Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V oktober 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V 18-25 oktober 2014"

Transcriptie

1 Verlenging Yangshuo Zuid China reiscode: FHC1014V oktober 2014 Ontspan in het groene Yangshuo na de woestijn van Binnen- Mongolië Een combinatie van begeleide fotografie en vrije tijd onder leiding van fotograaf Charles Borsboom fotografeer bijzondere plekken als Stone Village en HuangYou fotografeer de Liu San Jie light show daag jezelf uit bij de rijstterrassen prijs: 1075,- gebaseerd op een 1-persoonskamer! reiscode: FHC1014V Optioneel bieden we je de mogelijkheid de reis in China te verlengen met een week in en rond het beroemde karstgebergte van Yangshuo. Deze bestemming biedt je de gelegenheid tot een verdere kennismaking met China. Na de grote stad Beijing, de uitgestrektheid en rust van de woestijnen van Binnen- Mongolië, nu dan het platteland van China. Geen leegte maar levendig platteland met rijstvelden, oude dorpjes, rivierenlandschap en het boerenleven daaromheen te midden van de karstbergen met hun zo karakteristieke vormen. Niet alleen mogelijkheden voor natuurfotografie maar ook het bekijken en fotograferen van het dagelijks leven op het platteland maakt deze verlenging interessant. Alle locaties in deze verlenging liggen relatief dicht bij elkaar. Geen lange reisdagen meer, tijd om wat te relaxen en het Chinese leven te fotograferen in een prachtige omgeving. Natuurlijk is ook hier tijd ingebouwd om foto s voor- of na te bespreken.

2 Yangshuo is een groene, subtropische, populaire bestemming in China. Het is ook een bestemming die fotografen veel te bieden heeft. Alhoewel toeristisch, kun je nog steeds gemakkelijk weg komen van de toeristische drukte. Rond deze tijd is het veel minder druk en is het weer veel beter dan tijdens de verzengende zomermaanden. De hoeveelheid vocht tussen de bergen neemt vanaf eind september enorm af wat het zicht weer ten goede komt. De omgeving bestaat uit het mooie groene karstgebergte, meanderende rivieren, rijstvelden en prachtige, vriendelijke mensen. Kortom de stilte en rust van het platteland waar het gewone Chinese leven moeiteloos samengaat met het toerisme in deze populaire, maar bijzondere, streek. Programma Zaterdag 18 oktober 2014 Vanuit Beijing nemen we het vliegtuig en vliegen in ca. 3 uur naar Guilin waar we worden opgewacht door een busje dat ons naar Ping An brengt. Ping An bevindt zich midden in de beroemde rijstvelden van Longsheng. De terrasvormige velden zijn gebouwd langs de helling, beginnend in het dal en lopen door tot de bergtoppen ruim 800 meter hoger. De terrassen variëren van groene rijstscheuten in de zomer, lagen van goudkleurige rijstplanten in de herfst en lagen van zilverachtige vorst in de winter. We worden op de parkeerplaats beneden het dorpje afgezet. Er worden geen auto s toegelaten in Ping An zodat we het laatste stuk omhoog moeten lopen, een klimmetje van ca. 20 minuten. Na het inchecken hebben we nog wat tijd om het kleine levendige dorpje te verkennen en te wandelen naar de uitkijkpunten hoog boven het dorp. We hopen op een mooie zonsondergang! De avond gebruiken we voor een korte bespreking van de vandaag gemaakte foto's en wellicht kunnen we alvast wat tips en trucs voor de dag van morgen geven.

