Sl S ee e p w e e p w l e. M l o. M v o e b v e e b t e ter e.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sl S ee e p w e e p w l e. M l o. M v o e b v e e b t e ter e. www.mline.nl"

Transcriptie

1 Sleep well. Move better.

2 Sleep well. Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten. Door de unieke drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M Line dieper en draait u minder. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.

3 Move better. Topsporters slapen op M Line Topsporters zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, die bijdragen aan een betere prestatie. Zo probeerden zij de klapschaats, aërodynamische (zwem)pakken, de carveski enz. Maar ook op het gebied van slapen en dus herstellen is nog een belangrijke verbetering mogelijk. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een beter en sneller herstel van lichaam en geest! Daarom slapen veel topsporters op een bed van M Line. Preventief in de zorg Maar niet alleen in de sport is een goed en snel herstel essentieel, ook in de zorg is dit een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, dankzij de optimale drukverlaging van M Line, werkt bijvoorbeeld preventief bij nek en rugklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysio therapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van onze matrassen en hoofdkussens.

4 Rust uit terwijl u zweeft... M Line -matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Dit visco-elastisch M Line -materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor zorgen M Line -matrassen voor een perfecte drukverlaging en drukverdeling tijdens het slapen, waardoor u als het ware zweeft in uw bed.

5 en haal meer energie uit de nacht Drukverlagend wil zeggen dat er tijdens het liggen minder druk komt op uitstekende lichaamsdelen - zoals schouders, armen, heupen, knieën en hielen - die als eerste in contact komen met het matras. Hierdoor rust uw lichaamsgewicht dus niet op één enkel punt, waardoor de bloeddoorstroming verbetert. Drukverdelend betekent dat het lichaamsgewicht over het hele ligvlak wordt verdeeld, waardoor u als het ware zweeft in uw bed. Zwevend neemt uw lichaam een ontspannen houding aan, belast u uw spieren en zenuwen minder, slaapt u dieper en draait u minder. Lichaam en geest herstellen zich optimaal. Zo heeft u weer voldoende energie voor de dag.

6 M Line-matrassen Goed voor lichaam en geest In onze slaap herstellen onze cellen, lossen spanningen op en wordt de energievoorraad weer aangevuld. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u zich fit voelt, verhoogt uw creativiteit, uw weerstand en het vermogen om te genieten.

7 Unieke eigenschappen van Slow Motion-matrassen Comfort door een ergonomische slaaphouding Het visco-elastisch schuim van M Line vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het visco-elastisch M Line -materiaal sneller. Hierdoor voelen matrassen van M Line meteen comfortabel aan en kost draaien en uit bed stappen minder energie. Ingebouwde comfortzones bieden extra ondersteuning en zorgen voor een ergonomische houding van uw wervel kolom. En omdat een M Line -matras steeds terugveert in zijn originele vorm, hoeft u ze nooit om te draaien. FleXnet-Supportsysteem De heupzone van alle M Line -matrassen is voorzien van een FleXnet-Supportsysteem. Deze zorgt zowel in zittende als liggende positie voor extra ondersteuning van uw onderrug en heup. Het FleXnet werkt in de Slow motion III- en IV-matrassen samen met de gepatenteerde schokdempers. Hierdoor ervaart u een uiterst stabiele ondersteuning en helpen de schokdempers u bij het draaien en uit bed stappen. Fase 1 Vorming door gewicht Slow Motion-matrassen en kussens vormen zich naar uw lichaam in twee fasen Vorming Fase 2 Vorming door lichaamstemperatuur Optimale klimaatbeheersing en hygiëne tijdens uw slaap Elke nacht verliest u gemiddeld een halve liter vocht door transpiratie en ademhaling. En omdat u nogal wat uurtjes in bed doorbrengt is een goede hygiëne dus belangrijk. Door de open celstructuur ademen onze matrassen. In combinatie met het lucht- en vochtlabyrint zorgt deze open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. Bovendien zorgt de unieke HCC -technologie voor de beste hygiëne terwijl u slaapt. Normaal matras M Line Slow Motion-matras Een M Line -matras vormt zich beter naar uw lichaam dan een normaal matras Hygienic Climate Control Tijd

8 afritsbare Soft & Fresh -tijk met HCC -technologie comfortabel gegolfd oppervlak hoogwaardig viscoelastisch schuim met HCC -technologie (8 cm) duurzaam HR-schuim met HCC - technologie (10 cm) FleXnet- Supportsysteem 5 comfortzones lucht- en vochtlabyrint Hoogwaardige eenvoud De hoogwaardige materialen van de Slow Motion II-matras zorgen voor een ongekend ligcomfort. Vijf ergonomische comfortzones met FleXnet-support zorgen voor een perfecte drukverdeling van uw lichaamsgewicht. De open celstructuur met HCC -technologie, de luchtkanalen en de Soft&Fresh -tijk zorgen voor een goede ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. Zo hoogwaardig kan eenvoud zijn! hoogwaardig viscoelastisch schuim met HCC -technologie (8 cm) comfortabel gegolfd oppervlak afritsbare Soft & Fresh -tijk met HCC -technologie duurzaam HR-schuim met HCC - technologie (10 cm) gepatenteerde schokdempers FleXnet- Supportsysteem 7 comfortzones lucht- en vochtlabyrint Stabiele ondersteuning De Slow Motion III-matras heeft dezelfde comfortabele eigenschappen als de Slow Motion II. Door de gepatenteerde schokdempers ervaart u een extra stabiele ondersteuning en kost draaien en uit bed stappen minder energie. Bovendien is de Slow Motion III verrijkt met een extra duurzame toplaag visco-elastisch M Line -materiaal en heeft hij 7 ergonomische comfortzones.

9 Dag en nacht in balans Kies voor het beste matras Neem even rustig de tijd en test onze matrassen in de showroom. Doe uw jas en schoenen uit, haal de voetenmat van het matras en ga in uw vertrouwde slaaphouding liggen. Zo voelt u het matras met heel uw lichaam en ervaart u welke matras het best bij u past. Kiest u voor... Of houdt u meer van... Of droomt u heerlijk weg op... Of laat u alles over aan... De hoogwaardige eenvoud van onze Slow Motion II (dikte18 cm) De stabiele ondersteuning van onze Slow Motion III (dikte 18 cm) De ergonomische souplesse van onze Slow Motion IV Tender Touch (dikte 22 cm); De intelligente draagkracht van onze Slow Motion IV (dikte 22 cm).

10 afritsbare Soft & Fresh -tijk met HCC -technologie hoogwaardig viscoelastisch schuim met HCC -technologie (8 cm) comfortabel gegolfd oppervlak lucht- en vochtlabyrint 7 zones pocketvering interieur (7 cm) FleXnet- Supportsysteem duurzaam HRschuim met HCC - technologie (5 cm) duurzaam HRschuim met HCC - technologie (2 cm) Ergonomische souplesse De Slow Motion IV Tender Touch -matras heeft een royale dikte van 22 cm. De toplaag vormt zich extra soepel naar de contouren van uw lichaam, terwijl de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones extra ondersteuning bieden. Bovendien stimuleren deze pocketveren de ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. Ontdek onze Tender Touch en raak in vervoering! lucht- en vochtlabyrint afritsbare Soft & Fresh -tijk met HCC -technologie hoogwaardig viscoelastisch schuim met HCC -technologie (8 cm) comfortabel gegolfd oppervlak duurzaam HRschuim met HCC - technologie (2 cm) 7 zones pocketvering interieur (7 cm) gepatenteerde schokdempers FleXnet- Supportsysteem duurzaam HRschuim met HCC - technologie (5 cm) Intelligente draagkracht Ook de Slow Motion IV-matras heeft een royale dikte van 22 cm en heeft een extra duurzame toplaag visco-elastisch M Line -materiaal. In dit uiterst comfortabele matras werken alle innovatieve technieken harmonieus samen. Zo zijn de gepatenteerde schokdempers afgestemd op de onderliggende pocketveren met 7 comfortzones. Uw lichaamscontouren worden nauwlettend gevolgd en optimaal ondersteund. Laat het slapen maar aan onze Slow Motion IV over.

11 Rust uit terwijl u zweeft Hygienic Climate Control, hygiene ten top! De M Line -matrassen bieden u een gezond en fris slaapklimaat! M Line maakt hiervoor gebruik van de unieke Hygienic Climate Control -technologie (HCC ) die door zijn hygiënische werking ook bij veel ziekenhuizen wordt ingezet. De speciaal voor M Line ontwikkelde Soft & Fresh -tijk heeft hierdoor een permanente antibacteriële werking, die ook na veelvuldig wassen actief blijft. De tijk is snel en gemakkelijk afritsbaar en kan gewassen worden op 60 C. Ook de kernen van alle M Line -matrassen zijn voorzien van de zogenoemde HCC -technologie. Samen met de tijk biedt dit bescherming tegen de huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren. Zo geniet u van een heerlijke frisse en hygiënische nachtrust. Hygienic Climate Control

12 M Line-bedbodem Multi Motion en Slow Motion: The perfect match. De Multi Motion-bedbodem is speciaal ontwikkeld voor de Slow Motion-matrassen. Dit bevordert niet alleen het comfort van het matras, maar ook de levensduur er van. Door het samenspel tussen matras en bodem krijgt uw lichaam over het hele ligvlak de juiste onder steuning. De boven laag van de Multi Motion is afgewerkt met verende latten, mini-pocketveren en visco-elastisch schuim. Hierdoor veert onze bedbodem over het hele ligvlak evenveel. De afwezigheid van een harde midden-zone bij een twee persoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverdelende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen. Ook bent u met de Multi Motion verzekerd van een goede ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. De stoffering van onze bedbodem heeft een drie dimensionale opengeweven structuur voor een goede lucht- en vochtregulatie tussen het matras en de bodem.

13 Multi Motion Comfort en Design De Multi Motion is een design bodem en zo mooi dat deze makkelijk vrijstaand geplaatst kan worden. Dankzij de geringe hoogte van 10 centimeter kan de Multi Motion ook als matrasdrager worden gebruikt in een ledikant. Specificaties Multi Motion-bedbodem Leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. Leverbaar met stelpoten of aluminium poten. Stelpoten worden gebruikt om de bedbodem in een ledikant te plaatsen en aluminium poten worden gebruikt bij een vrijstaande bodem. Koppelstuk leverbaar waarmee twee bodems aan elkaar vast gezet kunnen worden. Crossbars leverbaar waardoor een tweepersoonsopstelling kan worden uitgevoerd met vier poten. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Beide onderdelen kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. Synchroonverstelling leverbaar. Functie met noodstroomvoorziening. Draadloze (infrarood) afstandsbediening leverbaar. stoffering met driedimensionale opengeweven structuur hoogwaardig viscoelastisch schuim mini-pocketvering interieur verdeeld over 7 zones verende beukenhouten latten totale hoogte 10 cm aluminium H 14 cm Ø 5 cm aluminium H 18 cm Ø 5 cm stelpoot H 16,3 24 cm Ø 5 cm Nieuw! luxe massage-unit Elke dag een weldadige massage De Multi Motion is optioneel leverbaar met een luxe massage-unit met draadloze afstandsbediening. Zo geniet u elke dag van een weldadige been- en rugmassage!

14 M Line Box All in one De M Line Box is een uniek slaapsysteem. Met de M Line Box kiest u voor een compleet slaapsysteem, bestaand uit een matrasdrager en M Line -matras in één. Omdat u een M Line - matras nooit hoeft om te draaien, zit deze door een ritssluiting gekoppeld aan de matrasdrager. Hierdoor blijft het matras beter op zijn plaats. Specificaties M Line Box De dikte van de matrasdrager is slechts 8 cm en heeft 7 ergonomische comfortzones. De totale hoogte van de M Line Box is, afhankelijk van de uitvoering, tussen de 44 en 56 cm. De M Line Box is standaard voorzien van een zwarte potenset (hoogte 14 cm). Leverbaar in een vlakke, een elektrische en elektrisch plus uitvoering. Synchroonverstelling leverbaar. Functie met noodstroomvoorziening. Draadloze (infrarood) afstandsbediening leverbaar. Maak uw keuze uit verschillende poten en stofferingen. U vindt alle mogelijkheden op de volgende pagina. Hygienic Climate Control

15 M Line Box Comfort en Design De moderne en tijdloze vormgeving van onze M Line Box maakt hem zo bijzonder. De extra dunne matrasdrager (8 cm) is van alle gemakken voorzien. Het binnenwerk bestaat uit mini-pocketveren met 7 ergonomische comfortzones. Uiteraard zijn deze comfortzones haarfijn afgestemd op die van onze M Line -matrassen. Door het samenspel tussen het matras en de matrasdrager krijgt uw lichaam over het hele ligvlak de juiste ondersteuning. De afwezigheid van een harde middenzone bij een tweepersoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverdelende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk van elkaar opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen. Kies het beste matras voor uw M Line Box Kies het M Line -matras dat het best bij u past en ontdek een nieuwe manier van slapen. Onze M Line Box kan gecombineerd worden met alle Slow Motion-matrassen*. Zo kunnen u en uw partner individueel het comfort van uw M Line Box bepalen. Vooraan in deze catalogus vindt u meer informatie over onze matrassen. Elektrisch verstelbaar De M Line Box is verkrijgbaar in een vlakke, een elektrische en elektrisch plus-uitvoering. Om deze te bedienen, kunt u kiezen uit een normale of een draadloze (infrarood) afstandsbediening. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Beide onderdelen kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. De elektrisch plus uitvoering heeft nog een extra hoofdsteun. Een speciale noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u de M Line Box ook bij stroomuitval in zijn vlakke stand kunt terugzetten. * Bij een tweepersoonsopstelling kunt u, door een verschil in dikte, alleen een Slow Motion II-matras met een Slow Motion III-matras (18 cm dik) combineren. Tevens kunt u een Slow Motion IV-matras met een Slow Motion IV Tender Touch-matras (22 cm dik) combineren.

16 Creëer uw eigen M Line Box De M Line Box is standaard voorzien van een zwarte kunststof potenset (14 cm hoog). Maar ook beuken-, kersenhouten of aluminium poten behoren tot de mogelijkheden. Voor een hogere instap, zijn zowel de aluminium als de zwarte poten ook leverbaar in 22 cm hoogte. Daarbij is er een in hoogte verstelbare modulepoot leverbaar. Deze is verstelbaar van 14 cm tot 20 cm hoogte. U kunt de M Line Box in 3 luxe stofsoorten laten stofferen en kiezen uit een gamma van 21 actuele kleuren. Standaard H 14 cm ø 5 cm module poot H cm ø 6 cm aluminium H 14 cm ø 7 cm aluminium H22cm ø 7 cm blank-beuken H 14 cm ø 7 cm kersen H 14 cm ø 7 cm zwart H 14 cm ø 7 cm zwart H 22 cm ø 7 cm De getoonde stofsoorten en kleuren kunnen afwijken van de stoffen in de winkel. Vraag naar de actuele stoffen en kleuren in de winkel. Burago cream nr. 02 liver nr. 10 chocolate nr. 17 darkbrown nr. 18 plum nr. 168 onyx nr. 169 Heaven antraciet nr. 67 beige nr. 5 donkerbruin nr. 18 lichtgrijs nr. 60 rood nr. 35 zand nr. 3 choco nr. 17 onyx nr. 169

17 Nachtkastjes en voetenbank Bij de M Line Box kunt u bijpassende hockers en een voetenbank bestellen. Nachtkastje: 45 cm breed, 45 cm diep en 44 cm hoog. Voetenbank: 120 cm breed bij 40 cm diep en 44 cm hoog. Falcone beige nr. 05 liver nr. 37 chocolate nr. 17 darkgrey nr. 68 coffee nr. 81 onyx nr. 169 Finale sand nr. 67 darkbrown nr. 16 chocolade nr. 17 grey nr. 65 onyx nr. 67 antracite nr. 67

18 Ultiem slapen De M Line Ultimate Box wordt met de hand gemaakt van de meest innovatieve materialen. Het resultaat is een ultieme combinatie van design, topkwaliteit, functionaliteit en slaapcomfort! Design De fraaie ronde vormen geven de Ultimate Box een elegante en tijdloze uitstraling. Dit wordt geaccentueerd door het weglaten van een voetenbord en het gebruik van exclusieve designpoten. Een imponerende boxspring die het verdient om het middelpunt van uw slaapkamer te worden!

19 Topkwaliteit De hoogwaardige Multi Motion-bedbodem vormt de basis voor de Ultimate Box. Een uiterst duurzaam frame met een bovenlaag van verende beukenhouten latten, thermisch geharde mini-pocketveren en visco-elastisch schuim. Het resultaat is een slank ontwerp met de beste ondersteuning, verstelbaarheid en ventilatie! Functionaliteit Kenmerkend voor de Ultimate Box is de innovatieve SoftSide-omranding. Deze houdt de matrassen altijd perfect op hun plaats! Ook wanneer u de Ultimate Box elektrisch verstelt. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Zo kunt u ook in bed genieten van een film, boek of ontbijt! Slaapcomfort Het M Line-matras is de finishing touch voor het slaapcomfort van uw Ultimate Box! Onze Ultimate Box kan gecombineerd worden met alle Slow Motion-matrassen. Zo kunnen u en uw partner individueel het comfort van uw M Line Box bepalen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Ultimate box-dealer.

20 Creëer uw eigen Ultieme boxspring De Ultimate Box is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Kiest u voor de chique uitstraling van de Intense-uitvoering of voelt u meer voor de stijlvolle uitstraling van onze Extreme? U kunt de Ultimate Box in 6 luxe stofsoorten laten stofferen en kiezen uit een gamma van actuele kleuren. Voor de finishing touch kunt u kiezen uit een van de vijf exclusieve designpoten. Intense: zonder hoofdborden Extreme: met elegante hoofdborden Extreme: met exclusieve nachtkastjes Extreme: met exclusieve nachtkastjes en stijlvolle achterpanelen. Modellen De Ultimate Box is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De Intense is rondom voorzien van een SoftSideomranding en wordt zonder hoofdborden geleverd. De Extreme wordt standaard geleverd met 2 elegante hoofdborden en kan optioneel worden aangekleed met exclusieve nachtkastjes en stijlvolle achterpanelen.

21 Luxueuze stoffen Kies uit een gamma van actuele kleuren in de meest luxueuze stoffen. barugo darkbrown barugo onyx barugo plum cadence onyx cadence choco cadence liver riccia choc riccia ecru riccia zand riccia antraciet rodrigo brown rodrigo ivoor rodrigo antraciet rodrigo terra rossano choc rosano ecru rossano zand rossano antraciet stridone brown stridone ecru stridone grey stridone terra Exclusieve designpoten Kies een van de speciaal ontworpen designpoten. Phantom Pearl Steel Wengé Naturel Nieuw! luxe massage-unit Massage-unit cadeau! Bij een elektrische uitvoering ontvangt u een luxe massage-unit met draadloze afstandsbediening cadeau. Zo geniet u elke avond van een weldadige been en rug massage en kunt u alle functies van uw bed draadloos bedienen.

22 M Line-hoofdkussens Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een duurzame nachtrust. Alle M Line -kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch M Line -materiaal. Onze kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion-matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. Hygienic Climate Control neksteunkussens: 60 x 40 x 10 cm 60 x 40 x 13 cm neksteunkussens: Deze kussens hebben een ortho-pedische nekrol die de nek extra ondersteunt. Het visco-elastisch schuim vormt zich soepel naar uw hoofd en nek, zodat alle nekwervels ondersteund worden. Beide kussens zijn voorzien van ventilatiekanalen waardoor ze koel en fris blijven aanvoelen. De gepatenteerde schokdempers zorgen bij het Slow Motion III-kussen voor een extra stabiele ondersteuning van uw nek en hoofd. Onze neksteunkussens zijn in twee hoogtes verkrijgbaar. basic-kussen: 60 x 40 x 13 cm basic-kussen Het Slow Motion basic-kussen is speciaal gemaakt voor mensen die tijdens hun slaap het kussen een eigen vorm willen geven. Door een vulling van traagschuimvlokken en Comforel kan dat uitstekend. En ook het opschudden is geen enkel probleem. Nieuw! basic xl-kussen Het nieuwe Slow Motion basic xl kussen is extra groot en heeft dezelfde vulling als het basic-kussen. De vulling van de basic xl is verpakt in een dunne traagschuimhoes wat hem bijzonder comfortabel maakt. basic xl-kussen: 60 x 50 x 13 cm reiskussen Neem het comfort van uw M Line -kussen mee op reis. Ons reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als een M Line -neksteunkussen, maar heeft slechts de halve breedte. Het M Line -reiskussen leent zich uitstekend voor gebruik in een hotel, vliegtuig of auto. reiskussen: 25 x 30 x 10 cm

23 M Line Athletic Pillow 5 hoofdzaken voor de beste slaaphouding Uitholling De trechtervormige uitholling in het kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaapt u op uw rug, dan wordt uw hoofd iets hoger dan uw schouders gehouden. Hierdoor wordt uw halswervel lichtjes gerekt en neemt de spierspanning af. Schouderuitsparing Door de schouderuitsparing liggen uw hals en schouders vrij, blijft uw nekwervel horizontaal en kan uw hoofd maximaal worden ondersteund door het kussen. Uw hals-, nek- en schouderspieren krijgen de kans om optimaal te ontspannen en herstellen. De schouder uitsparing zorgt er bovendien voor dat het kussen uw bewegingen gemakkelijk volgt bij het veranderen van slaaphouding. Nekgleuf De nekgleuf houdt uw nek en hoofd in het midden van het kussen en laat de hals vrij voor een optimale bloed circulatie naar het hoofd. Ooruitsparing Slaapt u op uw zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt het maximale ventilatie. Universele slaapzijde M Line Athletic Pillow heeft een hoge en een lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt. Hét hoofdkussen voor de beste slaaphouding s avonds herstel s morgens Of u overdag nu erg actief bent of juist niet, er ont staat altijd een zekere spanning op de (hals)wervelkolom. Dat komt doordat de krommingen van uw rug tijdens de dag toenemen en uw spieren een beetje samentrekken. Het M Line Athletic Pillow zorgt ervoor dat uw wervels zich s nachts weer strekken, uw spieren ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag dus weer in topvorm! De illustraties laten zien dat het hoofd op het M Line Athletic Pillow licht omhoog wordt gehouden. Hierdoor kunnen de krommingen van de nek, bovenrug en onderrug zich vanzelf strekken tot een natuurlijke spanningsloze houding.

24 Gegarandeerde zekerheid Een bed is een belangrijke investering in uw welzijn en met een M Line kiest u voor het beste slaapsysteem. De M Line Slow Motion-matrassen zijn onafhankelijk getest door TNO en hebben naast het CE-label ook nog een Okö-Tex normering. Dit betekent simpelweg, dat u 10 jaar garantie op onze matrassen krijgt. Om zelf het comfort van onze matrassen te testen, krijgt u op alle standaardmaten van de Slow Motion II-, III- en IV-matrassen, 90 dagen omruilgarantie.* *vraag naar de voorwaarden bij uw M Line -dealer zevende druk Sleep well. Move better.

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie

aanbevolen M Line slaapsystemen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Epke Zonderland M Line slaapsystemen aanbevolen door topsporters én fysiotherapeuten Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie www.mline.nl Het samenspel van componenten

Nadere informatie

Nu 2 e matras halve prijs *

Nu 2 e matras halve prijs * Nachtrust is de meest onderschatte training Ontdek hier waarom >> Daarom slaapt team Belkin op M Line M Line en Topsport Goed slapen is de beste training! Over M Line Om overdag maximaal te kunnen presteren

Nadere informatie

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD.

GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. GELTEX opvolger traagschuimatras. Mline matrassen nu 2e MATRAS HALF GELD. NIEUW -- NIEUW -- NIEUW -- GELTEX!! Zo'n 20 jaar geleden kwam er traagschuim op de markt. Nu, 20 jaar later, is er een nieuwe ontwikkeling.

Nadere informatie

Tijdelijk. Tijdelijk. Aanbevolen door topsporters! 2 e M Line. Voortreffelijke drukverdeling. Matras. halve prijs!* Uitstekende ondersteuning

Tijdelijk. Tijdelijk. Aanbevolen door topsporters! 2 e M Line. Voortreffelijke drukverdeling. Matras. halve prijs!* Uitstekende ondersteuning Aanbevolen door topsporters! 2 e Kussen Epke Zonderland Mark Tuitert 2 e Matras *Vraag naar de voorwaarden Voortreffelijke drukverdeling Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie www.mline.nl In 2011

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen!

Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! Uitstekende ondersteuning Goede ventilatie Nu 2 e matras HALVE PRIJS * + Fit Pillow van 89,- voor 69,- Voortreffelijke drukverdeling *vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline.

HALVE PRIJS * Nachtrust is de meest onderschatte training. Goede ventilatie. Voortreffelijke drukverdeling. Uitstekende ondersteuning. www.mline. Nachtrust is de meest onderschatte training - Eva de Goede - Wereldkampioen hockey 2014 Ontdek het geheim van Team LottoNL-Jumbo Goede ventilatie Uitstekende ondersteuning Voortreffelijke drukverdeling

Nadere informatie

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS

Nieuw. HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS Marlou van Rhijn Gouden medaille op de Paralympische Spelen 2012 Nieuw. M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series! NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning

Nadere informatie

Nachtrust is de meest onderschatte training

Nachtrust is de meest onderschatte training Nachtrust is de meest onderschatte training ier k h de m >> t o On aar w PREMIUM COLLECTION Slow Motion VIII M Line Ik heb in trainings mijn vaste vonden. e g e j t a a m Slapen op M Line wordt aanbevolen

Nadere informatie

M Line Catalogus. Boxsprings & bedbodems. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014

M Line Catalogus. Boxsprings & bedbodems. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014 M Line Catalogus Geldig vanaf 1 september 2014 Boxsprings & bedbodems www.mline.nl Over M Line Gegarandeerde zekerheid! Sleep well. Move better. M Line Sleep well. Move better. Het dagelijkse leven wordt

Nadere informatie

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL Anouk Hoogendijk Voetbalster Nederlands vrouwenelftal Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. Daarom slapen topsporters op M Line! NU 25 % MATRASSEN* EN 15 % De perfecte combinatie van

Nadere informatie

M Line Catalogus. Matrassen & kussens. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014

M Line Catalogus. Matrassen & kussens. www.mline.nl. Geldig vanaf 1 september 2014 M Line Catalogus Geldig vanaf 1 september 2014 Matrassen & kussens www.mline.nl Over M Line Gegarandeerde zekerheid! Sleep well. Move better. M Line Sleep well. Move better. Het dagelijkse leven wordt

Nadere informatie

M Line boxsprings en bedbodems

M Line boxsprings en bedbodems M Line boxsprings en bedbodems Geldig vanaf 1 maart 2015 Slapen op M Line wordt aanbevolen door Topsporters en Fysiotherapeuten www.mline.nl Over M Line Slapen op M Line wordt aanbevolen door topsporters

Nadere informatie

Multi Motion I. Multi Motion I. Nieuw in collectie! 497,- voor 150,-!*

Multi Motion I. Multi Motion I. Nieuw in collectie! 497,- voor 150,-!* Introductievoordeel Comfortpakket t.w.v. 497,- voor 150,-!* Massage Unit Power Switch RF Wekfunctie Ledverlichting Nieuw in collectie! Multi Motion I Draadloze afstandsbediening Hoogglans Wit Wengé Hoogglans

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel Slow Motion Matrassen Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line Slow Motion matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim,

Nadere informatie

www.mline.nl Uw M Line slaapspecialist: Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten

www.mline.nl Uw M Line slaapspecialist: Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten Uw slaapspecialist: Tijde 20% vo lijk op all ordeel e produ cten! * Matrassen Bedbodems Boxsprings Bedtextiel Kussens Ledikanten Aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten Aanbevolen door Robert Bouten

Nadere informatie

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl

wintersale halve prijs Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen www.mline.nl wintersale Optimale nachtrust voor betere prestaties overdag... 2 e matras en/of kussen To ILRUI L OMROUM porters ps e Fy si ut en OOR EN D L O V E AANB ot h ra p e G A G A IE E R A NRTA N T I Sleep well.

Nadere informatie

M Line Catalogus. Matrassen Kussens Boxsprings. www.mline.nl. Geldig vanaf 3 maart 2014

M Line Catalogus. Matrassen Kussens Boxsprings. www.mline.nl. Geldig vanaf 3 maart 2014 M Line Catalogus Geldig vanaf 3 maart 2014 Matrassen Kussens Boxsprings www.mline.nl Over M Line Gegarandeerde zekerheid! Sleep well. Move better. M Line Sleep well. Move better. Het dagelijkse leven wordt

Nadere informatie

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel

Slow Motion Matrassen De nieuwe HYBRID Series met ism-gel De nieuwe HYBRID Series met ism-gel M Line introduceert nu de nieuwe HYBRID M Line matras met infused Slowmotion Gel: een unieke combinatie van traagschuim, pocketveren en ism-gel. Een matras uit de nieuwe

Nadere informatie

M Line matrassen en kussens

M Line matrassen en kussens M Line en kussens Geldig vanaf 1 maart 2015 NIEUWE COLLECTIE HYBRID Series P 4 P 8 HYBRID P 12 HYBRID Premium P 18 matras accessoires P 20 kussens www.mline.nl Over M Line Slapen op M Line wordt aanbevolen

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken M Line cadeauweken De maand

Nadere informatie

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!

2 e M Line. Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken! Lees meer over onze acties 2 e M Line matras & kussen halve prijs! * + Gratis textielpakket tijdens de cadeauweken!* Ontdek de HYBRID Serie M Line matrassen! M Line Cadeauweken Slow Motion HYBRID Premium

Nadere informatie

Auping Match. Maakt uw stijl compleet

Auping Match. Maakt uw stijl compleet Auping Match Maakt uw stijl compleet p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match

Nadere informatie

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past

HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past HET MATRAS HET KUSSEN DE BOXSPRING DE LATTENBODEM HET GESTOFFEERDE LEDIKANT dat bij u past 1 Vindt uw Ultima dealer op ultimabedden.nl ERGONOMISCH Ultima creëert ultieme slaapsystemen, met als doel uw

Nadere informatie

Spiraalbodems en Matrassen

Spiraalbodems en Matrassen Spiraalbodems en Matrassen p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping p. 04 Een Nederlands succesverhaal Auping spiraalbodems

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

Ontdek het bed van uw dromen

Ontdek het bed van uw dromen Ontdek het bed van uw dromen H e t b e d v a n u w d r o m e n Medicomfort is producent en leverancier van topkwaliteit traagschuim producten. De laatste jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST.

PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. PERFECTE ONDERSTEUNING VOOR LICHAAM EN GEEST. Curem_combibrochure NL_112013.indd 1 10-12-13 14:35 PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen...

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen... voorjaars sale preston dreamcollectie gratis gratis splittopper 5JAAR* Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel Comforel. Normaal 35.- per stuk nu

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

Kies de matras die perfect bij u past

Kies de matras die perfect bij u past MATRASCOLLECTIE Kies de matras die perfect bij u past Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft TEMPUR matrassen passen zich perfect aan de contouren

Nadere informatie

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel.

Laat je inspireren! www.auping.be. Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. Laat je inspireren! Laat je inspireren op auping.be/match en ga voor professioneel advies naar de dichtstbijzijnde Auping winkel. 980698BN/09-2015 - Wijzigingen in kleur, model, maatvoering en constructie

Nadere informatie

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis 2 hoofdkussens! Boxspring Easy inclusief split topdek! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,-

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis 2 hoofdkussens! Boxspring Easy inclusief split topdek! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- preston dreamcollectie autumn sale gratis 2 hoofdkussens! Hoofdkussen Preston Silver Origineel Comforel hypo allergeen t.w.v. 70,- nu 2O% korting elektrisch verstelbaar inclusief split topdek! Boxspring

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect

LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect LAT TOFLEX MATRASSEN Luister naar uw rug, hij verdient het Lattoflex Effect Uw lichaam is de hele dag in de weer. Ook uw rug. Hij verdient dus een uitstekende nachtrust. Precies wat de matrassen van Lattoflex

Nadere informatie

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195.

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195. sale Verbruggen MEGASTORE summer preston dreamcollectie sale gratis! topdekmatras t.w.v. 239.- 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte

Nadere informatie

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen...

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie sale winter gratis! topdekmatras 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen...

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie autumn sale gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar Boxspring Easy 160x200 van 1995,- voor 1595,- 180x200 van 2118,- voor 1695,- 180x210 van 2243,- voor 1795,- Ook niet verstelbaar

Nadere informatie

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM!

Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij CLIMAFOAM! Nooit meer te koud of te warm in bed dankzij! klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie in slaapcomfort Met de ontwikkeling van INSIDE introduceert ClimaComfort

Nadere informatie

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen...

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen... Autumnsale preston dreamcollectie gratis! split topdek t.w.v. 289.- 5JAAR* GARANTIE Hoofdkussen Preston Silver 15% 15% zuiver dons en 85% donsveertjes. Een halfdons hoofdkussen zacht en toch ondersteunend.

Nadere informatie

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195.

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195. preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak Ook elektrisch leverbaar 1595.- 1195.- Preston boxspring vlak Origineel Bonell

Nadere informatie

Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? Een goede slaaphouding is belangrijker dan u denkt. Hoofdpijn/stijve nek. Fibrositis. Pijnlijke.

Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? Een goede slaaphouding is belangrijker dan u denkt. Hoofdpijn/stijve nek. Fibrositis. Pijnlijke. Hoofdpijn/stijve nek Fibrositis ARMPIJN RUGPIJN Pijnlijke heupgewrichten ISCHIAS Pijnlijke knieën Problemen van de bloedsomloop Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? Een goede slaaphouding is belangrijker dan

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht!

NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem. WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! NIEUW! Het TEMPUR North slaapsysteem WIN EEN PRACHTIGE REIS voor 2 personen naar het noorderlicht! Kijk snel op de achterzijde van deze folder U vindt uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller op de

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

Comfortabel slapen en fris ontwaken!

Comfortabel slapen en fris ontwaken! slaapsysteem optimaal bedklimaat Comfortabel slapen en fris ontwaken! Ontdek de unieke eigenschappen van Donkerblauw: PMS 301 - RAL 5005 InVenta, een nieuwe generatie bedbodems Lichtblauw: 20% PMS 301

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be

Norway. Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Norway Uniek aanbod waar u best geen nachtje over slaapt! Norway is een comfortabele, eigentijdse slaapcombinatie, bestaande uit een beklede boxspring met bijhorend hoofdbord en een ergonomische pocketverenmatras.

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort Matrassen VOOR ELKE RUG EEN MATRAS Groot of klein. Dik of dun. Het maakt niet uit. Voor elke rug is er een passende matras. Juist bij matrassen raakt u gemakkelijk de draad kwijt. Het juiste advies speelt

Nadere informatie

sale Winterrrrr I595,- preston dreamcollectie Boxspring Easy korting gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,-

sale Winterrrrr I595,- preston dreamcollectie Boxspring Easy korting gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- preston dreamcollectie Winterrrrr sale 2O% gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar Boxspring Easy 160x200 van 1995,- voor 1595,- 180x200 van 2118,- voor 1695,- 180x210 van 2243,- voor 1795,- Ook niet

Nadere informatie

Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? DRUKVERDELENDE PRODUCTEN. Een goede slaaphouding is belangrijker dan u denkt. Hoofdpijn/stijve nek.

Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? DRUKVERDELENDE PRODUCTEN. Een goede slaaphouding is belangrijker dan u denkt. Hoofdpijn/stijve nek. DRUKVERDELENDE PRODUCTEN Hoofdpijn/stijve nek Fibrositis ARMPIJN RUGPIJN Pijnlijke heupgewrichten ISCHIAS Pijnlijke knieën Problemen van de bloedsomloop Slaapproblemen? Rug- of Nekpijn? Een goede slaaphouding

Nadere informatie

Climate control in sleeping comfort

Climate control in sleeping comfort Climate control in sleeping comfort Swiss Technology Inside klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie van slaapcomfort klimatiserend ventilerend drukverdelend

Nadere informatie

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord,

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord, DECEMBER 2011 JANUARI 2012 COMPLETE BOXSPRINGSET NAPOLI Bestaande uit hoofdbord, 2x boxspring, 2x gestoffeerd matras, pootjes en incl. luxe comforttopper. Afmeting 140x200 cm nu voor 795.- 160x200 cm nu

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN Hoe druk je dag ook was, in de bedden van Beka is het altijd heerlijk thuiskomen. Onze uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient. Boxspring, hoofdbord

Nadere informatie

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems

TEMPUR. Bedbodems. Bedbodems BEDBODEMCOLLECTIE TEMPUR Flex (Cloud) collectie Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en voortreffelijke ondersteuning. Alle TEMPUR

Nadere informatie

sale sale vlak 5JAAR* 795.- nu gratis! topper preston dreamcollectie 39. 95 89.- nu per 2 een boxspring om van te dromen...

sale sale vlak 5JAAR* 795.- nu gratis! topper preston dreamcollectie 39. 95 89.- nu per 2 een boxspring om van te dromen... sale sale preston dreamcollectie hocker 140x200 van 1195.- voor 795.- 160x200 van 1295.- voor 895.- vlak 180x200 van 1395.- voor 995.- Ook 210 of 220 leverbaar. Hocker per stuk 89.- 89.- nu gratis! topper

Nadere informatie

Beter slapen op vakantie

Beter slapen op vakantie Beter slapen op vakantie Niet zelf meten Makkelijk te bestellen Gratis thuisbezorgd EEN DRÖM kwaliteitsmatras op maat Gerust op reis begint met een goed matras De meeste mensen gaan op vakantie om er even

Nadere informatie

auping Nieuw: splittoppers voor afzonderlijke verstelbaarheid www.auping.be ing nights, Better days

auping Nieuw: splittoppers voor afzonderlijke verstelbaarheid www.auping.be ing nights, Better days Prestige splittopper Nieuw: splittoppers voor afzonderlijke verstelbaarheid Bij alle Auping boxsprings - dus ook bij de Tozza - kunt u kiezen uit diverse topmatrassen om uw persoonlijke comfort compleet

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Koninklijk: 125 jaar innovatie en passie voor slapen Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed

Nadere informatie

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532

PERS JULI 2009. IKEA.nl PE245532 PERS JULI 2009 PE245532 IKEA.nl DE BESTE MATRAS VAN NEDERLAND IS... De allerduurste? De goedkoopste? De dikste? Daar kom je maar op één manier achter. Door zelf te testen. Ontdek welke matras het beste

Nadere informatie

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: WEgDroMEn WIN EEN FØRss Boxspring T.W.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Bot.indd 1 24-09-12 10:22 TIJd voor EEN NIEuW matras? U KriJgT

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

500,- retour * op uw oude matrassen!

500,- retour * op uw oude matrassen! Ranomi Kromowidjojo; mede dankzij Auping won ik goud! Auping Essential met spiraalbodems en matrassen Vanaf 1.820,- (exclusief hoofdbord en bedtafeltje) ontwerp: Köhler Wilms Auping matrassen Adagio en

Nadere informatie

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex Matrassen. Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex Matrassen Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex perfectioneert zijn bodems voortdurend en trekt die lijn door voor zijn matrassen. Een slaapsysteem is immers meer

Nadere informatie

topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5

topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5 topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5 uitsluitend topmerken allerbeste advies laagste prijsgarantie Goed slapen geeft meer energie en zorgt voor een fit lichaam en gezonde geest. In Scandinavische

Nadere informatie

voorjaars I595.- preston dreamcollectie elektrisch vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen...

voorjaars I595.- preston dreamcollectie elektrisch vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen... sale voorjaars preston dreamcollectie Preston boxspring vlak Origineel Bonell boxspring. incl. HR comfortschuim topper. 7-zone pocketveer matras Geheel op massieve poten. 140x200 van 1195.- voor 795.-

Nadere informatie

2010 week 07-08. kijk & koop. zondag. Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit. is mijn. keuze... alle topmerken voor de laagste prijs!

2010 week 07-08. kijk & koop. zondag. Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit. is mijn. keuze... alle topmerken voor de laagste prijs! 2010 week 07-08 kijk & koop zondag Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit is mijn keuze... alle topmerken voor Ubica Carré, eenvoud en schoonheid op z n best! Met de Carré boxspringcombinatie

Nadere informatie

comfortabele matrassen

comfortabele matrassen matrassen comfortabele matrassen Slapen is een prettige, maar vooral belangrijke activiteit in ons leven. Als we bedenken dat we bijna een derde van ons leven slapend doorbrengen, dan is het de moeite

Nadere informatie

ontdek het nieuwe slapen!

ontdek het nieuwe slapen! ontdek het nieuwe slapen! the most personal mattress. perzona.nl ontdek het nieuwe slapen! De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen. Jij slaapt op jouw manier.

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Individueel slaapcomfort Persoonlijk samenstellen Auping Criade De Criade combineert vormgeving met techniek. Je persoonlijke smaak en comfort staan centraal.

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie

Mooie dagen beginnen s nachts

Mooie dagen beginnen s nachts Mooie dagen beginnen s nachts slaapkamers by vroomshoop Mooie dagen beginnen s nachts Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux. Al meer dan 60 jaar maken

Nadere informatie

Nordland Box Schitterende Scandinavische boxspring met een ongekende sensatie aan uitstraling en comfort!

Nordland Box Schitterende Scandinavische boxspring met een ongekende sensatie aan uitstraling en comfort! 2009 week 29 nu kwaliteits dekbed gratis showroom modellen korting 70% t.w.v. 499,- bij elke boxspring matrassen en bodems 2 halen tot tot 1 betalen topmerken! complete slaapkamers extra 20% korting kwaliteits

Nadere informatie

robustaflex : designed by your body

robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 1 2 robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 SAMENVATTING DE MATRASSEN Blz. 04 RF-Latex 4 Blz. 05 RF-Latex 7 Blz. 06 RF-Latex 12 Blz.

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015

01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 01-03-2015 PRIJSLIJST 2015 HET GEHEIM VAN CUREM. PERFECTE ONDERSTEUNING OOK VOOR JOU. Verkwikkende slaap is een weldaad voor lichaam en geest. Daarom zien wij het als onze persoonlijke missie om je te

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design WINTERVOORDEEL BOXSPRING INSPIRATION al vanaf 2.995,- In deze folder o.a.: Gratis donzen dekbed Silvana bij aanschaf van een complete Eastborn Prime boxspringcombinatie, (pag 4) Inspiration Fit Design

Nadere informatie

Slaapvoordeel! Altijd Goed

Slaapvoordeel! Altijd Goed Altijd Goed Slaapvoordeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 ELEKTRISCH 70/80/90 X 200 CM 539,- nu: 419,- ELLIS 150 X 197 CM 549,- nu: 379,- GRANDEUR 1250 2823,- nu: 2139,- Grandeur 1250

Nadere informatie

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze,

Auping matrassen. Ga voor het juiste gevoel. De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver. hun materiaalkeuze, Auping matrassen Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver hun materiaalkeuze, Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede matras? Als hij

Nadere informatie

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4 MEGA S L A A P SALE Zweefdeurkast ELLIS 150 X 197 cm ZIE PAGINA 16 VOOR MEER INFORMATIE Pocketveringmatras SNOOZE 70 X 200 cm, hoogte 20 cm 259,- 345,- ZIE PAGINA 9 VOOR MEER INFORMATIE mega showroom opruiming

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. Slaapvoordeel!

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. Slaapvoordeel! Twello Duisterdseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info Altijd Goed Slaapdeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 (ELEKTRISCH) 70/80/90

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

De kracht van Mérens

De kracht van Mérens De kracht van Mérens Ontspannen ontwaken Goed, lekker en ontspannen slapen is belangrijk. Mensen slapen gemiddeld een derde deel van hun leven! Een goed en comfortabel bed is daarom essentieel. Goed slapen

Nadere informatie

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed.

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Boxspring 1927 Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Boxspring 1927 is een heerlijk comfortabel bed, waarop je helemaal tot rust komt. Samengesteld

Nadere informatie