Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1 Algemeen. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap"

Transcriptie

1 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma zoals uitgevoerd door GT Investments B.V. en of haar filialen, (hierna Golden Tulip genoemd) in de Deelnemende Hotels. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op en maken een integraal deel uit van alle overeenkomsten en alle aanbiedingen van Golden Tulip. 1.2 Het Ambassador Club Programma (hierna genoemd: "Ambassador Club") beloont boekers, welke vaak overnachtingen of vergaderingen boeken in Golden Tulip Hotels, Suites & Resorts en versterkt de band tussen de individuele hotels en hun boekers en streeft naar het creëren van loyaliteit ten opzichte van de merken Tulip Inn, Golden Tulip & Royal Tulip Luxury Hotels. 1.3 De hotels die deelnemen aan de Ambassador Club zijn onderdeel van GT Investments B.V. (hierna `Deelnemende Hotels' genoemd). Golden Tulip zal de participatie van ieder nieuw hotel, nieuwe hotelketen of deelnemende partner aankondigen. 1.4 Alle mededelingen en aankondigingen zullen worden gedaan op de Ambassador Club website: (hierna `Ambassador Club Website' genoemd). Alle communicatie is in het Nederlands en Engels. 1.5 Deze Algemene Voorwaarden vervangen alle voorgaande voorwaarden en condities kunnen naar de discretie en keuze worden aangepast door Golden Tulip. Artikel 2 Ambassador Club Lidmaatschap 2.1 Alleen personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden als lid van Ambassador Club en iedere persoon kan slechts één rekening openen. Het Ambassador Club lidmaatschap en de bijbehorende voordelen worden ter volledige discretie van Golden Tulip aangeboden. 2.2 Om zich aan te melden voor een Ambassador Club lidmaatschapsnummer dient de aanmelder alle verplichte velden in te vullen op het lidmaatschapsformulier, welke te vinden is op de Ambassador Club website. Leden die niet voor zakelijke doeleinden boeken/reizen en zonder zakenadres worden niet geaccepteerd. Het nieuwe Ambassador Club lid ontvangt een om het lidmaatschap te confirmeren. Vanaf dat moment heeft het individu recht op het sparen van Ambassadorpunten. 2.3 Ieder Ambassador Club lid is verantwoordelijk voor de juistheid van zijn persoonlijke gegevens. Het lid is verplicht Golden Tulip te informeren bij veranderingen in naam, adres etc. 2.4 Ieder Ambassador Club lid zal worden voorzien van een gebruikersidentificatie en een wachtwoord om toegang te verkrijgen tot een afgeschermd deel van de Ambassador Club Website. De inhoud van dit afgeschermde deel is vertrouwelijk en is alleen toegankelijk voor dit Ambassador Club lid en uitsluitend voor zijn/haar persoonlijk gebruik. Leden kunnen geen rechten doen gelden op grond van de informatie beschikbaar op de Ambassador Club Website.

2 2.5 Er is een Ambassador Club lidmaatschapsniveau. Golden Tulip behoudt zich het recht om nieuwe, aangepaste niveaus of subniveaus te verwijderen of toe te voegen aan het Ambassador Club lidmaatschap of speciale voordelen te verlenen zonder aankondiging vooraf. 2.6 Lidmaatschapskaarten en Ambassadorpunten blijven eigendom van Golden Tulip. Zij strekken enkel tot het gebruik van het Ambassador Club lid persoonlijk en zijn niet overdraagbaar. Bij verlies van de lidmaatschapskaart dient het Ambassador Club lid dit te melden op de Ambassador Club Website en een nieuwe kaart aan te vragen. De richtlijnen voor de aanvraag van een nieuwe kaart bevinden zich in in de factsectie op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website. 2.7 Het Ambassador Club lid is zelf verantwoordelijk voor het registreren van zijn/haar boekingen. Punten worden geregistreerd op een afgeschermd gedeelte van de Ambassador Club Website, waarvoor een persoonlijke identificatiecode en wachtwoord nodig zijn. Overnachtingen en vergaderingen kunnen tot 6 maanden na aankomst worden geregistreerd. De administratie van de Ambassador Club en hotels zijn op geen enkel moment verplicht vergeten boekingen te registreren. 2.8 De werknemers van de GT Investments B.V. en hun dochtermaatschappijen zijn van deelneming aan Ambassador Club uitgesloten. Dit geldt tevens voor de werknemers van andere participerende partners. Artikel 3 Opheffing lidmaatschap 3.1 Een lidmaatschap kan door Golden Tulip naar believen worden opgeheven wanneer er gedurende 24 (vierentwintig) maanden geen Ambassadorpunten zijn verzameld. Alle verzamelde Ambassadorpunten op de rekening vervallen op dat moment. 3.2 Een Ambassador Club lid kan op ieder moment zijn lidmaatschap opzeggen. De Ambassadorpunten op de rekening komen te vervallen. 3.3 In geval van fraude, bedrog of misbruik met betrekking tot het Ambassador Club lidmaatschap, misbruik van een voordeel of m.b.t. een Deelnemend Hotel, is Golden Tulip gerechtigd gepaste administratieve en of juridische stappen te ondernemen en zullen alle Ambassadorpunten en het lidmaatschap vervallen en de rekening worden afgesloten. 3.4 Het Ambassador Club lidmaatschap, inclusief enig cadeaucertificaat of voucher dat verstrekt is aan een Ambassador Club lid kan door Golden Tulip naar discretie van Golden Tulip worden ingetrokken of tijdelijk ongeldig worden verklaard als een Ambassador Club lid zijn rekening bij een Deelnemend Hotel niet voldoet. Artikel 4 Ambassadorpunten 4.1 Een Ambassador Club lid heeft recht op Ambassadorpunten wanneer hij/zij overnachtingen of vergaderingen boekt bij een Deelnemend Hotel. Een Ambassador Club lid van Golden Tulip kan Ambassador punten verdienen voor elke verbleven hotelovernachting en elke geboekte vergaderruimte.

3 4.2 De volgende uitgaven komen niet in aanmerking voor Ambassadorpunten: alle belastingen die niet in de kamerprijs zijn opgenomen, alle uitgaven voor catering en banqueting en overige kosten welke op de rekening van de gast worden geboekt. 4.3 Ambassadorpunten kunnen niet worden ingewisseld voor punten van andere loyaliteitsprogramma's en vice versa, dit met uitsluiting van artikel Ambassadorpunten worden niet verstrekt noch worden enige beloningen gehonoreerd bij enige dochtermaatschappij van GT Investments B.V., anders dan bij de Deelnemende Hotels, tenzij aangegeven. Wanneer een Hotel zijn deelneming opzegt, zullen alle verblijven na deze datum niet meer in aanmerking komen voor Ambassadorpunten onafhankelijk van de datum van reservering. 4.5 Ambassadorpunten worden gegeven op alle tarieven en voor alle distributiekanalen met uitzondering van traditionele `wholesale' tarieven die geboekt worden bij touroperators of op het Internet, luchtvaartmaatschappij- en/of reisbureaumedewerkerstarieven, vouchers en cadeauvouchers, vooruitbetaalde tarieven, groepstarieven en boekingen op Internet sites van derde partijen of pakketreizen en lange termijn tarieven, tenzij anders vermeld. 4.6 Ambassadorpunten kunnen niet worden geclaimd voor boekingen gemaakt voordat het lidmaatschap definitief van kracht werd, zoals opgenomen in de boeken van Golden Tulip. Retroactief wordt niet gecrediteerd. 4.7 Alleen het Ambassador Club lid zelf kan punten sparen voor zijn/haar rekening. Ambassadorpunten welke door twee Ambassador Club leden worden geclaimd zullen slechts worden toegekend aan een van de twee. 4.8 Het staat Golden Tulip vrij het aantal Ambassador Club punten te bepalen voor iedere uitgegeven euro of andere uitgegeven munteenheid. Het bedrag wordt vermeld op de Ambassador Club Website. Golden Tulip kan deze bedragen naar believen wijzigen of aanpassen voor ieder niveau van het Ambassador Club lidmaatschap. Daarnaast kan Golden Tulip naar believen Ambassador Club leden af en toe met extra Ambassadorpunten belonen. 4.9 Ambassador Club punten kunnen worden ingewisseld tegen e-vouchers, waardevouchers, cadeauvouchers, Frequent Flyer miles en cadeaus binnen een gegeven periode. De geldigheidsduur van de Ambassadorpunten zal worden gecommuniceerd op de Ambassador Club Website Alle Ambassadorpunten dienen te worden geregistreerd in de systeem voor puntenregistratie op Registraties welke via fax, brief of telefonisch binnenkomen worden niet gehonoreerd. Ambassadorpunten worden toegekend op alle geregistreerde boekingen binnen 6 maanden na aankomstdatum De Ambassador Club administratie behoudt zich het recht 3 weken uit te trekken voor het verwerken van geclaimde punten (dit om de claim te verifiëren met het desbetreffende hotel).

4 4.12 Golden Tulip behoudt zich het recht voor om het account van een lid die onrechtmatig punten heeft verkregen te debiteren. Artikel 5 Overige Voordelen 5.1 Naast Ambassadorpunten zijn ook andere voordelen beschikbaar. Deze voordelen kunnen varieren per niveau en subniveau van het Ambassador Club lidmaatschap, deze worden gepubliceerd op de Ambassador Club Website. Deze voordelen kunnen naar believen door Golden Tulip worden veranderd, of, individueel of collectief worden toegekend. Artikel 6 Inwisselen van Ambassadorpunten 6.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor vouchers of vouchers in cadeauverpakking die gebruikt kunnen worden in deelnemende hotels en voor de aanschaf van producten via de webshop op de Ambassador Club Website. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. De Algemene Voorwaarden van Inextenzo, de beheerder van de webshop, zijn van toepassing op de levering van de cadeaus uit de webshop. Deze Algemene Voorwaarden zijn beschikbaar op de website in het Nederlands, Duits, Italiaans, Portugees, Frans en Engels. 6.2 Bestelde cadeaus kunnen niet worden geruild en de gebruikte punten voor deze beloningen worden niet terug geboekt op de account. 6.3 Verloren, gestolen of verlopen cadeaus worden niet vergoed, vervangen of verlengd. Artikel 7 Frequent Flyer miles 7.1 Ambassador Club leden kunnen Ambassadorpunten inwisselen voor Frequent Flyer miles bij ieder deelnemend Frequent Flyer programma. Deze deelnemende Frequent Flyer programma's staan vermeld op de Ambassador Club Website en kunnen tussentijds gewijzigd worden. Op het moment dat de aanvraag is ingediend voor het inwisselen van Ambassadorpunten voor Frequent Flyer miles wordt het betreffende Frequent Flyer programma op de hoogte gesteld en worden de miles bijgeschreven op de Frequent Flyer account van het lid, volgens de voorwaarden van de deelnemende Frequent Flyer partner. Op het moment dat het verzoek is gedaan, worden de Ambassadorpunten in mindering gebracht op de puntenbalans van het Ambassador Club lid. Deze transactie kan niet ongedaan worden gemaakt. De wisselkoers wordt bepaald door Golden Tulip en wordt bekend gemaakt op de Ambassador Club Website. Deze wisselkoers kan uitsluitend door Golden Tulip gewijzigd worden. 7.2 De voorwaarden van de Frequent Flyer programma's zijn van toepassing op de inwisseling en toekenning van miles via Ambassador Club.

5 Artikel 8 Vouchers/ reserveringsbevestiging 8.1 Ambassadorpunten kunnen ingewisseld worden voor een virtuele voucher, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel en voor de aanschaf van producten, zoals vermeld in artikel 6. Virtuele vouchers zijn verkrijgbaar via de Ambassador Club Website en dienen door het Ambassador Club lid zelf uitgeprint te worden. Ieder virtuele voucher heeft een unieke barcode. Vouchers vertegenwoordigen een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) dat besteed kan worden in een Deelnemend Hotel voor betaling van de hotelrekening. Virtuele vouchers kunnen niet geruild worden of ingewisseld voor geld. Virtuele vouchers zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Virtuele vouchers zijn overdraagbaar. 8.2 Ambassadorpunten kunnen ook ingewisseld worden voor een voucher in een speciale cadeauverpakking, welke gebruikt kan worden in een Deelnemend Hotel, daarnaast kunnen ook producten aangeschaft worden, zoals vermeld in artikel 6. De voucher in een speciale cadeauverpakking wordt uitsluitend verstuurd naar het bij ons bekende adres van het Ambassador Club lid. Iedere voucher in cadeauverpakking heeft een unieke barcode en vertegenwoordigt een bepaald geldbedrag (in Euro of in lokale valuta) en kan gebruikt worden in een Deelnemend Hotel bij betaling van de hotelrekening. De vouchers in cadeauverpakking kunnen niet geruild worden en zijn niet inwisselbaar voor geld. Vouchers in cadeauverpakking zijn overdraagbaar. Vouchers in cadeauverpakking zijn geldig tot 1 jaar na de datum van uitgifte. Artikel 9 Bescherming persoonsgegevens 9.1 Golden Tulip opereert volgens de Nederlandse wetgeving en zorgt ervoor dat alle persoonlijke gegevens van het Ambassador Club lid worden beschermd conform de regelgeving van de Europese Gemeenschap. Echter, om aan alle verplichtingen binnen het Ambassador Club programma te kunnen voldoen, is Golden Tulip genoodzaakt om persoonsgegevens beschikbaar te stellen in landen die volgens de Europese Commissie mogelijk een lager niveau van bescherming hebben ten aanzien van persoonsgegevens als gevolg van lokale wetgeving of internationale samenwerkingsverdragen waar het betreffende land besloten heeft aan deel te nemen. Golden Tulip zal enkel de strikt noodzakelijke gegevens communiceren (dit is inclusief de naam van het Ambassador Club lid, nationaliteit, bedrijfsnaam en de data waarop het lid in het Deelnemende Hotel is verbleven in het desbetreffende

6 land) die nodig zijn om aan de verplichting betreffende het programma te kunnen voldoen. Het Ambassador Club lid erkent de noodzaak van en geeft hierbij expliciet toestemming om zijn persoonsgegevens te communiceren bij het aangaan van deze overeenkomst. Gegevens zullen enkel via goed beveiligde elektronische distributie worden gecommuniceerd. 9.2 Om het Ambassador Club lid op de hoogte te brengen en te houden van de status van zijn of haar Ambassador Club lidmaatschap, zal Golden Tulip het Ambassador Club lid met enige regelmaat informeren over het Ambassador Club programma met betrekking maar niet beperkt tot de puntenrekening, informatie met betrekking tot de administratieve afhandeling, marketingmateriaal van Golden Tulip met betrekking tot aanbiedingen, promoties en producten, waarvan Golden Tulip gelooft dat die interessant zijn voor het Ambassador Club lid en marketing materiaal van derde partijen die een strategische samenwerking hebben met de Ambassador Club. Als deelnemer aan het Ambassador Club programma, heeft het Ambassador Club lid toestemming gegeven voor het ontvangen van alle eerder genoemde zaken. Het Ambassador Club lid kan echter op ieder moment deze toestemming intrekken voor dergelijke direct marketing activiteiten. Artikel 10 Belastingen 10.1 Ambassadorpunten, hotelovernachtingen, Frequent Flyer miles en alle andere voordelen die een lid kan verdienen met het Ambassador Club lidmaatschap kunnen onderhevig zijn aan belasting. Alle belasting verplichtingen die voortkomen uit het Ambassador Club programma met betrekking tot het verdienen en verzilveren van Ambassadorpunten, evenals alle overige voordelen die voortvloeien uit het programma zijn de volledige verantwoordelijkheid van het Ambassador Club lid. Artikel 11 Overige regelingen 11.1 In het geval dat een of meerdere voorwaarden gesteld in deze Algemene Voorwaarden ongeldig, dan wel onuitvoerbaar worden verklaard door een daartoe competent verklaarde rechter of door toekomstige administratieve of andere wetgeving, heeft dit geen invloed op de geldigheid of toepasselijkheid van de andere voorwaarden. Deze of dergelijke voorwaarden zullen worden vervangen door voorwaarden met voor zover mogelijk dezelfde strekking Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn alleen dan bindend wanneer en in zoverre deze uitdrukkelijk zijn overeengekomen, alleen met betrekking tot de betreffende aanbieding of overeenkomst. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle andere aanbiedingen of overeenkomsten Golden Tulip behoudt zich het recht voor om aanpassingen te maken in deze Algemene Voorwaarden. Deze aanpassingen worden van kracht op de aangegeven ingangsdatum. Indien de ingangsdatum niet nader is gespecificeerd, dan gelden de aanpassingen vanaf het moment dat het Ambassador Club lid wordt geïnformeerd, dan wel vanaf het moment dat het Ambassador Club lid dit waarneemt Met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden, wordt met `schriftelijk' bedoeld: per brief, per fax, of per elektronische communicatie.

7 Artikel 12 Van toepassing zijnd Recht en Geschillen 12.1 Alle aanbiedingen, overeenkomsten en zaken die op Ambassador Club betrekking hebben evenals deze Algemene Voorwaarden ressorteren onder de Nederlandse wetgeving Bij alle geschillen die ontstaan door of in relatie met Ambassador Club, waar deze Algemene Voorwaarden betrekking op hebben, ofwel deze Algemene Voorwaarden zelf of de interpretatie daarvan, zal in eerste instantie getracht worden om deze in overleg op basis van wederzijds vertrouwen en goede samenwerking op te lossen. Alle geschillen die niet op deze wijze kunnen worden opgelost binnen 30 dagen vanaf de datum dat het geschil ontstond, zullen worden overgedragen aan de bevoegde rechter te Utrecht, Nederland

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ValkLoyal ValkBonus 5 actie:

Algemene voorwaarden ValkLoyal ValkBonus 5 actie: Algemene voorwaarden ValkLoyal ValkBonus 5 actie: ACTIEVOORWAARDEN ValkBonus 5 cadeau Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de actie ValkBonus 5 korting

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Troeven is een geautomatiseerd spaarprogramma. Het stelt burgers in staat om met een spaarpas/troefkaart of een andere door de franchisenemer geaccepteerde drager, Troevenpunten te

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer.

Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Algemene voorwaarden m.b.t. dienstverlening abonnees, ondersteuning via Webshop en ondersteuning via het 0900 service nummer. Artikel 1 0900 servicenummer 1.1 Wanneer u belt naar ons 0900 servicenummer,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Biedingen. Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname. Artikel 4. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Biedingen Artikel 3. Gebruikersvoorwaarden voor veilingdeelname Artikel 4. Waardebon Artikel 5. Betalingen Artikel 6. Overmacht Artikel 7. Privacy Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor interim managers

Algemene voorwaarden voor interim managers Algemene voorwaarden voor interim managers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere interim manager die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014 Algemene Voorwaarden Eindgebruikers Versie: 25-02-2014 In dit document zijn de algemene voorwaarden van Makkie beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013

Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Algemene Voorwaarden Z-schijf - versie 12 maart 2013 Inhoud Artikel 1 - Algemeen Artikel 2 - Definities Artikel 3 - Reseller van Livedrive Artikel 4 - Gebruiksvoorwaarden Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Dit zijn de algemene voorwaarden van Restaurant Blauw betrekking tot de Restaurant Blauw Cadeaukaart., alsmede gelijkwaardige producten als de Restaurant Blauw Cadeaubon.

Nadere informatie

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat.

Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. 2015-01 ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het inroepen van de dienstverlening van Hofland Incasso C.V. met betrekking tot incasso bij voorbaat. Artikel 1 Toepassingsgebied. 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET LOYALITEITSPROGRAMMA VAN CAMPING ADRIATIC PLUS CLUB 1. LOYALITEITSPROGRAMMA IN HET ALGEMEEN Het loyaliteitsprogramma van Camping Adriatic Plus Club (hierna: Loyaliteitsprogramma)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Algemene consumenten voorwaarden Positoos spaarprogramma Bergen op Zoom

Algemene consumenten voorwaarden Positoos spaarprogramma Bergen op Zoom Positoos is een geautomatiseerd spaarprogramma. Het stelt consumenten in staat om met een spaarpas of een andere door de franchisenemer geaccepteerde drager, Positoos-punten te sparen bij lokale ondernemers

Nadere informatie

Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!"

Reglement van de Actie Verwen uw dieren! Reglement van de Actie "Verwen uw dieren!" 1. Definities 1.1. Tom&Co: de organisator van de Actie is de naamloze vennootschap Aniserco nv, ingeschreven in de Kruispuntenbank Ondernemingen onder het nummer

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden

Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners (DLPRP) Algemene voorwaarden Door deel te nemen aan het Dell Loyaliteitsprogramma voor Geregistreerde Partners ( DLPRP ) gaat de partner ermee akkoord

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1. Iedere opdrachtgever die gebruik maakt van de diensten die worden aangeboden via deze site is gebonden aan onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V.

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Overstappen.nl Homeservices maakt het mogelijk om via haar Dienst de Producten van verschillende Aanbieders te vergelijken. Daarnaast kan

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames

Algemene voorwaarden gebruik Coachgames Algemene voorwaarden gebruik Coachgames ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid Het gratis Account ARTIKEL 3 - Het aanbod en account ARTIKEL 4 - De aanmelding ARTIKEL 5 - Totstandkoming van

Nadere informatie

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal

Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities Aanbieder Afspraak: Algemene Voorwaarden: Beloning: Contract: Gedragscode Linkd: Promotiemateriaal Voorwaarden: ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: aanbieder(s) van Producten met wie Linkd op enig moment samenwerkt, zoals omschreven in de Overeenkomst.

Nadere informatie

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar

http://www.visitdenmark.nl/nl/denemarken/kom-doe-mee-aan-de-wedstrijd naar Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend Bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan Schipholweg 96a, te Leiden (hierna te noemen: VisitDenmark ), organiseert op visitdenmark.nl/camping een wedstrijd

Nadere informatie

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS

2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 2015 RUBY BONUS OFFICIËLE REGELS 1. Subsidiabiliteit. Deze 2015 Ruby Bonus promotie (hierna "promotie") is een promotie ontworpen om de distributeurs van It Works Marketing, Inc. en haar dochterondernemingen

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave

SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015. Inhoudsopgave Kijk voor meer informatie op: WWW.ADVERTERENBIJSBS.NL SBS BROADCASTING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PROGRAMMA PARTICIPATIE 2015 Inhoudsopgave 1. Het Programma 2. Participatie aan het Programma 3. Productie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten

Algemene Voorwaarden Careibu Klanten Algemene Voorwaarden Careibu Klanten 1. Algemeen 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de besloten vennootschap De Vinderij B.V., gevestigd

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl

Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl Gebruikersvoorwaarden EnqueteViaInternet.nl ABF Software Development BV 2014 EnqueteViaInternet.nl is een product van ABF Software Development. Privacy en bescherming van persoonlijke informatie Bekijk

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Codon B.V.

Algemene voorwaarden Codon B.V. Algemene voorwaarden Codon B.V. Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte, overeenkomst en aanvraag tussen Codon BV, hierna te noemen: Codon, en een lid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Insezo B.V.

Algemene voorwaarden Insezo B.V. 1 Algemene voorwaarden Insezo B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op voor het laatst gecorrigeerd en zijn tevens in te zien op www.insezo.com Inhoudsopgave: Art. 1. Toepasselijkheid Art. 2. Aanvulling

Nadere informatie

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN

ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN ALGEMENE ADVIESVOORWAARDEN AARDEN Artikel 1 Definities 1.1 Cliënt: de wederpartij van Academica betreft de natuurlijke persoon, rechtspersoon of personenvennootschap met wie Academica een dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Local Express

Algemene voorwaarden Local Express Algemene voorwaarden Local Express Inhoud Algemene Voorwaarden... 3 Artikel 1 Definities... 4 Artikel 2 Toepasselijkheid... 7 Artikel 3 Registratie en Bestelling... 6 Artikel 4 Totstandkoming Overeenkomst...

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen

Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Algemene Voorwaarden stichting BookDifferent voor deelnemende organisaties/goede doelen Artikel 1. Definities 1. Accomodatie Elk hotel, gasthuis of andere accommodatie, welke via BookDifferent kan worden

Nadere informatie

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN

MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN MSC VOYAGERS CLUB: ALGEMEEN Wat is de MSC Voyagers Club? MSC Voyagers Club is het loyaliteitsprogramma speciaal voor gasten van MSC Cruises. Hiermee beloont MSC Cruises haar loyaalste klanten. Waarom zou

Nadere informatie

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING

Voorwaarden Overeenkomst Partijen OVEREENKOMST Vertrouwelijke Informatie INSCHRIJVING Deze algemene leveringsvoorwaarden (de "Voorwaarden") vormen een wezenlijk deel van de Accommodatie Overeenkomst (de "Accommodatie Overeenkomst" en samen met de Voorwaarden, de "Overeenkomst") die aangegaan

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 De website https://www.onlinevergelijker.net is eigendom van Stellar Web Concepts, gevestigd in Haarlem (Hazepaterslaan 28-37 2012 HT) en ingeschreven bij

Nadere informatie

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die:

iedere natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf die: Algemene voorwaarden Consumenten Definities Hoorndeals: de vennootschap onder firma Hoorndeals, Hoorndeals V.O.F., statutair gevestigd te (1689WD) Zwaag, aldaar kantoorhoudende aan de Wierdijk 119. Hoorndeals

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en:

ACTIEVOORWAARDEN. Ga tussen 6 april 2015 tot en met 3 mei 2015 naar www.phonehouse.nl/expedia en: Inleiding ACTIEVOORWAARDEN In deze voorwaarden wordt omschreven i) hoe een Expedia-voucher kan worden verkregen en gebruikt en ii) hoe u kunt deelnemen aan de prijsvraag van The Phonehouse i. Het Expedia-voucher

Nadere informatie

Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1

Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1 Deelnamevoorwaarden VAPIANO PEOPLE Mei 2016 Inhoud 1. Deelname aan het VAPIANO PEOPLE-programma... 1 2. Verzamelen van punten... 2 3. Wijziging van de registratie... 3 4. Gegevensbeveiliging - Dat is belangrijk

Nadere informatie

Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv

Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv Licentieovereenkomst educatieve software dreamstorm bv Artikel 1 BEGRIPSOMSCHRIJVING In deze overeenkomst wordt, naast de begrippen als gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden (als bedoeld in artikel 7)

Nadere informatie

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld.

glasvezelnetwerken (FttH: glasvezel tot in huis) bedoeld. Algemene Voorwaarden Glasvezel- vergelijken.nl Welkomopwww.glasvezel- vergelijken.nl(glasvezel- vergelijken.nl)endankvoorjebezoek. Glasvezel- vergelijken.nliseenvergelijkingssiteophetgebiedvandienstenover100%

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider

Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider Algemene Handelsvoorwaarden voor gebruik van Hotel-Spider 1. Aanbieding en Overeenkomst 1.1 Deze Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten welke tussen Tourisoft Sàrl en haar

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden behorende bij overeenkomsten van VoucherCompany B.V. en Klanten 1. Algemeen. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam en zijn tevens te downloaden

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Extranet

Algemene voorwaarden Extranet Algemene voorwaarden Extranet Naam afdeling of projectteam: SDKP Datum: 24-10-2014 Versie: 3.0 A. Algemeen Artikel A.1 Definities In de Algemene voorwaarden extranetworden de met hoofdletters beginnende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie. Versie voor Sollicitanten

Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie. Versie voor Sollicitanten Algemene voorwaarden voor het verstrekken van de ZOOMIT applicatie Versie voor Sollicitanten 1. Inleidende bepalingen 1.1. Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "AV") regelen de verhoudingen tussen

Nadere informatie

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst.

Gebruiker: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt of zal gaan maken van de Dienst. Gebruikersvoorwaarden papierloos factureren v.1.0 www.papierloosfactureren.nl Artikel 1 - Begrippen en definities 1.1 Dienst: de online dienst (www.papierloosfactureren.nl) via welke een Gebruiker facturen

Nadere informatie

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen;

E- Learningmodule: de on-line training in het geven van de Cursus, inclusief daarbij behorende informatie en materialen; Algemene Voorwaarden Goedkoop Gezonde Voeding 2016 Artikel 1: Definities In deze Voorwaarden worden de volgende termen, alsmede eventuele vervoegingen daarvan, met hoofdletter geschreven en hebben deze,

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam.

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van Personal Body Plan BV, gevestigd te Amsterdam. 1. Definities - Personal Body Plan: Personal Body Plan B.V. statutair gevestigd te Amsterdam, adres Willemsparkweg

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd:

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: I. Algemeen Artikel 1. Definities 1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: IP Parking: De besloten vennootschap

Nadere informatie

COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN. Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD

COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN. Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN Brussel, 17.03.2004 COM(2004)190 definitief 2004/0064 (CNS) Voorstel voor een BESLUIT VAN DE RAAD betreffende de sluiting van een overeenkomst tussen de Europese

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PKIoverheid Certificaten

Algemene Voorwaarden PKIoverheid Certificaten Algemene Voorwaarden PKIoverheid Certificaten Dossierhouder BCT Datum 15 maart 2011 Status Concept Versie 1.0 Inhoud 1 Definities 3 2 Toepassing 3 3 Verplichtingen en garanties Dossierhouder BCT 3 4 Verplichtingen

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door Van Zuylen ijzerwaren V.O.F., handelend onder Probin van Zuylen en Probin

Nadere informatie

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt.

1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1. Algemene informatie 1.1 Deze Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke coupon die jij bij Beauty Center Annabell koopt. 1.2 Met Beauty Center Annabell wordt Annabell bedoeld, een bedrijf dat is

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Friendgift

Algemene Voorwaarden Friendgift Algemene Voorwaarden Friendgift Beschrijving Friendgift biedt via haar website www.friendgift.nl een unieke cadeauservice aan. Via digitale waardebonnen voor diensten en producten van verschillende Aanbieders.

Nadere informatie

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS

BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS BEWERKERSOVEREENKOMST EMATTERS Ondergetekenden: [NAAM KLANT], gevestigd [ADRES] te [PLAATS] en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer [KVKNUMMER], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Genuine Xerox Rewards Programma

Genuine Xerox Rewards Programma Genuine Xerox Rewards Programma Printen met Xerox is nu lucratiever dan ooit 2013 Xerox Corporation. All rights reserved. Xerox and Xerox Design are trademarks of Xerox Corporation in the United States

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

Beheerovereenkomst collectieve pensioenregeling

Beheerovereenkomst collectieve pensioenregeling Pagina 1 van 5 Beheerovereenkomst collectieve pensioenregeling Partij 1,...., gevestigd te... en rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw.. Hierna te noemen: Cliënt, En, Partij 2, Hoeksche Advies,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden OK Webshop

Algemene Voorwaarden OK Webshop Algemene Voorwaarden OK Webshop Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 OK Webshop: de organisatie welk verantwoordelijk is voor het beheer van het Keurmerk OK Webshop;

Nadere informatie

Aanbiedersvoorwaarden deze algemene voorwaarden. Hierna: aanbiedersvoorwaarden.

Aanbiedersvoorwaarden  deze algemene voorwaarden. Hierna: aanbiedersvoorwaarden. Aanbiedersvoorwaarden www.2minutes2book.nl Artikel 1 - Definities Om de mogelijkheden en de spelregels van www.2minutes2book.nl goed te begrijpen, gebruiken we een aantal begrippen. Deze gaan we eerst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "Voorwaarden") zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma dat georganiseerd wordt door Ledendeals

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht 1. Doelstelling 1.1 Business Club Utrecht, hierna te noemen BCU, is een netwerkorganisatie gericht op de uitwisseling van kennis en ervaring en het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN SERVICEOVEREENKOMST SERVICEOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [NAAM], statutair gevestigd en kantoorhoudende aan de [adres] te [(postcode)] [plaats], ten deze rechtsgeldig

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Touroperators: HolidayLaunch werkt samen met verschillende touroperators uit Duitsland. Touroperators zijn bedrijven, die voor losse

Nadere informatie

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten.

3.Offerte: de door LABEL ME gedane offerte voor het leveren van Diensten. Algemene Voorwaarden LABEL ME Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.LABEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

Alle aanbiedingen van Hilversmediation zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Algemene Voorwaarden Hilversmediation A. ALGEMEEN Artikel 1 Toepasselijkheid; totstandkoming Deze Algemene Voorwaarden, die bestaan uit een algemeen deel en een bijzonder deel (mediation), zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 1. Aard van de Affiliatedienst

Artikel 1. Aard van de Affiliatedienst Dit is een voorbeeld van affiliate voorwaarden zoals gegenereerd met de Affiliatecontract generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische-generatoren/affiliatecontractgenerator/ In dit

Nadere informatie

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct.

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct. 1 Toepasbaarheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Sparen met Activia spaaractie ("Actie") welke wordt georganiseerd door Danone Nederland B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es

Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es Algemene Voorwaarden voor de dienstverlening van IM Personal Coach, geves:gd te Amsterdam. 1. Defini)es IM Personal Coach: IM Personal Coach statutair geves:gd te Amsterdam, adres Lederambachtstraat 88

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN FITNESS & GEZONDHEIDSCENTRUM ELST De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-8-2012 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4.

Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Terminologie Recht 4. 1. Doel en rechtsgeldigheid van de Algemene gebruiksvoorwaarden van de website van de vzw. VKMZ. Deze Algemene gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen vzw. VKMZ en haar leden,

Nadere informatie

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807

De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 De algemene voorwaarden zijn bij Kamer Van Koophandel in depot genomen onder nummer 01142807 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor alle geleverde diensten, aanbiedingen

Nadere informatie