Onderhoud Basic Security

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderhoud Basic Security"

Transcriptie

1 Onderhoud Basic Security

2 1 Een goed serveronderhoud is essentieel. Dat waarborgt de maximale beschikbaarheid van alle programma s en gegevens Daarom voorzien we de servers van een maandelijkse onderhoudsbeurt op volgende punten. Nakijken Anti Virus op goede werking Een virus is een klein programma dat meestal verstopt zit in een bestand, ze hebben allemaal hun eigen manier om schade aan te richten, sommige kunnen zelfs bestanden verwijderen, het is daarom van het grootste belang dat de virus up-to-date is zodat het virusprogramma altijd de laatste aanvalsmethoden kan onderscheppen. Voldoende opslag voor goede werking van de server Voor een goede werking van de server is het noodzakelijk dat de servercapaciteit onder controle gehouden wordt, wanneer de server te weinig opslag heeft dan kan de werking in gevaar komen tot zelfs niet meer opstarten van de server met gevolg. De raidcontroller wordt gecontroleerd op fouten, dit is zeer belangrijk voor fouten op de schijven. Het is één van de belangrijkste onderdelen in uw server, de raidcontroller houdt zich bezig met het beheer van de harde schijven wanneer een harde schijf slecht begint te werken moet deze direct vervangen worden. Het uitvoeren van een onderhoud van de raidcontroller is daarom van zeer groot belang. Maandelijkse controle indien de backup is uitgevoerd. Het is van cruciaal belang dat er controle is op de backup, bij een slechte of geen backup kan bij problemen niet alles teruggeplaatst worden en kunnen vele uren verloren gaan. de klant is verantwoordelijk voor de dagelijkse controle van zijn backup. Maandelijks een rapport van de gecontroleerde thema s, fouten en aanbevelingen worden in dat rapport genoteerd. Onderhoudscontract Basic Security. Prijs: 20 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW. Mail ons indien u meer informatie wil over dit of andere onderhoudscontracten voor servers.

3 2 Onderhoud Extended Security

4 3 Een goed serveronderhoud is enorm belangrijk. Elk van je medewerkers heeft altijd de bestanden en toepassing nodig die op de server aanwezig zijn. Bij een uitval van de server zullen je medewerkers niet meer aan de bestanden kunnen die ze nodig hebben. Daarom voorzien we de servers van een maandelijkse onderhoudsbeurt. Diensten Extended Security: Nakijken Anti Virus op goede werking Een virus is een klein programma dat meestal verstopt zit in een bestand, ze hebben allemaal hun eigen manier om schade aan te richten, sommige kunnen zelfs bestanden verwijderen, het is daarom van het grootste belang dat de virus up-to-date is zodat het virusprogramma altijd de laatste aanvalsmethoden kan onderscheppen. Voldoende opslag voor goede werking van de server Voor een goede werking van de server is het noodzakelijk dat de servercapaciteit onder controle gehouden wordt, wanneer de server te weinig opslag heeft dan kan de werking in gevaar komen tot zelfs niet meer opstarten van de server met gevolg. De raidcontroller wordt gecontroleerd op fouten, dit is zeer belangrijk voor fouten op de schijven. Dit is één van de belangrijkste onderdelen in uw server, de raidcontroller houdt zich bezig met het beheer van de harde schijven wanneer een harde schijf slecht begint te werken moet deze direct vervangen worden. Het uitvoeren van een onderhoud van de raidcontroller is daarom van zeer groot belang. Controle van de onderdelen in de server Door proactief de onderdelen te controleren wordt bij defect van een onderdeel dit vroeger opgemerkt waardoor verdere schade kan vermeden worden. Controle van de snelheid van de netwerkadapters De snelheid waarmee data naar uw pc s wordt gestuurd, wordt bepaald door de snelheid van de netwerkadapters van uw server. Wanneer deze niet in orde zijn zal de snelheid van uw netwerk naar beneden gaan en de werking vertragen. Programma-updates van Flash, Java, activex, Adobe Reader, Silverlight Deze programma s kunnen best up-to-date gehouden worden zodat uw personeel geen tijd verliest door bestanden die niet kunnen geopend worden doordat ze niet over de laatste update van bovenstaande programma s beschikken. Maandelijkse controle indien de backup is uitgevoerd. Het is van cruciaal belang dat er controle is op de backup, bij een slechte of geen backup kan bij problemen niet alles teruggeplaatst worden en kunnen vele uren verloren gaan. De klant is verantwoordelijk voor de dagelijkse controle van zijn backup. Maandelijks een rapport van de gecontroleerde thema s, fouten en aanbevelingen worden in dat rapport genoteerd. Onderhoudscontract Extended Security. Mail ons indien u meer informatie wil over dit of andere onderhoudscontracten voor servers. Prijs: 50 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW.

5 4 Onderhoud Security Expert

6 5 Een goed serveronderhoud is enorm belangrijk. Elk van je medewerkers heeft altijd de bestanden en toepassing nodig die op de server aanwezig zijn. Bij een uitval van de server zullen je medewerkers niet meer aan de bestanden kunnen die ze nodig hebben. Daarom voorzien we de servers van een maandelijkse onderhoudsbeurt. Nakijken Anti Virus op goede werking Een virus is een klein programma dat meestal verstopt zit in een bestand, ze hebben allemaal hun eigen manier om schade aan te richten, sommige kunnen zelfs bestanden verwijderen, het is daarom van het grootste belang dat de virus up-to-date is zodat het virusprogramma altijd de laatste aanvalsmethoden kan onderscheppen. Voldoende opslag voor goede werking van de server Voor een goede werking van de server is het noodzakelijk dat de servercapaciteit onder controle gehouden wordt, wanneer de server te weinig opslag heeft dan kan de werking in gevaar komen tot zelfs niet meer opstarten van de server met gevolg. De raidcontroller wordt gecontroleerd op fouten, dit is zeer belangrijk voor fouten op de schijven. Dit is één van de belangrijkste onderdelen in uw server, de raidcontroller houdt zich bezig met het beheer van de harde schijven wanneer een harde schijf slecht begint te werken moet deze direct vervangen worden. Het uitvoeren van een onderhoud van de raidcontroller is daarom van zeer groot belang. Controle van de onderdelen in de server Door proactief de onderdelen te controleren wordt bij defect van een onderdeel dit vroeger opgemerkt waardoor verdere schade kan vermeden worden. Controle van de snelheid van de netwerkadapters De snelheid waarmee data naar uw pc s wordt gestuurd, wordt bepaald door de snelheid van de netwerkadapters van uw server. Wanneer deze niet in orde zijn zal de snelheid van uw netwerk naar beneden gaan en de werking vertragen. Programma-updates van Flash, Java, activex, Adobe Reader, Silverlight Deze programma s kunnen best up-to-date gehouden worden zodat uw personeel geen tijd verliest door bestanden die niet kunnen geopend worden doordat ze niet over de laatste update van bovenstaande programma s beschikken. Dagelijkse controle indien de backup is uitgevoerd. Het is van cruciaal belang dat er controle is op de backup, bij een slechte of geen backup kan bij problemen niet alles teruggeplaatst worden en kunnen vele uren verloren gaan. Maandelijks een rapport van de gecontroleerde thema s, fouten en aanbevelingen worden in dat rapport genoteerd. Prijs: 100 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW.

7 6 Extra diensten voor de formule die in Security Expert ook inbegrepen zijn. Security Expert, bijkomende diensten Alle logs worden nagecheckt, als er fouten aanwezig zijn worden deze opgemerkt, meestal zijn er bij een uitval van de server al een tijdje voordien problemen opgetreden die in de logs al geregistreerd zijn. Bij maandelijkse controle van deze logs zullen de opgemerkt worden. Controle van de belasting van de serverprocessoren. Sommige programma s voornamelijk malware draaien op de achtergrond en nemen zo processorsnelheid in. Bij onze controle van de processen kan deze malware verwijderd worden waardoor de server sneller zal werken. Controle van de startprogramma s, sommige programma s installeren zich zonder uw goedkeuring op de server en draaien bij het starten op de achtergrond. Dergelijke, niet gevraagde, programma s worden verwijderd worden waardoor uw systeem sneller zal werken. Bars, freeware en gekende gevaarlijke programma s verwijderen. Na verloop van tijd nestelen zich in het besturingssysteem verscheidene toolbars en freeware programma s die niet gebruikt worden en toch plaats innemen en vaak ongemakken met zich meebrengen. Door een controle kunnen deze verwijderen worden en zal het aangenamer werken zijn. De integriteit van de harde schijven wordt gecontroleerd. De controle bestaat er in dat nagegaan wordt of er geen sectoren zijn die fouten geven. Elke harde schijf kan een klein percentage fouten verdragen maar vanaf een bepaald punt is het beter de harde schijf preventief te vervangen. Onderhoudscontract Security Expert. Prijs: 100 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW. Mail ons indien u meer informatie wil over dit of andere onderhoudscontracten voor servers.

8 7 Onderhoud Security Expert Plus Met jaarlijks het compleet opzetten van een kopie van uw server.

9 8 Een goed serveronderhoud is enorm belangrijk. Elk van je medewerkers heeft altijd de bestanden en toepassing nodig die op de server aanwezig zijn. Bij een uitval van de server zullen je medewerkers niet meer aan de bestanden kunnen die ze nodig hebben. Daarom voorzien we de servers van een maandelijkse onderhoudsbeurt. Nakijken Anti Virus op goede werking Een virus is een klein programma dat meestal verstopt zit in een bestand, ze hebben allemaal hun eigen manier om schade aan te richten, sommige kunnen zelfs bestanden verwijderen, het is daarom van het grootste belang dat de virus up-to-date is zodat het virusprogramma altijd de laatste aanvalsmethoden kan onderscheppen. Voldoende opslag voor goede werking van de server Voor een goede werking van de server is het noodzakelijk dat de servercapaciteit onder controle gehouden wordt, wanneer de server te weinig opslag heeft dan kan de werking in gevaar komen tot zelfs niet meer opstarten van de server met gevolg. De raidcontroller wordt gecontroleerd op fouten, dit is zeer belangrijk voor fouten op de schijven. Dit is één van de belangrijkste onderdelen in uw server, de raidcontroller houdt zich bezig met het beheer van de harde schijven wanneer een harde schijf slecht begint te werken moet deze direct vervangen worden. Het uitvoeren van een onderhoud van de raidcontroller is daarom van zeer groot belang. Controle van de onderdelen in de server Door proactief de onderdelen te controleren wordt bij defect van een onderdeel dit vroeger opgemerkt waardoor verdere schade kan vermeden worden. Controle van de snelheid van de netwerkadapters De snelheid waarmee data naar uw pc s wordt gestuurd, wordt bepaald door de snelheid van de netwerkadapters van uw server. Wanneer deze niet in orde zijn zal de snelheid van uw netwerk naar beneden gaan en de werking vertragen. Programma-updates van Flash, Java, activex, Adobe Reader, Silverlight Deze programma s kunnen best up-to-date gehouden worden zodat uw personeel geen tijd verliest door bestanden die niet kunnen geopend worden doordat ze niet over de laatste update van bovenstaande programma s beschikken. Dagelijkse controle indien de backup is uitgevoerd. Het is van cruciaal belang dat er controle is op de backup, bij een slechte of geen backup kan bij problemen niet alles teruggeplaatst worden en kunnen vele uren verloren gaan. Maandelijks een rapport van de gecontroleerde thema s, fouten en aanbevelingen worden in dat rapport genoteerd. Prijs: 125 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW Extra diensten voor de formule die in Security Expert Plus ook inbegrepen zijn.

10 9 Extended Security Alle logs worden nagecheckt, als er fouten aanwezig zijn worden deze opgemerkt, meestal zijn er bij een uitval van de server al een tijdje voordien problemen opgetreden die in de logs al geregistreerd zijn. Bij maandelijkse controle van deze logs zullen de opgemerkt worden. Controle van de belasting van de serverprocessoren. Sommige programma s voornamelijk malware draaien op de achtergrond en nemen zo processorsnelheid in. Bij onze controle van de processen kan deze malware verwijderd worden waardoor de server sneller zal werken. Controle van de startprogramma s, sommige programma s installeren zich zonder uw goedkeuring op de server en draaien bij het starten op de achtergrond. Dergelijke, niet gevraagde, programma s worden verwijderd worden waardoor uw systeem sneller zal werken. Bars, freeware en gekende gevaarlijke programma s verwijderen. Na verloop van tijd nestelen zich in het besturingssysteem verscheidene toolbars en freeware programma s die niet gebruikt worden en toch plaats innemen en vaak ongemakken met zich meebrengen. Door een controle kunnen deze verwijderen worden en zal het aangenamer werken zijn. De integriteit van de harde schijven wordt gecontroleerd. De controle bestaat er in dat nagegaan wordt of er geen sectoren zijn die fouten geven. Elke harde schijf kan een klein percentage fouten verdragen maar vanaf een bepaald punt is het beter de harde schijf preventief te vervangen. Extra zekerheid, enkel voor deze formule: Extended Security Plus Eén maal per jaar wordt de complete server (serversoftware, programma s, data) teruggeplaatst op een server die Networkx ter beschikking stelt. De harde schijf die daarvoor gebruikt wordt, wordt aan u als extra backupschijf tot het volgende jaar in bewaring gegeven. Zo wordt het backupdrama (in geval van nood blijkt de kwaliteit van de backup onvoldoende om de complete server her op te zetten) grotendeels vermeden. Prijs: 125 per maand. Alle prijzen zijn excl. BTW. Mail ons indien u meer informatie wil over dit of andere onderhoudscontracten voor servers.

Toelichting - Harddisk vervangen

Toelichting - Harddisk vervangen Toelichting - Harddisk vervangen 1) Harddisk controle Voor een aantal problemen kan het belangrijk zijn om de harddisk te controleren op defecten. Defecte harddisk gevonden - Wat is het probleem a) De

Nadere informatie

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad

Bureaublad-chaos. De nadelen van het bewaren op je bureaublad Bureaublad-chaos Wist je dat het zetten van bestanden direct op je bureaublad je productiviteit kan schaden? Ik was vroeger een van die mensen die alles direct op hun bureaublad bewaarden, downloaden,

Nadere informatie

Subject: Backups en Beestjes

Subject: Backups en Beestjes Voorwoord voor Back-ups en Beestjes. Het werken met up-to-date data en informatie is belangrijk. Mensen en bedrijven wagen het er niet op dat al hun data verloren gaat aan craches, virussen en andere soorten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

Veiligheid van uw data en uw netwerk

Veiligheid van uw data en uw netwerk Veiligheid van uw data en uw netwerk ICT & Veiligheid Veiligheid van uw data en uw netwerk. Netwerken worden steeds complexer en bedrijven krijgen steeds meer data die als belangrijk worden beschouwd.

Nadere informatie

Wij richten ons uitsluitend op het MKB

Wij richten ons uitsluitend op het MKB Backup Protector in dagelijkse praktijk Vergeet u wel eens een backup te draaien? Als u een backup heeft is het risico nog niet voorbij want de meeste dragers zijn gevoelig voor beschadiging, diefstal

Nadere informatie

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD

TO CLOUD OR NOT TO CLOUD TO CLOUD OR NOT TO CLOUD DE VOOR- EN NADELEN VAN DIGITALE FACTUURVERWERKING IN DE CLOUD Organisatie Easy Systems B.V. Telefoon +31 (0)318 648 748 E-mail info@easysystems.nl Website www.easysystems.nl Auteur

Nadere informatie

Pagina 1. Online Back up. Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING. Webcreating IT Services 1

Pagina 1. Online Back up. Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING. Webcreating IT Services 1 Pagina 1 Online Back up Webcreating Easy Back Up GEBRUIKERSHANDLEIDING 1 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Voorwoord.. Blz. 3 Minimale systeemeisen...blz. 4 Installatie van Webcreating Easy Back-Up..Blz. 5 Inloggen..Blz.

Nadere informatie

Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA) Inleiding Het doel van de Service Level Agreement (SLA) is het nader vastleggen van afspraken over de beschikbaarheid van virtual en dedicated servers en de reactietijd van Prioserve Internetdiensten.

Nadere informatie

Back-up deel 1: introductie

Back-up deel 1: introductie Back-up deel 1: introductie In dit cursusdeel leer je wat een back-up is, waarom je deze moet maken en van welke bestanden. Je leert ook waar je de back-up het beste op kunt slaan. Zo leer je hoe je een

Nadere informatie

Workshop : Overstappen naar Windows 8

Workshop : Overstappen naar Windows 8 Workshop : Overstappen naar Windows 8 Inleiding Windows 8 is klaar en iedere pc met XP, Vista of Windows 7 komt volgens Microsoft in aanmerking voor een upgrade. Maar hoe upgraden zonder gegevens te verliezen?

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

De Acronis -gids voor back-up en herstel

De Acronis -gids voor back-up en herstel De Acronis -gids voor back-up en herstel Het waarom, wat en waar van back-up en herstel Alan Stevens, Freelance Journalist Het waarom... van back-up en herstel Uw pc is een ingewikkeld apparaat, waarop

Nadere informatie

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO

Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Cloud2 Online Backup - CrashplanPRO Handleiding- CrashplanPRO - Online Backup Download de clients hier: Windows 32- bit: http://content.cloud2.nl/downloads/back01- cra.backupnoc.nl/crashplan_x86.exe Windows

Nadere informatie

Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat

Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat Handleiding OwnCloud voor SG de Overlaat Je eigen wolk binnen de Overlaat Geschreven door: Maurice Heeren Datum: 10-12-2014 Versie 2.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Toegang krijgen tot

Nadere informatie

NAS staat voor Network Attached Storage ofwel gegevens opslag verbonden aan een netwerk. Wat niet in de afkorting of de omschrijving van NAS voorkomt is dat een NAS intelligentie bezit. Intelligentie in

Nadere informatie

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc

Privé-PC Project Purmerend Producten- en Dienstencatalogus de perfecte prijs/prestatie voor uw pc Heeft u moeite om te bepalen met welke dienst(en) 4xP u van dienst zou kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op en leg uw probleem voor. Onze medewerkers kunnen u direct aangeven wat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

Optimalisatie OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Optimalisatie OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Optimalisatie OTYS OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Disclaimer

1. Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Disclaimer Door het bestellen van diensten en/of producten van Profwebdesign verklaart u dat u deze Algemene Voorwaarden gelezen heeft, deze begrepen heeft en dat u akkoord gaat met alle bepalingen beschreven in

Nadere informatie

MINIMALE SYSTEEMEISEN. Vakware 6

MINIMALE SYSTEEMEISEN. Vakware 6 MINIMALE SYSTEEMEISEN Vakware 6 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 1. BESTURINGSSYSTEMEN... 4 2. WEBAPPLICATIES... 5 2.1 Vakware Digitale Werkbon... 5 3. HARDWARE-EISEN... 6 3.1 Database server(s)... 6 3.2 Werkstation(s)/client(s)...

Nadere informatie

Backup en Synchronisatie

Backup en Synchronisatie Backup en Synchronisatie Om de informatie en software in uw computer veilig te stellen kunnen we een aantal deelgebieden onderscheiden: 1. Windows zelf met alle geïnstalleerde programma s, instellingen,

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Gebruikershandleiding Back-up Online Pagina 1 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

Dit document beschrijft de Service Level Agreement voor de levering van de dienst Dedicated Servers van HostYou en vervangt alle voorgaande versies.

Dit document beschrijft de Service Level Agreement voor de levering van de dienst Dedicated Servers van HostYou en vervangt alle voorgaande versies. HostYou Service Level Agreement Dedicated Servers versie 1.3, 15/04/2011 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Datacenter... 3 2.1. Gegarandeerde stroomvoorziening door UPS en diesel generator... 3 2.2. Betrouwbare

Nadere informatie

25-12-14, 13.01u, Een waarschuwing antivirusbedrijf Malwarebytes. Pas op: Deze kerstaanbieding is malware!

25-12-14, 13.01u, Een waarschuwing antivirusbedrijf Malwarebytes. Pas op: Deze kerstaanbieding is malware! ICT Veiligheid VirusAlert 25-12-14, 13.01u, Een waarschuwing antivirusbedrijf Malwarebytes. Pas op: Deze kerstaanbieding is malware! Wie via de mail een Word-bestand krijgt dat 'Christmas offers.docx'

Nadere informatie

De nieuwste telg uit de

De nieuwste telg uit de SOFTWARE Norton 360 voor Windows Norton 360 Multi-device Virusbescherming voor 3 apparaten Guus Zuiderbaan De nieuwste telg uit de Symantec familie heet Norton 360 Multi-device. De Belastingdienst heeft

Nadere informatie

BYOD-Beleid [Naam organisatie]

BYOD-Beleid [Naam organisatie] BYOD-Beleid [Naam organisatie] De werknemer mag gebruik maken van een persoonlijk mobiel apparaat zoals een telefoon, tablet of notebook voor zakelijke doeleinden ten behoeve van [naam organisatie], voor

Nadere informatie

BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0. 2012 Sdu uitgevers

BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0. 2012 Sdu uitgevers BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export versie 2.18.x naar 2.19.0 2012 Sdu uitgevers BTW Code Conversie Legal Eagle Integratie Zonder Export Inhoudsopgave BTW Conversie Legal Eagle Integratie

Nadere informatie

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up

FerdiWeb Back-up. Installatie FerdiWeb Back-up FerdiWeb Back-up Na aanmelding krijgt u van ons een e-mail met daarin een link naar het back-up programma, die u dient te installeren op de computer waarvan u een back-up wilt maken. Het wachtwoord wordt

Nadere informatie