Creation Science Expedition 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Creation Science Expedition 2013"

Transcriptie

1 Creation Science Expedition 2013

2 Inleiding The great Creation Science Expedition De Great Creation Science Expedition is een inspirerende expeditie langs de wonderlijke wereld van Gods scheppend handelen. De deelnemers zullen de mooiste en zeer betoverende plekken van de wereld bezoeken, kennis maken met de vele wonderen van de natuur. En daarnaast een onderdompeling ondergaan in de meest maffe steden van Amerika: Las Vegas, Flagstaff en San Francisco. We reis voert u naar de United States of America, naar de volgende bijzonder spectaculaire natuurverschijnselen: The Grand Canyon Monument Valley Bryce Canyon Zion National Park Death Valley Yosemite We beginnen met een korte ontmoeting van Las Vegas, reizen vervolgens naar Flagstaff, en als afsluiting een driedaagse trektocht door de stad San Francisco.

3 Reisprogramma Vrijdag 26 april 2013 Vertrek vanuit Nederland, aankomst in de middag in Las Vegas. Overnachting Zaterdag 27 april 2013 Reis naar Flagstaff, Arizona; detour naar de beroemde Hoover Dam; s avonds een Western Evening Zondag 28 april 2013 Bezoek kerkdienst; s middags sightseeing tour in de omgeving Maandag 29 april 2013 Bezoek aan The Grand Canyon, sightseeing Dinsdag 30 april 2013 Bezoek aan The Grand Canyon, o.l.v. gids Woensdag 1 mei 2013 Reis naar Monument Valley, diverse mooie stops Donderdag 2 mei 2013 Reis naar Bryce Canyon, avond programma sterren kijken Vrijdag 3 mei 2013 Sightseeing Bryce Canyon; reis naar Zion National Park Zaterdag 4 mei 2013 Zion National Park, s avonds alvast richting richting Death Valley Zondag 5 mei 2013 Bezoek kerkdienst in Death Valley, doorrijden richting Yosemity National Park Maandag 6 mei 2013 Doorreis naar Yosemite, bezoek Yosemite National Park Dinsdag 7 mei 2013 Reis naar San Fransisco, aankomst eind van de middag Woensdag 8 en donderdag 9 mei 2013 San Fransisco Vrijdag 10 mei 2013 Vertrek in de middag

4 Expeditie transport: Twee Chevrolet Express Vans We ondernemen het avontuur met twee Vans. Deze Vans zijn 15-zitters, maar we rekenen op twee maal 10 personen, dus in het totaal 20 mensen. Zo blijft er voldoende ruimte over voor de passagiers en de bagage. De grote voordelen van het reizen per Van: 1. Snelheid: met deze luxe vans kan aan het verkeer deelgenomen worden alsof het gewone personenauto s zijn. Daarnaast gaat in- en uitstappen gaat erg gemakkelijk en snel 2. Gezelligheid: doordat we dicht bij elkaar zitten ontstaat er al snel een vriendelijke gezamenlijkheid en is er ruimte voor goede gesprekken. 3. Efficiëntie: de groep kan nu verschillende dagbestedingen hebben; parkeren is geen probleem; een klein groepje kan er even mee weg en je hoeft je niet aan te passen aan de rijen rustregels voor een buschauffeur. 4. Ruimte: door het gezelschap te beperken tot (2X) 10 mensen is er comfortabel veel ruimte voor iedere deelnemer. 5. Kosten: het gebruik van Vans is aanmerkelijk goedkoper dan het alternatief: een touringcar (met chauffeur)

5 Vertrek: donderdag 25 of vrijdag 26 april 2013 Het vertrek staat gepland voor vrijdag 26 april 2013 vanaf Schiphol. We vliegen, via een tussenstop, naar Las Vegas, het begin van ons avontuur. s Avonds is er gelegenheid deze stad waar alles kan en mag te verkennen, er zijn vele shows, de stad waar de sky echt the limit is! Bezoek de verbazingwekkende Bass Pro Shop, The Gallery of Fine Art, verschillende musea of kijk gewoon eens rond in deze stad waar verveling niet bestaat. Het is mogelijk om al op donderdag 25 april te vertrekken: je kunt dan één dag langer Las Vegas verkennen. Tegen een geringe meerprijs worden vlucht en hotel één dag eerder geboekt.

6 Zaterdag 27 April 2013 We reizen naar Flagstaff, een klein stadje dat zoveel te bieden heeft. Naast vele leuke cafeetjes is er o.a. een universiteit. En een stadscentrum waar de invloeden van de native americans nog goed te zien is. Overal zie je prachtige kunstwerken van de bekende Navajo en de Hopi gemeenschap, maar ook die van de minder bekende Havasupai gemeenschap. We rijden eerst naar de Hooverdam, de meer dan 220 meter hoge stuwdam die in de Colorado rivier is gebouwd en naast zijn economische betekenis ook bekendheid geniet als staaltje van bouwkunde, als pronkstuk van Art Deco. Daarna reizen we door naar Navajo Country, met de plaats Flagstaff als centrale stad. In Flagstaff verblijven we in het Howard Johnson hotel. Deze bevindt zich in het centrum van Flagstaff, dicht bij het Riordon House, Observatiepost Lowell en de Universiteit van Noord- Arizona. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn het stadhuis van Flagstaff en het Symfonieorkest Flagstaff. Verder biedt Flagstaff nog de Wupatki Indian Ruins, overblijfselen van de native culture. Zaterdagavond in Flagstaff maken we er een echte Western Avond van! Lekker eten en drinken bij de Lumberyard Brewing Company.

7 Zondag 28 april 2013 Op de zondagmorgen bezoeken we een kerkdienst: hoeveel herkenbaarheid gaan we tegenkomen? In de middag gaan we naar het Lowell Observatory om de zon te bekijken met een speciale kijker. Ook brengen we een eerste bezoek van de Grand Canyon, bij Mather Point. In de omgeving van Flagstaff zijn veel verschillende archeologische en geologische plaatsen te bezoeken. Als hiervoor belangstelling is, is een bezoek aan deze vindplaatsen goed mogelijk. Eventueel kunnen we de totale groep splitsen, zodat gekozen kan worden uit verschillende mogelijkheden.

8 Maandag 29 april 2013: Actiedag Grand Canyon Op maandag gaan we de hele dag de Grand Canyon bezoeken. Het is een klein uurtje rijden naar de Grand Canyon, een tocht die tot de verbeelding zal spreken. Op die dag komen de volgende programma punten: De Geology Walk, waar we de Grand Canyon s verbazingwekkende geologische verhaal te horen en zien krijgen door een echte ranger. Daar komen de mooiste feiten aan het licht: waarom bestaat deze plaats alleen maar hier en nergens anders in de wereld? Waarom is het zo groot en diep? U kunt ook op eigen kosten, maar zeker de moeite waard de beroemde Grand Canyon North Tour maken met een helikopter. Onvergetelijk! Ditzelfde geldt voor de beroemde Jeeptour naar de bodem van de Grand Canyon. En er is nog veel meer te beleven We blijven tot de zon ondergaat!

9 Dinsdag 30 april 2013 In de morgen bezoeken we de Universiteit in Flagstaff. Het is ook mogelijk op eigen gelegenheid de stad te verkennen. In de universiteit krijgen we een lecture over de wetenschapsafdeling van deze universiteit. In de middag nemen we onze bagage mee en vertrekken we naar onze volgende halteplaats. Maar we gaan eerst nog een stuk van de Grand Canyon zien en genieten! Er zijn daar zoveel mooie plekken, zo interessant en adembenemend mooi! Uiteindelijk rijden we s avonds naar het westen van het park om daar in een motel te overnachten, het prachtige Lake Powel Hotel.

10 Woensdag 1 mei 2013 Na de overnachting in het Lake Powel hotel gaan we het indrukwekkende Monument Valley Navajo Tribal Park bezoeken. Dit landschap imponeert iedere bezoeker; niet alleen door zijn schoonheid en pracht, maar ook door zijn afmetingen en kleurenpracht. GENIETEN met hoofdletters! We kijken rond in dit park, brengen een bezoek aan een traditionele Trading Post en reizen tenslotte richting Kanab. Daar verblijven we in motel Comfort Inn.

11 Donderdag 2 mei 2013 Vandaag gaan we naar Bryce canyon, door velen beschreven als NOG MOOIER dan de Grand Canyon! We gaan bij de ingang genieten van de spectaculaire film die in de visitors lodge wordt getoond. Bryce Canyon National Park is beroemd om zijn unieke geologische rotsformaties, waar de zon zorgt voor prachtige kleuren variërend van roze tot oranje. Veel landschapfotografen bezoeken het park: vanwege de grote hoogteligging van het park en de daarbij behorende schone, waterdampvrije lucht zijn er uitstekend zeer heldere foto s te maken. Vooral foto s van zonsopkomst en ondergang zijn spectaculair en wereldberoemd. Maar er is meer te doen: er is een shuttlebus-systeem waarbij met pendelbusjes van het ene naar het andere mooie uitzichtpunt gereden kan worden. Wil je een mooie zonsopgang of ondergang bekijken dan kun je het beste naar: Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point, Bryce Point en Fairyland Point. Prachtig zijn ook de trails, schitterende wandelpaden door de Canyon. Er zijn vele wandelingen uitgezet: Mossy Cave, Rim Trail, Bristlecone Loop, Queens Garden, Navajo Trail, Tower Bridge, Hat Shop en Swamp Canyon. We overnachten net even buiten het park. Die nacht is er gelegenheid om sterren te kijken: Bryce is hiervoor uitermate geschikt! Eens kijken of we hem weer gaan zien: The ring of fire!

12 Vrijdag 3 mei 2013 In de morgen is er gelegenheid nog een keer Bryce te bezoeken, voor nog zo n prachtig wandeling. Dit keer onder leiding van een gids. Je krijgt er geen genoeg van! Daarna vertrekken we naar het volgende schitterende gebied: het Zion National Park. Daar worden we verrast door een film over Zions s schoonheid en gaan we natuurlijk het park bekijken.

13 Zaterdag 4 mei 2013 In de ochtend is er gelegenheid om het stadje Springdale te bekijken. Maar en daar komt weer het gemak van de twee busjes er kan ook nog een groep het park ingaan en nog even genieten van het park. De rit naar Las Vegas is 256 km. Daaraan beginnen we aan het einde van de middag. En natuurlijk eten we onderweg een lekker hapje.

14 Zondag 5 mei 2013 We gaan eerst naar de kerk, het is toch zondag?! Laten we onze broeders en zusters van de Grace Reformed Church bezoeken. Rond het middaguur vervolgen we onze reis naar richting Death Valley: nog slechts 216 kilometer te gaan. Deze wonderbaarlijke plaats ligt zo n 85 meter onder het zeespiegel en is in de zomer bloedheet. Death Valley is de heetste, droogste en laagste plek van heel Noord-Amerika. Ondanks dit afschrikwekkende imago is dit Nationale Park erg populair bij natuurliefhebbers. De vallei bevindt zich voor een belangrijk deel beneden het zeeniveau en wordt omringd door hoge bergtoppen, die vaak met sneeuw zijn bedekt. De unieke flora en fauna hebben zich aangepast aan de extreme omstandigheden. Je vind hier prachtige zandduinen, uitzonderlijk mooie rotsformaties, schitterende woestijnlandschappen, kraters en ook plekken met culturele achtergronden. De hoogste temperatuur die ooit in het park werd gemeten juli 1913 was 56,7 graden celsius. De extreme hitte van Death Valley is vooral voelbaar in Badwater. Deze zoutvlakte ligt 85 meter beneden zeeniveau en is daarmee het laagste punt van het hele westelijke halfrond. Andere populaire bestemmingen zijn de uitzichtpunten Dante s view en Zabriskie Point, waar je achtereenvolgens een weids overzicht over de vallei hebt en grillige rotsvormen kunt bekijken. Ook de prachtige zandduinen bij Stovepipe Wells zijn een bezoek zeker waard.

15 Maandag 6 mei 2013: Yosemite National Park We trekken verder naar het noorden door een uitzonderlijk gebied van de VS, richting Yosemite, naar Mammoth Lake, slechts 2 uur verder. Daar checken we in het motel, eten even een hapje en gaan dan naar Yosemity Park. In het park kunnen we een gidstocht krijgen van een ranger. Ook een fietstochtje van een uurtje behoort tot de mogelijkheden. We overnachten in het stadje Mammoth Lake

16 Dinsdag 7 mei 2103 Vandaag reizen we uit de natuur naar de cultuur; eerst naar Sacramento en daarna naar ons hotel in San Francisco! In Sacramento kun je naar allerlei plaatsen gaan, zoals het oude Sacramento, een prachtige Indianen museum, een fort en het Crocker Art museum.

17 Woensdag 8 t/m vrijdag 10 mei 2013: San Francisco! Woensdag 8 mei 2013; we trekken gezamenlijk op en bezoeken we met een boot het beroemde gevangeniscomplex op het eiland Alcatraz! Daarna brengt onze expeditie ons naar de wereldberoemde tramway en de Golden Gate! 9 mei is een vrije dag: iedereen mag zelf zijn programma bepalen. Op 10 mei, omstreeks de middag, vliegen we terug naar Nederland.

18

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 1 Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 Route: Dag Datum Van Naar Afstand Reistijd zondag 2-9-2018 AMS SFO dinsdag 4-9-2018 San Francisco, CA Merced, CA 209 k 02:15 woensdag 5-9-2018

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park Bryce Canyon National Park KORTE OMSCHRIJVING Nationale Parken van Amerika @ www.ontdek-amerika.nl Grootte : 145 vierkante kilometer Hoogte : variërend van 2.500 tot 2.800 meter. Nationaal Park sinds :

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN 20/4 21/4 22/4 Vlucht naar LA met KLM in Boeing 747-400 Ophalen camper, rijden naar libu Beach RV Park Universal Studios, KOA Pomona Vertrek 20-04 om 13:30 uur. Vlucht KL601 (stoelen 24A, 24B, 25A en 25B).

Nadere informatie

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen.

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen. Amerika reis 2012 27 April Vertrek van Schiphol met Flight 59 om 10.10 AM naar George Bush Intercontinental, Houston aankomst 1:50 PM Vertrek van George Bush Intercontinental, Houston om 5:25 PM naar Las

Nadere informatie

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend!

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend! PRODUCT WESTERN PARKS Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. Wij hebben onze rondreis Western Parks nog verbeterd! Twee parken zijn toegevoegd nl; Yosemite en Death Valley en ook een onvergetelijke

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

GO WEST! Fotostory FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN

GO WEST! Fotostory FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN Fotostory GO WEST! FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN XX BIKE & TREKKING Monument Valley als in een klassieke western van regisseur John Ford. Alleen is het niet John Wayne die met zijn paard door dit wonderschone

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25 2019 Route Vluchten Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum KLxxx 04/07/2019 09u35 KLxxx 25/07/2019 13u45 Amsterdam Los Angeles 04/07/2019 12u25 Los Angeles Amsterdam 26/07/2019 09u15

Nadere informatie

All images, design and text Loulou Beavers

All images, design and text Loulou Beavers All images, design and text Loulou Beavers HOOGTE PUNTEN: Yellowstone is een zg. vulkanische ' hot spot ', en is dus bekend vanwege die geologisch bijzondere verschijnselen: Yellowstone bevat de helft

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Offerte Amerika 4 messages

Offerte Amerika 4 messages JC > Offerte Amerika 4 messages JC To: info@beleefreizen.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:28 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Ongerepte landschappen met een variatie aan begroeiing, natuurlijke meesterwerken en geologische formaties van Moeder Natuur: de Nationale

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015.

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Dinsdag 15 september vertrekken we om 12.00 uur uit Amsterdam

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK WINTER FOTO-EXPEDITIE NAAR GRAND TETONS EN YELLOWSTONE 2021 23 JANUARI 2021 TOT EN MET 5 FEBRUARI 2021: 3,5 HALVE DAG FOTOGRAFIE IN DE GRAND TETONS; 3 DAGEN FOTOGRAFIE

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum.

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum. De USA a la carte specialist Product informatie WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN vanaf 2756 20 dagen/18 nachten Vertrek alle dagen van 1 mei tot 30 september 2016 Fly and Drive ROUTE DAG 1: BRUSSEL

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Oct 21 - Oct 25, 2015 2 Belangrijke telefoonnummers LUCHTVAART MAATSCHAPPIJEN - GRATIS NUMMERS 866/266.5588 888.247.2262 800/237.2747 800/262.1234 877/824.4846 800/252.7522

Nadere informatie

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 3-9 Carcenter Sky Harbor airport - Embassy Hotel Scottsdale, Phoenix 0:20:00 13,4 21,44 A 1 Vertrek in zuidoostelijke richting op de Sky Harbor Cir 2 sla Linksaf

Nadere informatie

Excursies West-Amerika

Excursies West-Amerika Grand Canyon - helikoptervlucht North Canyon Tour Duur 30 minuten Vanaf 195,- p.p. Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon is een adembenemende ervaring! Papillon Helicopters organiseert diverse vluchten,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

Prehistorie of sciencefiction? Bryce Canyon, Mooie doorzichten op de bergwereld van Bryce Canyon

Prehistorie of sciencefiction? Bryce Canyon, Mooie doorzichten op de bergwereld van Bryce Canyon Prehistorie of sciencefiction? De wondere Bryce Canyon, Mooie doorzichten op de bergwereld van Bryce Canyon 42 g winter 2012 on the road wereld van Utah Foto: Daniel Lohmer AMERICAMAGAZINE.NL 43 Foto:

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek PRODUCT WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met het westen en zijn prachtige natuurparken. U zal versteld

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht!

9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Inhoudsopgave 9 - daagse privéreis Tanzania & Zanzibar in vogelvlucht! Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit! de voordelen Het hele jaar door een

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO PRODUCT WESTERN MAGIC Vertek alle dagen van 1 april tot 30 september. Afstanden kunnen geen bezwaar zijn wanneer u de mooiste parken van de Verenigde Staten wenst te bezoeken! Met deze rondreis ziet u

Nadere informatie

Californië 9 februari - 19 februari

Californië 9 februari - 19 februari Californië 9 februari - 19 februari Route 2 van 7 Programma Vrijdag 9 februari 2018 Vlucht vanaf Brussel naar San Francisco en aankomst in de stad. Vanavond is diner in San Francisco op eigen gelegenheid.

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE

FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE FOTOGRAFIEREIS NAAR DE VS: BIZONDER YELLOWSTONE 12 dagen 20 jan 2019-31 jan 2019 Fotogra e Groepsreizen Wildlifereizen Zoogdierenreizen Landschapsreizen De eeuwige jachtvelden, een begrip dat je wel eens

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

2. Vluchten USA 2013 07 28/08

2. Vluchten USA 2013 07 28/08 1. Planning datum route vlucht wat afstand hotel 7 woe vlucht brussel new york BRU JFK > 13h50 19h00 LT vliegen slapen! w new york downtown 8 don new york stad bezoek met 2 dagen pass bus w new york downtown

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 IJSLAND Avontuurlijk Reykjavik & omgeving De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Geniet tijdens deze rondreis door IJsland van de rust in het adembenemende landschap van geisers, gletsjers, vulkanen

Nadere informatie

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 VLA GOES WEST VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 Het westen van de VS is voornamelijk bekend voor de natuurpracht. Maar ook beroemde steden zoals Las Vegas, Los Angeles en San Francisco

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur!

Cultuur: Dinsdag London Musea (gratis!) en Show of Concert bovendien is het Reformatie thema natuurlijk ook cultuur! Kerkreis 2015 De voorbereidingscommissie heeft een programma samen gesteld voor de kerkreis 2 tot 9 mei 2015. Na kerkreizen over Luther en Calvijn is nu de beurt aan de Engelse reformatie, maar ook aan

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal.

Bridge: we spelen minimaal 6/7 avonden bridge onder NBB-gekwalificeerde wedstrijdbegeleiding. Meesterpunten volgens geldende schaal. Dagprogramma 16-daagse Rondreis 'Skitterend' Zuid-Afrika in samenwerking met KRAS Reisroute vertrek 2 oktober 2015 Dag 1: Vliegreis Amsterdam Johannesburg. Dag 2: Aankomst Johannesburg. Johannesburg Pretoria

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874 Route To Do Hotel Woe 5/8 Vertrek Brussel Las Vegas Ophalen wagen Bally s Do 6/8 Las Vegas - Grand Canyon Bezoek Hooverdam, Kingman, route 66 Yavapai Lodge West Vrij 7/8 Zat 8/8 Zon 9/8 Ma 20/8 Di 2/8

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN naar 3 1 2 Bezoek aan de staten: California, Arizona en Nevada Onze HOTELS Sheraton Fisherman's Wharf Hotel 2500 Mason Street, San Francisco, CA 94133 2 nachten 2 nachten

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019

DRIVE & FACTORY TOUR MEI 2019 DRIVE & FACTORY TOUR 16-18 MEI 2019 Beste relatie, Graag nodigen wij u uit voor de eerste AMG Drive & Factory Tour. Dit unieke evenement is een samenwerking tussen StreetGasm en Stern Auto en zal een zorgvuldig

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Mammoth Lakes Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. e lig a t s nd a l r e Ned eleider! beg Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. U overnacht in hotel Holiday Inn Fisherman

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN

OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN OFFERTE ROUTE 66-17 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint op vrijdag

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Van 4 tot 19 september 2013

Van 4 tot 19 september 2013 Van 4 tot 19 september 2013 Je kan ons volgen via de fireobservers FB-pagina In 2013 worden er voorlopig een drietal stages geprogrammeerd, of dit nog verandert, zal later blijken. Wij staan klaar voor

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie