Bob Bron, Algemeen directeur Xtandit. Vertrouwen in elkaar moet gekoesterd worden. Daarom zitten wij er bovenop.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bob Bron, Algemeen directeur Xtandit. Vertrouwen in elkaar moet gekoesterd worden. Daarom zitten wij er bovenop."

Transcriptie

1

2

3

4 Inhoudsopgave: Pagina 9 Pagina 11 Pagina 13 Pagina 14 Pagina 15 Pagina 17 Pagina 20 Pagina 21 Pagina 23 Pagina 25 Pagina 27 Pagina 29 Pagina 31 Pagina 33 Pagina 34 Pagina 35 Xtandit. We zitten er bovenop De mensen van Xtandit zorgen dat het goed zit Xerox. Een naam van betekenis Milieu en MVO. Oog voor mens en omgeving Kantooroplossingen. Praktisch meedenken Projectmanagement. Verzekerd van ervaring en kwaliteit FlexLease. Alle vrijheid Kantoorartikelen. Oplossingen voor elk kantoor Grafisch. Een bijzondere band Xtandit Managed Services. Alles onder controle Trainingen. Groeien begint bij jezelf Services. Onze mensen maken het verschil De missie van Xtandit De visie van Xtandit Colofon Productiegegevens 7

5 Bob Bron, Algemeen directeur Xtandit 8 Vertrouwen in elkaar moet gekoesterd worden. Daarom zitten wij er bovenop.

6 Xtandit We zitten er bovenop In ruim twintig jaar tijd is Xtandit uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke Xerox partner in Europa. In al die jaren heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen. In de loop der jaren hebben wij met tal van klanten een unieke band opgebouwd op basis van vertrouwen. En wie er nu ook centraal staat, volgens mij is het de relatie tussen u en ons die het verschil maakt. Daarom ben ik er trots op dat in deze brochure een aantal van onze klanten ons een blik gunnen in hun privéleven. Een teken van vertrouwen dat onze band van harte benadrukt. 9 Wij zitten er bovenop, al sinds Bob Bron, algemeen directeur Vertrouwen is de basis.

7 10 Annemiek de Fouw, Grafisch Centrum Nyenrode Business Universiteit De samenwerking met Xtandit ervaren wij als heel prettig vanwege het informele contact. Dat komt de zakelijke relatie ten goede. Xtandit is toegankelijk en servicegericht. Ze denken echt in oplossingen waardoor we altijd weer bij Xtandit uitkomen.

8 De mensen van Xtandit zorgen dat het goed zit Voor onze klanten zien wij altijd mogelijkheden. Al zijn er beperkende factoren, er is altijd een passende oplossing op basis van een heldere visie. Daarin zijn wij creatief. Met de juiste middelen om deze oplossingen ook daadwerkelijk te realiseren. Deze gedachtegang dragen wij graag uit. Want voor elke klant willen wij waarde creëren. Zodat hij een langdurige relatie met ons aangaat en deelgenoot wordt van ons team. Dan ontstaat er continuïteit en synergie en op den duur een beter resultaat voor alle partijen. Altijd creatief in oplossingen. 11

9 Martijn Brand, Xerox Nederland Al meer dan twintig jaar zijn Xerox en Xtandit strategische partners. De hechte band die we in al die jaren hebben opgebouwd, is kenmerkend voor Xtandit. Zij gaan altijd voor de lange termijn en de allerbeste oplossing. 12

10 Xerox Een naam van betekenis Sinds haar oprichting in 1906 is Xerox bezig met innoveren. Zo ontwikkelde Xerox o.a. de kopieermachine, de laserprinter, Ethernet, de fax, de Personal Computer en . Die vooruitstrevendheid van Xerox stelt ons in staat om onze klanten oplossingen aan te bieden die uniek zijn in de markt. Of dit nu gaat om apparatuur met onderdelen van biomassa, printers die de uitstoot van ozon en fijnstof elimineren of software die het printen vanaf mobiele apparaten mogelijk maakt, Xerox geeft ons en onze klanten de middelen om te blijven innoveren. Jawel, ook Xerox zit er bovenop. Samenwerken en blijven innoveren. 13

11 Milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Oog voor mens en omgeving Positief bijdragen aan de samenleving doen we in stilte, maar iedereen mag weten dat het onderdeel is van ons beleid. Als gezonde organisatie doe je iets terug voor de maatschappij die jou in staat stelt succesvol te opereren. 14 Uit alles mag blijken dat Xtandit milieu en mensen belangrijk vindt. Onze eigen mensen en mensen die onze hulp kunnen gebruiken. Dat uit zich in steun aan verschillende projecten in Nederland, maar ook aan mensen in Afrika, waar we een bakkerij hebben gefinancierd. We ondersteunen verder verschillende goede doelen zowel in natura als met financiële middelen. Van KidsRights tot het Mamas Kinderfonds en Stichting Ambulance Wens. Het verschil zit m in de mensen.

12 Kantooroplossingen Praktisch meedenken Voor iedere onderneming, van eenmanszaak tot MKB en multinational, heeft Xtandit de juiste oplossing. Een maatwerk oplossing. Om dat te realiseren, willen we graag weten wat de drijfveren van onze klanten zijn, wat ze belangrijk vinden en hoe de bedrijfsprocessen zijn ingericht. Met die kennis kunnen wij dan passend advies geven. Advies over alle mogelijke documentoplossingen, maar ook over workflow en digitaal archiveren. Die persoonlijke benadering is typerend voor onze werkwijze en zorgt ervoor dat vertrouwen de basis is voor succesvolle samenwerking. Een voorwaarde om dat advies te kunnen geven. 15 In ons streven naar advies van de beste kwaliteit, worden onze medewerkers doorlopend getraind op de nieuwste technologieën en veranderende bedrijfsprocessen. Want up-to-date kennis en kunde staan aan de basis van advies op maat. We hebben eigen trainers in huis die garant staan voor het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. Daar kunt u op rekenen. Uw documentenstroom, onze maatwerk oplossing.

13 Erik Geels, Kettlitz Wulfse Verzekeringen Xtandit staat voor haar klanten. Het contact over en weer ervaar ik als zeer prettig. Kernwoorden: ondernemerschap, drive en de wil om te excelleren. Herkenning op die punten heeft geleid tot contracten over en weer en een goede samenwerking. 16

14 Projectmanagement Verzekerd van ervaring en kwaliteit Om implementaties naar volle tevredenheid te laten verlopen, hebben wij gecertificeerde projectmanagers in dienst. Zo bent u verzekerd van ervaring en kwaliteit. Want een succesvolle implementatie is het resultaat van de juiste organisatie, de juiste voorbereiding, de juiste uitvoering en de juiste afronding. Alles geheel volgens plan. Afhankelijk van de complexiteit zal levering en installatie worden begeleid door één van onze projectmanagers. Hij zal samen met u en uw medewerkers alle gemaakte afspraken vastleggen in een projectplan. Tot de oplevering blijft de projectmanager het aanspreekpunt voor uw en onze medewerkers. 17 Onze aanpak: uw garantie voor bedrijfszekerheid.

15

16

17 FlexLease Alle vrijheid 20 Zoekt u een printer voor een korte periode? Voor een evenement, beurs of project? Dan is FlexLease de oplossing. We hebben altijd ruim honderd machines beschikbaar voor projectmatige inzet of voor tijdelijke uitbreiding van printcapaciteit. De voordelen: u bent niet gebonden aan een langlopend contract en u profiteert van onze standaard hoge kwaliteit, service en toewijding. FlexLease producten zijn beschikbaar vanaf 1 dag, en zo mogelijk levert Xtandit nieuwe apparatuur. In alle andere gevallen gaat het om jong gebruikte machines die zijn getest door ervaren Xerox monteurs. Alle vrijheid, alle gemakken.

18 Kantoorartikelen Oplossingen voor elk kantoor Bij Xtandit slaagt u altijd. Met een assortiment van ruim artikelen hebben wij werkelijk alles in huis voor welke onderneming dan ook. Ook hier zitten we er bovenop door op persoonlijk niveau met u mee te denken. Een proactieve houding die door veel van onze klanten zeer op prijs wordt gesteld. We hebben vijftien specialisten die voor u klaar staan met kennis, advies en aandacht. Via suppliesbestellen.nl kunt u 24 uur per dag bij ons terecht voor bestellingen in onze webshop. Wij leveren uitsluitend A-merken. We zijn logistiek flexibel en door onze grote inkoop profiteert u van een aantrekkelijk prijsniveau. 21 U weet dat het goed zit met Xtandit.

19 Nic Roos, Drukkerij de Toekomst 22 Sinds 2005 werken we met Xtandit en hebben we al tweemaal ons contract verlengd. Dit heeft te maken met de onderlinge relatie en het feit dat ik zowel leverancier als klant ben. Xtandit heeft net als wij ondernemerschap en commercieel meedenken hoog in het vaandel staan.

20 Grafisch Een bijzondere band Al vanaf het begin van haar bestaan levert Xerox hoogwaardige xerografische apparatuur aan de grafische industrie. Tot op de dag van vandaag is Xerox toonaangevend in deze industrie met een scala aan innovaties. Belangrijk voor u is dat deze innovaties worden vertaald in praktische oplossingen. En dat is precies waar ons grafisch team in uitblinkt. Het is dan ook geen geheim dat de grafische industrie altijd een bijzondere band heeft gehad met Xtandit. Voor deze branche staat daarom een gespecialiseerde afdeling met toegewijde medewerkers tot uw beschikking. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies. Wij beseffen namelijk als geen ander dat de grafische branche tegenwoordig steeds meer van een leverancier verwacht. Professionele begeleiding is dus een eerste vereiste, zodat u uw klanten het beste kunt bieden. En wel op de meest efficiënte manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan advies over web-to-print, workflow management, grafische ICT, kleurmanagement, het vermarkten van digitaal drukwerk en de aanschaf van digitale persen. Onze kennis van apparatuur en ruime ervaring met grafisch management maken Xtandit tot de ideale partner om samen een succes te maken van uw investeringen. En dat schept een band. Een band waar we trots op zijn. 23 Altijd bovenop uw business.

21 Emil Driesenaar, Service Manager Makro Belangrijkste reden voor ons om samen te werken met Xtandit is de prijs. Verder denkt Xtandit goed met ons mee en komen ze met veel oplossingen die echt op ons zijn geprojecteerd. Zoals Managed Services. en de ColorQube. 24

22 Xtandit Managed Services Alles onder controle Samenwerking betekent elkaar leren kennen. Hoe beter wij u en uw printomgeving kennen, des te beter wij kunnen adviseren. Met Xtandit Managed Services (XMS) nemen wij het beheer van complete printoplossingen over van onze klanten, ongeacht het merk. Dat betekent dat we ook merken van andere leveranciers kunnen beheren. Dit heeft als voordeel dat we u kunnen ontlasten door het beheer van uw gehele printerpark over te nemen. Wij adviseren u hoe de verschillende printoplossingen zo efficiënt en rendabel mogelijk kunnen worden ingezet. Op vooraf afgesproken tijden rapporteren wij zaken als beschikbaarheid, papierverbruik en bezettingsgraad van de printers van onze klanten. Een team van ervaren en gecertificeerde specialisten begeleidt onze klanten terwijl een eigen servicedesk verzoeken behandelt en vragen beantwoordt. Zo handelen wij proactief zodat u ongestoord kunt doorgaan met uw business. En storingen? Ook daar zitten wij bovenop. 25 Altijd proactief betrokken bij uw business.

23 Joep Swart, Leidse Onderwijsinstellingen 26 De samenwerking met de mensen van Xtandit ervaar ik als prettig. Het is echt een organisatie waarin de klant centraal staat. En waar mogelijk proberen ze onze bedrijfsprocessen te optimaliseren. Net als de LOI heeft Xtandit de focus op serviceverlening. Meewerken aan deze brochure vond ik dan ook een hele eer.

24 Trainingen Groeien begint bij jezelf Leren. Je houdt er nooit mee op. Net als met ontdekken, veranderen, groeien en doorstromen. Hoever je doorgroeit bepaal je uiteindelijk zelf. Om onze mensen de kans te geven die doorgroei gestalte te geven, beschikken we over een zeer ervaren team van trainers. Of het nu gaat om het trainen van onze klanten, onze eigen mensen, de medewerkers van Xerox en haar partners in Nederland of elders in Europa, de trainers van Xtandit staan garant voor een constant hoog kennisniveau. Ook onze samenwerking met hogescholen draagt daaraan bij. We blijven leren. 27

25 28 Ingrid van der Vorst, Het Advokatenkollektief Xtandit -en wellicht nog belangrijker: onze accountmanager- vinden wij heel klantgericht, open en welwillend. Ze nemen vragen heel serieus en besteden veel tijd aan oplossingen. Zo ontstaat er vertrouwen.

26 Services Onze mensen maken het verschil Als gecertificeerde logistieke partner van Xerox hebben wij alle expertise in huis om iedere levering en implementatie tot een goed einde te brengen. Onze eigen planners, comptia gecertificeerde engineers en chauffeurs werken samen als één team om u zo efficiënt mogelijk te laten profiteren van de voordelen van de nieuwste apparatuur. Over al dat geregel hoeft u zich geen zorgen te maken. Laat uw bedrijf excelleren. 29

27 30 Léonard Smits, Baas Plantenservice Xtandit is een professionele, betrouwbare partner. Ze werken namelijk altijd binnen de tijd en het budget en dat vind ik prettig als opdrachtgever. Hun kwaliteit van aanpak maakt indruk.

28 De missie van Xtandit Onze missie is het stimuleren van ontwikkeling, plezier en groei door te streven naar een balans tussen mens en organisatie. Dit doen we door onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over documentoplossingen, waardoor bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund met oog voor mens en milieu. Enerzijds helpen we organisaties groeien in bedrijfsresultaat door in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Anderzijds geven we onze eigen medewerkers de kans te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. Daardoor ontstaat een symbiose die leidt tot langdurige relaties. 31

29 Respect, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en plezier.

30 De visie van Xtandit Het proces rondom documenten ondergaat grote veranderingen. Printoplossingen zullen steeds minder belastend zijn voor het milieu. Integratie van apparatuur met bedrijfsapplicaties wordt steeds belangrijker. Zo zal de printer geen losstaand apparaat meer zijn maar volledig in het bedrijfsproces worden opgenomen. 33 Door slim om te gaan met bedrijfsmiddelen haalt u meer rendement uit documentoplossingen, kunt u kosten reduceren en uw efficiency verhogen. Het uit handen geven van het beheer van uw documenten stroom gaat u helpen deze doelstellingen te realiseren. Door behoefte en technologische mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen blijven wij een leidende positie innemen. Niet in het minst omdat onze medewerkers bovenop de veranderingen zitten. Zo blijven zij een autoriteit op hun vakgebied, en werken we continu aan een bestendige klantrelatie. Met als uitgangspunt onze kernwaarden: respect, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en plezier. Het vertrouwen staat centraal.

31 Pagina 8 - Bob Bron, algemeen directeur Xtandit, basketballend op een veldje vlakbij zijn ouderlijk huis. Pagina 10 - Annemiek de Fouw van Nyenrode Business Universiteit varend in haar sloep op de Vecht. Pagina 12 - Martijn Brand, Algemeen directeur van Xerox Nederland, op het hockeyveld in Hilversum Pgina 16 - Erik Geels, directeur Kettlitz Wulfse Verzekeringen, op de Soesterduinen tijdens het uitlaten van zijn hond. Pagina 22 - Nic Roos, directeur Drukkerij de Toekomst, in de bossen bij Soest gefotografeerd met zijn paard. Pagina 24 - Emil Driesenaar, Service Manager, Makro Nederland op het strand van Scheveningen, net na het kitesurfen. Pagina 26 - Joep Swart, Manager Inkoop en Logistiek Leidse Onderwijsinstellingen, op de tennisbaan vlak bij zijn huis in Zwaanshoek. Pagina 28 - Ingrid van der Vorst, hoofd algemene zaken Advokaten Kollektief, in het middagzonnetje op een terras in Utrecht. Pagina 30 - Léonard Smits, Jurist/Manager Baas Plantenservice, op Rotterdam The Hague Airport vlak voor de start van een aerobatics vlucht. Colofon 34

32 Xerox 1000 kleurenpers. De omslag is geprint op 270 grams Curious SKIN wit, het binnenwerk is geprint op Xerox Colotech Gold 200 grams papier. Alle foto s zijn voorzien van Xerox transparante toner. Productiegegevens Art Director: Copywriter: Fotografie: Rijk de Gooijer jr. Floris van Kappelle Chantal Spieard Druk: Drukkerij de Toekomst gebruikte voor de productie van deze brochure de 35 Xtandit BV Oostzee CH Woerden Telefoon linkedin.com/company/xtandit 2012 v1.2 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Xtandit BV.

33

Speciale editie Portfolio Active Professionals

Speciale editie Portfolio Active Professionals M A G A Z I N E Speciale editie Portfolio Active Professionals AFVAL & MILIEU DETACHERING ICT CRM PERFORMANCE MANAGEMENT TEST CONSULTANCY V o o r w o o r d Active Professionals is sinds de oprichting in

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

SALESmagazine bestaat 1 jaar!

SALESmagazine bestaat 1 jaar! SALESmagazine bestaat 1 jaar! Extra dik jubileumnummer h é t c a r r i è r e m a g a z i n e v o o r s a l e s - & m a r k e t i n g p r o f e s s i o n a l s! M e i 2 0 0 9 3 In gesprek met Eise Harkema,

Nadere informatie

Een uitgave van XA Graphic Solutions, exclusieve partner van Xerox 2013. Maximaal rendement zonder stress

Een uitgave van XA Graphic Solutions, exclusieve partner van Xerox 2013. Maximaal rendement zonder stress GRAFISCH MAGAZINE Een uitgave van XA Graphic Solutions, exclusieve partner van Xerox 2013 En ook: Maximaal rendement zonder stress De trends voor de grafische industrie in 2013: intergratie van DM en social

Nadere informatie

CB Groep... Aan boord bij HLB Schippers. PeopleWare. Het Nieuwe Werken. Touchdown! Twee merken, één visie. magazine #01

CB Groep... Aan boord bij HLB Schippers. PeopleWare. Het Nieuwe Werken. Touchdown! Twee merken, één visie. magazine #01 magazine #01 Aan boord bij HLB Schippers Global in Reach, Local in Touch BLOOM Making life Colourful PeopleWare Goede wijn behoeft geen krans Het Nieuwe Werken Anyplace, Anytime, Anywhere Touchdown! Bring

Nadere informatie

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014

IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Utrecht, juni 2014 IG&H Distributiemonitor - Duurzame groeiers onderzoek 2014 Zicht op wat snel en duurzaam groeiende kantoren succesvol maakt en hoe zij te herkennen zijn IG&H Consulting & Interim Management

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Onze klanten willen zorgeloos genieten

Onze klanten willen zorgeloos genieten Onze klanten willen zorgeloos genieten met o.a. aan het woord: Jaap van Daalen, Algemeen Directeur ROI groep BV Dries van der Vossen, CEO Bilderberg Heerke Witteveen, Head of benefits ABN AMRO Netty van

Nadere informatie

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO

Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO Toepassingsmogelijkheden en voordelen sociaal intranet voor het HBO en WO De ontwikkelingen in de markt gaan snel, ook in het onderwijs. Veel van die ontwikkelingen hebben te maken met de snelheid van

Nadere informatie

MVO: People, Planet, Profit.

MVO: People, Planet, Profit. MVO: People, Planet, Profit. hét carrièremagazine voor salesprofessionals! september 2011 3 In gesprek met Getronics op jacht naar talent Bewust Bilderberg over MVO Intercity Zakelijk en hun groei Nsecure

Nadere informatie

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

kracht van ondernemen met euretco gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor PROFIEL profiel november jaargang 201219 extra 02 editie oktober 2012 ROFIEL extra FASHION kracht van ondernemen met euretco SPORT gemak van centraal betalen Wij stellen u graag het nieuwe Euretco voor

Nadere informatie

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten

Catalogus 2014 Aanbieders & Diensten breedband gekoppeld www.ndix.net breedband gekoppeld Catalogus 2014 Aanbieders & www.ndix.net breedband gekoppeld Catalogus 2014 Aanbieders & www.ndix.net Geachte lezer, Bedrijven en instellingen zijn

Nadere informatie

Bovenaan beginnen bij Delta Lloyd Asset Management

Bovenaan beginnen bij Delta Lloyd Asset Management Delta Lloyd Asset Management Postbus 1000 1000 BA Amsterdam Asset Management Bovenaan beginnen bij Delta Lloyd Asset Management Contact: Marcel Folmer HR Business Partner Delta Lloyd Asset Management 020

Nadere informatie

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5

Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Inhoud 1. 2. Voorwoord 3 Inleiding 4 Een blik vooruit 5 Actuele thema s bij het uitvoeren van projecten 7 Het kwaliteitshandboek 9 Software die nu in gebruik is 10 Integratie van softwareoplossingen 16

Nadere informatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie

Netto-plus 2013. Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Netto-plus 2013 Hét platform voor groei en ontwikkeling van individu en organisatie Welkom bij Netto-plus! Netto-plus helpt, adviseert en begeleidt het individu in zijn persoonlijke ontwikkeling en heeft

Nadere informatie

Til de werkomgeving naar een hoger plan

Til de werkomgeving naar een hoger plan FACILITY MANAGEMENT juli 2015 Innovaties in facility management FM loont echt! Realtime gegevens zorgen voor transparantie Facility manager is spil in circulaire economie Beveiliging en veiligheid heeft

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

1 Loko IT-specialisten

1 Loko IT-specialisten COLOFON Inleiding Uitgeverij Present Press B.V. Nijverheidsweg 7 4104 AN Culemborg Postbus 57 4100 AB Culemborg T 0345-750 200 F 0345-750 249 E info@presentpress.nl I www.presentpress.nl Directie Rob Kriegsman

Nadere informatie

SHARED SERVICE MANAGEMENT

SHARED SERVICE MANAGEMENT SHARED SERVICE MANAGEMENT Service Management Simplified 2 SHARED SERVICE MANAGEMENT CONTENTS 03 AMPHIA DRAAGT ZORG VOOR DE TOEKOMST 07 KIES U ROUTE NAAR EEN PROFESSIONELERE DIENSTVERLENING 11 EEN STAP

Nadere informatie

Steve Ballmer zet er stevig op in, maar hoe denken klanten over. Werken in de Cloud?

Steve Ballmer zet er stevig op in, maar hoe denken klanten over. Werken in de Cloud? September 2012 Thema: voor elke uitdaging een oplossing 7 9 Steve Ballmer zet er stevig op in, maar hoe denken klanten over Werken in de Cloud? GAC TODAY 4 5 15 Alpe d HuZes & HomeRide Recordopbrengst

Nadere informatie

Whitepaper. Continuous Delivery [Auteur] Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50 11 19 Fax +31(0)318-51 83 59

Whitepaper. Continuous Delivery [Auteur] Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50 11 19 Fax +31(0)318-51 83 59 Whitepaper Continuous Delivery [Auteur] Hoofdkantoor Kruisboog 42 3905 TG Veenendaal Tel. +31(0)318-55 20 20 Fax +31(0)318-55 23 55 Kenniscentrum De Smalle Zijde 39 3903 LM Veenendaal Tel. +31(0)318-50

Nadere informatie

Justin Schlee, strategisch directeur ANVA. De directie van ANVA legt uit. Hanneke Hartman, Adfiz. CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar

Justin Schlee, strategisch directeur ANVA. De directie van ANVA legt uit. Hanneke Hartman, Adfiz. CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar november 2014 / jaargang 4 CRM-college Maak uw toegevoegde waarde zichtbaar Justin Schlee, strategisch directeur ANVA Dubbelinterview Klaar om het nieuwe ANVA uit te rollen De directie van ANVA legt uit

Nadere informatie

Docspro en UNIT4 hebben iets met elkaar

Docspro en UNIT4 hebben iets met elkaar Pagina 8 De medewerkers: In twintig jaar goed geslaagd in opbouwen langdurige relaties Pagina 14 De partner: Docspro en UNIT4 hebben iets met elkaar Pagina 24 De wethouder: Alphen heeft ambassadeurs als

Nadere informatie

Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties

Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties SAM& Brochure Organisaties 2012, SAM& Uitgegeven in eigen beheer Info@SAMEN.nu Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

CONCEPT UITKOMSTEN DHPA ENQUETE mei 2010. Focus verlegd van de techniek naar de onderhandelingstafel

CONCEPT UITKOMSTEN DHPA ENQUETE mei 2010. Focus verlegd van de techniek naar de onderhandelingstafel CONCEPT UITKOMSTEN DHPA ENQUETE mei 2010 Focus verlegd van de techniek naar de onderhandelingstafel INHOUD 1. Introductie...3 1.1 Over dit onderzoek...3 1.2 Executive summary... 4 ICT sector positief over

Nadere informatie

DE NIEUWE PROFESSIONAL. Uw toegevoegde waarde in een veranderende markt INLEIDING. SAMENSTELLING: Walter van Hulst. ONDER REDACTIE VAN: Frank Kwakman

DE NIEUWE PROFESSIONAL. Uw toegevoegde waarde in een veranderende markt INLEIDING. SAMENSTELLING: Walter van Hulst. ONDER REDACTIE VAN: Frank Kwakman DE NIEUWE PROFESSIONAL Uw toegevoegde waarde in een veranderende markt INLEIDING SAMENSTELLING: Walter van Hulst ONDER REDACTIE VAN: Frank Kwakman INHOUD 1. Inleiding 2. De professional: een marktverkenning

Nadere informatie

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling

#trendingtopics. De werkplek anno nu One size fits nobody. Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead. De transformatie van de ICTafdeling #trendingtopics Magazine inspire voor klanten van KPN Consulting Oktober 2014 De werkplek anno nu One size fits nobody Data gets an attitude Zo blijft u tóch in de lead De transformatie van de ICTafdeling

Nadere informatie