Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heras Parking Security Systems. Parkeren is ons vak. Buitengewoon Beveiligd"

Transcriptie

1 Heras Parking Security Systems Parkeren is ons vak Buitengewoon Beveiligd

2 Van parkeren tot buitenbeveiliging: de kracht van Heras! Daar waar ruimte schaars is, zoals in stedelijke gebieden, kan parkeren een probleem zijn. Parkeergarages of -terreinen bieden dan een uitkomst. Ieder met een eigen risicoprofiel en kenmerken. Naast parkeerregulering is beveiliging er vaak broodnodig. Zonder hek, poort of slagboom kan immers iedereen naar binnen. En dit is juist niet de bedoeling. Heras Parking Security Systems biedt de beste producten en optimaal geïntegreerde oplossingen voor een gereguleerde en gecontroleerde toegang van voertuigen en personen van en naar uw parkeer- of bedrijfsterrein of parkeergarage. Met toepassingen als speedgates, overheaddeuren, slagboominstallaties, parkeermanagementsystemen (met diverse vormen van toegangscontrole), detectie- en observatiesystemen draagt Heras bij aan een functionele omgeving. Oplossingen die altijd beginnen met het juiste persoonlijke advies op basis van uw situatie. Heras zorgt voor een goede en beheersbare veiligheid en toegankelijkheid van de parkeergelegenheid. Het is vervolgens een kleine stap naar de optimale buitenbeveiliging van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen, winkelcentra en appartementencomplexen. Gebruiksgemak voor iedereen staat voorop. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van een en dezelfde gegevensdrager zoals een toegangspas: overzichtelijk en beheersbaar voor de facilitair manager en/of beheerder, gebruiksvriendelijk voor medewerkers, leveranciers en bewoners. Foto voorzijde: Rotterdam, commercieel vastgoed. Vier gebruikers delen een inpandige parkeergarage en een bovengrondse parkeergelegenheid voor bezoekers en leveranciers. Heras leverde speedgates, hekwerken, toegangsterminals, verkeerslichtinstallaties en volsignaleringen. Heras onderhoudt nauwe contacten met bouwbedrijven, installateurs, technisch adviesbureaus, architecten en vastgoedbeheerders om gezamenlijk tot een oplossing op maat te komen.

3 Voor commercieel vastgoed, appartementencomplexen, bankfilialen, bedrijfsverzamelgebouwen, hotels en winkelcentra. Overal waar ruimte schaars is en mensen en voertuigen samen komen, biedt Heras actuele meerwaarde in parkeerregulering. Sterk in reguleren Parkeerregulering verdeelt vraag en aanbod. Dat kán heel eenvoudig. Een telsysteem houdt bijvoorbeeld het aantal in- en uitgaande voertuigen bij en geeft een melding als de parkeergelegenheid vol is. Echt interessant wordt het als een PMS (parkeermanagementsysteem) dit overneemt. Hiermee vergaart een beheerder, het management of een facilitair medewerker waardevolle informatie over het verkeersaanbod, zoals de normale bezettingsgraad of die tijdens piek- en daluren. Dit kan sturend werken voor een goede verkeersafhandeling. Om de verkeersstromen veilig te reguleren, kunnen voorrangsregelinstallaties bij hellingbanen en wisselstroken voor ochtend- en avondverkeer een belangrijke ondersteuning zijn op de gehele configuratie. Eventueel aangevuld met een CCTV- en intercomsysteem voor camerabewaking en mondelinge communicatie. Of met matrixborden die detailinformatie verstrekken. Parkeerregulering en toegangscontrole in de juiste context, gesteund door een sterke serviceorganisatie met landelijke 24/7 dekking. Met systemen die naadloos aansluiten op uw binnen- en buitenbeveiliging. Dat is de kracht van Heras. Voor het optimaal en veilig benutten van ruimte. Welkom in de wereld van Heras.

