Beheer en Projecten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beheer en Projecten. www.libertyresorts.nl"

Transcriptie

1 Beheer en Projecten Liberty Resorts B.V. De Smalle Zijde 18b 3903 LP Veenendaal tel: 0031 (0)

2

3 Specialist in verhuur en beheer van (exclusieve) villa s en vakantiewoningen Waarom Liberty Resorts? Liberty Resorts is een flexibele organisatie met korte lijnen. Zijn al 14 jaar onderweg in de wereld van Hospitality & Leisure. Hebben een brede internationale ervaring in meerdere Europese landen. Werken met een deskundig team met ruime kennis en ervaring vanuit ons kantoor in Veenendaal. Communiceren op ooghoogte en bieden u maatwerk met een realistische invulling en onderbouwing. Sluiten aan bij alle actuele ontwikkelingen op het gebied van beheer, sales & marketing en social media. Bieden een state of the Art platform aan voor het beheer en de verhuur van uw recreatief onroerend goed op onze websites en Zijn gekoppeld aan alle toonaangevende touroperators en beheersen yield en channelmanagement tot in de puntjes. Combineren beheer en verhuur met als doel een win-win situatie voor alle participanten.

4 Liberty Resorts Liberty Resorts is een zelfstandige management-organisatie die met veel succes actief is op de Leisure markt van recreatief onroerend goed. In 2001 werd de basis hiervoor gelegd met een viertal exclusieve wintersportparken in de Franse Alpen. Inmiddels regelt Liberty Resorts verhuur en parkmanagement voor meerdere exclusieve vakantieparken in Frankrijk, Nederland, Spanje en Oostenrijk. De vakantieverblijven op deze parken zijn eigendom van particulieren waarvoor Liberty Resorts de verhuur en in veel gevallen het (complete) parkmanagement verzorgt. Liberty Resorts onderscheidt zich van andere aanbieders in de markt door zich te concentreren op relatief kleinere comfortabele en luxe vakantieparken. Het kantoor is gevestigd in Veenendaal. Vanuit hier worden de luxe vakantieverblijven verhuurd en beheerd. Daarnaast heeft Liberty Resorts een Franse vestiging met onder andere een call-center om op deze wijze de Franse markt te bedienen. Onze Spaanse vestiging biedt met name ondersteuning op het gebied van beheer- en managementtaken. Niche woningen Een essentieel kenmerk van Liberty Resorts is een niche aanbod van woningen met een surplus aan service en diensten voor zowel de investeerder als de gast. De comfortabele villa s met een luxe uitstraling zijn van exceptionele kwaliteit. De parken liggen op prachtige locaties, waarbij elk park zijn specifieke kenmerken heeft. De omgeving biedt volop gelegenheid voor recreatieve doeleinden. De doelstelling van Liberty Resorts is het realiseren van een goed rendement voor haar opdrachtgever. De kracht van onze organisatie zijn de korte lijnen. Tevens worden alle facetten van verhuur en beheer in eigen huis geregeld. Op basis van jarenlange ervaring heeft Liberty Resorts hiervoor een compleet pakket van diensten ontwikkeld.

5 Visie op de markt De gast is bereid om te betalen voor echte kwaliteit en zoekt naar hoogwaardige producten die binnen bereik liggen. Uit recent marktonderzoek komt naar voren dat wanneer kwaliteit wordt geboden, men bereid is een hoge bedrag uit te geven voor zijn/haar vakantie. Kwaliteit van de woningen en de diensten eromheen bepalen uiteindelijk het succes van de vakantie (en uiteraard ook het rendement voor de eigenaar). Dit vereist flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Niet alleen op parkniveau, maar eveneens bij de kantoren van verhuur- en beheerorganisaties. Simpel is beter! Minder is meer! Met deze slogan als uitgangspunt hanteert Liberty Resorts de volgende kernwaarden. Duidelijke, korte transparante processen. Doen wat je belooft. Geen verrassingen, maar gemak en eenvoud. Liberty Resorts een grote flexibiliteit naar zowel haar gasten als opdrachtgevers hoog in het vaandel staan.

6 Compleet pakket op maat Liberty Resorts verzorgt voor derden reeds de verhuur, het beheer en de administratie van een grote hoeveelheid kwalitatief hoogwaardig recreatief onroerend goed in Europa. Het gehele aanbod aan producten en diensten wordt in eigen beheer ontwikkeld. Gezien de ambitie en de behoefte vanuit de markt is nu de afdeling Beheer & Projecten opgericht om de diensten ook aan te bieden aan besturen van VVE s en eigenaren van andere parken. Daarbij kan worden gekozen voor een totale ontzorging waarbij alle aspecten aan Liberty Resorts worden uitbesteed, maar ook voor deelpakketten, waarbij te kiezen valt uit onder meer. Organisatie van het dagelijks beheer In hoofdlijnen omvat de organisatie van het dagelijks beheer de volgende zaken: receptiediensten, (storings)onderhoud, tuinonderhoud, zwembadonderhoud, schoonmaak, horeca-exploitatie en retail, vuilafvoer, 24 uur bereikbaarheid en toezicht houden. De dienstverlening is er op gericht om de eigenaar te ontzorgen en daarnaast een aantrekkelijk rendement te genereren. Het totale operationele beheer kan desgewenst - risicodragend aan Liberty Resorts worden uitbesteed. Het is ook mogelijk dit te beperken tot (interim) managementvoering van het park. Aansturing van alle relevante bedrijfsdisciplines gebeurt op basis van het afgesproken beleid en de financiële kaders (beleid, doelstellingen en begroting). Op deze wijze bieden wij u een totaal beheerpakket waarmee wij u kunnen ontzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om delen van dit pakket door Liberty Resorts te laten uitvoeren en gaan wij graag met u in gesprek over een op maat gemakt pakket. Administratieve taken Afhankelijk van wat de eigenaren wensen, kan Liberty Resorts de administratie voeren. Dit kan een complete park- of verenigingsadministratie zijn, maar ook de administratie om de investering van een individuele eigenaar in juiste banen te leiden. Ook centrale inkoop van inrichting van woning, keukenapparatuur, bedlinnen en tuinmeubilair is mogelijk.

7 Communicatie en Advisering Alle gewenste communicatie met de individuele eigenaren kan worden verzorgd; van het organiseren van verenigingsbijeenkomsten tot en met het overleg met individuele eigenaren over specifieke zaken. Kwaliteitscontrole Jaarlijks vindt toetsing plaats van de kwaliteit van de diensten aan de wensen van de opdrachtgever en de marktontwikkelingen, mede door een bezoek van een mystery guest. Ook een formele audit is mogelijk. Op basis van de conclusies die hieruit getrokken worden kunnen wijzigingen in de bedrijfsvoering worden aangebracht. Verhuurbemiddeling Liberty Resorts heeft haar eigen verhuurlabel. Onder dit label (Liberty Resorts) worden de aangesloten parken en accommodaties verhuurd. Liberty Resorts beschikt over een geavanceerd reserveringssysteem. De vakantiewoning(en) zijn direct en online via internet of telefoon te boeken. Op het gebied van verhuur wordt nauw samengewerkt met vooraanstaande partners zoals onder andere Thomas Cook, Vrij Uit, Neckermann, Tui, Bizztravel, Pharos Reizen, Belvilla, Eurorelais en Casamundo. De werkzaamheden voor de verhuurbemiddelaar bestaan in hoofdlijnen uit: de reservering en feitelijke verhuur, inning van de huren en bijkomende kosten, periodieke afrekening huurgelden en de zorg voor correcte informatie aan de parkmanager inzake de afwikkeling van de huurovereenkomst. Eén keer per kwartaal worden vanuit het reserveringssysteem de door u te ontvangen huuropbrengsten en bijkomende opbrengsten automatisch afgerekend, indien gewenst kan dit per eigenaar en onder aftrek van eventuele parkkosten. Inzage in de bezetting van de individuele woning is direct online via internet mogelijk.

8 Marketing en Sales In overleg met u kunnen wij u ondersteuning bieden met betrekking tot de marketing en sales van uw bedrijf. Het opstellen en uitvoeren van een commercieel plan op basis van park specifieke kenmerken, positionering, prijsstrategie, communicatiekanalen, promotie, internet, klant- tevredenheidsonderzoek, after sales, et cetera.

9 Waarom samenwerken met Liberty Resorts? Liberty Resorts is een professionele, unieke organisatie door de verscheidenheid aan diensten die geboden wordt. De noodzakelijke processen zijn duidelijk, kort en transparant. Kenmerkend zijn: doen wat wordt beloofd, geen verrassingen, maar gemak en eenvoud. Ruime ervaring is aanwezig binnen het eigen team van professionals, waarin ieder zijn of haar eigen expertise heeft. Er is sprake van een scherpe tariefstelling bij alle onderdelen van beheer en dienstverlening op maat tot en met turn-key oplossingen en ondersteuning van projectontwikkeling. Hogere inkomsten uit verhuur door de eigen verhuurmogelijkheden met vele (ook direct) marketinginspanningen met inschakeling van social media, en ook aansluiting bij internationaal werkende touroperators. Kwaliteit van de woningen en de diensten eromheen bepalen uiteindelijk het succes van de vakantie (en uiteraard ook het rendement voor de eigenaar). Dit vereist flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Niet alleen op parkniveau, maar ook bij de kantoren van verhuur- en beheerorganisaties. Door uitbesteding aan Liberty Resorts wordt het rendement door combinatie van diensten, beheer en verhuur gegarandeerd verhoogd. Graag gaan wij met u in gesprek voor een persoonlijke kennismaking om desgewenst een voorstel op maat voor u uit te werken.

10 Kortom, wat kunnen wij voor u betekenen? Beheer - Management Exploitatie kan worden uitgevoerd voor eigen winst en verlies rekening van Liberty Resorts - Management contract Exploitatie in opdracht en voor risico van de opdrachtgever - Beheer Exploitatie in opdracht van eigenaar, directie aansturing door Liberty Resorts - Ondersteunen en adviseren bij opstarten van nieuwe parken Strategische ondersteuning - Het in overleg opstellen van een strategisch plan voor de toekomst - Duurzaamheidsplan (GreenKey) Distributiekanalen verzorgen - Eigen verhuurkanaal (Liberty Resorts) - Touroperators inschakelen: Thomas Cook (o.a. Neckermann, Vrij (o.a. Belvilla, Eurorelais) Sales en Marketing - Onderhouden website - Salesacties opzetten (In overleg parkgerichte acties plaatsen) - Mailing opstellen en verzorgen - Social media - Online marketing (SEO/SEA) Administratie en ICT - Personeelsadministratie - Doorbelasting aan eigenaren - Ondersteuning in aanleveren jaarstukken - Gesprekspartner voor uw accountant - ICT oplossingen en ondersteuning

11 Interne audit - Het verzorgen van een Interne Audit, kwaliteitscontroles, Mystery Visit, procedures en wet- en regelgeving. Operations support - Inkoopvoordelen - Ontwikkelen van lijstwerk - Expertise bij sport en recreatie activiteiten - Expertise bij exploitatie horeca - Expertise bij exploitatie retail

12 Liberty Resorts B.V. De Smalle Zijde 18b 3903 LP Veenendaal tel: 0031 (0)

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

Kennismaking. A.M. (Bert) Dopmeijer Makkum

Kennismaking. A.M. (Bert) Dopmeijer Makkum Kennismaking A.M. (Bert) Dopmeijer Makkum 24-11-2018 Even voorstellen; Bert Dopmeijer directeur (a.i) MR en aanwezige teamleden Makkum Rent. Verzorging praktische directievoering bij exploitatie van Makkum

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

EW Facility Services

EW Facility Services EW Facility Services EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Door een hoog kwaliteitsniveau, zichtbare dienstverlening, flexibele uitvoering en op maat gemaakte oplossingen verhogen wij

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Deluxe. Apartments. Service.

VERHUURINFORMATIE. Deluxe. Apartments. Service. VERHUURINFORMATIE www.wildkogel-resorts.at ZORGELOOS GENIETEN. ZORGELOOS INVESTEREN. In al onze appartementen, penthouses en chalets gaan wij voor luxe. Ze zijn ruim opgezet, van alle gemakken voorzien

Nadere informatie

De woningen die wij aanbieden voldoen zoveel mogelijk aan de volgende criteria:

De woningen die wij aanbieden voldoen zoveel mogelijk aan de volgende criteria: 0 Wie is Dutchen? Dutchen is een professionele verhuurorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van bijzondere accommodaties in binnen- en buitenland aan veeleisende consumenten. Dit doen wij op basis

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

Vakantie Service Bureau Terschelling. Vakantiehuisbeheer en verhuur

Vakantie Service Bureau Terschelling. Vakantiehuisbeheer en verhuur Vakantie Service Bureau Terschelling Vakantiehuisbeheer en verhuur 2012 Wie is Vakantie Service Bureau Terschelling? Vakantie Service Bureau Terschelling is het full service bureau van Miranda Meijer en

Nadere informatie

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio 1. Verhuur en Beheer met Renthouse Vastgoed 2. Verhuur Supportpakket - Inhoud Verhuur Supportpakket 3. Bemiddelingspakket

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement

ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED. Professioneel beheer voor beter rendement ZORG VOOR MAATSCHAPPELIJK VASTGOED Professioneel beheer voor beter rendement Een veranderende financiële omgeving vraagt om ander vastgoedbeheer Het onderwijsvastgoed, het zorgvastgoed, het gemeentelijk

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA (Uw eigen kantoor in China) Yu Shan Management Yu Shan Management Co. Ltd, opgericht in 2005 door mr.cees Baay, is een in Azië gevestigde onderneming met kantoren

Nadere informatie

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar Dé Beheermakelaar Thé Expat Agent Dé Ondernemersmakelaar Uw specifieke situatie en uw persoonlijke wensen staan centraal in ons advies! Wij van Dé Beheermakelaar bieden u maatwerk, afgestemd op uw situatie.

Nadere informatie

Eindexamen m&o vwo 2009 - II

Eindexamen m&o vwo 2009 - II Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 5. In deze opgave blijven de belastingen buiten beschouwing. F. Wichers heeft in een decemberloterij in 2007 een prijs van 100.000,- gewonnen.

Nadere informatie

Parkeren beweegt ons

Parkeren beweegt ons Parkeren beweegt ons MISSIE Deskundig, betrouwbaar en betrokken; dat is P1 ten voeten uit. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers via efficiënte operationele en innovatieve oplossingen. P1 wil de ambassadeur

Nadere informatie

Exploitatie van een platform.

Exploitatie van een platform. Exploitatie van een platform. Exploitatie inspanning en omzet staan in relatie tot uw doelstelling en uw ambitieniveau. Is het community platform vooral een bezoekersmagneet voor de? Is het platform vooral

Nadere informatie

woningmakelaars Kernkwaliteiten:

woningmakelaars Kernkwaliteiten: VISIe OP VASTGOED VISIE OP VASTGOED Vastgoedbeslissingen hebben vaak ingrijpende gevolgen, op korte maar zeker ook op lange termijn. Het bijzondere aan de Fris Groep is dat zij door haar multidisciplinaire

Nadere informatie

FULL-SERVICE VVE BEHEER

FULL-SERVICE VVE BEHEER FULL-SERVICE VVE BEHEER Ondersteuning projectontwikkelaar Bestuursondersteuning Administratief beheer Financieeladministratief beheer Technisch beheer en onderhoud Calamiteiten, meldingen en klachten AANVANG

Nadere informatie

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Group Pierre & Vacances-Center Parcs 2. Het merk Center Parcs 3. Center Parcs Vastgoed 4. Investeren in vastgoed bij Groupe Pierre & Vacances-Center

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

VVV Deelnameformulier 2014

VVV Deelnameformulier 2014 VVV Deelnameformulier 2014 VVV Zeeland Vakantie IK KIES VOOR: Accommodatiepakket 4B VVV Zeeland Vakantie: Eén vermelding op de website www.vvvzeeland.nl en www.zeelandvakantie.nl onder de betreffende categorie.

Nadere informatie

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WAT BIEDEN WIJ AAN? Wij bieden aan om uw woning op een zorgeloze en betrouwbare wijze te verhuren en indien gewenst te laten beheren. Wij werken op basis van no cure,

Nadere informatie

Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner.

Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner. verhuur & beheer Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner. Uw vastgoed in beheer? U wilt uw woning tijdelijk verhuren vanwege verblijf in het buitenland of totdat

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ;

Village des Cigales. ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ; Village des Cigales ASL Village des Cigales, in deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur G.J. Timmerije, nader te noemen ASL ; en SARL FranceComfort, gevestigd te Grezelade, 46200 Lanzac

Nadere informatie

verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing!

verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing! verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing! Snel en zonder zorgen uw woonruimte verhuren? Kies dan voor HouseHunting Uw woonruimte verhuren? De woningmarkt is continu in beweging. Soms snel, soms langzaam.

Nadere informatie

Meet the global leader with the personal touch

Meet the global leader with the personal touch Meet the global leader with the personal touch Wereldwijd toonaangevend op het gebied van werving & selectie Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor studenten - online service voor organisatie en verkoop - maakt u de boekenlijst? doen wij de rest! Smartreaders is de slimme en kostenbesparende oplossing voor de organisatie

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers

lezen in het model verhuurbemiddelingsovereenkomst. Op basis van de ervaringscijfers Chateau Fauquemont VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT Verhuur via LANDAL GREENPARKS De verhuur van VILLAPARK CHÂTEAU FAUQEMONT is in handen van LANDAL GREENPARKS. Landal Greenparks is met 50 parken in verhuur

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

Sociaal maatschappelijke accommodaties LSL. gemeenteraad 21 april 2015

Sociaal maatschappelijke accommodaties LSL. gemeenteraad 21 april 2015 Sociaal maatschappelijke accommodaties LSL gemeenteraad 21 april 2015 Onderwerpen : Visie & Ambitie Accommodaties Opdracht Team Lansingerland Tijdpad eerste jaar Bezetting Klanttevredenheid Communicatie

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Flexibel Boekhouden WIE ZIJN WIJ? Accountnet is een combinatie van accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, advocaten, gestors

Nadere informatie

Welkom bij Vakantie Makelaar. Specialist in recreatief vastgoed

Welkom bij Vakantie Makelaar. Specialist in recreatief vastgoed Welkom bij Vakantie Makelaar Specialist in recreatief vastgoed onze bedrijfsfilosofie Als onafhankelijke makelaardij in recreatief vastgoed verkopen wij nieuwbouw en bestaande recreatiewoningen aan particulieren

Nadere informatie

Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam

Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1. Gegevens organisatie... 3 1.1 Algemene gegevens... 3 1.2 Contactgegevens:...

Nadere informatie

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY

YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY YASMINE KIEST TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY GEEN DAG IS HETZELFDE IN DE WERELD VAN TRAVEL, LEISURE & HOSPITALITY. ELKE REISWENS DIE JE VERVULT EN ELKE ACTIVITEIT DIE JE ORGANISEERT IS UNIEK. MET JOUW ENTHOUSIASME,

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE

advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE advies, management, verhuur, (her)ontwikkeling, taxaties en bemiddeling SAMEN MEER WAARDE SAMENMEERWAARDE WPM Groep staat voor ruim 20 jaar visie, kennis en ervaring op het gebied van advies, ontwikkeling

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com

Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen. Januari 2013 - Homesforleisure.com Het online platform voor de promotie van vakantie- en tweede woningen Januari 2013 - Homesforleisure.com Introductie Duizenden mensen zijn dagelijks via het internet op zoek naar een tweede huis. Er zijn

Nadere informatie

De kracht van delen in lokale wind- en zonprojecten

De kracht van delen in lokale wind- en zonprojecten De kracht van delen in lokale wind- en zonprojecten Menno van Rossum De Windcentrale Jeroen Vanson Greenchoice 21 November 2014 AGENDA Greenchoice Over Greenchoice Lokale initiatieven en coöperaties De

Nadere informatie

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar Televisieweg 2 A Huurprijs: 100,- per vierkante meter per jaar Algemene Informatie Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad Bent u op zoek naar kantoorruimte met hoogwaardige uitstraling? De beschikbare

Nadere informatie

Beste eigenaar, Door te klikken op de vermelde link komt u op het inlogscherm.

Beste eigenaar, Door te klikken op de vermelde link   komt u op het inlogscherm. 1 Beste eigenaar, U ontvangt binnen 48 uur vanuit ons reserveringssysteem een automatische email met uw eerste inloggegevens (gebruikersnaam / wachtwoord en de bijhorende link) van het nieuwe eigenarenportal.

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.115,- per maand

Televisieweg 2 A. Televisieweg 2 A, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 3.115,- per maand Televisieweg 2 A Huurprijs: 3.115,- per maand Algemene Informatie Televisieweg 2A, Gooisekant te Almere-Stad Bent u op zoek naar kantoorruimte met hoogwaardige uitstraling? De beschikbare kantoorruimte

Nadere informatie

Safety & Security Management bv

Safety & Security Management bv Safety & Security Management bv Hosting Your Safety & Security Safety & Security Management Eén aanspreekpunt Van concept tot realisatie en verder.. Het inbrengen van kennis en expertise Wij combineren

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw Nieuwenhuijsen Scheepsbouw Score Nieuwenhuijsen Scheepsbouw Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering

Nadere informatie

Samenwerking met een facilitaire partner het resultaat

Samenwerking met een facilitaire partner het resultaat Programma Introductie Zorgbalans Aanleiding samenwerking Assist Samenwerking met een facilitaire partner het resultaat Blik op de toekomst Vivianne Zeestraten Manager Facilitair Bedrijf Zorgbalans 8 oktober

Nadere informatie

VERHUUR BEHEER ADVIES

VERHUUR BEHEER ADVIES VERHUUR BEHEER ADVIES WWW.VILLEXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Woning verhuren Villex bestaat uit een gedreven team met passie voor vastgoed en service. In 1999 begonnen

Nadere informatie

Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken...

Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken... Als je wel wat Marketing Hulp Kunt gebruiken... Startbijeenkomst Kennisverbreding Toeristisch Westerveld 26 januari 2016 Voorstellen Paul Wijers Docent hbo-opleiding Toerisme en Hotel 11 jaar recreatiebedrijf

Nadere informatie

DE HUIZENBEMIDDELAAR

DE HUIZENBEMIDDELAAR DE HUIZENBEMIDDELAAR UW BETAALBARE EN LOKALE MAKELAAR De Huizenbemiddelaar is in 2005 gestart in Tilburg en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke, succesvolle organisatie met meer dan 40 vestigingen

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT

ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT Bospark Lunsbergen BORGER DRENTHE powered by ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT WWW.ORISANTLEISURE.NL 1 ENJOY YOUR LEISURE INVESTMENT Bospark Lunsbergen BORGER DRENTHE In Drenthe, pal naast natuurgebied Gieten-Borger

Nadere informatie

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen

TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS. Geïntegreerde Operations Support oplossingen TELECOM UTILITIES & MEDIA SOFTWARE SOLUTIONS Geïntegreerde Operations Support oplossingen Geïntegreerde Operations Support voor Telecom, Utilities & Media Als branchespecialist ondersteunt Atos Origin

Nadere informatie

Woningbeheer vanuit de doelstelling

Woningbeheer vanuit de doelstelling d Woningbeheer vanuit de doelstelling Werkcongres Halveer je beheer? Efficiënt en effectief woningbeheer in een nieuwe tijd Karin E. de Graaf, directeur-bestuurder Delft, 6 juni 2013 1 Vraagje Is de (beheer)doelstelling

Nadere informatie

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop -

smartreaders printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books voor cursisten - online service voor organisatie en verkoop - printed readers en e-books Smartreaders is de slimme en kostenbesparende online service voor de verkoop van uw readers,

Nadere informatie

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille

Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Vesting Finance Servicing Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Verzekerd van de beste zorg voor uw kredietportefeuille Bij servicing van kredietportefeuilles is doortastend optreden

Nadere informatie

Toonaangevend in services

Toonaangevend in services De juiste receptionistes, telefonistes en servicedeskmedewerkers Toonaangevend in services De juiste mensen op de juiste plek Trigion Services biedt al ruim 20 jaar oplossingen als het gaat om de invulling

Nadere informatie

Vragen met een duidelijk doel

Vragen met een duidelijk doel Vragen met een duidelijk doel Het belangrijkste is niet ophouden met vragen stellen Albert Einstein Meer inzicht, tastbare resultaten Wat vindt men van uw product of dienst? Hoe tevreden zijn uw medewerkers?

Nadere informatie

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT MVGM VVE MANAGEMENT EEN BREED PAKKET DIENSTEN VOOR ALLE VORMEN VAN GESPLITST ONROEREND GOED MVGM VVE MANAGEMENT Eindelijk hebben we het meerjaren onderhoudsplan en het beheer van het verplichte reservefonds

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard.

BEDRIJFSPRESENTATIE. Uw vertrouwen waard. BEDRIJFSPRESENTATIE Inleiding Voor u ligt de bedrijfspresentatie van Tulkens Makelaardij. Middels deze presentatie stellen wij ons graag aan u voor en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tulkens

Nadere informatie

Private Autoleasing. Roel Hindriks

Private Autoleasing. Roel Hindriks Private Autoleasing Nieuwe doelgroep, andere aanpak is nodig Presentatie Roel Hindriks LeaseConsult Programma Wat verwacht de markt Wat is uw mening een aantal vragen + korte toelichting Wat wordt geboden

Nadere informatie

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 DPM groep DPM groep is al 15 jaar actief partner voor bedrijven en instellingen, met name binnen de culturele sector. Wij ontzorgen onze

Nadere informatie

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl

Whitepaper. Outsourcing. Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6. www.nobeloutsourcing.nl Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 1/6 Inhoud Uitbesteden ICT: Wat, waarom, aan wie en hoe? 3 Relatie tussen ICT en 3 Outsourcen ICT: Wat? 3 Cloud Services 3 Service Level Agreement 3 Software

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert?

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Altijd beschikken over up-to-date cijfers? U wilt weten waar u staat, om in te spelen op ontwikkelingen? U heeft behoefte aan een sparringpartner en u

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

Verdienen a an een tweede huis

Verdienen a an een tweede huis Adviezen van experts Vakantieverhuur in Griekenland Verdienen a an een tweede huis Het is voor velen een droombeeld: een schattig wit huisje op het Griekse platteland of een villa met zwembad en uitzicht

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with Alphega apotheek Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement In partnership with De kracht van een internationaal netwerk voor vernieuwende zorg Alphega apotheek is het internationale leidende netwerk

Nadere informatie

PRINCIPLES OF FUND GOVERNANCE COMMODITY DISCOVERY FUND Bijgewerkt tot 8 juli 2014

PRINCIPLES OF FUND GOVERNANCE COMMODITY DISCOVERY FUND Bijgewerkt tot 8 juli 2014 PRINCIPLES OF FUND GOVERNANCE COMMODITY DISCOVERY FUND Bijgewerkt tot 8 juli 2014 Principles of Fund Governance Pag. 1/5 1. INLEIDING Commodity Discovery Management B.V. (de Beheerder ) is de beheerder

Nadere informatie

Productkaarten Connectprogramma

Productkaarten Connectprogramma Productkaarten Connectprogramma De kracht van het netwerk: sámen maken we Brabant Brabant op de kaart zetten als de meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen,

Nadere informatie

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.

Meer Investplan. Meer Rendement. Meer Zekerheid. Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest. Meer Rendement Meer Zekerheid Meer Invest B.V. Boeingavenue 215 1119 PD Schiphol-Rijk E-mail: Info@meerinvest.nl Kvk: 61887331 2 Onze Visie Uw opgebouwde kapitaal op de bank zetten loont tegenwoordig niet

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN Partner voor Verenigingen van Eigenaren Zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw VvE en het onderhoud van uw pand? Wij zijn een onafhankelijke en professionele partner

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

MFA Lab Rekenen aan exploitatie MFA s. 28 mei 2010 Bob Vijge en Anita Keita

MFA Lab Rekenen aan exploitatie MFA s. 28 mei 2010 Bob Vijge en Anita Keita MFA Lab Rekenen aan exploitatie MFA s 28 mei 2010 Bob Vijge en Anita Keita Inhoud workshop Welke vragen hebt u? Welke ervaring hebben wij? Anita Keita: Penta Rho Bob Vijge: Wooninc. Begin bij het begin.

Nadere informatie

YouzQ Experts in Contractbeheer

YouzQ Experts in Contractbeheer YouzQ Experts in Contractbeheer Experts in Contractbeheer Flexibele oplossingen voor uw zakelijke behoeften Professioneel contractbeheer Transparante en duidelijke afspraken zijn noodzakelijk om grip te

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen!

Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen! Kosten besparen? Payroll! Uw personeelsadministratie in vertrouwde handen! Wat een verschil Kunt u ook besparen op uw personeelskosten? Wij van Attract Payroll menen van wel. Payrolling betekent in het

Nadere informatie

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi

bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi bedrijfsbrochure maak kennis met iunxi De infrastructuur van een metropool als Hong Kong kan vergeleken worden met de ICT-infrastructuur van een organisatie, waar de kwaliteit, beschikbaarheid en schaalbaarheid

Nadere informatie

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig.

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN Als adviseurs opereren de accountants, juristen en fiscalisten van de Scheers Groep volledig zelfstandig. GROOT BOEK REKENEN EN REDENEREN Mensen maken cijfers en letters. De Scheers Groep maakt er getallen en woorden van. Doortimmerd en doordacht. Het samenwerkingsverband van de Scheers Groep bundelt een schat

Nadere informatie

Welkom bij de eigenarenbijeenkomst

Welkom bij de eigenarenbijeenkomst Welkom bij de eigenarenbijeenkomst Recente historie 2010 start bouwwerkzaamheden/verkoop Buitenhof de Leistert 2010 oprichting exploitatie BV: Buitenhof de Leistert B.V. Medio 2011 start verhuur fase 1

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie