Zonnewijzer. Project-oplossingen in zonwering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zonnewijzer. Project-oplossingen in zonwering"

Transcriptie

1 Oplossingen in energiebesparing CO 2 reductie Beheersbaar binnenklimaat Betere productiviteit Zonnewijzer Project-oplossingen in zonwering

2 advies ontwerp productie montage SHELL Den Haag nazorg

3 Zonwering heeft invloed op woon-, werk- en leefcomfort. Zonwering heeft invloed op de architectuur van het gebouw. Zonwering heeft invloed op het energieverbruik van het gebouw. Zonwering heeft invloed op de productiviteit. De eerste schetsen van het ontwerp kunnen al bepalend zijn voor de zonwering. Daarom is gedegen kennis van wat mogelijk is in zonwering belangrijk. De Groot & Visser bezit deze kennis. Van een eenvoudige zonwering tot computergestuurde schoepen-zonwering; een simpel rolgordijn tot geavanceerde atrium-zonwering. Onze uitgebreide ervaring met geveltechniek is daarbij een extra plus! Onze afdeling ontwerpondersteuning zal u graag adviseren waardoor uw creatie meesterlijk wordt verwezenlijkt. En ook voor deze verwezenlijking bezitten wij de juiste tools: tekenkamer, modern productieapparaat en vakbekwame installatieploegen. Uiteraard met ISO 9001 en VCA. En last but not least: ook voor service en onderhoud staan wij klaar. Meer dan een kwart eeuw.

4 advies ontwerp productie montage SHELL Den Haag nazorg

5 Buitenjaloezieën Kenmerken Warmtewering tot 95% Goede lichtregeling door verstelbare lamelstand Weinig windgevoelig Diverse lameltypen in vele kleuren Geen invallende zijzon Isolerende werking Weinig onderhoud en goed te reinigen Bepalende architectuur Buitenjaloezieën Meest effectieve zonwering door maximale warmtewering en perfecte lichtregeling.

6 advies ontwerp productie montage nazorg

7 Uitvalzonwering Shell Den Haag Kenmerken Warmtewering zonder belemmering van uitzicht Diverse esthetische variaties door keuze uit vele voorlijsten, kappen en armconstructies Een vriendelijke zonwering Warmtewering circa 82% Uitvalzonwering Geen belemmering van uitzicht.

8 advies ontwerp productie montage nazorg

9 Screens Rabobank Heinenoord Kenmerken Geen invallende zijzon Geleiding via profiel of spankabel Doorzichtig Warmtewering tot circa 85% Vele projectoplossingen Logo of huisstijlelementen kunnen op het doek worden aangebracht of worden ingeweven Screens Een doorzichtige zonwering.

10 advies ontwerp productie montage nazorg

11 Zonnerooster GTI Rotterdam Kenmerken Geeft een eigen architectonisch accent Toepasbaar op iedere gevel, zowel horizontaal, verticaal als diagonaal Uniek gepatenteerd fixeersysteem voor een zeer snelle montage Volgt moeiteloos rechte en ronde gevels Zonnerooster Sonnet, de flexibele en esthetische vormgeving met het unieke gepatenteerde fixeersysteem.

12 advies ontwerp productie montage nazorg

13 Schoepen Kenmerken Permanente zonwering met een eigen karakter Lamellen van aluminium, hout of glas Toepasbaar op elke gevel, zowel horizontaal, verticaal als in combinatie Mogelijkheid voor beweegbare schoepen waardoor een beheersbaar klimaat ontstaat Architectuur bepalend Schoepen Vast of beweegbaar. Een eigen vormgeving waarmee een beheersbaar binnenklimaat kan worden gerealiseerd.

14 advies advies ontwerp ontwerp productie productie montage montage nazorg nazorg

15 Louvreluiken Kenmerken Perfect zonweringsysteem Schuivend Zeer goede warmtewering Fraaie architectuur Standaard elektrisch bediend Ideaal in combinatie met (automatische) nachtverlichting Louvreluiken Een zonwering met een mediterraan gevoel.

16 advies ontwerp productie montage nazorg

17 PV-Zonwering Met zonnecellen geïntegreerd in dak, gevel of luifel krijgt u een groot deel van uw benodigde energie gratis geleverd. Deze zonnepanelen dienen tevens als zonwering. De nieuwe subsidieregelingen maken het nog eens extra aantrekkelijk om op deze wijze een flinke bijdrage aan de CO 2 -vermindering te leveren. Dit is PV-Techniek in zijn meest actuele high-tech vorm.

18 advies ontwerp productie montage SHELL Den Haag nazorg

19 Binnenzonwering Horizontale jaloezieën Verticale lamellen Plissé gordijnen Verosol Rolgordijnen Paneelgordijnen Vouwgordijnen Vele speciale uitvoeringen voor specifieke projecten. Binnenzonwering Soms onmisbaar als aanvulling op buitenzonwering in verband met lichtregeling.

20 advies ontwerp productie montage nazorg

21 Oplossingen in energiebesparing CO 2 reductie Beheersbaar binnenklimaat Betere productiviteit Zonnewijzer Zonwering projecten

22 advies ontwerp productie montage nazorg

23 Zonwering is een essentieel onderdeel in het ontwerp van een gebouw. Ramen en zonwering moeten met elkaar in balans zijn, zowel esthetisch als functioneel. Zonwering is niet alleen een specialisme van De Groot & Visser, het is onze passie. Niet voor niets hebben wij op verzoek van opdrachtgevers een eigen scala aan producten ontwikkeld. Zoals een screen dat volledig wegvalt op het kozijn, of een zonnerooster met een uniek fixeersysteem. Beide producten zijn door de praktische toepasbaarheid zeer concurrerend. En bovenal: ze sluiten volledig aan bij de wensen van architecten, bouwers en eindgebruikers!

24 advies ontwerp productie montage nazorg

25 Scholen Florijnschool Breda Leren doe je beter in een frisse school. Goed licht, optimale ventilatie en de juiste binnentemperatuur moeten zorgen voor een prettig werkklimaat. Buitenzonwering kan de warmte tot 95% weren. De binnentemperatuur blijft dus ook op de meest zonnige dagen heel aangenaam. Gecombineerd met natuurlijke ventilatie bent u dan verzekerd van een gezonde en stimulerende omgeving. Het levert ook flinke financiële voordelen op. Een gebouw koelen is 3x duurder dan het verwarmen. Met zonwering en natuurlijke ventilatie zijn niet of nauwelijks nog energie-belastende koelapparaten nodig. Dat helpt dus meteen de CO 2 -uitstoot te verminderen. De oplossingen van De Groot & Visser worden dan ook in zowel nieuwbouwprojecten als bij renovaties toegepast.

26 advies ontwerp productie montage nazorg

27 Ziekenhuizen Maxima Ziekenhuis Eindhoven Een goed en goed beheersbaar binnenklimaat. Graag met lage exploitatiekosten. Dat begint ook voor ziekenhuizen met goede zonwering. Die maakt de temperatuurverschillen binnen stukken kleiner. Er hoeft minder te worden gekoeld, dus het energieverbruik gaat omlaag! De Groot & Visser inventariseert eerst zaken als de ligging van het gebouw, de geveloriëntaties, het gebruik - op alle momenten van de dag - van de diverse ruimten, de gewenste mate van doorkijk naar buiten, etc. Op basis daarvan leggen we verschillende alternatieven van zonwering voor, ingebed in de architectuur.

28 advies ontwerp productie montage nazorg

29 Verzorgingshuizen Norschoten Barneveld Voor bewoners van een verzorgingshuis of een seniorenflat voorziet zonwering in drie zaken: een aangenaam en gezond binnenklimaat - ook op warme dagen - een blijvend goed uitzicht en eenvoudige bediening. De oplossingen van De Groot & Visser bieden dat en meer. Gebouwbeheerders zijn blij met de jarenlange probleemloze werking, de lage onderhoudskosten en - als het dan toch nodig is - directe service.

30 advies ontwerp productie montage nazorg

31 Woningbouw Woningen Leiderdorp Hoogbouw of laagbouw, terras of balkon: de diversiteit in de woningbouw neemt alleen maar toe. Dus ook het scala van zonweringoplossingen van De Groot & Visser. Samen met architect en bouwteam zorgen we voor het beste en het best bij het ontwerp passende antwoord op steeds diezelfde eis: in de zomerperiode het directe zonlicht en de warmte buiten houden. Tevens adviseren wij steeds meer dat de zonwering automatisch gestuurd wordt. Juist bij afwezigheid of snel opkomende storm is er zo automatisch een effectieve oplossing.

32 advies ontwerp productie montage nazorg

33 Kantoorgebouwen Kleine Landtong Gorinchem Een prettig werkklimaat is altijd een uitgangspunt bij het ontwerp van een kantoorgebouw. Hoe hou je de binnentemperatuur constant? Hoe zorg je voor voldoende licht en frisse lucht? Begin bij de gevel. Want de warmte die niet binnenkomt hoeft u ook niet duur te koelen. Een goed binnenklimaat geeft aantoonbaar een hogere productiviteit. Een zon- en windautomaat zorgt ervoor dat ook in het weekend geen opwarming plaats vindt.

34 advies ontwerp productie montage nazorg

35 Monumenten Moreelsepark Utrecht Bij zonwering aan monumentale panden staat het authentieke ontwerp zo veel mogelijk centraal. In overleg met architect, Monumentenzorg en de gebruiker stelt De Groot & Visser een oplossing voor die maximaal aansluit bij zowel de esthetische randvoorwaarden als de functionele wensen. Markiezen en markisolets zijn een treffend voorbeeld van het behoud van het oorspronkelijk karakter bij het bereiken van een comfortabel binnenklimaat.

36 advies ontwerp productie montage nazorg

37 Overheid Dak Tweede Kamer Den Haag De diversiteit aan overheidsgebouwen is enorm. De Groot & Visser laat zonwering ook hier optimaal aansluiten op zowel het ontwerp als gebruikerswensen. Onderhoudsaspecten en een betrouwbare nazorg - zoals een servicemonteur ter plaatse binnen 24 uur - zijn van extra groot belang. Ook in dat opzicht denken we vaak in een vroegtijdig stadium mee over de mogelijkheden.

38 advies ontwerp productie montage nazorg

39 Oplossingen in energiebesparing CO 2 reductie Beheersbaar binnenklimaat Betere productiviteit Zonnewijzer Aluminium gevels én zonwering

40 advies ontwerp productie montage nazorg

41 Guljélaan Breda Systeem ramen: Schüco Royal S65 HI en Schüco Royal S65-G30 Systeem vliesgevels: Schüco geïsoleerd gevelsysteem FW50+ Kleur aluminium: Naturel (geanodiseerd) Systeem zonwering: Schüco Suncontrol schoepen Naam architect: Haverman van den Meiracker Vermeulen Aanzienlijke energiebesparing wordt bereikt door een combinatie van automatisch gestuurde schoepen, zonwering en nachtventilatie.

42 advies ontwerp productie montage nazorg

43 Ziekenhuis Zeist Systeem ramen: Schüco Royal S65 Kleur aluminium: Naturel (geanodiseerd) Systeem zonwering: Uitvalzonwering Gevex Carré 95 Naam architect: Van der Stelt en Schoots Architectenbureau In een ziekenhuis tracht men de menselijke maat te behouden. Dat weerspiegelt zich in de zonwering.

44 advies ontwerp productie montage nazorg

45 GTI Rotterdam Systeem ramen: Schüco Royal S65 Systeem vliesgevels: Schüco geïsoleerd gevelsysteem FW50+/FW60+ Kleur aluminium: RAL-9006 en 9007 Systeem zonwering: Zonnerooster Gevex Sonnet Naam architect: Rothuizen van Doorn t Hooft B.V. Als de zon hoog staat wordt de zonnewarmte optimaal tegengehouden. De zonwerende beglazing vult de zonwering aan.

46 advies ontwerp productie montage nazorg

47 Kleine Landtong Gorinchem Systeem ramen: Alcoa RT62-GT70 Systeem vliesgevels: Schüco geïsoleerd gevelsysteem FW50+ Kleur aluminium: Kozijnen naturel (geanodiseerd) en vliesgevels RAL-3009 en RAL-9006 Systeem zonwering: Buitenjaloezieën Gevex G80MF Naam architect: EGM Architecten B.V. De opdrachtgever heeft er alles aan gedaan om een optimaal werkklimaat te bereiken.

48 advies ontwerp productie montage nazorg

49 MFA Den Hoorn Systeem ramen: Schüco Royal S65 en Schüco Royals S65-G30 Kleur aluminium: RAL-7021 (gemoffeld) en naturel (geanodiseerd) Systeem zonwering: Verticale zonwering Gevex Screen 80 Naam architect: Spring Architecten Ook met een beperkt budget kan men een goed gebouw realiseren waarin leren een plezier is.

50 advies ontwerp productie montage nazorg

51 Silo Barendrecht Systeem ramen: Schüco Royal S65 Systeem vliesgevels: Schüco geïsoleerd gevelsysteem FW50+ Kleur aluminium: RAL-7016 (gemoffeld) Systeem zonwering: Verticale zonwering Gevex Floret Naam architect: Sramota & Naaijen Architecten Aluminium raam met Floret Screen is een eenheid.

52 advies ontwerp productie montage nazorg

53 Sint-Maartenscollege Voorburg Systeem ramen: Schüco Royal S70 FF Kleur aluminium: RAL-9006 (gemoffeld) Systeem zonwering: Renson Screenvent (rooster gecombineerd met screens) Naam architect: De Jel & Van der Leeden Architecten Voorbeeld van een complete gevelrenovatie inclusief de ventilatie en keramische tegels tussen de raamstroken.

54 advies ontwerp productie montage nazorg

55 Stadskantoor Etten-Leur Systeem ramen: Schüco Royal S65 Kleur aluminium: RAL-3005 (gemoffeld) Systeem zonwering: Gevex Screen 80S Naam architect: Alberts, Van Huut & Partners Ook als de architectuur zeer bepalend is biedt De Groot & Visser de juiste oplossing.

56 advies ontwerp productie montage nazorg

57 Meidoornlaan Weesp Systeem vliesgevels: Schüco Royal S20N/V8 (aluminium glasvliesgevel-elementen) Kleur aluminium: RAL-7016 (gemoffeld) Systeem zonwering: Gevex Screen 125 Naam architect: Hans van Heeswijk architecten Een bijzonder project. De nieuwe buitengevel dient als geluidsscherm en maakt gelijktijdig van het balkon een soort serre. De elektrische zonwering is direct achter de buitengevel aangebracht.

58 advies ontwerp productie montage nazorg

59 Oplossingen in energiebesparing CO 2 reductie Beheersbaar binnenklimaat Betere productiviteit Zonnewijzer De Groot & Visser biedt meer...

60 advies ontwerp productie montage nazorg

61 Nazorg Elke gebouwbeheerder wil naast goede zonwering een goede en betrouwbare service. De Groot & Visser biedt die service. Aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen, overheidsgebouwen, kantoren, scholen. Conform de voorwaarden van Romazoprojecten geeft De Groot & Visser allereerst 2 jaar garantie na het moment van oplevering. Ook daarna blijft continuïteit gewaarborgd. Het vervangen van onderdelen is snel en degelijk geregeld. Daar is in het ontwerp van de schermen zelfs al rekening mee gehouden. Onze servicedienst is bovendien 7 dagen per week 24 uur bereikbaar!

62 advies ontwerp productie montage nazorg

63 Onderhoud Elke beweegbare zonwering heeft onderhoud nodig. Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Steeds meer opdrachtgevers kiezen daarom voor een onderhoudscontract met De Groot & Visser, met als bijkomend voordeel dat er in het geval van een storing geen voorrijkosten worden doorberekend.

64 advies ontwerp productie montage nazorg

65 Zonwering en CO 2 Nadenken over het verminderen van de CO 2 -uitstoot betekent ook: nadenken over het verwarmen en koelen van gebouwen. Zeker met de komst van het Energielabel. Pak energiebesparing bij de bron aan. Zorg voor een goede warmtewering in de zomer en gebruik natuurlijke opwarming in de winter. Kijk al in de ontwerpfase of bij het hertekenen van een gebouw voor renovatie naar oplossingen. Buitenzonwering zorgt voor de beste warmtewering, helder glas laat in de winter de zonnewarmte binnen. De combinatie van de twee leidt tot het laagste energieverbruik. En gebruikers houden alle vrijheid om het leef- en werkklimaat naar hun persoonlijke wensen te sturen. Wilt u hierover meer uitleg, neem dan contact op met een van de adviseurs van De Groot & Visser. Zij geven u graag een vrijblijvend advies op maat!

66 advies ontwerp productie montage nazorg

67 Zonwering en energie SHELL Den Haag Het automatiseren van de zonwering heeft vele voordelen. Het belangrijkste is dat de zonwering op het juiste moment zijn werk doet, ook als er niemand aanwezig is, zoals in de weekends of vakanties. De automatische sturing kan afhankelijk zijn van zon, wind, tijd enz. Naast een flinke besparing van energie en vermindering van CO 2 -uitstoot zijn de voordelen: een mooier pand omdat alle zonweringen een gelijke stand hebben, minder onderhoud en een langere levensduur. Een recent onderzoek heeft aangetoond dat de totale bouwkosten voor toegepaste zonwering lager is, omdat geen koeling nodig is of een kleinere koelinstallatie al voldoende is.

68 ISO 9001 VCA* De Groot & Visser bv Marconiweg 1 Postbus AK Gorinchem Telefoon (0183) Fax (0183) zonwering@gv.nl Internet

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

De opvallende ónopvallende screen

De opvallende ónopvallende screen De opvallende ónopvallende screen De Floret heeft oog voor detail! Het ontwerp is tot in de puntjes uitgewerkt. Dit is zichtbaar in het product; de onderlat valt weg in de kap, met zeer mooie geleiders

Nadere informatie

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel

RAFFINESSE TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT. De ideale glasgevel Het isolatieglas met jaloezieën TECHNOLOGIE ONTMOET KWALITEIT sunblind visor privacy protection De ideale glasgevel In moderne gevels, met name bij structurele beglazing, is goed zonwerend glas een must.

Nadere informatie

Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing

Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing Multifunctionele zonwering. Met één product: Warmtewering Lichtwering Onderhoudsvrij Goed doorzicht Energiebesparing MULTIFILM BIEDT OPTIMALE ERGONOMIE MULTIFILM MULTIFUNCTIONELE ZONWERING Ruim 25 jaar

Nadere informatie

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen!

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie Met Renolution is uw woningbezit verrassend snel

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED HET EFFECT VAN VEROSOL BINNENZONWERING IS AANTOONBAAR Natuurlijk

Nadere informatie

Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm

Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm Zonnerooster, flexibel en mooi van vorm Een flexibele en mooie vormgeving met Sonnet zonneroosters! Z O N N E R O O S T E R De Sonnet is op iedere gevel en in elke gewenste vormgeving toepasbaar. De mogelijkheden

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem

Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem Schüco SunControl vast Buitenzonwering lamellensysteem 2 Schüco P2637-SunControl-starr_NL 18.06.2003 13:25 Uhr Seite 2 3 Schüco Schüco SunControl vast Vorm en functie ontwerp en eisen Verlichting geeft

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Pilkington Insulight TM ScreenLine Optimaal woon- en werkcomfort Het reguleren van zon en licht in een werk- of woonruimte is voor

Nadere informatie

plissés plissés by creating a better environment

plissés plissés by creating a better environment plissés plissés by verosol-procedé de voordelen Het was en is nog steeds een uniek product; een weefsel (kunststof-folie, vlies of papier) wordt van een flinterdun laagje aluminium voorzien en dit gemetalliseerde

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De pluspunten van het MOVAIR+ VISION kozijn Verbetering energielabel U-waarde 0,80 W/m²K 0.15 - -0.24 EPC

Nadere informatie

Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA

Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA Het hele jaar een feelgoodklimaat in de serre. Met zonwering van WAREMA Creëer uw persoonlijke feelgoodwoonkamer! U wilt het hele jaar ongecompliceerd kunnen ontspannen in uw serre en daar genieten van

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

Energiebesparend. Mooi. Razendsnel.

