Senior Backend Developer

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Senior Backend Developer"

Transcriptie

1 Senior Backend Developer Bij Reach Digital Reach Digital - 13 april 2018

2 Hoi! Reach Digital is een gepassioneerd design en ontwikkelbureau voor e-commerce. De laatste 10 jaar hebben we gewerkt aan het bouwen van een hecht, gespecialiseerd team en hebben we klanten gevonden die e-commerce écht begrijpen. We zijn nu klaar voor de volgende stap; werelddominantie. Wat we daarvoor nodig hebben is een getalenteerde senior backend developer met een klik voor e-commerce. Misschien ben jij dat!

3 Voor wie we werken Vanmoof Paazl Dio drogist Music All In Opposuits DA Waardijk Quickjewels Voetbalshirtskoning Finitro Feestkleding365 Paracord

4 \ Werken bij Reach Digital

5 Technologie Sinds 2008 bouwen we op Magento. Magento is op dit moment het beste open source platform voor het bouwen van veilige, moderne e- commerce software. We weten dat Magento (nog) niet de perfecte oplossing is. Met custom webcomponents slaan we een brug naar Magento webshops als PWA s. Magento headless is de uiteindelijke ambitie, zodat we volledige vrijheid hebben op gebied van design en frontend.

6 Klein maken = leuk houden We weten dat het beste werk komt van teams die slim werken, snel kunnen handelen en elke dag samen werken. Dat is waarom we kleine (scrum)teams maken om aan projecten te werken en je als designer of developer direct met de klant praat. We houden lijntjes kort - en vergaderingen ook.

7 Getting things done We staan bij onze klanten bekend als jongensdie-dingen-gedaan-krijgen. Iedere deployment en iedere release is een stap in de goede richting. Het is zonde als mensen geen impact kunnen maken. Maximale potentie bereiken we met grote uitdagingen - en de autonomie om ze op te lossen.

8 Design, build, test, repeat We itereren met een gepaste snelheid. Onze klanten zien hiervan de waarde in en hebben realistische doelstellingen en verwachtingen. We hebben de ruimte om nieuwe ideeën te introduceren, ze te realiseren en ervan te leren.

9 Ambitie De grootste merken tekenen. Dat is onze doelstelling. En op zo'n manier groeien dat we zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen blijven bedienen met dezelfde aandacht die we nu voor ze hebben. En het allerbelangrijkste: plezier. Plezier in alle dagelijkse dingen die we doen.

10 Groei De afgelopen 3 jaar zijn we in capaciteit behoorlijk gegroeid. Maar we zijn nog even authentiek als toen we klein waren. Ons werk als team wordt beter en beter. En onze klanten zijn nóg gelukkiger. Met de nieuwe naam Reach Digital gaan we internationaal. En met een groter, industrieel pand creëren we een extra inspirerende werkomgeving.

11 Team Jeroen Bram Noorul Paul Hans Asma Backend developer Frontend developer Backend developer CTO Backend developer Finance Nick Erwin Pascal Maikel Cedrique Frank Frontend Operations / Senior Lead developer Projectmanager Frontend developer / design developer developer design

12 Wie we zoeken Reach Digital bestaat uit mensen die écht goed zijn in wat ze doen. We leren elke dag van elkaar, waardoor ons werk beter wordt. We zoeken iemand die ook écht goed is in wat hij of zij doet. Niet alleen kijkend naar ervaring, maar ook naar hoe je denkt en wat je potentie is.

13 Jij hebt impact op hoe we werken Iedereen hier is geïnvesteerd in het beter maken van Reach Digital als bedrijf. De sturing komt niet van bovenaf, maar van het team. Of het nu gaat om het verbeteren van het proces, de wijze waarop we met klanten samenwerken, de tools die we gebruiken of technologische innovatie.

14 Waar je aan zult werken Technisch design en bouw van modules die we kunnen inzetten voor meerdere klantprojecten. Eerder bouwden we een uitgebreide import suite voor Magento 2, een Netsuite koppeling, Guest to shadow customers module, Magento 2 Multistore module en Magento 2 preview module. Doorontwikkeling van een Magento 2 abonnementen systeem op basis van event sourcing Implementatie van een decoupled frontend voor een farmaceutisch bedrijf Invulling van de rol van senior backend developer van nieuwe projecten, samen met de lead developer, frontend developer en ux/ visual designer.

15 Innovaties waar we mee bezig zijn Het bouwen van modules op basis van Event Sourcing Magento als Progressive Web App. We bouwen functionaliteit als webcomponents, waarin design en behaviour zijn gewaarborgd. Via endpoints wordt data gekoppeld. De Reach Digital website is een PWA op basis van GraphQL, Polymer en webcomponents. Module ontwikkeling op basis van Test driven development

16 Jouw achtergrond Je hebt minimaal 4 a 5 jaar professionele werkervaring, bij voorkeur 10+ jaar Je hebt ervaring met het werken aan projecten op grote schaal Je ontwikkelt primair in PHP, OOP of hebt aantoonbare recentelijke (project gebaseerde) ervaring Je bent expert in git, Jenkins, Travis CI, Scrum, TTD Je bent wekelijks 40 uur beschikbaar Je bent syntax en design patterns meester Je hebt ervaring in de rol van mentor voor junior of medior developers

17 We bieden Een goed salaris, reiskostenvergoeding en vakantiegeld 50/50 pensioenregeling De mogelijkheid om vanuit huis te werken Flexibele werktijden en vakanties Iedere dag gratis verse lunch Leuke werksfeer en ervaren mensen Fijn, natuurlijk licht kantoor direct aan A4 met voldoende ruimte en gratis parkeerruimte Heerlijke vers gemalen koffie van onze leverancier Redbeans Bier op vrijdagmiddag Een eenvoudig contract De beste programmeurs zijn blije programmeurs. Plezier hebben vinden we heel belangrijk. Als je graag 2 dagen in de week vanuit huis werkt, dan helpen we je die dagen zo goed mogelijk in te plannen. Het kantoor is gevestigd in Roelofarendsveen, direct aan de A4. Je kunt er makkelijk parkeren. Zowel Leiden als Amsterdam liggen op 15 minuten afstand, maar mensen komen ook uit Rotterdam, Delft en Almere.

18 Zin om kennis te maken?

19 Werk met mensen die je inspireren Denk je dat Reach Digital een plek is waar je je maximale potentie kunt bereiken? Dan zouden we het heel leuk vinden om met je te bespreken hoe we dat voor elkaar krijgen!

20 Ben je er nog niet klaar voor? Dan komen we alsnog graag in contact. Kennismaken doen we in een half uurtje met een bakkie koffie. Aan het eind van de middag of vroeg in de avond. Geen verplichtingen. Je kunt me ook even bellen (Cedrique). Gezellig!

21 Vragen? Erwin Otten Paul Hachmang Cedrique Geense Reach Digital Veenderveld 5, 2371TS Roelofarendsveen KvK BTW NL B01 IBAN NL03KNAB