Company Profile Magnus Business Gifts

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Company Profile Magnus Business Gifts"

Transcriptie

1 Company Profile Magnus Business Gifts Introductie Magnus Business Gifts is gespecialiseerd in promotie- en relatiegeschenken. De no-nonsense mentaliteit van dit familiebedrijf zit in de DNA, een persoonlijke service is de hoeksteen. Elke klant krijgt één aanspreekpunt en gegarandeerd oplossingen voor elke vraag. Daarvoor gaat Magnus Business Gifts tot het uiterste. Het productaanbod aan Gifts & Gadgets is zeer uitgebreid, de keuze aan thematische geschenkmanden bijzonder divers. Als marktleider in Loyaliteitsprogramma s zorgt Magnus Business Gifts voor de ideale klantenbinding en personeelsmotivering. Elke project, kortlopend of langlopend, werken ze van begin tot einde uit. En ze nemen heel de verdere dienstverlening op zich. Hun klanten kunnen zo op hun twee oren slapen. Dat is de trots van Magnus Business Gifts. Het familiebedrijf zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Geen loze woorden, maar wel oprechte acties. Ze screenen leveranciers zoveel mogelijk op hun inspanningen rond sociale voorwaarden, ecolabels staan bovenaan de checklijst. De geschenkmanden puilen uit van bio- en fairtradeproducten en hun showroom krijgt binnenkort een uniek duurzaam fris gelaat. Ontstaan De eerste steen In 1967 richten Karel Magnus en Ria Heylen de nv Macovil-Home op, een onderneming gericht op industriële afwerking van gebouwen. Exact tien jaar later openen ze een geschenkenwinkel voor interieurdecoratie en huwelijkslijsten. Vanaf het begin komen grote bedrijven aankloppen voor exclusieve luxeproducten, zoals Belgische kant of kristal van Val Saint Lambert. Groeischeut In 1988 neemt Macovil-Home nv een bedrijf in relatiegeschenken over. Daardoor groeit het gamma uit met promotionele gadgets en een eigen productie van lederwaren en accessoires. Naast de luxeproducten stijgt de vraag bij klanten om gadgets in bulk te leveren. In 1994 besluiten Karel en Ria om de kleinhandel in huwelijkslijsten stop te zetten. Zo kunnen ze zich focussen op hun B2B-klanten voor relatiegeschenken en diensten. Vers (familie)bloed In 2000 stapt dochter Ann Magnus mee in het bedrijf. Met haar aan boord verhuist het familiebedrijf in 2007 naar nieuwe kantoren. De verschillende opslagruimtes maken daardoor plaats voor een grotere opslagruimte op één locatie. Deze nieuwe frisse start gaat gepaard met een herstructurering van het personeelsbeleid en meer aandacht voor automatisering. Websites voor anciënniteitsgeschenken maken onder meer hun intrede. Enkele jaren later krijgen ook de websites voor eindejaarsgeschenken een flinke update.

2 Overname In 2012 neemt Ann Magnus het familiebedrijf over van haar ouders. Ria blijft wel actief als een van de leden van de Raad van Bestuur en binnen de operationele werking. Karel beperkt zijn rol binnen de onderneming tot de Algemene Vergadering. In 2013 volgt een verdere interne herstructurering en professionalisering. Vandaag legt Magnus Business Gifts zich volledig toe op promotionele geschenken in de ruimste zin van het woord. Team Ann Magnus Als dochter van oprichters Karel Magnus en Ria Heylen leek het vanzelfsprekend dat Ann het familiebedrijf over zou nemen. Zeker omdat ze bijna gelijktijdig met de opening ervan het levenslicht zag. Maar dat was het rebelse kantje van Ann niet meegerekend. Als tiener moest ze meer dan ze zin had opdraven bij grote evenementen. Op haar achttiende was er geen haar op haar hoofd dat eraan dacht om ooit zelfstandige te worden. De communicatiestudies die ze aanvatte, vond ze te onrealistisch. Dus stapte ze maar het bedrijfsleven in. Bijna drie jaar werkte Ann voor een bekabelingsbedrijf dat ze van nul af aan mee opzette. Een leerschool waar ze niet alleen enthousiast van werd, maar haar ook deed nadenken. Zou ze dan toch geen zelfstandige worden? In 2000 was de kogel door de kerk. Ann stapte als zelfstandige in het bedrijf van haar ouders. Ze hield zich bezig met de verkoop en marketing. Met haar doorzettingsvermogen zette ze foutjes van leveranciers probleemloos recht en trotseerde ze geduchte concurrentie. Geen vuur ontsprong ze voor haar klanten, waarvoor ze veel appreciatie kreeg. Na een interne structurering in 2007 hielp ze het bedrijf verder automatiseren was het jaar van nu of nooit voor Ann, toen ze de kans kreeg om Magnus Business Gifts over te nemen. Maar Ann zou Ann niet zijn als ze de overname niet volgens het boekje zou doen. Ze kocht haar ouders en broer uit om daarna met een klein team de persoonlijke service verder te zetten. Welke taken Ann op zich neemt: Ann zorgt als zaakvoerder ervoor dat Magnus Business Gifts op rolletjes blijft lopen. Ze stuurt en ondersteunt haar team en is account manager voor de Loyaliteitsprogramma s.

3 Karel Magnus Als vierentwintigjarige stapte Karel mee in de familiezaak Magnus Meststoffen. Dertig jaar later stond uitbollen niet op zijn agenda. Integendeel. Karel vond een tweede adem en koos op 54-jarige leeftijd voor een nieuwe wending: gadgets en geschenken. Achter de schermen ondersteunde hij vrouwlief Ria met de verdere uitbouw van Macovil-home nv. Karel kreeg tijdens zijn jarenlange carrière een bijzonder oog voor verschillende kwaliteiten leder en kunstleder, hij kent als geen ander de verschillende druktechnieken en is gekend voor zijn grondigheid. Welke taken Karel op zich neemt: Karel neemt enkel nog deel aan de Algemene Vergadering en staat Ann bij met raad en daad. Toch wanneer ze er om vraagt. Ria Magnus Na een leerrijke periode als boekhoudkundige bij een multinational koos Ria om Macovil-home nv op te starten. Het begon met de afwerking van gebouwen, later kwam daar een detailhandel én een groothandel in geschenken bij. Welke taken Ria op zich neemt: Ria beheert de accounts met de nodige flair en krijgt veel lof omdat ze voor haar klanten werkt met hart en ziel. Boekhoudkundige taken hebben voor Ria geen geheimen meer. Ze is ook actief als een van de leden van de Raad van Bestuur. Ylvie De Schryver Werkt sinds april 2013 met veel plezier bij Magnus Business Gifts. Ylvie stak in 2005 haar handelsdiploma op zak dat ze behaalde in het Koninklijk Technisch Atheneum Campus De Brug. Het duurde niet lang voor ze aan de slag ging als administratief bediende, waar ze hongerig was om ervaring op te doen. Welke taken Ylvie op zich neemt: Ylvie is verantwoordelijk voor de opvolging van de Loyaliteitsprogramma s. Met een flinke drive zorgt ze voor een gesmeerde backoffice en een vlot lopend callcenter. Mede dankzij Ylvie verloopt de verwerking van de orders vlekkeloos. Kim Hernou Kim is geboren en getogen in Vilvoorde. Een rasechte Pjeirefretter dus. Ze behaalde in 2003 haar TSOdiploma Kantooradministratie en gegevensbeheer aan het Lieve Vrouwinstituut in Vilvoorde. Meteen daarna ging ze aan de slag als Import declarante bij TNT Express in Machelen. In 2008 ruilde ze deze job voor een administratieve functie bij de Brabantse Golf in Melsbroek. Hier leerde Kim het hele aspect van Horeca kennen. In 2011 besloot ze dat het tijd was voor een regelmatiger leven te leiden. Met twee handen greep ze de kans om bij Magnus Business Gifts te beginnen. Met veel plezier staat Kim in voor de opmaak en opvolging van offertes. Welke taken Kim op zich neemt: Offertes uitwerken en opvolgen is Kim haar dada. Hoe meer hoe liever. En ze weet heel wat te vertellen over places to see. Reizen is namelijk haar grote passie!

4 Producten Bij Magnus Business Gifts zijn relatiegeschenken een ruim begrip. Het bedrijf is veel meer dan een leverancier van standaardgeschenken. Waarom? Omdat ze niet meedoen met take it or leave it. Integendeel. Magnus Business Gifts denkt mee met zijn klanten. Persoonlijk en oprecht. Ze staan hen bij met het leveren van geschenkoplossingen, van a tot z. Van de productselectie, het samenstellen van een volledige catalogus, de coördinatie van de actie tot de organisatie van een callcenter. Elk geschenk in hun aanbod kunnen ze trouwens personaliseren met een bedrijfslogo en/of tekst. Om aan de verschillende wensen van hun klanten te voldoen, werkten ze een gebalanceerd aanbod uit: 1. Loyalty programs Magnus Business Gifts is marktleider op het vlak van loyaliteitsprogramma s. Met deze programma s geven bedrijven op een gestructureerde manier een cadeau aan hun klanten en medewerkers. Doorheen de jaren bouwde Magnus Business Gifts de nodige ervaring op om creatieve concepten aan te bieden op Europees niveau. Ze weten als geen ander wat werkt en wat niet. En ze blijven innoveren Loyaliteitsprogramma s voor klanten Waarom kiezen voor dit programma? Omdat het werkt. Een loyaliteitsprogramma is een sterke motivatie voor uw klanten. En dat ervaart Magnus Business Gifts niet alleen. Een recent onderzoek van het Vlerick Loyalty Management Center toont aan dat loyaliteitsprogramma s het aantal trouwe klanten doen toenemen met niet minder dan 67%. Meer nog, die trouwe klanten kopen meer en wel 14 à 18% meer dan gewone klanten. Ze blijven gewoonlijk ook langer klant én trekken andere klanten aan Het aanbod van Magnus Business Gifts Over een campagneperiode van 12 tot 16 weken (of zelfs langer) belonen bedrijven hun trouwe klanten met een mooi geschenk. Het is een bedankje omdat ze geld en tijd besteedden in hun winkels. De klanten bepalen namelijk de rentabiliteit van de bedrijven De aanpak van Magnus Business Gifts Samen met hun klanten werkt Magnus Business Gifts deze promotiecampagnes uit tot in de puntjes. Ze bakenen de doelgroep en de gezamenlijke doelstelling af. Daarna volgt het creatief concept. Ze organiseren de opleidingen voor de medewerkers die de promotiecampagne zullen leiden en bepalen de communicatie in de winkel. Als laatste zorgen ze voor de logistiek, de administratie en de klantenondersteuning. Zo kan Magnus Business Gifts meteen na afloop van de promotieperiode een duidelijk beeld geven van de resultaten. Uiteraard mogen de klanten de promotiegeschenken zelf bepalen. De eindklanten kunnen uiteindelijk kiezen voor geschenken die ze spaarden met punten of voor geschenken waarvoor ze spaarden, maar met nog een kleine oplegkost. Dankzij het internationaal netwerk van Magnus Business Gifts kunnen zij voor hun klanten een ruime waaier van geschenken aankopen en de voorraden en voorraadrisico s onder controle houden.

5 De voordelen Expertise Magnus Business Gifts is heel ervaren in het uitwerken, lanceren en opvolgen van loyaliteitsprogramma s voor klanten van bedrijven. Ze weten precies welke methodes en tools hiervoor nodig zijn. Dankzij hun pak aan ervaring zijn ze expert in het vastleggen van doelstellingen, het uitwerken van specifieke concepten, de logistieke organisatie, klantenondersteuning en procesbeheer Kennis Een loyaliteitsprogramma is een ideale manier om klanten beter te leren kennen. Het geeft bedrijven een mooie database boordevol nuttige informatie over hun klanten. Ze krijgen meer inzicht in het koopgedrag en ze kunnen hierdoor marketingactiviteiten lanceren die heel specifiek toegespitst zijn op hun doelgroepen. Deze programma s helpen bedrijven om te anticiperen op het individuele beslissingsproces van elke klant Budgetvriendelijk Of loyaliteitsprogramma s geen kapitalen kosten? Nee hoor. Er is natuurlijk de opstartkost van de website. Maar bij Magnus Business Gifts betalen klanten voor hun geschenken geen cent teveel. Hun aanpak: no cure, no pay. Zij rekenen alleen de daadwerkelijk geleverde geschenken aan plus de leveringskosten. Magnus Business Gifts werkt dus niet met verplichte minimumbedragen. Als klanten veel betalen, is dat omdat hun campagne een enorm succes is. En als klanten eens geen loyaliteitsgeschenken kopen, zijn ze Magnus Business Gifts geen cent schuldig. Klanten lopen dus absoluut geen risico Zorgeloos Met een loyaliteitsprogramma schrappen klanten heel wat van hun takenlijst. Ze hoeven niet meer zelf op zoek te gaan naar geschenken, er zijn geen kosten voor catalogi of illustraties en ze moeten zich geen zorgen maken over voorraden. Daarnaast hoeven klanten zich niets aan te trekken van logistiek of een vrachtwagen vol geschenken zonder bestemming. Magnus Business Gifts neemt dat allemaal van hen over. Zij zorgen voor de administratieve formaliteiten, het promotiemateriaal, het leveren en installeren van klantensoftware en de verzameling van klantengegevens. Het correcte geschenk, het juiste aantal en de juiste geschenkverpakking wordt geleverd op de afgesproken tijd op het juiste adres. En in perfecte staat. Is een product niet voorradig, dan vervangen ze dat door een product met dezelfde waarde Imago Een loyaliteitsprogramma zorgt voor een positief imago van bedrijven. Het corporate brandinggehalte krijgt namelijk een flinke boost.

6 1.2. Belonings- en waarderingsprogramma s voor medewerkers Veel bedrijven beginnen in te zien dat een investering in human capital een verstandige keuze is. Een loyaliteitsprogramma voor medewerkers zorgt voor een flinke motivatie. Als een bedrijf de waardevolle prestaties van medewerkers waardeert, dan gaan ze zich nog meer inzetten. Ze kijken met trots naar hun verwezenlijkingen, want hun werkgever laat hen merken dat ze belangrijk zijn voor de organisatie. Het gevolg: betere bedrijfsresultaten, want de inkomsten stijgen, dus ook de winst en de aandeelhouderswaarde groeit Het aanbod van Magnus Business Gifts Magnus Business Gifts creëert een campagnewebsite die geïntegreerd kan worden in de stijl van een bedrijfswebsite of -intranet. Samen met de klant stellen ze een productlijst samen. De klanten kunnen zo een geschenk geven als hun verkoopafdeling een bepaald streefcijfer haalt. Of personeelsleden kiezen zelf een geschenk uit voor Nieuwjaar, secretaressedag of na het aanbrengen van een nieuwe collega of partner De aanpak van Magnus Business Gifts Magnus Business Gifts werkt voor de specifieke prestatiedoelen van zijn klanten een belonings- en waarderingsprogramma uit, of het nu een verkoopcijfer, een margeverbetering, klantendienst of veiligheid is. Hoe? In samenwerking met de klanten bakenen ze de doelgroep en de bedrijfsdoelstelling af. Ze creëren een miniwebsite waarmee klanten elke deelnemer apart kunnen aanspreken. Die is uiteraard aangepast aan de capaciteit van hun doelgroep, de doelstellingen en het bedrijfsimago. Elke medewerker krijgt een persoonlijke toegangscode tot een extranet. Hier zien ze hoeveel punten of geschenken ze verzamelden. Reserveringen worden via beantwoord en bevestigd De voordelen Zorgeloos Magnus Business Gifts maakt het zijn klanten gemakkelijk, want ze hoeven zelf zo goed als niets te doen. Het familiebedrijf ontwerpt en programmeert de campagnesite, beheert alle gebruikers en geschenken en staat in voor de volledige logistieke stroom. Van het bestellen, aankopen en opslaan van de geschenken tot de levering op het juiste adres. Ze nemen ook de financiële en fiscale administratieve taken in handen. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een uitstekende klantendienst. Zij zijn dus zorgenvrij van prefinanciering van geschenken of vouchers en blijven nooit met overgebleven geschenken zitten Snelle lancering Magnus Business Gifts garandeert zijn klanten een snelle lancering en een feilloos en vlot beheer, tot in de kleinste details Demo Geïnteresseerden kunnen een toegangscode aanvragen om een demo te bekijken van de innovatieve loyaliteitsprogramma s en mogelijkheden.

7 Budgetvriendelijk Of klanten voor een loyaliteitsprogramma voor hun medewerkers een groot budget moeten voorzien? Zeker niet. Er is natuurlijk de opstartkost van de website. Maar bij Magnus Business Gifts betalen klanten voor de geschenken geen cent teveel. Hun aanpak: no cure, no pay. Klanten betalen alleen de daadwerkelijk geleverde geschenken plus de leveringskosten. Magnus Business Gifts werkt dus niet met verplichte minimumbedragen. Als klanten veel betalen, is dat omdat hun campagne geslaagd is. En als de medewerkers eens geen geschenken kopen, zijn de klanten aan Magnus Business Gifts geen cent schuldig. Er is dus absoluut geen risico. 2. Giftbaskets Magnus Business Gifts stelde een tiental thematische geschenkmanden samen als inspiratie. Elke mand heeft een aantal verbruiksgoederen en ten minste één blijvend element. Elke mand kunnen klanten laten personaliseren voor hun relatie. Samen met zijn klanten zoekt Magnus Business Gifts naar de ultieme geschenkoplossing op basis van de bestaande manden of ze maken een mand volledig op maat. Een mooie geschenkdoos maakt het concept af. Zo bedanken ze hun klanten en/of personeelsleden op een originele en professionele manier. Magnus Business Gifts levert op de viering zelf, op kantoor of bij de ontvanger thuis, afhankelijk van de voorkeur van de klant. De verschillende thema s: Seizoensmanden Feestdagen Persoonlijke feesten Oxfam/Fairtrade Bio/ecologie Landen Culinair Design Belgisch/lokaal Beauty Bij het samenstellen van de manden zocht Magnus Business Gifts naar een zo divers mogelijk aanbod aan producten en hadden ze bijzondere aandacht voor een duurzaam aankoopbeleid. Lees verderop meer over hun duurzaamheidsinspanningen.

8 3. Gifts & Gadgets Magnus Business Gifts heeft een mooi gevulde webshop boordevol leuke Gifts & Gadgets. Klanten vinden gemakkelijk uw weg doorheen de verschillende productgroepen, zoals: Conferentietassen Ecoproducten Gadgets Kopjes & glazen Medische gadgets Paraplu s Promotionele kledij Rugzakken & draagtassen Schrijfgerij Snoepgoed Tattoos Usb-sticks Elk product kunnen geïnteresseerden ook komen bekijken in de vernieuwde showroom. Alle gadgets kunnen gepersonaliseerd worden via: Zeefdruk De inkt wordt aangebracht op een raamwerk en uitgesmeerd door de gaatjes in het gaas met een plastic rakel. Lasergravering Een heel krachtige lichtstraal brandt door de oppervlaktelaag. Hierdoor blijft de gewenste informatie op de onderlaag achter. Tampondruk Net als bij zeefdruk komt hier ook inkt aan te pas. De inkt wordt met messen uitgesmeerd over de diverse oppervlakken van het gadget. De onbedekte delen worden zo gevuld. 360 tampondruk Met deze techniek wordt het volledige oppervlak van het gadget bedrukt. Vierkleuren tampondruk Een techniek waarmee een foto of een afbeeldingen wordt overgebracht op een gadget met een witte achtergrond. Na bevestiging van de bestelling stuurt Magnus Business Gifts de klant een proefdruk. Pas als die naar uw wens is, gaan ze met de productie van start. De goedkeuring geldt voor de afmeting, positie, kleuren, tekst en logo. Alle leveringstijden beginnen te lopen vanaf de goedkeuring van de proefdruk.

9 Klanten Magnus Business Gifts werkt voor middelgrote en grote organisaties professionele en omvangrijke geschenkoplossingen uit. Geen eenmalige stuks dus, maar wel ruimte oplages. Ze garanderen een snelle service en korte leveringstermijnen voor geschenken uit een heel uitgebreide en diverse productportfolio. Dit zorgde voor een solide klantenportfolio in tal van bedrijfstakken, zoals de voedingsindustrie, de verzekeringsbranche, de farmaceutische industrie en de bouwsector. Enkele klanten: Ceres, Open Vld, Ogone, Vanreusel, Vandemoortele, Novartis, 3M, KBC, Ideal Standard, ACOD, Delcredere, Solvay. Merken De tijdloze en trendy producten en merken uit de geschenkencollectie van Magnus Business Gifts die in de smaak vallen bij klanten en personeelsleden: Raymond Weill, Lamy, Seb, Rowenta, Sony, Titan, Jamie Oliver, Oxford Fietsen, Krigori Fietsen, Delvaux, Samsonite, KitchenAid, Cross, Weber Barbecues, Menu, Villeroy & Boch, Kosta Boda kunstcollectie, Philips, Plop, Mega Mindy, Annubis, Bumba, boeken en houten speelgoed. Service Magnus Business Gifts is een trots familiebedrijf dat veel belang hecht aan service en kwaliteit. Ze willen niets aan het toeval overlaten. Daarom nemen ze bij elk project de touwtjes in handen. Het bedrijf heeft een specifieke manier van werken waarbij een van hun medewerkers verantwoordelijk is om het hele project van a tot z af te werken. De medewerker volgt elke stap op de voet: de offerte, de bestelling, de levering en de facturatie. Op die manier kunnen ze elke bestelling, elk loyaliteits- of beloningsprogramma nauwkeurig en nauwgezet in het oog houden. Klant staat centraal De spil van elk programma? Hun klanten. In samenspraak met hen werken ze de best denkbare oplossing uit. Elk project passen ze specifiek aan volgens de wensen van hun klanten, zonder de doelgroepen en bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen. Ze stemmen de leveringsmethode af op het volume, de gevraagde leveringstermijn, het land, Magnus Business Gifts gaat altijd tot het uiterste om de juiste keuze te maken tegen de beste prijs voor de gevraagde dienst. Goederen worden altijd correct besteld, geleverd en gefactureerd. Elke maand stellen ze verslagen op met gedetailleerde informatie over elk specifiek project. Gepersonaliseerde service Teamwerk is de drijvende kracht achter elk programma. Het kernteam van Magnus Business Gifts bestaat stuk voor stuk uit gedreven medewerkers die altijd klaar staan om vragen van klanten te beantwoorden, de kosten voortdurend te drukken en hen te helpen om problemen met de distributie op te lossen. Ze bieden aan hun klanten ook de mogelijkheid om te bellen naar een intern callcenter met al hun vragen over de catalogus. De medewerkers staan elke klant te woord in zijn moedertaal (Nederlands, Frans, Engels, Duits).

10 Budgetvriendelijk Magnus Business Gifts zoekt steeds naar manieren om de algemene logistieke kosten van hun klanten zo laag mogelijk te houden. Bij elk project stellen ze een vooruitgangsplan op, waarin beide partijen doelstellingen vastleggen op het vlak van kostenbesparingen voor het aankomende jaar. Dit plan evalueren ze samen jaarlijks. Magnus Business Gifts zorgt ook voor de volledige opvolging en tracering van elk transport. Hun specifieke actiepunten? Ze proberen in een verzending zoveel mogelijk items samen te voegen per adres. De kosten bij hun logistieke partner beperken ze door alle verzendingen samen te versturen op dezelfde dag. Ze werken met deelbestellingen in plaats van individuele bestellingen, zodat de verwerkingskosten laag blijven. De benutte opslagruimte beperken ze continu tot een minimum dankzij slimme software. Hun account executive maakt maandelijks een analyse van deze opslagruimte. Individuele kosten voor alle transacties nemen ze als basis voor prijsverlaging. De uitgaven in het netwerk van de klanten controleren ze continu, waardoor ze specifieke statistieken kunnen opstellen per adres. Magnus Business Gifts heeft een uitgebreide keuze van ideale transportcombinaties (kwaliteit, timing, kosten) bij hun logistieke partners. Omdat ze samenwerken met verschillende distributiebedrijven, hebben ze altijd de perfecte oplossing voor de gevraagde dienst. En zo kunnen ze de gewenste deadlines en kwaliteitsservice aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Garantie Tijdens de duur van een programma blijven de prijzen ongewijzigd blijven. Op alle elektrische toestellen en usb-sticks geldt trouwens een jaar garantie. Defecte toestellen worden dus gratis hersteld. Evaluatie prestaties Om de resultaten van elk project te evalueren, houdt Magnus Business Gifts elk jaar twee formele vergaderingen met hun klanten. Ze bespreken ook het overeengekomen vooruitgangsplan. Hun account manager, account executive en general manager tekenen present tijdens deze vergaderingen. Bij de klanten zijn best de projectcoördinator, de verantwoordelijke voor POS-materiaal en campagnes en de verantwoordelijke aankoopmanager aanwezig. Labels Magnus Business Gifts is lid van de labels Bebat, Auvibel, Recupel en het Federaal Voedselagentschap.

11 MVO Magnus Business Gifts staat volledig achter maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat zeggen ze niet zomaar. In hun bedrijfsvoering proberen ze steeds zo verantwoord mogelijk te ondernemen. De laatste jaren zetten ze enkele grote stappen. Een overzicht van hun duurzaamheidsinspanningen: al jarenlang sorteren van papier/karton papier wordt steevast dubbelzijdig gedrukt. Ook hergebruik van papieroverschot hergebruik van paletten en gebruik paletten op overschot van leveranciers kapotte paletten worden gebruikt als brandhout hergebruik van kartonnen dozen en gebruik kartonnen dozen op overschot van leveranciers schuimchips voor opvulling dozen zijn vervaardigd uit maïs groene energieleverancier automatische lichtschakelaars overal spaarlampen vlinder- en insectenhotel de geschenkmanden bevatten zoveel mogelijk bio- en fairtradeproducten Textiel van Sol s met het L Arbre Vert-label de selectie van wijnen en champagne gebeurt door Ann Magnus zelf ter plaatse, zodat ze een transparant beeld heeft over de teelt, productie en verwerking de verpakking gebeurt al 25 jaar door een sociale economieorgansiatie (beschutte werkplaats) in Vilvoorde keuze voor zoveel mogelijk lokale/belgische producenten lid van BAPP, de sectororganisatie Ann Magnus is sociaal geëngageerd in Vilvoorde In 2013 doorliep Ann Magnus een Start-to-MVO. Dat inspireerde haar om de duurzaamheidsinspanningen verder op te drijven. Zo controleerde ze zoveel mogelijk alle leveranciers op aanwezige ecolabels en eerlijke sociale voorwaarden, zoals het uitsluiten van kinderarbeid. In de toekomst zal Ann nog meer aandacht besteden aan ecologisch en ethisch verantwoord textiel. Verder liggen er plannen klaar om de kantoren uit te rusten met zonnepanelen. De showroom krijgt begin 2014 een duurzame make over door middel van upcycling. Door de bestaande elementen te hergebruiken ontstaat er een verbinding tussen het rijke verleden van Magnus Business Gifts en de huidige frisse duurzame visie. Hiermee zal Magnus Business Gifts voor een unicum zorgen in de sector. Contactgegevens Magnus Business Gifts div. Macovil-Home nv Jan Olieslagerslaan Vilvoorde BE RPR Brussel

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

The art of giving. Geven brengt geluk

The art of giving. Geven brengt geluk The art of giving Geven brengt geluk 25 jaar ervaring geeft u rust en zekerheid Waardeer uw medewerkers met een passend geschenk In de huidige tijd wordt veel van uw medewerkers gevraagd. Met het geven

Nadere informatie

1 DE DIENST IN HET KORT 3 2 VOORDELEN 3 3 CONTEXT 3 4 HUIDIGE EN DOELKLANTEN 3 4.1 HUIDIGE KLANTEN 3 4.2 DOELKLANTEN 3 5 BESCHRIJVING VAN DE DIENST 4

1 DE DIENST IN HET KORT 3 2 VOORDELEN 3 3 CONTEXT 3 4 HUIDIGE EN DOELKLANTEN 3 4.1 HUIDIGE KLANTEN 3 4.2 DOELKLANTEN 3 5 BESCHRIJVING VAN DE DIENST 4 DIENST: NEWSLETTER Inhoudsopgave 1 DE DIENST IN HET KORT 3 2 VOORDELEN 3 3 CONTEXT 3 4 HUIDIGE EN DOELKLANTEN 3 4.1 HUIDIGE KLANTEN 3 4.2 DOELKLANTEN 3 5 BESCHRIJVING VAN DE DIENST 4 5.1 ALGEMEEN 4 5.2

Nadere informatie

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd.

Overstelp uw klanten met smaak. Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. Overstelp uw klanten met smaak Dankzij een heerlijke boodschap in chocolade Uniek, origineel, snel en geraffineerd. www.chocol-at.be ZACHTHEID VOOR UW ZAKEN Verlies geen tijd meer om voor uw klanten en

Nadere informatie

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies.

Wij bieden maatwerkoplossingen en voorzien u van deskundig advies. Inhoud Logistiek uitbesteden... 2 Kies voor TLogistics... 2 Kwaliteit is niet noodzakelijk duur... 2 Logistiek voor B2C- als B2B-klanten vanuit Rijen... 3 Locatie Rijen... 3 IT-Systeem... 4 One stop shop...

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

PR Products Bedrijfsprofiel

PR Products Bedrijfsprofiel Bedrijfsprofiel Uw doelstellingen vertalen wij in een passend product is een jong en dynamisch bedrijf dat klantgericht promotieartikelen en relatiegeschenken aanbiedt. Bij ons geen gedoe met dikke catalogi

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (ipad) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (ipad) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor ipad voor te stellen. Ga dus snel

Nadere informatie

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE

OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE OBVIUS WEDDING DESIGN BRUILOFTEN MET STYLE & ELEGANTIE Introductie Van kleine intieme bijeenkomsten tot grote en uitbundige events, elke Obvius bruiloft is uniek. Gepassioneerd in wat we doen, geloven

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van het promotieproces De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van uw promotieproces De concurrentie binnen supermarkten

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven

SPHINXprojects C A S E K A RE L MA ES. Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven C A S E SPHINXprojects Dé beheersoftware voor plaatsings- en constructiebedrijven SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne 2 1480 Saintes t. 02 391 45 48

Nadere informatie

Verkoop informatie. Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal. Inleiding

Verkoop informatie. Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal. Inleiding Verkoop informatie Web winkel in kinder educatief speelgoed en leer/spel materiaal Inleiding De eigenaar van de webwinkel bied deze te koop aan omdat de winkel te goed loopt en niet meer alleen / part

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri CASE VAN MAELE NV Microsoft Dynamics NAV + SPHINXdistri Software voor de kleinhandel, groothandel en distributeur SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

"JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP?"

JE BENT ACTIEF IN DE BEDRIJFSKLEDING BRANCHE EN JE WIL EEN PROFESSIONELE WEBSHOP? TexoWebshop Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen: TexoContent

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

optimaliseer uw transactionele post voor een betere customer experience

optimaliseer uw transactionele post voor een betere customer experience optimaliseer uw transactionele post voor een betere customer experience De kracht van papier in enkele cijfers 97 % van de Belgen maakt elke dag zijn brievenbus leeg. benut alle troeven van uw transactionele

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET

BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET BETER ZORGEN VOOR ONSZELF EN ONZE PLANEET Meer dan 550.000 gezinnen hebben al een milieubewuste en verantwoorde kijk op energie. Omdat je energiebudget steeds belangrijker wordt, biedt Lampiris je verschillende

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Uw ref: onze ref: datum MW/BUD/89 ERR/21/3 20..-11-25

Uw ref: onze ref: datum MW/BUD/89 ERR/21/3 20..-11-25 DOSSIER 21 1 DOSSIER 27 2 DOSSIER 30 3 DOSSIER 37 4 Caputsteenstraat 134 Tel. en Fax 015 41 55 55 Gsm 0496 66 24 59 budgetshop@telenet.be www.budgetshop.be RPR Mechelen Fortis Bank 293-0181743-20 IBAN

Nadere informatie

Mercedes-Benz WebParts

Mercedes-Benz WebParts Mercedes-Benz WebParts Een beknopte handleiding voor uw persoonlijke online bestelservice voor Mercedes-Benz originele onderdelen. Mercedes-Benz Met enkele klikken krijgt u toegang tot de volledige catalogus

Nadere informatie

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei

managing people meeting aspirations Natuurlijke groei managing people meeting aspirations Natuurlijke groei geloof Wij hebben een gemeenschappelijke visie pagina - managing people, meeting aspirations Vandaag verhoogt CPM de prestaties op elk niveau van uw

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Promotie I Motivatie I Klantenbinding I Relatiegeschenken UGC Business-to-Business De UGC groep UGC is één van de belangrijkste cinemauitbaters van Europa. De

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

Cilinders Persluchtverzorging Regelventielen Koppelingen Drukschakelaars Vacuümproducten webstore

Cilinders Persluchtverzorging Regelventielen Koppelingen Drukschakelaars Vacuümproducten webstore Cilinders Persluchtverzorging Regelventielen Koppelingen Drukschakelaars Vacuümproducten webstore 2 KOOP ONLINE IN VERTROUWEN DE Webstore BEREIKBAAR MET EEN KLIK VIND SNEL DE JUISTE PRODUCTEN l Meer dan

Nadere informatie

Appealing packaging. top tailor-made. smart series.

Appealing packaging. top tailor-made. smart series. top tailor-made Appealing packaging. Bedrijf Troeven Neopack is een pionier inzake plastic wegwerpverpakkingen. Stichter Walter Van Stijvendael speelde een belangrijke rol in de introductie van plastic

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Uw klanten zijn uniek

Uw klanten zijn uniek Bravo Hartelijk dank Uw klanten zijn uniek uw m&m s ook Welkom De PERSONALISATIE Veel verrassender dan een klassiek reclameartikel... Chocolade roept de fijnste emoties op! Wat is er doeltreffender dan

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts

Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts CASE GALLE NV CARPARTS Microsoft Dynamics NAV + SPHINXcarparts Software op maat van de verdeler van auto-onderdelen SPHINX-IT Rijksweg 95A 9870 Machelen t. 09 386 33 00 f. 09 386 95 46 Av. Léon Champagne

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken

Voor een groep. Korte Workshop Time-management. Slim Werken + Creatief Werken Voor een groep Korte Workshop Time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com W www.slimwerken.com

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

Wat doet TexoData? Wat is TexoContent? TexoData Midden Engweg TS Putten Tel.:

Wat doet TexoData? Wat is TexoContent? TexoData Midden Engweg TS Putten  Tel.: Wat doet TexoData? Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. We bedienen de bedrijfskledingdealers met de volgende oplossingen:

Nadere informatie

Haal meer uit uw productie en logistiek

Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Efficiency Flexibility Traceability Quality Time-to-market Haal meer uit uw productie en logistiek De Clercq Solutions Productievloer, magazijn en medewerkers... De Clercq Solutions

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Welkom Exact

Gebruikershandleiding. Welkom Exact Gebruikershandleiding Welkom Exact Pimm : de slimme one-stop shop voor bloemen, cadeaubonnen & overige geschenken http://pimmcadeaushop.nl Je favoriete lokale leveranciers onder één dak NPS +8 Uitstekende

Nadere informatie

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs CARE Consulting Services + 32 11 21 12 22 www.care4trade.be Onze missie Net zoals een architekt in de bouwsector, zo mag ook de rol van CARE Consulting Services gezien

Nadere informatie

The details are not the details, they make the design. Charles Eames

The details are not the details, they make the design. Charles Eames The details are not the details, they make the design. Charles Eames 16 mio GECONSOLIDEERDE OMZET 1,55 mio GECONSOLIDEERDE EBITDA 110 PERSONEEL business to business architecten, interieurarchitecten, studiebureau

Nadere informatie

CREATIEF WERKEN: SMART. Tag Archives: Werken

CREATIEF WERKEN: SMART. Tag Archives: Werken 1 sur 5 23/12/2014 14:54 Tag Archives: Werken CULTUUR, SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP, WERKEN CREATIEF WERKEN: SMART 2014/06/23 LEAVE A COMMENT Wat doe je als je van je talent je beroep wil maken wanneer er nog

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

Whitepaper TexoData voor fabrikanten

Whitepaper TexoData voor fabrikanten Whitepaper TexoData voor fabrikanten Wat doet TexoData? Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. Daarnaast bied TexoData een online

Nadere informatie

Stella Support WE HELP YOU ORGANIZE THE FUTURE

Stella Support WE HELP YOU ORGANIZE THE FUTURE Stella Support WE HELP YOU ORGANIZE THE FUTURE Heeft u ook het gevoel dat u veel tijd kwijt bent met randzaken? Zou u meer tijd willen besteden aan de dingen waar u goed in bent; waarom u ondernemer bent

Nadere informatie

De drie belangrijkste verbeteringen worden op de website van VLAIO als volgt omschreven:

De drie belangrijkste verbeteringen worden op de website van VLAIO als volgt omschreven: SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 103 van ROBRECHT BOTHUYNE datum: 25 oktober 2016 aan PHILIPPE MUYTERS VLAAMS MINISTER VAN WERK, ECONOMIE, INNOVATIE EN SPORT Kmo-portefeuille - Stand van zaken subsidiëring De kmo-portefeuille

Nadere informatie

Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone)

Handleiding Van Oirschot Onderweg-App (Smartphone) Handleiding "Van Oirschot Onderweg"-App (Smartphone) Als één van de eerste groothandels op de Belgische markt is Van Oirschot trots om u de "Van Oirschot Onderweg"-App voor Smartphones voor te stellen.

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Dealer Extranet 3.0 Handleiding

Dealer Extranet 3.0 Handleiding Dealer Extranet 3.0 Handleiding Inhoud 1. Ontdek de Dealer Extranet 3.0: homepage... 3 2. Configureren van een product... 4 3. Een bestelling plaatsen... 6 De Snel bestellen -tool Uploaden van een bestelling

Nadere informatie

24/7 Support & advies

24/7 Support & advies Danfoss Drives Service Verhoog uw productie rendement en vermijd stilstand van uw installatie Het Danfoss Drives Team staat ter beschikking voor het oplossen van al uw automatiseringsprojecten 24/7 Support

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People

Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Factsheet DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People DELIVERING DIGITAL PROFESSIONALS People Onze experts brengen u digitale kennis en ervaring op locatie. Om voortdurend in te kunnen spelen op veranderende

Nadere informatie

smart meeting solutions

smart meeting solutions smart meeting solutions Worldmeetings Worldmeetings is een zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in het boeken van externe meetings en hotelkamers. Zowel nationaal als internationaal. Ontzorgen, organiseren

Nadere informatie

Domino. de totaaloplossing

Domino. de totaaloplossing BLACKBOX GEREGISTREERD KASSASYTEEM Domino de totaaloplossing HKC is een innovatieve partner die kassaoplossingen biedt voor de horeca Door de persoonlijke aanpak kan HKC u een snelle en correcte service

Nadere informatie

WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE

WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE Gespecialiseerde totaalaannemer Op 25 jaar tijd uitgroeien van een dakwerkbedrijf naar een overkoepelende bouworganisatie met verschillende

Nadere informatie

GESCHIEDENIS 1898: 1959: 1989: 1995: 1999: 2007: 2009: 2010:

GESCHIEDENIS 1898: 1959: 1989: 1995: 1999: 2007: 2009: 2010: Kijk! dit doen wij. IDENTITY-KIT GESCHIEDENIS 1898: Start Drukkerij Wils - Wiels 1959: Oprichting vennootschap Drukkerij Ignace Wils pvba 1989: omvorming vennootschap naar Drukkerij Ignace Wils nv 1995:

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

De Badge Groep... Promotionele producten & merchandise! BADGE PROMOTIONS BV Sinds 1977 Zakelijke / Club markt. PRO BADGE BV Sinds 1980 Retail markt

De Badge Groep... Promotionele producten & merchandise! BADGE PROMOTIONS BV Sinds 1977 Zakelijke / Club markt. PRO BADGE BV Sinds 1980 Retail markt Badge 4.0 De Badge Groep... Promotionele producten & merchandise! De Badge Groep bestaat in 2012 precies 35 jaar. In 1977 begonnen met de introductie van de Amerikaanse Buttons & Badges en gevolgd door

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Customer Success Story: Foresco Packaging

Customer Success Story: Foresco Packaging Customer Success Story: Foresco Packaging Foresco Packaging - Quick Facts De hoofdzetel van het bedrijf bevindt zich in Genk. Daarnaast zijn er vestigingen in Wilrijk, Herent en Oostende. Nabij Luik bevindt

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend

Snel, sneller snelst. Gratis samples. Van één tot... duizend CC15 Dé chocolade specialist Snel, sneller snelst vanaf kleine aantallen Offertes binnen enkele (werk)uren Gratis samples tot wel 18% korting Volledige ontzorging voor u Van één tot... duizend Wij regelen

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor.

Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Schindler Excellence. ledereen wil hogerop in het leven. Doe dat maar. Wij zorgen ervoor. Kwaliteit Wij doen ons werk met veel passie. Als een van de meest toonaangevende firma s op het gebied van liften

Nadere informatie

NIEUW! SEPA Service Center

NIEUW! SEPA Service Center NIEUW! SEPA Service Center SEPA: een nieuwe uitdaging voor uw onderneming! Een progressieve uniformisering van de betalingsinstrumenten binnen de Europese Unie Met het SEPA-project SEPA staat voor Single

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Marketing die voor zich spreekt

Marketing die voor zich spreekt Marketing die voor zich spreekt Klantenverhaal / TinC TinC (Talk in Company) werd opgericht in 2008 door Els Van Aerschot vanuit haar passie voor talen. Het groeide uit tot een erkend taalinstituut met

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Drinkwater wij voegen er iets aan toe

Drinkwater wij voegen er iets aan toe Drinkwater wij voegen er iets aan toe Samen met u... Drinkwater is van levensbelang voor de maatschappij. Als de drinkwatervoorziening wegvalt, komt ons dagelijks leven vrijwel tot stilstand. Als drinkwaterbedrijf

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten.

Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. Wij bieden u de beste service voor tevreden klanten. DPD Network DPD ParcelShop dicht bij de consument De B2C markt is groeiende en de verwachtingen van de consument stijgen. van de consumenten wil vooraf

Nadere informatie

Uw verkoopcijfers in de lift. ... met behulp van

Uw verkoopcijfers in de lift. ... met behulp van Uw verkoopcijfers in de lift... met behulp van Ondernemen via internet = absolute noodzaak! Uw omzet verhogen met online verkoop Ondernemen via internet is een absolute noodzaak voor u als ondernemer.

Nadere informatie

Bol.com cadeaukaart Altijd een passend geschenk

Bol.com cadeaukaart Altijd een passend geschenk Bol.com cadeaukaart Altijd een passend geschenk Wil jij je relaties, trouwe klanten en/of medewerkers graag bedanken met een passend geschenk, maar weet je niet wat je moet geven? Kies dan voor de bol.com

Nadere informatie

MKB ICT-onderzoek 2009

MKB ICT-onderzoek 2009 ICT: noodzakelijk kwaad of concurrentievoordeel? Voor 32% van het MKB vormt ICT een bijrol binnen de business, terwijl voor het overig deel ICT een sleutelfunctie heeft binnen de bedrijfsvoering: als de

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Personeelsmanagement HRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Personeelsmanagement HRM 1 Inleiding Waar gaat het om? Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. U spaart tijd noch geld om uw mensen de erkenning te geven die zij

Nadere informatie

e-motiva uw instrument voor verkooppromotie en klantenbinding.

e-motiva uw instrument voor verkooppromotie en klantenbinding. uw instrument voor verkooppromotie en klantenbinding. een vernieuwend instrument dat niet mag ontbreken in een pertinente distributiestrategie INLEIDING In een markt die gekenmerkt wordt door een forse

Nadere informatie