4 De expert in beveiliging en toegangscontrole Veel parkeerterreinen hebben een gesloten karakter. Door de toegangen goed en vakkundig af te sluiten, is de kans op ongewenst bezoek minimaal. Maar hoe laat u de juiste personen en voertuigen dan tot uw terrein toe? Ook dat is de expertise van Heras. Toegangverlening is op diverse manieren mogelijk. Wilt u uw bezoekers of klanten op uw parkeerterrein laten parkeren, maar ook de doorstroom op het terrein bevorderen, dan is een tijdsafhankelijk parkeersysteem een goede keuze. Parkeerders ontvangen bij de inrit een kaartje waarop datum en tijd van binnenkomst staan vermeld. Men kan binnen een bepaalde tijdsperiode kosteloos het parkeerterrein verlaten; uw bezoekers of klanten maken zo gratis gebruik van uw parkeergelegenheid. Bij een langer verblijf, of wanneer men geen bezoeker/klant is, kan een beheerder uitrijkaarten uitgeven of kan de bezoeker bij de betaalautomaat het verschuldigde parkeertarief voldoen. Dit genereert eventueel extra inkomsten waardoor u van de nood een deugd maakt. Heeft u een eigen parkeergelegenheid waarvan alleen medewerkers of bewoners gebruik maken, dan is een toegangscontrole op basis van proximity-technologie een eenvoudige oplossing. Lange afstandslezers of toegangsverlening op basis van kentekenherkenning bieden nog meer gebruiksgemak voor de parkeerder. Voor het toelaten van bezoekers en leveranciers vertrouwen veel organisaties op de manuele bediening door de receptioniste. Een goede toegangverlening is afhankelijk van de juiste systemen én een goede organisatie. Slimme integratie van systemen vaak hebben bedrijven al een systeem voor toegangsverlening tot het gebouw en/of voor werktijdregistratie is mogelijk. Een beveiligde omgeving waar voertuigen en mensen gecontroleerd in en uit kunnen. Heras signaleert Vol is vol. Parkeerregulering is noodzakelijk om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen. Stel, u deelt een gebouw met meerdere gebruikers. Vaak wordt het beschikbare aantal parkeerplaatsen dan gedeeld. De kosten worden per gelegenheid doorberekend in de huurkosten van de gebruiker. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, gaat dan niet op. Parkeerregulering met toegangscontrole biedt, in combinatie met volsignaleringen, een uitkomst. Een bedrijf dat tien plaatsen huurt, krijgt een volmelding zodra evenzoveel auto s de toegang zijn gepasseerd en geparkeerd in de eigen vakken. Die melding wordt bijvoorbeeld met ledsignalering voor vol (rood) en vrij (groen) aangegeven op matrixborden langs de aanrijdroute. Het bord kan ook numeriek het aantal nog vrije parkeerplaatsen tonen.

5 Design. De extra dimensie van veiligheid De aandacht voor veiligheid heeft een extra dimensie gekregen: duurzaamheid met een architectonisch tintje. Een uitdagend spanningsveld voor de ontwikkelafdelingen van Heras. Architecten en eigenaren zoeken in het voortraject naar een passende, esthetische uitstraling van de toegang. Bij technische adviseurs ligt de prioriteit bij een technisch hoogwaardig product/oplossing. Afsluitingen, zoals overheaddeuren, schuifpoorten en speedgates zien er robuust uit, met bij voorkeur een snelle open- en sluittijd. Op maat zijn diverse vullingen voor de poorten leverbaar. Door de combinatie van wensen in veiligheid en uitstraling zorgt Heras voor een duurzame en sterke afsluiting die tegelijkertijd aansluit bij en opgaat in de gevel van het betreffende pand. Op zoek naar een stevige afsluiting die er toch elegant uitziet? Vraag het Heras. Design dat aansluit bij het gebouw. Dat is Heras.

6 Heras voor 24/7 service, afhankelijk van uw wensen Eén aanspreekpunt van advies tot onderhoud Heras houdt het graag pragmatisch. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor zowel advies en ontwerp in het voortraject als installatie en onderhoud van de uiteindelijke installatie. Voor storingen en onderhoud werkt Heras landelijk met één eigen serviceafdeling. Dit zorgt ervoor dat uw toegang en bescherming altijd adequaat functioneert. Preventief onderhoud of het snel oplossen van bedrijfskritische storingen behoren tot ons servicepakket. Het eerste jaar na plaatsing ontvangt u een gratis servicecontract. Bij afloop hiervan ontvangt u ons specialistische voorstel voor onderhoud en service voor de lange termijn. Wij zijn 24/7 bereikbaar en in geval van storingen desnoods binnen vier uur bij u op locatie. Niets is zo vervelend als een storing. Met het servicepakket van Heras blijft uw terrein optimaal toegankelijk als het kan en gesloten wanneer het moet.

7 Afschrikken Toegang verschaffen Detecteren Actie ondernemen Vertragen Eén persoonlijk advies, van parkeren tot buitenbeveiliging. De bredere filosofie van Heras: ADVAT Onze integrale aanpak garandeert het gewenste beveiligingsniveau, zonder zwakke punten of schakels. We doen dit aan de hand van onze beproefde ADVAT-filosofie. ADVAT staat voor het chronologische proces van Afschrikken Detecteren Vertragen - Actie ondernemen - Toegang verschaffen. Hiermee verzekeren we opdrachtgevers van één passende oplossing. Stap voor stap maken we uw risico s inzichtelijk. We analyseren alle aspecten van het proces van buiten houden en binnen laten. De doorwrochte aanpak levert een helder en onafhankelijk advies op, waarmee u passend actie kunt ondernemen. Op basis van de ADVAT-filosofie brengen we de noodzakelijke organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen (OB&E) in kaart. Verwerkt in een objectief advies op maat. Voor het vak dat parkeren heet, heeft Heras een specialistisch assortiment aan oplossingen. Samen met het traditionele productenpakket zijn wij dé one-stop-shop voor een goede, veilige inrichting in en om uw bedrijfslocatie. Heras biedt totaaloplossingen voor álle vragen naar buitenbeveiliging. Inclusief mechanische en elektronische hightech producten waarmee vitale locaties en infrastructuren buitengewoon beveiligd zijn. Met de betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van een marktleider verwacht. Een bewezen werkwijze gecombineerd met proven technology levert u een betrouwbaar resultaat op maat.

8 Heras is dé specialist in totale buitenbeveiliging. Wij ontwikkelen, verkopen, installeren en onderhouden producten en integrale beveiligingsconcepten voor bedrijven, instellingen en overheden. Heras, onderdeel van CRH Fencing & Security, heeft regiokantoren in Heerhugowaard, Oirschot, Ridderkerk en Zwolle en naast Heras Parking Security Systems nog twee gespecialiseerde business units: Heras Security Systems en Heras Service. Daarnaast biedt Heras Tijdelijke Beveiliging mechanische en elektronische oplossingen voor bouwplaatsen en evenementen. Benieuwd wat Heras voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Buitengewoon Beveiligd Heras Parking Security Systems Postbus DT Rijswijk T F E hpss@heras.nl Technische wijzigingen voorbehouden. Heras /NLD-I

Toegangscontrole-oplossingen E.B.T.C. BV

Toegangscontrole-oplossingen E.B.T.C. BV Toegangscontrole-oplossingen www.ebtc.nl Systeem Nooit meer naar de betaalautomaat dankzij ons Dip&Go Systeem! Met ons Dip&Go Systeem kunt u eenvoudig en goedkoop een betaald parkeren oplossing realiseren

Nadere informatie

Transport & logistiek. Onze buitenbeveiliging dekt uw lading. Buitengewoon Beveiligd

Transport & logistiek. Onze buitenbeveiliging dekt uw lading. Buitengewoon Beveiligd Transport & logistiek Onze buitenbeveiliging dekt uw lading Buitengewoon Beveiligd Buitenbeveiliging; voor u én voor uw klanten Uw buitenbeveiliging. Misschien geen onderwerp waar u als transporteur of

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

Basisonderwijs. Vandalisme en inbraak meester worden met Heras

Basisonderwijs. Vandalisme en inbraak meester worden met Heras Basisonderwijs Vandalisme en inbraak meester worden met Heras Voorkom dat de school het kind van de rekening wordt Graffiti, ingegooide ruiten, kapotte verlichting, vernielingen, drank- en drugsgebruik,

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

Bescherm wat u aan het hart gaat

Bescherm wat u aan het hart gaat Bescherm wat u aan het hart gaat met betrouwbare beveiliging van DETEC www.detec.nl Zeker van de zaak BORG gecertificeerd alarmsysteem Gecertificeerd leveren, installeren en onderhouden brandmeldinstallatie

Nadere informatie

schmit parkeer- en toegangssystemen

schmit parkeer- en toegangssystemen schmit parkeer- en toegangssystemen Innovatieve en succesvolle techniek voor parkeren en toegang verlenen. Dat is de mensen van Schmit wel toevertrouwd. Permanente ontwikkeling Ontwikkelingen in de technologie

Nadere informatie

Verborgen gebreken in de defence in depth theorie

Verborgen gebreken in de defence in depth theorie Verborgen gebreken in de defence in depth theorie Iedere beveiligingsprofessional kent waarschijnlijk het schillenconcept. Dit staat bekend onder verschillende benamingen zoals defence in depth of layers

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015

Supermarkten & Parkeren. APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Supermarkten & Parkeren APCOA Parking Nederland B.V. Mathijs Smissaert 30-9-2015 Agenda 1. Onderzoeksgegevens supermarkten en Onderzoeksgegevens supermarkten en parkeren parkeren. Het parkeerprobleem Voordelen

Nadere informatie

The sound of safety. Productbrochure

The sound of safety. Productbrochure T Productbrochure ALGEMEEN In de jaren 70 heeft ons bedrijf als eerste gesproken woord ontruimingssystemen in Nederland geïntroduceerd en heeft zich door specialistische kennis en ruime ervaring ontwikkeld

Nadere informatie

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen

sales@security4professionals.nl www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen www.security4professionals.nl 0345-531140 06-14455844 Catalogus 2014 Parkeer Management Systememen 1 INHOUDSOPGAVE PAGINA INTRODUCTIE 3 INFORMATIE 4 ANPR PARKEER MANAGEMENT SYSTEEM 5 2,1 MEGAPIXEL IR Bullet

Nadere informatie

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY

Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Security Management Solution INNOVATORS IN SECURITY Geïntegreerde Oplossingen Security Management Inbraak Detectie Camera Bewaking Inhoud 1. Wie zijn wij? 2. Onze beveiligingsoplossing 3. Marktsegmenten

Nadere informatie

Versie 4.0 April 2017

Versie 4.0 April 2017 Versie 4.0 April 2017 Gebruikershandleiding Parkeergarage De Kaap Hoogeveen De parkeergarage op De Kaap kent verschillende vaste gebruikers: U bent huurder of koper van een appartement met parkeerplaats

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN.

BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. SLIMMERE PERIMETER DETECTIE SYSTEMEN Hek Detectie systeem Gronddetectie systeem Digitale Radar detectie BEWEZEN PERIMETER BEVEILIGING. ÉÉN PLATFORM VOOR MEERDERE DETECTIE SYSTEMEN. ONZE INTELLIGENTE SENSORS

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Zekerheid door tijdelijk beheer Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners

Nadere informatie

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

LIPS Codekruk. Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions LIPS Codekruk Eenvoudige toegangscontrole voor individuele binnendeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Eenvoudig openen en sluiten Veilige toegangscontrole voor individuele binnendeuren.

Nadere informatie

BouWatch: de standaard in tijdelijke beveiliging

BouWatch: de standaard in tijdelijke beveiliging BouWatch: de standaard in tijdelijke beveiliging Bouwplaatsbeveiliging en locatiebeveiliging is tegenwoordig een noodzaak. BouWatch biedt al sinds 2010, als één van de eersten in Nederland een totaalpakket

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d LIPS Motor- en Solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d 2 Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte

Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte Dé regel van de beveiligingssector Verwacht het onverwachte Inbraak, brand, diefstal, ongewenst bezoek Wilt u die onverwachte zaken onder controle houden? Dat is dé business van GDW Security. Wat doen

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur

Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Smartair: de eenvoud van toegangscontrole per deur Advies Montage Service Onderhoud Inhoud Waarom Blankestijn Beveiliging... 3 Eenvoud... 4 Beheer... 5 Complete systeem... 6 www.blankestijn-beveiliging.nl

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING

Innovative Security Solutions ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING ALARMSYSTEMEN CAMERABEWAKING TOEGANGSCONTROLE BRANDBEVEILIGING CAMERA ALARM 1. Sterkens Security, uw partner voor al uw beveiliging 2. Servicegarantie 3. Meldkamer 4. Videoverificatie via meldkamer TOEGANG

Nadere informatie

enjoy & share positive energy

enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden in uw leaseauto Slim laden thuis én maak onderweg gebruik van het grootste laadnetwerk van Europa enjoy & share positive energy Zorgeloos elektrisch rijden Een slim laadpunt

Nadere informatie

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale.

Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. ALARM COMMUNICATIEDIENSTEN EagleEye Totaal overzicht met een alarm webgebaseerde servicecentrale. EagleEye is een cloud-gebaseerde dienst met een centrale, moderne en krachtige functie voor toezicht en

Nadere informatie

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN

Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers ALGEMENE ELECTRICITEITSWERKEN JANSEN Zorgen voor uw comfort zit ons in de vingers Een totaalaanbod van diensten inzake installaties is uw uniek aanspreekpunt voor een breed spectrum van installaties en werkzaamheden voor nieuwbouw en renovatie,

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

Kwikstraat 3. Kwikstraat 3 Lelystad. Huurprijs: 210,- per maand, exclusief BTW

Kwikstraat 3. Kwikstraat 3 Lelystad. Huurprijs: 210,- per maand, exclusief BTW Huurprijs: 210,- per maand, exclusief BTW Kantoor 8200 AB Algemene Informatie TE HUUR Kleinschalige business units Adres: te Hoogwaardige, royale en beveiligde business-units met een centrale sanitaire

Nadere informatie

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK

WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WEESVEILIG TEGEN BRAND EN INBRAAK WeesVeilig beveiligt WeesVeilig zorgt voor een goed gevoel WeesVeilig weet waar men op moet letten als het gaat om het voorkomen van brand en inbraak. Een modern alarmsysteem

Nadere informatie

Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services

Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services Factsheet DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services DATALEKKEN COMPLIANT Managed Services We ontwerpen en implementeren security maatregelen om datalekken te detecteren en het risico daarop te minimaliseren.

Nadere informatie

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact

Over ICT Concept. alles voor elkaar. Direct Contact alles voor elkaar Over ICT Concept Met een ruime ervaring in optimale ICT-oplossingen voor het MKB, is ICT Concept de juiste partner voor u. Vanuit de vestigingen door heel Nederland bedienen wij u met

Nadere informatie

Te huur Driemanssteeweg 39 te Rotterdam

Te huur Driemanssteeweg 39 te Rotterdam te Rotterdam Locatie Kantoor / Bedrijfsruimte Representatieve kantoor-, showroom- en/of bedrijfsruimte met ruime parkeerfaciliteiten, gelegen aan de Driemanssteeweg te Rotterdam op bedrijventerrein Charloisse

Nadere informatie

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex BEVEILIGING DIE PAST BIJ UW BEDRIJF EN LEVENSSTIJL Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

zonne-energie Integrale aanpak Topkwaliteit Fiscale ondersteuning Volledige dakgarantie Geheel ontzorgen kwaliteit, totaalaanpak en complete garantie

zonne-energie Integrale aanpak Topkwaliteit Fiscale ondersteuning Volledige dakgarantie Geheel ontzorgen kwaliteit, totaalaanpak en complete garantie zonne-energie Integrale aanpak Topkwaliteit Fiscale ondersteuning Volledige dakgarantie Geheel ontzorgen kwaliteit, totaalaanpak en complete garantie Oranjedak Solar Oranjedak Solar wil bijdragen aan een

Nadere informatie

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN...

Woningbouw. Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... Woningbouw Welkom thuis, waarmee kan ik u van dienst zijn? WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... WIJ BRENGEN GEBOUWEN TOT LEVEN... De woonconsument anno nu is steeds veeleisender. En terecht. Een huis is meer

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen

de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen de dynamiek van water producten en diensten voor zuiver- en vuilwatertransport in gebouwen snelheid en kwaliteit 2 Wij bieden u niet alleen een professionele technische ondersteuning, maar ook hoogwaardige

Nadere informatie

Te huur Spuiboulevard 100 te Dordrecht

Te huur Spuiboulevard 100 te Dordrecht te Dordrecht Locatie Kantoorruimte Functionele kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Spuiboulevard 100 te Dordrecht, tegen het oude sfeervolle historische centrum van Dordrecht. Verdieping

Nadere informatie

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties

AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s. Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties AlarmServiceCentrale, telefoondiensten en tal van extra s Altijd iemand die waakt over uw mensen, gebouwen en installaties Een veilig gevoel dat er iemand actie onderneemt als dat nodig is Laat uw waardevolle

Nadere informatie

Te huur. Buskesdries 9, Andelst

Te huur. Buskesdries 9, Andelst Te huur Buskesdries 9, Andelst Zeer representatief bedrijfscomplex Zeer goede bereikbaarheid Ruime parkeervoorziening www.dtz.nl Hoogwaardig bedrijfscomplex gelegen op het bedrijvenpark 'De Schalm' te

Nadere informatie

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift

DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT. liftforce. hydro plateaulift DE BETROUWBARE HYDRO PLATEAULIFT liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Beveiliging en Bewaking

Beveiliging en Bewaking Beveiliging en Bewaking Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

Een parkeergarage realiseren is steeds vaker een onderdeel van integraal verkeersbeleid.

Een parkeergarage realiseren is steeds vaker een onderdeel van integraal verkeersbeleid. Parkeergarages Een parkeergarage realiseren is steeds vaker een onderdeel van integraal verkeersbeleid. specten als locatie, capaciteit, tariefstelling en gemiddelde parkeertijd hangen immers sterk met

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

Een veilige bouwplaats van zeven tot zeven

Een veilige bouwplaats van zeven tot zeven Een veilige bouwplaats van zeven tot zeven In deze publicatie: Introductie Het uitgangspunt Aanpak van toegangscontrole De uitvoering Tourniquets Klantervaring Bouwplaatsbeveiliging door Heras Introductie

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS

DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS EFFICIËNTE COMBINATIE VAN MENS, KENNIS EN TECHNOLOGIE DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid. DE IDEALE VEILIGHEIDSBALANS Efficiënte

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE

Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! CAMERABEVEILIGING BRANDBEVEILIGING INBRAAKBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE Focus op veiligheid! Iedere dag scherp Protectiepartners. Nieuw en toch meer dan 45 jaar jong. De naam Protectiepartners

Nadere informatie

Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven Technische Universiteit Eindhoven Versie 1.1 Datum maandag 5 oktober 2015 Copyright 2015, IP Parking. Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Registreren nieuwe gebruiker... 4 3. Aanmelden Heerlijk Parkeren website...

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen

Te koop. Tarweweg 2, Nijmegen Te koop Tarweweg 2, Nijmegen Kantoorruimte op zichtlocatie Hoogwaardige uitstraling Ruime parkeervoorzieningen www.dtz.nl T e koop Het object is gelegen tegenover het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

Een betere beveiliging van uw zorginstelling met mechanische sluitsystemen

Een betere beveiliging van uw zorginstelling met mechanische sluitsystemen White paper Een betere beveiliging van uw zorginstelling met mechanische sluitsystemen Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan alle Kaba-producten om bekend. Ultramoderne techniek en uitermate hoge nauwkeurigheid

Nadere informatie

EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT!

EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT! EZS PARKEERSYSTEMEN DOOR MEER TIJD TE BESPAREN OP DE ADMIN- ISTRATIE HEBBEN WE MEER TIJD VOOR DE KLANT! EZS PARKEERSYSTEMEN EZS Parkeersystemen B.V. was in 2014 op zoek naar een oplossing die het gehele

Nadere informatie

Water, wij halen eruit wat erin zit

Water, wij halen eruit wat erin zit Water, wij halen eruit wat erin zit U ziet papier......wij zien water Samen met u... Als uw afvalwaterzuiveringsinstallatie aan vernieuwing toe is, staat u voor belangrijke keuzes. Strategische, operationele

Nadere informatie

Te koop Vrijstaand kantoorpand. Bovendonk 27, Roosendaal

Te koop Vrijstaand kantoorpand. Bovendonk 27, Roosendaal Te koop Vrijstaand kantoorpand Bovendonk 27, Roosendaal Vrijstaand kantoorpand Vrij van BTW Parkeergelegenheid op eigen terrein www.dtz.nl Het betreft een kantoorpand gelegen op het kantorenpark 'Bovendonk'

Nadere informatie

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom!

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! De Aanleiding: Trots versus Toekomst Carel Hagemans Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud Trots Intensieve samenwerking: Inzet partners, gedeeld DNA Competitie,

Nadere informatie

Managed Video Services

Managed Video Services Het belangrijkste deel van een boodschap wordt overgebracht door non-verbale communicatie Managed Video Services powered by video communication coming close to reality 1Multipoint videocommunicatie Een

Nadere informatie

TE HUUR Multifunctionele Garageboxen Swifterbant

TE HUUR Multifunctionele Garageboxen Swifterbant TE HUUR PROJECTINFORMATIE Nieuw : te huur 23 goed beveiligde multifunctionele garageboxen op een toplocatie in Swifterbant! Bij de realisatie van de boxen wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen,

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

Security Solutions Highlights 2015

Security Solutions Highlights 2015 Security Solutions Highlights 2015 Interflex Een overzicht van onze oplossingen Security Solutions Workforce Management Toegangscontrole Biometrische herkenning Tijdregistratie Tijdbeheer Offline-oplossingen

Nadere informatie

Nedap AEOS & Nedap LoXS

Nedap AEOS & Nedap LoXS Nedap AEOS & Nedap LoXS Doeltreffende combinatie van toegangscontrole met locker management Twee werelden komen samen Nedap AEOS is een marktleidend systeem voor toegangscontrole en beveiliging. Het wordt

Nadere informatie

Lips Motor- en Solenoidsloten

Lips Motor- en Solenoidsloten Lips Motor- en Solenoidsloten Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door de gebruikers zelf. Dus wat is dan eigenlijk de toegevoegde

Nadere informatie

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App!

IP intercomsystemen. Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! IP intercomsystemen Zien wie er voor de deur staat en op afstand de deur openen met de Hikvision Connect App! Toepassing De IP (video)intecomsystemen van Hikvision zijn geschikt voor toepassing in: woonhuizen

Nadere informatie

RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN PARKING SINT-MICHIELS TE GENT

RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN PARKING SINT-MICHIELS TE GENT RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN PARKING SINT-MICHIELS TE GENT Artikel 1 Dit retributiereglement is van toepassing op de gebruikers van de ondergrondse parkeergarage Sint-Michiels te Gent. 1

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

De Veiligheidsinspectie De eerste stap naar een veilige woning!

De Veiligheidsinspectie De eerste stap naar een veilige woning! De Veiligheidsinspectie De eerste stap naar een veilige woning! veilig wonen, veilig leven Veilig wonen, Veilig leven De veiligheid van u en uw gezin De tijd dat het nadenken over de veiligheid van de

Nadere informatie

Te huur Mercator II en III. Tielweg 28, Gouda

Te huur Mercator II en III. Tielweg 28, Gouda Te huur Mercator II en III Tielweg 28, Gouda Circa 1.791 m ² kantoorruimte beschikbaar Bedrijventerrein "De Goudse Poort" Representatief kantorencomplex www.dtz.nl Het betreft representatieve kantoorgebouwen

Nadere informatie

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening

internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening internationaal web-based platform Flexiciel: de route naar digitale dienstverlening Het vergroten van de efficiency is momenteel een belangrijk issue bij corporaties. Digitale dienstverlening is een van

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want:

Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want: Marktanalyse Markt functioneert nu mondjesmaat, er is meer potentieel dan nu wordt gerealiseerd, want: Onbekendheid gebouweigenaren & gebruikers met de mogelijkheden en winst die te behalen valt Ondoorzichtige

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit!

Gastvrij internet. U maakt de dienst uit! Gastvrij internet U maakt de dienst uit! Gastvrijheid, daar draait het om. Dat geldt toch ook voor uw internetdienstverlening? Gastvrij Internet is gebaseerd op het door Wentzo Wireless ontwikkelde concept

Nadere informatie

Residentiële AFSLUITINGEN

Residentiële AFSLUITINGEN Residentiële AFSLUITINGEN Welkom in de wereld van de WIŚNIOWSKI afsluitingen Wij produceren al sinds 25 jaar met passie. Het merk WIŚNIOWSKI stamt af van de familienaam van de oprichter en eigenaar Andrzej

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening Welkom Nog voordat uw receptiemedewerker uw gasten begroet, voelen zij zich al bij u thuis door de duidelijke ruimteverwijzing

Nadere informatie

Parkeerbeleid Gulpen-Wittem

Parkeerbeleid Gulpen-Wittem Parkeerbeleid Gulpen-Wittem Scenario's nieuw beleid Niels Bosch 13 juli 2017 Project related Agenda 1. Evaluatie parkeerbeleid Huidig parkeerbeleid Enquête Input stakeholders 2. Nieuw parkeerbeleid Mogelijke

Nadere informatie