Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap"

Transcriptie

1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma zoals uitgevoerd door GT Investments B.V. en of haar filialen, (hierna Golden Tulip genoemd) in de Deelnemende Hotels. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken een integraal deel uit van alle overeenkomsten en alle aanbiedingen van Golden Tulip. 1.2 Het Ambassador Club Programma (hierna genoemd: "Ambassador Club") beloont boekers, welke vaak overnachtingen of vergaderingen boeken in Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en versterkt de band tussen de individuele hotels en hun boekers en streeft naar het creëren van loyaliteit ten opzichte van de merken Tulip Inn, Golden Tulip & Royal Tulip Luxury Hotels. 1.3 De hotels die deelnemen aan de Ambassador Club zijn onderdeel van GT Investments B.V. (hierna `Deelnemende Hotels' genoemd). Golden Tulip zal de participatie van ieder nieuw hotel, nieuwe hotelketen of deelnemende partner aankondigen. 1.4 Alle mededelingen en aankondigingen zullen worden gedaan op de Ambassador Club website: (hierna `Ambassador Club Website' genoemd). Alle communicatie is in het Nederlands en Engels. 1.5 Deze Algemene Voorwaarden vervangen alle voorgaande voorwaarden en condities kunnen naar de discretie en keuze worden aangepast door Golden Tulip. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap 2.1 Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden als lid van Ambassador Club en iedere persoon kan slechts één rekening openen. Het Ambassador Club lidmaatschap en de bijbehorende voordelen worden ter volledige discretie van Golden Tulip aangeboden. 2.2 Om zich aan te melden voor een Ambassador Club lidmaatschapsnummer dient de aanmelder alle verplichte velden in te vullen op het lidmaatschapsformulier, welke te vinden is op de Ambassador Club website. Leden die niet voor zakelijke doeleinden boeken/reizen en zonder zakenadres worden niet geaccepteerd. Het nieuwe Ambassador Club lid ontvangt een om het lidmaatschap te confirmeren. Vanaf dat moment heeft het individu recht op het sparen van Ambassadorpunten. 2.3 Ieder Ambassador Club lid is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn persoonlijke gegevens. Het lid is verplicht Golden Tulip te informeren bij veranderingen in naam, adres etc. 2.4 Ieder Ambassador Club lid zal worden voorzien van een gebruikersidentificatie en een wachtwoord om toegang te verkrijgen tot een afgeschermd deel van de Ambassador Club Website. De inhoud van dit afgeschermde deel is vertrouwelijk en is alleen toegankelijk voor dit Ambassador Club lid en uitsluitend voor zijn/haar persoonlijk gebruik. Leden kunnen geen rechten doen gelden op grond van de informatie beschikbaar op de Ambassador Club Website.

2 2.5 Er is een Ambassador Club lidmaatschapsniveau. Golden Tulip behoudt zich het recht om nieuwe, aangepaste niveaus of subniveaus te verwijderen of toe te voegen aan het Ambassador Club lidmaatschap of speciale voordelen te verlenen zonder aankondiging vooraf. 2.6 Lidmaatschapskaarten en Ambassadorpunten blijven eigendom van Golden Tulip. Zij strekken enkel tot het gebruik van het Ambassador Club lid persoonlijk en zijn niet overdraagbaar. Bij verlies van de lidmaatschapskaart dient het Ambassador Club lid dit te melden op de Ambassador Club Website en een nieuwe kaart aan te vragen. De richtlijnen voor de aanvraag van een nieuwe kaart bevinden zich in in de factsectie op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website. 2.7 Het Ambassador Club lid is zelf verantwoordelijk voor het registreren van zijn/haar boekingen. Punten worden geregistreerd op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website, waarvoor een persoonlijke identificatiecode en wachtwoord nodig zijn. Overnachtingen en vergaderingen kunnen tot 6 maanden na aankomst worden geregistreerd. De administratie van de Ambassador Club en hotels zijn op geen enkel moment verplicht vergeten boekingen te registreren. 2.8 De werknemers van de GT Investments B.V. en hun dochtermaatschappijen zijn van deelneming aan Ambassador Club uitgesloten. Dit geldt tevens voor de werknemers van andere participerende partners. Artikel 3 Opheffing lidmaatschap 3.1 Een lidmaatschap kan door Golden Tulip naar believen worden opgeheven wanneer er gedurende 24 (vierentwintig) maanden geen Ambassadorpunten zijn verzameld. Alle verzamelde Ambassadorpunten op de rekening vervallen op dat moment. 3.2 Een Ambassador Club lid kan op ieder moment zijn lidmaatschap opzeggen. De Ambassadorpunten op de rekening komen te vervallen. 3.3 In geval van fraude, bedrog of misbruik met betrekking tot het Ambassador Club lidmaatschap, misbruik van een voordeel of m.b.t. een Deelnemend Hotel, is Golden Tulip gerechtigd gepaste administratieve en of juridische stappen te ondernemen en zullen alle Ambassadorpunten en het lidmaatschap vervallen en de rekening worden afgesloten. 3.4 Het Ambassador Club lidmaatschap, inclusief enig cadeaucertificaat of voucher dat verstrekt is aan een Ambassador Club lid kan door Golden Tulip naar discretie van Golden Tulip worden ingetrokken of tijdelijk ongeldig worden verklaard als een Ambassador Club lid zijn rekening bij een Deelnemend Hotel niet voldoet. Artikel 4 Ambassadorpunten 4.1 Een Ambassador Club lid heeft recht op Ambassadorpunten wanneer hij/zij overnachtingen of vergaderingen boekt bij een Deelnemend Hotel. Een Ambassador Club lid van Golden Tulip kan Ambassador punten verdienen voor elke verbleven hotelovernachting en elke geboekte vergaderruimte.

3 4.2 De volgende uitgaven komen niet in aanmerking voor Ambassadorpunten: alle belastingen die niet in de kamerprijs zijn opgenomen, alle uitgaven voor catering en banqueting en overige kosten welke op de rekening van de gast worden geboekt. 4.3 Ambassadorpunten kunnen niet worden ingewisseld voor punten van andere loyaliteitsprogramma's en vice versa, dit met uitsluiting van artikel Ambassadorpunten worden niet verstrekt noch worden enige beloningen gehonoreerd bij enige dochtermaatschappij van GT Investments B.V., anders dan bij de Deelnemende Hotels, tenzij aangegeven. Wanneer een Hotel zijn deelneming opzegt, zullen alle verblijven na deze datum niet meer in aanmerking komen voor Ambassadorpunten onafhankelijk van de datum van reservering. 4.5 Ambassadorpunten worden gegeven op alle tarieven en voor alle distributiekanalen met uitzondering van traditionele `wholesale' tarieven die geboekt worden bij touroperators of op het Internet, luchtvaartmaatschappij- en/of reisbureaumedewerkerstarieven, vouchers en cadeauvouchers, vooruitbetaalde tarieven, groepstarieven en boekingen op Internet sites van derde partijen of pakketreizen en lange termijn tarieven, tenzij anders vermeld. 4.6 Ambassadorpunten kunnen niet worden geclaimd voor boekingen gemaakt voordat het lidmaatschap definitief van kracht werd, zoals opgenomen in de boeken van Golden Tulip. Retroactief wordt niet gecrediteerd. 4.7 Alleen het Ambassador Club lid zelf kan punten sparen voor zijn/haar rekening. Ambassadorpunten welke door twee Ambassador Club leden worden geclaimd zullen slechts worden toegekend aan een van de twee. 4.8 Het staat Golden Tulip vrij het aantal Ambassador Club punten te bepalen voor iedere uitgegeven euro of andere uitgegeven munteenheid. Het bedrag wordt vermeld op de Ambassador Club Website. Golden Tulip kan deze bedragen naar believen wijzigen of aanpassen voor ieder niveau van het Ambassador Club lidmaatschap. Daarnaast kan Golden Tulip naar believen Ambassador Club leden af en toe met extra Ambassadorpunten belonen. 4.9 Ambassador Club punten kunnen worden ingewisseld tegen e-vouchers, waardevouchers, cadeauvouchers, Frequent Flyer miles en cadeaus binnen een gegeven periode. De geldigheidsduur van de Ambassadorpunten zal worden gecommuniceerd op de Ambassador Club Website Alle Ambassadorpunten dienen te worden geregistreerd in de systeem voor puntenregistratie op Registraties welke via fax, brief of telefonisch binnenkomen worden niet gehonoreerd. Ambassadorpunten worden toegekend op alle geregistreerde boekingen binnen 6 maanden na aankomstdatum De Ambassador Club administratie behoudt zich het recht 3 weken uit te trekken voor het verwerken van geclaimde punten (dit om de claim te verifiëren met het desbetreffende hotel).

4 4.12 Golden Tulip behoudt zich het recht voor om het account van een lid die onrechtmatig punten heeft verkregen te debiteren. Artikel 5 Overige Voordelen 5.1 Naast Ambassadorpunten zijn ook andere voordelen beschikbaar. Deze voordelen kunnen varieren per niveau en subniveau van het Ambassador Club lidmaatschap, deze worden gepubliceerd op de Ambassador Club Website. Deze voordelen kunnen naar believen door Golden Tulip worden veranderd, of, individueel of collectief worden toegekend. Artikel 6 Inwisselen van Ambassadorpunten 6.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor vouchers of vouchers in cadeauverpakking die gebruikt kunnen worden in deelnemende hotels en voor de aanschaf van producten via de webshop op de Ambassador Club Website. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. De Algemene Voorwaarden van Inextenzo, de beheerder van de webshop, zijn van toepassing op de levering van de cadeaus uit de webshop. Deze Algemene Voorwaarden zijn beschikbaar op de website in het Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Frans en Engels. 6.2 Bestelde cadeaus kunnen niet worden geruild en de gebruikte punten voor deze beloningen worden niet terug geboekt op de account. 6.3 Verloren, gestolen of verlopen cadeaus worden niet vergoed, vervangen of verlengd. Artikel 7 Frequent Flyer miles 7.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor Frequent Flyer miles bij ieder deelnemend Frequent Flyer programma. Deze deelnemende Frequent Flyer programma's staan vermeld op de Ambassador Club Website en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Op het moment dat de aanvraag is ingediend voor het inwisselen van Ambassadorpunten voor Frequent Flyer miles wordt het betreffende Frequent Flyer programma op de hoogte gesteld en worden de miles bijgeschreven op de Frequent Flyer account van het lid, volgens de voorwaarden van de deelnemende Frequent Flyer partner. Op het moment dat het verzoek is gedaan, worden de Ambassadorpunten in mindering gebracht op de puntenbalans van het Ambassador Club lid. Deze transactie kan niet ongedaan worden gemaakt. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. 7.2 De voorwaarden van de Frequent Flyer programma's zijn van toepassing op de inwisseling en toekenning van miles via Ambassador Club.

5 Artikel 8 Vouchers/ reserveringsbevestiging 8.1 Ambassadorpunten kunnen ingewisseld worden voor een virtuele voucher, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel en voor de aanschaf van producten, zoals vermeld in artikel 6. Virtuele vouchers zijn verkrijgbaar via de Ambassador Club Website en dienen door het Ambassador Club lid zelf uitgeprint te worden. Ieder virtuele voucher heeft een unieke barcode. Vouchers vertegenwoordigen een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) dat besteed kan worden in een Deelnemend Hotel voor betaling van de hotelrekening. Virtuele vouchers kunnen niet geruild worden of ingewisseld voor geld. Virtuele vouchers zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Virtuele vouchers zijn overdraagbaar. 8.2 Ambassadorpunten kunnen ook ingewisseld worden voor een voucher in een speciale cadeauverpakking, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel, daarnaast kunnen ook producten aangeschaft worden, zoals vermeld in artikel 6. De voucher in een speciale cadeauverpakking wordt uitsluitend verstuurd naar het bij ons bekende adres van het Ambassador Club lid. Iedere voucher in cadeauverpakking heeft een unieke barcode en vertegenwoordigt een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) en kan gebruikt worden in een Deelnemend Hotel bij betaling van de hotelrekening. De vouchers in cadeauverpakking kunnen niet geruild worden en zijn niet inwisselbaar voor geld. Vouchers in cadeauverpakking zijn overdraagbaar. Vouchers in cadeauverpakking zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Artikel 9 Bescherming persoonsgegevens 9.1 Golden Tulip opereert volgens de Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat alle persoonlijke gegevens van het Ambassador Club lid worden beschermd conform de regelgeving van de Europese Gemeenschap. Echter, om aan alle verplichtingen binnen het Ambassador Club programma te kunnen voldoen, is Golden Tulip genoodzaakt om persoonsgegevens beschikbaar te stellen in landen die volgens de Europese Commissie mogelijk een lager niveau van bescherming hebben ten aanzien van persoonsgegevens als gevolg van lokale wetgeving of internationale samenwerkingsverdragen waar het betreffende land besloten heeft aan deel te nemen. Golden Tulip zal enkel de strikt noodzakelijke gegevens communiceren (dit is inclusief de naam van het Ambassador Club lid, nationaliteit, bedrijfsnaam en de data waarop het lid in het Deelnemende Hotel is verbleven in het desbetreffende

6 land) die nodig zijn om aan de verplichting betreffende het programma te kunnen voldoen. Het Ambassador Club lid erkent de noodzaak van en geeft hierbij expliciet toestemming om zijn persoonsgegevens te communiceren bij het aangaan van deze overeenkomst. Gegevens zullen enkel via goed beveiligde elektronische distributie worden gecommuniceerd. 9.2 Om het Ambassador Club lid op de hoogte te brengen en te houden van de status van zijn of haar Ambassador Club lidmaatschap, zal Golden Tulip het Ambassador Club lid met enige regelmaat informeren over het Ambassador Club programma met betrekking maar niet beperkt tot de puntenrekening, informatie met betrekking tot de administratieve afhandeling, marketingmateriaal van Golden Tulip met betrekking tot aanbiedingen, promoties en producten, waarvan Golden Tulip gelooft dat die interessant zijn voor het Ambassador Club lid en marketing materiaal van derde partijen die een strategische samenwerking hebben met de Ambassador Club. Als deelnemer aan het Ambassador Club programma, heeft het Ambassador Club lid toestemming gegeven voor het ontvangen van alle eerder genoemde zaken. Het Ambassador Club lid kan echter op ieder moment deze toestemming intrekken voor dergelijke direct marketing activiteiten. Artikel 10 Belastingen 10.1 Ambassadorpunten, hotelovernachtingen, Frequent Flyer miles en alle andere voordelen die een lid kan verdienen met het Ambassador Club lidmaatschap kunnen onderhevig zijn aan belasting. Alle belasting verplichtingen die voortkomen uit het Ambassador Club programma met betrekking tot het verdienen en verzilveren van Ambassadorpunten, evenals alle overige voordelen die voortvloeien uit het programma zijn de volledige verantwoordelijkheid van het Ambassador Club lid. Artikel 11 Overige regelingen 11.1 In het geval dat een of meerdere voorwaarden gesteld in deze Algemene Voorwaarden ongeldig, dan wel onuitvoerbaar worden verklaard door een daartoe competent verklaarde rechter of door toekomstige administratieve of andere wetgeving, heeft dit geen invloed op de geldigheid of toepasselijkheid van de andere voorwaarden. Deze of dergelijke voorwaarden zullen worden vervangen door voorwaarden met voor zover mogelijk dezelfde strekking Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn alleen dan bindend wanneer en in zoverre deze uitdrukkelijk zijn overeengekomen, alleen met betrekking tot de betreffende aanbieding of overeenkomst. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle andere aanbiedingen of overeenkomsten Golden Tulip behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken in deze Algemene Voorwaarden. Deze aanpassingen worden van kracht op de aangegeven ingangsdatum. Indien de ingangsdatum niet nader is gespecificeerd, dan gelden de aanpassingen vanaf het moment dat het Ambassador Club lid wordt geïnformeerd, dan wel vanaf het moment dat het Ambassador Club lid dit waarneemt Met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden, wordt met `schriftelijk' bedoeld: per brief, per fax, of per elektronische communicatie.

7 Artikel 12 Van toepassing zijnd Recht en Geschillen 12.1 Alle aanbiedingen, overeenkomsten en zaken die op Ambassador Club betrekking hebben evenals deze Algemene Voorwaarden ressorteren onder de Nederlandse wetgeving Bij alle geschillen die ontstaan door of in relatie met Ambassador Club, waar deze Algemene Voorwaarden betrekking op hebben, ofwel deze Algemene Voorwaarden zelf of de interpretatie daarvan, zal in eerste instantie getracht worden om deze in overleg op basis van wederzijds vertrouwen en goede samenwerking op te lossen. Alle geschillen die niet op deze wijze kunnen worden opgelost binnen 30 dagen vanaf de datum dat het geschil ontstond, zullen worden overgedragen aan de bevoegde rechter te Utrecht, Nederland

Algemene Voorwaarden JENT Hosting. Versie 1.1

Algemene Voorwaarden JENT Hosting. Versie 1.1 Algemene Voorwaarden JENT Hosting Versie 1.1 Definities 1. Jent Internet Solutions is een eenmanszaak handelend onder de volgende handelsnamen: JENT Hosting, jenthosting.com, jenthosting.nl: statutair

Nadere informatie

Avis Preferred Algemene Huurvoorwaarden

Avis Preferred Algemene Huurvoorwaarden Avis Preferred Algemene Huurvoorwaarden Instemmings- en bevestigingsverklaringen De volgende instemmings- en bevestigingsverklaringen met betrekking tot jurisdictie, voorkeuren, verzekering, afstandsverklaringen

Nadere informatie

2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van LB-Media wordt gesloten.

2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van LB-Media wordt gesloten. Voorwaarden 1. Definities 1. Gratiswebshopbeginnen.nl handelt onder de naam " " en is gevestigd te Coevorden. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder dossiernummer: 01143533 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van mijndomein.nl welke onlosmakelijk deel uitmaken van een overeenkomst met mijndomein.nl.

Dit zijn de algemene voorwaarden van mijndomein.nl welke onlosmakelijk deel uitmaken van een overeenkomst met mijndomein.nl. Dit zijn de algemene voorwaarden van mijndomein.nl welke onlosmakelijk deel uitmaken van een overeenkomst met mijndomein.nl. 1. DEFINITIES 1.1. Mijndomein.nl: mijndomein.nl B.V. gevestigd aan de Albert

Nadere informatie

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING Deze algemene leveringsvoorwaarden (de "Voorwaarden") vormen een wezenlijk deel van de Accommodatie Overeenkomst (de "Accommodatie Overeenkomst" en samen met de Voorwaarden, de "Overeenkomst") die aangegaan

Nadere informatie

1.1 Wizard Wise: Wizard Wise, gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 10, 3904 TK te Veenendaal. KvK te Utrecht, handelsregister 30172189.

1.1 Wizard Wise: Wizard Wise, gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 10, 3904 TK te Veenendaal. KvK te Utrecht, handelsregister 30172189. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1 Wizard Wise: Wizard Wise, gevestigd aan de Adriaen van Ostadelaan 10, 3904 TK te Veenendaal. KvK te Utrecht, handelsregister 30172189. 1.2 De klant: de natuurlijke

Nadere informatie

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen.

PoweredByYou is te allen tijde gerechtigd deze gebruiksvoorwaarden aan te passen of aan te vullen. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

PoweredByYou wijst uitdrukkelijk eventuele algemene voorwaarden van de gebruiker van de hand.

PoweredByYou wijst uitdrukkelijk eventuele algemene voorwaarden van de gebruiker van de hand. Gebruiksvoorwaarden Op deze website vindt je de laatste informatie en voorwaarden met betrekking tot de producten en dienstverlening die PoweredByYou met haar website Spaar- Saam.nl aanbiedt. Deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Hosting Algemene Voorwaarden

Hosting Algemene Voorwaarden Artikel 1. Begrippen Algemene Voorwaarden deze algemene voorwaarden hebben betrekking op de dienstverlening van, hierna: "", gevestigd te Utrecht en ingeschreven in het handelsregister te Utrecht, onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden van Optifact Communicatie Service gevestigd en kantoorhoudende te Ten Post

Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden van Optifact Communicatie Service gevestigd en kantoorhoudende te Ten Post Algemene Voorwaarden De algemene voorwaarden van Optifact Communicatie Service gevestigd en kantoorhoudende te Ten Post Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Optifact

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOORWAARDEN

EXACT ONLINE VOORWAARDEN EXACT ONLINE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities Voor de volgende begrippen gelden in deze Exact Online Voorwaarden en in de Exact Online Overeenkomst de volgende definities: Afnemer : een natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van PowerWeb4You Internet Diensten, ingaande op 18-07-2013

Algemene Voorwaarden van PowerWeb4You Internet Diensten, ingaande op 18-07-2013 PowerWeb4You Internet Diensten Johannes ter Horststraat, 72 7513ZJ Enschede Nederland E: support@powerweb4you.nl W: www.powerweb4you.nl KvK: 0822583008225830 BTW: NL206203998B01 Algemene Voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TM-Hosting Versie geldig vanaf: 9 maart 2010

Algemene voorwaarden TM-Hosting Versie geldig vanaf: 9 maart 2010 Algemene voorwaarden TM-Hosting Versie geldig vanaf: 9 maart 2010 Artikel 1. Definities 1.1 TM-Hosting: de eenmanszaak TM-Hosting, statutair gevestigd te en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Bleukens Verzekeringen

Bleukens Verzekeringen Bleukens Verzekeringen ALGEMENE VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden aan van Bleukens Verzekeringen Versie 2010-01 Algemene voorwaarden Bleukens Verzekeringen versie 2010-01 Pagina 1 van 9 Artikel

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn opgebouwd uit de volgende Modules:

Deze algemene voorwaarden zijn opgebouwd uit de volgende Modules: ALGEMENE VOORWAARDEN REDANT BV, UTRECHT In dit document staan onze algemene voorwaarden overzichtelijk bij elkaar. Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOPEN EN VERKOPEN BIJ BCA AUTOVEILING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOPEN EN VERKOPEN BIJ BCA AUTOVEILING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOPEN EN VERKOPEN BIJ BCA AUTOVEILING INLEIDING U wordt sterk aangeraden deze Algemene Voorwaarden te lezen alvorens te verkopen, te bieden of te kopen. Door het enkel ter verkoop

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden van de Online Marketing Academie

Algemene leveringsvoorwaarden van de Online Marketing Academie Algemene leveringsvoorwaarden van de Online Marketing Academie 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn verklaard, hebben onderstaande begrippen

Nadere informatie

Sendt Online Marketing BV

Sendt Online Marketing BV Algemene Voorwaarden Lead Generatie Sendt Online Marketing BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hosting diensten van Elementa - versie 1 januari 2014!

Algemene Voorwaarden Hosting diensten van Elementa - versie 1 januari 2014! Goed om te weten: - Een dienst wordt aan het einde van de looptijd automatisch verlengd. - Een actietarief geldt voor de eerste looptijd, bij verlenging betaalt u het normale tarief. - Opzeggingen dienen

Nadere informatie

bij Job2love.com geregistreerde Opdrachtgever, Opdrachtnemer waarmee Job2love.com een overeenkomst sluit in het kader van haar dienstverlening

bij Job2love.com geregistreerde Opdrachtgever, Opdrachtnemer waarmee Job2love.com een overeenkomst sluit in het kader van haar dienstverlening Algemene Voorwaarden Definities Job2love.com ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 59.74.93.26, gebruiker van deze algemene voorwaarden, aanbieder van een online platform welke geregistreerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden WP Smart Host B.V. 1 oktober 2013

Algemene voorwaarden WP Smart Host B.V. 1 oktober 2013 DEEL A: ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Applicaties:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Future-Hosting) Versie 2.1. Banningstraat 27 5025 TS Tilburg. 1. Definities

Algemene Voorwaarden (Future-Hosting) Versie 2.1. Banningstraat 27 5025 TS Tilburg. 1. Definities Algemene Voorwaarden (Future-Hosting) Versie 2.1 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Future-Hosting wordt

Nadere informatie

1 ITnet BV 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beëindiging

1 ITnet BV 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 5. Duur en beëindiging De algemene voorwaarden van 1ITnet BV vormen een onlosmakelijk geheel met afgesloten overeenkomsten. KLANT verklaard bij het aangaan van de overeenkomst deze te hebben ontvangen en hiermede akkoord te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Twenty-Five VPS

Algemene voorwaarden van Twenty-Five VPS Algemene voorwaarden van Twenty-Five VPS Artikel 1 Definities en begrippen 1. Twenty-Five VPS: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van de besloten vennootschap Kumina bv, gevestigd op

Nadere informatie

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst

1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanbieding en acceptatie 4. Aanvang van de overeenkomst 1. Definities 1. DIAMONDweb danwel diamondweb.nl: de eenmanszaak met beperkte aansprakelijkheid DIAMONDweb handelend onder de naam "DIAMONDweb" statutair gevestigd te Zwolle 2. Opdrachtgever, cliënt, klant,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. Deze algemene voorwaarden van New Sales Company bestaan uit: Hoofdstuk 1: een algemeen deel dat van toepassing is op alle door New Sales Company te leveren diensten

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1. Besolution: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 55621643. 1.2. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die met Besolution een overeenkomst

Nadere informatie

SVwebdesign en SVwebhosting zijn onderdeel van SVwebservices, u leest daarom in de voorwaarden SVwebservices i.p.v. SVwebdesign of SVwebhosting.

SVwebdesign en SVwebhosting zijn onderdeel van SVwebservices, u leest daarom in de voorwaarden SVwebservices i.p.v. SVwebdesign of SVwebhosting. Algemene voorwaarden SVwebdesign en SVwebhosting zijn onderdeel van SVwebservices, u leest daarom in de voorwaarden SVwebservices i.p.v. SVwebdesign of SVwebhosting. Artikel 1. Definities 1.1. SVwebservices:

Nadere informatie

Algemene (Leverings-) Voorwaarden A.I.S INFORMATION SERVICES B.V. ook optredend als voor RxWorks

Algemene (Leverings-) Voorwaarden A.I.S INFORMATION SERVICES B.V. ook optredend als voor RxWorks Algemene (Leverings-) Voorwaarden A.I.S INFORMATION SERVICES B.V. ook optredend als voor RxWorks 1. Definities 1.1. Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van

Nadere informatie