Energiebesparend. Mooi. Razendsnel. Energiebesparend. Mooi. Razendsnel. Vergroot woongeluk met Cocoonz! Een (huur)huis op een slimme manier energiezuinig, comfortabel en weer aantrekkelijk maken? Met Cocoonz bieden wij dé oplossing om een

Nadere informatie

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt

Concept Ecovision. Il sole come partner. Concept Ecovision. schermature solari Colt Il sole come partner Concept Ecovision schermature solari Colt Concept Ecovision Verantwoord ondernemen, zorgvuldig omgaan met natuurlijke hulpbronnen en gebruik maken Energie besparen: een visie Energie

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

plissés by creating a better environment

plissés by creating a better environment PLISSÉS plissés by PLISSÉS Het Verosol-procedé: Het was en is nog steeds een uniek product; een weefsel (kunststof-folie, vlies of papier) wordt van een flinterdun laagje aluminium voorzien en dit gemetalliseerde

Nadere informatie

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse

Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen. Colt Ellisse Colt Ellisse Zonwerende schuifpanelen en vouwpanelen Colt Ellisse BUITENZONWERING Zonwering, geplaatst aan de buitenkant van het gebouw is één van de meest effectieve manieren om zonne-instraling in een

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

ROLLUIK zon- en inbraakwering

ROLLUIK zon- en inbraakwering In volle rust genietend van het schitterende lichtspel. Dat is waarom wij hier zijn gaan wonen. En als de zon ondergaat, voel ik me veilig. Ik weet dat in alle vroegte mijn zon weer daar is... Dat is mijn

Nadere informatie

natural comfort inside

natural comfort inside RAAMVenTiLATie nl natural comfort inside Een optimaal binnenklimaat is gezond en geeft een goed gevoel. Daarom ontwikkelde Duco haar Green Building Solution, waarbij basisventilatie, intensieve ventilatie

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

MULTIWINDOW.

MULTIWINDOW. MULTIWINDOW ZONWERING VENTILATIE 1 PRODUCT VAN 1 CONT(R)ACTPARTIJ VAN BINNENUIT, OOK ACHTERAF MONTEERBAAR SNELLERE MONTAGE EN EERDER IN DE BOUWSTROOM GEEN EXTRA STEIGER- EN HOOGWERKERKOSTEN CONSTRUCTIEF

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

DucoSlide. Architecturale zonwering ARCHITECTURALE ZONWERING. Natuurlijk comfort. Grote waaier aan types lamellen. Maximum aan privacy

DucoSlide. Architecturale zonwering ARCHITECTURALE ZONWERING. Natuurlijk comfort. Grote waaier aan types lamellen. Maximum aan privacy DucoSlide Architecturale zonwering Natuurlijk comfort Grote waaier aan types lamellen Maximum aan privacy ARCHITECTURALE ZONWERING DucoSlide: functioneel en esthetisch Duco s zonweringsystemen houden op

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by

rolgordijnen rolgordijnen by rolgordijnen rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig merk je dat het

Nadere informatie

ZONWERINGEN INSECTWERING

ZONWERINGEN INSECTWERING ZONWERINGEN INSECTWERING Horren JKB horren voor deuren en ramen JKB insectenwering is uitermate geschikt voor het weren van allerlei soorten insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment raamhorren

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

~omazo... l'v Ambachte'ß. j\ Hoofdbedrijfs(hap. TNO: "Zonwering al in bouwontwerp meenemen"

~omazo... l'v Ambachte'ß. j\ Hoofdbedrijfs(hap. TNO: Zonwering al in bouwontwerp meenemen ~omazo..... j\ Hoofdbedrijfs(hap l'v Ambachte'ß -c TNO: "Zonwering al in bouwontwerp meenemen" AUTOMATISCHE ZONWERING BESPAART ENERGIE EN VERBETERT BINNENKLIMAAT Automatische zonwering kan op kantoor en

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel ROLLUIKEN KLAPLUIKEN I k d o e i n a l l e s m i j n z i n. hét kwaliteitsprofiel E e n h u i s m o e t w a r m t e e n g e b o r g e n h e i d g e v e n. R o l l u i k e n e n k l a p l u i k e n k u

Nadere informatie

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Duurzaam hoeft niet duur te zijn Duurzaam hoeft niet duur te zijn Betaalbaar duurzaam Duurzaam hoeft niet duur te zijn bouwen Conceptueel bouwen. Dé oplossing voor veel nieuwbouwprojecten. Een efficiënt bouwproces, lage faalkosten, hoogwaardige

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing

Wavin Vloerverwarming en -koeling. verwarmen en koelen. het. in één oplossing Wavin Vloerverwarming en -koeling het verwarmen en koelen in één oplossing Extra comfort lagere rekeningen Comfortabel en energiezuinig wonen Waar het gaat om wooncomfort stellen we steeds hogere eisen.

Nadere informatie

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies

Vaillant & rendement. Technisch Project Advies Vaillant & rendement Technisch Project Advies meer rendement van uw project? Begin bij Vaillant Technisch Project Advies tijdige inschakeling TPA Uw winst Hoe blijven we samen aan de voortdurend aangescherpte

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

heroal zonweringsystemen

heroal zonweringsystemen Persdossier R+T 2015 Persbericht: heroal uitbreiding van het portfolio heroal zonweringsystemen heroal introduceert zonweringcollectie op R+T 2015 Stuttgart / Verl, februari 2015 Op de R+T 2015 presenteert

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten.

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten. Voorjaar 2019 - multimate.nl #Multimatehelpt zonwering op maat Het zonnetje uit huis Raamdecoratie in alle soorten en maten Ongewenst bezoek Totaaloplossing voor iedere zon De zomer is onderweg. Het kan

Nadere informatie

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm. SolarLine. Zonneboilersystemen

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm. SolarLine. Zonneboilersystemen Nefit SolarLine Zonneboilers Nefit houdt Nederland warm SolarLine Zonneboilersystemen Eindeloos profiteren van Duurzame energie, duurzame kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld

Nadere informatie

Screen Excellent 65. schuin

Screen Excellent 65. schuin schuin Screen Excellent 65 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik

Nadere informatie

Screen Excellent 75 recht/schuin

Screen Excellent 75 recht/schuin recht/schuin BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik van deze

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine Speciale toepassingen Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight met ScreenLine Pilkington Insulight met ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Prettig werken, prettig leven

Prettig werken, prettig leven Prettig werken, prettig leven 2 Expert in zonwering en daglichtregeling Wonnink bestaat sinds 1969 en heeft zich ontwikkeld tot een landelijke specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

aurostep plus zonneboiler

aurostep plus zonneboiler aurostep plus zonneboiler Veel warm water dankzij zonne-energie 01-09 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam verzekerd van veel warm water Open de

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit!

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit! ROLLUIKEN Verhoog uw comfort en geef minder uit! ALGEMEEN Enkel voordelen! Wilms rolluiken staan garant voor een permanente, hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Ze bieden een enorme waaier aan

Nadere informatie

12 duurzaamheidstips voor monumenten. Tips voor het verlagen van uw energiegebruik en het verbeteren van het comfort.

12 duurzaamheidstips voor monumenten. Tips voor het verlagen van uw energiegebruik en het verbeteren van het comfort. 12 duurzaamheidstips voor monumenten Tips voor het verlagen van uw energiegebruik en het verbeteren van het comfort. 1 12 duurzaamheidstips voor monumenten Woont u in een monument of ander karakteristiek

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen

RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Changing the climate for living Hoofdstuk 2 RIHOCELL vloer-, wanden plafondsystemen Klimaatsystemen RIHO Climate Systems De stralingswarmte uit zo n klimaatsysteem

Nadere informatie

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda

Building4life. Wilt u weten hoe? Building4life. Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus 1069 4801 BB Breda Wilt u weten hoe? Ga stap voor stap door onze aanpak: - Kennismaking Building4life - De Building4life werkwijze - Uitgewerkte case Amarant Tilburg Building4life Jan van Polanenkade 26B1 4811 KM Breda Postbus

Nadere informatie

Aluminium schrijnwerk

Aluminium schrijnwerk Aluminium schrijnwerk Reynaers. Aluminium komt tot leven. Al uw woondromen gereflecteerd Kom binnen en laat je opnemen in mijn wereld. Wentel je in het comfort van ruimte. Snoep van de hemel en proef van

Nadere informatie

NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie

NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie NEXT Active Façades: geeft vastgoed nieuwe energie Integrale geveloplossing Fraai en flexibel De gevelelementen van NEXT Active Façades Elementen hebben weinig profilering en zijn vrij indeelbaar. Ze zijn

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

SERRES EN GLASARCHITECTUUR

SERRES EN GLASARCHITECTUUR SERRES EN GLASARCHITECTUUR Wintergarten GmbH 01 Serres 04 Geachte klant, 02 EcoSun serres 14 Onze jarenlange samenwerking op persoonlijk niveau met investeerders en architecten heeft geresulteerd in de

Nadere informatie

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Offerte zonwering voor: De Groenhof t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Buitenzonwering optie 1 - Verticale screen. Technische gegevens: Uitvoering: Verticale screen WWA S85 en gekoppeld screen

Nadere informatie

Mijn vloer geeft mij energie

Mijn vloer geeft mij energie Mijn vloer geeft mij energie met Speedheat elektrische verwarming Geeft uw vloer u ook energie? Echte warmte komt van binnen. Daar kan zelfs onze vloerverwarming niet tegenop. Maar als het aankomt op individueel

Nadere informatie

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer

Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK. koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten... KOUDETECHNIEK koudetechniek procestechniek cellenbouw airconditioning service en beheer Het optimale klimaat voor uw gasten? Onze zorg! Voor de beheersing van het

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Alle erfal producten in één oogopslag

Alle erfal producten in één oogopslag Alle erfal producten in één oogopslag Plissés Verticale lamellen Jaloezieën Rolgordijnen Duorolgordijnen Verduisteringssystemen Paneelgordijnen Schaduwsystemen Insectenwering Plissés De actuele plissé

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Comfort System en het DucoTronic System bieden de garantie

Nadere informatie

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen.

, relatieve luchtvochtigheid (RH) en temperatuur hoeft u zelf helemaal niets te doen. DUCO at HOME De standaard voor woningventilatie Bij Duco Ventilation & Sun Control staat de gezondheid van de bewoners op de eerste plaats. Het Duco Reno System, Duco Comfort System en DucoTronic System

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5)

Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Rolluiken RV40 - RV45 VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 364-091218(5) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Verano op waarde

Nadere informatie

Verkorte handleiding. Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen

Verkorte handleiding. Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen Verkorte handleiding Bediening en onderhoud Schüco ramen, deuren en schuifsystemen Bediening en onderhoud Schüco 3 03 05 06 08 Inhoud Eenvoudige bediening van ramen en deuren Geniet van uw ramen en deuren

Nadere informatie

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt www.ambiance-zonwering.nl De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt Screens Een prettige vorm van éénrichtingsverkeer Screens zorgen ervoor dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken.

Nadere informatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie

Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie Een binnenklimaat dat werkt Productieve werkomgeving met energiebesparende ventilatie werken De ClimaRad Comfort Solution meet en regelt het binnenklimaat per ruimte, zonder dat uw medewerkers hier iets

Nadere informatie

Een mooie gevel verdient STACKSER

Een mooie gevel verdient STACKSER CARRIER PANELEN Welkom bij STACKSER STACKSER BV is al 20 jaar leverancier van metalen dak- en gevelsystemen. Met een uitgebreid productengamma en de exclusieve levering van diverse mooie merken, kan STACKSER

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt www.ambiance-zonwering.nl De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt Screens Een prettige vorm van éénrichtingsverkeer S creens zorgen ervoor dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken.

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

Lamellen.

Lamellen. Lamellen www.lenco.nl Lamellen Lamellen (schoepen) zijn verkrijgbaar in een vaste of kantelbare variant. Dit type beeldbepalende zonwering is permanent aanwezig en kent uitstekende warmtewerendeen isolerende

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL

ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL ALLE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE VOOR EEN IDEAAL WOON-EN LEEFKLIMAAT WWW.ENERGIESERVICE.NL Klimaatmakers Veilig en vertrouwd! Warmte en ventilatie zijn essentieel voor een heerlijk klimaat in uw woning.

Nadere informatie