Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap"

Transcriptie

1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma zoals uitgevoerd door GT Investments B.V. en of haar filialen, (hierna Golden Tulip genoemd) in de Deelnemende Hotels. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken een integraal deel uit van alle overeenkomsten en alle aanbiedingen van Golden Tulip. 1.2 Het Ambassador Club Programma (hierna genoemd: "Ambassador Club") beloont boekers, welke vaak overnachtingen of vergaderingen boeken in Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en versterkt de band tussen de individuele hotels en hun boekers en streeft naar het creëren van loyaliteit ten opzichte van de merken Tulip Inn, Golden Tulip & Royal Tulip Luxury Hotels. 1.3 De hotels die deelnemen aan de Ambassador Club zijn onderdeel van GT Investments B.V. (hierna `Deelnemende Hotels' genoemd). Golden Tulip zal de participatie van ieder nieuw hotel, nieuwe hotelketen of deelnemende partner aankondigen. 1.4 Alle mededelingen en aankondigingen zullen worden gedaan op de Ambassador Club website: (hierna `Ambassador Club Website' genoemd). Alle communicatie is in het Nederlands en Engels. 1.5 Deze Algemene Voorwaarden vervangen alle voorgaande voorwaarden en condities kunnen naar de discretie en keuze worden aangepast door Golden Tulip. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap 2.1 Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden als lid van Ambassador Club en iedere persoon kan slechts één rekening openen. Het Ambassador Club lidmaatschap en de bijbehorende voordelen worden ter volledige discretie van Golden Tulip aangeboden. 2.2 Om zich aan te melden voor een Ambassador Club lidmaatschapsnummer dient de aanmelder alle verplichte velden in te vullen op het lidmaatschapsformulier, welke te vinden is op de Ambassador Club website. Leden die niet voor zakelijke doeleinden boeken/reizen en zonder zakenadres worden niet geaccepteerd. Het nieuwe Ambassador Club lid ontvangt een om het lidmaatschap te confirmeren. Vanaf dat moment heeft het individu recht op het sparen van Ambassadorpunten. 2.3 Ieder Ambassador Club lid is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn persoonlijke gegevens. Het lid is verplicht Golden Tulip te informeren bij veranderingen in naam, adres etc. 2.4 Ieder Ambassador Club lid zal worden voorzien van een gebruikersidentificatie en een wachtwoord om toegang te verkrijgen tot een afgeschermd deel van de Ambassador Club Website. De inhoud van dit afgeschermde deel is vertrouwelijk en is alleen toegankelijk voor dit Ambassador Club lid en uitsluitend voor zijn/haar persoonlijk gebruik. Leden kunnen geen rechten doen gelden op grond van de informatie beschikbaar op de Ambassador Club Website.

2 2.5 Er is een Ambassador Club lidmaatschapsniveau. Golden Tulip behoudt zich het recht om nieuwe, aangepaste niveaus of subniveaus te verwijderen of toe te voegen aan het Ambassador Club lidmaatschap of speciale voordelen te verlenen zonder aankondiging vooraf. 2.6 Lidmaatschapskaarten en Ambassadorpunten blijven eigendom van Golden Tulip. Zij strekken enkel tot het gebruik van het Ambassador Club lid persoonlijk en zijn niet overdraagbaar. Bij verlies van de lidmaatschapskaart dient het Ambassador Club lid dit te melden op de Ambassador Club Website en een nieuwe kaart aan te vragen. De richtlijnen voor de aanvraag van een nieuwe kaart bevinden zich in in de factsectie op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website. 2.7 Het Ambassador Club lid is zelf verantwoordelijk voor het registreren van zijn/haar boekingen. Punten worden geregistreerd op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website, waarvoor een persoonlijke identificatiecode en wachtwoord nodig zijn. Overnachtingen en vergaderingen kunnen tot 6 maanden na aankomst worden geregistreerd. De administratie van de Ambassador Club en hotels zijn op geen enkel moment verplicht vergeten boekingen te registreren. 2.8 De werknemers van de GT Investments B.V. en hun dochtermaatschappijen zijn van deelneming aan Ambassador Club uitgesloten. Dit geldt tevens voor de werknemers van andere participerende partners. Artikel 3 Opheffing lidmaatschap 3.1 Een lidmaatschap kan door Golden Tulip naar believen worden opgeheven wanneer er gedurende 24 (vierentwintig) maanden geen Ambassadorpunten zijn verzameld. Alle verzamelde Ambassadorpunten op de rekening vervallen op dat moment. 3.2 Een Ambassador Club lid kan op ieder moment zijn lidmaatschap opzeggen. De Ambassadorpunten op de rekening komen te vervallen. 3.3 In geval van fraude, bedrog of misbruik met betrekking tot het Ambassador Club lidmaatschap, misbruik van een voordeel of m.b.t. een Deelnemend Hotel, is Golden Tulip gerechtigd gepaste administratieve en of juridische stappen te ondernemen en zullen alle Ambassadorpunten en het lidmaatschap vervallen en de rekening worden afgesloten. 3.4 Het Ambassador Club lidmaatschap, inclusief enig cadeaucertificaat of voucher dat verstrekt is aan een Ambassador Club lid kan door Golden Tulip naar discretie van Golden Tulip worden ingetrokken of tijdelijk ongeldig worden verklaard als een Ambassador Club lid zijn rekening bij een Deelnemend Hotel niet voldoet. Artikel 4 Ambassadorpunten 4.1 Een Ambassador Club lid heeft recht op Ambassadorpunten wanneer hij/zij overnachtingen of vergaderingen boekt bij een Deelnemend Hotel. Een Ambassador Club lid van Golden Tulip kan Ambassador punten verdienen voor elke verbleven hotelovernachting en elke geboekte vergaderruimte.

3 4.2 De volgende uitgaven komen niet in aanmerking voor Ambassadorpunten: alle belastingen die niet in de kamerprijs zijn opgenomen, alle uitgaven voor catering en banqueting en overige kosten welke op de rekening van de gast worden geboekt. 4.3 Ambassadorpunten kunnen niet worden ingewisseld voor punten van andere loyaliteitsprogramma's en vice versa, dit met uitsluiting van artikel Ambassadorpunten worden niet verstrekt noch worden enige beloningen gehonoreerd bij enige dochtermaatschappij van GT Investments B.V., anders dan bij de Deelnemende Hotels, tenzij aangegeven. Wanneer een Hotel zijn deelneming opzegt, zullen alle verblijven na deze datum niet meer in aanmerking komen voor Ambassadorpunten onafhankelijk van de datum van reservering. 4.5 Ambassadorpunten worden gegeven op alle tarieven en voor alle distributiekanalen met uitzondering van traditionele `wholesale' tarieven die geboekt worden bij touroperators of op het Internet, luchtvaartmaatschappij- en/of reisbureaumedewerkerstarieven, vouchers en cadeauvouchers, vooruitbetaalde tarieven, groepstarieven en boekingen op Internet sites van derde partijen of pakketreizen en lange termijn tarieven, tenzij anders vermeld. 4.6 Ambassadorpunten kunnen niet worden geclaimd voor boekingen gemaakt voordat het lidmaatschap definitief van kracht werd, zoals opgenomen in de boeken van Golden Tulip. Retroactief wordt niet gecrediteerd. 4.7 Alleen het Ambassador Club lid zelf kan punten sparen voor zijn/haar rekening. Ambassadorpunten welke door twee Ambassador Club leden worden geclaimd zullen slechts worden toegekend aan een van de twee. 4.8 Het staat Golden Tulip vrij het aantal Ambassador Club punten te bepalen voor iedere uitgegeven euro of andere uitgegeven munteenheid. Het bedrag wordt vermeld op de Ambassador Club Website. Golden Tulip kan deze bedragen naar believen wijzigen of aanpassen voor ieder niveau van het Ambassador Club lidmaatschap. Daarnaast kan Golden Tulip naar believen Ambassador Club leden af en toe met extra Ambassadorpunten belonen. 4.9 Ambassador Club punten kunnen worden ingewisseld tegen e-vouchers, waardevouchers, cadeauvouchers, Frequent Flyer miles en cadeaus binnen een gegeven periode. De geldigheidsduur van de Ambassadorpunten zal worden gecommuniceerd op de Ambassador Club Website Alle Ambassadorpunten dienen te worden geregistreerd in de systeem voor puntenregistratie op Registraties welke via fax, brief of telefonisch binnenkomen worden niet gehonoreerd. Ambassadorpunten worden toegekend op alle geregistreerde boekingen binnen 6 maanden na aankomstdatum De Ambassador Club administratie behoudt zich het recht 3 weken uit te trekken voor het verwerken van geclaimde punten (dit om de claim te verifiëren met het desbetreffende hotel).

4 4.12 Golden Tulip behoudt zich het recht voor om het account van een lid die onrechtmatig punten heeft verkregen te debiteren. Artikel 5 Overige Voordelen 5.1 Naast Ambassadorpunten zijn ook andere voordelen beschikbaar. Deze voordelen kunnen varieren per niveau en subniveau van het Ambassador Club lidmaatschap, deze worden gepubliceerd op de Ambassador Club Website. Deze voordelen kunnen naar believen door Golden Tulip worden veranderd, of, individueel of collectief worden toegekend. Artikel 6 Inwisselen van Ambassadorpunten 6.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor vouchers of vouchers in cadeauverpakking die gebruikt kunnen worden in deelnemende hotels en voor de aanschaf van producten via de webshop op de Ambassador Club Website. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. De Algemene Voorwaarden van Inextenzo, de beheerder van de webshop, zijn van toepassing op de levering van de cadeaus uit de webshop. Deze Algemene Voorwaarden zijn beschikbaar op de website in het Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Frans en Engels. 6.2 Bestelde cadeaus kunnen niet worden geruild en de gebruikte punten voor deze beloningen worden niet terug geboekt op de account. 6.3 Verloren, gestolen of verlopen cadeaus worden niet vergoed, vervangen of verlengd. Artikel 7 Frequent Flyer miles 7.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor Frequent Flyer miles bij ieder deelnemend Frequent Flyer programma. Deze deelnemende Frequent Flyer programma's staan vermeld op de Ambassador Club Website en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Op het moment dat de aanvraag is ingediend voor het inwisselen van Ambassadorpunten voor Frequent Flyer miles wordt het betreffende Frequent Flyer programma op de hoogte gesteld en worden de miles bijgeschreven op de Frequent Flyer account van het lid, volgens de voorwaarden van de deelnemende Frequent Flyer partner. Op het moment dat het verzoek is gedaan, worden de Ambassadorpunten in mindering gebracht op de puntenbalans van het Ambassador Club lid. Deze transactie kan niet ongedaan worden gemaakt. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. 7.2 De voorwaarden van de Frequent Flyer programma's zijn van toepassing op de inwisseling en toekenning van miles via Ambassador Club.

5 Artikel 8 Vouchers/ reserveringsbevestiging 8.1 Ambassadorpunten kunnen ingewisseld worden voor een virtuele voucher, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel en voor de aanschaf van producten, zoals vermeld in artikel 6. Virtuele vouchers zijn verkrijgbaar via de Ambassador Club Website en dienen door het Ambassador Club lid zelf uitgeprint te worden. Ieder virtuele voucher heeft een unieke barcode. Vouchers vertegenwoordigen een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) dat besteed kan worden in een Deelnemend Hotel voor betaling van de hotelrekening. Virtuele vouchers kunnen niet geruild worden of ingewisseld voor geld. Virtuele vouchers zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Virtuele vouchers zijn overdraagbaar. 8.2 Ambassadorpunten kunnen ook ingewisseld worden voor een voucher in een speciale cadeauverpakking, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel, daarnaast kunnen ook producten aangeschaft worden, zoals vermeld in artikel 6. De voucher in een speciale cadeauverpakking wordt uitsluitend verstuurd naar het bij ons bekende adres van het Ambassador Club lid. Iedere voucher in cadeauverpakking heeft een unieke barcode en vertegenwoordigt een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) en kan gebruikt worden in een Deelnemend Hotel bij betaling van de hotelrekening. De vouchers in cadeauverpakking kunnen niet geruild worden en zijn niet inwisselbaar voor geld. Vouchers in cadeauverpakking zijn overdraagbaar. Vouchers in cadeauverpakking zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Artikel 9 Bescherming persoonsgegevens 9.1 Golden Tulip opereert volgens de Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat alle persoonlijke gegevens van het Ambassador Club lid worden beschermd conform de regelgeving van de Europese Gemeenschap. Echter, om aan alle verplichtingen binnen het Ambassador Club programma te kunnen voldoen, is Golden Tulip genoodzaakt om persoonsgegevens beschikbaar te stellen in landen die volgens de Europese Commissie mogelijk een lager niveau van bescherming hebben ten aanzien van persoonsgegevens als gevolg van lokale wetgeving of internationale samenwerkingsverdragen waar het betreffende land besloten heeft aan deel te nemen. Golden Tulip zal enkel de strikt noodzakelijke gegevens communiceren (dit is inclusief de naam van het Ambassador Club lid, nationaliteit, bedrijfsnaam en de data waarop het lid in het Deelnemende Hotel is verbleven in het desbetreffende

6 land) die nodig zijn om aan de verplichting betreffende het programma te kunnen voldoen. Het Ambassador Club lid erkent de noodzaak van en geeft hierbij expliciet toestemming om zijn persoonsgegevens te communiceren bij het aangaan van deze overeenkomst. Gegevens zullen enkel via goed beveiligde elektronische distributie worden gecommuniceerd. 9.2 Om het Ambassador Club lid op de hoogte te brengen en te houden van de status van zijn of haar Ambassador Club lidmaatschap, zal Golden Tulip het Ambassador Club lid met enige regelmaat informeren over het Ambassador Club programma met betrekking maar niet beperkt tot de puntenrekening, informatie met betrekking tot de administratieve afhandeling, marketingmateriaal van Golden Tulip met betrekking tot aanbiedingen, promoties en producten, waarvan Golden Tulip gelooft dat die interessant zijn voor het Ambassador Club lid en marketing materiaal van derde partijen die een strategische samenwerking hebben met de Ambassador Club. Als deelnemer aan het Ambassador Club programma, heeft het Ambassador Club lid toestemming gegeven voor het ontvangen van alle eerder genoemde zaken. Het Ambassador Club lid kan echter op ieder moment deze toestemming intrekken voor dergelijke direct marketing activiteiten. Artikel 10 Belastingen 10.1 Ambassadorpunten, hotelovernachtingen, Frequent Flyer miles en alle andere voordelen die een lid kan verdienen met het Ambassador Club lidmaatschap kunnen onderhevig zijn aan belasting. Alle belasting verplichtingen die voortkomen uit het Ambassador Club programma met betrekking tot het verdienen en verzilveren van Ambassadorpunten, evenals alle overige voordelen die voortvloeien uit het programma zijn de volledige verantwoordelijkheid van het Ambassador Club lid. Artikel 11 Overige regelingen 11.1 In het geval dat een of meerdere voorwaarden gesteld in deze Algemene Voorwaarden ongeldig, dan wel onuitvoerbaar worden verklaard door een daartoe competent verklaarde rechter of door toekomstige administratieve of andere wetgeving, heeft dit geen invloed op de geldigheid of toepasselijkheid van de andere voorwaarden. Deze of dergelijke voorwaarden zullen worden vervangen door voorwaarden met voor zover mogelijk dezelfde strekking Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn alleen dan bindend wanneer en in zoverre deze uitdrukkelijk zijn overeengekomen, alleen met betrekking tot de betreffende aanbieding of overeenkomst. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle andere aanbiedingen of overeenkomsten Golden Tulip behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken in deze Algemene Voorwaarden. Deze aanpassingen worden van kracht op de aangegeven ingangsdatum. Indien de ingangsdatum niet nader is gespecificeerd, dan gelden de aanpassingen vanaf het moment dat het Ambassador Club lid wordt geïnformeerd, dan wel vanaf het moment dat het Ambassador Club lid dit waarneemt Met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden, wordt met `schriftelijk' bedoeld: per brief, per fax, of per elektronische communicatie.

7 Artikel 12 Van toepassing zijnd Recht en Geschillen 12.1 Alle aanbiedingen, overeenkomsten en zaken die op Ambassador Club betrekking hebben evenals deze Algemene Voorwaarden ressorteren onder de Nederlandse wetgeving Bij alle geschillen die ontstaan door of in relatie met Ambassador Club, waar deze Algemene Voorwaarden betrekking op hebben, ofwel deze Algemene Voorwaarden zelf of de interpretatie daarvan, zal in eerste instantie getracht worden om deze in overleg op basis van wederzijds vertrouwen en goede samenwerking op te lossen. Alle geschillen die niet op deze wijze kunnen worden opgelost binnen 30 dagen vanaf de datum dat het geschil ontstond, zullen worden overgedragen aan de bevoegde rechter te Utrecht, Nederland

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Singulti Definities In deze Algemene Voorwaarden van Singulti (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: A. Opdrachtgever: iedere natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Troeven is een geautomatiseerd spaarprogramma. Het stelt burgers in staat om met een spaarpas/troefkaart of een andere door de franchisenemer geaccepteerde drager, Troevenpunten te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Biedingen Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname Artikel 4. Waardebon Artikel 5. Betalingen Artikel 6. Overmacht Artikel 7. Privacy Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer.

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Artikel 1 0900 servicenummer 1.1 Wanneer u belt naar ons 0900 servicenummer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden van Restaurant Blauw betrekking tot de Restaurant Blauw Cadeaukaart., alsmede gelijkwaardige producten als de Restaurant Blauw Cadeaubon.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014 Algemene Voorwaarden Eindgebruikers Versie: 25-02-2014 In dit document zijn de algemene voorwaarden van Makkie beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Inleiding HolidayLaunch is een reisbureau. HolidayLaunch zoekt in opdracht van de opdrachtgever naar vliegtickets en/of reizen die aansluiten bij de wensen van

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN AVG ONLINE DEFINITIES In deze Algemene Voorwaarden van AVG Online (hierna te noemen Voorwaarden ) hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis: 1. Diensten: alle door of

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

Algemene consumenten voorwaarden Positoos spaarprogramma Bergen op Zoom

Algemene consumenten voorwaarden Positoos spaarprogramma Bergen op Zoom Positoos is een geautomatiseerd spaarprogramma. Het stelt consumenten in staat om met een spaarpas of een andere door de franchisenemer geaccepteerde drager, Positoos-punten te sparen bij lokale ondernemers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB 1. LOYALITEITSPROGRAMMA IN HET ALGEMEEN Het loyaliteitsprogramma van Camping Adriatic Plus Club (hierna: Loyaliteitsprogramma)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 16 oktober 2017. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor interim managers

Algemene voorwaarden voor interim managers Algemene voorwaarden voor interim managers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere interim manager die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

NEDERLANDSE VERENIGING VOOR ANESTHESIOLOGIE

NEDERLANDSE VERENIGING VOOR ANESTHESIOLOGIE NEDERLANDSE VERENIGING VOOR ANESTHESIOLOGIE GEBRUIKERSOVEREENKOMST KWALITEITSREGISTRATIE PIJNGENEESKUNDE (KRPG) ONDERGETEKENDEN: (1) Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie, gevestigd aan de Mercatorlaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de koop en de verzilvering van de Podium Cadeaukaart. 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de koop en de verzilvering van de Podium Cadeaukaart. 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor de koop en de verzilvering van de Podium Cadeaukaart 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de koop en het gebruik van

Nadere informatie

Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ).

Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ). Privacybeleid Easy Fit B.V. Dit is het privacybeleid van Easy Fit B.V., gevestigd aan Faradaystraat 11, 2014 EN in Haarlem (hierna: Easy Fit, Easy in Shape, we, wij of ons ). Wij hechten veel waarde aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden

Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden Door deel te nemen aan het Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners ( DLPRP ) gaat de partner ermee akkoord

Nadere informatie

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website en in het clubblad CC

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website   en in het clubblad CC Privacyverklaring van Opel Kadett C club Belgium Holland 1. Wie zijn wij De Opel Kadett C club Belgium - Holland is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar leden,

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider

Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider 1. Aanbieding en Overeenkomst 1.1 Deze Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke tussen Tourisoft Sàrl en haar

Nadere informatie

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen;

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen; Algemene Voorwaarden Goedkoop Gezonde Voeding 2016 Artikel 1: Definities In deze Voorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en hebben deze,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Codon B.V.

Algemene voorwaarden Codon B.V. Algemene voorwaarden Codon B.V. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst en aanvraag tussen Codon BV, hierna te noemen: Codon, en een lid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Insezo B.V.

Algemene voorwaarden Insezo B.V. 1 Algemene voorwaarden Insezo B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op voor het laatst gecorrigeerd en zijn tevens in te zien op www.insezo.com Inhoudsopgave: Art. 1. Toepasselijkheid Art. 2. Aanvulling

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V.

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Overstappen.nl Homeservices maakt het mogelijk om via haar Dienst de Producten van verschillende Aanbieders te vergelijken. Daarnaast kan

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Artikel 1. Definities 1. Accomodatie Elk hotel, gasthuis of andere accommodatie, welke via BookDifferent kan worden

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

REGLEMENT BETREFFENDE DE BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

REGLEMENT BETREFFENDE DE BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS Voor de beste betonproducten Pour les meilleurs produits en béton REGLEMENT BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS RBP - Uitgave 1 2018 REGLEMENT BETREFFENDE DE BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS www.probeton.be

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen

Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma. Algemeen Algemene Voorwaarden Primera Spaarprogramma Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het aanvragen, in het bezit hebben en het gebruiken van de Primera spaarpas (hierna: de " spaarpas

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames Algemene voorwaarden gebruik Coachgames ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid Het gratis Account ARTIKEL 3 - Het aanbod en account ARTIKEL 4 - De aanmelding ARTIKEL 5 - Totstandkoming van

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv

Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv Artikel 1 BEGRIPSOMSCHRIJVING In deze overeenkomst wordt, naast de begrippen als gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden (als bedoeld in artikel 7)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Leonardo AdvantageCLUB

Algemene voorwaarden - Leonardo AdvantageCLUB Algemene voorwaarden - Leonardo AdvantageCLUB Status 11 juni 2019 1. Algemeen Het lidmaatschap van het Leonardo AdvantageCLUB loyaliteitsprogramma en de voordelen ervan worden aangeboden door Sunflower

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Manta Travel

Algemene voorwaarden Manta Travel Algemene voorwaarden 1. Begripsbepalingen: Manta Travel: Opdrachtgever: Reiziger: Dienstverlener: Pakketreis: treedt op als bemiddelaar tussen opdrachtgever en dienstverlener. diegene die voorzichzelf

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave Kijk voor meer informatie op: WWW.ADVERTERENBIJSBS.NL SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015 Inhoudsopgave 1. Het Programma 2. Participatie aan het Programma 3. Productie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland

Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland Groupon Netherlands B.V. Voucher Verkoopvoorwaarden - Nederland 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke voucher die jij bij Groupon, handelend in naam en voor rekening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie. Versie voor Sollicitanten

Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie. Versie voor Sollicitanten Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie Versie voor Sollicitanten 1. Inleidende bepalingen 1.1. Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "AV") regelen de verhoudingen tussen

Nadere informatie

Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van:

Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van: Het Jijbentbelangrijk.nl panel is een product van: Jijbentbelangrijk BV, ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 62817906. Artikel 1: In het kort 1.1 Het Jijbentbelangrijk.nl

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Cliënt: de wederpartij van Academica betreft de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap met wie Academica een dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht 1. Doelstelling 1.1 Business Club Utrecht, hierna te noemen BCU, is een netwerkorganisatie gericht op de uitwisseling van kennis en ervaring en het

Nadere informatie

Privacyverklaring loyaliteitsprogramma

Privacyverklaring loyaliteitsprogramma Privacyverklaring loyaliteitsprogramma Bij het gebruik van ons loyaliteitsprogramma kunnen er persoonsgegevens van u verzameld worden. Deze persoonsgegevens worden gebruikt door. 25-05-2018 Ons loyaliteitsprogramma

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "Voorwaarden") zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma dat georganiseerd wordt door Ledendeals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden behorende bij overeenkomsten van VoucherCompany B.V. en Klanten 1. Algemeen. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en zijn tevens te downloaden

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud

General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts. Inhoud General Terms and Conditions Corendon Hotels en Resorts Inhoud Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Diensten Artikel 3 Boeking Artikel 4 Betaling Artikel 5 Aankomst en vertrek Artikel 6 Annulering door Corendon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 - Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Shifft: Shifft B.V. de aanbieder van de Applicatie 1.2 Applicatie: de online toepassing voor het geven van terugkoppeling

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING Deze algemene leveringsvoorwaarden (de "Voorwaarden") vormen een wezenlijk deel van de Accommodatie Overeenkomst (de "Accommodatie Overeenkomst" en samen met de Voorwaarden, de "Overeenkomst") die aangegaan

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N Offerte - De tarieven zijn exclusief BTW, overheidsheffingen, reiskosten en andere onkosten. - De schriftelijke bevestiging van een (mondelinge) overeenkomst wordt

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1

Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1 Deelnamevoorwaarden VAPIANO PEOPLE Mei 2016 Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1 2. Verzamelen van punten... 2 3. Wijziging van de registratie... 3 4. Gegevensbeveiliging - Dat is belangrijk

Nadere informatie

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N.

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. 1. Wie zijn wij? DAF Club Nederland en de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. zijn de verantwoordelijken voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 1. Subsidiabiliteit. Deze 2015 Ruby Bonus promotie (hierna "promotie") is een promotie ontworpen om de distributeurs van It Works Marketing, Inc. en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

van de inlogmodule die u wordt aangeboden. Vervolgens kunt u uw Le Club AccorHotelsaccount

van de inlogmodule die u wordt aangeboden. Vervolgens kunt u uw Le Club AccorHotelsaccount 1. BIJZONDERE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden van Le Club AccorHotels en Flying Blue zijn van toepassing op Miles + Points. In geval van een geschil zijn onderhavige bijzondere voorwaarden bepalend.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 De website https://www.onlinevergelijker.net is eigendom van Stellar Web Concepts, gevestigd in Haarlem (Hazepaterslaan 28-37 2012 HT) en ingeschreven bij

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr:

BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr: ALGEMENE VOORWAARDEN Bootcamp Amsterdam Oost BOOTCAMP AMSTERDAM OOST is gevestigd te Zaandam, kvk nr: 65725549 1. Toepasselijkheid a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Sky Park Airport Services B.V. (ook actief onder de naam MOBIAN) Art. 1 Definities Onder deze voorwaarden wordt verstaan: a. MOBIAN: het bedrijf Sky Park Airport

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017)

Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski. (laatst geactualiseerd: januari 2017) Algemene voorwaarden voor deelname aan Be Swarovski 1. Toepassing en reikwijdte (laatst geactualiseerd: januari 2017) (1) Swarovski Handelsonderneming Benelux B.V., Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam,

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld.

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld. Algemene Voorwaarden Glasvezel- vergelijken.nl Welkomopwww.glasvezel- vergelijken.nl(glasvezel- vergelijken.nl)endankvoorjebezoek. Glasvezel- vergelijken.nliseenvergelijkingssiteophetgebiedvandienstenover100%

Nadere informatie