Zuid-West China en Shangri-La

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zuid-West China en Shangri-La"

Transcriptie

1 Tailor Made Travel presenteert Zuid-West China en Shangri-La Begeleide rondreis o.l.v Karel Baillieux Van 12 tot 25 juni 2016 Bezoek samen met ons het nog resterende authentieke zuidwesten van China. Ongerepte natuur, schitterende bezienswaardigheden, traditionele bevolkingsgroepen, talloze kleine agrarische dorpjes waar je het Chinese platteland van dichtbij kan ervaren.

2 Zondag 12 juni Amsterdam Met de KLM autocar vanuit Genk naar Schiphol Amsterdam. Amsterdam vertrek om 20u50 met vlucht KL891. Maandag 13 juni Chengdu Chengdu aankomst om 12u35. Onthaal door de lokale gids waarna transfer naar het Antai Anrong Hotel. Check-in, lunch, rustige vrije namiddag. Chengdu, de stad van de panda s, is met een indrukwekkende geschiedenis, prachtige theehuizen en pittige maaltijden een van de belangrijkste bestemmingen in het westen van China. Het is de hoofdstad van de provincie Sichuan en één van de grootste steden van het westen van China. Natuurlijk erg bekend om de panda s, kent het naast een moderne metro, wolkenkrabbers en winkelstraten ook een rijke cultuur met oude theehuizen, tempels en een lange geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat in de tijd. Hoewel Chengdu als hoofdstad van het koninkrijk Shu aanvankelijk buiten de Chinese cultuur viel, werd het nog voor het begin van onze jaartelling veroverd. Vele bezienswaardigheden stammen dan ook nog uit dit vroege China, waarbij de Wuhou-tempel uit de derde eeuw waarschijnlijk de oudste is.

3 Bezoek Wenshu tempel met aansluitend avondmaal in restaurant in de buurt van de tempel. De boeddhistische Wenshu-tempel is interessant door de talloze boeddhabeelden. Meer historie kun je vinden in de oude opgeknapte straatjes zoals Jinli met talloze restaurants, winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Een vergelijkbaar complex is Kuanzhaixiangzi, twee straatjes met talloze gebouwen uit de tijd van de Qing-dynastie ( ) waar je in een erg sfeervolle omgeving scherpe, pittige Sichuan-gerechten zoals mapo doufu en hot pot kunt uitproberen. Ook zijn de bekendste theehuizen van Chengdu hier te vinden, waar je tussen de plaatselijke mahjong-spelende bevolking kunt plaats nemen op de van bamboe gebouwde terrassen voor een onvergetelijke Chinese ervaring. Avondmaal en overnachting in Chengdu Dinsdag 14 juni Chengdu Shangri La Voormiddag bezoeken we de archeologische opgravingen van Jinsha. Hier kom je meer te weten over de periode voordat Chengdu Chinees werd. Jinsha ligt in een buitenwijk van de stad en hier zijn onder meer 3000 jaar oude potten, messen en andere gebruiksvoorwerpen te bekijken. Verder naar de woning van Du Fu, een belangrijke dichter uit de Tang-dynastie. Chengdu is echter het bekendst als de stad van de panda s. Net buiten de stad bevindt zich het grootste pandareservaat ter wereld dat gericht is op het kweken van panda s. Hier kan je deze bijzondere zeldzame dieren van dichtbij bekijken. We bezoeken dit onderzoekscentrum in de namiddag. Terug naar Chengdu waar we om 18u30 het vliegtuig naar Zhongdian nemen. We komen toe om 19u50 - Transfer naar het Shanghri-la Old Town Hotel. Avondmaal en overnachting. Woensdag 15 en donderdag 16 juni Zhongdian / Shangri-La Zhongdian is de toegangspoort naar Lhasa en de rest van Tibet. Er heerst een Tibetaanse sfeer. Serene kloosters en slingers van gebedsvlaggetjes verraden dat je op de grens van China bent. Niet alleen de stad zelf geeft je het gevoel in een andere wereld terecht te zijn gekomen, ook de ruige omgeving van het hooggebergte met bergpassen en ravijnen, is een contrast met de rest van het land. De oudere bewoners dragen er dagelijks de traditionele kleding. Niet voor de show, maar gewoon als

4 standaarduitrusting van hun garderobe. Je maakt er in ieder geval kennis met een indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen en het Tibetaanse boeddhisme. Hoewel de meeste mensen de stad kennen als Zhongdian, heet deze sinds 2002 officieel Shangri-La. Dit is een vernoeming naar de fictionele stad uit James Hiltons roman The Lost Horizon, die volgens sommigen gebaseerd is op Zhongdian. In het Westen is in de jaren 30 van de vorige eeuw de legende ontstaan dat zich in Shangri-La een soort boeddhistisch paradijs op aarde bevindt, waar mensen in harmonie met elkaar en met de natuur leven. Op het programma staat o.a. een ochtendceremonie in het kleurrijke Songzanlin klooster, ook wel het Ganden Sumtseling Gompa klooster genoemd. s Ochtends vroeg is de mooiste tijd om het klooster te bezoeken; de gouden daken glinsteren in de zon en je bent erbij als de boeddhistische monniken hun rituelen voor het ochtendgebed uitvoeren. Verder bezoeken we de oude stad van Shangri-La. Je wandelt door smalle straatjes, langs rijen met houten huizen. Boven op een heuvel torent het Guishan klooster boven het oude stadje uit. Van

5 bovenaf heb je hier uitzicht over de oude daken van Shangri-La. Bij het klooster zelf kun je draaien aan het indrukwekkend grote gebedswiel. In het gouden wiel zitten heilige teksten en door eraan te draaien maak je de energie van deze teksten vrij voor de wereld. We verblijven in het Shanghri-la Old Town Hotel. Vrijdag 17 juni Zhongdian Lijiang Per autocar naar het zuiden. Onderweg bezoeken we de Kloof van de Springende tijger, ook wel Tiger Leaping Gorge genoemd. We maken er een korte wandeling tot op de plaats waar de Jinsha rivier gewelddadig en met een oorverdovende geluid door de kloof dendert. Deze Jinsha rivier groeit uit tot de machtige Yangtze rivier. Avondmaal en overnachting in Hotel Hexi in Lijiang. Zaterdag 18 en zondag 19 juni Lijiang Het oude centrum van Lijiang is nog heel authentiek: houten huizen met fraaie binnenplaatsjes, kleine grachtjes en sierlijke boogbruggetjes. Dit is het beeld dat je vermoedelijk voor ogen had toen je besloot om deel te nemen aan deze reis. Deze wirwar van smalle steegjes en traditionele huizen lokken toeristen van over de hele wereld. s Avonds gaan overal de gekleurde lampionnen aan en krijgt het oude centrum, met de weerspiegeling van de lichtjes in het water, een sprookjesachtig sfeertje. Lijiang staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het stadje bevindt zich op de uitlopers van de Himalaya en ligt daarom vrij hoog: op 2400 meter. Er mag geen verkeer in het oude centrum komen, wat de sprookjesachtige sfeer nog verder verhoogd. Lijiang is gebouwd op de vertakking van de Jade rivier en de vele waterwegen in het centrum zijn dan ook uitlopers van de rivier.

6 We gaan er met onze gids op pad, fietsend langs het mooie Lashi-meer. Vrouwen zijn trouwens de baas in Lijiang, want de Naxi, zo heten de authentieke bewoners van Lijiang, hebben een matriachale samenleving. Al fietsend bereiken we een traditioneel Baisha dorp. Onderweg maak je een stop in het dorp Shuhe waar je de traditionele manier van leven kunt gadeslaan. Na ongeveer anderhalf uur fietsen kom je aan in Baisha waar je wordt welkom geheten door meneer He. Hij geeft je een rondleiding door het dorp. Hier krijg je een beetje een idee hoe het leven van een Chinees er uit ziet op het platteland en ontdek je hoe enorm groot het verschil is met de stad. Op de terugweg maak je nog een stop bij het Dongba museum waar je nog meer te weten komt over de traditionele bewoners van deze streek. Avondmaal en overnachting in Hotel Hexi in Lijiang. Maandag 20 juni Lijiang - Dali Vertrek naar Dali met onderweg een stop in Shaxi. Hier beleef je het echte dorpsleven van de Bai en Yi minderheden. We doen er een prachtige wandeling door een nog onontdekt gebied en je zal kennis maken met de traditionele bewoners. De Bai zijn een etnische minderheid die alles in het teken van de kleur wit stellen. Avondmaal en overnachting in Hotel Landscape in Dali. De Shaxi-vallei was ooit een belangrijk knooppunt op de handelsroute tussen China en Tibet. Duizend jaar geleden lag Shaxi op de theepaardenroute. Chinese thee uit de lager gelegen gebieden werd van hieruit verhandeld tegen Tibetaanse paarden. Aan de gebouwen in het dorp kun je goed zien dat hier goed geld verdiend werd. In de laatste jaren is een aantal gebouwen prachtig gerestaureerd, waarbij de oude sfeer bijzonder goed bewaard is gebleven.

7 Dinsdag 21 juni Dali Omgeven door besneeuwde bergpieken en met een zeer mild, maar erg zonnig en nooit te koud klimaat, ligt het pittoreske Dali in de zuidwestelijke provincie Yunnan. De prachtige architectuur waardoor je je zo terug in ver vervlogen tijden waant, het langgerekte Erhaimeer en de ligging op een hoogte van 2000 meter dragen alleen maar bij aan de mysterieuze sfeer. We bezoeken de witte pagodes. Veel van de beschaving van de Bai, karakteristiek om hun witte huizen, hun witte klederdracht en talloze theeceremonies, gaan terug tot de elkaar opvolgende koninkrijken van Nanzhao en Dali die bestonden van de achtste tot en met de dertiende eeuw. Behalve gebruiken en gewoonten, stammen ook bijvoorbeeld de Drie Pagodes van Dali uit deze tijd, waarvan de oudste met 70 meter zelfs tot de hoogste van China behoort. En hoewel het oorspronkelijke Dali in de dertiende eeuw door achtereenvolgens de Mongolen en de Han-Chinezen met de grond gelijk gemaakt werd, is de vervolgens in de Ming-dynastie ( ) weer opgebouwde stad met prachtig vormgegeven stadspoorten, nauwe straatjes, binnenhofjes en talloze oude houten gebouwen zonder meer fantastisch om te aanschouwen. Zo mogelijk nog aantrekkelijker dan de oude historische stad zelf of de agrarische dorpjes echter, zijn de enorme bergtoppen die nog duizenden meters boven Dali en het meer uittorenen. Met meerdere met sneeuw bedekte pieken rond de 4000 meter, uitgestrekte bloemenvelden in de bergweides en ontelbare kleine beekjes en meertjes, is adembenemend mooi de enig gerechtvaardigde omschrijving voor het gebergte van de Cangshan.

8 Met kabelbanen gaan we helemaal naar boven voor prachtige vergezichten over de vallei van het 2000 meter lager gelegen Erhai-meer. We maken een boottocht over het Erhai-meer. Langs de oever van het meer liggen talloze kleine agrarische dorpjes waar het Chinese platteland van dichtbij te ervaren is, met vooral de gezellige drukte op de markten van Shaping en Wase erg kenmerkend voor het dagelijkse leven van Yunnan. Xiguan daarentegen, aan de uiterste punt van het meer en ook wel het nieuwe Dali genoemd, is juist een wat meer moderne stad met veel voorzieningen en goede verbindingen met de rest van de provincie. Avondmaal en overnachting in Hotel Landscape in Dali Woensdag 22 juni Dali Jinghong Om 11u40 nemen we het vliegtuig naar Jinghong in het uiterste zuidwesten van China tegen de grens met Laos. Aankomst om 12u40. Vanuit de lucht kun je al zien dat dit deel van China heel anders is dan de noordelijker gelegen provincies. Xishuangbanna is het meest zuidelijke deel van China en ligt tegen de grens van Birma en Laos aan. Hier vind je China s regenwoud, bewoond door mensen van diverse minderhedengroepen zoals de Dai, de Aini en de Ake. Het gebied van Jinghong ligt voor een groot deel in een tropisch regenwoud, met olie- en kokospalmen, mangobomen en diverse tropische planten. In de onmiddellijke omgeving zijn er talrijke boeddhistische tempels, pagodes en typische Dai' dorpjes. Je herkent ze aan de houten huisjes met laaghangende geschubde zadeldaken, omringd door halfhoge gemetselde muurtjes. Samen met de gids reis je met de lokale bus naar een 600 jaar oud Dai-dorp. Vrouwen dragen traditionele sarongs en hoeden van stro en de huizen zijn veelal van hout en bamboe. Dichterbij het dorpsleven van zuidelijk China kun je niet komen. Van hieruit maken we een junglewandeling. Het voetpad loopt langs een smalle bergrivier en leidt naar een waterval. Neem de tijd om alle beelden en geluiden in je op te nemen, even weg van de beschaving. Na een wandeling van ongeveer drie uur kom je weer terug in het Dai-dorp. We verblijven in het Tai Garden Hotel.

9 Donderdag 23 juni Jinghong Vandaag maken we een wandeling tussen de thee- en rijstvelden en langs rubberplantages en genieten er van geweldige vergezichten. We verblijven opnieuw in het Tai Garden Hotel. Vrijdag 24 juni Per bus naar Menglun. We stappen uit in het dorp aan de Luosuo-rivier. Het dorp heeft een aantal restaurants, een markt en winkeltjes. Via een voetgangersbrug lopen we naar een eiland in de rivier, dat is getransformeerd tot een enorme botanische tuin. Veel van de planten en bomen hebben een geneeskrachtige werking en sommige zijn al 1000 jaar oud. Jinghong Chengdu Per vliegtuig terug naar Chengdu. Jinghong vertrek om 09u50. Chengdu aankomst om 11u40 Per bus naar Mount Qingcheng en het Dujiangyan irrigatie systeem. De bouw van het irrigatiesysteem begon in de tweede eeuw voor Christus en het bevloeit tegenwoordig hectare vruchtbaar akkerland in de vlakte van Chengdu. Het water van de Min Jiang wordt met behulp van natuurlijke topografische en hydrologische elementen in het gebied gereguleerd om irrigatie mogelijk te maken en tegelijkertijd overstromingen te voorkomen. Dammen worden hierbij niet gebruikt. Het irrigatiesysteem van Dujiangyan is in 2000 opgenomen in de werelderfgoedlijst van de UNESCO, samen met de nabijgelegen heilige berg Qingcheng. Overnachting in het Antai Anrong Hotel Zaterdag 25 juni Chengdu Amsterdam Nog enkele vrije uurtjes in Chengdu. Chengdu vertrek om 14u20 Amsterdam aankomst om 19u05

10 Prijs per persoon: Single supplement: euro 395 euro Inbegrepen in de prijs : - De autocartransfer naar Schiphol en terug - De intercontinentale vluchten met KLM vanuit Amsterdam naar Chengdu en terug - De binnenlands vluchten - Verblijf in de vernoemde hotels op basis van kamer met ontbijt - Alle lunchen en diners in lokale restaurants met beperkt aantal dranken - De inkomgelden - Lokale Engelstalige gids - De diensten van onze eigen reisbegeleider, Dhr. Karel Baillieux Niet inbegrepen in de prijs : - Fooi aan de lokale gidsen en chauffeurs - Extra dranken - Annulerings- en bijstandsverzekering - Het visum voor China

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden

China 21 dagen. Djoser BV Breestraat CM Leiden China 21 dagen Aankomst in Beijing: eerste indrukken De hutongs: kleine straatjes met traditionele woningen De trommeltoren: deze werd vroeger gebruikt om de tijd aan te geven Beijing: excursie naar de

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak

De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak De Lange Mars van Mao Het onbekende Chinese platteland Droomreis Frits Tabak 20-daagse vliegreis Verzorging volpension Verblijf in 14 hotels Rondreis 4890 km Zwaarte 4 Hoogtepunten van deze reis Picknick

Nadere informatie

Mystic Yunnan Een buitengewone reis door Yunnan en Klein Tibet

Mystic Yunnan Een buitengewone reis door Yunnan en Klein Tibet 1 Mystic Yunnan Een buitengewone reis door Yunnan en Klein Tibet 1 2 Dag1: Parijs Kunming Rechtstreekse vlucht vanuit Parijs naar Kunming. Transfert naar Parijs per luxe autocar. Dag2: Kunming (L-D) Aankomst

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Cultuurvakantie China

Cultuurvakantie China Cultuurvakantie China 19 dag(en) v.a. 2.849,00 gegarandeerd vertrek 14-10-2016 Het rijk van het midden Reisleider Frits van Norden begeleidt deze reis naar China. Hij kijkt er enorm naar uit! China is

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko

KTA Brakel op twinningreis naar Marokko KTA Brakel op twinningreis naar Marokko Respect, gelijkwaardigheid en diversiteit zijn de sleutelwoorden in een twinningproject tussen een Vlaamse en Marokkaanse school. Een twinning wordt opgezet op basis

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Dagprogramma. Hoogtepunten van China en Tibet. Dag 1 - Aankomst in Beijing, China's monumentale hoofdstad. vnc.nl

Dagprogramma. Hoogtepunten van China en Tibet. Dag 1 - Aankomst in Beijing, China's monumentale hoofdstad. vnc.nl Dagprogramma Hoogtepunten van China en Tibet Uw reis begint met een bezoek aan de hoogtepunten van de Chinese geschiedenis: Beijing en Xi an. Vanuit Xi an vliegt u naar Tibet. Na Lhasa verkend te hebben,

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj.

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. Programma 12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 13 februari Ochtend: groepsbijeenkomst met informatie over de reis en meditatie. Middag: bezoek aan Red Fort Avond:

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Mystic Yunnan Een buitengewone 15daagse rondreis door Yunnan en Klein Tibet

Mystic Yunnan Een buitengewone 15daagse rondreis door Yunnan en Klein Tibet 1 Mystic Yunnan Een buitengewone 15daagse rondreis door Yunnan en Klein Tibet 1 2 Dag1: Brussel-Parijs Kunming Rechtstreekse vlucht vanuit Parijs naar Kunming. Transfert naar Parijs per luxe autocar vanuit

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie