Het display van mijn elektronische radiatorthermostaat bevindt zich achter een muur of in een hoek. Wat kan ik hieraan doen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het display van mijn elektronische radiatorthermostaat bevindt zich achter een muur of in een hoek. Wat kan ik hieraan doen?"

Transcriptie

1 Wat is een kamersensor en wanneer moet ik er een gebruiken? Een kamersensor is hetzelfde als een kamerthermostaat. De kamersensor stuurt alle living connects in de ruimte, via de Danfoss Link CC, aan. De living connects worden hierbij automatisch vergrendeld. Alle temperatuurinstellingen moeten worden gewijzigd op de kamersensor of via Danfoss Link CC. Het display van mijn elektronische radiatorthermostaat bevindt zich achter een muur of in een hoek. Wat kan ik hieraan doen? Als living connect achter een wand geplaatst is waar het niet mogelijk is om het display te lezen of de temperatuur in te stellen, kunt u het best een kamersensor gebruiken. Als living connect in een hoek geplaatst is waar het lastig is om het display te lezen of de temperatuur in te stellen, kunt u een kamersensor gebruiken of een speciale adapter, waardoor de knop 90 graden gedraaid gepositioneerd wordt. Kan ik de gewenste temperatuur in een ruimte wijzigen op living connect? Het is altijd mogelijk de temperatuur op living connect te wijzigen, tenzij deze is verbonden met een Danfoss-kamersensor. In dat geval moeten alle wijzigingen plaatsvinden op de kamersensor. Werken de nieuwe living by Danfoss-radiatorthermostaten in de zomer? Radiatorthermostaten werken altijd als de temperatuur onder de ingestelde waarde daalt. Als living eco of living connect een week lang niet gewerkt hebben, zullen ze automatisch de afsluiter activeren om te voorkomen dat deze vast komt te zitten. living design beschikt niet over deze feature. Schakelen de nieuwe living by Danfoss-radiatorthermostaten automatisch over van zomernaar wintertijd en terug? living eco heeft automatische zomer-/wintertijd, net als Danfoss Link CC i.c.m. living connect. Hoe werkt de open raam -functie? De open raam -functie werkt als het ware op de achtergrond. De gebruiker kan dus niet zien of deze functie gebruikt wordt. De functie wordt geactiveerd door snelle veranderingen in temperatuur, waarbij de afsluiter wordt gesloten. De functie wordt na 30 minuten gedeactiveerd, of als het raam weer dicht wordt gedaan. living design beschikt niet over deze feature.

2 Wat is het bereik van het draadloze signaal? Het bereik van het draadloze signaal tussen twee componenten is maximaal 30 meter open veld. Met behulp van signaalversterkers (maximaal 3 stuks) kan het bereik worden uitgebreid tot 120 meter open veld. Kan ik mijn living connect regelen via mijn mobiele telefoon of pc? Momenteel is het niet mogelijk om living connect te regelen via gsm of pc. Is het mogelijk de nieuwe living by Danfoss-radiatorthermostaten te plaatsen op alle soorten afsluiters van alle merken? Het is mogelijk living connect en living eco te plaatsen op afsluiters van het type RA, RA/VL RA/V en andere afsluiters van het type M30x1.5 met een aansluiting van 11,2 mm. Het is mogelijk living design te plaatsen op RA-afsluiters en afsluiters van het type M30x1.5. Wat is een signaalversterker? Een CF-RU signaalversterker verlengt het bereik van het draadloze signaal tussen twee componenten met 30 meter open veld. Het is mogelijk om maximaal 3 versterkers te gebruiken. Het maximale bereik is dus 120 meter open veld. Hoe weet ik hoeveel signaalversterkers ik nodig heb? Een signaalversterker kan het bereik van het draadloze signaal tot 30 meter open veld vergroten. Tegelijk knipperen van het antenne- en alarmsymbool wijst op een zwak signaal tussen living connect of de kamersensor en Danfoss Link CC. In dat geval moet u een signaalversterker plaatsen. Is er speciaal gereedschap nodig voor demontage/verwijdering? Er is geen speciaal gereedschap nodig om de nieuwe living by Danfoss-radiatorthermostaten te demonteren. Een inbus-sleutel (2 mm) of kleine schroevendraaier volstaat. Raadpleeg de installatie- en gebruikershandleiding Hoe vast moeten de nieuwe living by Danfoss-radiatorthermostaten worden aangedraaid (min./max. draaimoment)? De radiatorthermostaten worden met de hand geïnstalleerd en dienen niet vaster te worden gedraaid dan een draaimoment van 5 Nm.

3 Ik kan living eco niet op zijn plek programmeren. Kan ik hem eraf halen om te programmeren? Het is mogelijk om living eco los te halen en te programmeren, maar het is heel belangrijk dat de thermostaat in installatiemodus wordt gezet als hij weer op de radiator wordt geplaatst. Raadpleeg voor deze handeling de producthandleiding. Is draadloze signaaloverdracht gevaarlijk voor de gezondheid? Nee. Ecolog, een gespecialiseerd bedrijf, heeft vergelijkende tests gedaan met andere draadloze apparatuur. Hieruit is gebleken dat het draadloze signaal van Z-wave tot keer zwakker is dan dat van een mobiele telefoon. Draadloze signaaloverdracht door Danfoss-apparatuur vormt dus geen gevaar voor de gezondheid. Waar staat Z-wave voor? Z-wave is een draadloos communicatie protocol dat speciaal is ontwikkeld voor gebouwautomatisering. Danfoss Link CC en living connect zijn producten die gebruikmaken van een gesloten communicatie protocol welke is gebaseerd op Z-wave. Kan ik met living eco een andere temperatuur instellen voor elke radiator in een ruimte? Ja, met living eco is het mogelijk elke thermostaat op een andere temperatuur in te stellen. Kan ik met living connect een andere temperatuur instellen voor elke radiator in een ruimte? Nee, met living connect is het niet mogelijk om in één ruimte verschillende temperaturen in te stellen. Hoe monteer/demonteer ik de adapter? Er is geen speciaal gereedschap nodig om living by Danfoss-radiatorthermostaten te monteren of demonteren. Een inbus-sleutel (2 mm) of kleine schroevendraaier volstaat. Raadpleeg ook de installatie- en gebruikershandleiding. Waarom is er geen signaal tussen thermostaten en regelaar? Danfoss Link CC kan living connect niet vinden. Neem Danfoss Link CC van de accu en zet hem op de gewenste locatie. Voer nu een netwerktest uit om na te gaan of het draadloze netwerk goed werkt. Bij een netwerktest wordt de verbinding in het hele Danfoss Link-systeem gecontroleerd. Voeg de verschillende apparaten toe, plaats Danfoss Link CC weer op de wandhouder en start de netwerktest vanaf Danfoss Link CC. Dan worden de routes tussen Danfoss Link CC en verbonden apparaten automatisch getest en bijgewerkt. Voer daarna

4 een koppelingstest uit tussen de apparaten met batterijvoeding. Dit doet u door bij elk apparaat de AAN/UIT-knop vijf seconden lang ingedrukt te houden. Als het signaal zwak is, moet u een CF-RU signaalversterker gebruiken. De versterker zal het radiosignaal versterken tussen de thermostaat en het regelpaneel. Hoe werkt het dimensioneringsprogramma voor living connect en living eco? Er zijn drie instellingen voor het dimensioneringsprogramma, te weten P1,P2 en P3. De fabrieksinstelling is P2. Gebruik P1 als de radiator te groot is voor de ruimte. Gebruik P3 als deze te klein is. Kunnen living eco en living connect worden geplaatst op FJVR-afsluiters? Het is niet mogelijk living eco of living connect te gebruiken bij FJVR-afsluiters, aangezien hiervoor de retourtemperatuur van het water gemeten moet worden. living eco en living connect meten de temperatuur in de ruimte. Wat kan ik nog meer regelen met een Danfoss Link CC? U kunt een regeling voor zowel vloerverwarming (Hydraulische regelaar HC), radiatoren (living connect) en elektrische vloerverwarming met elkaar verbinden. Het inbouwrelais of insteek (plugin) relais kan via Danfoss Link CC worden gebruikt om allerlei elektrische apparaten in uw huis inof uit te schakelen, zoals lampen, warmwaterketel, sauna etc. Welke temperatuur wordt weergegeven op de elektronische thermostaat? De weergegeven temperatuur is de ingestelde temperatuur. De daadwerkelijke temperatuur is niet te zien op het display van living connect of living eco. Wat houdt vorstbeveiliging precies in? Om ervoor te zorgen dat het systeem geen schade oploopt tijdens de wintermaanden, is de thermostaat voorzien van een vorstbeveiligingsstand. Mocht de temperatuur in de ruimte lager worden dan 6 ºC, dan gaat de afsluiter open om de ruimte te verwarmen tot een veilige temperatuur om schade aan leidingen en aansluitingen te voorkomen. Kan ik de nieuwe thermostaten gebruiken bij een verwarming met centrale nachtstand? Ja, maar de thermostaat zal de ruimte op temperatuur proberen te houden en de afsluiter openen net als een traditionele thermostaat. De temperatuurafwijking is hierdoor mogelijk groter dan bij traditionele thermostaten. Voor een optimale verwarmingsregeling raden wij aan de centrale nachtstand te deactiveren en de nachtstand in te stellen op de thermostaten.

5 Hoeveel toestellen kunnen worden gekoppeld aan het Danfoss Link-systeem? Het systeem kan worden verbonden met maximaal vijftig toestellen. Waar staan E1, E2 en E3 voor bij living connect? Dit zijn foutmeldingen: E1 Overdrachtsfout, E2 Voorste temperatuursensor werkt niet, E3 Achterste temperatuursensor werkt niet. Waar vind ik installatie-/gebruikershandleidingen in mijn taal? Alle handleidingen kunt u vinden en downloaden onder technische documentatie op deze website. Aan welk geluidsniveau voldoet de thermostaat? De thermostaat volgt de norm van het Keymark-kwaliteitslabel, met een maximaal geluidsniveau van 30 db(a). Als ik de temperatuur op één living connect wijzig, heeft dit dan gevolgen voor andere living connects? Ja. Als u de temperatuur handmatig wijzigt op één living connect, dan geldt dit ook voor alle andere thermostaten in dezelfde ruimte, tot het volgende tijd- of temperatuurinterval. Dit is handig, omdat dit u een optimaal evenwicht geeft tussen gebruik en verwarming. living connects in andere ruimtes blijven ongewijzigd. Hoeveel living connects kunnen in één ruimte worden geïnstalleerd? U kunt maximaal 30 living connect thermostaten koppelen aan een Danfoss Link CC. Kan ik mijn eigen verwarmingsprogramma instellen op living eco? Ja, living eco heeft vier voorkeuzeprogramma s. P0 (comfortstand), P1 (nachtstand), P2 (spaarstand en nachtstand) en niet thuis -stand. De gebruiker kan een van deze programma s selecteren of de programma-instellingen aanpassen aan zijn eigen wensen.

6 Wat is de beste plaats voor Danfoss Link CC? Plaats Danfoss Link CC bij voorkeur in het midden van uw woning of appartement. Als u bijvoorbeeld drie verdiepingen heeft, dan dient u Danfoss Link CC op de middelste verdieping te plaatsen. Plaats Danfoss Link CC niet in een kast of iets dergelijks. Waarom zijn oplaadbare batterijen niet toegestaan? Oplaadbare batterijen kunnen met een lagere spanning werken dan gewone alkalinebatterijen. Dit betekent dat de radiatorthermostaten niet goed werken met oplaadbare batterijen. En als de buren ook Danfoss Link CC hebben? Kunnen signalen verstoord raken, zodat mijn Danfoss Link CC de thermostaten van andere mensen regelt? Nee, tijdens de installatieprocedure wordt het apparaat van elke ruimte geregistreerd bij slechts één Danfoss Link CC-eenheid en gekoppeld aan een specifieke ruimte. Wat is het maximumafstand van de verbinding? De maximumafstand van de verbinding bedraagt 1,5 m? Kan ik mijn eigen verwarmingsprogramma instellen op living connect? Ja, via de centrale regeleenheid Danfoss Link CC kunt u desgewenst het verwarmingsprogramma aanpassen aan uw behoeften. Welke talen ondersteunt Danfoss Link CC? De volgende talen zijn beschikbaar in de Danfoss Link CC-eenheid: CZ, DK, DE, GB, EE, FI, FR, LV, NO, RU, SK, SE, BG, ES, HR, HU, LT, NL, PL, PT, RO, SI en UA. Kan living connect worden aangeschaft met een afstandssensor? Danfoss biedt een kamersensor met dezelfde werking als een kamerthermostaat. De kamersensor kan worden gebruikt om alle living connects in een ruimte te regelen. De temperatuurinstelling moet worden gewijzigd op de kamersensor, die de instelling dan via Danfoss Link CC doorstuurt naar alle aangesloten living connect-eenheden. De kamersensor geeft ook de huidige temperatuur weer.

7 Hoe kan ik controleren of het systeem goed is geïnstalleerd? De "Netwerktest -functie in de installatie-modus - te vinden via de Setup knop - kan worden gebruikt om te testen of alle ruimtes met hun componenten correct op Danfoss Link CC zijn aangesloten. Eén van de radiatorthermostaten functioneert niet goed. Als ik het display aanzet, licht het display wel op, maar het blijft verder leeg. Ik heb de batterijen vervangen, maar zonder resultaat. Wat kan ik doen? 1. Achter het display bevinden zich een paar kleine siliconen contacten. Als de druk hierop te hoog wordt kan de verbinding met het display tijdelijk wegvallen. De cijfers op het display zullen na korte tijd weer zichtbaar zijn. Is dit niet het geval, dan is de thermostaat kapot en moet worden vervangen. 2. De knop bovenop de thermostaat is voor het aan/uit schakelen van de thermostaat. Druk nogmaals op deze knop om de thermostaat te activeren. Hoe stel ik mijn radiatorthermostaat in op het vakantieprogramma en andere instellingen? Wij hebben instructievideo s gemaakt waarin u kunt zien hoe u de verschillende instelmogelijkheden kunt gebruiken. Verder kunt u een gebruikersvideo en alle producthandleidingen vinden onder "Documentation". Kan ik de living connect thermostaten gebruiken zonder een Danfoss Link CC of moet ik dan een living eco kopen? Wij raden u aan een living eco te kopen als u geen centrale regelaar (Danfoss Link CC) wilt gebruiken, maar wel tot 23% wilt besparen op uw energierekening. Als u een living connect gebruikt zonder een centrale regelaar (Danfoss Link CC), functioneert deze net als een standaard radiatorthermostaat waarmee je alleen de temperatuur kunt aanpassen. Danfoss Link is verkrijgbaar in een NSU & PSU uitvoering. Wat is het verschil? NSU is een adaptervoeding (bedraad en aan te sluiten met een stekker). PSU is een inbouwvoeding voor wandmontage (europack). Waarom gaat de radiatorthermostaat niet open? De living connect of de living eco moet het punt vinden waarop de afsluiter opent/sluit. Als de thermostaat is gemonteerd, zal deze openen-sluiten en proberen het punt te bepalen waar de afsluiter opent en zal dit blijven doen gedurende de eerste 24 uur nadat de thermostaat is gemonteerd. De thermostaat zal proberen het afsluiter-open punt te bepalen ergens tussen 1 en 3 uur s nachts.

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Installatie- en gebruikershandleiding. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. living connect. Installatie- en gebruikershandleiding. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect Installatie- en gebruikershandleiding Danfoss Heating Solutions 2 living connect Bedankt dat u een Danfoss product heeft gekocht Danfoss Heating Solutions 3

Nadere informatie

Installatiehandleiding Danfoss Link Hydronic Controller

Installatiehandleiding Danfoss Link Hydronic Controller MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installatiehandleiding Danfoss Link Hydronic Controller Danfoss Heating Solutions Inhoud. Snelgids voor installatie................................................... 4. Inleiding..................................................................

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect en Danfoss Link CC draadloos zoneregelsysteem. Totale temperatuurbeheersing vanaf één centraal punt. living connect en Danfoss Link CC zijn de basis voor een

Nadere informatie

installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02)

installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02) installatiehandleiding Slimme Radiatorknop Geschikt voor de SmartHome Huiscentrale (model GATE-02) INSTALLATIEHANDLEIDING SLIMME RADIATORKNOP Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia Slimme Radiatorknop.

Nadere informatie

living connect, Elektronische Radiatorthermostaat

living connect, Elektronische Radiatorthermostaat Toepassing de Danfoss Link TM CC die de andere elektronische radiatorthermostaten in dezelfde kamer synchroniseert. living connect heeft een openraamfunctie die de afsluiter sluit wanneer de temperatuur

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

eco HOME Intelligente radiatorthermostaat

eco HOME Intelligente radiatorthermostaat eco HOME Intelligente radiatorthermostaat Installatie handleiding Installatie handleiding 1. Installatie 1.1 Welk type eco-thermostaat hebt u?...4 1.2 Leveringsomvang...4 1.3 Overzicht afsluiteradapters...5

Nadere informatie

088U0240 / 088U0245. Handleiding CF-MC Hoofdregelaar

088U0240 / 088U0245. Handleiding CF-MC Hoofdregelaar 088U0240 / 088U0245 NL Handleiding 2 Danfoss Heating Solutions VIUHK710 Danfoss 03/2011 Inhoud 1. Inleiding...................................................................... 4 2. Overzicht van het

Nadere informatie

2-weg communicatie. Danfoss Link & radiatorver warming. vloerverwarming. & elektrische. Danfoss Link. Danfoss Link.

2-weg communicatie. Danfoss Link & radiatorver warming. vloerverwarming. & elektrische. Danfoss Link. Danfoss Link. Zowel de als de thermostaten worden aangestuurd door. Hierdoor verloopt alles soepel omdat alle onderdelen dezelfde taal spreken, en zich gezamenlijk inzetten voor maximale energiebesparing. Bovendien

Nadere informatie

DRAADLOZE ONTVANGERS

DRAADLOZE ONTVANGERS Transportweg 7-08 7007 CL Doetinchem T: 0314-378299 F: 0314-378864 W: www.heatnet.nl E: info@heatnet.nl DRAADLOZE ONTVANGERS GEBRUIKERSHANDLEIDING NL NL CZ Ontvangers 1. Inleiding Naam Stekkerontvanger

Nadere informatie

evohome Gebruikshandleiding

evohome Gebruikshandleiding evohome Gebruikshandleiding De connected comfortregeling evohome maximaal benutten Deze slimme zoneregeling maakt het heel eenvoudig om snel tijdelijke of permanente wijzigingen in uw verwarmingschema

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u.

30 sec. Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Direct besparen voor uw klanten. Direct meer winst voor u. NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. 30 sec. installatietijd

Nadere informatie

Round Modulation Connected Installatiehandleiding

Round Modulation Connected Installatiehandleiding Round Modulation Connected Installatiehandleiding Installatie in 3 stappen 1 1 2 3 Thermostaat installeren Internet-gateway module installeren Uw account instellen 2 Voorbereiding Voor installatie Bepaal

Nadere informatie

Voor iedere situatie de juiste applicatie Vele mogelijkheden voor tevreden klanten

Voor iedere situatie de juiste applicatie Vele mogelijkheden voor tevreden klanten MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Applicaties Danfoss Link Voor iedere situatie de juiste applicatie Vele mogelijkheden voor tevreden klanten Danfoss Link is een geavanceerde verwarmingsregeling die u vol

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE living connect en Danfoss Link CC draadloos zoneregelsysteem. Totale temperatuurbeheersing vanaf één centraal punt. living connect en Danfoss Link CC zijn de basis voor een

Nadere informatie

088U0212. NL Handleiding voor CF-RD Kamerthermostaat met display

088U0212. NL Handleiding voor CF-RD Kamerthermostaat met display 088U0212 NL Handleiding voor CF-RD Kamerthermostaat met display NL Inhoud 1. Functies overzicht... 54 2. Installatie (aanmelden)... 54 3. Temperatuurinstellingen... 56 4. Verbindingstest... 57 5. Montage...

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Draadloos regelsysteem CF2. Optimaal comfort in elk seizoen. Draadloos gemak van Danfoss

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Draadloos regelsysteem CF2. Optimaal comfort in elk seizoen. Draadloos gemak van Danfoss MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Draadloos regelsysteem CF2 Optimaal comfort in elk seizoen Draadloos gemak van Danfoss Optimaal comfort in elk seizoen Ieder mens voelt zich het prettigst in een comfortabele

Nadere informatie

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo Veria Control T45 Guide d installation Installatiehandleiding Guida all installazione Instalační příručka Navodila za montažo FR IT CZ SI Inhoudsopgave Inleiding Inleiding 21 Beschrijving knoppen en display

Nadere informatie

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic.

voordat u zal de aansprakelijkheid zijn van de eigenaar. Reparaties mogen alleen worden uitgevoerd door service monteurs van Baumatic. OPMERKING: Deze gebruikers handleiding bevat belangrijke informatie, zoals veiligheid & installatie punten, die u er toe zal leiden om het beste uit uw apparaat te halen. Hou het op een veilige plaats,

Nadere informatie

Thermostaatknop Honeywell

Thermostaatknop Honeywell G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 61 59 52 Thermostaatknop Honeywell Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen

Trevler AIR handleiding. Opmerkingen AIR Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit,

Nadere informatie

handleiding Ontvangers

handleiding Ontvangers handleiding Ontvangers NL 1. INLEIDING Tempco plug Tempco flush Muurmontage ontvanger Sturing productie warmte en koeling Code 58050P 58050F 58050W 58051 Relais Live contact Live contact Live contact 2

Nadere informatie

Aan de slag met Anna. versie PW 1.5

Aan de slag met Anna. versie PW 1.5 Aan de slag met Anna. versie PW 1.5 In het pakket van Anna. Anna Smile Adapter Bevestigingsplaatje 2x Extra installatiekabel voor de cv-ketel Adapterkabel Draadstripper Schroevendraaier Installeer Anna

Nadere informatie

Handleiding deur / raam contacten

Handleiding deur / raam contacten Handleiding deur / raam contacten Inhoudsopgave. 3 Installatie / Aanmelden 4 Batterij vervangen 5 Specificaties Installatie / Aanmelden. INSTALLATIE/ INSTALLATIE/ AAMELDEN AAMELDEN A. Aanmelden: 1. Open

Nadere informatie

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren

Draadloze zoneregelaar HCE80. Handleiding bij het inleren Inleer handleiding Draadloze zoneregelaar HCE80 Handleiding bij het inleren Wat doen we eerst? 1. Het aansluiten van de motoren MT4-230-NC op de HCE80!!!! 2. Op 1 zone kunnen maximaal 3 motoren MT4-230-NC

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT

HEATCONTROL OPBOUW KLOKTHERMOSTAAT De HeatControl opbouw programmeerbare klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden

Nadere informatie

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT

OPTIMA W(ifi) THERMOSTAAT De OPTIMA W inbouw thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding RF EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig alarmlicht met sirene. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88

Nadere informatie

Round Wireless Connected Installatiehandleiding

Round Wireless Connected Installatiehandleiding Round Wireless Connected Installatiehandleiding Installatie in 3 stappen 1 1 2 3 a. Thermostaat installeren b. Draadloze aan/uit module installeren Internet-gateway installeren Uw account instellen 2

Nadere informatie

Espace bedrade regeling (230 volt)

Espace bedrade regeling (230 volt) Espace bedrade regeling (230 volt) Installatiehandleiding klokthermostaat. Espace klokthermostaat De fraai vormgegeven thermostaat is eenvoudig te bedienen met slechts vier toetsen en is standaard reeds

Nadere informatie

088U0200 / 088U0205. NL Handleiding CF-MC Regelaar

088U0200 / 088U0205. NL Handleiding CF-MC Regelaar 088U0200 / 088U0205 NL Handleiding CF-MC Regelaar NL Inhoud 1. Inleiding... 54 2. Overzicht van het CF2-systeem fig. 1... 54 3. Functies overzicht fig. 2... 54 4. Montage... 54 4.1 Wand...54 4.2 DIN-rail...54

Nadere informatie

RT51/52 + RF. Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back. Installatie handleiding Instructies voor gebruik

RT51/52 + RF. Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back. Installatie handleiding Instructies voor gebruik RT51/52 + RF Room thermostat with manual or automatic Day/Night set-back GB Installation Instructions User Instructions NL Installatie handleiding Instructies voor gebruik F Instructions d installation

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS

VH CONTROL THERMOSTAAT METIS VH CONTROL THERMOSTAAT METIS HANDLEIDING & INSTRUCTIES 1 INHOUD Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 3 Technische gegevens... 3 Afmetingen... 4 Installatie

Nadere informatie

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com

ES-D1A. Draadloze bewegingsdetector. www.etiger.com ES-D1A Draadloze bewegingsdetector www.etiger.com NL Inhoud van de verpakking 1 x PIR bewegingsdetector 1 x steun 1 x gebruikershandleiding 1. Detectievenster 2. LED-lampje 3. Steun Vóór het eerste gebruik

Nadere informatie

1 Introductie Waarvoor worden software updates verstrekt en wanneer kunt u deze toepassen.

1 Introductie Waarvoor worden software updates verstrekt en wanneer kunt u deze toepassen. Link-CC software update Om te bepalen of het updaten van uw software voor uw persoonlijke wensen verbeteringen geeft, hebben wij voor u de belangrijkste veranderingen beschreven in dit document. 1 Introductie

Nadere informatie

CF2 Draadloos regelsysteem voor verwarmen en koelen

CF2 Draadloos regelsysteem voor verwarmen en koelen CF2 Draadloos regelsysteem voor verwarmen en koelen Datablad Toepassingsvoorbeelden Vloerverwarmingssysteem met cv-toestel CF-MC CF-RS CF-RD CF-RF Vloerverwarmingssysteem met directe installatieaansluiting.

Nadere informatie

Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie

Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie Thermostatische radiatorkraan it600 - B2: Internetversie BEKNOPTE INSTALLATIEHANDLEIDING Inhoud van de verpakking Thermostatische radiatorkraan (TRV10RF) Thermostaat (VS20) Regeleenheid (CO10RF) NB: Deze

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Introductie. Productoverzicht. HomeSecure Smart Outdoor Siren:

Introductie. Productoverzicht. HomeSecure Smart Outdoor Siren: Introductie De draadloze flitslicht/sirene voor buiten is bedoeld om indringers af te schrikken door sirenegeluid, zodra het een draadloos signaal ontvangt van het aangesloten bedieningspaneel of van de

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Installatiehandleiding INLEIDING INLEIDING De buitenvoeler meet de buitentemperatuur en stuurt deze temperatuur door naar het verwarmingssysteem. De temperatuur voor het verwarmingssyteem wordt bepaald

Nadere informatie

ES-S7B. Buitensirene.

ES-S7B. Buitensirene. ES-S7B Buitensirene www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S7B 1 x 12V adapter 1 x back-upbatterij (ingebouwd) 1 x siliconen frame Schroeven, pluggen en siliconen doppen Documentatie Belangrijke

Nadere informatie

Aan de slag met Anna.

Aan de slag met Anna. Aan de slag met Anna. In combinatie met de Smile T. versie PW 2.0 In het pakket van Anna. Anna Smile T Adapter Bevestigingsplaatje Adapterkabel Optioneel: 2x Extra installatiekabel voor de cv-ketel Optioneel:

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor Egardia Huiscentrale (model GATE-01) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie

Nadere informatie

30 radiatoren regelen vanuit één centraal punt. Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen. link.danfoss.nl. Selectiegids

30 radiatoren regelen vanuit één centraal punt. Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen. link.danfoss.nl. Selectiegids Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeemcomponenten

Nadere informatie

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeemcomponenten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat

Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat Gebruikershandleiding THR840D Digitale thermostaat 50057005-001 A WAARSCHUWING: Dit product moet juist worden geïnstalleerd en geconfigureerd om goed te kunnen functioneren (zie pagina s 12-24). Als u

Nadere informatie

SmartHome Huiscentrale

SmartHome Huiscentrale installatiehandleiding SmartHome Huiscentrale Vervanging voor WoonVeilig Huiscentrale (model WV-1716) INSTALLATIEHANDLEIDING SMARTHOME HUISCENTRALE Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding living connect Elektronische radiatorthermostaat

Installatie- en gebruikershandleiding living connect Elektronische radiatorthermostaat Installatie- en gebruikershandleiding Elektronische radiatorthermostaat Danfoss Heating Solutions VIIDH110 11/2013 1 Installatiehandleiding Installatiehandleiding 1. Installatie 1.1 Welk type -thermostaat

Nadere informatie

Thermostatische radiatorkraan it600 - A2: Versie metontvanger voor boiler - Geen internet

Thermostatische radiatorkraan it600 - A2: Versie metontvanger voor boiler - Geen internet Thermostatische radiatorkraan it600 - A2: Versie metontvanger voor boiler - Geen internet BEKNOPTE INSTALLATIEHANDLEIDING Inhoud van de verpakking Thermostatische radiatorkraan (TRV10RF) Thermostaat (VS20)

Nadere informatie

evohome Gebruikshandleiding

evohome Gebruikshandleiding evohome Gebruikshandleiding evohome maximaal benutten evohome maximaal benutten evohome Gebruikshandleiding 1 evohome is gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig om permanente of tijdelijke wijzigingen door

Nadere informatie

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent.

JunkersControl CT 100. Eenvoudig. Intelligent. JunkersControl CT 100 Eenvoudig. Intelligent. Handset niet inbegrepen. JunkersControl CT 100 De JunkersControl CT100 is de eerste van een nieuwe generatie Junkers-regelingen. De JunkersControl is een slimme,

Nadere informatie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie

Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000-RF Gebruikshandleiding en Montage-instructie Elektronische Klokthermostaat TP7000/TP7000RF Gebruikshandleiding Montageinstructie Eigschapp De TP7000 is e batterijgevoede klokthermostaat met naar keuze: e 7dag programma, per dag programmeerbaar e

Nadere informatie

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT

VALIO XP KLOKTHERMOSTAAT De VALIO XP opbouw klokthermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. Mogelijkheden en voordelen

Nadere informatie

088U0214. NL Handleiding CF-RD Kamerthermostaat met display

088U0214. NL Handleiding CF-RD Kamerthermostaat met display 088U0214 NL Handleiding 2 Danfoss Heating Solutions VIUHQ610 Danfoss 03/2011 Inhoud 1. Functioneel overzicht.............................. 4 2. Installatie.......................................... 5 3.

Nadere informatie

PRF-79 thermostaat voorzien van;

PRF-79 thermostaat voorzien van; Let op: de PRF-79 thermostaat kan gebruikt worden voor elektrische vloerverwarming systemen en voor infrarood panelen. Standaard staat de thermostaat ingesteld op vloertemperatuur en ruimte temperatuur.

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339

Uw gebruiksaanwijzing. HONEYWELL CM901 http://nl.yourpdfguides.com/dref/2938339 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T

Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T Elektronische draadloze ruimtethermostaat D9380 RF-T 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Bediening en display 3 Bediening 3 Display 4 Handleiding voor gebruik 4 Gebruiksfuncties 5 Functie COMFORT 5 Functie ECO

Nadere informatie

Installatiehandleiding. DEVIreg 132. Elektronische thermostaat. www.devi.com

Installatiehandleiding. DEVIreg 132. Elektronische thermostaat. www.devi.com Installatiehandleiding DEVIreg 132 Elektronische thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 3 1.1 Technische specificaties..... 4 1.2 Veiligheidsinstructies...... 5 2 Montage-instructies..........

Nadere informatie

ES-S8A. Sirene op zonne-energie.

ES-S8A. Sirene op zonne-energie. ES-S8A Sirene op zonne-energie www.etiger.com Inhoud van de verpakking 1 x ES-S8A Schroeven en pluggen Documentatie Presentatie Wat is de ES-S8A? De ES-S8A is een draadloze sirene op zonneenergie die geschikt

Nadere informatie

Bestnr Radiatorthermostaat Rondostat_HR20 Honeywell

Bestnr Radiatorthermostaat Rondostat_HR20 Honeywell Bestnr. 61 59 50 Radiatorthermostaat Rondostat_HR20 Honeywell Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand,

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. ExaControl E7R S

Bedieningshandleiding. ExaControl E7R S Bedieningshandleiding ExaControl E7R S UW APPARAAT GEBRUIKEN UW APPARAAT GEBRUIKEN 1 Het apparaat wordt geleverd met: Snelstartgids voor de gebruiker, Snelstartgids voor de installateur, Garantieverklaring

Nadere informatie

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382

Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Programmeerhandleiding Nelson Turf EZ Pro Jr. voor de types 8304, 8306, 8309, 8312, 8374, 8376, 8379, 8382 Overzicht U kunt een onderdeel slechts wijzigen wanneer het knippert in het display. Duw de knoppen

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding living eco Elektronische radiatorthermostaat

Installatie- en gebruikershandleiding living eco Elektronische radiatorthermostaat Elektronische radiatorthermostaat Danfoss Heating Solutions VIIDB110 01/2013 1 Gefeliciteerd met de aankoop van uw -radiatorthermostaat is een elektronische radiatorthermostaat met programma s om de kamertemperatuur

Nadere informatie

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA

LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA LIVECHESS QUICK SET-UP CAÏSSA MA_NED_LiveChess_Quick Set-up Caïssa_Rev1509b 1 Inhoud: DGT LiveChess... 2 Caïssa Systeem... 2 DGT Caïssa setup.... 3 BoMo... 3 BoMo batterijen... 3 Aansluiting BoMo naar

Nadere informatie

Friedland Draadloze libra zender + 200m ontvanger/bel

Friedland Draadloze libra zender + 200m ontvanger/bel G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Bestnr.: 62 02 08 Friedland Draadloze libra zender + 200m ontvanger/bel Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax 1 Opstartprocedure Watts Vision Comfort Pakket Radiatoren. Zoneregeling van radiatorkring(en) met thermostaatkop(pen) BT-TH02 RF en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. Installatie van de RF digitale

Nadere informatie

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen

Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Selectiegids Danfoss Link Zoneregeling voor verwarmen en koelen Vanuit één centraal punt, regelt Danfoss Link draadloos de verwarming en eventueel vloerkoeling voor de gehele woning. Alle systeem componenten

Nadere informatie

GSMVERSTERKERS.NL. Gebruikers installatie handleiding

GSMVERSTERKERS.NL. Gebruikers installatie handleiding GSMVERSTERKERS.NL Gebruikers installatie handleiding Voor de installatie van alle onze gsm versterkers. In dit document vindt u een technische installatiehandleiding om uw nieuwe signaalversterker goed

Nadere informatie

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene

installatiehandleiding Alarmlicht met sirene installatiehandleiding Alarmlicht met sirene INSTALLATIEHANDLEIDING ALARMLICHT MET SIRENE Gefeliciteerd met de aankoop van het Egardia alarmlicht met sirene. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice

Nadere informatie

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600 Deze plug-in thermostaat is bestemd voor gebruik in elektrische verwarmingselementen en soortgelijke apparatuur. Knop Functie Stroom aan/uit Temp. omhoog of temp. instellen Temp. omlaag of temp. instellen

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER

HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER HANDLEIDING BEWEGINGSMELDER Inhoud INSTALLATIE... 2 GEVOELIGHEIDSDETECTIE... 3 HUISDIERMODUS... 4 TESTEN... 5 WANNEER IS DE BEWEGINGSMELDER ACTIEF?... 6 LED AAN/UIT SELECTIE... 6 DETECTIEPATROON... 6 VEELGESTELDE

Nadere informatie

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies

VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies VH Control RF Thermostaat Echo Handleiding & Instructies 1 Inhoud Algemeen... 3 Belangrijkste functionaliteiten... 3 Technische specificaties... 3 Belangrijke veiligheidsinformatie... 4 Afmetingen... 4

Nadere informatie

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com

ENA 50-60 Bijlage. Installatie- en bedieningsinstructies. Flamco www.flamcogroup.com ENA 50-60 Bijlage Installatie- en bedieningsinstructies Flamco www.flamcogroup.com Editie 2010 / NL Inhoud Pagina 1. Inbedrijfstelling 3 1.1. Inbedrijfstelling ENA 50/60 3 1.2. Parameters instellen voor

Nadere informatie

Rookgasventilator Storingstabel EW 41

Rookgasventilator Storingstabel EW 41 Rookgasventilator 1 Storingstabel EW 41 Inatherm BV Vijzelweg 10 5145 NK WAALWIJK T 0416 317830 E service@inatherm.nl In dit document een aantal weetjes, tips en trucs die Inatherm service engineers in

Nadere informatie

Digimax 210. Compatible met Maxi Controller. Gebruiksaanwijzing

Digimax 210. Compatible met Maxi Controller. Gebruiksaanwijzing Digimax 210 Programmeerbare thermostaat Compatible met Maxi Controller Gebruiksaanwijzing Bedieningselementen van de thermostaat HF DigiMax 210 Omgevings temperatuur set -toets omhoog -toets omlaag -toets

Nadere informatie

Thermostaat met display

Thermostaat met display H/LN4691-0 674 59-64170 Thermostaat met display RA00118AA_U-01PC-13W38 www.homesystems-legrandgroup.com Inhoudsopgave Thermostaat met display 1 Thermostaat met display 4 1.1 Functionering 4 1.2 Wat voor

Nadere informatie

TH-RF-EXCLUSIV. Mogelijkheden en voordelen van de TH-RF-EXCLUSIV thermostaat;

TH-RF-EXCLUSIV. Mogelijkheden en voordelen van de TH-RF-EXCLUSIV thermostaat; De TH-RF-EXCLUSIV opbouw draadloze thermostaat is ontwikkeld om elektrische- en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur. Mogelijkheden en voordelen

Nadere informatie

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater

DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater DTRONIC WR01 Wireless-N Wifi repeater Versie 10-2018 1 1 Het product 3 1.2 Pak het apparaat uit 3 1.3 Introductie van het apparaat 4 1.4 Opzetten van een draadloos netwerk 4 1.4.1 Wireless AP mode 4 1.4.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding van de thermostaat

Gebruikershandleiding van de thermostaat NL Gebruikershandleiding van de thermostaat Eens uw thermostaat geïnstalleerd en verbonden is met de Box, kan u ontdekken hoe u hem moet programmeren en besturen vanuit uw Internet portaal. U kan op ieder

Nadere informatie

MINI INBOUW SCHAKELAAR

MINI INBOUW SCHAKELAAR START-LINE AWS-3500S GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70230 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen MINI INBOUW SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies. Bij

Nadere informatie

Aangenaam duurzaam. Informatieboekje

Aangenaam duurzaam. Informatieboekje Aangenaam duurzaam Informatieboekje Handige informatie Uw woning is aangesloten op Warmtenet Hengelo. Warmtenet Hengelo zorgt ervoor dat u het in huis aangenaam warm hebt en dat u warm water uit de kraan

Nadere informatie

CF2 Draadloos zoneregelsysteem voor verwarmen en koelen

CF2 Draadloos zoneregelsysteem voor verwarmen en koelen CF2 Draadloos zoneregelsysteem voor verwarmen en koelen Da t a b l a d Toepassingsvoorbeelden Vloerverwarmingssysteem met cv-toestel Vloerverwarmingssysteem met directe installatieaansluiting. 2 Gecombineerd

Nadere informatie

handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V

handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V handleiding master aansluitmodule 6 zones - 230V/24 V NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING De Master aansluitmodule -RF is speciaal ontworpen voor de bediening van uw vloerverwarmings-/ koelingssysteem. De module

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Bellman Visit 868 wekker, BE1500 (NL) Om te beginnen. Functie

Bellman Visit 868 wekker, BE1500 (NL) Om te beginnen. Functie Bellman Visit 868 wekker, BE1500 Bellman Visit 868 wekker, BE1500 (NL) Wij danken u voor uw vertrouwen in de producten van Bellman & Symfon. Het Bellman Visit 868 systeem bestaat uit een aantal radiozenders

Nadere informatie

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING

DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING DAB+ FM-RADIO DAB-42 GEBRUIKSHANDLEIDING Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig door voorafgaand aan gebruik en bewaar de instructies als eventueel naslagwerk. PRODUCTOVERZICHT 1 Aan/Uit/Modus-knop

Nadere informatie

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit.

Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Opstartprocedure Watts Vision Central Unit. Applicatie 4 : Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTWA

MONTAGEHANDLEIDING. Kamerthermostaat EKRTWA MONTAGEHANDLEIDING 1 1 2 2 60 mm/2.36 inch 87 mm/3.43 inch ±1.5 m ±60 inch >0.2 m >8 inch 3 34 mm/1.34 inch 125 mm/4.92 inch 3 De Engelse tekst is de oorspronkelijke versie. Andere talen zijn vertalingen

Nadere informatie

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER

HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER HANDLEIDING ALCATEL ONE TOUCH Y580 MIFI ROUTER Copyright 2012. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar

Nadere informatie