3 Zondag 19 oktober 2014 We staan bijtijds op om na het ontbijt te vertrekken voor een flinke wandeling door de velden. In overleg bepalen we de duur en lengte van de wandeling. De wandeling brengt ons naar het hart van de rijstvelden. Onderweg zullen we niet veel mensen tegenkomen en we nemen alle tijd om foto s te maken. We zien de lokale bevolking in de dorpen en, afhankelijk van het stadium van oogsten, aan het werk op de rijstvelden. De rijstterrassen zijn alle seizoenen verschillend maar altijd zeer de moeite van het fotograferen waard. De fraaie vormen en structuren van de terrassen lenen zich uitstekend voor allerlei creatieve fotografie. Kleur of zwart/wit, je kunt alle kanten op. Naast landschapsfotografie is er wellicht ook gelegenheid tot het maken van mooie portretten. Dit is het gebied waar een aantal minderheden wonen zoals bijvoorbeeld de Zhuang, bekend vanwege de 'long hair' dames. Aan het eind van de dag pikt de bus ons weer op en rijden we naar Yangshuo, onze basis voor de komende dagen. Hier verblijven we de rest van de week. Maandag 20 oktober 2014 Tijd voor een zonsopkomst. We staan vroeg op en een taxi brengt ons naar Moon Hill waarvandaan de zonsopkomst is te fotograferen. Wel uiteraard eerst nog 'even' omhoog maar dit is geen zware klim (ca minuten). We hopen natuurlijk op een heldere dag zodat onze inspanningen worden beloond met een spectaculair uitzicht. Na Moon Hill gaan we terug naar ons hotel voor het ontbijt. De directe omgeving is eigenlijk het beste per fiets of te voet te verkennen. We kennen het gebied goed en kiezen dan ook een route waar we amper andere toeristen zullen treffen. Het leven verloopt hier rustig en er is volop gelegenheid het gebied te fotograferen. De natuur, de mensen, het lokale leven. Alles is anders dan wij gewend zijn en er zijn dan ook onderwerpen te over om vast te leggen.

4 Dinsdag 21 oktober 2014 Een vrije dag. Na de gedane arbeid van de afgelopen weken kun je deze dag gebruiken om te relaxen, zelf te gaan fietsen of lopen, of naar het stadje Yangshuo te gaan. Als je wilt kun je een kano-tocht boeken op de Li-rivier of een tochtje maken met een bamboeraft. We kunnen op alle gebieden advies geven. s Avonds bezoeken we de Liu San Jie sound and light show. Een spectaculaire show op de Li-rivier waarin meer dan 500 lokale vissers en inwoners meedoen. De choreografie is van Zhang Yimou, bekend van veel Chinese films en de ontwerper van de openingsceremonie van de Olympische Spelen Weliswaar geen landschapsfotografie hier maar wel een fotografische uitdaging om het lichtspektakel vast te leggen. Woensdag 22 oktober 2014 De ochtend doen we rustig aan, tenzij je zelf in de omgeving natuurlijk op pad wilt om te fotograferen. In de middag vertrekken we naar het fotogenieke Huangyao. Het plaatsje was in 2006 het decor van de film 'The Painted Veil' naar het boek van Somerset Maugham met Naomi Watts in een hoofdrol. Huangyao is een subliem voorbeeld van een schitterend bewaard gebleven Ming-dorp. Het stamt uit de Wanli Periode ( ) van de Ming Dynastie. De naam is ontleend aan de namen Huang en Yao, de meest voorkomende familienamen in die tijd. Elk straatje van dit stadje is typisch Chinees en het geheel is enorm fotogeniek. Je kunt je dan ook hier weer fotografisch uitleven. We blijven er tot het na de zonsondergang en zullen zien hoe Huangyao wordt gedompeld in het rood van de Chinese lantaarns die men s avonds ontsteekt. Het is een spectaculaire ervaring te dwalen door de smalle straatjes als alles in rood licht baadt.

5 Donderdag 23 oktober 2014 Vandaag gaan we naar Stone village, een dorpje niet ver van Yangshuo. Stone Village of Shitoucheng dateert van de Qing dynasty en ligt in een prachtig gebied, omgeven door zandstenen en karst bergen. We starten in de zogenaamde new town, hier kunnen we rondkijken en wat fotograferen. Het fotogenieke deel van het gebied ligt echter in old stone village. We moeten daarvoor wat arbeid verrichten en via een oud stenen pad omhoog lopen om in het compleet verlaten dorpje te komen. Alle huisjes en ruïnes hier zijn gebouwd door platte stenen te stapelen tot muren. Doordat er amper mensen komen heeft de natuur het dorpje overgenomen en tot een prachtige ghost town gemaakt. We hebben ruimschoots de tijd om hier rond te lopen en te fotograferen. We vertrekken tegen de avond en nemen de oude weg terug naar Yangshuo. Deze bergachtige weg loopt hoog langs de Li-rivier en geeft prachtige uitzichten over het stroomgebied van deze grote rivier. Vrijdag 24 oktober 2014 Vandaag is het tijd om in te pakken en via Guilin terug naar Beijing te vliegen. De daginvulling is afhankelijk van het tijdstip van de vlucht en zal ter plekke worden bepaald. Zaterdag 25 oktober 2014 Het einde van deze China-reis. Beladen met foto s, tips, kennis en vooral een fantastische ervaring in dit geweldige land en zijn vriendelijke bevolking, vlieg je weer terug naar Nederland.

6 Inbegrepen: - fotobegeleiding door fotograaf Charles Borsboom - alle accommodaties op basis van logies+ontbijt - 1-persoonskamer! - lokale vervoer (incl. retourvlucht Beijing-Guilin) bij geplande activiteiten volgens de reisbeschrijving - entreebewijzen - alle activiteiten volgens de reisbeschrijving (tenzij vermeld optioneel) Niet inbegrepen: - alle lokale vervoer, entrees, eten en drinken tijdens de vrije dagen - visum- en paspoortkosten - lunch- en dinerkosten - eventuele vaccinaties (check bij je GGD of de Travel Clinic van het Havenziekenhuis in Rotterdam) - persoonlijke uitgaven (o.a. drankjes) - reis- en annuleringsverzekering Aantal deelnemers: minimaal 5 - maximaal 8 (INTERNATIONALE GROEP MOGELIJK) Prijs: 1075,- op basis van 1-persoonskamer! De lunches en diners zijn niet inbegrepen zodat de groep collectief kan bepalen waar en wanneer te gaan eten. Bovendien kun je dan ook besluiten om eens niet met de groep mee te gaan. Prijsindicatie: lunch 5 euro / diner (met drankje) 8 euro. Boekingen via Nordic Vision Fotoreizen. Door het sturen van een naar info@nordicvision.nl onder vermelding van reiscode en bestemming kun je je boeking doorgeven. Informatie over deze fotoreis is te verkrijgen bij Ralph Goedhart van Nordic Vision Fotoreizen: Photography teaches that how well you see has nothing to do with how well you see. Anonymous

China Binnen-Mongolië reiscode: FHC1014 7-18 oktober 2014

China Binnen-Mongolië reiscode: FHC1014 7-18 oktober 2014 China Binnen-Mongolië reiscode: FHC1014 7-18 oktober 2014 geef je verbeelding de ruimte in dit onbekende deel van China ga op pad met fotograaf en gepassioneerd Chinaliefhebber Charles Borsboom fotografeer

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

All images, design and text Loulou Beavers

All images, design and text Loulou Beavers All images, design and text Loulou Beavers HOOGTE PUNTEN: Yellowstone is een zg. vulkanische ' hot spot ', en is dus bekend vanwege die geologisch bijzondere verschijnselen: Yellowstone bevat de helft

Nadere informatie

Ruggengraat van de Draak

Ruggengraat van de Draak Mooi China Tekst en fotografie: Harmke Kraak Ping an en de rijstterrassen van Longji Ruggengraat van de Draak De rijstterrassen van Longji zijn van een onwerkelijke schoonheid. Het bergachtige gebied bevindt

Nadere informatie

Fotoreis Mandawa, India 2018

Fotoreis Mandawa, India 2018 Fotoreis Mandawa, India 2018 Hier vind je het overzicht van het complete fotografie programma en de extra activiteiten tijdens de fotoreis naar India van 28 februari t/m 9 maart 2018. In de tijd tussen

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl

Dagprogramma. Grand Tour door China. vnc.nl Dagprogramma Grand Tour door China Dwars door China reis je van Beijing naar Guilin. Je ziet keizerlijke grandeur, kleurrijke minderheden en een prachtig karstlandschap. Kortom, een complete reis door

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013

Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 Fotoreis Wildlife Vesterålen Noorwegen Reiscode: FZV0713 28 juli 4 augustus 2013 fotoreis voor liefhebbers van wildlife fotografie potvissen, zeearenden, papegaaiduikers, Jan-van-Genten en meer! walvis-

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Mooi China. De pure schoonheid van Jiangtou. Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt. 30 MOOI CHINA China Nu

Mooi China. De pure schoonheid van Jiangtou. Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt. 30 MOOI CHINA China Nu Mooi China Tekst: Judith van de Bovenkamp Fotografie: Ton Wienbelt De pure schoonheid van Jiangtou 30 MOOI CHINA China Nu 2011-1 Waar China zelf graag ontwikkelde steden en toeristische trekpleisters laat

Nadere informatie

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Ook in 2018 gaan we weer naar Calpe, aan de Costa Blanca. Dit gebied is het ideale trainingsgebied voor wielrenners in de maanden dec-maart. De temperaturen

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019

GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 GOODWOOD EN DE COTSWOLDS 30 juni t/m 7 juli 2019 Het Goodwood Festival of Speed vindt jaarlijks plaats op het zuid-engelse landgoed Goodwood en is een uniek motorsport evenement dat eigenlijk door geen

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012

OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 X- PLORE OVERSTEEK GROENLANDSE IJSKAP 2012 06 aug 14 sept Groenlandse ijskap 35 dagen LIVING AND CREATING ADVENTURE Groenlandse ijskap oversteek In augustus vertrekt er een bijzondere expeditie naar Groenland.

Nadere informatie

"Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams

Photography is an austere and blazing poetry of the real- Ansel Adams "Photography is an austere and blazing poetry of the real"- Ansel Adams Deze reis doet Cantabrië en Asturië aan, beiden regio's zijn in Noordwest Spanje. Deze gebieden zijn nog niet door toeristen ontdekt

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Lofoten: noorderlicht fotoreis

Lofoten: noorderlicht fotoreis 7-daagse fotoreis met Jolanda / 24-30 november 2016 Lofoten: noorderlicht fotoreis Vesterålsfjorden Op deze reis neem ik je mee naar fantastische plekjes op het Lofoten-eiland Austvågøya waar je zowel

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu!

Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel. 24 september - 2 oktober 2011. Karibu! Kenia, migratie in de Masai Mara Fotoreis met Jan Vermeer i.s.m.thika Travel 24 september - 2 oktober 2011 Karibu! Tour highlights: Gnoe en zebra crossing 4 personen per 4 WD 6 overnachtingen in de Masai

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen Adige, Gardameer en Verona 7 dagen individuele fietsreis vanaf 509 Door de boom- en wijngaarden van Alto Adige (Zuid-Tirol) Hoog in de Alpen bij Nauders in Tirol begint de tocht langs de rivier de Adige

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer

Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten. Verblijf in B & B Andalusian Summer Tourtocht klassieke motoren Andalucía, Spanje 7 dagen/6 nachten Verblijf in B & B Andalusian Summer De gezellige en sfeervolle Bed & Breakfast ligt in het groene hart van de regio Axarquia, net buiten

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Fotoreis SKYE oktober 2019

Fotoreis SKYE oktober 2019 Fotoreis SKYE 2019 15 21 oktober 2019 Het eiland Skye, in het ruige Noordwesten van Schotland, is een Walhalla voor de natuur- en landschapsfotograaf. Hier is de aarde nog oer, hier is het licht ongeëvenaard,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

WOUDSEND Basis Informatie

WOUDSEND Basis Informatie WOUDSEND Basis Informatie Het gebied en landschap is rustig en bestaat uit groene velden en bossen waar kanalen, meren en waterwegen doorkruisen. Schrik niet als u witte zeilen van een kleine zeilboot

Nadere informatie

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams

You don't take a photograph, you make it. - Ansel Adams Geen enkel ander land in Afrika is als Namibië. De afwisseling van woestijnlandschappen, werelds hoogste zandduinen en Deadvlei, heldere nachten en het vele wild maken Namibië tot een unieke en zeer fotogenieke

Nadere informatie

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl

Dagprogramma. Familiereis China. Dag 1 - Aankomst op de luchthaven van Beijing. vnc.nl Dagprogramma Familiereis China Vliegers maken in Beijing, fietsen over de stadsmuren van Xi'an, zelf dumplings maken en op een bamboevlot de rivier af, het kan allemaal tijdens deze topreis voor het hele

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2015

Great Wall Skating Challenge 2015 Great Wall Skating Challenge 2015 Schaatsen op de Gele Rivier in China: Na het grote succes van de Great Wall Skating Challenge 2014 organiseren wij wederom dit unieke schaats-event. Where the Great Wall

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

"Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.

Certainly, travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living. AFRICA AT ITS BEST De fotoreizen zijn met zorg persoonlijk uitgezocht en gepland. Natuurbeleving, kleine groepen, gelijkgestemde deelnemers, plezier en veel tijd voor fotografie zijn kenmerkend voor deze

Nadere informatie