Alle orders/bestellingen via , telefoon, Facebook of op locatie worden geregistreerd als telefonische order. U verplicht zich tot afname.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alle orders/bestellingen via email, telefoon, Facebook of op locatie worden geregistreerd als telefonische order. U verplicht zich tot afname."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, stuur dan een mail naar info@caban-derodeaarde.nl Algemeen.. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en Caban de rode aarde. Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Caban de rode aarde. Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op onze veilingen via Facebook. Veiling edelstenen & spirituele artikelen als ook Auction Gemstones, minerals and crystals. Prijzen.. Alle opgegeven prijzen van de artikelen zijn in Euro s ( ), inclusief de 6% of 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten. Verzendkosten worden bij afrekening bepaald aan de hand van het totaalgewicht en/of aantallen van alle artikelen te samen en het land. Bestellingen.. Het bestellen van onze artikelen kent een aantal stappen in het afrekening proces, zoals het opgegeven van verzendingsmethode, betalingswijze en aflever- en factuuradres. Daarnaast sturen wij voor alle bestellingen met regelmaat statusupdates waaronder ontvangstbevestigingen van betalingen, melding dat de betaling is ontvangen en pakket klaar is voor verzending en dat het is verzonden. De koper draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het verstrekken van de juiste gegevens en s van info@caban-derodeaarde.nl vrijelijk te ontvangen en mogelijke spamfilters hiervoor uit te schakelen. Bestellingen via , telefoon, facebook of op locatie Alle orders/bestellingen via , telefoon, Facebook of op locatie worden geregistreerd als telefonische order. U verplicht zich tot afname. Telefonische bestellingen vallen niet onder de wet koop op afstand. Reserveringen Bij reservering van een artikel of product worden reserveringskosten belast. Deze kosten worden in mindering gebracht bij het voldoen van de factuur binnen de gestelde en/of overeengekomen betalingstermijn. Bij annulering of ingebreke blijven van de betaling wordt uw bestelling geannuleerd, echter bent u wettelijk verplicht de reserveringskosten te voldoen. Reseveringskosten tot 100,00 euro 25% van het aankoopbedrag. 100 tot 200 euro 20%

2 200 tot 300 euro 15% 300 tot 400 euro 10% 400 euro en hoger 7.5 % Online veiling Facebook Deze algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op de veiling van Caban de rode aarde, handelend op Facebook onder de naam: Veiling edelstenen & spirituele artikelen, alsook voor de internationale veiling Auction gemstones, minerals and crystals. De veilingregels/voorwaarden zijn een verlengde van deze Algemene voorwaarden. Indien u een bieding plaatst op de Facebook veiling, gaat u akkoord met de bepalende voorwaarden gesteld bij ieder veilingnummer tot deelname. Bij opzettelijk gebruik van een vals account wordt u bij Facebook aangemeld, indien uw daadwerkelijke identiteit wordt achterhaald zijn de gevolgen bij wet voor u, opzettelijk opbieden of bij manipulatie van de veiling, vervalt uw recht op de wet koop op afstand. Bij het opzettelijk belemmeren van de veiling door op te (blijven) bieden en dan afstand te willen doen van uw gewonnen veilingnummer, maakt u zich schuldig aan valsheid in geschrifte en/of oplichting. Ook hierbij geldt dat u afstand doet van de wet koop op afstand. U bent verplicht uw gewonnen kavelnummer af te nemen. Betalingen.. Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten. Veilingbetalingen U ontvangt binnen uur de factuur van uw gewonnen veilingnummer(s). Uw factuur dient binnen 7 dagen te zijn voldaan, tenzij schriftelijk, anders overeengekomen. Indien de betalingstermijn is verstreken ontvangt u een herinnering welke is belast met 7,50 aan order- en verwerkingskosten. U bent dan verplicht deze extra kosten te voldoen. Vooruitbetaling Tijdens het afreken proces via de webshop kunt u onder andere kiezen voor de optie vooruitbetaling en is het de bedoeling dat u het volledige bedrag inclusief verzendkosten (onder vermelding van het ordernummer) overmaakt op ABN AMRO bank rekeningnummer NL 41 ABNA t.a.v. Caban de rode aarde en het ordernummer te Zevenbergen. De betaling dient 7 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Wij zullen u dan per informeren over de status van uw bestellingen en de factuur versturen.

3 ideal Wilt u gebruik maken van internetbankieren zoals bij RaboBank, SNS, ING, Fortis, ABN AMRO Bank? Dan kunt u op onze webshop direct met onze ideal services betalen, dit lijkt op een PIN betaling zoals in de winkel. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerst volgende werkdag door ons verwerkt tijdens kantooruren. Voor meer informatie kunt u terecht bij ideal. Er worden geen extra kosten berekend voor het gebruik van de ideal optie. Onder Rembours. U kunt ervoor kiezen uw bestelling onder rembours te laten verzenden, u betaalt dan contant bij aflevering. De meerprijs hiervan bedraagt 10,00. Verzendingen.. Verzendingen worden verstuurd via PostNL. Of op verzoek via Kiala. Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij, na ontvangst van het schade artikel en/of het bewijs hiervan, overgaan tot terugbetaling van het aankoop bedrag. U kunt bij het afrekenen aangeven welke verzendadres u wilt gebruiken, zodat u ook afwijkend adres kan opgeven voor bijvoorbeeld het als cadeau te kunnen versturen. Voor onze pakketten is de verzendwijze standaard. In de meeste gevallen wordt uw pakket binnen 48 uur op de plaats van bestemming (nadat deze verzending is aangemeld) afgeleverd in NL voor België wordt 72 uur aangehouden. Wanneer u niet thuis bent en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd, zal het standaard een tweede keer worden aangeboden. Dag en tijdstip is afhankelijk van de 1e bezorging. Bij niet thuis bij een tweede keer zal er een bericht worden achtergelaten, daarop staat bij welke postkantoor/postnl servicepunt u zelf de zending kan ophalen. Hiervoor heeft u twee weken de tijd. Voor vragen of klachten dan kunt u op werkdagen van tot uur contact opnemen met de medewerkers van de PostNL klantenservices via ( 0,45 p/m, max 22,50). Ook kunt u uw klacht van dinsdag t/m zaterdag telefonisch bij ons melden van 9:00 tot 17:00 uur. Dit kan telefonisch of per info@caban-derodeaarde.nl Verzending in Nederland: Brievenpost wordt berekend 2,40. Voor een pakket tot 10 kilo bedragen de kosten 6,95 en voor een pakket van kilo 10,95. Als uw bestelling hoger is dan 150,00 betaalt u geen verzendkosten, dan zijn deze kosten voor onze rekening (in één keer besteld). Deze tarieven gelden alleen in Nederland. In overleg kan het pakket aan de winkel worden afgehaald, dit kan dan bij het afrekenen als ophalen worden aangegeven. Verzending naar België: Brievenbuspost bedraagt 4,84. Pakketten tot 2 kilo zonder track en tracé bedragen 9,00. Verzending met track en tracé bedragen 13,50. Vanaf 2 kilo betaalt u voor verzending 25,00. Bij bestelling boven de 175,00 betaalt u geen verzendkosten.

4 Reseveringskosten: Reserveringskosten worden belast bij een reservering. Deze kosten worden in mindering gebracht bij het voldoen van de factuur binnen de gestelde en/of overeengekomen betalingstermijn. Bij annulering of in gebreke blijven van de betaling wordt uw bestelling geannuleerd, echter bent u wettelijk verplicht de reserveringskosten te voldoen. Reseveringskosten tot 100,00 is 25% van het aankoopbedrag. 100 tot 200 euro 20% van het aankoopbedrag 200 tot 300 euro 15% van het aankoopbedrag 300 tot 400 euro 10% van het aankoopbedrag 400 euro en hoger 7.5 % van het aankoopbedrag Annuleringen/herroepingrecht. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen te versturen. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan alleen via e- mail info@caban-derodeaarde.nl. Als het bezorgd is geldt het zichttermijn ofwel het herroepingrecht. Dit termijn is maximaal 14 werkdagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging. Bij retournering na annulering zijn de verzendkosten voor u. Deze kunt u niet declareren/resumeren. Leveringen.. Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen te versturen. Voorraad en beschikbaarheid wordt op onze site per artikel getoond. Indien een artikel niet meer voorradig is wordt in het assortiment getoond. Maar mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per aan u medegedeeld worden. Zichttermijn/herroepingrecht. De zichttermijn is 14 werkdagen, daar komen de eventuele feestdagen nog bij. De termijn gaat in één dag na de bezorging. Caban de rode aarde is wettelijk verplicht het aankoopbedrag binnen 30 dagen, na ontvangst van het artikel, terug te storten. U als de koper mag het product zonder opgaaf van reden retourneren binnen de gestelde herroepingtermijn, mits het betreffende artikel niet is geopend, beschadigd en/of is gebruikt. Ook niet indien u op de veiling bewust op blijft bieden. Telefonische orders vallen niet onder de wet koop op afstand. Alle Facebookchat bestellingen, telefonische bestellingen, bestellingen of op locatie vallen onder telefonische orders. Garanties.. Voor de garantie van alle artikelen gelden dezelfde termijnen zoals de fabrieksgarantie die de producenten met de leveranciers zijn overeengekomen en kunnen per artikel verschillen.

5 Ruilen & retourneren.. Wanneer de koper een product wil retourneren dient dit van te voren per te worden aangekondigd. De koper kan ook gebruiken maken van ons contactformulier voor het retourneren/herroepingrecht. Gelieve hier de eventuele reden (niet verplicht) van retourzending en het ordernummer/factuurnummer in te vermelden. De bestelling dient dan binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour te worden verzonden samen met de bijgeleverde factuur. Het orderbedrag zal na ontvangst van de artikelen (ongebruikt, onbeschadigd en ongeopend) op uw rekening worden teruggestort. Het is niet toegestaan om geopende of gebruikte wieroken, oliën, thee en/of raw superfoods, ect. te retourneren. Retourkosten Voor het retour sturen van garantie en/of zichttermijn artikelen betaalt de klant de verzendkosten. Een verzending dient geregistreerd te zijn, bij onvoldoende gefrankeerde of ongeregistreerde zendingen neemt Caban de rode aarde geen verantwoordelijkheid. Er kunnen door de koper derhalve geen rechten aan worden ontleend. Privacy Caban de rode aarde zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Daarnaast worden alle persoonsgegevens, zoals verzendadres met behulp van encryptie bij onze externe webwinkel in de software vastgelegd. Deze brengt alle gevoelige informatie over via een beveiligde HTTPS-protocol. Zoals bijvoorbeeld het hangslot bij de afreken pagina, dan weet u dat uw informatie veilig is. Zij houden zich aan de strengste veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons ook bovenaan en wij doen er alles aan om dit 100% te dekken en houden ook dit continue in de gaten. Daarnaast wordt door ons regelmatig onderhoud uitgevoerd en heeft Caban de rode aarde allerlei maatregelen ingeschakeld zoals logging/firewall etc., maar kan door het gebruik van deze derde partijen niet volledig aansprakelijk worden gesteld. Wijzigingsrechten.. Caban de rode aarde heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen en/of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten. Toepasselijk recht Caban de rode aarde verplicht zichzelf alle verkopen en garantie aanvragen naar volle tevredenheid van de koper af te handelen, met uitzondering van bovengenoemde situaties. In geval van een geschil is voor wat de verkopen van Caban de rode aarde betreft het Nederlandse recht van toepassing. Artikel 11 van het burgerlijk wetboek met het recht Koop op Afstand is van toepassing. Omschrijving van artikelen De omschrijving van de artikelen zijn uit diverse bronnen verkregen, indien van toepassing met toestemming.

6 Gebruikte foto s/afbeeldingen Op alle foto s/afbeeldingen en teksten van deze website, Facebook veiling edelstenen & spirituele aritkelen, Facebookpagina Caban en de Auction gemstones, minerals and crystals zijn auteurs rechtelijk beschermd en is er een copyright op van toepassing. Met uitzondering van de werking van edelstenen en mineralen. Foto s/afbeeldingen mogen door derden enkel gebruikt worden na schriftelijke toestemming van Caban de rode aarde. Indien deze zonder toestemming worden gebruikt, voor eigen belang, zal hierop het Nederlands recht van toepassing zijn.

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer Â

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer  1. Algemeen De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Post adres: De woonwinkel tel: +31(0)638633643 Frouwesan 61 8939 ER Leeuwarden afhaaladres: Toutenburgstraat 2a Leeuwarden Telefoon: +31(0)6-38633643

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods.

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Voorwaarden Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van StreetStyleGods. Artikel 1. Definities 1.1 StreetStyleGods is een online winkel in merkkleding voor mannen en vrouwen, welke via

Nadere informatie

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER. Algemene Voorwaarden. Artikel 1 ALGEMEEN. Artikel 2 PRIJZEN IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam : Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres : Amstel 186 hs Vestigingsplaats : 1017AG Amsterdam KvK nummer : 18031821 E mailadres : info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Algemene verkoop-, Leverings- en betalingsvoorwaarden van Bon Sentiment, hierna te noemen Verkoper. Op alle leveringen van bestellingen, gedaan via Bon Sentiment en de

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER Dianne te Mebel Naam: Instituut Haar en Gezondheid Vestigingsadres: Amstel 186 hs Vestigingsplaats: 1017AG Amsterdam KvK-nummer: 18031821 E-mailadres: info@instituuthaarengezondheid.nl

Nadere informatie

De Algemene Levering Voorwaarden -hierna te noemen ALV- kunnen kosteloos bij ons opgevraagd worden, via een verzoek per mail/

De Algemene Levering Voorwaarden -hierna te noemen ALV- kunnen kosteloos bij ons opgevraagd worden, via een verzoek per mail/ Algemene Levering Voorwaarden MT- Sfeeridee MT- Sfeeridee fysieke Woonwinkel en MT- Sfeeridee Webshop K.v.K. inschrijving Arnhem nr. 53690222 Vestiging adres MT- Sfeeridee Vierakkerstraat 9 6851 BA Huissen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Bestellen. Verzendkosten. Betalen

Bestellen. Verzendkosten. Betalen Bestellen U kunt in onze winkel alle producten bestellen en aan uw winkelmandje toevoegen. Komt u na korte tijd weer in onze winkel terug dan staat uw winkelmandje nog steeds klaar. Mocht u nog niet eerder

Nadere informatie

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten.

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten. Algemene Verkoopvoorwaarden Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Waggel en vriendjes, gevestigd te Borne en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Enschede

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop)

Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) Algemene Voorwaarden WebShop Nederlandse Unifil Vereniging (NUV-webshop) 1. Algemeen 1.1 Onder NUV-webshop wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de Nederlandse Unifil Vereniging,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v14 (06-04-2013)

Algemene voorwaarden - v14 (06-04-2013) Algemene voorwaarden - v14 (06-04-2013) Algemene voorwaarden Martijnsmotorwebshop.nl / Martijnsmotorwebshop.eu / Revshop.eu onderdeel van: Martijns Motorkledingshop Rotterdam VOF Admiraliteitskade 81-B

Nadere informatie

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst.

1.1 Op de website van QDeliver bevinden zich (externe) restaurants/winkels met en zonder samenwerkingsovereenkomst. Voor het online aanbod van restaurants en winkels van QDeliver.nl zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Plaats je een order op QDeliver bij een van onze restaurants en winkels dan ga je automatisch

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: KvK-nummer: BTW-nummer: NL B01

MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: KvK-nummer: BTW-nummer: NL B01 MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: info@mananajewels.com. KvK-nummer: 61085073 BTW-nummer: NL102492001B01 artikel 1. Algemeen 1.1 Door een bestelling te plaatsen ga je

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Kan ik mijn bestelling annuleren? Vanwege fraudegevoeligheid is het helaas niet mogelijk om uw bestelling achteraf te wijzigen of te annuleren. Hoe plaats ik een bestelling? Een bestelling plaatsen op

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling.

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling. Algemene Voorwaarden WSF Professional 1.0 Algemeen: 1.1 De onderstaande voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen WSF Professional en de afnemer. Afwijkingen zijn slechts

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten bestellen U kan zonder in te loggen producten bestellen. U kan uiteraard ook een account aanmaken of wanneer u al een account heeft inloggen, dit maakt

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) ALGEMENE VOORWAARDEN DEKAMOBIEL (ALGEMEEN) Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op DekaMobiel. DekaMobiel is een merk van DekaMarkt. Alle informatie die op www.dekamobiel.nl, over de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMEEN

Algemene voorwaarden ALGEMEEN Algemene voorwaarden ALGEMEEN bbkidsshop is gevestigd te Eindhoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Eindhoven onder nummer 60455152. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland

Day at the Beach Rooseveltlaan 232-3hg 1078NX Amsterdam Nederland Algemene Voorwaarden Nederland Telefoonnummer: 020 84 59 593 E-mail: info@dayatthebeach.nl KvK-nummer: 34335220 BTW-nummer: 28131587B01 Bankrekening: 11.83.89.475 IBAN-nummer: NL89 RABO 0118 3894 75 1.

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op "Voltooien" klikt.

Voor een goede verwerking van uw bestelling is het belangrijk dat u (indien u gekozen heeft voor betalen met ideal) op Voltooien klikt. Veelgestelde vragen Bestellen Op welke manieren kan ik bestellen bij HandyHeater.be? Hier op www.handyheater.be kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag online uw bestelling plaatsen. Plaats eenvoudig

Nadere informatie

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling.

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. 1. Bedrijfsgegevens Onderdelenwinkel BV Ekkersrijt 1013

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Do Design VOF. Artikel 1 - Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN Do Design VOF. Artikel 1 - Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Do Design VOF Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en of diensten en of overige gesloten overeenkomsten van Do Design

Nadere informatie

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemene Handelsvoorwaarden De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website

Nadere informatie

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product

De belangrijkste kenmerken van het product worden onder de naam van dat product Algemene voorwaarden Wet kopen op afstand Europese richtlijn 97/7/EG, het Nederlands wetsvoorstel 26 861 en Staatsblad 617 van 28 december 2000. Artikel 1 Sims-line beschikt over een webwinkel (www.) ten

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT (Marketing Business).

ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT (Marketing Business). ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT (Marketing Business). Versie 01-02-2013. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere

Nadere informatie

Postadres: P.O. Box: Postbus 195, 1260 AD, Blaricum /

Postadres: P.O. Box: Postbus 195, 1260 AD, Blaricum / Rivington Interiors BV Postadres: P.O. Box: Postbus 195, 1260 AD, Blaricum / The Netherlands Artikel 1. Definities KvK 57229899 BTW NL852492121B01. e-mail: info@kidsfabrics.nl 1.1 Rivington Interiors BV

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Leeftijdsgrens: Wij kunnen geen bestellingen accepteren van personen onder de 18 jaar. Met het akkoord gaan van de leveringsvoorwaarden bevestigt u dat u ouder bent dan 18 jaar. Artikel 1. Definities 1.1

Nadere informatie

In de submenu's van Klantenservice zijn die punten nog eens vereenvoudigd weergegeven. Kopen bij Rob Jacobs Mannenmode is eenvoudig en duidelijk.

In de submenu's van Klantenservice zijn die punten nog eens vereenvoudigd weergegeven. Kopen bij Rob Jacobs Mannenmode is eenvoudig en duidelijk. ALGEMENE VOORWAARDEN In de hieronder als pdf te downloaden Algemene Voorwaarden Rob Jacobs Mannenmode kunt u alle, deels wettelijke, rechten en plichten van ons als winkel en u als klant teruglezen. In

Nadere informatie

Beautysalon ByBelle. Inhoudsopgave:

Beautysalon ByBelle. Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Algemeen Artikel 4 Inspanning beautysalon Artikel 5 Afspraken Artikel 6 Betaling Artikel 7 Persoonsgegevens & privacy

Nadere informatie

Privacy: Bezoekgegevens:

Privacy: Bezoekgegevens: Privacy: Alle door u beschikbaar gestelde gegevens worden met discretie behandeld. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, noch voor andere doeleinden gebruikt. Uw achtergelaten gegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Betaling Betaling kan geschieden via: ideal (NL): Via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

Betaling Betaling kan geschieden via: ideal (NL): Via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Algemeen Onder 123kinderwinkel wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Bodo Wooden Toys h.o.d.n. 123kinderwinkel, gevestigd Schout van Engelenstraat 10, 5062 AS

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zakenmam

Algemene Voorwaarden Zakenmam Algemene Voorwaarden Zakenmam Toepassing Indien je meedoet aan een van de aangeboden programma s, workshops, events of een andere bestelling plaatst op www.zakenmam.nl ga je akkoord met deze algemene leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN Uitgeverij Koppel is gevestigd aan Roomburgereiland XN Leiden, Nederland Uitgeverij Koppel is een onderdeel van

LEVERINGSVOORWAARDEN Uitgeverij Koppel is gevestigd aan Roomburgereiland XN Leiden, Nederland Uitgeverij Koppel is een onderdeel van LEVERINGSVOORWAARDEN Uitgeverij Koppel is gevestigd aan Roomburgereiland 1 2314 XN Leiden, Nederland Uitgeverij Koppel is een onderdeel van Xynthesis. www.koppel-datingspel.nl 071-5422601 Kvk: 51850265

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

1.2 BUSY BABY is een online winkel, webshop, in babyspeelgoed en andere babyaccessoires, welke via BUSY-BABY.NL, bezocht kan worden.

1.2 BUSY BABY is een online winkel, webshop, in babyspeelgoed en andere babyaccessoires, welke via BUSY-BABY.NL, bezocht kan worden. ALGEMENE VOORWAARDEN BUSY BABY 1.DEFINITIES 1.1 Onder BUSY BABY wordt in deze algemene voorwaarden verstaan webwinkel BUSY-BABY.nl, onderdeel van de eenmanszaak Femmy Obdam, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

De Website is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen.

De Website  is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. De Website www.jewel83.be is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Download hier de algemene voorwaarden. Bij iedere bevestiging van een

Nadere informatie

De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen u en

De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen u en ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Tempelman Exclusive Identiteit TEMPELMAN EXCLUSIVE Adres: Korenstraat 21 7311 LP Apeldoorn Telefoon: + 31 55 522 1355 E-mail: info@tempelman-exclusive.nl IBAN:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v3

Algemene voorwaarden - v3 Algemene voorwaarden - v3 LAPTOPSERVICES 29-11-2018 Bedrijfsgegevens Laptopservices. Oude Klaverdijk 7 7142 HC Groenlo 06-43895139 KVK: 64036170 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel

Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel Algemene voorwaarden Anne Sara webwinkel 1. Definities en identiteit 1.1 Onder Anne Sara wordt verstaan; De eenmanszaak Anne Sara gevestigd te (2652JP) Berkel en Rodenrijs, aan de Ijmeerstraat 139, geregistreerd

Nadere informatie

Algemene bepalingen. Artikel 5 Levering en levertijd 1/10

Algemene bepalingen. Artikel 5 Levering en levertijd 1/10 Algemene bepalingen Artikel 1Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten en aanbiedingen van Tim's Kraammanden, Tim's Kraammanden is een handelsnaam/onderdeel

Nadere informatie

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95 Algemene Voorwaarden voor Online Webshop Artikel 1. Algemene Voorwaarden 1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Levering

Algemene Voorwaarden van Levering Algemene Voorwaarden van Levering *Prijzen Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Product * Garantie. Wij werken uitsluitend met eerste klas kwaliteit leer, voornamelijk afkomstig uit Europa. Leer

Nadere informatie

RAMBLER WALKINGWAGON. Algemene voorwaarden. 1 Totstandkoming overeenkomst

RAMBLER WALKINGWAGON. Algemene voorwaarden. 1 Totstandkoming overeenkomst 1 Totstandkoming overeenkomst Een overeenkomst komt tot stand wanneer u een order heeft geplaatst en betaald in de webshop van Rambler Restart B.V. of doordat u een order heeft geplaatst per e-mail, telefoon

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V.

Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Algemene Voorwaarden van Haasdijk Wine Group B.V. Haasdijk Wine Group B.V. is gevestigd te Amersfoort. Haasdijk Wine Group B.V. hanteert als handelsnamen Haasdijk Wine Group en/of Champagnist en/of De

Nadere informatie

Art. 1 Bestellingen Art. 2 Reserveren Art. 3 Prijzen Art. 4 Betaling & betalingstermijn

Art. 1 Bestellingen Art. 2 Reserveren Art. 3 Prijzen Art. 4 Betaling & betalingstermijn Art. 1 Bestellingen 1. Door uw bestelling geeft u te kennen akkoord te gaan met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Na uw bestelling ontvangt u van Santiline een bevestiging per e-mail. Daarin staan

Nadere informatie

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten.

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van YogaStar en op alle met YogaStar (op afstand) aangegane overeenkomsten. - 1 - Artikel 1 Identiteit van de ondernemer 1.1 YogaStar De Smelen 12 5553 CT Valkenswaard Telefoonnummer : 06 14 30 18 92 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur) E-mailadres: info@yogastar.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities KIDSsports.nl is een webwinkel voor sportkleding in kleine maten. KIDSsport.nl streeft naar een breed aanbod van sport en gymkleding, van maat 68 t/m 176. Artikel

Nadere informatie

Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)...

Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)... Q&A Gelijk Oversteken van PostNL (in samenwerking met Rabo Safe2Pay)... Q 1 Wat houdt de service Gelijk Oversteken in? Q 2 Wat maakt Gelijk Oversteken veilig? Q 3 Wat is de rolverdeling tussen PostNL en

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K Algemene voorwaarden webwinkel Gall & Gall Oudenbosch Op alle aangeboden producten en online aangeboden diensten zijn de navolgende algemene voorwaarden van Gall & Gall Oudenbosch (hierna te noemen â Webwinkel')

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid Algemene voorwaarden 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid 2. Leveringsvoorwaarde 2.1 Veiligheid 2.2 Gebruik van je persoonlijke gegevens 2.3 Orderbevestiging 2.4 Levertijd

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen - Heeft de Online Vloerenstudio een showroom? - Tips voor het bestellen van uw vloer - Hoe kan ik bestellen bij de Online Vloerenstudio? - Hoe kan ik betalen bij de Online Vloerenstudio? - Wanneer en hoe

Nadere informatie

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl Inhoud Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit van de ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid Artikel 4: De overeenkomst Artikel 5: Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MHOOM. Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gebruikt door:

ALGEMENE VOORWAARDEN MHOOM. Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gebruikt door: ALGEMENE VOORWAARDEN MHOOM Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gebruikt door: MHOOM Nieuwe Kerkstraat 6H 1018EA Amsterdam Ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

1. Vooruitbetalen middels handmatige overboeking

1. Vooruitbetalen middels handmatige overboeking BELANGRIJKE INFORMATIE Hieronder vind je belangrijke informatie over online winkelen bij PUUR. Deze informatie betreft voornamelijk een uitwerking van de algemene voorwaarden van PUUR, welke eveneens te

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

We hebben verschillende manieren waarop je bij ons kan betalen. U kan kiezen uit volgende betaalwijzes:

We hebben verschillende manieren waarop je bij ons kan betalen. U kan kiezen uit volgende betaalwijzes: Bestelling plaatsen Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig. Je kan kiezen om online te bestellen en online te betalen, of je kan een product reserveren in de Keuken-Machine online shop, je kiest voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Al e afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Al e afspraken op schrift Artikel 2. Het aanbod Artikel 3. De prijs Artikel 4. Betaling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Alle afspraken op schrift Wij streven er naar onze afspraken over de prijs, eigenschappen van het te leveren product, levertijd, tijdstip van betaling e.d. zoveel mogelijk

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP VOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP VOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP VOORWAARDEN 1. Inleiding De hieronder vermelde Algemene Verkoopvoorwaarden regelen uitsluitend de contractuele betrekkingen tussen alle gebruikers van de site Internetwebshop.nl, en de

Nadere informatie