOER ALS DE KAMPEERDER. ALS ENIGE ORGANISATIE BEHARTIGT DE SVR DE BELANGEN VAN BEIDEN; OP WELKE MANIER LEEST U VERDER IN DE BROCHURE. Recreatieverstrekkende bedrijven, zowel boer als particulier, kunnen zich als deelnemer aanmelden op voorwaarde dat zij zich houden aan de regels van de SVR. Deze regels betreffen onder meer: het berekenen van de opgegeven richtprijzen (deze prijzen worden in onderling overleg, tijdens de najaarsvergaderingen, met de deelnemers vastgesteld en dat geeft de kampeerder vooraf zekerheid over de prijsstelling). de zorg voor milieu, hygiëne en goed en voldoende sanitair. de controle op het donateursschap van kampeerders.

3 Het adverteren op sites van andere toeristische organisaties is toegestaan, onder de strikte voorwaarde dat daarbij vermeld wordt aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Teneinde onduidelijkheid te voorkomen, is vermelding op de site of in de gids van Vekabo beslist niet toegestaan. De aansluiting bij de SVR betekent voor u: dat u gratis deelnemer bent van de SVR. dat u zelf geen advertenties meer hoeft te plaatsen. dat uw adres gedurende het hele seizoen wordt doorgegeven aan donateurs (al meer dan donateurgezinnen), die op zoek zijn naar een betaalbaar vakantieverblijf of kampeer-/logeeradres. dat uw adres, met 5-10 liggende foto s en ook tekst, voor u geheel gratis, op het internet wordt geplaatst, met doorlinkmogelijkheid naar uw eigen camping. dat de SVR publiciteit voert voor het kamperen en logeren bij de boer (dus ook voor uw camping) door: het regelmatig doen uitgaan van persberichten, het verlenen van medewerking aan radio- en televisieuitzendingen, deelname aan diverse beurzen (o.a. Vakantiebeurs, 50PlusBeurs e.a.) dat de SVR naast het deelnemen aan diverse beurzen ook minimaal 4 eigen beurzen, verspreid over het land, organiseert waar deelnemers van de SVR hun camping/verhuurobject rechtstreeks aan de geïnteresseerde recreant kunnen promoten (tegen een geringe vergoeding). Deze beurzen worden gemiddeld door ruim recreanten bezocht! dat de SVR een volledig bemand kantoor heeft, waardoor de mogelijkheid bestaat voor dagelijks contact met/advies van bestuur en medewerksters. dat er een mogelijkheid is om in geval van problemen gebruik te maken van zeer goedkope juridische bijstand. dat éénmaal per jaar op verschillende plaatsen in Nederland najaarsvergaderingen worden belegd, met rechtstreeks contact met bestuur en collega-deelnemers. dat de SVR, waar nodig, aktie onderneemt wanneer overheidsvoorstellen c.q. -beslissingen het Kamperen bij de Boer dreigen te benadelen, waarbij te denken valt aan de o.i. onterechte heffing van toeristenbelasting en de willekeur bij het bepalen van het toegestane aantal kampeermiddelen op de SVRcampings.

4 Laat de SVR voor u werken, de kampeerders komen bij u en.. het kost u niets! Natuurlijk kost dit de SVR wél veel geld: reclame maken, verstrekken van inlichtingen, geven van voorlichting, aktie voeren, het bezorgen van klanten aan u enz. Denk bij succes dan ook eens aan ons rekeningnummer en geef ons zo meer financiële armslag in de strijd voor Vrije Recreatie. Richtlijnen voor SVR-campings Wees te allen tijde een goede gastheer of gastvrouw. U bent zelf het boegbeeld van uw camping. De persoonlijke benadering wordt door iedere recreant zeer op prijs gesteld. Als de mensen het bij u naar de zin hebben, zullen ze hun medekampeerders op een volgende camping daarvan vertellen: de mond op mond reclame is de beste reclame die men zich wensen kan. Zorg voor voldoende en goed sanitair ( wettelijke verplicht ) en goede douchegelegenheid. Bij de aanleg van sanitair dient u rekening te houden met het aantal te plaatsen eenheden. Wij raden u aan bij vijftien eenheden te zorgen voor minstens 2 damestoiletten en 1 herentoilet + urinoir, op beide afdelingen enkele wasbakken en 2 douches. Houdt bij de aanleg en het latere onderhoud van uw sanitair en douche altijd de veiligheid van ieder in het oog (denk aan de legionellacontrole). Misschien overbodig te noemen, maar zorg dat uw sanitair er verzorgd uitziet en te allen tijde schoon is, veel recreanten vinden dit het belangrijkste van de camping. Zorg ervoor dat campers/caravans/tenten vanaf de openbare weg niet of zo min mogelijk zichtbaar zijn. Zorg voor extra beplanting. Indien boomgaarden aanwezig zijn: handhaaf ze! Plaats er caravans in, maar rooi ze niet! Houd altijd enkele plaatsen vrij voor de rondtrekkende kampeerder, die slechts één of enkele nachten op uw camping wil verblijven. Streef ernaar uw camping vrij van campers/caravans/tenten te hebben, zodra het blad van de bomen is en de zichtbaarheid toeneemt.

5 Vrijstelling aanvragen De SVR heeft veel ervaring met het aanvragen van vrijstellingen en zal u zo nodig graag bijstaan. De aanvraag dient te worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders en als volgt te zijn opgesteld: Hierbij verzoek ik uw College beleefd mij vrijstelling te verlenen om zodoende het kamperen op mijn terrein mogelijk te maken. Vermeld in uw schrijven duidelijk op welk perceel uw aanvraag betrekking heeft om later misverstanden te voorkomen. Dit is in principe voldoende. U kunt echter ook nog een motivering van waarom u graag een minicamping opstart bijvoegen en eventueel een situatieschets van uw geplande camping. Afspraken Noteer bij het maken van afspraken met kampeerders: naam, donateursnummer, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer, zodat u steeds weet met wie u te doen heeft. Verlang bij het maken van afspraken voor een seizoenplaats of een langere vakantie zo nodig een aanbetaling (handgeld). Donateurschap verplicht! De donateurs van de SVR zijn uw kampeerders. Samen staan we sterk. De één kan niet zonder de ander. Verlang daarom van elke kampeerder een bewijs van donateurschap van de SVR, tevens makkelijk bij de registratie. U heeft in één oogopslag alle gegevens bij de hand, want die staan op de donateurspas en als u naar de pas vraagt weet de donateur dat hij/zij bij een adres is dat de SVR-richtlijnen hoog in het vaandel heeft staan. Indien de betrokkene geen donateur is, vertel hem dan de vele voordelen van het donateurschap van de SVR en tracht hem donateur te maken. Bereken! 10,- als minimum-donatie per gezin/per kalenderjaar, ontvang het bedrag en stort dit minus! 5,- aanbrengpremie op ING NL50INGB (BIC INGBNL2A) t.n.v. Stichting Vrije Recreatie te Meerkerk met vermelding van alle gegevens van de nieuwe donateur of stuur dit per post naar ons kantoor: SVR, Broekseweg 75, 4231 VD Meerkerk. Binnen 2 dagen heeft men de donateurspas in huis of, als de kampeerder langer bij u blijft en u het duidelijk aangeeft, rechtstreeks naar het adres van uw camping.

6 Tarieven: De volgende adviezen en richtprijzen zijn overeengekomen: Kort-kampeerders (per dag c.q. nacht) De SVR hanteert géén eenheidsprijzen; dat kan ook niet, iedere camping is immers anders. De overnachtingstarieven variëren van camping tot camping. Zo kan het voorkomen, dat een SVR-camping een tarief van slechts! 10,00 hanteert, een ander misschien! 12,00 of hoger. Het maximumtarief is! 15,00 voor 2 personen met camper, auto en caravan of vouwwagen/gezinstent, milieukosten en stroom; excl. douche & toeristenbelasting! voor elke persoon meer of minder ±! 3,00 eventueel huisdier! 0,50 extra kleine tent! 1,00 exclusief toeristenbelasting (is per gemeente verschillend). Bezoekers! 0,50 voor kort bezoek! 1,25 voor de hele dag! 0,50 voor de auto Overnachtende bezoekers: ±! 3,00 + toeristenbelasting Campings in het buitenland zijn onderhevig aan andere regelgeving (wetten, belastingstelsel, milieuvoorschriften etc.), die voor elk land verschillend zijn. Ook SVR-campings moeten daaraan voldoen; daardoor is het dan ook niet mogelijk een eensluidende richtprijs te geven. Wij zien er echter nauwlettend op toe, dat zij het SVR-principe van betaalbaar kamperen blijven nastreven. Wij adviseren u, kampeerders die beslist geen donateur willen worden een hoger bedrag te laten betalen. Onze donateurs weten dan dat zij zich niet voor niets bij de SVR hebben aangesloten!

7 Seizoenplaatsen voor een ruimte van circa 200 m2:! 3,00 à! 3,50 per m2 per seizoen, op basis van plaats, koud water en toilet(ten). het gebruik van elektriciteit en warm water zal worden doorberekend, evenals milieukosten en de ter plaatse geldende toeristenbelasting. reken voor een seizoenplaats ±! 1000,-- all-in. Reclame-materiaal U kunt een grote SVR-vlag (1x1,50m) à! 11,50 en/of een kunstof bordje (37x50cm) à! 7,50 bestellen. Dit zijn duidelijke herkenningspunten voor onze kampeerders. Als u deze wilt ontvangen neem dan contact met ons op. Houdt u er wel rekening mee dat er bij het kunstof bordje portokosten bijkomen. SVR-folders, aanmeldingsformulieren en stickers zijn gratis bij ons kantoor op te vragen. Laat eens wat van u horen! Stel de SVR geregeld op de hoogte van uw ervaringen. Laat het ons weten, wanneer u nog ruimte beschikbaar heeft, vooral in drukke vakantiemaanden; wij kunnen uw adres dan extra in de schijnwerpers plaatsen! Wanneer het bovenstaande u aanspreekt en u besluit tot aansluiting bij de SVR, verzoeken wij u bijgaand vragenformulier ingevuld aan ons te retourneren. Na ontvangst nemen wij snel contact met u op. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, horen wij dat graag van u.

Stichting Vrije Recreatie

Stichting Vrije Recreatie Stichting Vrije Recreatie Kamperen & logeren bij boeren en particulieren in binnen- en buitenland SVR T. +31 (0) 183-35 2741 Broekseweg 75 F. +31 (0) 183-35 1234 4231 VD Meerkerk E. info@svr.nl Nederland

Nadere informatie

Op basis van een volledig onderzoek stellen wij de volgende grondslagen vast als waardebepaling van dit onroerend goed:

Op basis van een volledig onderzoek stellen wij de volgende grondslagen vast als waardebepaling van dit onroerend goed: Informatiebron 1 Woonboerderij FIVELZIGT Aanbod Op werkelijk unieke plek gelegen, zeer royale, vrijstaande woonboerderij (prachtig voorhuis en Friese schuur) gebouwd rond het jaar 1800, met aangebouwde

Nadere informatie

Eindexamen m & o havo 2011 - II

Eindexamen m & o havo 2011 - II Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 5. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. De heer en mevrouw Gerritz dromen al jaren van een eigen onderneming in de

Nadere informatie

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016

Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2016 Hieronder vindt u de tarieven van 2016 vanaf 25 maart tot 1 oktober. Het tarief is 17,50 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

TARIEVEN maart tot 31 oktober

TARIEVEN maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor

Nadere informatie

TARIEVEN 2012. Kinderen onder de 13 jaar

TARIEVEN 2012. Kinderen onder de 13 jaar TARIEVEN 2012 (Per nacht) euro Tarieven staanplaatsen Per individuele staanplaats 3.50 (caravan, camper) Per individuele staanplaats 2.50 (tent) Extra tent op individuele staanplaats 2.00 Tent op trekkersveld

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00*

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen Voor 19,00* Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2019 Hieronder vindt u de tarieven van 2019 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 21,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe. 1 maart tot 31 oktober TARIEVEN 2019 1 maart tot 31 oktober Heerlijk kamperen in het hart van de Veluwe Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp! Dagtarieven SPECIALE SEIZOENARRANGEMENTEN Tarieven kamperen

Nadere informatie

BESLUIT: Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2016

BESLUIT: Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2016 Zaaknr : 15Z02486 Documentnr : 15.0017378 De raad van de gemeente Losser; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 10 november 2015; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet;

Nadere informatie

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017

Camping Het Klaverblad. Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Camping Het Klaverblad Tarieven, Arrangementen, Seizoenplaatsen 2017 Hieronder vindt u de tarieven van 2017 vanaf 1 april tot 1 oktober. Het tarief is 18,00 voor 2 personen, camper of caravan inclusief

Nadere informatie

Bijlage HAVO. management & organisatie. tijdvak 2. Informatieboekje. HA-0251-a-11-2-b

Bijlage HAVO. management & organisatie. tijdvak 2. Informatieboekje. HA-0251-a-11-2-b Bijlage HAVO 2011 tijdvak 2 management & organisatie Informatieboekje HA-0251-a-11-2-b Informatiebron 1 Woonboerderij FIVELZIGT Aanbod Op werkelijk unieke plek gelegen, zeer royale, vrijstaande woonboerderij

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; CVDR Officiële uitgave van Castricum. Nr. CVDR617876_1 21 december 2018 Uitvoeringsregeling toeristenbelasting Castricum 2019 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; gelet

Nadere informatie

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland

Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie. NFN- Naturisten Federatie Nederland Wij zijn aangesloten bij: SVR- Stichting Vrije Recreatie NFN- Naturisten Federatie Nederland Hallo, wij familie van de Wetering zijn eigenaar van Mini Camping Nieuw Moscou gelegen in gemeente Hoogeveen,

Nadere informatie

Vergoedingen en kosten door de vereniging recreatiepark Pahna

Vergoedingen en kosten door de vereniging recreatiepark Pahna Zweckverband recreatiepark Pahna Vergoedingen en kosten door de vereniging recreatiepark Pahna 1 Juridische kosten voor de particuliere sector bedrijven door de vereniging Eerste Kosten voor de lange termijn

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER "KAMPEREN BIJ DE BOER"

AANVRAAGFORMULIER KAMPEREN BIJ DE BOER AANVRAAGFORMULIER "KAMPEREN BIJ DE BOER" VRAAG 1: GEGEVENS AANVRAGER Naam aanvrager Woonadres Postcode & plaats Telefoon Fax VRAAG 2: KADASTRALE GEGEVENS De aanvraag voor deze ontheffing geldt voor de

Nadere informatie

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen?

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Algemeen Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Toeristenbelasting wordt in Leeuwarden geheven voor: o het houden van verblijf met overnachting binnen de gemeente;

Nadere informatie

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober

TARIEVEN Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp. Geopend van 1 maart t/m 31 oktober TARIEVEN 2018 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Gortelseweg 24 8171 RA Vaassen Nederland T. +31(0)578 571 839 E. info@helfterkamp.nl www.helfterkamp.nl volg ons op Voor een fijne vakantie kom je naar

Nadere informatie

stichting vrije recreatie

stichting vrije recreatie stichting vrije recreatie broekseweg 75 4231 VD Meerkerk Aan de Besturen van de Nederlandse Gemeenten, Tel. 0183-352741 de Leden van de Raad en de Gemeenteambtenaren Postbank 2166 loo bel f met het beleid

Nadere informatie

Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 november 2016 (Gemeenteblad 2016, nr. XXX);

Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 november 2016 (Gemeenteblad 2016, nr. XXX); Onderwerp Datum 20 december 2016 Verordening op de heffing en invordering van Toeristenbelasting 2017 Pagina 1 van 5 De raad van Venray, Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

VOORWAARDEN 2014 CAMPING DE LITHSE HAM

VOORWAARDEN 2014 CAMPING DE LITHSE HAM Algemene voorwaarden Maaspark De Lithse Ham - Parklasten (toeristenbelasting) van 1,60 p.p.p.n zijn als verplichte extra kosten toegevoegd aan uw reservering. Andere bijkomende kosten: - Douche: inclusief

Nadere informatie

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers

GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers GASTVROUWEN EN HEREN OP DE MELKVEEHOUDERIJ Tips voor het ontvangen en rondleiden van bezoekers Gastheer/vrouw zijn is ook een vak Goed boeren is een vak, een goede gastvrouw of heer zijn is ook een vak.

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22

Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN. Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden. Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Tarieven 2016 TARIEVEN PLAATSEN Accommodaties van 01/07 tot 31/08 Overige maanden Kleine tent + 2 personen Euro 26 Euro 22 Grote tent/caravan/camper + 2 personen Euro 34 Euro 26 Extra persoon Euro 7 Euro

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014

Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Algemene voorwaarden toeristische plaatsen opgesteld 29-12-2014 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot gebruik van toeristische kampeerplaatsen van camping de Nesse. Artikel 1:

Nadere informatie

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max.

Overnachtingstarief 2019 standaard comfort Aankomst vanaf uur. Vertrek voor uur Maandtarief kampeerplaats RECRON max. Camping Uit en Thuis ligt op de Brabantse Wal, een prachtig natuurgebied en toch dichtbij het centrum van het Bourgondische Bergen op Zoom. Jaarplaatsen voor (sta) caravans en chalets. Stacaravans te huur.

Nadere informatie

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie :

Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Duvelblues Kampeer & Logeer gids Camping informatie : Omdat we dit jaar voor de eerste keer ons publiek niet 1 maar 2 dagen met top Blues en de nodige Duvel gaan verwennen, is er ook nagedacht over de

Nadere informatie

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen;

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Schagen Nr. 263092 10 december 2018 Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting Het college van burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

vast te stellen de volgende verordening: Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting Bronckhorst 2019

vast te stellen de volgende verordening: Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting Bronckhorst 2019 Raadsbesluit Behorende bij raadsvoorstel met nummer: 00392/8-1-5 De raad van de gemeente Bronckhorst; gelezen het voorstel van het college van b. en w. van 6 november 2018; gelet op de bespreking van de

Nadere informatie

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019

CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 CAMPING GOORZICHT TARIEVEN 2019 Kampeer Tarieven 2019 Voor seizoen Hoog seizoen Na seizoen Kampeerplaats incl. 2 pers. 20,00 24.45 20,00 1 pers. 16.00 19.50 16.00 Prijzen zijn inclusief kampeermiddel,

Nadere informatie

Aan de Colleges van B&W en Leden van de Raad van alle gemeenten in Nederland. Meerkerk, 28 september 2009

Aan de Colleges van B&W en Leden van de Raad van alle gemeenten in Nederland. Meerkerk, 28 september 2009 broekseweg 75 423! VD Meerkerk Tel. 0183-352741 Fax 0183-351234 Postbank 21 66 100 E-mail: INFO@SVR.NL. Geacht College, Geachte dames en heren, Aan de Colleges van B&W en Leden van de Raad van alle gemeenten

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw,

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw, Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

De laatste week van juli wil ik samen met mijn gezin (twee volwassenen, kind van 13 jaar) een vakantie doorbrengen in uw gemeente.

De laatste week van juli wil ik samen met mijn gezin (twee volwassenen, kind van 13 jaar) een vakantie doorbrengen in uw gemeente. Goedemiddag, De laatste week van juli wil ik samen met mijn gezin (twee volwassenen, kind van 13 jaar) een vakantie doorbrengen in uw gemeente. We hebben een offerte van het vakantieverblijf mogen ontvangen,

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief.

Op onze dienstverlening zijn voorwaarden van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden treft u aan in bijlage 3 bij deze brief. Tripolair Service Abonnement Introductie U overweegt één of meerdere producten af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft ons gevraagd u hierover te adviseren, de gekozen verzekeringen

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014

FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014 FAQ s Kamperen in De Kuip vrijdag 13 juni 2014 Beste Kampeerder en Opel liefhebber, Hieronder hebben wij voor u een aantal vragen verzameld, waarvan wij ons kunnen voorstellen dat deze bij u opkomen tijdens

Nadere informatie

Uit er aar d zijn wij

Uit er aar d zijn wij Uiteraard zijn wij Wie kunnen BTW terugvorderen? Alle particulieren die op of na 20 juni 2013 (factuurdatum is geldend) een zonnepaneel installatie hebben aangeschaft kunnen de BTW terugvorderen. Particulieren

Nadere informatie

Onderwerp: Vaststelling verordening toeristenbelasting Roerdalen gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 1 november 2016;

Onderwerp: Vaststelling verordening toeristenbelasting Roerdalen gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 1 november 2016; Raadsbesluit Jaar 2016/12/15/07E Onderwerp: Vaststelling verordening toeristenbelasting Roerdalen 2017-2018. De raad van de gemeente Roerdalen heeft; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen

Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl. Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen Algemene Voorwaarden evenementen, magazine en sponsoring Digitalezorg.nl Artikel 1: Begripsbepalingen, algemene bepalingen 1. Stichting Digitalezorg.nl organiseert congressen, beurzen, studiedagen, studiereizen

Nadere informatie

Vul energieovernamedocumenten in.

Vul energieovernamedocumenten in. U verhuist? Vul energieovernamedocumenten in. Waarop moet u letten en welke formulieren hebt u nodig als u verhuist? In deze folder ontdekt u alles wat u voor elektriciteit en/of aardgas moet regelen.

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009;

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009; R2009.054 De raad van de gemeente Bladel; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; besluit: vast te stellen de: Verordening

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:..

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp:. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden Flower

Algemene verkoopvoorwaarden Flower Algemene verkoopvoorwaarden Flower 1/ Ons aanbod Kampeerplaats Het betreft hier een lege plaats voor uw tent, caravan of camper. Uw verblijf is berekend volgens een basisarrangement, waarbij de plaats,

Nadere informatie

Enquête natuurkampeerterrein Lange Paal

Enquête natuurkampeerterrein Lange Paal Enquête natuurkampeerterrein Lange Paal Staatsbosbeheer ziet de laatste jaren landelijk een terugloop van het aantal bezoekers van de natuurkampeerterreinen. Met aanpassingen van de terreinen en de voorzieningen

Nadere informatie

Behoort bij raadsvoorstel 233 (titel: e. Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting 2016.

Behoort bij raadsvoorstel 233 (titel: e. Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting 2016. INTEGRALE VERORDENING Behoort bij raadsvoorstel 233 (titel: e. Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting 2016. De raad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug; Gelet op artikel 224

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2018.

Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2018. Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2018. De raad van de gemeente Opmeer; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 12 december 2017; gelet op artikel

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2014 (versie geldig vanaf )

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2014 (versie geldig vanaf ) VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2014 (versie geldig vanaf 01-01-2014) Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam van de regeling

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

HANDLEIDING CAMPING MANAGEMENT

HANDLEIDING CAMPING MANAGEMENT HANDLEIDING CAMPING MANAGEMENT Algemeen In het hoofdmenu van Camping Management vindt u de keuzeknop Tarieven, Instellingen en tabellen wijzigen met daaronder de sub keuze Tarieven en Instellingen alwaar

Nadere informatie

Hoe belangrijk is de website voor het boeken van een camping?

Hoe belangrijk is de website voor het boeken van een camping? Hoe belangrijk is de website voor het boeken van een camping? Onderzoek: ervaringen van bezoekers campingwebsites 20 februari 2017 Onderzoek naar de klantbeleving van campingwebsites 17 open en gesloten

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats:

Wijzigingsformulier Sociale Zaken. Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Wijzigingsformulier Sociale Zaken Naam: Burgerservicenummer: Adres: Huisnummer: Postcode: Woonplaats: Dit formulier is bedoeld om wijzigingen in uw persoonlijke situatie door te geven aan afdeling Sociale

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst.

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst. Voor het online aanbod van restaurants en winkels van QDeliver.nl zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Plaats je een order op QDeliver bij een van onze restaurants en winkels dan ga je automatisch

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Ede (Gelderland) Afdeling. Belastingen

GEMEENTEBLAD. Officiële publicatie van Gemeente Ede (Gelderland) Afdeling. Belastingen Zaaknummer 37195 Afdeling Belastingen Ede, 12-11- De raad van de gemeente Ede: gelezen het voorstel "Belastingverordeningen 2016" van burgemeester en wethouders d.d. 13-10-, met zaaknummer 37195; gelet

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO

AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA Productschap MVO AANMELDINGSFORMULIER VOOR INDIVIDUELE DEELNAME VAN BEDRIJVEN AAN CONVENANT VERPAKKINGEN III VIA 1. Inleiding Met de ondertekening van dit formulier neemt uw bedrijf via * deel aan het Convenant Verpakkingen

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN

STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN STAGE- EN KAMPPLAATS - OTEGEMSTRAAT 238-8550 ZWEVEGEM WWW.KSKZ.BE - INFO EN RESERVATIE - 15 TOT 45 PERSONEN WELKOM! KSKZ vzw heet u van harte welkom in ons verblijfscentrum! Wij hopen dat u van onze accommodatie

Nadere informatie

Zonnig BTW-nieuws. Roza Belastingadviseurs BV

Zonnig BTW-nieuws. Roza Belastingadviseurs BV Zonnig BTW-nieuws Omzetbelasting op zonnepanelen Op 20 juni 2013 heeft de hoogste Europese rechter een arrest gewezen, waarin is beslist dat eigenaren van zonnepanelen die duurzaam tegen vergoeding de

Nadere informatie

OMARM DE CAMPER OP UW (MINI)CAMPING!

OMARM DE CAMPER OP UW (MINI)CAMPING! OMARM DE CAMPER OP UW (MINI)CAMPING! Handreiking om een snel groeiende doelgroep te faciliteren minicamping december 2017 Campers: snelst groeiende vorm van toerisme De NKC, Europa s grootste camperclub

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 10 november 2015, nr. RVB15-0085; BESLUIT:

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 10 november 2015, nr. RVB15-0085; BESLUIT: l lllllll llll lllll llll llllll 111111111111111111111111111111111 815-023081 Bijlage M De raad van de gemeente Bergen op Zoom; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 10

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

De raad van de gemeente Bergen op Zoom;

De raad van de gemeente Bergen op Zoom; De raad van de gemeente Bergen op Zoom; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2011, nr. RVB11-0095; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; vast te stellen

Nadere informatie

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen.

Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Vergeet niet uw energie mee te verhuizen. Energie op uw oude en nieuwe adres: hoe regelt u het correct? MET HANDIG ENERGIEVERHUISFORMULIER GAAT U BINNENKORT VERHUIZEN? Denk er dan aan om uw elektriciteits-

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE RECREATIE DOSSIERNUMMER: (wordt door de Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel;

de gemeente Zwolle; degene die is geïnteresseerd in de reservering van een bouwkavel; Lotingreglement twee-onder-één-kap bouwkavels Artikel 1: Definities In dit reglement wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel bouwgrond, bestemd voor de oprichting van een twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2018 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...; Agendapunt.. 2007 BESLUITEN Nr. (1) De raad der gemeente Leiderdorp; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...; gezien het advies van commissie 1 van 1

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Algemeen Schadeformulier

Algemeen Schadeformulier Algemeen Schadeformulier Verzekeringsnemer E-mailadres thuis werk mobile Rekeningnummer Is er recht op aftrek BTW? Soort verzekering Soort verzekering Algemene vragen Is deze schade al gemeld? Zo, wanr

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr. 78682 VERORDENING TOERISTENBELASTING 2015

GEMEENTEBLAD. Nr. 78682 VERORDENING TOERISTENBELASTING 2015 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Nijmegen. Nr. 78682 22 december 2014 VERORDENING TOERISTENBELASTING 2015 De Raad van de Gemeente Nijmegen, bijeen in zijn openbare vergadering van 17 december

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND

TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND TOELICHTING BIJ AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND Geachte heer/mevrouw, U wilt een aanvraag indienen voor bijzondere bijstand. Hiervoor moet u het bijgaande aanvraagformulier invullen, ondertekenen

Nadere informatie

FRANCHISE Applicatie Formulier

FRANCHISE Applicatie Formulier FRANCHISE Applicatie Formulier Noot: het invullen van dit formulier leidt tot geen enkele verplichting van de zijde van de kandidaat noch verplicht dit de franchisegever tot het verkopen van een franchise

Nadere informatie

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29''

Campeggio Bellamare. Marche. Prijslijst Viale Scarfiotti, Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Marche Campeggio Bellamare Viale Scarfiotti, 13 62017 Scossicci - Porto Recanati (MC) N 43 28' 17'' E 13 38' 29'' Prijslijst 2019 http://www.camping.it/marche/bellamare bellamare@camping.it https://www.bellamare.it/

Nadere informatie

Kleinschalig kamperen Karen François Sector- en logiescoördinator

Kleinschalig kamperen Karen François Sector- en logiescoördinator Kleinschalig kamperen Karen François Sector- en logiescoördinator ??? LOGIES DECREET VRAAG & AANBOD TRENDS & INSPIRATIE ??? Zo iets? Zo iets? RUIMTE LANDELIJK GASTVRIJHEID NATUUR GEZELLIG RUST Kleinschalig

Nadere informatie

DOET U MEE MET DE VVV?

DOET U MEE MET DE VVV? 2015 DOET U MEE MET DE VVV? VVV verzamelt en verspreidt informatie. VVV is de plek waar alle toeristisch-recreatieve informatie samenkomt waardoor er samenhang ontstaat in het toeristisch-recreatief product.

Nadere informatie

Onderzoek forfaits van. vaste plaatsen. Rapportage. Gemeente Venray. KONDAR Overheid b.v. Postbus BB ARNHEM

Onderzoek forfaits van. vaste plaatsen. Rapportage. Gemeente Venray. KONDAR Overheid b.v. Postbus BB ARNHEM Rapportage Gemeente Venray Onderzoek forfaits van vaste plaatsen KONDAR Overheid b.v. Postbus 1096 6801 BB ARNHEM 088-55 80 555 www.kondar.nl Hoofdstuk: Inhoud 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Inleiding... 2 3

Nadere informatie

Realisatie Camperplaatsen. Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer

Realisatie Camperplaatsen. Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer Realisatie Camperplaatsen Blauwdruk op maat voor de recreatieondernemer 2 NKC Realisatie Camperplaatsen Blauwdruk op maat - Januari 2017 Inleiding De NKC Europa s grootste camperclub behartigt de belangen

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN DE INVORDERING VAN Toeristenbelasting 2015

VERORDENING OP DE HEFFING EN DE INVORDERING VAN Toeristenbelasting 2015 De raad van de gemeente Katwijk; gelezen het voorstel van het college van 29 september 2014; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; besluit vast te stellen de volgende verordening: VERORDENING OP DE

Nadere informatie

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk

Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Werkloos? Weener XL helpt u op weg naar werk Hulp op weg naar inkomen Soms gebeuren er dingen in het leven die u liever anders had gezien. U wordt werkloos of mag minder uren werken, uw relatie strandt.

Nadere informatie

2. Aspirant-leden beneden de leeftijd van 16 jaar dienen tijdens dagverblijf te zijn vergezeld door een lid van de vereniging.

2. Aspirant-leden beneden de leeftijd van 16 jaar dienen tijdens dagverblijf te zijn vergezeld door een lid van de vereniging. NATURISTEN VERENIGING "ZONNELUST" TERREINREGLEMENT TOEGANG TOT HET TERREIN ARTIKEL 1 1. Bij ieder bezoek aan het terrein dient men de INF-lidmaatschap / begunstigerskaart, te kunnen tonen. Het Bestuur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2016 (versie geldig vanaf )

VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2016 (versie geldig vanaf ) VERORDENING OP DE HEFFING EN INVORDERING VAN TOERISTENBELASTING 2016 (versie geldig vanaf 01-01-2016) Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam van de regeling

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie