Company Profile Magnus Business Gifts

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Company Profile Magnus Business Gifts"

Transcriptie

1 Company Profile Magnus Business Gifts Introductie Magnus Business Gifts is gespecialiseerd in promotie- en relatiegeschenken. De no-nonsense mentaliteit van dit familiebedrijf zit in de DNA, een persoonlijke service is de hoeksteen. Elke klant krijgt één aanspreekpunt en gegarandeerd oplossingen voor elke vraag. Daarvoor gaat Magnus Business Gifts tot het uiterste. Het productaanbod aan Gifts & Gadgets is zeer uitgebreid, de keuze aan thematische geschenkmanden bijzonder divers. Als marktleider in Loyaliteitsprogramma s zorgt Magnus Business Gifts voor de ideale klantenbinding en personeelsmotivering. Elke project, kortlopend of langlopend, werken ze van begin tot einde uit. En ze nemen heel de verdere dienstverlening op zich. Hun klanten kunnen zo op hun twee oren slapen. Dat is de trots van Magnus Business Gifts. Het familiebedrijf zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Geen loze woorden, maar wel oprechte acties. Ze screenen leveranciers zoveel mogelijk op hun inspanningen rond sociale voorwaarden, ecolabels staan bovenaan de checklijst. De geschenkmanden puilen uit van bio- en fairtradeproducten en hun showroom krijgt binnenkort een uniek duurzaam fris gelaat. Ontstaan De eerste steen In 1967 richten Karel Magnus en Ria Heylen de nv Macovil-Home op, een onderneming gericht op industriële afwerking van gebouwen. Exact tien jaar later openen ze een geschenkenwinkel voor interieurdecoratie en huwelijkslijsten. Vanaf het begin komen grote bedrijven aankloppen voor exclusieve luxeproducten, zoals Belgische kant of kristal van Val Saint Lambert. Groeischeut In 1988 neemt Macovil-Home nv een bedrijf in relatiegeschenken over. Daardoor groeit het gamma uit met promotionele gadgets en een eigen productie van lederwaren en accessoires. Naast de luxeproducten stijgt de vraag bij klanten om gadgets in bulk te leveren. In 1994 besluiten Karel en Ria om de kleinhandel in huwelijkslijsten stop te zetten. Zo kunnen ze zich focussen op hun B2B-klanten voor relatiegeschenken en diensten. Vers (familie)bloed In 2000 stapt dochter Ann Magnus mee in het bedrijf. Met haar aan boord verhuist het familiebedrijf in 2007 naar nieuwe kantoren. De verschillende opslagruimtes maken daardoor plaats voor een grotere opslagruimte op één locatie. Deze nieuwe frisse start gaat gepaard met een herstructurering van het personeelsbeleid en meer aandacht voor automatisering. Websites voor anciënniteitsgeschenken maken onder meer hun intrede. Enkele jaren later krijgen ook de websites voor eindejaarsgeschenken een flinke update.

2 Overname In 2012 neemt Ann Magnus het familiebedrijf over van haar ouders. Ria blijft wel actief als een van de leden van de Raad van Bestuur en binnen de operationele werking. Karel beperkt zijn rol binnen de onderneming tot de Algemene Vergadering. In 2013 volgt een verdere interne herstructurering en professionalisering. Vandaag legt Magnus Business Gifts zich volledig toe op promotionele geschenken in de ruimste zin van het woord. Team Ann Magnus Als dochter van oprichters Karel Magnus en Ria Heylen leek het vanzelfsprekend dat Ann het familiebedrijf over zou nemen. Zeker omdat ze bijna gelijktijdig met de opening ervan het levenslicht zag. Maar dat was het rebelse kantje van Ann niet meegerekend. Als tiener moest ze meer dan ze zin had opdraven bij grote evenementen. Op haar achttiende was er geen haar op haar hoofd dat eraan dacht om ooit zelfstandige te worden. De communicatiestudies die ze aanvatte, vond ze te onrealistisch. Dus stapte ze maar het bedrijfsleven in. Bijna drie jaar werkte Ann voor een bekabelingsbedrijf dat ze van nul af aan mee opzette. Een leerschool waar ze niet alleen enthousiast van werd, maar haar ook deed nadenken. Zou ze dan toch geen zelfstandige worden? In 2000 was de kogel door de kerk. Ann stapte als zelfstandige in het bedrijf van haar ouders. Ze hield zich bezig met de verkoop en marketing. Met haar doorzettingsvermogen zette ze foutjes van leveranciers probleemloos recht en trotseerde ze geduchte concurrentie. Geen vuur ontsprong ze voor haar klanten, waarvoor ze veel appreciatie kreeg. Na een interne structurering in 2007 hielp ze het bedrijf verder automatiseren was het jaar van nu of nooit voor Ann, toen ze de kans kreeg om Magnus Business Gifts over te nemen. Maar Ann zou Ann niet zijn als ze de overname niet volgens het boekje zou doen. Ze kocht haar ouders en broer uit om daarna met een klein team de persoonlijke service verder te zetten. Welke taken Ann op zich neemt: Ann zorgt als zaakvoerder ervoor dat Magnus Business Gifts op rolletjes blijft lopen. Ze stuurt en ondersteunt haar team en is account manager voor de Loyaliteitsprogramma s.

3 Karel Magnus Als vierentwintigjarige stapte Karel mee in de familiezaak Magnus Meststoffen. Dertig jaar later stond uitbollen niet op zijn agenda. Integendeel. Karel vond een tweede adem en koos op 54-jarige leeftijd voor een nieuwe wending: gadgets en geschenken. Achter de schermen ondersteunde hij vrouwlief Ria met de verdere uitbouw van Macovil-home nv. Karel kreeg tijdens zijn jarenlange carrière een bijzonder oog voor verschillende kwaliteiten leder en kunstleder, hij kent als geen ander de verschillende druktechnieken en is gekend voor zijn grondigheid. Welke taken Karel op zich neemt: Karel neemt enkel nog deel aan de Algemene Vergadering en staat Ann bij met raad en daad. Toch wanneer ze er om vraagt. Ria Magnus Na een leerrijke periode als boekhoudkundige bij een multinational koos Ria om Macovil-home nv op te starten. Het begon met de afwerking van gebouwen, later kwam daar een detailhandel én een groothandel in geschenken bij. Welke taken Ria op zich neemt: Ria beheert de accounts met de nodige flair en krijgt veel lof omdat ze voor haar klanten werkt met hart en ziel. Boekhoudkundige taken hebben voor Ria geen geheimen meer. Ze is ook actief als een van de leden van de Raad van Bestuur. Ylvie De Schryver Werkt sinds april 2013 met veel plezier bij Magnus Business Gifts. Ylvie stak in 2005 haar handelsdiploma op zak dat ze behaalde in het Koninklijk Technisch Atheneum Campus De Brug. Het duurde niet lang voor ze aan de slag ging als administratief bediende, waar ze hongerig was om ervaring op te doen. Welke taken Ylvie op zich neemt: Ylvie is verantwoordelijk voor de opvolging van de Loyaliteitsprogramma s. Met een flinke drive zorgt ze voor een gesmeerde backoffice en een vlot lopend callcenter. Mede dankzij Ylvie verloopt de verwerking van de orders vlekkeloos. Kim Hernou Kim is geboren en getogen in Vilvoorde. Een rasechte Pjeirefretter dus. Ze behaalde in 2003 haar TSOdiploma Kantooradministratie en gegevensbeheer aan het Lieve Vrouwinstituut in Vilvoorde. Meteen daarna ging ze aan de slag als Import declarante bij TNT Express in Machelen. In 2008 ruilde ze deze job voor een administratieve functie bij de Brabantse Golf in Melsbroek. Hier leerde Kim het hele aspect van Horeca kennen. In 2011 besloot ze dat het tijd was voor een regelmatiger leven te leiden. Met twee handen greep ze de kans om bij Magnus Business Gifts te beginnen. Met veel plezier staat Kim in voor de opmaak en opvolging van offertes. Welke taken Kim op zich neemt: Offertes uitwerken en opvolgen is Kim haar dada. Hoe meer hoe liever. En ze weet heel wat te vertellen over places to see. Reizen is namelijk haar grote passie!

4 Producten Bij Magnus Business Gifts zijn relatiegeschenken een ruim begrip. Het bedrijf is veel meer dan een leverancier van standaardgeschenken. Waarom? Omdat ze niet meedoen met take it or leave it. Integendeel. Magnus Business Gifts denkt mee met zijn klanten. Persoonlijk en oprecht. Ze staan hen bij met het leveren van geschenkoplossingen, van a tot z. Van de productselectie, het samenstellen van een volledige catalogus, de coördinatie van de actie tot de organisatie van een callcenter. Elk geschenk in hun aanbod kunnen ze trouwens personaliseren met een bedrijfslogo en/of tekst. Om aan de verschillende wensen van hun klanten te voldoen, werkten ze een gebalanceerd aanbod uit: 1. Loyalty programs Magnus Business Gifts is marktleider op het vlak van loyaliteitsprogramma s. Met deze programma s geven bedrijven op een gestructureerde manier een cadeau aan hun klanten en medewerkers. Doorheen de jaren bouwde Magnus Business Gifts de nodige ervaring op om creatieve concepten aan te bieden op Europees niveau. Ze weten als geen ander wat werkt en wat niet. En ze blijven innoveren Loyaliteitsprogramma s voor klanten Waarom kiezen voor dit programma? Omdat het werkt. Een loyaliteitsprogramma is een sterke motivatie voor uw klanten. En dat ervaart Magnus Business Gifts niet alleen. Een recent onderzoek van het Vlerick Loyalty Management Center toont aan dat loyaliteitsprogramma s het aantal trouwe klanten doen toenemen met niet minder dan 67%. Meer nog, die trouwe klanten kopen meer en wel 14 à 18% meer dan gewone klanten. Ze blijven gewoonlijk ook langer klant én trekken andere klanten aan Het aanbod van Magnus Business Gifts Over een campagneperiode van 12 tot 16 weken (of zelfs langer) belonen bedrijven hun trouwe klanten met een mooi geschenk. Het is een bedankje omdat ze geld en tijd besteedden in hun winkels. De klanten bepalen namelijk de rentabiliteit van de bedrijven De aanpak van Magnus Business Gifts Samen met hun klanten werkt Magnus Business Gifts deze promotiecampagnes uit tot in de puntjes. Ze bakenen de doelgroep en de gezamenlijke doelstelling af. Daarna volgt het creatief concept. Ze organiseren de opleidingen voor de medewerkers die de promotiecampagne zullen leiden en bepalen de communicatie in de winkel. Als laatste zorgen ze voor de logistiek, de administratie en de klantenondersteuning. Zo kan Magnus Business Gifts meteen na afloop van de promotieperiode een duidelijk beeld geven van de resultaten. Uiteraard mogen de klanten de promotiegeschenken zelf bepalen. De eindklanten kunnen uiteindelijk kiezen voor geschenken die ze spaarden met punten of voor geschenken waarvoor ze spaarden, maar met nog een kleine oplegkost. Dankzij het internationaal netwerk van Magnus Business Gifts kunnen zij voor hun klanten een ruime waaier van geschenken aankopen en de voorraden en voorraadrisico s onder controle houden.

5 De voordelen Expertise Magnus Business Gifts is heel ervaren in het uitwerken, lanceren en opvolgen van loyaliteitsprogramma s voor klanten van bedrijven. Ze weten precies welke methodes en tools hiervoor nodig zijn. Dankzij hun pak aan ervaring zijn ze expert in het vastleggen van doelstellingen, het uitwerken van specifieke concepten, de logistieke organisatie, klantenondersteuning en procesbeheer Kennis Een loyaliteitsprogramma is een ideale manier om klanten beter te leren kennen. Het geeft bedrijven een mooie database boordevol nuttige informatie over hun klanten. Ze krijgen meer inzicht in het koopgedrag en ze kunnen hierdoor marketingactiviteiten lanceren die heel specifiek toegespitst zijn op hun doelgroepen. Deze programma s helpen bedrijven om te anticiperen op het individuele beslissingsproces van elke klant Budgetvriendelijk Of loyaliteitsprogramma s geen kapitalen kosten? Nee hoor. Er is natuurlijk de opstartkost van de website. Maar bij Magnus Business Gifts betalen klanten voor hun geschenken geen cent teveel. Hun aanpak: no cure, no pay. Zij rekenen alleen de daadwerkelijk geleverde geschenken aan plus de leveringskosten. Magnus Business Gifts werkt dus niet met verplichte minimumbedragen. Als klanten veel betalen, is dat omdat hun campagne een enorm succes is. En als klanten eens geen loyaliteitsgeschenken kopen, zijn ze Magnus Business Gifts geen cent schuldig. Klanten lopen dus absoluut geen risico Zorgeloos Met een loyaliteitsprogramma schrappen klanten heel wat van hun takenlijst. Ze hoeven niet meer zelf op zoek te gaan naar geschenken, er zijn geen kosten voor catalogi of illustraties en ze moeten zich geen zorgen maken over voorraden. Daarnaast hoeven klanten zich niets aan te trekken van logistiek of een vrachtwagen vol geschenken zonder bestemming. Magnus Business Gifts neemt dat allemaal van hen over. Zij zorgen voor de administratieve formaliteiten, het promotiemateriaal, het leveren en installeren van klantensoftware en de verzameling van klantengegevens. Het correcte geschenk, het juiste aantal en de juiste geschenkverpakking wordt geleverd op de afgesproken tijd op het juiste adres. En in perfecte staat. Is een product niet voorradig, dan vervangen ze dat door een product met dezelfde waarde Imago Een loyaliteitsprogramma zorgt voor een positief imago van bedrijven. Het corporate brandinggehalte krijgt namelijk een flinke boost.

6 1.2. Belonings- en waarderingsprogramma s voor medewerkers Veel bedrijven beginnen in te zien dat een investering in human capital een verstandige keuze is. Een loyaliteitsprogramma voor medewerkers zorgt voor een flinke motivatie. Als een bedrijf de waardevolle prestaties van medewerkers waardeert, dan gaan ze zich nog meer inzetten. Ze kijken met trots naar hun verwezenlijkingen, want hun werkgever laat hen merken dat ze belangrijk zijn voor de organisatie. Het gevolg: betere bedrijfsresultaten, want de inkomsten stijgen, dus ook de winst en de aandeelhouderswaarde groeit Het aanbod van Magnus Business Gifts Magnus Business Gifts creëert een campagnewebsite die geïntegreerd kan worden in de stijl van een bedrijfswebsite of -intranet. Samen met de klant stellen ze een productlijst samen. De klanten kunnen zo een geschenk geven als hun verkoopafdeling een bepaald streefcijfer haalt. Of personeelsleden kiezen zelf een geschenk uit voor Nieuwjaar, secretaressedag of na het aanbrengen van een nieuwe collega of partner De aanpak van Magnus Business Gifts Magnus Business Gifts werkt voor de specifieke prestatiedoelen van zijn klanten een belonings- en waarderingsprogramma uit, of het nu een verkoopcijfer, een margeverbetering, klantendienst of veiligheid is. Hoe? In samenwerking met de klanten bakenen ze de doelgroep en de bedrijfsdoelstelling af. Ze creëren een miniwebsite waarmee klanten elke deelnemer apart kunnen aanspreken. Die is uiteraard aangepast aan de capaciteit van hun doelgroep, de doelstellingen en het bedrijfsimago. Elke medewerker krijgt een persoonlijke toegangscode tot een extranet. Hier zien ze hoeveel punten of geschenken ze verzamelden. Reserveringen worden via beantwoord en bevestigd De voordelen Zorgeloos Magnus Business Gifts maakt het zijn klanten gemakkelijk, want ze hoeven zelf zo goed als niets te doen. Het familiebedrijf ontwerpt en programmeert de campagnesite, beheert alle gebruikers en geschenken en staat in voor de volledige logistieke stroom. Van het bestellen, aankopen en opslaan van de geschenken tot de levering op het juiste adres. Ze nemen ook de financiële en fiscale administratieve taken in handen. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een uitstekende klantendienst. Zij zijn dus zorgenvrij van prefinanciering van geschenken of vouchers en blijven nooit met overgebleven geschenken zitten Snelle lancering Magnus Business Gifts garandeert zijn klanten een snelle lancering en een feilloos en vlot beheer, tot in de kleinste details Demo Geïnteresseerden kunnen een toegangscode aanvragen om een demo te bekijken van de innovatieve loyaliteitsprogramma s en mogelijkheden.

7 Budgetvriendelijk Of klanten voor een loyaliteitsprogramma voor hun medewerkers een groot budget moeten voorzien? Zeker niet. Er is natuurlijk de opstartkost van de website. Maar bij Magnus Business Gifts betalen klanten voor de geschenken geen cent teveel. Hun aanpak: no cure, no pay. Klanten betalen alleen de daadwerkelijk geleverde geschenken plus de leveringskosten. Magnus Business Gifts werkt dus niet met verplichte minimumbedragen. Als klanten veel betalen, is dat omdat hun campagne geslaagd is. En als de medewerkers eens geen geschenken kopen, zijn de klanten aan Magnus Business Gifts geen cent schuldig. Er is dus absoluut geen risico. 2. Giftbaskets Magnus Business Gifts stelde een tiental thematische geschenkmanden samen als inspiratie. Elke mand heeft een aantal verbruiksgoederen en ten minste één blijvend element. Elke mand kunnen klanten laten personaliseren voor hun relatie. Samen met zijn klanten zoekt Magnus Business Gifts naar de ultieme geschenkoplossing op basis van de bestaande manden of ze maken een mand volledig op maat. Een mooie geschenkdoos maakt het concept af. Zo bedanken ze hun klanten en/of personeelsleden op een originele en professionele manier. Magnus Business Gifts levert op de viering zelf, op kantoor of bij de ontvanger thuis, afhankelijk van de voorkeur van de klant. De verschillende thema s: Seizoensmanden Feestdagen Persoonlijke feesten Oxfam/Fairtrade Bio/ecologie Landen Culinair Design Belgisch/lokaal Beauty Bij het samenstellen van de manden zocht Magnus Business Gifts naar een zo divers mogelijk aanbod aan producten en hadden ze bijzondere aandacht voor een duurzaam aankoopbeleid. Lees verderop meer over hun duurzaamheidsinspanningen.

8 3. Gifts & Gadgets Magnus Business Gifts heeft een mooi gevulde webshop boordevol leuke Gifts & Gadgets. Klanten vinden gemakkelijk uw weg doorheen de verschillende productgroepen, zoals: Conferentietassen Ecoproducten Gadgets Kopjes & glazen Medische gadgets Paraplu s Promotionele kledij Rugzakken & draagtassen Schrijfgerij Snoepgoed Tattoos Usb-sticks Elk product kunnen geïnteresseerden ook komen bekijken in de vernieuwde showroom. Alle gadgets kunnen gepersonaliseerd worden via: Zeefdruk De inkt wordt aangebracht op een raamwerk en uitgesmeerd door de gaatjes in het gaas met een plastic rakel. Lasergravering Een heel krachtige lichtstraal brandt door de oppervlaktelaag. Hierdoor blijft de gewenste informatie op de onderlaag achter. Tampondruk Net als bij zeefdruk komt hier ook inkt aan te pas. De inkt wordt met messen uitgesmeerd over de diverse oppervlakken van het gadget. De onbedekte delen worden zo gevuld. 360 tampondruk Met deze techniek wordt het volledige oppervlak van het gadget bedrukt. Vierkleuren tampondruk Een techniek waarmee een foto of een afbeeldingen wordt overgebracht op een gadget met een witte achtergrond. Na bevestiging van de bestelling stuurt Magnus Business Gifts de klant een proefdruk. Pas als die naar uw wens is, gaan ze met de productie van start. De goedkeuring geldt voor de afmeting, positie, kleuren, tekst en logo. Alle leveringstijden beginnen te lopen vanaf de goedkeuring van de proefdruk.

9 Klanten Magnus Business Gifts werkt voor middelgrote en grote organisaties professionele en omvangrijke geschenkoplossingen uit. Geen eenmalige stuks dus, maar wel ruimte oplages. Ze garanderen een snelle service en korte leveringstermijnen voor geschenken uit een heel uitgebreide en diverse productportfolio. Dit zorgde voor een solide klantenportfolio in tal van bedrijfstakken, zoals de voedingsindustrie, de verzekeringsbranche, de farmaceutische industrie en de bouwsector. Enkele klanten: Ceres, Open Vld, Ogone, Vanreusel, Vandemoortele, Novartis, 3M, KBC, Ideal Standard, ACOD, Delcredere, Solvay. Merken De tijdloze en trendy producten en merken uit de geschenkencollectie van Magnus Business Gifts die in de smaak vallen bij klanten en personeelsleden: Raymond Weill, Lamy, Seb, Rowenta, Sony, Titan, Jamie Oliver, Oxford Fietsen, Krigori Fietsen, Delvaux, Samsonite, KitchenAid, Cross, Weber Barbecues, Menu, Villeroy & Boch, Kosta Boda kunstcollectie, Philips, Plop, Mega Mindy, Annubis, Bumba, boeken en houten speelgoed. Service Magnus Business Gifts is een trots familiebedrijf dat veel belang hecht aan service en kwaliteit. Ze willen niets aan het toeval overlaten. Daarom nemen ze bij elk project de touwtjes in handen. Het bedrijf heeft een specifieke manier van werken waarbij een van hun medewerkers verantwoordelijk is om het hele project van a tot z af te werken. De medewerker volgt elke stap op de voet: de offerte, de bestelling, de levering en de facturatie. Op die manier kunnen ze elke bestelling, elk loyaliteits- of beloningsprogramma nauwkeurig en nauwgezet in het oog houden. Klant staat centraal De spil van elk programma? Hun klanten. In samenspraak met hen werken ze de best denkbare oplossing uit. Elk project passen ze specifiek aan volgens de wensen van hun klanten, zonder de doelgroepen en bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen. Ze stemmen de leveringsmethode af op het volume, de gevraagde leveringstermijn, het land, Magnus Business Gifts gaat altijd tot het uiterste om de juiste keuze te maken tegen de beste prijs voor de gevraagde dienst. Goederen worden altijd correct besteld, geleverd en gefactureerd. Elke maand stellen ze verslagen op met gedetailleerde informatie over elk specifiek project. Gepersonaliseerde service Teamwerk is de drijvende kracht achter elk programma. Het kernteam van Magnus Business Gifts bestaat stuk voor stuk uit gedreven medewerkers die altijd klaar staan om vragen van klanten te beantwoorden, de kosten voortdurend te drukken en hen te helpen om problemen met de distributie op te lossen. Ze bieden aan hun klanten ook de mogelijkheid om te bellen naar een intern callcenter met al hun vragen over de catalogus. De medewerkers staan elke klant te woord in zijn moedertaal (Nederlands, Frans, Engels, Duits).

10 Budgetvriendelijk Magnus Business Gifts zoekt steeds naar manieren om de algemene logistieke kosten van hun klanten zo laag mogelijk te houden. Bij elk project stellen ze een vooruitgangsplan op, waarin beide partijen doelstellingen vastleggen op het vlak van kostenbesparingen voor het aankomende jaar. Dit plan evalueren ze samen jaarlijks. Magnus Business Gifts zorgt ook voor de volledige opvolging en tracering van elk transport. Hun specifieke actiepunten? Ze proberen in een verzending zoveel mogelijk items samen te voegen per adres. De kosten bij hun logistieke partner beperken ze door alle verzendingen samen te versturen op dezelfde dag. Ze werken met deelbestellingen in plaats van individuele bestellingen, zodat de verwerkingskosten laag blijven. De benutte opslagruimte beperken ze continu tot een minimum dankzij slimme software. Hun account executive maakt maandelijks een analyse van deze opslagruimte. Individuele kosten voor alle transacties nemen ze als basis voor prijsverlaging. De uitgaven in het netwerk van de klanten controleren ze continu, waardoor ze specifieke statistieken kunnen opstellen per adres. Magnus Business Gifts heeft een uitgebreide keuze van ideale transportcombinaties (kwaliteit, timing, kosten) bij hun logistieke partners. Omdat ze samenwerken met verschillende distributiebedrijven, hebben ze altijd de perfecte oplossing voor de gevraagde dienst. En zo kunnen ze de gewenste deadlines en kwaliteitsservice aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Garantie Tijdens de duur van een programma blijven de prijzen ongewijzigd blijven. Op alle elektrische toestellen en usb-sticks geldt trouwens een jaar garantie. Defecte toestellen worden dus gratis hersteld. Evaluatie prestaties Om de resultaten van elk project te evalueren, houdt Magnus Business Gifts elk jaar twee formele vergaderingen met hun klanten. Ze bespreken ook het overeengekomen vooruitgangsplan. Hun account manager, account executive en general manager tekenen present tijdens deze vergaderingen. Bij de klanten zijn best de projectcoördinator, de verantwoordelijke voor POS-materiaal en campagnes en de verantwoordelijke aankoopmanager aanwezig. Labels Magnus Business Gifts is lid van de labels Bebat, Auvibel, Recupel en het Federaal Voedselagentschap.

11 MVO Magnus Business Gifts staat volledig achter maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat zeggen ze niet zomaar. In hun bedrijfsvoering proberen ze steeds zo verantwoord mogelijk te ondernemen. De laatste jaren zetten ze enkele grote stappen. Een overzicht van hun duurzaamheidsinspanningen: al jarenlang sorteren van papier/karton papier wordt steevast dubbelzijdig gedrukt. Ook hergebruik van papieroverschot hergebruik van paletten en gebruik paletten op overschot van leveranciers kapotte paletten worden gebruikt als brandhout hergebruik van kartonnen dozen en gebruik kartonnen dozen op overschot van leveranciers schuimchips voor opvulling dozen zijn vervaardigd uit maïs groene energieleverancier automatische lichtschakelaars overal spaarlampen vlinder- en insectenhotel de geschenkmanden bevatten zoveel mogelijk bio- en fairtradeproducten Textiel van Sol s met het L Arbre Vert-label de selectie van wijnen en champagne gebeurt door Ann Magnus zelf ter plaatse, zodat ze een transparant beeld heeft over de teelt, productie en verwerking de verpakking gebeurt al 25 jaar door een sociale economieorgansiatie (beschutte werkplaats) in Vilvoorde keuze voor zoveel mogelijk lokale/belgische producenten lid van BAPP, de sectororganisatie Ann Magnus is sociaal geëngageerd in Vilvoorde In 2013 doorliep Ann Magnus een Start-to-MVO. Dat inspireerde haar om de duurzaamheidsinspanningen verder op te drijven. Zo controleerde ze zoveel mogelijk alle leveranciers op aanwezige ecolabels en eerlijke sociale voorwaarden, zoals het uitsluiten van kinderarbeid. In de toekomst zal Ann nog meer aandacht besteden aan ecologisch en ethisch verantwoord textiel. Verder liggen er plannen klaar om de kantoren uit te rusten met zonnepanelen. De showroom krijgt begin 2014 een duurzame make over door middel van upcycling. Door de bestaande elementen te hergebruiken ontstaat er een verbinding tussen het rijke verleden van Magnus Business Gifts en de huidige frisse duurzame visie. Hiermee zal Magnus Business Gifts voor een unicum zorgen in de sector. Contactgegevens Magnus Business Gifts div. Macovil-Home nv Jan Olieslagerslaan Vilvoorde BE RPR Brussel

DOSSIERS Nieuwe e-commerce cijfers Gepersonaliseerde producten Kwaliteitslabels in België Last mile levering van pakjes

DOSSIERS Nieuwe e-commerce cijfers Gepersonaliseerde producten Kwaliteitslabels in België Last mile levering van pakjes INSPIRATIE VOOR DE ONLINE ONDERNEMER Met getuigenissen van online ondernemers JAARGANG 2 - NUMMER 3 - NAJAAR 2014 DIT MAGAZINE IS EEN REALISATIE VAN INDIE GROUP WWW.ECOMMERCEXPO.BE TIPS & TRICKS Boekentips

Nadere informatie

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen?

Gratis White Paper. Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Gratis White Paper Hoe meer klanten en meer loyale klanten genereren door de ultieme verkoop en marketingaanpak te ontwikkelen? Oké Marketing Kruidnagel 2 5275 KR Den Dungen T: 06 54 793 205 E: info@okemarketing.nl

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage

Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen. Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Persoonlijke ontwikkeling door het werken in de praktijk van het Industrieel Ontwerpen Hoe ik mijn leerdoelen behaalde tijdens mijn stage Delft, 2009 Voorwoord Als studente Industrieel Ontwerpen heb ik

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

CUSTOMER LOYALTY. Als je loyalere klanten wilt moet je ze beter leren kennen NR. 1 MAART 2014 SCAN DE QR-CODE EN LEES MEER OP WWW.LOYALEKLANTEN.

CUSTOMER LOYALTY. Als je loyalere klanten wilt moet je ze beter leren kennen NR. 1 MAART 2014 SCAN DE QR-CODE EN LEES MEER OP WWW.LOYALEKLANTEN. DIT IS EEN UITGAVE VERSPREID MET HET FINANCIEELE DAGBLAD. DE REDACTIE VAN HET FINANCIEELE DAGBLAD HEEFT GEEN BETROKKENHEID BIJ DEZE PRODUCTIE. NR. 1 MAART 2014 SCAN DE QR-CODE EN LEES MEER OP WWW.LOYALEKLANTEN.NL

Nadere informatie

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013

BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 BMA Ergonomics DUURZAAMHEIDSVERSLAG 2013 Inhoud Voorwoord 5 Over dit verslag 6 De kringloop sluiten 8 Onze stakeholders 10 Ons bedrijf 12 Productie 18 Ontwikkeling 18 Leveranciers 20 Medewerkers 22 Gebruik

Nadere informatie

Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden

Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden Marketing om jonge vrijwilligers te vinden en binden Voor je ligt het boekje ivolunteer. Wij adviseren dit boekje te gebruiken samen met het boek Verovering van de jongerenmarkt, uitgegeven door MOVISIE

Nadere informatie

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10 magazine 22e Jaargang No.1 Juli 2014 ICH Armen en benen van een fabrieksrobot INTERVIEW PAGINA 4 Experts aan het woord Een goede website EXPERT PAGINA 8 Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve

Nadere informatie

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus:

Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën. Bonus: Haal 42% meer resultaat uit je Marketing met12 Direct Mail strategieën Bonus: Hoe verzamel je adressen zonder te spammen. Prijs 29,95 wwwwwwwwwwww De auteur Jan Kosters is geboren in 1980 en vanaf 1998

Nadere informatie

The Dutch Weedburger

The Dutch Weedburger Magazine Nummer 1 Winter/Voorjaar 2014 Pensioenen 2013: Jaar van de wijzigingen in DGA-Pensioen Starters aan het Woord Tim van der Steen en Maikel van Halder twee jonge ambiteuze ondernemers The Dutch

Nadere informatie

Internet Marketing. Word online marktleider in uw branche. Alex van Ginneken

Internet Marketing. Word online marktleider in uw branche. Alex van Ginneken Internet Marketing Word online marktleider in uw branche Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet Marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail Marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

Special Marketing & Communicatie. Van familie-uitgeverij tot toonaangevende communicatiegroep. Christophe Segaert leidt Artoos

Special Marketing & Communicatie. Van familie-uitgeverij tot toonaangevende communicatiegroep. Christophe Segaert leidt Artoos Van familie-uitgeverij tot toonaangevende communicatiegroep Kersvers CEO Christophe Segaert leidt Artoos 20 ondernemers juni 2013 Sinds begin dit jaar is Christophe Segaert (46) de nieuwe CEO van Artoos

Nadere informatie

KingMagazine. Attitude Holland. King is onmisbaar voor ons geworden! Bax Shop.nl. Marcel Van der Avert. Haal meer uit King

KingMagazine. Attitude Holland. King is onmisbaar voor ons geworden! Bax Shop.nl. Marcel Van der Avert. Haal meer uit King Haal meer uit King Verbeter uw efficiency op een simpele manier tips pagina 8 Bax Shop.nl Onze kracht is de combinatie van IT en marketing interview pagina 10 Marcel Van der Avert Met een zachte aanpak

Nadere informatie

ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+

ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+ SPOTLIGHT ifacto verhoogt uitleveringsgraad van Gehco met Distri+ KEYNOTE Neem een voorsprong: bepaal zelf uw toekomst Microsoft Dynamics NAV 2013 SOLUTIONS Linea Verdace wijder verspreid en sneller geleverd

Nadere informatie

magazine NIEUWE KLANT = ZILVER TROUWE KLANT = GOUD DE DO'S EN DON'TS VAN KLANTBEHOUD HOE ZET U E-MAIL- MARKETING IN VOOR KLANTBEHOUD?

magazine NIEUWE KLANT = ZILVER TROUWE KLANT = GOUD DE DO'S EN DON'TS VAN KLANTBEHOUD HOE ZET U E-MAIL- MARKETING IN VOOR KLANTBEHOUD? Jaargang 3 nr.2 magazine HOE ZET U E-MAIL- MARKETING IN VOOR KLANTBEHOUD? BEZORG UW KLANT VERTROUWD GEVOEL DE ZEVEN GEBODEN VAN KLANTBEHOUD DE BOUWSTENEN VOOR EEN STEVIGE KLANTRELATIE TERUGBLIK OP DE E-COMMERCE

Nadere informatie

Voor leiders die willen bijblijven

Voor leiders die willen bijblijven Voor leiders die willen bijblijven Een bundel artikelen van Leaders Online, over leiderschap in een dynamische wereld. 2012-2013 Welkom Dit is een bundel van artikelen van Leaders Online. Deze artikelen

Nadere informatie

Handboek e-mailmarketing. Het opstellen, verzenden en evalueren van e-mail mét resultaat

Handboek e-mailmarketing. Het opstellen, verzenden en evalueren van e-mail mét resultaat Handboek e-mailmarketing Het opstellen, verzenden en evalueren van e-mail mét resultaat 01 Ethiek de sleutel tot succes 02 Meer dan alleen verkoop 03 Goed plannen van verzenden tot evalueren 04 Abonnees

Nadere informatie

If the price is right

If the price is right If the price is right H É T C A R R I È R E M A G A Z I N E V O O R S A L E S P R O F E S S I O N A L S! N O V E M B E R 2 0 0 9 6 In gesprek met Jordy Kool & Marjolijn van Berkel, Infotheek ICT Diensten

Nadere informatie

REALITEITEN 2 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE

REALITEITEN 2 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE REALITEITEN 2 NIEUWSBRIEF VOOR FINANCIEEL ADVISEURS. 2013 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? > zie pagina 4 ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE

Nadere informatie

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0

CRM invoeren stap voor stap. Voorblad. 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad 2009 Hans Meinema Versie 1.2 0 Voorblad... 0 Woord vooraf... 3 Is CRM voor starters een must?... 4 Stap 1: Wat is CRM?... 5 Wat kun je bereiken met CRM?... 7 CRM is geen software... 8 De vier

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie

Uw marketingplan in vijftien stappen

Uw marketingplan in vijftien stappen Uw marketingplan in vijftien stappen Uw marketingplan in vijftien stappen Gaucheretstraat 90 BE-1030 Brussel België T +32 2 504 87 11 F +32 2 504 88 99 info@fitagency.be www.flanderstrade.be twitter.com/fitagency

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

Company review 2013. Progressing together. See what counts.

Company review 2013. Progressing together. See what counts. Progressing together See what counts. Zien wat er echt toe doet In 2014 hebben we onze merknaam veranderd van De Lage Landen naar DLL. Een belangrijke stap op onze weg naar wereldwijd succes. We zijn uitgegroeid

Nadere informatie

portimagazine december 2010 Assurnet

portimagazine december 2010 Assurnet portimagazine december 2010 Assurnet 3 Editoriaal 4 Port-e-Mail Uw mailbox steeds bij de hand 6 Waarom Port-e-Mail? U werkt zonder Port-e-Mail? Ontdek de risico s ervan! 8 Port-e-Mail Uw collega's getuigen

Nadere informatie

E-COMMERCE & CUSTOMER LOYALTY

E-COMMERCE & CUSTOMER LOYALTY DIT IS EEN BIJLAGE BIJ HET FINANCIEELE DAGBLAD. DE INHOUD VAN DEZE BIJLAGE VALT NIET ONDER DE REDACTIONELE VERANTWOORDELIJKHEID Nummer 1 / Juni 13 E-COMMERCE & CUSTOMER LOYALTY E-COMMERCE DE ONTWIKKELING VAN

Nadere informatie

Online Franchisen. Versneld uitbreiden van uw online vestigingen. Alex van Ginneken

Online Franchisen. Versneld uitbreiden van uw online vestigingen. Alex van Ginneken Online Franchisen Versneld uitbreiden van uw online vestigingen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten van succesvolle

Nadere informatie