Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2"

Transcriptie

1 JeepCl ubneder l and

2 Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2 Bestuurssamenstelling 2 B: ACTIVITEITEN 2012/ C: LEDEN 5 D: DE WEBSITE 6 E: NIEUWSBRIEF 6 F: FINANCIËN 7 G: REALISATIE PLANNING 2012/ H: PLANNING 2013/ PROGRAMMA 2013/

3 Jaarverslag 2011/2012 vereniging Jeep Club Nederland Amersfoort, 4 oktober 2013 Aan de leden van de vereniging Jeep Club Nederland, Als bestuur van de vereniging bieden wij u hierbij met genoegen aan: het Jaarverslag 2012/2013. A: BESTUUR en ORGANISATIE Bestuurssamenstelling Het afgelopen jaar is de volgende bestuurswisseling aan de orde geweest: Olaf Siemens Olaf heeft zich vorig jaar tijdens de jaarvergadering verkiesbaar gesteld en is vervolgens door de aanwezigen gekozen tot bestuurslid ven JCN. Gekozen bestuursleden en in functie vanaf november 2012: Namen Functies/verantwoordelijkheden Frank Eijk Voorzitter Richard van Helvoort Secretaris/Penningmeester Ronald Ligteringen Algemeen bestuurslid Olaf Siemens Algemeen bestuurslid Vanwege het beindigen van de termijn van 3 jaar van Richard beiendigd Richard zijn bestuursfunctie. Richard stelt zich weer verkiesbaar voor een volgende termijn. Verkiesbaar per einde verenigingsjaar: Richard Helvoort Het afgelopen jaar hebben zich geen nieuwe kandidaten aangemeld.

4 Bestuur komend verenigingsjaar Na bovenstaande zal het bestuur als volgt zijn samengesteld: Namen Frank Eijk Ronald Ligteringen Olaf Siemens Indien herkozen: Richard van Helvoort Functies/verantwoordelijkheden Voorzitter Algemeen bestuurslid Algemeen bestuurslid Secretaris / Penningmeester Ondersteunende personen: De verenigingsactiviteiten zijn mogelijk gemaakt door een grote groep actieve leden: Kernteam Marshals Petra Wolthaus administratie evenementen inschrijvingen Sjef Broere webmaster Ronald Baas en Chantal Hos Club kleding Buiten deze bovenstaande lijst met groepen en individuen zijn er nog vele andere betrokkenen. De mensen/leden welke graag meehelpen met de organisatie en hand en span diensten, zoals het opzetten en afbreken van de tent, in en uitruimten van de aanhanger, het opruimen van het terrein na een academy etc. Ook hen die niet bij naam zijn genoemd, willen wij erg bedanken voor hun inzet en tijd die ze besteden aan jullie club. Namens de leden en het bestuur, allemaal hartelijk bedankt.

5 B: ACTIVITEITEN 2012/2013 Door de vereniging Jeep Club Nederland werd het afgelopen jaar een 10 tal activiteiten georganiseerd en werden in clubverband diverse andere Jeep en 4x4 evenementen bezocht; Jeep Tour dit jaar heeft iedereen weer kunnen genieten van de jeeptours. Wij hebben een tour verreden in Limburg, rond om de beekse bergen als onderdeel van de startersdag en in Twente. Jeep Techniekdag, Dit jaar waren wij genoodzaakt de Jeep Techniek dag te verschuiven naar het einde van dit jaar. Gast Event dit jaar hebben velen als groep mee kunnen rijden met de Jeepers Jamboree in Hesdin. Jeep Academy de aftrap voor dit jaar was in Landgraaf waarna wij verspreid over het jaar ook academy s gehad hebben in de Peel Trail, Heerde, Overloon en de Peeltrail. JCN Startersdag, Dit jaar voor het eerst op de locatie de Beekse Bergen. Deze locatie bleek zeer afwisselend met geschikt terrein. Dit evenemet kende ook een goede opkomst en leverde ook een aantal nieuwe leden op. Jeep Academy weekend wij zijn het afgelopen jaar naar Fursten Forrest (D), en naar Biltstain (B) geweest. Afgelopen jaar hebben wij met uitzondering van de technische dag vast kunnen houden aan de gepubliceerde data van ons programma De locatie hebben wij wel een keer moeten wijzigen zoals bjivoorbeeld de Groeve in limburg, hier bleken 2 agenda s te bestaan bij de beherende vereniging en bij de eigenaar waardoor wij er niet konden rijden. Onze excuses hiervoor.

6 C: LEDEN Ledenbestand In 2013 is ons ledenbestand is nagenoeg constant gebleven, per saldo hebben wij 1 Lid meer als vorig jaar in deze periode. Dit is het resultaat van het aantal uitschrijvingen van13 wanbetalers, deze zijn doorgehaald, aangezien door hen de financiële verplichtingen naar de vereniging niet werden nagekomen. Verder waren er 31 opzeggingen door leden. In verenigingsjaar hebben wij 45 nieuwe leden mogen inschrijven. Het huidige aantal JCN-leden bedraagt nu 301.

7 D: DE WEBSITE De website van de Jeep Club wordt sinds 3 augustus 2003 onderhouden en gesponsord door C & S. De web-hosting is ondergebracht bij onze sponsor Business Support & Guidance (BS&G). De site is ca maal bezocht en er zijn ca pagina weergaven geteld. Ca. 88% van de bezoekers kwamen dit jaar uit Nederland, terwijl de top van de overige landen word aangevoerd door Amerika met een aandeel van nu totaal 6% van de bezoeken. De resterene landen welke met aanzienlijk aantal bezoeken staan geregistreerd zijn o.a. Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje etc. De resterende bezoekers, met ruim 1100 bezoeken, komen van 84 verschillende landen Bovenstaande resultaten zijn mede te danken aan de enorme inzet van onze webmaster - Sjef Broere. Sjef weder om bedankt namens de leden en het bestuur. Overzicht 1 jan dec 2012 E: NIEUWSBRIEF Sinds de start in oktober 2005 werden in totaal ca. 148 nieuwsbrieven verzonden, waarvan 9 in het afgelopen jaar. De nieuwsbrief zal in opzet informatie verstrekken betreffende: jaarprogramma, evenementen, activiteiten, sponsoren van JCN, nieuws en service.

8 F: FINANCIËN Het boekjaar werd afgesloten met een batig saldo ter grootte van ,--. Het eigen vermogen is derhalve gegroeid. De 10 evenementen van het afgelopen seizoen hebben in totaal 3.800,-- gekost. Dit negatieve bedrag heeft een aantal aanwijsbare oorzaken: Teruglopende bezoekersaantallen op de evenementen Door schaarste in terreinen, gaan de prijzen van de terreinen omhoog Schadeclaim van één van de bezochte terreinen omdat enkele leden zich niet aan de regels hebben gehouden. In de begroting zijn bijna alle posten gelijk aan het jaar ervoor, een uitschieter hierop zijn de secretariaatskosten, deze zijn 1.500,-- hoger begroot ivm de geplande aanschaf van nieuwe boekhoud software. Een andere opvallende post welke hoger uitvalt dan gebruikelijk is de kosten voor de evenementen., Het bestuur gaat er vanuit dat ook het komend seizoen er weer verlies gemaakt zal worden op de te organiseren evenementen. Opgemerkt dient te worden dat wij in het verslag de sponsoring in natura van diverse personen en bedrijven niet in geld hebben uitgedrukt. Een ieder die de Jeep Club sponsort op welke wijze dan ook, zijn wij zeer dankbaar! Voor een nadere vergelijking der opbrengsten en kosten verwijzen wij u naar het Financieel Jaarverslag 2012/2013 van onze vereniging welke in de jaarvergadering van 24 november wordt uitgereikt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering zal het bestuur voorstellen de contributie voor 2013/2014 ongewijzigd te handhaven op 60,--

9 G: REALISATIE PLANNING 2012/ verder opzetten en versterken van evenementenorganisatie; 2. samenwerking met de nieuwe eigenaar van het merk Jeep uitbreiden 3. continueren Jeep Club kleding en onderzoek naar mogelijke verkoop en distributie Toelichting op de realisering van de doelstellingen 1. Het afgelopen jaar hebben wij met een hecht team critisch gekeken naar de goede en soms minder goede aspecten van onze evenementen enorganisatie. Dit team bestaad uit 9 leden en het bestuur. Met hen hebben zijn wij het afgelopen jaar 3 maal bij elkaar geweest om de achterliggende periode te evalueren en e.v.t. nieuwe verbeterbunten door te voeren. Deze samenwerking is zeer nuttig en hopen wij als zodanig voort te kunnen zetten. 2. De samewerking met Fiat is zeker gecontinueerd. Helaas is onze contactpersoon van Fiat daar niet meer werkzaam. Wij willen de samenwerking graag continueren met de nieuwe verantwoordelijke voor Jeep binnen de Fiat organisatie. 3. De Jeep Club kleding heeft inmiddels vorm gekregen er is zelfs een nieuwe kledinglijn geintroduceerd. Ronald en Chantal beheren de shop. Indien er gelegenheid is nemen zij deze mee naar evenementen. Het is inmiddels mogelijk om de kleding per mail bij hen aan te vragen en te bestellen, onlangs is er een samenwerking met Jeepstuff opgzet welke in de nieuwsbrief bekend is gemaakt. Deze zijn op onze nieuwspagina onder de button Shop op internet terug te vinden.

10 H: PLANNING 2013/2014 Doelstellingen 1. verder versterken van de organisatie; 2. samenwerking met Jeep uitbreiden 3. promotie Toelichting van de doelstellingen 1. verder versterken van de organisatie. Gedurende onze evenementen worden de deelnemers begeleid door het terrein. De interactie van deze groep onderling en met de Marshal wordt als zeer positief ervaren door de deelnemers. Tevens is het afgelopen jaar weer gebleken dat de vergunningsverlenende instanties deze werkwijze waarderen. En bleek eens te meer dat wanneer er geen begeleiding in groepen is maar alleen toezicht er toch problemen ontstaan. Wij willen deze vorm van de organisatie derhalve ook graag behouden. Om dit te realiseren hebben wij ondersteuning nodig van Marshals. Dit afgelopen jaar hebben wij tevens ondersteuning van de leden op de evenementen ondervonden die de diverse werkzaamheden van de Marshals die de hele dag al in de weer zijn ontlasten. Ook dit jaar geven wij de nodige aandacht aan de opleidingen van de marshals en helpers. Zo staat het de volgende cursusdag voor veiligheid al weer geplant op 16 maart aanstaande bij Interflame. 2. Samenwerking met Jeep uitbreiden Wij hebben contact opgenomen met Jeep om de continuering van onze samenwerking en de evenementen voor het komende jaar te bespreken. De afgelopen periode hebben wij prettig en vruchtbaar samengewerkt met Jeep. Wij verwachten deze samenwerking volgens afspaak met hen uit te breiden. Beide organisaties zijn hiertoe meer dan bereid. 3. Promoten van Jeep Club Nederland De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat er minder Jeeps verkocht worden, er minder Jeep eigenaren ook terrein rijden met hun Jeep, de offroad terreinen schaarser worden, de regering het autorijden kostbaarder maakt middels het verhogen van accijncen, wegenbelasting etc. Om Jeep Club Nederland vitaal te houden moeten wij laten zien wie wij zijn en wat wij kunnen. Door onszelf te promoten weten de potetiele leden ons te vinden en zullen terreineigenaren en gemeenten eerder genegen zijn ons toe te staan een evenement te organiseren bij hen op het terrein of gemeente.

11 Uitvoering 2013/2014 De hierboven vermelde doelstellingen willen wij middels de volgende acties realiseren: Ad1. verder versterken van de organisatie; Het regelmatig overleg met de hechte kerngroep leverd positieve en negatieve punten op. Hieraan zal nu gewerkt worden wat een organisatie met een brede basis moet generen. De evenementen worden door meerdere personen ondersteund in de voorbereidingsfase. Voor de uitvoering moeten we meer leden/deelnemers betrekken voor de ondersteuning van het evenement welke ook zij bijwonen. Frequenter om ondersteuning vragen voorafgaand aan de evenementen ook aan leden die zich hebben aangemeld voor het betreffende evenement. Meer overleg met de ondersteunende leden en marshals. Ad2. samenwerking met Jeep Nederland uitbreiden De samenwerking met hen is goed wij hopen dit voor te zetten met de gewijzigde personeelsbezetting binnen de organisatie. Samenwerking en ondersteuning van ieders activiteiten met hen bespreken en uitbreiden. Ad3. Promotie In de afgelopen jaren hebben wij wel geinvesteerd in de promotie van Jeep Club Nederland. Dit was echter kleinschalig, deels gesponsord en zeer intiedenteel. Aankomend jaar willen wij dit uitreiden door meer beursen bezoeken, aanwezig te zijn op evenementen van derden, nieuw foldermateriaal uitbrengen en aandacht besteden aan het uiterlijk van een stand van JCN. Hiervoor zijn natuurlijk buiten de mogelijke sponsor inkomen ook financiele middelen voor nodig welke wij uiteraard hopen terug te verdienen in de aanwas van nieuwe JCN leden.

12 PROGRAMMA 2013/2014 Het programma voor het jaar 2013/2014 wordt in de jaarvergadering van 24 november uitgereikt. Het programma is onder voorbehoud. Wij zullen deze ook na de vergadering op de site publiceren. Mocht er na kennisneming van het Jaarverslag aanleiding zijn om vragen te stellen en/of op- en aanmerkingen te plaatsen dan kunnen deze via aan ons kenbaar worden gemaakt. Frank Eijk, voorzitter Namens het bestuur van Jeep Club Nederland

Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2

Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2 JeepCl ubneder l and Inhoud: A: BESTUUR en ORGANISATIE 2 Bestuurssamenstelling 2 B: ACTIVITEITEN 2011/2012 4 C: LEDEN 5 D: DE WEBSITE 6 E: NIEUWSBRIEF 6 F: FINANCIËN 7 G: REALISATIE PLANNING 2011/2012

Nadere informatie

Jeep Club Nederland Jaarverslag 2010-2011

Jeep Club Nederland Jaarverslag 2010-2011 Jeep Club Nederland Jaarverslag 2010-2011 1 Inhoud: A: BESTUUR 3 Wijzigingen in het bestuur 3 Bestuur komend verenigingsjaar 2011-2012 5 B: ACTIVITEITEN 2010/2011 6 C: LEDEN 6 D: DE WEBSITE 7 E: NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof.

WESP wil een veilige plek bieden aan jongeren om te ontmoeten en activiteiten te organiseren vanuit de kerngedachte van het RK-geloof. Algemene gegevens De vereniging draagt de naam Rooms Katholieke Jongerenvereniging Wortel en Stam Principe. Bij afkorting ook genaamd RK Jongerenvereniging WESP of WESP. Postadres: Dorpsstraat 26 2712

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering op 20 MAART 2014 over het boekjaar 2013

Algemene ledenvergadering op 20 MAART 2014 over het boekjaar 2013 Nederlandse Hydrologische Vereniging pagina 1 van 5 TOELICHTING JAARREKENING 2013 NEDERLANDSE HYDROLOGISCHE VERENIGING Algemene ledenvergadering op 20 MAART 2014 over het boekjaar 2013 In 2013 zijn de

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bridge Club Tilburg Zuid Huishoudelijk Reglement Het huishoudelijk reglement is aangenomen op de algemene ledenvergadering van 6 december 2007 en treedt in werking per 6 december 2007. Het huishoudelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Doel Stichting ZwemSupport

Doel Stichting ZwemSupport Sponsorplan 2009-2011 Stichting ZwemSupport Alkemade Z&PC Alkemade Sponsorplan 2009-2011 Pagina 1 Doel Stichting ZwemSupport Het bieden van continuïteit aan de ontwikkeling en de beoefening van de zwemsport

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE!

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT M.S.D.V. LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! Huishoudelijk reglement van de, zoals bedoeld in artikel 19 van de statuten. LIDMAATSCHAP ARTIKEL 1 Aangaan van het lidmaatschap

Nadere informatie

Jaarrekening 2015 en begroting 2016

Jaarrekening 2015 en begroting 2016 Jaarrekening 2015 en begroting 2016 1 Inhoud Samenvatting... 3 Jaarrekening 2015... 5 Staat van baten en lasten... 5 Toelichting op jaarrekening 2015... 6 Begroting 2016... 7 Staat van baten en lasten...

Nadere informatie

Welcom Jaarverslag 2015

Welcom Jaarverslag 2015 Welcom Jaarverslag 2015 Voorwoord Het jaar voor ons jubileum is het jaar waarin we gewerkt hebben aan de verdere vernieuwing van Welcom Amsterdam. Een paar wapenfeiten om trots op te zijn: we ontwikkelden

Nadere informatie

Financieel jaarverslag. Vereniging Officieren Cavalerie. 4 april 2015

Financieel jaarverslag. Vereniging Officieren Cavalerie. 4 april 2015 Financieel jaarverslag Vereniging Officieren Cavalerie 2014 4 april 2015 1 Geachte leden van de Vereniging Officieren Cavalerie, Hierbij het financiële jaarverslag Vereniging Officieren Cavalerie, ter

Nadere informatie

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling.

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. Jaarverslag 2015 Sint Anthonis, 26 januari 2016 Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. EHBO vereniging Sint Anthonis Het Zwaluwstaartje Contact informatie

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Koninklijke EHBO Vereniging afdeling Gorinchem

Huishoudelijk Reglement Koninklijke EHBO Vereniging afdeling Gorinchem Huishoudelijk Reglement Koninklijke EHBO Vereniging afdeling Gorinchem Dit huishoudelijk reglement is tot stand gekomen en door de leden goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering op 20 maart 2018

Nadere informatie

JAARREKENING 2014. Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1

JAARREKENING 2014. Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1 JAARREKENING 2014 Stichting Fondsenbeheer Landbouw en Zorg Nederland Jaarrekening 2014 - pag. 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2014 1. Bestuursverslag 2. Balans per 31-12-2014 3. Staat van Baten en Lasten over

Nadere informatie

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. bestuur schaakclub Purmerend

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. bestuur schaakclub Purmerend Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden bestuur schaakclub Purmerend Vastgesteld door het bestuur: 09-01-2010 Versie: aanvulling voor seizoen 2015 2016 Aangepast: 2-11-2015 1 van 14 gemaakt op: 2-11-2015

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO )

Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Bestuursverslag 2017 Stichting KoningshoevenOntmoeting ( KHO ) Doelstelling: De doelstelling van onze stichting is het jaarlijks organiseren van een ontmoetingsplek voor alle maatschappelijke geledingen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Deeltaken Maakt agenda in samenwerking met secretaris en zit bestuursvergaderingen voor (inclusief met eventuele commissies)

Deeltaken Maakt agenda in samenwerking met secretaris en zit bestuursvergaderingen voor (inclusief met eventuele commissies) Voorzitter Algemeen Bestuur Deeltaken Maakt agenda in samenwerking met secretaris en zit bestuursvergaderingen voor (inclusief met eventuele commissies) Leidt jaarvergadering Houdt toezicht op lopende

Nadere informatie

Agenda ALV Columni zaterdag 29 oktober, 16.00 uur, Hemingway s (Groningen)

Agenda ALV Columni zaterdag 29 oktober, 16.00 uur, Hemingway s (Groningen) Agenda ALV Columni zaterdag 29 oktober, 16.00 uur, Hemingway s (Groningen) 1. Opening 2. Verslag secretaris 3. Verslag penningmeester 4. Bevindingen kascommissie en goedkeuring 5. Voorstel samenstelling

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

23 januari 2012 te Bolsward

23 januari 2012 te Bolsward 23 januari 2012 te Bolsward Welkom Huishoudelijke mededelingen Agenda Opening ledenvergadering Notulen en actiepunten vorige ledenvergadering Terugblik 2011 Stand van zaken binnen de vereniging Begroting

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering Ondernemend Geffen

Verslag algemene ledenvergadering Ondernemend Geffen Geffen: 30-3-2017 Datum: Locatie: Woensdag 22 maart 2017 om 20:15 uur Eethuys t Akkertje 2.0: Dorpstraat 16 5386 AM Geffen Verslag algemene ledenvergadering Ondernemend Geffen Aanwezig: K. van Alphen,

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017

Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Statuten Nederlandse Vereniging in Mexico (NVMexico) CDMX, Augustus 2017 Naam, zetel, oprichting en status 1. De Vereniging is genaamd Nederlandse Vereniging in Mexico, hierna te noemen: NVMexico. 2. NVMexico

Nadere informatie

HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie

HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie maart 2013 - november 2013 Enschedese Headbangers Organisatie Gronausevoetpad 165 7533 VG Enschede contact@enschedeseheadbangers.nl www.enschedeseheadbangers.nl

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2016-2017 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Rekening van baten en lasten H.3 Begroting 2017-2018 H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond

Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond (VGR) Notulen ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Van Rockwool 18 maart 2014, grote zaal van Rockwool te Roermond De vergadering wordt geleid door dhr. Riekus Wolzak. Notulist is Jan

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij

Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij Huishoudelijk Reglement Oudervereniging Basisschool Op Weg te Ooij Zoals goedgekeurd op de algemene ledenvergadering d.d. 25 september 2017. Het huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van de

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur

Vooruit. Laat weten wat je van de AV-OTT wil! Het Bestuur Inleiding Uiterst rustig, zo kan dit jaar beschreven worden. Qua acitiviteiten dan, binnen het bestuur was het alles behalve rustig. Er vond een groot aantal wisselingen plaats. Dat kan dat eerste ook

Nadere informatie

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering.

Bestuur Algemeen Artikel 3 Het bestuur is verantwoording verschuldigd aan de algemene ledenvergadering. Huishoudelijk reglement Vereniging Aziatische Sporten 'Arashi' Leden Rechten Artikel 1 1. De rechten van de student-leden en niet-student-leden zijn: a. het bijwonen van de algemene ledenvergadering met

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1

Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Nieuwsbrief maart 2015 nr. 1 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 2 april 2015 2. POPEL Jaarverslag 2014 3. Energielabel 4. Schoonmaakbedrijf Raymond van Leeuwen/C.G. van Trooyen 5. RRS-rioolreiniging

Nadere informatie

Versie B BEGROTING 2017

Versie B BEGROTING 2017 Versie B BEGROTING 2017 Koninklijke Vereniging van Gasfabrikanten in Nederland P.M.G. Bartholomeus 27 juni 2016 Inhoudsopgave Blz. I Algemene beschouwingen bij de begroting 2017 2 II Staat van lasten en

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Verslag van de Kascontrolecommissie (KCC) van de NVBT over boekjaar 2013

Verslag van de Kascontrolecommissie (KCC) van de NVBT over boekjaar 2013 Renkum, 3 januari 2015 Verslag van de Kascontrolecommissie (KCC) van de NVBT over boekjaar 2013 Geachte leden, Inleiding De kascontrolecommissie, bestaande uit Betty Keizer en Shelley Gerritsen, heeft

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 2. LEDENAANTAL 4 3. SAMENSTELLING EN WERKZAAMHEDEN BESTUUR 4 4. SAMENSTELLING FRACTIE 5

INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 2. LEDENAANTAL 4 3. SAMENSTELLING EN WERKZAAMHEDEN BESTUUR 4 4. SAMENSTELLING FRACTIE 5 JAARVERSLAG 2010 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK PAGINA 1. VOORWOORD 3 2. LEDENAANTAL 4 3. SAMENSTELLING EN WERKZAAMHEDEN BESTUUR 4 4. SAMENSTELLING FRACTIE 5 5. JAARVERGADERING EN LEDENVERGADERINGEN 5 Hoeven,

Nadere informatie

Jaarverslag van de vereniging Amici sub Aquatici. Over het verenigingsjaar 2016

Jaarverslag van de vereniging Amici sub Aquatici. Over het verenigingsjaar 2016 Jaarverslag van de vereniging Amici sub Aquatici Over het verenigingsjaar 2016 Inhoud Inhoud... 1 Van de Voorzitter... 3 Van de Secretaris... 4 Van de penningmeester... 6 Verenigingsjaar 2016... 6 Balans

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Inhoud

Huishoudelijk Reglement Inhoud Huishoudelijk Reglement Inhoud Algemeen...2 Commissies...3 Clubblad...3 Lidmaatschap...3 Ereleden en leden van verdienste...3 Wedstrijden...4 Algemene Vergadering...4 Geldmiddelen...4 Wijzigingen in Huishoudelijk

Nadere informatie

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012

DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 DOCTORS FOR MOZAMBIQUE STICHTING JAARREKENING 2012 Vastgesteld door het bestuur op 9 april 2013 INHOUDSOPGAVE JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 3 BALANS PER 31 DECEMBER 2012 5 STAAT VAN BATEN EN LASTEN 2012

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017

Beleidsplan Stichting AKS 2013-2017 Stichting Asian Kidz Support Penningkruid 20, 5721 RL ASTEN e-mail: info@asiankidzsupport.nl website: www.asiankidzsupport.nl IBAN: NL33INGB0005195037 Inhoudsopgave 1. Stichting Asian Kidz Support... 2

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Doelstelling van de vereniging Mountainbikeclub BAR END Apeldoorn Artikel 1.1 Doel van de vereniging Het doel van de vereniging, zoals nader omschreven in art. 2 van haar

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Het functioneren van het bestuur

Het functioneren van het bestuur HUISHOUDELIJK REGLEMENT t STIK HEDEL Ten geleide Het huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van de statuten. Dit huishoudelijk reglement is laatstelijk gewijzigd en vastgesteld in de ledenvergadering

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014

Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 Financieel jaarverslag en jaarrekening van het jaar 2014 I N H O U D Voorwoord 2 Financieel jaarverslag 2014 3 Jaarrekening van 31 december 2014 4 Toelichting op de balans van 31 december 2014 4 Toelichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 & Jaarplan 2015

Jaarverslag 2014 & Jaarplan 2015 Jaarverslag 2014 & Jaarplan 2015 Januari 2015 1 van 8 Voorwoord Sinds 2009 is de Stichting Vrienden van Bruggerbosch officieel geregistreerd door de Belastingdienst als een Algemeen Nut Beogende Instelling.

Nadere informatie

1. Welkom en opening Marco. Koos opent de vergadering aangezien we krap in de tijd zitten en Marco later aanschuift.

1. Welkom en opening Marco. Koos opent de vergadering aangezien we krap in de tijd zitten en Marco later aanschuift. Overleg OGS d.d. 14 januari 2015 Aanwezig: Maarten Marco Koos R. Jan Robbie Koos Dick Peter Ruud Patrick Geer Jean Paul Hans Jeroen Alberto Johan Roberto Jacco 1. Welkom en opening Marco. Koos opent de

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland - Het huishoudelijk reglement is geldig voor onbepaalde tijd. - Met deze uitgave vervallen eerdere uitgaven van het huishoudelijk reglement. - Datum:

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard

Algemene Ledenvergadering. 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Algemene Ledenvergadering 29 september 2016 Supportershome - Milaanstraat 120 te Sittard Agenda Opening Jaarverslag activiteiten en werkzaamheden Jaarrekening Decharge Geplande activiteiten seizoen 2016-2017

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Organisatie structuur Nederlandse Zambeziclub. C o r v a n d e W e t e r i n g J a n u a r i 2 0 1 1

Organisatie structuur Nederlandse Zambeziclub. C o r v a n d e W e t e r i n g J a n u a r i 2 0 1 1 Organisatie structuur Nederlandse Zambeziclub C o r v a n d e W e t e r i n g J a n u a r i 2 0 1 1 Waarom deze presentatie De gestage groei van onze club vraagt om meer structuur en betere, modernere

Nadere informatie

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T.

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T. H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T. Inleiding. In de praktijk is gebleken dat voor goed bestuur van de BMW Roadster club, de statuten laatstelijk gewijzigd bij akte van 4 maart 2016 op sommige

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2012-2013 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Waarderingsgrondslagen H.3 Rekening van baten en lasten H.4 Balans H.5 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016 BOC Jaarvergadering 2016 BCC Zutphen, 30 januari 2016 Agenda 1. Ingekomen stukken en mededelingen 2. Verslag ALV 2015 (zie bijlage) 3. Terugblik op activiteiten jubileumjaar 2015 (secretaris) 4. Financieel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

nieuwsbrief maart 2019

nieuwsbrief maart 2019 nieuwsbrief maart 2019 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Tokonoma van de maand De beide tokonoma s werden bij de februari bijeenkomst ingericht door Bob en Nol met een

Nadere informatie

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. bestuur schaakclub Purmerend

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. bestuur schaakclub Purmerend Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden bestuur schaakclub Purmerend Vastgesteld door het bestuur: 09-01-2010 Versie: aanvulling voor seizoen 2014 2015 Aangepast: 31-08-2014 TBV bestuursleden SCP

Nadere informatie

MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973.

MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973. MG A-TYPE & Magnette OWNERS HOLLAND OPGERICHT 1 OKTOBER 1973. Jaarverslag secretariaat/ledenadministratie MGATO 2018 1. Bestuurszaken De samenstelling van het bestuur was in 2018 als volgt: Han Volkers

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito October 30, 2013 Begripsbepaling: De Vereniging - de Studievereniging der Kennistechnologie Incognito te Maastricht De Statuten

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag 2014-2015 Inhoudsopgave H.1 Jaarverslag penningmeester H.2 Balans H.3 Begroting H.4 Kascommissie 1. Jaarverslag penningmeester Het financieel jaarverslag over het boekjaar 2014-2015

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Thalente

Jaarverslag Stichting Thalente Jaarverslag Stichting Thalente 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Thalente 2.1 Missie Thalente 4 2.2 Dichtbij de projecten 4 2.3 Werkwijze 4 2.4 ANBI 5 3. De Projecten 5 3.1 Afgesloten projecten 5 3.2

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013

Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Jaarverslag Stichting OpenDoor 2010 2013 Eind 2010 is de droom van Jack en Saskia Engels, namelijk het creëren van een harmonieus thuis voor kinderen en (jong-)volwassenen met een (meervoudige) beperking,

Nadere informatie

BEGROTING 2016 KONINKLIJKE VERENIGING VAN GASFABRIKANTEN IN NEDERLAND

BEGROTING 2016 KONINKLIJKE VERENIGING VAN GASFABRIKANTEN IN NEDERLAND BEGROTING 2016 KONINKLIJKE VERENIGING VAN GASFABRIKANTEN IN NEDERLAND 9 april 2015 I N H O U D Blz. I Algemene beschouwingen bij de begroting 2016 2 II Staat van lasten en baten over het jaar 2016 3 III

Nadere informatie

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr

Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr Bridgeclub BODB gevestigd te Haarlem. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel nr. 34310858 Huishoudelijk reglement Vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 25 september 2008.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

GV DOS K.v.K. : 40532716 KNGU nummer: 01081609

GV DOS K.v.K. : 40532716 KNGU nummer: 01081609 Jaarverslag GV DOS 2009-2010 DOS Amsterdam maakt een turbulent jaar mee. Na de noodoproep van het vorige bestuur zijn drie nieuwe bestuursleden gevonden die onze vereniging een stap vooruit willen helpen.

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT SHANTYKOOR DE BIESBOSCH ARTIKEL 1. Het verenigingsjaar en het boekjaar vallen samen met het kalenderjaar. FINANCIEN ARTIKEL 2. De contributie van de leden wordt jaarlijks op een

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo

Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart Spoorweg Sportvereniging Venlo Huishoudelijk Reglement. Ingaande 19 maart 1999. Spoorweg Sportvereniging Venlo (artikel 01 t/m 33) (2 e wijziging ingaande 22 maart 2002) (3 e wijziging ingaande 26 maart 2004) (art.4a) (4 e wijziging

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Lidmaatschap, toelating

Nadere informatie

Jaarrekening 2014 en begroting 2015

Jaarrekening 2014 en begroting 2015 Jaarrekening 2014 en begroting 2015 1 Inhoud Samenvatting... 3 Jaarrekening... 5 Staat van baten en lasten... 5 Toelichting op staat van baten en lasten... 6 Begroting 2015... 7 Staat van baten en lasten...

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JOHAN WAGENAAR STICHTING DEN HAAG - - SAMENVATTING - -

JAARVERSLAG 2015 JOHAN WAGENAAR STICHTING DEN HAAG - - SAMENVATTING - - JAARVERSLAG 2015 JOHAN WAGENAAR STICHTING - - SAMENVATTING - - BESTUURSVERSLAG Aard van de instelling Organisatie voor (nieuwe) muziek: de Johan Wagenaar Stichting looft muziekprijzen uit en neemt initiatieven

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING

REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING REGLEMENT LEIDSE AMATEUR FOTOGRAFEN VERENIGING Artikel 1. Het verkrijgen van het lidmaatschap 1. Het lidmaatschap kan uitsluitend worden verkregen door invulling en ondertekening van een daartoe bestemd

Nadere informatie

Lockerreglement 3.0. Uitgangspunten

Lockerreglement 3.0. Uitgangspunten Lockerreglement 3.0 Situatie 2015 Er zijn 250 lockers in de nieuwe accommodatie en de lockers staan nu jaar rond op het strand. De leden die nu een locker hebben willen duidelijk weten wanneer ze voldoende

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement OSVV 040

Huishoudelijk Reglement OSVV 040 Versie 4.0 dd. 02 april 2014 Artikel 1. Algemene bepaling 1.1. De vereniging draagt de naam OSVV 040, hierna te noemen de vereniging. De vereniging is gevestigd te Eindhoven. 1.2. De vereniging is opgericht

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM Naam Art. 1 1. De Fotoclub heeft als naam Fotoclub Perspectief Hilversum. 2. Ze is opgericht op 15 januari 1998 als resultaat van een fusie tussen

Nadere informatie

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg.

Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Jaarvergadering lasgroep Zuid-Limburg. Verslag jaarvergadering over het verenigingsjaar 2010. Gehouden op dinsdag 25 januari 2011. Plaats: Maastricht-Airport. Aviation Competence Centre. Leeuwenborgh Opleidingen.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering

Notulen Algemene leden vergadering Notulen Algemene leden vergadering Datum: 13-03-2018 Locatie: Hotel de Witte Bergen te Eemnes Notulen: Jolanda Kerkhofs Deelnemers: * Dhr. K. Kooij (Voorzitter) * Dhr. O. Vlaanderen (Vicevoorzitter) *

Nadere informatie

WINDHONDENRENVERENIGING RIJSSEN H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T

WINDHONDENRENVERENIGING RIJSSEN H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T WINDHONDENRENVERENIGING RIJSSEN H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T W I N D H O N D E N R E N V E R E N I G I N G R IJ S S E N Art. 1 Art. 2 Art. 3 Art.

Nadere informatie