Duurzame kwaliteit eindeloze creativiteit ontdek het zelf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Duurzame kwaliteit eindeloze creativiteit ontdek het zelf"

Transcriptie

1 in & out complete COMPLETE

2

3 INTRODUCTIE Plastica: in & out complete. Al sinds 1978 levert Plastica plaatmateriaal voor in- en exterieur. Altijd van de beste kwaliteit en in talloze uitvoeringen en dessins. Dit gecombineerd met het hoge serviceniveau maakt Plastica tot uw ideale totaalleverancier. Duurzame kwaliteit Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit. We zijn dan ook in het bezit van verschillende certificeringen die bewijzen dat onze producten aan de hoogste eisen voldoen. Wat die eisen zijn, verschilt natuurlijk per product en materiaal. Wat echter opgaat voor al onze materialen is dat ze duurzaam zijn. In onze ogen een onontbeerlijke eigenschap. Immers, pas als materiaal lang meegaat kunt u er optimaal van genieten. Eindeloze creativiteit Ons brede assortiment geeft u als ontwerper of bouwer een enorme creatieve vrijheid. Voor elke toepassing en elke ontwerpvoorkeur, binnen of buiten, bieden wij een geschikt materiaal. Van basic plaatmateriaal tot exclusieve maatwerkuitvoeringen: Plastica maakt uw ontwerpwensen werkelijkheid. Ontdek het zelf We hebben een aantal projecten op een rij gezet om u te inspireren. De talloze toepassingsmogelijkheden en uitvoeringen van onze plaatmaterialen zijn al door duizenden gebruikers ontdekt. Bent u de volgende?

4 mensenwerk Bouwen blijft mensenwerk. En dat is goed, want daardoor is elk project uniek. Onze betrokken en deskundige mensen bieden graag ondersteuning in dit technische en creatieve proces. Vanaf de ontwerpfase tot ondersteuning bij de montage: wij staan voor u klaar! Zo bouwen we samen aan een uniek resultaat dat nog vele jaren meegaat. Onze website is een goed startpunt voor inspiratie en informatie. U vindt hier een compleet overzicht van alle producten en talloze projecten. Ook hebt u hier toegang tot onze snelle monsterservice, onze uitgebreide kleurendatabase en diverse downloads.

5 MVO EN SERVICE Plastica onderscheidt zich niet alleen door het leveren van topproducten, maar ook door de manier waarop ze omgaat met maatschappelijke verantwoordelijkheid en service. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Zoals elk modern bedrijf zoeken ook wij continu naar haalbare stappen om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Dit is terug te zien aan de manier waarop wij met mensen omgaan, maar ook aan de manier waarop wij keuzes maken ten aanzien van de natuur. Een voorbeeld van zo n keuze, is kiezen voor FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dat wij daadwerkelijk milieubewust ondernemen bewijzen wij verder met de certificeringen die wij op dit gebied mogen dragen. U kunt deze desgewenst per product opvragen. Service met een grote S Projectbegeleiding is voor ons vanzelfsprekend. Van selectie en verwerking van producten tot aan de bevestiging en controles: onze Plasticaspecialisten staan van het begin tot het einde voor u klaar. Altijd met oog voor kwaliteit, prijs, milieu, klimaat en bevestigingsmogelijkheden. En ook maatwerk is geen probleem. Zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossingen. Een hele geruststelling! In onze ogen is het leveren van kwaliteit namelijk geen optie, maar een must.

6 EXTERIEUR Plastica exterieur: prachtig duurzaam. Plastica biedt diverse soorten plaatmateriaal. De vele verschillende kleuren en materialen maken de ontwerpvrijheid enorm. En om welke toepassing het ook gaat: Plastica biedt een oplossing op maat. DUURZAME ZEKERHEID Koude, hitte, vocht, droogte en wind: buitenmaterialen krijgen heel wat te verduren. Zo ook plaatmateriaal. Zoekt u materiaal waarop u langdurig kunt vertrouwen? Dan bent u bij Plastica aan het juiste adres. Wij leveren alleen sterke, duurzame materialen van topkwaliteit. En indien één van onze specialisten vanaf montage bij uw project betrokken is, bieden we onze speciale Plastica projectgarantie. Dat is pas duurzame zekerheid. CREATIEF met vrijheden Naast duurzame zekerheid, biedt Plastica ook een grote keuzevrijheid. Ons plaatmateriaal is verkrijgbaar in hout, steen, metaal of kunststof. Binnen deze categorieën kunt u verder kiezen uit verschillende decoren en structuren. Welke uitstraling u ook wilt creëren, Plastica maakt het mogelijk. Ook een mooie afwerking is daarbij gegarandeerd. Wij leveren namelijk direct en uit voorraad alle hulpproducten voor bevestiging en afwerking. Vrijheid op z n compleetst: dat is Plastica.

7 Hout is een geliefd materiaal. Nadeel is echter dat het om intensief onderhoud vraagt. Het gevelbekledingssysteem Façapanel vormt hierop een uitzondering. De zorgvuldig geselecteerde, hardhouten panelen zijn namelijk vochtbestendig, vuilafstotend en onderhoudsarm. Door speciale reconstructie zijn de panelen bovendien vrij van onvolmaaktheden zoals barsten, scheuren en knoesten. De panelen zijn ook verkrijgbaar zonder acrylaatlak. Deze variant, Façawood, heeft hierdoor een authentieke verwerende houtlook. Neowood is een vloersysteem van kwalitatief hoogwaardig houtcomposiet. U kunt genieten van de uitstraling van echt hout zonder dat u last hebt van bijvoorbeeld knoesten en splinters. Bovendien is het antislip, extreem duurzaam, kleurbehoudend en onderhoudsarm. Neowood: een lust voor het oog, een genot voor de voeten. Cape Cod is een houten gevelbekledingssysteem dat onze kernwaarden duurzaamheid en creativiteit optimaal weet te combineren. Het wordt namelijk gemaakt van Noord-Amerikaans grenen en vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. Hierdoor is het bestand tegen de meest wisselvallige weersomstandigheden. En om extra zekerheid en uitstraling te bieden, wordt het afgewerkt met een hoogwaardige watergedragen acrylaatlak. De creativiteit van dit innovatieve systeem zit hem in de kleurenvrijheid. Cape Cod is namelijk verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar natuurtinten of uitgesproken kleuren: Cape Cod biedt het allemaal.

8 Op zoek naar stenen gevelbekleding? Kies dan voor Colorstone. Colorstone Textures heeft een toplaag van natuursteen granulaat. Dit maakt de panelen uiterst duurzaam en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke uitstraling. Zeker in combinatie met andere materialen staat Colorstone Textures garant voor een aansprekende gevel. Colorstone Naturals is samengesteld uit lei- en natuursteen. Deze gevelbekleding geeft elk gebouw een robuuste en chique uitstraling. Uniek is dat de panelen in vergelijking met puur natuursteen bijzonder licht zijn. Dit garandeert een grote ontwerpflexibiliteit. Alucopal is het merk voor metalen gevelbekleding. Om een optimale duurzaamheid te bereiken is de gevelplaat voorzien van een gecoate aluminium toplaag. Verkrijgbaar in mat- en glansdecoren. Bijzonder is dat het materiaal buigzaam is en dus flexibel te zetten. Hierin onderscheidt het zich duidelijk van andere materialen. Alucopal is niet alleen toepasbaar als vlak paneel, maar tevens geschikt voor de afwerking van luifels, kolombekleding en het maken van meubels. PLASTICA MASSIEF NT Plastica Massief NT zijn kunststof gevelbekledingspanelen van hoge kwaliteit. Ze hebben een acrylaat toplaag, een dubbelzijdig decor en een hoge brandclassificatie. Daarnaast biedt Plastica Massief NT een grote keuzevrijheid op het gebied van kleuren en dessins. Warm, trendy of klassiek: de kleurechte panelen van Plastica Massief NT geven elk gebouw de gewenste uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fotoafdruk, een hoogglansuitvoering of een echt koperen oppervlak? Het mag duidelijk zijn: Plastica Massief NT weet duurzaamheid, esthetiek en veiligheid optimaal te combineren.

9 INTERIEUR Plastica interieur: exclusief en creatief. Strak, modern of klassiek: waar uw interieurvoorkeur ook naar uitgaat, de unieke en veelzijdige Plastica Interior Collection biedt voor ieder wat wils. Méér dan compleet Elk item uit de omvangrijke Plastica Interior Collection is gemaakt van hoogstaand materiaal en heeft een sublieme designuitstraling. Al het materiaal is gemakkelijk te verwerken en uiterst sterk. Bijzonder handig en mooi is bovendien dat er tussen alle materialen kleurkoppelingen mogelijk zijn. De combinatie van ontwerpvrijheid, design, gebruiksgemak en duurzaamheid maakt de Plastica Interior Collection meer dan compleet. Niets is onmogelijk Doordat de Plastica Interior Collection zo compleet is, is bijna geen toepassing ondenkbaar. Of het nu gaat om deuren, wanden, kasten of bureaus: Plastica maakt elk interieuritem af. Niet voor niets vindt u onze collectie dan ook terug in de meest uiteenlopende projecten, van kantoren en woningen tot scheepsbouw en ziekenhuizen. De Plastica Interior Collection overtreft alle verwachtingen.

10 PLASTICA DECORSPAAN PLASTICA COMPACT T I C A - L O C K E R S Plastica Decorspaan is het ideale basismateriaal voor interieurtoepassingen en meubilair. Het is stevig en eenvoudig te reinigen. Daarnaast biedt het enorm veel ontwerpmogelijkheden. Het is namelijk verkrijgbaar in vele stijlen, diktes, kleuren en structuren. U kunt zelfs kiezen voor diverse glansuitvoeringen. Of het nu gaat om de inrichting van kantoren, winkels of stands: met al zijn voordelen is Plastica Decorspaan het ideale materiaal voor elk interieur. Plastica Compact is dé interieuroplossing voor veeleisende ruimtes, zoals doucheruimtes en zelfs laboratoria. Doordat het materiaal van de kern tot het oppervlak uitermate sterk is, is het zelfdragend te gebruiken. Daarbij kunt u de zwarte of witte kern zelfs als designelement toepassen. Ook kunt u kiezen voor een buigzame variant: Plastica Compactforming. Tot slot is deze plaat door zijn dichte oppervlaktestructuur bijzonder hygiënisch. Interieurtoepassingen in natte en openbare ruimtes vragen om duurzaam en hygiënisch materiaal dat er bovendien goed uitziet. Zo ook lockers in douche- en kleedruimtes. Tica-Lockers van Plastica bieden al deze voordelen. Pluspunt is verder dat Tica-Lockers in alle denkbare afmetingen leverbaar zijn. De keuze is aan u! T I C A - C A B I N E S Tica-Cabines zijn uitermate geschikt voor openbare en natte ruimtes, zoals douches, toiletten en zwembaden. Net als bij de lockers is het basismateriaal Plastica Compact. Dit maakt de cabines uitermate sterk, duurzaam en hygiënisch. Dankzij de uitgebreide kleurencollectie en vele afwerkingsmogelijkheden, kunt u de cabines bovendien elke gewenste uitstraling geven.

11 PLASTICA HPL Plastica HPL (High Pressure Laminate) is een solide materiaal met sterke eigenschappen. Het is eenvoudig schoon te houden, bijzonder duurzaam en indien gewenst leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder brandvertragend. Verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Het is tevens mogelijk als HPL Essentials met aansprekende oppervlaktes van metaal, houtfineer en trendy structuren. Met al zijn voordelen is Plastica HPL geschikt voor talloze toepassingen. Van deuren tot balies, van kasten tot bureaus: Plastica HPL geeft elk interieuronderdeel net dat beetje extra cachet. PLASTICA DIGITAALDRUK Met Plastica Digitaaldruk zijn de platen Plastica HPL en Plastica Compact van elke gewenste print te voorzien. Uw logo verwerkt in de balie of een scheidingswand met een foto: geen interieurwens gaat te ver. Al deze prachtige eigenschappen maken platen van Plastica tot een ideale keuze voor elk interieur, ook dat van u! PLASTICA VENSTERBANKEN Als u kiest voor Plastica Vensterbanken, dan kiest u voor optimale duurzaamheid. Plastica Vensterbanken zijn namelijk vochtbestendig, kras- en stootvast en probleemloos te reinigen. Daarnaast zijn ze ook eenvoudig te plaatsen. En of uw voorkeur nu uitgaat naar een klassieke of moderne stijl: Plastica Vensterbanken zijn echte blikvangers voor elk interieur. PLASTICA WERKBLADEN Plastica Werkbladen zijn een ideale ondergrond; zowel voor werk als vrije tijd. Ze zijn mooi afgerond en verkrijgbaar in verschillende decoren. Maar Plastica Werkbladen zijn meer dan alleen fraai. Ze zijn ook uitermate praktisch, duurzaam en hygiënisch.

12 INTERIEUR EXTERIEUR Plastica Massief NT T I C A - L O C K E R S PLASTICA HPL PLASTICA COMPACTFORMING PLASTICA VENSTERBANKEN Hoogwaardig houten gevelbekledingssysteem verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden. Bijzonder duurzame gevelplaten met een acrylaat toplaag en een schitterende uitstraling. All-in duurzaam en veelzijdig. Speciaal ontwikkelde modulebouwsysteem voor lockers. Op maat gemaakt, functioneel en van hoge kwaliteit. Een hoogwaardig hogedruklaminaat. De beste keuze voor vrijwel elk interieurontwerp. Functioneel en veilig afgeronde vormen voor openbare en natte ruimtes. Hygiënisch en makkelijk te reinigen. Prachtig duurzaam voor interieurs van vandaag en morgen. T I C A - C A B I N E S PLASTICA HPL ESSENTIALS PLASTICA DECORSPAAN PLASTICA WERKBLADEN Houten gevelbekledingssysteem met een warme veelzijdige uitstraling. Door reconstructie vrij van barsten, scheuren of knoesten. Gevelplaten voorzien van een gecoate aluminium toplaag. Eenvoudig te verwerken in vele vormen. Duurzaam modulebouwsysteem voor cabines. Hoogwaardig materiaal met RVS beslag. Een adembenemende laminaat collectie met aansprekende oppervlaktes van metaal, houtfineer en trendy structuren. Spaanplaat voor de meest uiteenlopende toepassingen. Tweezijdig gelamineerd. Ruime keuze in decoren en glansgraad. Een ideale ondergrond voor werk en vrije tijd. Bijzonder fraai en onderhoudsvrij PLASTICA COMPACT Neowood is een vloersysteem van kwalitatief hoogwaardig houtcomposiet vloerdelen. Uitermate duurzaam, veilig en kleurbehoudend. Collectie gevelbekledingssystemen van natuursteen. Met steenslag of homogene samenstelling voor een indrukwekkend resultaat. Een alles-in-één totaalplaat. Een prachtig homogeen, massief, sterk en duurzaam plaatmateriaal.

T I C A - C A B I N E S

T I C A - C A B I N E S TICA-CABINES Duurzaam en hygiënisch Tica-Cabines zijn uitermate geschikt voor alle openbare ruimten als douches, toiletten en kleedruimten. Naast de duurzaamheid en hygiëne, blinken de cabines bovendien

Nadere informatie

Algemeen. Duurzaam en hygiënisch

Algemeen. Duurzaam en hygiënisch TICA-CABINES Algemeen Duurzaam en hygiënisch TICA-CABINES zijn uitermate geschikt voor alle openbare ruimten als douches, toiletten en kleedruimten. Naast de duurzaamheid en hygiëne, blinken de cabines

Nadere informatie

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het PLASTICA HPL Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Magazine Interieur Collectie - versie CIN02-042017 De beste keuze voor elk interieur! 22 22 PLASTICA HPL Van kantoren tot ziekenhuizen, winkels

Nadere informatie

Algemeen. Een locker van formaat

Algemeen. Een locker van formaat TICA-LOCKERS Algemeen Een locker van formaat TICA-LOCKERS blinken uit in vormgeving, duurzaamheid en hygiëne. Zeer geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in alle soorten ruimtes. De lockers kunnen

Nadere informatie

PLASTICA COMPACT. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

PLASTICA COMPACT. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het PLASTICA COMPACT Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Magazine Interieur Collectie - versie CIN02-042017 Schitterende alleskunner! 30 PLASTICA COMPACT Met Plastica Compact kunt u letterijk alle

Nadere informatie

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

PLASTICA HPL. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het PLASTICA HPL Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Magazine Interieur Collectie - versie CIN01-05016 De beste keuze voor elk interieur! PLASTICA HPL Van kantoren tot ziekenhuizen, winkels en schepen:

Nadere informatie

Plastica Vensterbanken

Plastica Vensterbanken Plastica Vensterbanken Prachtig duurzaam voor interieurs van vandaag en morgen Profiteer van design én gemak Design en gemak in één Plastica Vensterbanken blinken uit in elk interieur voor nieuwbouw en

Nadere informatie

T I C A - L O C K E R S

T I C A - L O C K E R S TICA-LOCKERS Een locker van formaat Tica-Lockers blinken uit in vormgeving, duurzaamheid en hygiëne. Zeer geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in alle soorten ruimtes. De lockers kunnen naadloos

Nadere informatie

Plastica HPL. Duurzaam en veelzijdig voor optimale ontwerpvrijheid. Laat uw fantasie de vrije loop

Plastica HPL. Duurzaam en veelzijdig voor optimale ontwerpvrijheid. Laat uw fantasie de vrije loop Duurzaam en veelzijdig voor optimale ontwerpvrijheid Laat uw fantasie de vrije loop Over tuigende eigenschappen Foto: Amerland B.V. De mogelijkheden van High Pressure Laminate zijn vrijwel onbegrensd.

Nadere informatie

Plastica Compact. Schitterende alleskunner voor design en gebruik. Geef uw ideeën de ruimte

Plastica Compact. Schitterende alleskunner voor design en gebruik. Geef uw ideeën de ruimte Plastica Compact Schitterende alleskunner voor design en gebruik Geef uw ideeën de ruimte Ideale totaalplaat Foto: Schaffenburg Office Furniture Plastica Compact is wat de naam zegt: een compacte alles-in-één

Nadere informatie

Plastica Werkbladen. De ideale ondergrond voor werk en vrijetijd. Fraai en onderhoudsarm

Plastica Werkbladen. De ideale ondergrond voor werk en vrijetijd. Fraai en onderhoudsarm Plastica Werkbladen De ideale ondergrond voor werk en vrijetijd Fraai en onderhoudsarm Een duurzame basis Plastica Werkbladen zijn niet alleen fraai om te zien, ze zijn ook bijzonder duurzaam en onderhoudsarm.

Nadere informatie

Plastica Decorspaan. Schitterende uitstraling van wand en meubilair. Decoratief de mooiste

Plastica Decorspaan. Schitterende uitstraling van wand en meubilair. Decoratief de mooiste Decorspaan Schitterende uitstraling van wand en meubilair Decoratief de mooiste Voor elk interieur Foto: Schaffenburg Office Furniture Decorspaan is een kwalitatief hoogwaardige plaat voor het maken van

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

hoge decoratieve uitstraling en optimale duurzaamheid!

hoge decoratieve uitstraling en optimale duurzaamheid! classic SOFTLINE hoge decoratieve uitstraling en optimale duurzaamheid! ALLES OVER ONZE VENSTERBANKEN Twee types: Classic en Softline Plastica Vensterbanken Classic hebben een mooie dubbele ronding aan

Nadere informatie

Laat uw plannen niet in rook opgaan

Laat uw plannen niet in rook opgaan Laat uw plannen niet in rook opgaan ROCKPANEL FS-Xtra, de nieuwe maatstaf in brandveilige gevelbekleding Als architect heeft u maar één ambitie: uw visie op vormgeving op een originele, esthetisch verantwoorde

Nadere informatie

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Kwalitatief hoogwaardige houtcomposiet vloerdelen. Uitermate duurzaam, veilig én kleurbehoudend. Een vloer met een natuurlijke houtlook,

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

INTENSIEVE KLEURBELEVING CREËER EEN WOW EFFECT MET FLUOR KLEUREN

INTENSIEVE KLEURBELEVING CREËER EEN WOW EFFECT MET FLUOR KLEUREN NT #9 INSPIRATIEMAGAZINE THEMA: FLITSEND & FLUOR INTENSIEVE KLEURBELEVING CREËER EEN WOW EFFECT MET FLUOR KLEUREN F L I T S E N D F L U O R Kleuren zijn emoties. Zo staat rood voor hartstocht en zwart

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Textures a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s

Textures a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s Textures Textures KENMERKEN Natuurlijke uitstraling Duurzaam Resistent tegen klimaatverschillen Vier soorten steenslag Slag- en stootvast Eenvoudige en snelle

Nadere informatie

PLASTICA COMPACT. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het

PLASTICA COMPACT. Deze documentatie maakt onderdeel uit van het PLASTICA COMPACT Deze documentatie maakt onderdeel uit van het Magazine Interieur Collectie - versie CIN0-0506 Schitterende alleskunner! PLASTICA COMPACT Met Plastica Compact kunt u letterijk alle kanten

Nadere informatie

TEXTURES STONE METAL WOOD. Essentials 1

TEXTURES STONE METAL WOOD. Essentials 1 SSENTIALS COLL STONE TEXTURES WOOD METAL Essentials 1 Essentials Stone pagina 4 Essentials Metal pagina 18 Essentials Textures pagina 8 2 Essentials Wood pagina 14 essentials collectie eindeloos mooi Essentials

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

NT# 12 INSPIRATIEMAGAZINE HET PERFECTE PLAATJE MASSIEF NT - ONBEGRENSD EN ONVERWOESTBAAR

NT# 12 INSPIRATIEMAGAZINE HET PERFECTE PLAATJE MASSIEF NT - ONBEGRENSD EN ONVERWOESTBAAR NT# 12 INSPIRATIEMAGAZINE HET PERFECTE PLAATJE MASSIEF NT - ONBEGRENSD EN ONVERWOESTBAAR ONBEGRENSD ONVERWOESTBAAR Perfectie is een illusie. Of toch niet? Er bestaat een gevelplaat waarmee u elke gewenste

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl

DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl INDEX FLOORTATTOO WALLTATTOO HPL PRINT 2.0 3D MDF PRINT ALUMINIUM PRINT GLASS ART PRINT ETCHED GLASS PRINT WALLCOVERING DON T IMITATE JUST INNOVATE. Met

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

Plastica Compactforming

Plastica Compactforming Plastica Compactforming Voor ronde vormen en afgeronde hoeken Geef uw ideeën vorm Plastica Compactforming Productbeschrijving Plastica Compactforming platen EN 438 type CGP hebben een speciale kernopbouw

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot

Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot Onthout ons! Wij zijn een betrouwbare houtleverancier werkend vanuit een klantgerichte benadering. Door het snel en op maat kunnen leveren van een breed en groot assortiment hout, wordt de klant ontzorgd

Nadere informatie

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko.

Cape Cod J A A R I E G A R A N T. Weet hoe hout werkt. ship. op van pro. s Steward. Forest St. rel. u het. en we. C. t de aa anko. Weet hoe hout werkt 15 JAAR 1 5 GARANTIE J A A R I E G A R A N T Cape Cod SGS-CO -COC-0 C-0677 FSC t m Counc il A. Me rademark ark 1996 Forest St s Steward ship C. t de aa anko op van pro ducten met het

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Façapanel gevelbekledingspanelen

Façapanel gevelbekledingspanelen Ervaar de natuurlijke uitstraling van een duurzame houten gevel Façapanel gevelbekledingspanelen Façapanel gevelbekledingspanelen Façapanel is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De panelen zijn vochtbestendig,

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Ki-Kern Massieve kunststofplaat voor bouw en industrie Algemene informatie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Kleurbestendig Milieuvriendelijk Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Gevelbekledings - en dakrandpanelen. HPL platen JAAR. editie 3, 2013

Gevelbekledings - en dakrandpanelen. HPL platen JAAR. editie 3, 2013 Gevelbekledings - en dakrandpanelen HPL platen 10 JAAR *GARANTIE* editie 3, 2013 Duurzaam en veelzijdig toepasbaar massief HPL plaat Gevelbekledingspanelen De Milyt massief HPL plaat is op verschillende

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

Plastica Massief NT. All-in duurzaam en veelzijdig. Complete vrijheid in ontwerp en uitvoering

Plastica Massief NT. All-in duurzaam en veelzijdig. Complete vrijheid in ontwerp en uitvoering All-in duurzaam en veelzijdig Complete vrijheid in ontwerp en uitvoering All-in Compleet Het grote voordeel van Plastica gevelbekledingsplaten is dat het all-in is. Compleet dus. Inclusief technische ondersteuning,

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

gevelbekledingspanelen - dakrandpanelen

gevelbekledingspanelen - dakrandpanelen 10 JAAR *GARANTIE* Fraaie en duurzame bekleding voor gevels die u nooit meer hoeft te schilderen HPL volkern www.milyt.nl gevelbekledingspanelen - dakrandpanelen Duurzaam en veelzijdig toepasbaar Milyt

Nadere informatie

www.corestonefloor.com ROBUUST & PUUR Natuurlijke design uitstraling CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit.

Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. Opvallende architectuur vraagt om een gevel van de beste kwaliteit. voor een houten gevel op kleur GECERTIFICEERDE KWALITEIT voor een houten gevel op kleur 15 JAAR GARANTIE Een pand of woning krijgt het

Nadere informatie

Naturals a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s

Naturals a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s a r c h i t e c t u r a l w a l l p a n e l s Naturals KENMERKEN Natuurlijke uitstraling van texturen en decoren Licht in gewicht Homogeen Door en door gekleurd Slag- en stootvast Naturals Eenvoudige

Nadere informatie

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke

gebruiksgemak én met een perfecte uitstraling. In deze brochure hebben wij de toppers voor u geselecteerd. Kijk voor meer inspiratie en specifieke TOPS O N L Y Welkom bij Erbi Uw keukenblad bepaalt het gezicht van uw keuken. Erbi, 180 man sterk, ontwikkelt en fabriceert voor u bijzondere werkbladen. Meer dan 30.000 bladen per jaar, van 11 bijzondere

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te

Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te Als er binnenruimtes moeten worden ingericht en ingedeeld, waar dan ook, wanneer dan ook, heeft u in Maars een vertrouwde partner om uw plannen om te zetten in werkelijkheid. Voor projecten groot en klein.

Nadere informatie

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst!

43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) BDA Geveladvies Duurzaamheidsrapport. GlasWin, Slank, slanker, slankst! 43 minuten brandwerendheid! (Klassering EW30) Brandwerendheid en kunststof kozijnen gaan niet samen. Dit is met K-vision verleden tijd. De 30 minuten grens is in de TNO test ruim gehaald (43 minuten!).

Nadere informatie

Alpaco TM Cabines, kasten en banken

Alpaco TM Cabines, kasten en banken Alpaco TM Cabines, kasten en banken UW ALOMVATTENDE OPLOSSING VOOR CABINES, KASTEN EN BANKEN Materiaal Onze collecties worden vervaardigd van 13 mm dik High Pressure Laminate (HPL). Dit is een anti-microbieel,

Nadere informatie

tuinkamers en serres

tuinkamers en serres Tuinkamers en serres 2 haal de zon in huis kwaliteit verzekerd Het hele jaar door genieten van licht en ruimte in uw huis, dat is wat een tuinkamer of serre voor u doet. En met aluminium is bijna alles

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Laminaatvloeren. Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Laminaatvloeren Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur Strata Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Een vloer geeft kleur aan uw interieur. Het interieur is immers de locatie waar

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

www.corestonefloor.com STRAK & NATUURLIJK CS Silky Screed Blend CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij

Nadere informatie

Roldeurkast. ST en KS-PP

Roldeurkast. ST en KS-PP ST en KS-PP Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor een optimale invulling van de ruimte. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd

Nadere informatie

u.form for the love of work

u.form for the love of work L u.form for the love of work u.form u.form staat voor haute couture van Pami. Net zoals een perfect passend maatpak, creëren we een perfect passende werkomgeving naar uw wensen en behoeften. Van directiekantoor

Nadere informatie

creating better environments

creating better environments creating better environments Bulletin Board is een decoratieve en functionele linoleum afwerking met diverse toepassingsgebieden. Het is ideaal als prikbord in scholen, ziekenhuizen, kantoren of in huis,

Nadere informatie

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS DESIGN IS DOORSLAGGEVEND Wij wilden een bescherming tegen de wind en inkijk die modern en eenvoudig in het onderhoud is. Daarom kwamen een houten schutting of een

Nadere informatie

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD COMPLETE SCHUIFDEUREN & BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD 2 afgebeeld: HDS 6 3 Inhoud Introductie 5 HDS 1 6 HDS 2 7 HDS 6 8 HDZ 7 9 HDS 6K 10 HDZ 7K 12 HDZ 8 14 HDD 2 15 Binnenkast 16 Inloopkast

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Stones Geïnspireerd door de natuur

Part of the ROCKWOOL Group. Rockpanel Stones Geïnspireerd door de natuur Part of the ROCKWOOL Group Rockpanel Stones Geïnspireerd door de natuur MAGINE het onmogelijke mogelijk Met onze Rockpanel Stones-lijn zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig. Buigen, vormen, graveren,

Nadere informatie

massief kunststof plaat

massief kunststof plaat massief kunststof plaat Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Kleurbestendig Milieuvriendelijk Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast Extreem weerbestendig Hoge kwaliteit volgens

Nadere informatie

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt

ENTRADO UITERST FLEXIBEL. Betreedbare stations CREATIVITEIT = STANDAARD. Als dé specialist in betreedbare stations, biedt ENTRADO Betreedbare stations Als dé specialist in betreedbare stations, biedt Alfen oplossingen afgestemd op de eisen en wensen van haar opdrachtgevers. En hoewel het zwaartepunt van de activiteiten ligt

Nadere informatie

stunt op=op Traphekje Lukas Maak uw woning kind-proof! van voor

stunt op=op Traphekje Lukas Maak uw woning kind-proof! van voor Super stunt Maak uw woning kind-proof! op=op van 49.50 voor 29. 95 Traphekje Lukas Eenvoudige bediening door volwassenen. Opent in beide richtingen massief hout. Kindervriendelijk lak en afwerking. Voldoet

Nadere informatie

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100%

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100% De nieuwste vloeren collectie Vintage eiken - New Hampshire 8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat LAMINAAT Vintage eiken - New Hampshire HOUT VINYL Vintage eiken - New

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL

INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL HOUT#7 INSPIRATIEMAGAZINE NEOWOOD ANTI-SLIP, HANDIG VOOR ALS HET REGENT CAPE COD SEMI-TRANSPARANT WARME HERFSTTINTEN VOOR OP DE GEVEL ELEMENTS GEOLIEDE GEVELPLANKEN MET PRACHTIGE VLAM H o u t Herfst en

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak

Verfrissende inzichten en een betrouwbare aanpak Lab solutions Gezamenlijk laboratoriumuitdagingen aangaan Al sinds 1991 biedt INTOS interieuroplossingen voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen, operatiekamers en onderzoeksruimtes. Vanaf 2009 ontwikkelt

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

E3 vouwwandbeslag voor deuren tot 100kg

E3 vouwwandbeslag voor deuren tot 100kg E3 vouwwandbeslag voor deuren tot 100kg NAADLOZE OVERGANGEN CENTOR...EEN DROOM IN DESIGN Centor E3 is een hoogwaardig vouwwandbeslag voor houten deuren. Met Centor creëert u een naadloze doorgang van binnen

Nadere informatie

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV Ten Brinke Interieurbeplanting BV Zuiderlaan 28f 6905 AE Zevenaar Postbus 2076 6900 CB Zevenaar t +31 (0) 316 33 24 00 f +31 (0) 316 34 56 33 info@ten-brinke.nl www.ten-brinke.nl www.kantoorplant.nl Ten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

Inspiratie om uw keuken te vernieuwen

Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Keuken Inspiratiegids Inspiratie om uw keuken te vernieuwen Dit is versie 1.0 van deze inspiratiegids Download hier de nieuwste versie van dit rapport. Disclaimer Bij het samenstellen van deze gids is

Nadere informatie

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering

Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Schlappi Markiezen: De Adel onder de Zonwering Kiezen voor Schlappi is kiezen voor kwaliteit Schlappi Markiezen is al sinds 1986 de top in markiezen. Wij willen simpelweg het allerbeste leveren. Deze passie

Nadere informatie